Téma: Ti Igennel vagy Nemmel szavaznátok az EU-ra? Nem könnyű! (1)
|
varjacska |
2003. január 30. 12:57 | Sorszám: 372 |
Toloba, lentebb olyasmit írtál, ami arra utal, hogy a mai helyzet ugyanolyan, mint amit azt Onogur az EUcsatlakozás vonzataként említ. Szerinted mik az EU pozitívumai? Miért jó nekünk az EU? De tényleg...! Nekem az összes ilyen propaganda baromi gyanús pont amiatt, hogy nem érzem az egyensúlyt. Amiről nekem csak azt mondják, hogy milyen jó, alapból gyanús, tehát rajta, mondd: miért is jó ez nekünk?
|
|
varjacska |
2003. január 23. 16:53 | Sorszám: 278 |
Azt írod: A baloldali szavazok inkább a pozitívumokat látják az integrációban, a jobboldaliak inkább a negatívumokat. Ebből számomra sajnos nem sül ki túl sok jó. Mivel a mai álláspont szerint a baloldalon vannak többen, ezért valószínűleg minél inkább kötjük az ebet a karóhoz a nemakarunkcsatlakozni-val, annál inkább kötik ők a Hazát az eu-hoz. Mi nem azért nem akarjuk a csatlakozást (csalatkozást?) , hogy ellentmondjunk nekik, hanem azért, mert látjuk, hogy ez nem jó se az államnak, se a népnek. Én viszont merem azt állítani, h. a legtöbb balos csakazértis-csatlakozó, ergo tökmindegy, hogy egy jobbos mit állít, ő juszt is annak az ellenkezőjét kiabálja majd. Ami nagyon durva, az az, hogy ha csak parlamenti párt delegálhat képviselőket a bizottságokba, akkor valóban csak olyanok ellenőrzik majd a csatlakozási szándék eredményét, akik az "ajropizmus" mellett vannak. Ha esetleg kiderül - legalábbis az ő "vigyázó szemük" előtt, hogy nem akarjuk az újabb láncot, nem fogják-e szemhunyás nélkül meghamisítani a szavunkat?Üdv. (:> )=<
|
|
|