Téma: Letiltották Németh Miklós Attilát
|
Gyéressy Károly |
2006. szeptember 07. 13:36 | Sorszám: 21 |
És ha az előző ciklusban lett volna külön KDNP frakció, akkor ma bajban lennének a kereskedelmi tévék a hosszabítás ügyében. A Fidesz egyik akkori kommunikációs vezére azt mondta szűkebb körben nem sokkal a hosszabbítás előtt, hogy láthatóan félnek a ker. tévék, s lám, mostanában (akkoriban) nem is olyan ellenségesek, sőt, az uniós kampányban kifejezetten visszafogták magukat. Azóta meghosszabbították a szerződésüket, s az élet lám, visszatért a régi kerékvágásba.
|
|
Gyéressy Károly |
2006. szeptember 07. 13:31 | Sorszám: 19 |
Vagy ennyire hülyék, vagy..... Nem tudni, én nem tudom. A Péntek 8 egyik adásában (1-2 hete) Bayerék arról beszéltek, hogy a Fidesz létrehozott a ballib oldalnak egy rádiót is, az Info Rádiót. Én az Info Rádiót a legobjektívebb adónak tartom, de azóta még jobban figyelek, s bizony van egy kis igaza Bayernak. Valóban érdekes, hogy kinél használják a "jelentette ki" formulát, s kinél az "azt állította" formulát.
|
|
Gyéressy Károly |
2006. szeptember 07. 13:22 | Sorszám: 13 |
Nos, azt hiszem nem vagyok közismert. Provokátor meg semmiképpen se vagyok. Valahogy racionálisabban, ha kérhetném. Tény, hogy lehetett volna húzni az ex lex állapotot a rádióban. Tény, hogy a fideszesek megszavazták a Magyar Narancsos, Magyar Hírlapos Suchot. Tény, hogy Such tisztogatásba kezdett, aminek során a nagyjából objektív Kossuth adó elindult balra. (Már ha ezt baloldalnak lehet nevezni.)
|
|
Gyéressy Károly |
2006. szeptember 07. 11:18 | Sorszám: 3 |
Ez jelzi igazán a tragédia nagyságát. Gazdasági csőd, leszakadás, semmi erkölcs és még olyan erő sincs, amiben bízhatnánk. Németh Miklós Attila egy tisztességes, profi rádiós. Igaz, nemzeti és keresztény érzelmű. Visszafogottan, szolídan, kulturáltan. Ha ez vállalhatatlan, az azt jelenti, hogy nyíltan csak egy drágabolgáruras rádió elfogadható ennek a suchnak. Akit a Fidesz támogatott. Fel kell hagyni a Fideszbe vetett reményekkel, sajnos. Odajutottunk hogy nincs kire szavazni. Persze nehéz nem elmenni a választáskor. Én azt hiszem, valamilyen lokálpatrióta mezbe bújt politikai kurvára fogok szavazni. Pusztán a pártok elleni tiltakozásból.
|
|
|