Téma: Népszavazás! Magyar állampolgárságot minden magyarnak! (IV.)
|
Uszka Milota Magosliget |
2004. november 25. 06:44 | Sorszám: 537 |
Emlékeim szerint a vitapartnere mondta ki, hogy igen, s erre támogatólag válaszolt... Tehát nem derül ki egyetlen cikkbül az igen, hanem csak a vitakörnyezetbül.
|
|
2004. november 25. 00:57 | Sorszám: 525 |
Valóban, az MVSz megelöözte a pártokat, az MDF pedig pedig visszaelöözött. Erre nem gondoltam, de ha neadjistengyööz a nem, akor leseperhetik ezt a javaslatot az asztalról, vagy bekerülhet sok más mellett a süllyesztööbe - érdekes módon most ismét elööszedte pártunk-kormányunk a régi adósságait: ügynökök, távfüütés - hogy csak a legutóbbiakat említsem.
|
|
2004. november 25. 00:42 | Sorszám: 523 |
Érdekes következtetés... Én úgy értem a kérdést, hogyha a nem gyööz, akkor az azt jelenti, hogy a parlament többet az életben nem foglalkozhat a magyar állampolgárságuktól megfosztottak, s utódaik kedvezméynes állampolgárságával. Még akkor se, ha Ukrajnában nem nyelik le a választási csalást, s az ottani sajátságos események menekültáradatot indítanak. M
|
|
2004. november 24. 23:42 | Sorszám: 514 |
Akkor ez tájnyelvi kifejezés. Jómagam csak drótostótként hallottam, s elsööre nem értettem. De aki mondta, annak nyilvánvaló volt, hogy a drótostót foltozza be a kilukadt lávosokat, fazekakat, kitörött ablakokat - s a hátán hordja az üveges keretet. ,,Üveges tót'' - eddig még se nem láttam, se nem hallottam - de elfogadom, ha már ketten használják kendtek!
|
|
2004. november 24. 23:29 | Sorszám: 510 |
Szép, szép, hogy meg is magyarázza Kend a szólást, de az valahogy ugy van, hogy: Kellet neki, mint drótos tótnak a hanyattesés!
|
|
2004. november 24. 23:27 | Sorszám: 509 |
Azért fél (üzleti) szemmel a mostani kormány is készül az igen gyöözelmére: januártól megduplázzák az útlevél illetékét - s egy év mulva ismét duplázhatnak, mert csip azonosítás, majd ismét, mert biometrikus azonosítás. De lehet, hogy az utlevélkiadást is privatiziálni fogják, mint a Tankönyvkiadót...
|
|
2004. november 24. 08:29 | Sorszám: 437 |
Jó lenne, ha a hivatkozáskor nemcsak a kiszolgáló címét rakná fel Kend, hanem az idézett cikket közvetlenül el lehetne érni...
|
|
2004. november 22. 12:24 | Sorszám: 339 |
Sajnos nemcsak ballib szájábul hallottam, hogy nem érdemes elmenni szavazni
|
|
|