Téma: Bush vagy Kerry?
|
Ritter |
2004. november 04. 22:02 | Sorszám: 536 |
Bullshit mindketto...De ez az USA poltikaban mar 120 eve elen van ez a zsido lobby...Nem tudod kikerulni,megkerulni,fellokniel nem ismerni ,mert vannak,hogy minek az mas kerdes!
|
|
|
Ritter |
2004. november 04. 12:01 | Sorszám: 533 |
Mano tokeletesen igazad van!!Izrael valoban a Bushnak drukkolt!!De az USA zsidik szaz eve demokrata szavazok menny vissza a Pollokban...George Soros vezerletevel mintegy 60 millio dollart nyomtak Kerrynek!!A Hollywoodi zsido maffia elen Streisandal tovabbi tiz milliot!!Egy hete mondta Soros!!Ha Bush nyer monostorba vonul!!Na itt mindenki varja ,most mit csinal ez a gazember ))A 80 % a pollokbol van,ami most egy hetig ott gondolom csemege!!!Illinoisba /Skokie/a templomaikba Kerryert imadkoztak,ugyanis a zsido toke/az van oriasi/a liberalizmus mocskaban jobban fial,mint egy kotott korlatu teruleten...Bush jomaga nem is kampanyolt a zsidoknal annyit mint Kerry,aki viszont kijelentette a zsido dedannyjat..Sot a magyaroknaol is emlitette a magyar zsido osisaeget!!!A zsidiknal anyarol megy a zsido szarmazas!!!!Az elobb hallottam,hogy oriasi hibakat csinalt a kampanystab!!!Peldaul elsiklottak a flipp flopp akciok felett,es a nep erdekes ezt maga is eszrevette!!!A republikanusok persze ezt megjatszottak!!Nem vettek igazan figyelembe a Swift boat veteranokat,pedig oriasi hiba volt!!Oriasi hiba volt Kerryney a nyilvanossag ele engedni,mert egy rendkivul buta bunko no,es iszonyu hulye dolgokat mondott,ha figyelted 2 hete magad is hallhattad!!Oriasi hibanak tartjak, Lokhart tegnapi beismereset,hogy 70% media tamogatottsagukat nem birtak kihasznalni!!A konzervativ oldalon a FOX Sean Hannity vel lelotte oket!!!
|
|
Ritter |
2004. november 04. 05:49 | Sorszám: 527 |
Csak ugy erdekessegkepp!!!Az hogy Bush gyozott az meg hagyjan,de az olebe pottyant a szenatus es a kongresszus is!!Ugyanis itt is kivertek a demokratak egy reszet,magyarul minden torvenyt amit meghoz mosolyogva ratud eroltetni a csonka ellenzekre,ez mar majdnem kisdiktatura..A spanyol ajkuak eloszor az USA-ban tobben szavaztak a republikanusokra,a feketek meg sokkal kevesebben a demokratakra..A zsidok is nagy vesztesek mert 80 % a Kerryre szavazott!!Raadasul a szenatusbol kibukottak is zsidok...
|
|
|
Ritter |
2004. november 03. 12:52 | Sorszám: 499 |
He buddy!!Mar elismertek!!!Sorry!!!Mar csak Ohioval tokolodnek de ott is tobb republikan szavazat jon elo percrol percre!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 12:50 | Sorszám: 498 |
Mar lattam cikket ahol arrol van szo hogy az ohioi magyarok es a horvatok vertek meg Ohioba Kerryt..Igaz csak online!!!Rengeteg ezen ket nep szama arrafele...
|
|
Ritter |
2004. november 03. 09:42 | Sorszám: 493 |
Az amcsik nem akarnak ugy jarni mint ti jartatok hogy a koszos komcsik kienekeltek a sajtot a szatokbol!!Nezd meg kik a Kerry szavazok!!Feketek ,mexikoiak,deklasszalt elemek,lumpenek es a kozeposztaly legalso retege..Ugyanaz mint a maszopnak ))
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:36 | Sorszám: 487 |
Ezek az utolso rugkapalasok es mindjart elpusztul Horsefaced Kerry ))
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:35 | Sorszám: 486 |
Horvat-Vas megyeben..Mit vonjak vissza mar megint rosszalkodtam/??
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:34 | Sorszám: 485 |
Na csa Flami mert ma kenyes melom lesz!! ))
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:30 | Sorszám: 483 |
Jac az EU a szarhazi Kerry-nek drukkolt,aszittek a marhak ha ez a barom lesz az elnok akkor Europa szar gazdasaga egybol kivirul )Ja kerem hamis abrandokkal aludni ebredni szar lehet En mindig nyero vagyok!!Ki nem allhatom meg azt sem ha a vereseg meglegyint...
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:28 | Sorszám: 482 |
Sokat jartam ott regebben volt egy helyes kis csajom Mentorba..Sok a magyar arrafele es a Krobot is!!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:23 | Sorszám: 479 |
Ohio meg tele magyarral!!!Azopk meg nem demokratak!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:07 | Sorszám: 477 |
Flip flop Kerry mehet teheneket legeltetni ))
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:06 | Sorszám: 475 |
Bush gyozott floridaban!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:02 | Sorszám: 471 |
Aze ne legyen barmi,gyozzon Bush apo )
|
|
Ritter |
2004. november 03. 06:00 | Sorszám: 469 |
Yeahh!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:56 | Sorszám: 466 |
Ne is mert ramegy a szepsegedre
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:56 | Sorszám: 465 |
Asszem Kerry mehet vissza ketchupot keverne a matrona felesege melle!!Az a no egy gusztustalan dog lattam tegnap..Ugy beszelt ott mint egy utszaszeli szajha!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:54 | Sorszám: 463 |
You Right!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:54 | Sorszám: 462 |
Asszem holnap Apostoll meg a nyamnyogo nyam nyam onkentesen szamuzik egymast ))Ok nagyon szeretik Busht )
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:52 | Sorszám: 460 |
Hajra Bush!!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:52 | Sorszám: 458 |
Europa nyugati fele maga a mocsok a liberalizmusaval (Gusztustalan,
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:51 | Sorszám: 457 |
Nem baj lanyom meg en is keverek neha dolgokat persze nem elesben mert meg szeretnek elni ))Barnuska nem sakkozik csak a nyugdijas lumpeneket cseszteti ott Pesten ...
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:46 | Sorszám: 453 |
Hiszed nem hiszed nekem is Reagan a kedvenc elnokom...Meg az o idejeben mentem az USA-ba..Humoros jo ember volt sokan szerettek...Bush peldakepe sem az edesapja az oreg Walker Bush hanem Reagan...
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:42 | Sorszám: 451 |
Meg ezek az amerikaiak olyan buszkek hogy Werner von Braun helyett ugy irna Walter von Braun..
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:41 | Sorszám: 450 |
Nem hiszem lanyom,mert van itt annyi Brown mint a franc de a Fox szerint Florida Bushe lesz!!!Ez jo hir!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:36 | Sorszám: 448 |
Ne aggodj kislany Ritter mindig eltalalja ki gyoz meg Clintont is eltalaltam,pedig ki nem allhattam...Ohio nagyon fontos!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:17 | Sorszám: 446 |
Szalonna Te meg buzologj tovabbra is a kemenybe es ne politizalj ,mert ez a mufaj nem neked valo,valahogy ugy all neked,mint tehenen a gatya )mICSODA FERGEK (gYALAZNAK EGY ALLAMOT ES EGY NEPET!!dE NALUK EGY TOLVAJ kisz TITKAR A VEZER AZ JO???
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:15 | Sorszám: 445 |
Neha rendre kell utasitani ezt a nyikhajt mert mindenkivel osszeakassza a bajszat!!Ha van esze akkor velem nem ,mert hazamegyek es akkor jajj neki )) Bush vezet Ohioba is!!!Ez nagy szo!!!!
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:06 | Sorszám: 443 |
Lehet horogni szarhazi Nyam Nyam megint Bush lesz az elnok te meg mehetsz vissza a moslekos vodrodbe )
|
|
Ritter |
2004. november 03. 05:04 | Sorszám: 442 |
Bush jelenleg magasan vezet!!Florida a donto es ott o vezet!
|
|
Ritter |
2004. november 02. 13:01 | Sorszám: 416 |
Nem a vizummal kapcsolatos kijelenteset futyultek ki,hanem a flipp -flopp guyt!!Az egy kicsit mas,,A kek ujsagban olvastam hogy Kerry nagyon jol felmerte hogy Ohio kulcs allam,mert rengeteg a magyar!!Igen am de az ohioi magyarok republikanusok,ezt nagyon jol tudom meg a Clevelandi talalkozokrol..Aki Kerryt vendegul latta,a osszmagyarok talalkozojan ha jol emlekezem egyszer vett reszt,es felszolalasa utan mindenki azt hitte Rakosi reinkarnacioja..Sajnos ilyen emberek is vannak ott!!Megjegyzem Illinoisban nem hallottam magyar demokrata korrol,de sok a republikanus,tehat ugyanaz a teszta!!Apostollnak igaza van abban hogy ugyanaz mindketto!!Florida a balance nyelve,es ott dol el minden!!!Az USA-nak joszerevel mindegy ki lesz a president,sot Irakban is minden marad tovabb,ha Kerry lesz ezt tegnap hallottam,mert azt a beszdet hogy levadassza,Osamat ott az USA-ban egyertelmuen annak veszik..Hisz csak azt a mondatot kellene elnoksege elso heteben hozzafuzni,hogy ott lattak felbukkanni.Az Europai roggyant gazdasagokon sem tud kerr7y segiteni,mert az ott elo embereknek van hanyingere minden nemet es francia termektol,nem az importornek..A vilagmarkas francia borok 4.99 be kerulnek,ez korabban 19-25 dollar volt..Igy sem veszi a kutya sem.Magyarorszag viszonylataban sem lesz valtoozas,hiaba volt Kerry dedanyja zugloi zsido csaladbol..
|
|
Ritter |
2004. október 31. 09:31 | Sorszám: 394 |
az nem Fidesz fikazas,hisz en is ezen az allasponton vagyok,hogy a Fidesz tulsagosan leult a popsijara,az elony remenyeben,pedig ilyenkor kell az ellenfelet megjobban utni,hogy ne csak foga torjon,hanem az alla is..Sokat verekedtem eletbe,a legyozott ellenfel az aki ne,m mozdul,es nem az aki egy kis valtassal elindul felfele..
|
|
Ritter |
2004. október 07. 06:22 | Sorszám: 216 |
Egy kis erdekesseg!!A pollok szerint tegtnap Cheney gyozott rivalisa Edwards ellen..Jomagam is hallgattam a dolgot,magasan jobb volt!!Erdekessegkepp a mediak kiemelik hogy Cheney hatalmasat utott Kerryn is..Belefert az idejebe,ugyanis ellenfelevel szemben jivaloan megvolt komponalva a dumaja..Megszivatta a piperkoc ugyvedet..
|
|
Ritter |
2004. október 07. 06:20 | Sorszám: 215 |
Es azert sem lehetne elnok mert nem kapna USA letelepedesi engedelyt!!Ugyanis a kommunista part tagsag es KIsz titkari titulus kizaro ok..Kizaro ok a fasiszta part tagsag is!!!
|
|
Ritter |
2004. október 07. 06:18 | Sorszám: 214 |
Nyam Nyam hogy egy kicsit igazat adjak neked!!A republikanus part avallalkozok gyarosok orvosok mernokok,tehat zomeben high level illetok partja..A demokratak a melosok 50% a munkanelkuliek,feketek80% mexikoiak70%es a legfontosabb,a szakszervezetek partja!!Nincs egy szakszervezet sem a republikanusok adomanyozo listajan...Kis tulzassal a demokratak az USA SZADESZESEI..
|
|
|
Ritter |
2004. október 01. 13:24 | Sorszám: 207 |
Pedig milyen boduletes baromsagokat is mondott )Osszekeverte a plutoniumot az uraniummal es meg hasonlo kis csemegek..Egyik pillanatban azt mondta hogy kivonja az USA csapatokat a masikban meg hogy majd a nyugati alliest is odaviszi )Flipt flopt megint mind ahogy tole megszoktak..Bush meg gyengen ervelt,pedig volt leheytosege tamadni..O meg nagyon gyenge volt,pedig ez az egy nap volt ahol nagyon jol szerepelhetett volna!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 30. 13:52 | Sorszám: 204 |
Bizony Bizony!!Mindketto ugyanaz szervezet tagja ugyanabba az egyetemre jartak ))
|
|
|
|
Ritter |
2004. szeptember 30. 05:24 | Sorszám: 198 |
Az amerikaiak 99.9% nem is tudott errol a torvenyrol )Ezen viszont tenyleg lehet nevetni...
|
|
Ritter |
2004. szeptember 29. 13:49 | Sorszám: 196 |
Apostol Te a frocsogestol szembe kopkodod sajat magad Te kis csaholo burkus )) Bush mogott all a plebs???Buta vagy es az eszed az eppen ugyeletes orszagod gazdasagi szintjevel egy magas )Az meg tudod nulla.. Bush mogott a feher kozeposztaly es a nagytoke all,illetve a tegnapi Pollbol a kicsi agyadnak egy kis felvilagositas;a hadseregszavazoi/irakban/a veteranok/az osszes milicia..A volt ketet europaiaknak 90 szazaleka,is Bushra szavaz!!Nezegesd a pollokat es meg csak ne is a republikanus ujsagoket hanem a demokrataket.. Ki all Kerry megett???Na figyelj csak okostoni adom a szadba a zseblampat!! Az also osztalyok,a feketek a munkanelkuliek,nehany vallasos felekezet,es szointen a kozeposztaly liberalis resze.igy ugy kb 50 -50 %Tegnap Horseface Kerryt atneveztek,mert narancsszinu arccal jelent meg,ugyanis rendkivul rosz az arcszine es a demokratak,kritizaltak,hogy adjon magara!!/hamuszin az arca szine/van rajta nehany ezer barazda is,igy a fellepes elott kipofoztak a kepit,de amikor a narancsszinu arccal bele[pett a terembe,mindenki szaja tarva maradt.Dobbenten neztek egymast az emberek..Azota tudjuk hogy ez csak egy alapozo volt erre jott volna a testszin maz de o kint mar ideges volt igy a nagy mu felbemaradt!!Sean Hannity-nek volt jo tema..A Pollok!!50 korul Bush es 39-42 Kerry..Siralmas a demokratak szamara!!!Hogy milyen fegyver lapul kinel??Az egy mas sztori az maganugy..Jomagamnak is volt ott annyi,hogy speci engedelyekkel tudtam,elhozni,nem a tuzero miatt hanem zome muzealis ertekkel bir..Az autoja es loeroje meg mindenkinek olyan es annyi amennyit a buxa elbir!!Abban igazad van hogy europai meretu kocsi egy fut az USA-ban az a Mini..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 28. 23:48 | Sorszám: 188 |
Pontosan igy van,ahogy o beszel,azt elvezettel halgassak..A Horseface Kerry hulye dumajat meg ki nem allhatjak ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 28. 23:47 | Sorszám: 187 |
Kerry meg csinalt egy finom kis hazaarulast 1971-ben!!Es az iraki haboru mellett szavazott nagy vehemenciaval,es elete legjobb beszedet Bush mellett mondta Te kis idiota ))Ma is visszajatszak szazszor azert is mondjak errearra politikus ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 28. 23:45 | Sorszám: 186 |
Jo nagy baromsag!!Tegnap a rallyn 50.000 ember hallgatta Busht!!Az USA tortenelmeben ilyen gyulesen csucs!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 28. 13:55 | Sorszám: 180 |
Valoban nem tudom Bush milyen vitaban,de egyszer meg regebben ott voltam Chicagoban egy beszeden..Elfogadhato volt...Roviden beszel es frappansan..Chenney viszont nagyon jo..Kisse gunyoros,esok mosoly fakaszt a nezokre..Utnek a szavai..En szerintem Kerry-Bush vita amit nagyon varnak olyan dontetlen szagu lesz!!Kerryt ugyanis a sirba hajkurasszak azokkal kerdesekkel ,hogy hogy is lesz Irakban??Erre ugyan is megb ot szava sincs!!Figyeld majd meg!!A legjobb dumas es a legintelligensebb USA pilitikus ma Newt Giengrich,volt szovivo a feher hazban..Az egy fej!!!Mindenrol sokat tud pld a magyar szabadsagharc1956 a kedvenc temaja )Hallottam ot is egy talalkozon...
|
|
Ritter |
2004. szeptember 27. 22:45 | Sorszám: 178 |
Hat erre az a valaszom a Te meg az en nagyapam meg lehet hogy naci fohoher volt!!A nagyapa buneiert amit egyebbikent a 70 evek ota tudnak,ne mar a mostani Busht csesztessek )Ez is egy jo idoben elorangatott dolog )Az camerikaiakat a legujabb poll szerint viszont nem erdekli..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 19. 02:31 | Sorszám: 176 |
Good Morning buddy )Igerni mindenki iger!!!Kerry az meg csak azt tud,mert eddig meg semmi ertelmeset senki nem halott tole!!Bar en orulnek ha ugy lenne pedig USA allampolgar is vagyok..Viszont nem gondolkoztatok el otthon hogy minden 5 magyarbol negy gyulolettel beszel az uSA-rol,akkor minek a vizummentesseg???
|
|
|
|
Ritter |
2004. szeptember 16. 23:57 | Sorszám: 167 |
Csak hogy tudjuk:a Harrys intezet megett egy honfitarsunk all,George Soros ))Ezt a pollt ott senki sem hiszi el,foleg hogy kiderult ragalmaztak Bushyt azzal a geppel irt papirral ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 15. 05:40 | Sorszám: 161 |
A felvetett megallapitasok kozul nem all egyik sem..Nem nagyon erdekli oket ki az elnok..Egyaltalan nem naivak ,viszont hisznek az USA erejeben,es gazdagsagaban..Rendkivul szeretik a hazajukat..Annak idejen az utasszalito gepunkegy nagy USA bazison landolt..A fiatal amcsi sracok felugrottak mikor meglattak a korulbelul szaz herkules katonai szallitogepet es tisztelegtek..Senki nem mondta nekik..Szal nagyon patriotak,de azert pokerjatekosok )Inkabb fogadnak egymas kozott szerinted ki lesz az elnok,penzt dobnak ossze,stb..Az egyszerubb melosok demokratak,a kozepvezetok illetve felsovezetok gyarosok business tulajdonosok jobbara konzervativ republikanusok..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 13. 01:52 | Sorszám: 159 |
Tudom brother..De azert lehetett am beszerezni assault riflet is siman..Egy AK 47 es 200 dollar,igazi kinai gyartmany!!En egy Schmeissert is szereztem gyonyoru koppintas,egy eredeti nemet scmeissrnek,made in Pakisztan.Lahora )Ez csak submaschine gun,magyarul pisztolyloszert kopkod akarcsak a Tommy Gun a harmincas evekben..A poltikai ervelesed viszont tokeletes..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 11. 12:36 | Sorszám: 157 |
Ja a kivetel az kivetel..De ott a Ben Hur es csapata ngyon eros /fegyverlobbi,fegyvergyartok/hogy sosem lesz fegyvertilalom..Ez ott ugy mukszik.. Sokkal nagyobb hir viszont,a keresztbeveresek az allitolagos Bush dokumentum miatt,amirol mara mar tudjuk hogy hamisitvany..Horseface Kerry nem tud Vietnam fobiajatol megszabadulni pedig ma mar izraelita felesege a kecsapos Heintzne is gyozkodi )
|
|
Ritter |
2004. szeptember 11. 05:41 | Sorszám: 155 |
Azert a lovoldozesben zomeben bunozo elemek potyognak,persze vannak veletlenek..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 10. 23:18 | Sorszám: 153 |
Kerry mindegy mit mondd!! A pollok szerint gyenge mint az asobeka..Bush 53 Kerry 41..En nem vagyok fegyverparti bar szep fegyvereim vannak nem is keves..Azzal hogy betiltanak a fegyvereket ott az uSA-ban semmit sem ernek,mert a bunozok Mexikobol tonnaszam hoznak be...Lofegyvert tartani nem kunszt.Bemesz egy fegyveruzletbe odaadod a driver licenset,azt a faszi komputeren leelenorzi,es adja az ideiglenes igazolvanyt kifele meg veszel egy magnumot 320 dollarert..Az egyik fegyverem egy eredeti Henry karabely,az a fajta amivel az indianok letudtak gyozni Custert..Custer embereinek a puskaja elavult volt,mig A sziuke akkor ultramodern...De van egy szazhuszeves Beretta vadaszpuskam is elefantcsont ezust es 24 karatos arany berakassal..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 10. 13:21 | Sorszám: 148 |
Az EU statisztikakkal az a baj hogy sajnos igazak,es azt a hulye is latja hogy az USA bevandorlasi hivatalaiban oriasi a nemetek aranya,tobbek kozott volt magyar nemetek aranya is!!10% munkanelkuliseg legutoljan azon a tajon Hitler elott volt..Az EU motorja olyan mint egy kehes nyolchengeres ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 10. 13:19 | Sorszám: 147 |
Chomsky nem erdekel..Arra nem szakitok idot de ezt mar nagyojn regen megbeszeltuk..Te egy alomvilagba elsz,magyarul az almaidat osszeteveszted a valosaggal..Ez igenyel egy kis therapiat de meg tudod oldani.Az amerikaiakat nem Chomsky erdekli hanem hogy a benzin aqra megint lement nekik,eddig is csak fele volt mint az EU-ban,es az hogy soha ennyi ember egy kormany alatt nem tudott uj hazat venni,illetve hasznaltat.Az erdekli oket hogy kinel ertek mindezt el..Mar irtam,soha ennyi munkahely nem voolt az USA-ban mint manapsag,ilyesmi erdekli oket,Az Iraki haboruval Kerryn kivul senki sem foglalkozik!Hogy miert??Azok a katonak penzt kapnak,es az a munkajuk..A szarpucolo feketet sem sajnalja senki mert azert fizetest kap..Koncentralj a mara a valosagra es szaljal le a kodrol ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 10. 05:45 | Sorszám: 145 |
Na megint kidurrant egy liberalis lufi>>Busht lejarato okirat/tegnap hoztak nyilvanossagra/fuggetlen vizsgalatok szerint sem lehet eredeti..Pedig Horseface Kerry mar dorzsolte a kezet..Michael Moore filmje meg forditva sult el..Nem omiatta vezet Bush oriasi elonnyel de belejatszott a film is...Kerrynek azt uzente Bill Clinton hogy nem lesz elnok,mert a nep nem kivancsi arra a par hetre amit Vietnamban lebzselt ))Mai jelentes.Sohja ennyi bejelentett dolgozo az USA-ban nem dolgozott,mint most.137 millio !!!Ez rekord!!!!Huszonot eve bnem volt ilyen eros a gazdasag mint ma...Bushek bejelentettek hogy a Nemetek kerese ellenere kivonjak a katonakat az USA szamara baratsagtalan orszagbol..Franciaorszag eddig ket es fel milliard dollart vesztett,azzal hogy az USA-val szemben allt,Nemetorszag egy milliardal tobbet!!!Most vehetsz egy eredeti Gaston&Gautier Rose D"Anjou bort 5 dollarert..Ez a bor a haboru elott huszonot dollar volt!!!A neveto harmadik Anglia aki harommiliard dollar extrat csinalt az USA-ban,es a leghubb szovetseges Lengyelorszag,aki mezogazdasagi termekeivel elarasztotta az eszaki allamokat!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 09. 13:03 | Sorszám: 143 |
A SOLOMON BROOTHERST kihagytad..Ott alltak Kerry mogott,most kileptek ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 08. 22:11 | Sorszám: 140 |
En ezt a kerdest nem kerulom,mert en mar 17 eve tudom hogy igy van,es nem is latok ertelmet errol beszelni,hisz ami osszenott az osszetartozik..Viszont ez egy Bush Kerry topik!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 08. 13:56 | Sorszám: 135 |
Nekunk egy olyan kene aki mellenkallna mint Bush a lengyelek melle!!Bush egy konok ember de a lengyelek ket milliard dollar uj arut tudnak behozni,ami a magyar minoseget meg csak nem is veri!Elelmiszer/
|
|
Ritter |
2004. szeptember 08. 13:39 | Sorszám: 132 |
Az ottani emberek zome csak pokerjatszmanak tekinti a szavazast azert is megy csak el..Ket napig rohog a vesztes kollegajan,es ujra minden marad a regiben...Az azert fontos volt mindenki szamara hogy volt a tax cut azzal az emberek penzt kaptak vissza .nem is kevesett,amin vasaroltak,magyarul ujra bekerult a gazdasagba..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 08. 13:35 | Sorszám: 130 |
Bizonyos szempontok miatt Kerry lett volna a jobb,ezt en ugy ertem,hogy az USA -MAGYARORSZAG kapcsolatnak Bush nem jo!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 08. 13:03 | Sorszám: 128 |
Jaszin!!Az amerikai nep nagy reszet nem erde3kli ki lesz az elnok,annal az egyszeru oknal fogva mert sem pozitiv sem negativ iranyu valtozas az o eleteben ezalltal nem lesz!!Csak egy Pelda Kerry konvencio gyulesen ott paradeztak a szakszervezetek milliomos vezerei,zsiros tulsulyos formaban..Elo adasban engedtek Hanity-nek hogy megkerdezze az egyik fo szakszervezetis Jim Hoffat/ennek az apjat betonozta be a maffia/hogy honnan az a penz,amivel a Teamsters tamogatja Kerryt!!Szemrebbenes nelkul hazudta,hogy a dolgozok felajanlasa..Erre csak annyit hogy a legnagyobb szervezet a Teamstersen belul zomeben republikanus!!!Tehat hazudot!!Kerry egy hetig a takarekossaggal is kampanyolt..Egyen mindenki Peanuts butter kenyeret mert az olcso es sok az energia bent!!Mit ne mondjak egy olyan allamban,ahol tobb a szegeny!!Jomaga a Heintz Ketchup gyaros ferje billiomos privat Jettel jar!!!Persze mindenki szaja rossz izu lett ezek az emberek ugyanis akkor mar regota valoban csak mogyorokremes kenyeret ettek nap mint nap!!Nos ezek mast szeretnenek enni..Ellene van Kerry a fegyverviselesnek tartasnak stb!!Tegnapelott kapott egy semi automat shot gunt!!Most hogy nagyon vesztesre all mar tegnap megkezdte a mocskolodast!!Bush meg ebbe a jatekba nem megy bele!!Bush eddig egy szoval sem emlitette Kerry benazasait a Swift Boatos kalandjairol!!Megtettek azon veteranok akik ismertek Kerryt!!Erdekes modon egyik sem emlekezett Kerryre a harcosra hanem Kerryre a gazemberre aki 1971 ben elmondta ezen bajtarsait mindenfelev gazembernek,arra a Kerryre aki az osszes kitunteteset foldbetaposta majd behajigalta a feher haz kertjebe,arra a Kerryre aki az Eszak Vietnamiakkal titkos tergyalast folytatott Parizsban!!!Ma az USA kozvelemeny es politologusok szerint Kerry azert nem fog nyerni,mert a veteranok megtorpedoztak a dzsunkajat!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 07. 22:51 | Sorszám: 123 |
Hat ja..A zsidok a legjobban szavazo kozosseg..Magyarul ha az ottani rabbik felhivjak oket,illetve az izraeliak,akkor mind elmegy es arra szavaz akit a rabbik tanacsa akar..Kerry mogott all a Hollywoodi maffia/zsido maffia/Bush megett a kezdett kezdeten allt a zsidi tokesek egy resze..Most a Solomon brothers csoport otthagyta Kerryt,igy a Kerryre szavazo zsidok szama keves lesz..De nem ezert aggodnak..Sok fekete is Bush mellett dontott,Es ez nagy szam..Bush spanyolul szolt a mexikoiakhoz,es ez is sokat szamit!!Kerry meg angolul beszel csak,es akkor is zomeben baromsagokat..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 07. 22:49 | Sorszám: 122 |
Hat ja..A zsidok a legjobban szavazo kozosseg..Magyarul ha az ottani rabbik felhivjak oket,illetve az izraeliak,akkor mind elmegy es arra szavaz akit a rabbik tanacsa akar..Kerry mogott all a Hollywoodi maffia/zsido maffia/Bush megett a kezdett kezdeten allt a zsidi tokesek egy resze..Most a Solomon brothers csoport otthagyta Kerryt,igy a Kerryre szavazo zsidok szama keves lesz..De nem ezert aggodnak..Sok fekete is Bush mellett dontott,Es ez nagy szam..Bush spanyolul szolt a mexikoiakhoz,es ez is sokat szamit!!Kerry meg angolul beszel csak,es akkor is zomeben baromsagokat..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 07. 22:49 | Sorszám: 121 |
|
|
Ritter |
2004. szeptember 07. 22:49 | Sorszám: 120 |
|
|
Ritter |
2004. szeptember 07. 14:07 | Sorszám: 117 |
Igazad van de ott mindket tabor tokeletesen agymosott,harmadik ero nincs igy csak agymosott lehet a president!!Viszont ha mar valasztani kell egy hazug veteran es egy kokler republiksanus kozott akkor inkabb a republikan.Hozza teszem egyiket sem szeretem..Az ottani nepnek meg zive joga eldonteni kit valaszt..Valahogy agymosottan is jobban teljesit az orszag a vilag barmelyik gazdasagi erejenel...
|
|
Ritter |
2004. szeptember 06. 23:26 | Sorszám: 114 |
Hat a hulyesegekre kiborul az ember,mellesleg mas helyeken is igy gondolkoznak a mai usa helyzetrol mint itt,oszekeverik a vagyaikat a valosaggal.
|
|
Ritter |
2004. szeptember 06. 15:03 | Sorszám: 112 |
Te Onugor!!Biztos hallottad te is hogy Osama elfogasat esetleg bedobhatjak a szavazok koztudataba...Szerintem az lesz a durranas..Clinton melyegesen el van keseredve a benazo Kerry miatt es a kampany miatt!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 06. 13:33 | Sorszám: 110 |
en mar korabban irtam lehey nem ebben a topikban,hogy a Bush sem mberem de a Masik sem..Sajnos ok ott csak ebbol valogathatnak..A tenyek viszont tenyek..Bush vezet ma is..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 06. 03:12 | Sorszám: 107 |
Hulye agymosott fasz vagy te marha!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 06. 03:11 | Sorszám: 106 |
Jaszin!!Maga csak szamaragaljon es fogja a pofajat )
|
|
Ritter |
2004. szeptember 05. 04:01 | Sorszám: 101 |
mi van cicam re is voltal a Mariahillfer strassen 1987 ben???
|
|
Ritter |
2004. szeptember 05. 02:47 | Sorszám: 98 |
Almodsz Jaszin )Nem baj almodj tovabb ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 05. 02:46 | Sorszám: 97 |
Idiotizmusonak csak a butasag szab hatart de az legalabb szab ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 05. 02:45 | Sorszám: 96 |
Buddy bocs de megegyszer!!!Eloszor adatott meg hogy a zold kartya lotteryt komputeren tudtad meg csinalni,persze beleillesztve azt a kep formaciot amit elfogadnak!!!!!!!!!!!!Kerdezem en mennyi ember komputerezik mindennap???Mennyi embernek van meg az a lehetoseg hogy akkor kapcsolja be a gepet amikor akarja??Majd ha tobben tudnak a lehetosegrol,akkor evente nem parezer ember lep le a green card lottery val...A mi gyermekeink eloszor adtak be!!es a harommillio/vilagon/rogton egy kislanyt kihuztak..Jovo heten megy interwiew-ra...
|
|
Ritter |
2004. szeptember 05. 02:34 | Sorszám: 95 |
He buddy!!En nem vagyok cigany!!Az en rokonsagom mar volt kint es azert beadtak negyen.A fiam es a felege nem jart szerencsevel de a menyem hugat kihuztak..Cigany ebben nem sok lehet,de ha van minden ciganynak komputere akkor elkepzelheto mindegyik cigany!!139 magyar jelentkezo nyert zold kartyat koztunk Diana..A kivandorlas az mas tema ..Csaladegyesitesben negyezren kaptak kivandorlasi vizumot,ebben benne van mind a harom kategoria..Magyarul 21 ev alatti 21 ev feletti hazas,nos,illetve szulo..A nagy szamot azok a fiatalok adjak akik ma mar a magyar mediajban mindenutt talaljak a kitolytes lehetoseget..Ciganyt nem fogadnak..Hogy hogy nem ne kerdezd..
|
|
Ritter |
2004. szeptember 04. 23:29 | Sorszám: 86 |
Meg tovabb nyammogsz Te idiota rajossz hogy neked minden szar ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 04. 23:28 | Sorszám: 85 |
Te jartal arra,en meg eltemm benne azt hiszem ez fenyevnyi differencia!!!Amerikai allampolgarsagom is van ,igy nem ocsarolnam,akkor sem ha nem tetszene,de mas bent elni egy orszagban,es mas vakarozni ott par hatet,es utanna hazamenve kellemesen fokhagymaszaguakat boffentve kijelenteni hogy szar helY!!hUSZEZER MAGYAR ADTA BE A ZOLD KARTYA JELENTKEZET,ES KETEZER HAZASPAR!!gONDOLOM AZERT MERT AZ Usa SZAR ES NALUNK MEG JO!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 04. 23:04 | Sorszám: 82 |
Kisapam attol az meg egy bazi klasz orszag!!!Nekem elhiheted 16 evet eltem ott!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 04. 23:03 | Sorszám: 81 |
Idiotak vagytok )A valasztas egyertelmuen Bushe!!Kerry nek eselye sincs!!Kerry szajtatva nezi az employment hivatal mindennapi 24 oras jelenteset..Ott ugyanis szaz szazalekos pontosaggal van,hogy mennyi a munkanelkuli..Utalom Busht,es ez az en maganugyem,de Kerry is egy gazember!!Szoval igy nem lehet kampanyolni/Kerry/hogy nott a munkanelkuliseg!!Egy oraval korabban jott ki a jelentes,hogy legutoljan ilyen alacsony a munkanelkulisegi tata Clinton masodik terminusanak kezdeten volt..Tobben igy Stephaopulos is felhivtak a demokrata stab vezeteset/o is demokrata/hogy amit csinalnak az katasztrofa..Megtortentek a a beszedek..Egy ertekelheto jo beszed volt demokrata oldalon,Baruk Obama beszede..A tobbi a rosznal is roszabb!!A konzervativoknal viszont het klassz beszed volt az egyik hazank fiaje a New York allam kormanyzojae George Patakie!!!A legjobb mindket tabor es a nep szerint is a demokrata Miller szenator beszede volt aki viszont a republikanusoknak segitett..Bush beszede magasan jobb volt mint Kerrye!!!Itt lehet ugralni de ez van!!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 03. 12:55 | Sorszám: 74 |
Vegulis valahol gerinces ember vagy mert ott is zsidozol meg itt is )Hinted a rizsat )
|
|
Ritter |
2004. szeptember 03. 12:54 | Sorszám: 73 |
Te torodj a zsidozo topikjaiddal kisoreg ):latom kemenyen mukszik csak te irsz bele )
|
|
Ritter |
2004. szeptember 03. 05:54 | Sorszám: 71 |
Timothy ur vakarozzon most egy kicsit a masik kezevel a fenekenek a masik oldalan hogy valami okos is eszebe jusson )Az EU van jelenleg bajba gazdasagilag es az USA poltikailag!!Bush par perce fejezte be a beszedet!Felsorolta az USA-t tamogato kulugyminiszterek nevet,H Kovacs nelkul majd felsorolta az USA tamogato orszagokat Fulop szigetek es Magyarorszag nelkul..A Fulopszigetiek ugye otthagytak csapot Papot,a magyarokkal nem toom mi a baja ,de valami azt sugja meg kisert a nagykovetasszony emleke...
|
|
|
|
Ritter |
2004. szeptember 02. 22:19 | Sorszám: 66 |
Te mindig hulye voltal es vakeger!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 02. 13:25 | Sorszám: 61 |
Ez a film is koporsoszog volt a demokratak korhado valasztasi kampanyaba..Sokat szamitottak tole,nagy durranast az agyubol,erre a nagy demokraqta es oskommunista Michael Moore elmehetett gatyat mosni,politikai ertelemben..A korabban emlitett demokrata aki tegnap a nagy beszedet mondta,az mar eljatszott a gondolattal,hetekkel korabban,hogy a film mondanivaloja forditva is elsulhet!Erdekes a republikanusok nem mertek hinni neki,a demokratak,szintugy nem )Nos Kerry ur azota folytatja melyrepuleset semmilyen melyen szanto buta vietnami sztoriaival,amirol mar minden amerikai tudja hogy kamu volt ) Apostol azt mondod hogy elfelejtettek vietnamot???Kerry a 911 akarta elfeledtetni,mikorfelve benyogte hogy remeli nem,a valasztas kozeppontjaba helyezik!!Oda helyeztek,a csecsenek vezenyeltek hozza a tuszejtessel a szimfoniat,igy kivalo taktika volt!!!
|
|
Ritter |
2004. szeptember 02. 05:24 | Sorszám: 58 |
Meg egy nagyon fontos dolog!!Az irigy felsult demokratak szo szerint ezt mondjak!!!Busht a ket lezuhant orosz gep,a csecsenek tudszejtesi akcioja is segiti,mert az o kampanyanak kozeppontjaban a terrorizmus elleni harc all,es nem mint Kerry-ebe akimeg mindig azt mekegi hogy Bushnak nincs szolgalati igazolasa>>Hat ez a Kerry barom ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 02. 05:20 | Sorszám: 57 |
Nos eldolt az elnokvalasztas!!Az evszazad Beszedet mindta a konvenciomn Mikller demokrata szenator,akit maskepp a szenatus lelkiismeretenek neveznek..Nagyon jo higgadt es humoros volt Cheney beszede is!!!a beszed utan ,par perccel,megkerdeztek Kerrysta demokratakat!! Az egyik,nem nyilatkozom...A masik ezt a valasztast elveszitettuk megint!A harmadik..Ez a katasztrofa a demokrata part katasztrofaja..Szinten ugyanez a faszi beszelt Kerry koros Viewtnami bargyusagairol..A Swiftboat Veterans of Thrue unneplik az USA republikanus szavazoi mert az o kiallasuk hozta meg azt a szoituaciot hogy a demokratak a valasztas elott zembesulhetnek,a veresegukkel..Megint egy masik demokrata..Nem volt szep az egyik republikanus mediatol,hogy lejatszotta az uvolto artikulatlan Gore beszedet es a higgadt Gulianyt!!Bejatszotta az uvolto Dean beszedet es a szuper Arnold S beszedet..De ugyanez a demokrata szenator megjegyezte,nekunk kellett volna igy beszelni )Es nekunk kellett volna ezeket mondani>>Szal tokeletes csod az USA zsadeszeseinel ))
|
|
Ritter |
2004. szeptember 01. 22:44 | Sorszám: 55 |
Kerry!!Kepes lenne befogni a szajat a Swift Boat veteranoknak,mert elmondtak hogy milyen semmi ember o )
|
|
Ritter |
2004. szeptember 01. 13:40 | Sorszám: 54 |
Barnuska Kerry a haboru alatt allandoan a harci hiradasokat nezte..Egy baratja E.Dugall elmondta egyszer hogy beszerzett katonaruhakat es abban paradezottkint..Aztan jelentkezett onkent volunter es vett filmkamerat.Negy honapot voklt ott abban harom serulese volt.Az egyik fenekbe repesz,ezt akkor kapta mikor egy swift boat aknara futott!!Ekkor ugy megremult hogy eltunt,nem tudjak hova,az eletben maradottak kihalaszasa utan,kerult elo...A masik sebesulese egy graned launchert kezelt rosszul,aminel a ket gyujtasbol egyik beindult,es a gyujto szetpukkant,ettol a keze serult meg..A harmadik repesz a lababan van ma is//Mindig filmezte magat...Azt hazudta illetve irta a memoarjaban ,hogy karacsonykor Kambodzsaban..Azota lelepleztek hogy annak az orszagnak meg a kozelebe sem volt..Nos itt lepett be a valasztasba a Swift Boat Veterans of Thru csoport akik elmondtak Kerry ki is volt valojaban..Ezek azota is minden szennyest kiteregetnek errol a nemletezo hosrol..A kitunteteseit bedobalta a feher haz kertjebe,ezert le is csuktak.Harminc ev mulva a kituntetesek a mellen voltak.Azota leszedte,mert igaztalanul viselte ,ugyanis ilyen cselekmeny utan a jogosultsagod megszunik..Ezek a vetewranok ket napja ujabb hazugsagait adtak kozre,igy Bush az osszes republikanus allamban toronymagasan,de 12 demokrata allamban is magasan vezet..Persze a nep reajott ez a barom a par hetes vietnami haborujaval jott minden kampany beszedkor..Arnold Schvarzenegger,Rudi Guliani,es Mac Cane vertek az utolso szoget a demokratak koporsojaba..George Soros meg tajtekzik mert huszmillio dollarja eluszott raadasul meg ot rohogik )
|
|
Ritter |
2004. szeptember 01. 05:57 | Sorszám: 52 |
Hat meghallgattam Arnoldot a republikanus konvencion )Nagy volt... Gondolom meglep bennetek,de Bush a hagyomanyos demokrata allamokban nemelyikben 12 ponttal is vezet de 8 felett mindegyikben..Az o allamaikban meg toronymagasan!!! Erdekes volt hallgatni egy nagyrabecsult demokrata szenatort,aki bizony elmondta hogy mi a demokrata part baja!!Egy kis csoport erdekei ervenyesulnek,azok babja horseface Kerry..A felsoroltakat George Sorossal kezdte,majd ilyen Stein meg olyan Stein,ugy csak kapkodtam a fejem..
|
|
Ritter |
2004. augusztus 31. 23:26 | Sorszám: 51 |
Powellert kar mert o a hejak kozott csak egy kis galamb!!!Viszont a magyar tortenelmet ismeri ))
|
|
Ritter |
2004. augusztus 31. 22:37 | Sorszám: 49 |
Ja meg annyit orulj hogy velem tarsaloghatsz kisoreg )Lattam mas topikban is a ferditeseidet,ferdithetsz erre, arra, de a szemem nyitva;')))
|
|
Ritter |
2004. augusztus 31. 22:36 | Sorszám: 48 |
AFahrenheit alkotoja egy volt hollandus zsidobol Moore va alakult szabadkomuves..a csalad eredeti neve Morenus es a dedapja Rotterdam rabbija volt..Mellesleg Moore az USA zsido szovetseg egyik oszlopa..A filmrol annyit hogy akik lattak hanyingeruk volt a sok csusztatastol es csak fikcioktol..En nem vagyok Bush parti sem de a mi zsadeszunkhoz hasonlo demokratakat ki nem allom..Eredetileg a filmet csak a Szaudi haz lejaratasara Moszad penzbol akarta csinalni,de aztan Bush is belekerult )
|
|
Ritter |
2004. augusztus 31. 13:34 | Sorszám: 46 |
Elnezest Herr Apostol!!A tegnapi MC Cane beszed utan demokrata szenatorok Bushoz siettek es szavazatukrol biztositottak>>Az ejjel Horseface Kerri stabja valsagulest tartott,ugyanis a P{oll ma mar annyira Bush fele hajlik hogy ezt igy nem hagyhattak!!!Az a negy 5 szenator,megvaltoztathat mindent..Ma neztem a weben hogy izonyu a visitozas a demokrata strategak kozott,es Bloomberget szidjak ezerrel,ugyanis oriasi huzas volt a konvenciot a 911 alltal sujtott varosba vinni..Nehany Liberalis velemeny Szenator OtteP:Kerry e3lhibazta a valasztasi sulypontot!!Nem beszelt az igazi problemakrol,es azok megoldasarol!!!Csak Bush szolgalati multjat hajtotta,azt megt ok a SWIFT boat veteranokkal kinyomtak a tudatbol,raadasul MacCane szenator Kerry legjobb republikanus baratja,is latva Kerry blamazsat tegnap Busht tartja egyedul megfelelonek az USA vezetesere...Kisbaratom a politika mocskos ezt tudnod kene ha okos emberekkel lennel korulveve!!!
|
|
Ritter |
2004. augusztus 31. 06:14 | Sorszám: 44 |
Legujabb pokll John MacCane beszede utan!Bush 49 Kerry 42%...Gukiani es MacCane is klassz beszedet mondott hallgattam a radion..MacCanenak az egesz biztos nagy nehezseg lehetett hisz Kerry jo baratja..De miutan o is es a demokratak is felszolitottak Kerryt hogy hagyja mar Bush szolgalatat,es o tovabbra is a meddo hulyeseget hajtogatta,akkor elfogadta a felkerest Bush erdekeben... Demokrata ellenzok szerint Kerry nagyon lecsuszott,es a kovetkezo honapban,megjobban lecsuszik,mert akkor lesz a 911 evforduloja,es Bush kampanya a Terrorizmusra is van epitve...
|
|
Ritter |
2004. augusztus 31. 06:10 | Sorszám: 43 |
Hat bizony ez orokke aktualis lesz az USA-ra nezve de az az igassag hogy ott senki sem tartja magat ganejnak ))Marairol hallottam hogy semilyen magyarral sem baratkozott,es hogy nagyon mogorva ember volt..Teller Edet szemelyesen ismertem,o viszont kimondottan szerette a magyarokat!! A nemreg elhunyt Szeleczky Zita meg csak a magyarok kozott erezte jol magat,ot is szemelyesen ismertem,gyonyoru Rakoczi estet adott egyszer a chicagoi templomban..A fia halala utan meg vegleg egyedul maradt..
|
|
Ritter |
2004. augusztus 30. 22:17 | Sorszám: 38 |
Marai meghasonlott kis oregur volt kivalo irokent!!!Az emigracioba az USA-ba sosem volt semmilyen szerepe sem..Az elso napoktol hogy az USA-ba kerult kerulte a magyarokat..Nagy ember volt!Te meg kapcsold ki a TV ha nem szereted a hireket ))
|
|
Ritter |
2004. augusztus 30. 19:01 | Sorszám: 36 |
Na lattya lukepek ))Mielott az USA-rol ir tajekozodjon a WEB-en van TV csatorna es ezer radio is ))
|
|
|
Ritter |
2004. augusztus 30. 03:21 | Sorszám: 25 |
Azert )) Szudanba nincs olaj,es ne,m akarnak meg egy Mahdi felkelest mint az 188o evekben,ami Angliat majd kivereztette emberanyagban,biztos emlekeztek a tortenelembol,persze csak egy szinten=Khartoum-Gordon..
|
|
Ritter |
2004. augusztus 29. 23:43 | Sorszám: 22 |
Legujabb Poll!!Bush 46% Kerry 42%...a maradek nem tudja kire szavazzon..
|
|
Ritter |
2004. augusztus 29. 02:25 | Sorszám: 20 |
Egy volt Tengernagy velemenye!!Kerry vel a hazugsag jon Bushal megy megy!!!Horseface Kerry sokat vesztett azzal hogy a valamikori bajtarsai egyertelmuen kiszivarogtattak az allitolagos hostettek nem igaz voltat...Kerry akkor is hazudott mikor karacsont Kambodzsaba toltotte temat inditotta,mert rogton kinyomoztak,hogy loturot volt ott..Bush se,m intelligens de Kerry meg annyira sem..A Michigani kortesbeszedet osszecserelte az Iowaival,azok meg szornyulkodve neztek!!!
|
|