gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Bársony András et. kettős állampolgársága
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 28. 18:51 | Sorszám: 12
érdekes...
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 28. 18:34 | Sorszám: 8
Tudtommal,M.O.-on kettős állampolgár nem lehet köztisztvielő.Vagy nem jól tudom?
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 28. 13:40 | Sorszám: 4
Tudom...csak azt vártam,hogy más mondja ki.Kössz!!
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 28. 13:11 | Sorszám: 1
Ez igaz,mármint az izraeli-magyar kezzős állampolgárság?
Világosits már fel erről.

Téma: Az etnikai kettős állampolgárság EU-KONFORM!!
DÉLVIDÉKI
2003. október 01. 16:29 | Sorszám: 267
Pszichiátriai eset,mentegetem zsírozom a szerb szomszédokat,meg részese voltam a bűnöknek(gondolom arra gondoltál hogy öltem)Ilyeneket írsz rólam?Miért?Ennyire zavar a jelenlétem?Gyilkolással vádolsz?
Veled nekem többé nincsen miről beszélnem......
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 30. 22:04 | Sorszám: 264
Nagy a támogatottságuk,főleg az un.300 éves szerbek között(mi igy hívjuk a őslakos szerbeket)Azért nem hiszem,hogy ők szeparatisták a szó szoros értelmében.Pénzről van szó.Elviszik az ő pénzüket is Belgrádba.Talán erre az oldalra kezdenek hajlani a montenegrói(vannak pár százezren) telepesek is.Nemsokára ők is nemzeti kissebség lesznek.Vajdaság azért sohasem lesz önnáló állam,esetleg csak kap valamilyen gazdasági autonómiát.
Csanak egy nagyon karakán egyéniség,talán ő az egyetlen szerb politikus(beleértve Djindjicet is,pálei ökörsütés)akit eltökéltsége miatt egyformán tisztelek szerbek,horvátok,magyarok.
Ui.a szerb média szerint a népszerűségi listán előretört a Szerb radikális párt.
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 30. 18:01 | Sorszám: 262
Miért állítod,hogy azt mondtam,hogy"albánok kivételével... stb"Kérlek keresd vissza,hol írtam ezt.Csusztatsz.Egyszer ezért egyszer másért,de mindig belémkötsz
Szia....
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 29. 19:32 | Sorszám: 255
Nem vagyok rosszindulatú veled szemben mert nincsen rá okom.Az albán-szerb viszony nem érdekel,semmi közöm hozzá.Ha ölni akarják egymást tegyék.Szerinted azért győztek az albánok...kérlek Apóka ne beszélj olyanról amit nem értesz.Én láttam,hidd el.
"Kényszerűen elvesztették a magyar állampolgárságot(gondolom a nem magyarokra gondolsz)"A nem magyar nemzetiségüek nem veszítettek el semmit sem,csak megkapták azt amit kértek(sőt sokkal-sokkal többet)Az I.vh.után a szerbek,horvátok,szlovénok,románok stb.stb.csatlakoztak anyaországukhoz(vittek magukkal minket is úgy hogy meg sem kérdeztek bennünket)önként lemondtak a magyar állampolgárságról.Akkor szerbek horvátok be szerették egymást.
Ez a kedvenc témád minden volt magyar állampolgárnak,függetlenül nemzeti hovatartozásától,magyar állampolgárságot.De ha egyszer nem kérik,nem kell nekik,minek.Akkor rákényszeríted őket.
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 29. 18:28 | Sorszám: 253
"az albánok mivel gyŐztek és győznek a szerbek ellen.Hát nem a nagy eszükkel vagy a fegyvereikkel"...Azért az utóbbit is használtak.Vagy nem?
"Ott a példa az a megoldás"Ahogy az albánok tették???Te honnan tudod mit tettek?Tűzzel vassal írtottak mindent ami nem albán,sírokat rongáltak,öltek,fosztogattak.Ezt tegyük mi is?Arról lehetni vitatkozni,hogy ki kezdte.
"Én azt sem akarom,hogy fiaim egy hiábavaló irredenta háborúban meghaljanok...."Mert a kettős állampolgárság ezt idézné elő?Magyarázd már el ezt nekem ,aki kettős állampolgár az irredenta?Vagy forditva?
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 28. 09:48 | Sorszám: 250
Mond el akkor szerinted mi a megoldás.Várom....
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 28. 09:31 | Sorszám: 249
Jobb ha máshova megyünk?Jobb lesz a nemzetnek ha kivándorolunk amerikába,kanadába....Talán az anyaországnak kellene következetesebb politikát folytatni értünk.
Szerinted a mostani kormány kiáll mellettünk?Ez most M.O. kormánya.Ez nem nemzetpolitika ez a megfelelés(seggnyalás)politikája.
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 27. 12:13 | Sorszám: 246
Már megint lecsúszott.....
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 25. 09:27 | Sorszám: 245
Magyarország nélkül ez a téma nem is létezne. Népességfogyás másnál is van,de a nemzeti kérdés fontosabb számukra mint,hogy mennyibe kerül egy kiló lókóbász.
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 25. 09:19 | Sorszám: 244
Látod,ebben az egyben előnyt élvezünk "veletek" szemben."Nekünk" van hova visszamenni(cseberből vödörbe).Néha már úgy érzem magam mint egy bilijárdgolyó,egy hatalmas dákóval ide-oda lökdösnek.
Most szemrehányást kapok tőletek,hogy miért jöttem akkor el?
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 24. 22:13 | Sorszám: 238
Ezek szerint az egyik magyar fél a másik magyar szavazatától.Vagy az egyik nem is magyar?
Vannak nekünk egyáltalán nezeti érdekeink?
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 24. 00:28 | Sorszám: 234
...ne hagyjuk,hogy ez a téma "lecsússzon"azért annyira nem marginális.
DÉLVIDÉKI
2003. szeptember 21. 20:50 | Sorszám: 232
Szépen szóltál,csak egy a bibi.A szlovákoknak szlovák a horvátoknak horvát a románoknak román kormányuk van. A magyaroknak meg......

Email a webmesternek | Gondola