gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Magyar zene,zene,zene...
Lídia
2007. augusztus 26. 14:52 | Sorszám: 139
Csak Így Tovább http://csit.hu/albumok/demo1998#6

Téma: Kávé !
Lídia
2007. augusztus 25. 19:17 | Sorszám: 943
Jó estét!
Évente azért megjelenek egy-egy kávéra!
Meghívom a régi ismerősöket szeretettel!

Téma: Magyar zene,zene,zene...
Lídia
2007. augusztus 25. 19:15 | Sorszám: 137
S ehhez mit szóltok?
Ismerős Arcok
http://www.youtube.com/watch?v=swp51v0CBrA

Téma: Tüntetések
Lídia
2003. október 02. 17:01 | Sorszám: 33
OFF
Bocs, most láttam csak, hogy le vagy tiltva, ha esetleg mégis visszaengednek, majd vitatkozhatunk róla.
Lídia
2003. október 02. 16:18 | Sorszám: 32
Azt hiszem, tévedésben vagy, ami a jogrendet illeti, meg annak az alapkövét. Ti. amit leírtál "ami törvénytelen, azt büntetni kell" nemhogy nem alapkő, de még csak nem is igaz! De nem akarok itt jogi fejtegetésekbe bocsátkozni.

Téma: Fölösleges emberek
Lídia
2003. június 07. 00:26 | Sorszám: 19
Arról jutott eszembe, hogy az egész emberiség felesleges volna.
Valahol olvastam v. hallottam, sajnos nem emlékszem, hol, kitől, pedig biztos kellene, ezért , szóval, hogy az egész emberiség egy vírus: rátelepedett a Földre, elterjedt rajta és kihasznál mindent. Érdekes hasonlat, hm?

Téma: Mi drágul jövőre ?
Lídia
2003. november 13. 19:43 | Sorszám: 2
csak lassan mondjátok... különben nem értik meg...

Téma: Veled vagyok Robi!
Lídia
2004. augusztus 25. 13:53 | Sorszám: 99
Igaz, én sem így gondoltam, amit a fogdosásról, stb. korábban leírtam, természetesen most is tartom, méltánytalan, undorító, megalázó, etc.
A "nem baj"-t csak önmagában arra értettem, hogy nincs vizelet, mert az máskor, mással is előfordult már.
Lídia
2004. augusztus 25. 13:43 | Sorszám: 87
Egy pillanat, itt két dolgot összekevertél. Öt órán keresztül ott voltak, de addig még csak az derült ki, hogy nem sikerül produkálni, tehát várni kell. Ez eddig nem volt baj. A baj csak éjjel kettő körül kezdődött, amikor Robi azt mondta, na ebből elég volt, én innen elmegyek.
Lídia
2004. augusztus 25. 13:35 | Sorszám: 83
Gyulai tegnap azt nyilatkozta, hogy még személyesen is beszélt a bizottság elnökével és próbálta rábeszélni, hogy fogadják el és érékeljék ki a sikerült mennyiségű mintát.
Lídia
2004. augusztus 25. 13:33 | Sorszám: 82
Amit tegnap hallottam, abból számomra az derült ki, hogy nem. Sőt, maga a kísérő orvos is csak a másikhelyiségben tartózkodhat, de a mintavételnél csak a két ellenőr van (lehet)jelen.

Amúgy legfőképpen Pirítóssal értek egyet, attól eltekintve, hogy emberileg szerintem is teljesen elfogadható, hogy Fazekas Robi kiborult. És itt nem csak a vizsgálat feszültsége járult ehhez hozá, hanem gondoljátok meg, egy ilyen feszült nap, verseny, a győzelem után mi lehetett benne. Szerintem elképzelni sem tudjuk.

Lídia
2004. augusztus 25. 12:41 | Sorszám: 64
Egy biztos: úgy tűnik, nem jó az érvényes szabály. Ha az orvos is azt mondja, 5 ml elég egy vizsgálathoz, akkor miért nem 15-20 ml a minimum, amit adni kell? (A és B mintával, valamint esetlegesen az ide-oda lögybölésből adódó veszteséggel is számolva.)Talán érdemes ezek után ezen elgondolkozniuk, akiknek ez a munkája.
valamint azon is, hogy a mintavételnek ezt a megalázó módját nem lehetne-e az emberi méltsághoz illőre átalakítani. (Ti. ha jól emlékszem, a súlyemelők vezetője nyilatkozta a rádióban, vagy ő is, hogy ez a lemeztelenítés, közeli megfigyelés valóban nem ritka, hanem az általános módszer.)

Egyébként a névtelen feljelentés állítólag már majd' egy éve kelt és Gyulai mondta talán, hogy annak alapján még a hátralévő időben jónéhány magyar olimpikonnak számítania lehet "szigorúbb" vizsgálgatásra.

Téma: Asszociáljunk márciusban!
Lídia
2004. március 03. 09:14 | Sorszám: 878
"a múmia bosszúja"

pszichopata ellenőrök

Lídia
2004. március 03. 09:01 | Sorszám: 874
átkok átka

Megyó marad

Lídia
2004. március 03. 09:01 | Sorszám: 873
átkok átka

Megyó marad

Téma: Lovas helyreteszi Solymosi Frigyest
Lídia
2004. február 25. 18:26 | Sorszám: 50
Úgy vettem észre, lassan átalakul a topic egy "részt vett-e Lovas nemi erőszakban"-vitává.
Pedig egy nyílt leveléről nyitották. Vagy ehhez nincs mondanivalótok?!
Úgy tűnik, ahol Lovas neve megjelenik, rögtön odasereglenek némelyek, akik előszedik vele szemben a megunt magánéleti vádaskodásokat és lejáratósdikat. Nem unalmas? Talán csak nem az a baj, hogy nem tudtok legtöbbször mit mondani arra, amit leírt?!

Téma: Teller Ede üzenete - Provokáció vagy szimpla hamisítvány?
Lídia
2003. szeptember 25. 09:35 | Sorszám: 487
Szerintem a Népszabi pontosan tudta, hogy ez a levél hiteltelen és azt is, hogy balhé lesz belőle, de véllalták, mert így ez lett az első sámú hír napokig,egy csomó mindenről közben meg kicsit elterelődött a figyelem. (Pl. a szocik mélyrepülése a népszerűségi listákon, a kormány újabb megszorító intézkedései, stb.) Talán még kaptak isegy kis lóvét érte, hogyha vállalják et a balhét!

Téma: A Polgári Körök helyi rendezvényei
Lídia
2003. október 02. 16:39 | Sorszám: 1
Jó ötlet,hogy összegyűjtve elolvashatjuk az épp aktuális programokat, rendezvényeket. Talán más is beírja majd, ha a környékükön szerveznek valamit. Az is jó lenne, ha esetleg nem csak polgári körös eseményekről adnánk tovább infókat ezen a fórumon , hanem mindenki jelezné, ha tud valami olyan közelgő rendezvényről, amely szélesebb kört is érdekelhet, akár amiatt, hogy ott valamely illusztris személy megjelenik, részt vesz, fellép. (Nyilván nem Megyóra gondolok, hanem pl. Lovas, Bayer, netán Orbán Viktor.) Utóbbi pl.múlt szombaton egy templomszentelésen volt Baranyában (vagy Tolnában (?), egy faluban, sajnos nem tudom pontosan), beszélt is, erről is jó lett volna nem utólag tudomást szerezni.

Téma: Dopeman is megy az EU-ba, vele tartasz?
Lídia
2003. április 10. 23:33 | Sorszám: 45
Az egészben az a baj, hogy a kampányolók az utolsó kategóriába tartoznak, abba a 0.0001%-ba. És el próbálják hitetni, hogy ez mindenkinek milyen frankó lesz. Plusz lásd még 36. hozzászólás az átverésnek arról a módjáról, hogy itt valami fellengzős, nagy dologról van szó, Európáról ilyen-olyan értelemben.

Téma: Tanács Lovas Istvánnak
Lídia
2003. október 24. 18:41 | Sorszám: 44
Kár lenne most egy itt százszor átrágott, kifacsart mondata miatt lassan odáig elmenni, hogy Lovas nem "fair" - ahogy írod. Amúgy tudomásom szerint nem ki nem mondott véleménye (sőt, igenis kimondott) az, hogy neki a JMM szimpatikusabb a FIDESZ-nél.
(Amúgy tényleg nem a legjobb szónok, mint korábban már kritizáltad, de még Lovas István sem lehet tökéletes... Sajnos. )

Téma: Nincs egységes magyar nemzet !?
Lídia
2003. június 24. 15:06 | Sorszám: 9
talán román állampolgárt akartál írni,nem???!!!

Téma: B.ZS.B.K. - Bayer Zs.Baráti Kör -
Lídia
2003. október 02. 09:06 | Sorszám: 24
Ez arra vonatkozik, hogy lehet-e valaki mindkettőnek tagja, vagy hogy aki a B.ZS.B.K.-höz csatlakozik, az egyben a L.I.B.K.-hoz is értendő legyen? Szerintem az utóbbi kérdés értelmetlen, az elsőt nézvén pedig már van rá precedens Zs.B.Ö. személyében, és mindjárt lesz az én személyemben is, így szokásjogi úton megoldottuk a kérdést:gen.
Szóval én is nagyon csatlakozom. (szegény Mancika, akita Hentes orjára akart bontani, nem tudom mit szól hozzá...)

Téma: Európa haldoklik?
Lídia
2003. szeptember 25. 14:55 | Sorszám: 6
Nem vagy te egy kicsit pesszimista?! Egy kicsit nagyon. (Hallgasd meg a Kormorántól Kurán Gergő balladáját!)

Téma: A Vatikán a homoszexualitás ellen
Lídia
2003. augusztus 03. 16:29 | Sorszám: 22
Először is leszögezném, hogy teljesen egyetértek a Szentszék álláspontjával.

Másodszor: egy orvos ismerősöm mondta, hogy valóban, az emberek igen nagy százalékában van egy bizonyos hajlandóság az azonos neműekkel szembeni szexuális vonzalomra. Ez általában serdülőkor körül csúcsosodik ki, de a többségnél nem lép át egy olyan mértéket, ami homoszexualitáshoz vezet, ám ebben szerepe van a környezeti hatásoknak is. Egy olyan közegben, társadalomban, ahol a homoszexualitás elfogadott, sőt legalizált, majdhogynem propagált, megvan a veszélye annak, hogy a kamaszra ez olyan hatással legyen, amely által ez az egyébként múló állapot (melyet azt hiszem a hormonális változásokkal lehet összefüggésbe hozni) átlép egy bizonyos küszöböt és állandósul.

Harmadszor:egyébként azt sem különösebben szeretem nézni, ha egy hetero pár nyilvánosan nyalja-falja egymást.

Téma: Bocsássatok meg, határon túli magyarok!
Lídia
2004. december 09. 12:35 | Sorszám: 18
Inkább ezzel értek egyet! (Különösen utolsó bekezdés)
Én nem szégyellem magamat, inkább kitennék egy kitűzőt: "én igennel szavaztam" felirattal. Annak a szégyene, aki a nem mellett propagált, és sokakat megtévesztett.

Téma: A Polgári Körök Országos Találkozója
Lídia
2003. augusztus 14. 18:12 | Sorszám: 53
Úgy látszik nem nyilatkoznak. Kár.
Lídia
2003. augusztus 04. 21:35 | Sorszám: 51
Mercurius figyelmeztetett, hogy ez OFF, de azért:
annak a bizonyos Fidesz-érának pont az volt az egyik legfőbb gyengesége, hogy a médiákat nem bírta befolyásolni (ld. az újságírók és a média mindig ellenzékiek,... ezt csak ballibsi kormányzás esetén felejtik el!)

ON
fennáll a javaslat a személyes találkozásra a Pikniken

Lídia
2003. augusztus 03. 17:24 | Sorszám: 33
Most látom, egész szép kis vita alakult ki aprócska kérdésem kapcsán, amely igazából csak szervezési buktatókra akart volna rávilágítani...
(Amúgy Rogán valóban jól beszélt, én is díjazom.)

Visszatérve a találkozóra: ki jön? Aki igen: találkozzunk?(Ha emlékezetem nem csal, van itt egy gondolás internetes polgári kör is.)

Lídia
2003. július 21. 14:24 | Sorszám: 2
Én is.
De sajnos nem bírtam kivárni, sőt máig sem tudom, hogy Bayer és Makovecz megérkezett-e estére egyáltalán. Sokan emiatt rossz szájízzel mentek haza, el kellene érni, hogy a lelkes polgári körösökön kívül jelentős jobboldali személyiségek is fontosnak tartsák ezt a találkozót. Tavaly az időpont kiválasztása is kissé szerencsétlenül alakult, épp Visegráddal esett egybe, emiatt sok meghívott nem ment el, köztük Orbán Viktor. Reméljük, idén megoldódnak a szervezési gondok, és nem lesz olyan, hogy a meghirdetett vendégekkel aztán mégsem találkozhatnak az emberek.

Várjuk tehát az idei találkozót és persze ott leszünk!

Email a webmesternek | Gondola