Téma: Új párt alakult. Új erő, új vonal: Patrióta Ifjúság
|
Will |
2003. május 30. 14:16 | Sorszám: 392 |
Utoljára erről. Bolgár kisebbségi nemzeti érzelmű magyar patrióta. No comment.
|
|
Will |
2003. május 30. 14:14 | Sorszám: 391 |
A bevándorlást ellenző nem feltétlen rasszista. Egyetértek. De Gazdag cikkeit olvasva egyértelmű, hogy muszlim ellenes. + természetesen usa ellenes is. Ezért baromság ez a Gazdag féle Újjoboldal.Ezzel nem a PI-t minősítem.
|
|
Will |
2003. május 30. 10:10 | Sorszám: 388 |
Megpróbálom újra, hátha akkor nem lesz hülye a kérdés. Gazdagról mindenki tudja, hogy muszlimellenes. Ismerve Gazdag PI-re gyakorolt befolyását, furcsálom, hogy pont egy kisebbségi képviselő nem toleráns egy másik kisebbséggel. Persze ő lehet, hogy toleráns, de akkor mit keres a PI-ben. Erre utalt a kérdésem, csak egyszerűsített formában.
|
|
Will |
2003. május 29. 23:11 | Sorszám: 385 |
Muszlimok nem kellenek, de a bolgár lobogó lehet? Semmi bajom a bolgár lobogóval, de ez nem ellentmondás?
|
|
Will |
2003. május 29. 21:39 | Sorszám: 381 |
Apró kiigazítás. Pécs leghíresebb nevezetessége a Székesegyház. A cocializmusban akartak a Dzsámiból szimbólumot csinálni, de az elmúlt 13 évben már nem ezt favorizálja a város vezetése. Még Toller sem, bármilyen furcsa.
|
|
Will |
2003. május 28. 20:02 | Sorszám: 364 |
Annyira nem érdekel.
|
|
Will |
2003. május 28. 17:37 | Sorszám: 362 |
Most akkor a PI jóban van Le Pennel, vagy nem? Adversus, te biztosan tudod a választ. Kössz.
|
|
Will |
2003. május 24. 12:31 | Sorszám: 307 |
OK
|
|
Will |
2003. május 24. 11:59 | Sorszám: 305 |
Jövő magyar elitje szöveg nagyon erős.
|
|
Will |
2003. május 24. 11:34 | Sorszám: 302 |
A jobboldali sajtóval az a baj, hogy nem megírja, hanem formálja a híreket. A Magyarhírlap pl a Bauer ügy kapcsán nem a széthéthúzást, hanem az összefogást akarta erősíteni. Ez nekem konkrétan tetszett.
|
|
Will |
2003. május 24. 11:30 | Sorszám: 301 |
a Gazdag féle nácikat már rég ki kellett volna rúgnia. A hitler képes cikke gyomorforgató volt.
|
|
Will |
2003. május 24. 11:25 | Sorszám: 298 |
Nem savanyú, csak tudok sokan keményen dolgozunk. Agyébként, ahogy írtam, a Fidelitas sem kap ekkora terjedelmű cikkeket.
|
|
Will |
2003. május 24. 11:19 | Sorszám: 296 |
Szijjártó Péter megbuktatta a miniszterelnök-helyettesét, kisst, és pontosan fele ekkora cikket kapott érte. Bencsik magánál van?
|
|
Will |
2003. május 24. 11:17 | Sorszám: 295 |
Bencsik 3-szor akkora terjedelemben számol be a pi-ről, mint az egyetlen Eu-ellenes tüntetésről, ahol Ő volt az egyik főszónok. De ekkora fényképes cikkek még a Fidelitas sajtájairól sem jelennek meg. Ez a pi valamit tud. Érdekes ember ez a Bencsik.
|
|
Will |
2003. május 24. 11:05 | Sorszám: 290 |
Ez a Scheider bolgár kisebbségiként került be, kedvezményes listán. Nincs semmi bajom a pivel, de neki nem a kisebbsége érdekeit kellene képviselnie?
|
|
Will |
2003. május 24. 10:52 | Sorszám: 286 |
Ez egy hír?
|
|
Will |
2003. május 24. 09:36 | Sorszám: 284 |
Ezért kellene a Fidesznek felhagyni a radikalizmus képviseletével. Mert azzal nem lehet áthozni semkit. Ha pedig ők nem képviselik, valakinek kell.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:54 | Sorszám: 278 |
Megy is köztük a harc ezerrel. Mármint a fiatalok között. De el kell ismernem, van köztük egypár kifejezetten értelmes arc. Ők nemzeti gondolkodású baloldaliak. Sok ilyet ismerek. Őket hajlandó vagyok ellenfélnek nevezni.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:35 | Sorszám: 276 |
Ők egyébként nem a mi ellenségeink, hanem az országé és a nemzeté. Ha náluk is meglesz a generáció váltás talán. De az antiszemitázó Juhász ne ellenfélként kezeljük, mert azt a szintet nem éri el.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:33 | Sorszám: 275 |
Én Kovácsékra gondoltam. Egyébként Újhelyi is ellenségként kezel minket, úgyhogy nem kell úriemberkedni. Persze téged is meg lehet érteni.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:25 | Sorszám: 273 |
Ha a közös ellenség (és nem ellenfél) ellen forditjuk erőinket, előbbre jutunk. Ez kicsit szirupos lett. De a lényeg a lényeg.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:16 | Sorszám: 271 |
Lehet, hogy kellene valamit tenni?
|
|
Will |
2003. május 24. 01:08 | Sorszám: 269 |
Nem ez sajnos a ballos rektorok játéka, hogy inkább senkit, de a jobbosokat nem engedjük be. Ez volt Pécsen. A vörös rektor az inkább senkit elv alapján dötött. Szidták is minden oldalról.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:05 | Sorszám: 267 |
A szabadelvű konzervatívot elfogadom.
|
|
Will |
2003. május 24. 01:04 | Sorszám: 266 |
Nem lesz rossz dolog egyébként, ha a Fidelitas képviselői felszólalnánaka parlamentben, hogy lehhesen politikai rendezvényeket tartani az egyetemeken. jelenleg a rektorok kezében van a döntés, és ez nem szerencsés. Nagyon sok szavazatot lehetne szerezni így.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:59 | Sorszám: 263 |
A Jobbik arcai továbbra is Vona Gábor és Kovács Dávid lesz. Szakmai kérdésekben pedig a kabinetvezetők mondják el az álláspontot. Én is voltam többször a tv-ben. Nem a XI.ker lesz a meghatározó. Bár persze budapesti ügyekben biztosan sokat fognak megszólalni.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:56 | Sorszám: 262 |
A libsik azt stimmel is. Arcoskodásról nem tudok, ez persze nem jelenti azt, hogy nem fordult néha elő. De azt azért elismered, hogy erőnkhöz mérten segittetük a jobboldalt a választások során?
|
|
Will |
2003. május 24. 00:53 | Sorszám: 261 |
Nem válaszoltál a Fidelitas gyalászásos témára. Mercurius. Ha tőled csak ennyi telik, hogy a tényekre azt moindod, hogy mese, akkor lécci ne szólj bele a beszélgetésünkbe. Kössz.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:43 | Sorszám: 257 |
ennek is meg lett az eredménye. Mit jelent az is. Mi még a bűnünk azon túl hogy szereolési lehetőséget biztosítottunk nektek?
|
|
Will |
2003. május 24. 00:41 | Sorszám: 256 |
A Jobbik számtalan esetben hívott meg Fidelitasos előadott, Pl Gyürk és Rogán a nyári táborunkban. Rogán Tónival többször folytattam baráti beszélgetést, Ő azt mondta nekem, hogy azért szeret Jobbik rendezvényekre járni, mert arra nagyon sokan eljönnek. Hát ennyire gyaláztuk mi a Fidelitast. Persze ha mondanál konkrét pédát...
|
|
Will |
2003. május 24. 00:37 | Sorszám: 255 |
Az ORTT általánosságban marasztalta el a VU-t, mert három esetben egyes jegyzeteit elkaszálták. A Jobbik Médiafigyelő beadványai alapján 5-ször kaszálták el a Napkeltés Forrót, de az akkor még Fidesze vezetésű ORRT mégsem volt hajlandó általánosan elítálni a Napkeltét. Pedig nagyon küzdöttünk érte. Sőt, mi elsőtétíteni is akartunk, amikor többször túllépték a reklám időt, de nem lett belőle semmi. Én ezt azóta sem értem.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:32 | Sorszám: 253 |
Amit a radikálisokról mondtál, arról gondolkodnak -e úgy mint te?
|
|
Will |
2003. május 24. 00:30 | Sorszám: 252 |
A two-men-show megállapodás kérdése volt, az okokat kitalálhatod. A XI. ker azért fontos, mert egy párt kontrét politikai, nevezzük szerevnek, tehát -e nélkül vicc. Egyébként szimbólikus a dolog, ugyanis Fideszes soha nem ment át a Miépbe, tehát van átjárás. Legalábbis ezt üzeni.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:18 | Sorszám: 247 |
De az, hogy nem szavaz egy kis pártra, mondván elveszika a szavazat, az nem jelenti azt, hogy a Fideszre szavaz. Inkább nem megy el. Ahogy az októberben történt. Ezt kellene végre megérteni a Fideszeseknek. Ez a játék nem úgy néz ki, hogy fehér van, meg fekete.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:15 | Sorszám: 246 |
Még egy kérdés Turulmadár. A Fidelitaszosok többsége hasonlóan gondolkodik, mint te? Mewrt akkor már tudom, hogy miért nem lett a tiétek az ifjúsági tagozat.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:13 | Sorszám: 244 |
Kabinetvezető.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:11 | Sorszám: 243 |
A szavazzatok a kisebb rosszra és az ezeknél még mi is jobbak vagyunk című lemezt el lehet dobni, többet nem működik. Ahogy Molnár Tamás írta a Demoban, Ne bántsd a radikálisod. Még nagy szükség lehet rá.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:03 | Sorszám: 238 |
Lécci Turulmadár, csak annyit mondj meg, hogy Fidelitas középvezető vagy, esetleg magasabb szinten mozogsz? Netalán alelnök vagy? Ha erre válaszolsz, úri becsület szavam, hogy én is elmondom, hol vagyok a Jobbikban. Persze csak ha érdekel.
|
|
Will |
2003. május 24. 00:01 | Sorszám: 236 |
Európa több országában volt és van radikális erő hatalmon. Pl Spo, Aznar hajdan radikális volt, Fini, Olaszországban, Berlusconi koalíciós társa, és nagyon népszerű. Ez most sajnos nem jött be.
|
|
Will |
2003. május 23. 23:43 | Sorszám: 230 |
Turulmadár, te tulajdonképpen milyen posztot töltesz be a Fidelitasban. Olyan kíváncsi vagyok.
|
|
Will |
2003. május 23. 23:42 | Sorszám: 228 |
Turulmadár, te tulajdonképpen milyen posztot töltesz be a Fidelitasban. Olyan kíváncsi vagyok.
|
|
Will |
2003. május 23. 23:39 | Sorszám: 227 |
Nem lett aláírásgyüjtés a közszolgálati megosztásáért, nem lett aláírásgyüjtés a drogtörvény enyhítése ellen. A Fidesz megszavazta, hogy mehetnek katonák afganisztánba, megszavazta a NATO vonatok áthaladását, az EU nemeseknek meg odadobta az egyetlen nemmel szavazó Simit, aki el is vállalta a szerepet. A Fidesz folyamatosan kritizálja a kormányt, de semmi konkrét lépést nem tesz. Egy óriási sz@r az egész. Televan székékhez ragaszkodó megélhetésiekkel, akik arra állnak, amerre a szél fúj. Ez nem érdekképviselet, hanem óriási átverés.
|
|
Will |
2003. május 23. 23:34 | Sorszám: 226 |
A Fidesz Kongresszuson hárman, Turi-Kovács, Pokorni és Orbán is kiemelt helyen beszélt a magyar föld megvédéséről. Csak az a baj, hogy Orbán zárta le az EU-val ezt a fejezetet, amely már HÁROM év helybenlakás esetén idegen kézbe a magyar földet. A sok buta meg csak viktoroz, miközben sorozatban verik át őket.
|
|
Will |
2003. május 23. 19:12 | Sorszám: 211 |
Radikális a gyökér szóból ered, jelentése tahát a politikában gyökeres változást akaró. De az lehet nemzeti, baloldali, stb. Szerintem a media, az oktatás, a kultura területén gyökeres változásra van szükség, ehhez tehát radikálisok kellenek.
|
|
Will |
2003. május 23. 18:44 | Sorszám: 209 |
Néhány adat.Stumpf a Népfront ORSZÁGOS alelnöke volt, Martonyi államtitkár volt a Németh-kormányban, Hargitai János, aki kistelepülési tagozatvezető, és országos elnökségi tag lesz a Szövetségben, 82-90 között tanácselnök volt Baranyában. Kövér kivonult 90-ben a trianon megemlékezésről, Orbán pedig Térde csuhások bekiabálást engedett meg magának 92-ben. Hát ez a mi nemzeti jobboldalunk. Nekünk ez jutott.
|
|
Will |
2003. május 23. 18:39 | Sorszám: 208 |
Gyurcsánynak lehet, hogy több köze van a nemzeti gondolatokhoz, mint Deutschnak. Ez szerintem szomorú.
|
|
Will |
2003. május 23. 18:36 | Sorszám: 207 |
Aznar, a spanyol miniszterelnök a 80-as évek végén egy akkor még radikális párt elnöke lett. Ma a legnagyobb spanyol párt, Aznar pedig 6 éve stabilan kormányoz. Nem csak hamis realista radikálisok vannak.
|
|
Will |
2003. május 23. 18:02 | Sorszám: 203 |
Rosszul gondolod, ha elég a radikálisoknak egy Orbán beszéd, és futnak az urnákhoz.
|
|
Will |
2003. május 23. 17:55 | Sorszám: 200 |
Az a baj, hogy azt hiszed, hogy az embereknek elég kettő. Inkább nem mennek el szavazni, lásd 2002. első forduló, kisgazdák, vagy EU népszavazás, fideszesek.
|
|
Will |
2003. május 23. 17:47 | Sorszám: 197 |
Tudod, Turulmadár, az úgy nem megy, hogy a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. 2002. április ennek a bizonyítéka.
|
|
Will |
2003. május 23. 17:40 | Sorszám: 193 |
Egyetértünk. Egy nagy jobbközép párt, és egy kisebb radikális képes leváltani a kormányt.
|
|
Will |
2003. május 23. 17:23 | Sorszám: 190 |
Kovács Dávid soha az életben nem beszélt az ő esetleges miniszterségéről, mert nem posztokban gondolkodik.
|
|
Will |
2003. május 23. 17:22 | Sorszám: 189 |
Pokorni, Orbán, Schmitt mind azt mondták,hogy a Szövetségben minden jobboldali irányzat megfér, tehát népfrontosodik.Te nem hiszel a jobboladli népfrontban, tehát nem hiszel a Fidesz stílusváltásában.Végre valamiben egyetértünk. A Jobbik pontosan azért akar párttá alakulni, mert ők sem hisznek a jobboldali népfrontban, szerintük több párt tudja csak lefedni a jobboldalt. Turulmadár, te most akkor velük értesz egyet!?
|
|
Will |
2003. május 23. 17:05 | Sorszám: 187 |
Kedves Fidelitas-fan és valószínűleg Fidelitas-tag Turulmadár. Lehet, hogy te nem mozogsz elég magas körökben, de mivel a JMM vezetői mind barátaim, ezért sajnálattal kell közölnöm veled, hogy a Jobbik kapott felkérést a Szövetség ifjúsági tagozatának megszervezésére. Nem vállalták el, bizonyítva, hogy a Fidelitas vezetőivel (Gyürk) ellentétben ők nem pozícióhajhász megélhetésiek. Az, hogy te bicskát akarsz nyitni, ha a Jobbik szóba kerül, az téged minősít. Talán ha a hozzád hasonló Fideszesek és Fidelitaszosok rájönnek, hogy nekünk a jobboldalon nem egymással kell harcolnunk (nekem nem a bicska kinyitása jut eszembe, ha a hosszászólásodat olvasom), akkor lesz jobboldali kormány Magyarországon.
|
|
Will |
2003. május 23. 16:18 | Sorszám: 183 |
Készítsünk egy gyors mérleget.Patrióta Ifjúság:egy Demokrata cikk (valószínűleg Gazdag járta ki nekik), egy fórum az indexen, egy pedig itt.Jobbik (JMM):3 év kemény munkával minden egyetemen és főiskolán szervezeteket hoztak létre, 2002 nyarán két hónapig a sajtóban a legjelentősebb jobboldali véleményformálóként szerepeltek, Orbán Viktor meghívta őket a saját polgári körébe, majd a Szövetség ifjusági tagozatának megszervezésére kérte fel őket. Számtalan demonstráció, közlemény, sajtótájékoztató után az önálló pártá alakulást választják, a jövő héten pedig megalakul a XI-ik kerület Jobbik frakciója egy volt Fideszes, és két volt Miépes taggal. Én inkább nekik jósol nagyobb jövőt.Egyébként a teljesen elhasználódott Fidesz helyett, amely mára Orbán-párttá silányult, hiteles, jó megjelenésű fiatal értelmiségiekre van szükség. Ha a Jobbik képes lesz 21.sz-i szinvonalú programot alkotni, akkor szerintem ők lesznek a magyar jobboldal megújítói.
|
|