gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Az MDF kizárását az EDU-ból!
Gyéressy Károly
2006. október 02. 20:07 | Sorszám: 19
Elnézést kérek, de nem tudom mi az MDF legújabb cselekedete, amely ezt a topicot életre hívta. Elárulná valaki?

Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében. 2.
Gyéressy Károly
2006. szeptember 07. 12:01 | Sorszám: 49
A Fidesz helyében nem szaaztam volna meg Suchot.
A Fidesz helyében beszélnék néha a lényegről is: az államadósságról, a kamatszolgálat költségvetésbeli arányáról, az adókedvezményt nyert multik által vállalt feltételek teljesüléséről stb.
De valahol úgy rendezték, hogy ezekről senki ne beszéljen. Legyen két ellenséges párt, s a legfontosabb ügyekről mindegyik hallgasson.

Téma: Best of Gyurcsány!
Gyéressy Károly
2005. október 19. 11:28 | Sorszám: 376
Két kérdésem volna az alábbi idézet kapcsán:
1. Van aki ezt besz.pja a HVG olavasói közül?
2. Gati vajon ezt komolyan elhiszi?

HVG 2005. okt. 15.
Charles Gati
Lesz-e magyar csoda?
„Gyurcsány Ferenc a múlt héten Washingtonban ellátogatott a Holokauszt Múzeumba is. Bár nem először járt ott, most hogy felelős magyar miniszterelnökként tette ezt, többen is tanúi lehettünk, mit érzett: néhány percre szótlanul félrehúzódott, leült egy ablakpárkányra, aztán elnézést kért kisszámú hallgatóságától, és nagy nehezen kikényszerített magából néhány mondatot. Nem ez volt a legjobb washingtoni beszéde, de ezt könnyek között mondta el, és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki leginkább erre emlékszik majd vissza hetek, hónapok, évek múltán is.”

Téma: Balfacan Szekeres ujabb magyar operett huszarikat akar kuldeni Irakba!!
Gyéressy Károly
2007. január 15. 15:19 | Sorszám: 18
Hányan vagytok kb? Pár tízen, vagy többszázan?

Téma: Az Antallnak adott ügynöklista a neten?
Gyéressy Károly
2005. február 28. 16:17 | Sorszám: 92
Az általad vázolt "paktumokról" senki se beszélt.
Senki nem mondta, hogy az SZDSZ-el tárgyalt volna bárki is új választásokról.
Olvass figyelmesebben!
Gyéressy Károly
2005. február 28. 10:30 | Sorszám: 68
Nem teljesen.
Az akkor még nagyon erős Csoóri és csapata, s többen mások is azon a véleményen voltak, hogy paktum helyett inkább új választások és/vagy népszavazás kellenek. Antallra hatott az is, hogy látta, sok "ügynök" van a frakcióban, ez akkor nyilvánosságra kerülne, s biztos lenne a vereség.
Gyéressy Károly
2005. február 28. 09:19 | Sorszám: 59
Raffayról ez nyílt tirok volt az MDF-ben. Ezért is menesztette Antall. Zimányiról is suttogták.
Ami gyanús: az MDF képviselőcsoportjában sokkal többen voltak. Ez biztos. Olyan is van akiről már korábban kideült. Volt, aki nem is tagadta. Ezért is köttetett meg a paktum.

Téma: mi lesz hétfőn?
Gyéressy Károly
2006. április 23. 23:58 | Sorszám: 143
Menjél a Kossuth térre, ha gondolod. Én négy évvel ezelőtt, miután kb. két hónapig hallgattam, hogy mekkora csalás volt, kimentem az Erzsébet hídra. Egész nap tüntettem. Aztán este megkaptuk az Astoriánál a könnygázt (amit 88-ban, 89-ben sose!). De sehol sem láttam egy fidesznyik vezetőt se. Másnap hadováltak valamit a törvényes és nem törvényes tüntetésekről. Menjenek a .....!
Majd ha a Rogánok szívják a gázt, elmegyek tüntetni. De amíg csak steinerekkel mutyiznak az önkormányzatban, addig nem.

Téma: Semjén dr. - Tóta W.
Gyéressy Károly
2005. február 23. 14:45 | Sorszám: 5
csatlakozom millertrashoz
Dórika! Menj a ....

Téma: Nincs egységes magyar nemzet !?
Gyéressy Károly
2003. június 27. 18:20 | Sorszám: 167
A MATÁV eladással jól jártunk?
Két évvel ezelőtt a Deutsche Telekom profitjának negyedét adta a MATÁV. Mi kifizettük. Pontosan ez a távközlési monopólium volt az egyik olyan terület, ahol privatizáció nélkül is lehetett volna fejleszteni.
A másik a jól működő hazai illamosenergia "kiskereskedés, azaz azáraqmszolgáltatók területe. Szakolczay prof. annak idején kimutatta, hogy a villamos energia árának kWh-ánkénti 1 Ft-al történő emelése bőségesen fedezné a szükséges fejlesztéseket. Ehelyett van a 8 %-os eszközarányos garantált nyereség.
Na de ze itt túlzottan OFF. Csak elolvastam az első hozzászólásokat, meg az utolsókat, s láttam, már ismét természetesen a holokausztnál járunk. Hol is másutt?

Téma: In memoriam Tom Kennedy
Gyéressy Károly
2006. május 05. 16:33 | Sorszám: 37
Nem értem. Nincs, aki folytassa a DNP-t?

Téma: Magyarorszag csak a Gabor novereket, a Hunokat, es a paprikat adta!!
Gyéressy Károly
2005. február 24. 13:41 | Sorszám: 23
Szerintem ez a cikk nem Gyurcsány mondata miatt van, hanem amiatt a disznó István Horkai miatt. Nézzetek csak körül az indexen, majd rájöttök ti is. )

Téma: Gyurcsány, a milliárdos KISZ-titkár - Medgyessy első számú tanácsadója
Gyéressy Károly
2003. január 29. 09:09 | Sorszám: 13
Üdvözlök mindenkit!

Apámat aljas módon kinyírták az indexen.
Ezért úgy gondoltam, hogy én inkább itt fórumoznék.

Nemrégen azt olvastam valahol (talán a Heti Válaszban), hogy Gyurcsány lehetne talán a következő MSZP elnök.
Tegnap H Bíró volt Népszavás vezér azt mondta, hogy Gyurcsány semmilyen párttisztséget nem fog vállani. Melyik lehet igaz?

Téma: Piréz vagyok, nem turista
Gyéressy Károly
2007. március 09. 14:37 | Sorszám: 5
'Azt, hogy ki a zsidó, azt meg ugye ránézésre nem lehet megmondani, meg hogy vki mitôl zsidó egyáltalán, úgyhogy ez megint más tészta.'

Már miért ne lehetne megmondani? Pontosan annyira lehet megmondani, minthogy valaki japán, vagy kínai, vagy néger.

Téma: Orbán felajánlotta lemondását
Gyéressy Károly
2006. április 12. 12:08 | Sorszám: 71
Nem különösen kedvelem, de Csányival még lenne esély.

Téma: Lakossági megtakarítás és a bankok
Gyéressy Károly
2005. február 23. 15:00 | Sorszám: 37
Igen, akinek OTP számlája van megnézheti (magát).
Az OTP a sorban állni és sokat fizetni szeretők bankja. Rengetegen vannak hazánkban. Jó részük annyira szereti a sorban állást, hogy hosszú sorban állás után kiveszi a pénzét az OTP-ből, majd elmegy a postára sorban állni, hogy feladhassa a "csekket" (ami annyiban különbözik a valódi csekktől, hogy nem kapja, hanem adja a pénzt).

Téma: Best of Gyurcsány!
Gyéressy Károly
2005. október 19. 11:28 | Sorszám: 376
Két kérdésem volna az alábbi idézet kapcsán:
1. Van aki ezt besz.pja a HVG olavasói közül?
2. Gati vajon ezt komolyan elhiszi?

HVG 2005. okt. 15.
Charles Gati
Lesz-e magyar csoda?
„Gyurcsány Ferenc a múlt héten Washingtonban ellátogatott a Holokauszt Múzeumba is. Bár nem először járt ott, most hogy felelős magyar miniszterelnökként tette ezt, többen is tanúi lehettünk, mit érzett: néhány percre szótlanul félrehúzódott, leült egy ablakpárkányra, aztán elnézést kért kisszámú hallgatóságától, és nagy nehezen kikényszerített magából néhány mondatot. Nem ez volt a legjobb washingtoni beszéde, de ezt könnyek között mondta el, és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki leginkább erre emlékszik majd vissza hetek, hónapok, évek múltán is.”

Téma: Megverték a PSZÁF elnökét
Gyéressy Károly
2003. június 27. 18:04 | Sorszám: 631
Akkor talán nemkellet volna idő előtt nyilatkozni.

Téma: Tarlós a Fidesz főpolgármester-jelöltje
Gyéressy Károly
2006. június 26. 00:17 | Sorszám: 112
Láttuk, hallottuk, sokan. Az Andor Ilona iskolában történt. Az igazgató a derék, kedves SZ.L-né volt.
Ennyit erről fidesznyikecske.
Gyéressy Károly
2006. június 21. 23:34 | Sorszám: 61
Mikor lesz már végre, hogy a Fidesz nem nézi hülyének az embereket. Most játszanak azzal, hogy Tarlós független, keményen tárgyalnak Orbánnal stb. Röhej az egész. ASz eredménye annyi lesz, hogy Óbudán is szoci lesz a polgármester.
És azt se tudom, miért jó egy olyan ember, aki képes egy szülői gyűlésen polgármesterként tettlegesen nekiesni egy iskola igagatónőjének.

Téma: Március 15-én kifütyülik kovácsot Marosvásárhelyen
Gyéressy Károly
2003. március 14. 14:16 | Sorszám: 16
Majd írd be ide, ha megkaptad a román állampolgárságot! Csodálkoznék, ha megadnák.
Gyéressy Károly
2003. március 14. 14:14 | Sorszám: 15
Nem titkolom, jót mosolyognék, ha kifütyülnék H. Kovácsot.
Tartok tőle azonban, hogy a szándék nyilvánosságra kerülése után Markóék lefújják a fujjolókat.

Téma: TRIANON: nektek köszönhetjük "balosok" !
Gyéressy Károly
2006. május 21. 20:15 | Sorszám: 223
Ezeket a szövegeket milyen forrás alapján írod, másolod ide?

Téma: Letiltották Németh Miklós Attilát
Gyéressy Károly
2006. szeptember 07. 13:36 | Sorszám: 21
És ha az előző ciklusban lett volna külön KDNP frakció, akkor ma bajban lennének a kereskedelmi tévék a hosszabítás ügyében.
A Fidesz egyik akkori kommunikációs vezére azt mondta szűkebb körben nem sokkal a hosszabbítás előtt, hogy láthatóan félnek a ker. tévék, s lám, mostanában (akkoriban) nem is olyan ellenségesek, sőt, az uniós kampányban kifejezetten visszafogták magukat.
Azóta meghosszabbították a szerződésüket, s az élet lám, visszatért a régi kerékvágásba.
Gyéressy Károly
2006. szeptember 07. 13:31 | Sorszám: 19
Vagy ennyire hülyék, vagy.....
Nem tudni, én nem tudom.
A Péntek 8 egyik adásában (1-2 hete) Bayerék arról beszéltek, hogy a Fidesz létrehozott a ballib oldalnak egy rádiót is, az Info Rádiót.
Én az Info Rádiót a legobjektívebb adónak tartom, de azóta még jobban figyelek, s bizony van egy kis igaza Bayernak. Valóban érdekes, hogy kinél használják a "jelentette ki" formulát, s kinél az "azt állította" formulát.
Gyéressy Károly
2006. szeptember 07. 13:22 | Sorszám: 13
Nos, azt hiszem nem vagyok közismert. Provokátor meg semmiképpen se vagyok.
Valahogy racionálisabban, ha kérhetném.
Tény, hogy lehetett volna húzni az ex lex állapotot a rádióban.
Tény, hogy a fideszesek megszavazták a Magyar Narancsos, Magyar Hírlapos Suchot.
Tény, hogy Such tisztogatásba kezdett, aminek során a nagyjából objektív Kossuth adó elindult balra. (Már ha ezt baloldalnak lehet nevezni.)
Gyéressy Károly
2006. szeptember 07. 11:18 | Sorszám: 3
Ez jelzi igazán a tragédia nagyságát. Gazdasági csőd, leszakadás, semmi erkölcs és még olyan erő sincs, amiben bízhatnánk.
Németh Miklós Attila egy tisztességes, profi rádiós. Igaz, nemzeti és keresztény érzelmű. Visszafogottan, szolídan, kulturáltan. Ha ez vállalhatatlan, az azt jelenti, hogy nyíltan csak egy drágabolgáruras rádió elfogadható ennek a suchnak. Akit a Fidesz támogatott.
Fel kell hagyni a Fideszbe vetett reményekkel, sajnos. Odajutottunk hogy nincs kire szavazni.
Persze nehéz nem elmenni a választáskor. Én azt hiszem, valamilyen lokálpatrióta mezbe bújt politikai kurvára fogok szavazni. Pusztán a pártok elleni tiltakozásból.

Email a webmesternek | Gondola