Téma: Megverték a PSZÁF elnökét
|
sissy |
2003. június 27. 12:30 | Sorszám: 615 |
Azért elgondolkodtató Csillag korábbi pöchendi válasza, cáfolatai az űgy kírobbanásakor.Az a kérdés, ha Szász nem olyan "keményfejú" s leáll a további vizsgálódással, a további Határozathozatallal, akkor is így dőnt Csillag? Meddig tart az az állapot, ha nem derűlnek ki dolgok, akkor az nem baj, s folytatódik a mutyizás.( Kiss Elemér, Magyar Bálint, Paks és még kítudja)Előszőr védik a mundért és az Ellenzéket okolják, mocskolják, majd hirtelen intézkednek........Érdekes.........
|
|
sissy |
2003. június 22. 20:37 | Sorszám: 516 |
Kedves Toloba!Ha nem erről papoltam volna eddig, hogy Szili minden megnyílatkozásában más kifogást emelt, mivel Rogán mindig rámutatott, hogy helytelen a következtetése akkor sebtiben öszedugják a fejűket, hogy mi jőhet még szóba.Gondolom az ellenzék Jogászainak is lesz ehhez még mondanivalója, nem mintha ez nagyon izgatná a Hatalmat.Majd eljátszák: nem baj "Van másik", mint a bohoc tréfában.Erről beszélek, hogy Bohozat az amit előadnak.Ez a Szili nyílatkozat még nem jelenti azt, hogy űl amit mondanak.Várjuk a végkífejletet.
|
|
sissy |
2003. június 22. 20:05 | Sorszám: 510 |
Kedves Toloba! A lényeg mind a két esetben "TITKOS" Dokumentumokról van szó.Jogászokhoz kellene fordulnod. Én csak egy pori Mérnők, Mérnők-Közgazdász és Keleteuropai-Szakértői Diplomával rendelkezem.Sajnálom.Az utobbit nem Magyarországon szereztem.
|
|
sissy |
2003. június 22. 19:51 | Sorszám: 505 |
Kedves Tobola! Szili nagyon- nagy körültekintése nem terjedt ki az SZDSZ által felállítandó Postabankos Vizsgálóbizottségnál, ami színtén egy űgyre koncentrálódik és valahogy nem akart "B" és "C" typusú átvilágítást.Amit meg Szili művel, mint a Parlament Elnőke kritikán aluli.Ez magánvélemény.Igaz nem elhanyagolható, hogy a mundér védelme mindent megér, mint egykori "PÉCSI" KISZ polgár, úgy az egyetemi munkássága alapján, hisz elbarátaink, mindig elbarátaink maradnak.Esetleg tájékozodni kéne "egykori" évfolyamtársainál is.Hátha tisztább lenne a kép.
|
|
sissy |
2003. június 22. 19:14 | Sorszám: 498 |
Kedves Toloba! Én már többszőr nem szeretném elmagyarázni Neked azt amit minden" normális" polgár kapisgál.Tudtom szerint a Fidesz követeli a Parlamenti Bizottségot a Szász Űgyben, Szili minden "baromségot" kítalál, hogy ne legyen.Erre Lendvai előáll, hogy akkor legyen Szász Űgyet kivizsgáló Bizottság, ha az 1998-as megfígyelési Űgyet is vizsgálja. Tobola szerinted ez nem egy agyrém, amit a kedves MSZP előad? Ez nem egy Bohozat? ez nem a Demokrácia megcsufolása?Ez nem azt jelenti, hogy Neked csőhallásod van? Ezt nem azt jelenti, hogy amit itt előadsz az emberben az a képzetet hívja elő, mintha a "Hárshegy"lakói között folytatódik egy párbeszédféle?Előre bocs, ha megsértettelek volna, de amit Kedves Toloba néha ezen Topicon művelsz hasonlít az általad is remélhetőleg ismert mondásra: -Jó napot Sogor!- -Csonakot foltozok!- -Hát az Öreg, mit csinál?- -Kilukadt a Feneke!-Na erről ennyit.
|
|
sissy |
2003. június 22. 18:47 | Sorszám: 492 |
Lendvai Ildikó Főideolus , Frakcióvezető László Csaba nyílatkozata ellenére még mindig kíkéri magának azt, hogy Szász Károlyt el akarta volna távolítani.Én már nem értek semmit: Egy Kormánytag nyílatkozata a mérvadó, vagy az MSZP Frakcíóvezetőjéé.Ildikó a tegnapi meg a mai napon már többszőr a nyílvánoség elé állt és "frissíben" a FIdesz Frakcióűlésével kapcsolatos "támadás" kíegyensúlyozott véleményének adott hangot.Én valamit nem értek.Én mióta figyelem a dolgokat az ellenzék még soha nem törte össze magát, hogy Sajtótájékoztatot tarson azon okból, hogy az MSZ Frakció összeűlt.A hazai Belpolitikai élet kezd egy "Bohozattá" válni az MSZP jóvoltából.
|
|
sissy |
2003. június 22. 18:28 | Sorszám: 484 |
Kedves Tobola! Kinek kell bízonyitani, ha a vádak Dokumentumok nélkul vannak?Ez még egy sima feljelentésnél sem áll meg.Potnyomozás minimum, ha akkor sem jőn össze a vád ejtése.Ezután jőn a Polgári Per a megtámadott "Jó hírnevének megsértése".Tehát visszább az Agarakkal.Attól még semmi nem bízonyitott, hogy én a Kormány Tiszviselője vagyok, tehát ezért igazam van..........
|
|
sissy |
2003. június 22. 18:14 | Sorszám: 480 |
Kedves Toloba! Keller maga mondta, hogy nincs Dokumentuma, de az Intézetből eltküldött vagy Őnként távozott munkatársaktól tájékozodott, valamint Újságokból, de nem ellenőrizte le.Tehát úgy fogalmazozott meg egy elitélő Ítéletet, ami semmi nem támaszt alá.Ez a modszer hasonlít, ha megbocsájtod a III. főcsoport gyakorlatának azzal a külöbséggel, hogy akkor ezek az emberek hívatalosan az Államaparátus Hívatalos szervei voltak.Tehát Keller mintha az "ötödik" hadosztályához tartozna, mely ILLEGÁLISAN működne.Bocsánat.....
|
|
sissy |
2003. június 22. 17:47 | Sorszám: 477 |
Kedves Toloba! Ha jól hallotam Dr.Répássi Urat a Parlamentbe Interpellációja kapcsán, akkor OM Hon-napjáról gyűjtögetett és ellentmondást vélt felfedezni Jogászként.Posa Képviselő Ur az OM-be gyűjtögetett hivatalosan.A következő gyűjtögetést a MN cikkje volt, aminek alapján kérdést tettek fel a Parlamentbe.A jelek szerint lehet szabályosan is gyűjtögetni betartva a Demokrácia szabályokat.
|
|
sissy |
2003. június 22. 17:06 | Sorszám: 473 |
Kedves Toloba! Eddig azt tudjuk, hogy egyik oldalról egy Kormány Főtisztviselő "gyüjtögető" életmodott folytatott, nem teljesen Demokratikusan, szabályosan, hanem csak úgy!, ami megintcsak nem Demokratikusan valahogyan kikerűltek a Médiában, a tartalma meg nem egészen meggyöző a valóségtartalommal kapcsolatban.Remélem, hogy egy Kormány azért úgy müködik, hogy megbeszélik a folyó űgyeket és "Stratégiájukat"-vagy nem?
|
|
sissy |
2003. június 22. 16:47 | Sorszám: 470 |
Kedves Toloba! Talán Köppen(Brüszel) után szabadon szólva-ez anyira nem is oly egyszerű.
|
|
sissy |
2003. június 22. 16:24 | Sorszám: 466 |
Kedves Toloba! Én nem lennék döntőbiró ebben az űgyben, de valami elgondolkoztat, mint "egyszerű" állampolgárt.Igaz a Média azota sem tartja "Topp" témán a Törvénytelen László Csaba bulit, ami nem jelenti azt, hogy az nem történt meg, ha belegondolok abba, hogy a hír áramlása nem ismer határokat, Lászlónak ez az akciója eljutott bizonyos kölföldi Gazdasági Társaságokhoz, ill. befektetőkhőz is.Igy kishazánk az utobbi időben nem valami kedvelt ezen szervezetek számára, lehet nem fígyelembe venni, de szakmai körökben nagyon jől tudják mi a helyzet, mivel senki nem szereti, ha adataikban csak úgy turkálnak.Mély csend övezi a Front Sándor által vezetett Parlamenti Vizsgáló Bizottság tevékenységét ebben az űgyben, mivel tudott, hogy egyedűl Szász Károly volt az egyetlen a Szervezetek közűl, aki megtagadta a Pénzűgyminiszter Törvénytelen akcióját, én , mint jóhíszemű állampolgár hagy feltételezzem azt, hogy László Ur mégsem tudta megemészteni ezt az akciót, és inkább higyek Szásznak ismerve az emberi természetet.
|
|
sissy |
2003. június 21. 18:55 | Sorszám: 450 |
Most láttam a Nap-Kelte imétlését az M2-őn.Remélem továbbra is állja a sarat.Egyértelműen keményen vágta vissza a "fűggetlen" sajtó kérdéseit, rágalmait.Egy halovány remény az EU-Nagykövet személyes látogatása, és nyílatkozata, hogy Brüszel fígyelemmel kíséri az eseményeket.Szeríntem ettől lett akkora zavar a Kormányban, s össze-vissza nyílatkoznak.
|
|
sissy |
2003. június 20. 20:26 | Sorszám: 430 |
Keller bízonyitékok és Dokomentumok híján, ujségcikkek, a Hivatalból őnként távozott vagy elbocséjtott személyek elbestélése alapján javasolta Szász Károly leváltását.Ezt Ő maga mondta.Hol élünk?A hatalom holmi mede-mondák vagy sértüdőtt emberek handabandázása után itélkeznek emberek felett?Exitencíákat tesznek tönkre ahogy uri kedvük akarja.Ebben a történetben ez a leg félelmetesebb, mivel errő Keller úgy nyílatkozik, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, mint a Diktatura legsötétebb időszakában,Borzalom.Megyessi meg Tesalinikből hazaűzen, hogy ismerte Polt levelét(mióta arról nem beszél), és meg tesz mindent, hogy ilyenek ne forduljonak elő hazánkban.Bályos.Zárójeleben (Láttam élő képeket a tanácskozásról, Megyessi egy magányos farkasként üldögélt a szünetekben, mintha nem nagyon akartak volna a kollegág "priváte" beszélgetésbe elegyedni vele.
|
|
sissy |
2003. június 20. 16:20 | Sorszám: 418 |
Keller mosakszik. az MSZP vádol, feltételekhez köti a Vizsgálóbizotság felállítását, Szász sajtótájékoztatót tartott, ahol nem vádolt senkit, de megjegyezte, hogy szövevényesebb a Pannoplaszt űgy, mint arról a közvélemény tud, a Dokumentumról azt monta, hogy vannak részletek amira nem tud válaszólni, mivel még mindig titkosak, így az homályba marad.Polt kíjentette, hogy a második Dokument hiba vilt, mivel az akadályozzák, ill befolyásolják a folyamatban lévő űgyeket a nyomozási szakaszban.Most ennyi: beindult a gépezet, remélem már nem 40-50-60-70-éa 80-as években élűnk.
|
|
sissy |
2003. június 20. 14:17 | Sorszám: 413 |
Most hallotam a Kossuth Rádióban, hogy a Szász elleni nyomozást Keller feljelentése alapján kezték el, a Főűgyész kiegészítésre visszaküldte a Rendőrségre.( eddig azt írták, hogy egy Budapesti polgár jelentette fel PFASZ-t.Igen érdekes az előzményeket ismerve ezek szerint Keller a feljelentéseít kétséges bízonytalan adatgyűjtésre alapozza, vagy ő találja ki a koncepciót.? Egyre érdekesebb!Miért hozták most nyílvánosságra Keller nevét, amikor eddig ismeretlen polgáról beszéltek?Mi folyik itt?Nem kéne megvízsgálni Keller korábbi feljelentéseinek a körűlményeit is, hogy milyen koncepciók és dokumentumok voltak ott?Azt tudjuk, hogy nagy részt nem űltek a dolgok.
|
|
sissy |
2003. június 19. 18:57 | Sorszám: 372 |
Hol vannak a konkrétan a leirt esetek, vagy ezt is egy Maci-Lacis kiképzésben részesülű "félorát beszélek és nem mondog semmit, ami konkrét" készitette?
|
|
sissy |
2003. június 19. 18:35 | Sorszám: 366 |
Szerintem nagy a pánik, s szokásos modszerek gyorsan megmondjuk, hogy az ellenzék mit akar csinálni, de mi mint a "Nemzeti Közép Kormánya" bíztosítjuk a nyugalmat ebben a mocsokban.Lehet, hogy Megyessi most jőtt rá, hogy a Kormányhivatalok, Kabinet KEHI őnjáró lett, s Ő ott az előretolt "Báb", persze amit az ország polgárságának nagy része már rég tud.A másikfele meg kínevezte a legnépszerübb Miniszerelnőknek kis Közvéleménykutatók és a ballib. Média által.
|
|
sissy |
2003. június 19. 17:49 | Sorszám: 350 |
Kedves Toloba! "Dehogy nem koncepció.Egyfolytában mind az.Hogy lehet, hogy most kerül elő ez tavasz Óta?" Ha hallgatadd volna az egész szóvívői tájékoztatót, akkor nagyon egyszerű:Polt mikor megkapta elküdött egy-egy példányt a Kőzméltóságoknak(Mádl Ferenc,Megyessi Pérer, és Szili Katalin).A mai napig nem kapott választ, vagy értesítést arról, hogy az űgyet tárgyalják meg, kivétel volt Mádl Ferenc akivel személyes találkozáskor beszéltek meg.Azért hozta nyílvánosságra, mert Szász Károly hasonló dokumentról beszélt.Azn volt a véleménye, hogy mivel nem egyedi eset, és a nyílvánoságra tartozik.Ezekután nem értem Megyessi magyarázatát, hogy Ő nem kapta meg.Keresse a titkárságán, mivel az Űgyészség Postakönyvében szerepel az elkűldés.Tobola hidd el én nem örülők ennek, ez nem jó sem a Kormánynak sem az Ellenzéknek sem Hazánknak a csatlakozás előtt.Sajnálatos de várható volt, ha az ember figyelte a Kormány tevékenységét Hatalomra kerülése óta.Én a szakmámnál fogva részben ebben utazom s nem vagyok boldog.
|
|
sissy |
2003. június 19. 13:06 | Sorszám: 333 |
Kavarja a Nemzetbintonság a "sz..."Toth csak úgy megjegyezte, hogy olyan dolgokat is tartalmaz, ami a Parlament egyik meghallgatásán hangzotta el, s nem volt nyílvános.Nahát, rajta kik a Bizottság tagjai, egyszerű, mivel nem az ellenzék akrta ellehetíteni a Szászt szükűl a kör, így valószinű, hogy ott egy vagy több "űgynők ötödig Hadosztályos" is. Nem oly nehéz kídeíteni.Szili is kavar a Vizsgálóbizotság űgyében, holmi Házszabály Szabályra hívatkozva.Azt híszem ezek után nem tulás a korábbi megfogalmazá, hogy "Űgynők Kormány" "űgynők" kiszolgálói csücsüölnek a Parlamentben, s még kí tudja hol.Tehát konfusíó:Szász magát fejbevágta, törte csontjait,vagy magánbosszúból verték meg.Várjuk ki.Ez már valóban az ötvenes évek modszerei.És erre fel jőtt a Polt űgy, nem semmi.
|
|
sissy |
2003. június 18. 15:11 | Sorszám: 281 |
Én egyvalamit nem értek.Ki csiripelt a készülő Határozatról annak lezárása előtt?Honnan tudták, hogy mit fog tartalmazni a Jelentés, hísz hallottuk, hogy már korrábban is kaptak telefonon fenyegetést a munkatársak.Csak nem, mégiscsak mükődik az a Binyos Ötödik Hadosztály, akik 90-ben alámerűltek????????????
|
|
sissy |
2003. június 18. 12:19 | Sorszám: 253 |
Külfőldi lapok részletesen foglalkoznak a PSZAF elnőkének űgyével. Bonyolódik a dolog.Remélem ezt már nem lehet lesöpőrni.H.Kovács mit fog kítalálni, hogyan fog most fröcsőgni, hogy "Fidesz Hazaáruló" lejáratja a Kormányt meg Magyarországot.
|
|
sissy |
2003. június 17. 12:32 | Sorszám: 174 |
Tudnál válaszólni arra a felvetésre, hogy Állami Közhasznú Társaság is belekavarodott ebbe az Űgybe.Ez azt jelentené, hogy a Kormányzati szervek tudhattak a dologról?Esetleg ott találtk ki az egész lebonyolítást? Nem lehetséges, hogy Szász Károlyt azért akarták eltávilítani, hogy ilyen és a jövőben tervezet tranzakcíók minden akadály nélkűl végrehathatók legyenek? Itt van a Korházprivatizáció, a Törvényt minden áron sürgősen áterőltették a Parlamentbe, ami közel 800 Milliárdos vagyon körűl forog.Ezek mind a Kormány által elhatározott lépések, s itt merűl újból fel a kérdés.Vajjon zsarolható-e a jelenlegi Vezérkar bízonyos Lobbi-csoportok álta?Vajon milyen összefonodások vannak a Vezető és befolyással biró Kormánytagok , és ezen Lobbi-csoportok között?
|
|
sissy |
2003. június 16. 21:27 | Sorszám: 58 |
Kedves Tobola! Ha lehet ebben az űgyben disztingváljál.Az elöző Kormányváltásnál nem neveztek ki egy közpénzekből finanszirozott "hajtóvadászati" Államtitkárt, akinek a gyűlöletkertés, kriminalizálás lett volna feladata, mert volt Programja amit azonnal el kezdet végrehajtani.Nem játszotta el, hogy "kenyeret" és "cirkuszt" a népnek, addig sem kerll elszámolni a tehetetlenségűkről.Ez az eset meg nem az a Téma, amin jópofizni kéne.Ez nagyon szomoru.
|
|
sissy |
2003. június 16. 20:37 | Sorszám: 56 |
Na most az a kördös!Ki rendelte meg a titkos adatgyűjtést?Csak nem a Titokminiszter?Kinek a kérésére?Tény a Kormány mindent megtett, hogy eltávolítsák.Vagy mégis működik a gazdasági alvilág?Igaz a Polgári Kormány idején, mintha aludtak volna.Most nagyon elevenek, ami megfigyelhető, hogy néhány Kormányintézkedés a gazdaság ellentétes érdekében szűletnének. Nagyon elgondoltat, legalábbis engemet.
|
|
sissy |
2003. június 16. 16:08 | Sorszám: 48 |
A HIR-TV-én, most ismételték május 27.-i Szász Károllyal az Interjut. Nagyon érdekes volt a mai napon történtek után.Beszélt a Kormányzati támadásokról, s arról, hogy milyen törvény alapján nem másolta le az adatokat László Csaba kérésére.Közölte, hogy jelőljék meg milyen céllal kérik, amit nem kapott meg.A KEHI Vizsgálatról elmondta, hogy nem felelnek meg a valóságnak és kérte, hogy a Titkosítást oldják fel, mert annak semmi értelme s így nem tudja megvédeni Hívatalát a támadások ellen.A kiszivárogtatásokkal kapcsolatban azt monta, hogy bűntető feljelentést kezdeményezett a KEHI Iroda Vezetőjénél, mert a Titkosított jelentést kíszívárogtatták.Kíjelentette, hogy nem mond le, eltávolítása két modon lehetséges, ha akadályoztatva van(csak nem a mai nap), vagy bűncselekmény követ el a Hívatal.Kéri a Kormányzatot hagyja a Hivatalt dolgozni, mert ettől Őt nem lehet eltéríteni.Szomorú.............
|
|
sissy |
2003. június 16. 13:51 | Sorszám: 19 |
Ha figyelembe veszük, hogy a méltatlan támadás minden esetben előszőr a Kormány irányából indult, a folytatást az alvilágra bizzák, sajna nem az első esetben.
|
|
sissy |
2003. június 16. 13:38 | Sorszám: 16 |
Ha valaki figyelte az elmult idő eseményeit, Szászt ugyanolyan össztűz alá vette, mint Polt.Szász kítartott, s mondta, hogy nem érdekli a támadás folytatja a munkáját.Na az itt a kérdés?Miért akarták eltávolítani?Milyen űgyeket vizsgált? Kinek a tyukszemére lépett.Melyik Bankszervezetnek, Bíztosító Társaságnak, vagy egyébb Pénzitézetnek állt ellenérdeke a Vizsgálatok lefolytatása.A klasszikus kérdés!Kinek az érdeke?Ki akarta kivonni a forgalomból?Ha a válaszok megvannak meg van a felbujtó is.
|
|
|