Téma: Jobbos csak verve jó?
|
Ramesse |
2004. január 20. 21:26 | Sorszám: 126 |
Ki látta Hirtévén a Jobbik közleményét? Tiltakoztak, hogy a média sztrájkba lépett a szétvert arcú nő hírdásaival kapcsolatban. Elhallgatják, mintha nem is történt volna meg. A rendőrség nagyvonalúan azt közölte, hogy sorozat rablás áldozata lehetett, pont mint amikor TGM megírta dicső cikkét, és a Nap utcában leütöttek fényes nappal egy bírónőt.Ő is egy "szimpla" sorozatrablás áldozata lett. Ez több mint különös. A rendőrség igencsak nagy helyzetfelismerő.Különösen sorozat rablások, jobbos tüntetők és antiszemita bírónők ügyében
|
|
Ramesse |
2004. január 20. 21:15 | Sorszám: 125 |
Macskosz izéke! Menj haza az Indexre, ne rontsd itt a levegőt, talán az új Orbánról nyitott topicodon villogj ott, ahol gyalázod, mint szoktad.Nem parancsolagatok,azt csak ti szoktatok, csak nagyon szépen megkérlek, ne csináld a felesleges feszültésget, menj haza. Érdemben úgysem szólsz semmihez hozzá, csak gyalázkodsz a jobboldallal. Értettél édes indián kanári?
|
|
Ramesse |
2004. január 20. 09:42 | Sorszám: 118 |
Macskatapp Kicsi vagy te saját magad,identitás zavaros és a sárga irígységtől beteg. Menj haza a tieid közé, ne zavarogj ezen a Fórumon, elég szart kavartál már az Indexen családi segédlettel.Legfőképpen pedig ne szólj hozzá olyasmihez, amihez semmiféle affinitásod nincs.Mert ehhez nincs. Off. Neked hol van a nagynénikéd? Hogy nem tanított meg viselkedni.
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 18:10 | Sorszám: 86 |
Felkérem az Indexről idelátogató, és kötözködő hölgyet, hogy ha nem akar hazamenni, akkor a topichoz szóljon hozzá.Ez vonatkozik másokra is. Elterjedt és bevett szokás ,hogy szétbeszélni, eljelentékteleníteni, hülyét csinálni az eredeti témából, negligálni és nevetségessé tenni.Szerintem ez a megvert hölgy véletlenül sem viccek és ürgebőrök tárgya, s az sem hiszem, hogy Lovasnak sok köze volna ehhez az eseményhez.Vagy nem láttad mit mondott, meg hogy miért kapta amit kapott? Ha a tény ennyire nem érdekel, minek vagy itt?
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 09:02 | Sorszám: 63 |
Iszalag Nem ez az a kép, mégegyszer mondom a Narancs 11-ik oldalán van, a címe Kereszttűz, és csak a hölgy látható rajta. A hír TV délután hozza a híradóiban. Utóirat:Mivel ezt a topicot én nyitottam, kérem a kedves nicktársakat, akikre ez vonatkozik, tartózkodjanak az Indexen megengedett személyeskedő durvaságaikatól.
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 09:02 | Sorszám: 62 |
Iszalag Nem ez az a kép, mégegyszer mondom a Narancs 11-ik oldalán van, a címe Kereszttűz, és csak a hölgy látható rajta. A hír TV délután hozza a híradóiban. Utóirat:Mivel ezt a topicot én nyitottam, kérem a kedves nicktársakat, akikre ez vonatkozik, tartózkodjanak az Indexen megengedett személyeskedő durvaságaikatól.
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 09:02 | Sorszám: 61 |
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 09:01 | Sorszám: 59 |
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 08:32 | Sorszám: 55 |
Na. Most beszéltem a hírtévésekkel, a hölgy lakásából a digitálsi fényképezőgépét lopták el, amivel végigfényképezte a tüntetést. Az első tudósítás délután lesz: névvel, zárójelentéssel,arccal stb.
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 08:26 | Sorszám: 54 |
Iszalag Magyar Narancs e heti szám 11 oldal, Kereszttűz a kép címe, csak egy hölgy van rajta kereszttel a kezében.
|
|
Ramesse |
2004. január 19. 08:23 | Sorszám: 53 |
Macskatappancs Ez nem a ptiszai levelezése, fejezd ezt a hangot be... Bocs.
|
|
Ramesse |
2004. január 18. 23:33 | Sorszám: 18 |
Mercurius A hölgy a HÍr TV-t hívta fel végső kétsége esésében, mert másban nem bízik. Én nem tudok képet belinkelni, aki akarja nyissa ki a Magyar Narit, egy jóarcú idősebb hölgy kereszttel a kezében. Csak annyit tudok, amit elmondott, hogy elvereték , eltörték több helyen az arccsontját, összevarrták, hazament, és akkorra már eltüntek a lakásából a képek. Csak ezután cseréltette le a zárat. Holnap mindenestre a HIR Tv már reggel forgatni fog vele, tehát, ha kíváncsi vagy, akkor ott, feltehetően az egész történetet elmondja, én ma este csak ennyit tudtam meg, és megmondom nem vagyok különösebben jól.Elemezhetjük a gazdaságot is, de azt hiszem ez egy érdekes , szégyenletes fordulata ennek a szégyenletes ügynek.Ha a töketlen ORTT hoz egy döntést a hét elején , nagy valószínüséggel megspórolhattuk volna ezt a cirkuszt.
|
|
Ramesse |
2004. január 18. 22:24 | Sorszám: 6 |
alias 3t Újabb információ:ellopták a hölgy lakásából a digitális fényképezőgéppel készített képeket. Holnap a HIR TV-nek beszélni fog, arra biztatták, hogy forduljon a nyilvánossághoz,mert ez az egy ami valamelyest meg fogja védeni.Ki biztosítja a jobbos újságírókat, szerkesztőket, tévéseket , hogy nem lesik meg őket a sötét utcán, és nem törik darabokra az állkapcsukat? És épp most látom Lamperth Mónikát, amint locsog a magyar FBI ről.Vajon kit védenek a magyar rendőri szervek?
|
|
Ramesse |
2004. január 18. 20:09 | Sorszám: 0 |
Ma telefonon jelenkezett az az idősebb hölgy, aki a Magyar Narancs Tilost taglaló cikkében látható kereszttel a kezében. Tegnap este menet haza egy Polgári Körös rendezvényről, amikor Budán általa ismert személyek megtámadták és úgy megverték, hogy több helyen eltört az arccsontja, és az orra. Ismerte a támadóit, de a rendőrségen nem merte megnevezni őket, mert úgy gondolja a magyar rendőrség nem szuverén szervezet.A kórházból a saját felelősségére jött ki, mert egy digitális fényképezőgéppel végig fényképezte a Tilos tűntetést, és attól félt, hogy amíg a kórházban van betörnek hozzá, és ellopják a képeket. Ezért harmincezer forintért még az éjszaka kicseréltette a lakásán a zárakat. Innentől kezdve csk ügyvédnek és a HÍR TV-nek hajlandó nyilatkozni, mert fél. Nem akarok ünneprotó lenni, de mintha Lendvai és Gusztos az ilyen eseményeknek ment elé, hogy, de aztán őket is de megfenyegetik. Azon az oldalon feszt névtelenül fenyegetnek, ezen meg szimplán csak szarrá vernek.
|
|
|