Téma: Veled vagyok Robi!
|
Lídia |
2004. augusztus 25. 13:53 | Sorszám: 99 |
Igaz, én sem így gondoltam, amit a fogdosásról, stb. korábban leírtam, természetesen most is tartom, méltánytalan, undorító, megalázó, etc. A "nem baj"-t csak önmagában arra értettem, hogy nincs vizelet, mert az máskor, mással is előfordult már.
|
|
Lídia |
2004. augusztus 25. 13:43 | Sorszám: 87 |
Egy pillanat, itt két dolgot összekevertél. Öt órán keresztül ott voltak, de addig még csak az derült ki, hogy nem sikerül produkálni, tehát várni kell. Ez eddig nem volt baj. A baj csak éjjel kettő körül kezdődött, amikor Robi azt mondta, na ebből elég volt, én innen elmegyek.
|
|
Lídia |
2004. augusztus 25. 13:35 | Sorszám: 83 |
Gyulai tegnap azt nyilatkozta, hogy még személyesen is beszélt a bizottság elnökével és próbálta rábeszélni, hogy fogadják el és érékeljék ki a sikerült mennyiségű mintát.
|
|
Lídia |
2004. augusztus 25. 13:33 | Sorszám: 82 |
Amit tegnap hallottam, abból számomra az derült ki, hogy nem. Sőt, maga a kísérő orvos is csak a másikhelyiségben tartózkodhat, de a mintavételnél csak a két ellenőr van (lehet)jelen. Amúgy legfőképpen Pirítóssal értek egyet, attól eltekintve, hogy emberileg szerintem is teljesen elfogadható, hogy Fazekas Robi kiborult. És itt nem csak a vizsgálat feszültsége járult ehhez hozá, hanem gondoljátok meg, egy ilyen feszült nap, verseny, a győzelem után mi lehetett benne. Szerintem elképzelni sem tudjuk.
|
|
Lídia |
2004. augusztus 25. 12:41 | Sorszám: 64 |
Egy biztos: úgy tűnik, nem jó az érvényes szabály. Ha az orvos is azt mondja, 5 ml elég egy vizsgálathoz, akkor miért nem 15-20 ml a minimum, amit adni kell? (A és B mintával, valamint esetlegesen az ide-oda lögybölésből adódó veszteséggel is számolva.)Talán érdemes ezek után ezen elgondolkozniuk, akiknek ez a munkája. valamint azon is, hogy a mintavételnek ezt a megalázó módját nem lehetne-e az emberi méltsághoz illőre átalakítani. (Ti. ha jól emlékszem, a súlyemelők vezetője nyilatkozta a rádióban, vagy ő is, hogy ez a lemeztelenítés, közeli megfigyelés valóban nem ritka, hanem az általános módszer.)Egyébként a névtelen feljelentés állítólag már majd' egy éve kelt és Gyulai mondta talán, hogy annak alapján még a hátralévő időben jónéhány magyar olimpikonnak számítania lehet "szigorúbb" vizsgálgatásra.
|
|
|