Téma: Lehazaárulózták a Fideszt :-(
|
Senki Alfonz |
2003. április 07. 16:14 | Sorszám: 100 |
Látod, te is egy intoleráns alak vagy, nem vagy kiváncsi a más nézetekre, különösen, ha azok a fehér-fekete sztereotípiákba nem férnek bele, gondolkozást igényelnek, és sokoldalúak. Az a baj, hogy az egész ország, legyen az komcsi, vagy jobbos, csak a sztereotíp gondolkodást ismeri. Márpedig NEM IGAZ, hogy valaki vagy liberális, vagy kereszténydemokrata, vagy szocdem, vagy zöld, vagy nemzeti vagy európáer, vagy katolikus, vagy a kereszténységen is túlterjedő ökumenikus, vagy a rockzenét szereti, vagy a diszkót, vagy a szőke lányokat, vagy a barna lányokat. Ezen kategóriák ugyanis egymás mellett is létezhetnek és nem zárják ki egymást. Csak a sztereotíp buták hiszik ennek az ellenkezőjét!
|
|
Senki Alfonz |
2003. április 07. 10:31 | Sorszám: 93 |
Aljas és ostoba primitív sértegetéseidet EGYSZER ÉS MINDENKORRA hagyd abba, vagy feljelentelek a moderátornál. Az, hogy gyorsan gépelek az tény, ezért sokat melléütök. De ne merészelj kioktatni engem a tudományokból, mert mind a történelem, mind a jog, mint a diplomácia, mind a politikatudományhoz, mind a valláshoz (ceremonár-ministráns vagyok!) 1 milliárdszor többet értek, mint TE! Attól, hogy nem értek veled egyet, még nem vagyok hülye, VILÁGOS!!! TE is CSAK akkor vagy hülye, ha a veled ellenkező, vagy számodra nem érthető véleményeket INDEX és SZANYI TIBOR stílusban egyből hülyének nevezed, csak azért hogy ne kelljen elgondolkoznod, az állításaid nem kizárólagos igazságok! A hazaárulás törvényi tényállásába az elmúlt évtized magatartásai közül csak kettő illik be, Ron Werber államtitkokba való beavatása, és Erdély Romániához csatolásának megünneplése, mindkettőt az MSZP_szdsz kormány tette. Mind a NAto, mind az EU-csatlakozás a nemzet érdekeit képviseli, de aki nemmel szavaz, az is abban a hiszemben teszi,. hogy ő a nemzet érdekeit képviseli, azaz ebben a kérdésben SENKI NEM HAZAÁRULÓ!
|
|
Senki Alfonz |
2003. április 06. 10:29 | Sorszám: 89 |
Ha valaha tanulmányoztad volna a pol9itikai filozófiák és idológiák rendszereét, történetét, tudhatnád, hogy a liberlizmusnak több ága van, s az az álliberális (azaz csak gazadságilag liberális, politikailag nem mert csak a neki tetszők másságát tolerálja, másokét nem) irányuzat, amelyik a political correctness nevet viseli Amerikában, s melyet a maoizmussal, trockizmussal, s az ezekre épülő európai 68-as radikalizmussal (Cohn-Bendit, Joschka Fischer) és hazai károlyizmussal ötvöző SZDSZ ennek csak egy zsákutcája. A KLASSZIKUS liberlizmus (megalapítója John Locke aki a XVIII. sz legnagyobb politikai filozófusa!) alapvetően nem áll szemben a konzervatívizmussal és alapvetően keresztény (Locke történetesen anglikán volt, de akadtak katolikus, református, evangélikus és zsidó vallású követői is) A klasszikus liberalizmus Mo-n a XIX. sz-ban virágzott Deák, Eötvös, Kossuth, később a két Tisza, Wekerle, Széll Kálmán voltak jeles képviselői. A XX. száézadra az intoleráns nézetek, diktatúrák és a kitzsákmányoloó monopolkapitzalizmus megjelenése miatt a klasszikus liberalizmus eszméje látszólag háttérbe szorult, de nézetei a kereszténydemokrácia új (a korábbiaknál szociálisabb töltetű) eszméjébe beépültek. ilyenek pl: sajtó-vallás-és szólásszabadság, az ellenvélemények tolerálása, meghallgatása. Ezek bizony az IGAZI LIBERÁLIS értékekl, nem a hülye másságkultusz, melynek annyi köze van a liberalizmushoz, mint a nagytőkét támogható, kizsákmányoló MSZP_nek a szociáldemokráciához! Bármily furcsa ma hazánkban a kereszténydemokrata, nemzeti, liberális, szociáldemokrata és zöld értékekeket egyetlen párt a Fidesz képviseli együttesen (a radikális jobb a liberális és kereszténdemokrata nélkül a többit szintén őrzi, a baloldal egyiket sem csak a pénzkultuszt lés deviáns kisebbséget védelmét amit ő liberalizmusnak nevez, de nem az. Attól, hogy az undorító maszop magát szocdemnek nevezi, nem kell utálnunk a szocdem értékelket, attól, hogy az undorító szadi magát liberálisbak nevezi, nem kell utálni az igazi liberalizmust! Végül nem vagyok fundamentalista, mert bár katolikus vagyok, az igazi protestánsokat (azaza a nem pünkösdista protestánsokat) a katolikussal egyenértékű derék keresztényeknek tartom, a keleti kersztényeket5 dettó (de a román nacionalizmus és orosz imperializmus miatt ez az irányzat a magyarság által nem követhető Szemben az amerikai pünkösdista fundamentalistákkal, akik minden idegen vaqllást gyűlölnek én félszinkretista (ami az Istenre vonatkozó alapvető tanítást kivéve a más vallások egyéb tanításait pl lélekvándorlás, meditáció, elfogadhatónak tartom) módon a hagyományos nem kersztény világvallások (buddhizmus, muszlim, sintó, zoroaszter, zsidó, taoizmus) vagy pozitív, nem soviniszta pogány hagyományok (legyen az magyar, görög, kelta, vagy egyiptomi) TÁMOGATÓJA vagyok. Én csak a katolikusellenes, egyetlen nemzet6 felsőbbségét hirdető "pogányságnak" vagyok ellensége (kiválasztott zsidó nép, Nyugat-ellenes magyar szittya hit stb). Ezeké is azéárt, mert a nemzetek egymás mellett élésének és nem ellenségességének vagyok híve Gondolatmenetem teljesen érthető, s nincsen benne ellentmondás. hA VALAKINEK MAGSS, SAJNÁLOM
|
|
Senki Alfonz |
2003. április 02. 11:49 | Sorszám: 71 |
1. Filoszemita alatt nem a majonmszeretettal filoszemitát értem, hanam azt, aki bár az emebert az egyén alapján méri, mégis úgy látja, hogya pesti zsidóság a magyar irodalmi, zenei, kultúrális értékekhez nagyban járult hozzá, oly annyira, hogy nélküle a magyar kultúra szegényebb lenne. A majomszeretet nem szeretet, ha magyar hazafi vagyok a rossz magyar embereket nem kell még szeretnem. A másik egymással ellenséges népek kultúráját is lehet egyszerre szeretni, azaz nagynak tartani, így pl a zsidó és az arab-muszlim kultúrát egyaránt szeretem. 2. A magyarság az európai keresztény kultúra resze. Aki szereint az adenaueri európai uniót soha nem lehet megvalósítani, és az önzés és a bürokrácia örökké hatalmon marad, az pesszimista.A pesszimizmus a Szent Pál által említett keresztény hármas erény középső tagjának a reménynek az elvesztése, s így Isten elleni bűn. Rossz helyzetben is bízni kell. Szövetségesek nélkül egy szegény országbnak a gazdasági függetlenséget nem ismerő globalizációban gazdasági közösséghez kell tartoznia. szerintem ezek közül az Eu a legjobb (vagy legalább legkevésbé rossz) 3. Az európai keresztények körébe én valóban csak a római katolikus és hagyományos protestáns egyháézak tagjait, valamint az egyházon kívüli, Krisztus tanításaiban egyéni módon hívőket sorolom. Az ortodox (görögkeleti9, örmény, kopt, maronita keresztények, akik ősi és igazi kerezstények -nem a keresztény, hanem az európai kultúrkörhöz nem tartoznak. Ők a keleti-ortodox (bizánci) vagy afrtikaikultúrkörbe tartoznak. Ezek közül a görögkeleti valléshoz kapcsolódó politika ellenkezik az euróőpai demokráciával, despotizmusra hajlamos, és a szerbek XX. századi szomorú népirtásai, valamint a románság magyrellenséége elsősorban a kommunizmus és az ortodox pópák bűne. Ezért a görögkeleti egyháztat keleti (nyugatázsiai) keresztébynek tartom 4. A szektás kisegyházak NEM keresztények, bár az ezen szektáknak bedőlt emberek lehet, hogy azok lennének, de rossz akolba tartoznak. A baptisták, unitáriusok még a protextáns körbe tartoznak, de az Ószövetség-és Izreal-imádó, evolúció tagadó American-pünkösdisták számomra pogányok, a Hit Gyülekezete vezetői pénzimádók, a jehovatanúi szintén pogányok. Amitől a hívők még nem rossz emberek, én az évezredes hagyományú poigány vallásokat és hívőit teológiai tévedéseoik ellenére kedvelem, ugyanakkor a sátánista, scientsita, pénzimáó bagéázsokat a hit megcsúfolóinak tartom
|
|
Senki Alfonz |
2003. április 01. 12:01 | Sorszám: 60 |
Teljesen egyetértek veled. A kampány nevetséges, és gyenge reklámai, a NEMmel szavazók leanyázása korméányoldalról (ezért nem liberális legfeljesbb liberót viselő csecsemő a ballib-az igazi liberális toleráns és nemcsak a melegek, de a politikailag tőlük eltérő gondolkozású ellenzék "másságát" is tiszteli: én igenis harcolok azért, hogy a liberalizmus szép eszméjéről mossuk le a szabaddemokrata gyalázatot!) undorító és undorító a neonáci-kriptobolsi erők részéről az IGEn-nel szavazók lehazaárulózása is. Én sokakkal együtt úgy látom a hátrányok ellenére is jobb IGEN-nel szavazni, mások úgy látják az előnyök ellenére jobb Nemmel szavazni. Ettől még mindketten demokreta magyarok vagyunk. Csak az nem aki vakul 100% előnyt 100% hátrányt lát és az x-et máshová tevőt ellenségnek tartja. Az egy bunkó intoleráns balkáni alak!
|
|
Senki Alfonz |
2003. április 01. 11:54 | Sorszám: 59 |
Szabadelvű az a jobboldali, aki a más politikai nézeteket vallókat tolerálja (A másságistától a náciig) ha az nem gyűlölködik. Fő ellensége a gyűlöletkeltés, különösen a nemzetekre kiterjedő kollektív gyűlölet. Az ÚJ Jobboldallal szemben keresztény alapú és a nyugat-európai azaz a Római Katolikus és Protestáns nemzetek (kivéve amerikát) köztis zolidaritás, kulturális és eszmeközösség híve, azaz nyugatos, függetlenül attól, hogy egyes francia, német, angol, osztrák politikusok, tőkések a történelem folyamán mit tettek, a közösség ugyanis kulturális és a népeké, nem a politikusoké. Ezért a szabadelvű kereszténydemokrata (adenauerista, kohlista) jobboldali az Európai Unió híve, akkor is, ha annak jelenlegi formáját rossznak tartja, de belső reformok és nem kinnmaradás útján akarja azt orvosolni, mégpedig alulról az európai nemzetek nem vezető rétegeiből irányuló népi kezdeményezéssel! De addig is meg kell maradni a közösségnek, mert az amaerikai, bizánci-ortodox(orosz, oláh) kulturáktól csak így lehet védett a Nyugat. Másodrészt a suzabadelvű jobboldali filoszemita (nem filocionista!), azaz valakit zsidó származása, hite miatt nem tart ellenségnek (az izrealt vezető cionista nácikat, vagy a mazsihisz komcsi vetzetőit persze ártaémasnak tartja, de nem keveri a zsidóság egészével! Harmadrészt a szabadelvű keresztényxdemokrata a római katolikus egységet, a nemzetek közötti barátság fő alapjának tartja, s a nemzeti eszmének csak a pozítív kooperatív formáját helyesli, de a kirekesztő sovinizmust, más nemzetek gyűlöletét elveti. Elvet minden olyan hangnemet, mely egy adott kérdésben (eu-szavazás, pártszimpátia) másképp gondolkodót kirekeszt a nemuzet, a demokraták, a normálisak stb sorából (tegye ezt akár ávós bolsi, akéár véres karddal hadponászó radikállis) És elvei nem ember és pártfüggőek, azaz akkor is kitart mellette, ha esetleg az elveit képviselő politikusok nem mindegyike megfelelő!
|
|
Senki Alfonz |
2003. április 01. 11:44 | Sorszám: 56 |
Teljesen igazad van, a ballib médai szándékosan egyenetlenségeket, vitákat szít a mérsékelt és radikális jobboldal a Fidesz és Miép, valamint az elvhűen mérsékelt Fidesz és a megalkuvásra hajlamosabb MDF között. És sajnos sok politikus és még több jobboldali bedől. Szerintem a Jobbik tényleg radikális jobboldali a Leliismeretlenség 88 azonban aballib beépített ügynöke, célja a szalámitaktika Kedves Edvárd, te nem ismered az 1945-47-es történelemet. A komcsik ősi eszköze a szalámitaktika, a bolsik részben beépített ügynökeik, ma már méginkább médiaügynökeik (azok hatékonyabbak) útján összeveszejti egymással a jobboldal különböző erőit, gyűlöletet kelt bennük, nem a bolsik, hanem egymás iránt, s ha ez sikerül, akkor ők örökké hatalmon maradnak. Az a jobboldali, aki elhiszi a kriptokommunista lelkigenny dumáját az szamarabb a lónál, mert a ballib célját szolgálja
|
|
Senki Alfonz |
2003. március 31. 16:58 | Sorszám: 7 |
jÓZSEF ATTILA JÓL MONDTA A MÁSIK MESÉT A FASISZTA KOMMUNIZMUSÉT A fasiszták helyett jelenleg csak szélsőjobboldali radikálisok vannak, akik nem nácik, de szélsőjobbosok, a szélsőséges keresztényellenes a pogánysághoz visszatérni akaró Új Jobboldal szíkta-hun fgaja (van germán lés kelta ezen állatfajból) amely összeborulva a komcsikkal a nemzet igazi érdekeit teszi tönkre. Persze a köz radikális (antifinger stb) nem tudja , hogy az országot Washingtonnak és Moszkvának kiárusító mszp és a karvalytőke érdekeit a gloibalizáció egyetélen gátjába, az EU_BA VALÓ BELÉPÉS GÁTOLHATJA MEG. Az EU azért hoz létre európoai csoportosulást, hogy megáéllítsa Amerikát. Párizs és Berlin békepárti, a Fidesz is békepárti, és aki ezt nem látja az hülye. A lelkiismerte 88 kriptokomcsi banda. csak a szabadelvű jobboldal képviselei a nmezet érdekeit (Orbán, Pokorni, Németh, Surján) a MIép, JUpobbik és az euzellenes hadonászók éppen amaszopét!
|
|
|