gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Búcsú a Gondolától
Ramesse
2004. október 19. 16:05 | Sorszám: 52
(GAUDET, gaudeo , gaudere, gavisus sum)
Aki az Indexre vágyik , menjen , üdvözlet Figyelőnek, meg az egész minősíthetetlen garnitúrának: Alicétől Donneckig. A Gondola nem rengeti meg a lelkivilágomat, de nem is érzed rajta folyamatosan halálra alázva magadat, totál igazságtalan zsiger uraktól és mégzsigerebb hölgyektől.Még soha nem akart senki meggyőzni ott, csak beletaposni a padlóba. Ja és közben az mantra, hogy te försögsz és gyűlölködsz.Ebbe is bele lehet fáradni

Téma: The Shark II. Bodnár Zoltán György
Ramesse
2004. augusztus 15. 14:38 | Sorszám: 16
Fortissimo
Bodnár Zoltán életrajzával valami nem stimmel, vagy nem azt másoltad ki, vagy nem erről az emberről van szó. Én Bodnárt többször meglátogattam a Magyar Nemzeti Bankban, mint nem valami fő nemtudom mit, mert én úgy ismertem meg, mint nőgyógyász szülész testvérével Bodnár Bélával a magyar és a nemzetközi lombikbébi , mesterséges megtermékenyítések és béranyaságok variációinak és jogszabályainak kiváló ismerőjét. Erről meg is jelent egy általa és a testvére álatl írt könyvecske, amit a humán reprodukciókért felelős töketlenek sajnos nem forgattak eleget.Azért létezhet egy Terry Black féle igény például, és azért nincs törvényileg szabályozva nálunk, ki hívatott gyermeket nemzeni és kihordani,a hagyományos " gyakorlaton" kívül.

Téma: Ki legyen a következő magyar államelnök?
Ramesse
2004. július 09. 11:40 | Sorszám: 35
Sólyom László!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma: Mi lesz Bertók László Attilával?
Ramesse
2004. január 30. 23:51 | Sorszám: 85
Aki itt ocsmány jelzőkkel látt el Horthy Miklóst annak üzenem, hogy az apukám iskola igazgatóként annyi pénzt keresett, hogy az egyik testvérem a Ferecz József Tudományegyetemre járt, a másik a cinkotai tanítóképzőben tanult.Az anyukám otthon volt, megéltek egy fizetésből.Klebersberg Kuno által építtetett szolgálati házban laktak.Amikor én egyetemre mentem a szüleimnek dohányt kellett termeszteni, hogy valamiképpen hozzájáruljanak a tanulmányaimhoz, és hogy ne haljanak apám nyugdíjából éhen.Ennyit a trottyos tengerész természetrajzához, puszta adaléknak.
Ramesse
2004. január 30. 23:44 | Sorszám: 84
Szőlővessző
Nem az ő levele.Nem mondtam hogy téged, akiről azt sem tudom ki vagy felhívott volna, ha nem hiszed, akkor nyilván azért nem, mert magadból indulsz ki. Nyugi Szőlővessző, nyugi, csak egy analafabéta miatt nem leszel ideges? Miért izgat ez téged ennyire?Annyi izgalmas dolog van még a világon, hogy nem kellene leragadni egy analfabéta logikátlan elmélkedései felett. Szamárság persze, sőt egyenesen elmebetegségre vall, ha azt hiszed, hogy én tudom ki vagy, vagy hogy ezen a fórumon ez egyáltalán érdekes lehet. Csak nincsenek itt olyanok , akik perverzen érdeklődnek mások személyazonossága iránt? Sajna én nem vagyok ezek között.
Az utoljához: tudtommal a házastársak szokják egymást, nem én téged.Ami pedig Bertókot illeti , gondolom az érdekel legkevésébé, de lapozd fel a Heti választ.
Ramesse
2004. január 30. 11:48 | Sorszám: 77
Szőlő stb.
Speciel te kis kíváncsi onnan tudom, hogy mindenkit felhívott, hogy kinek van az Indexre bejárása, hogy
megcáfoltassa ezt a marhaságot.
Ami pedig kicsi szivem a helyesírást illeti, tudom a fene megesz benneteket , miközben a muszájt, meg az uszályt folyton rosszul írjátok, hogy találjatok egy hibát a másiknál, amikor már végképp nincs mondanivalótok, de cserében turkálok neked egyet a magánéletemben. Az éjjel fél háromig dolgoztam.Tudom erről az indexen tömören azt modják, ki a faszt érdekel ,hogy te mennyit dolgoztál, dehát talán a Gondolán visszafogod magadat.Egyébként ezt sem vagyok köteles magyarázni,igen az egyes és többes számot egyeztetni képtelen falusi paraszt vagyok, voltam és maradok. Ezt vártad? Ami pedig a turkálás másik felét illeti valamelyik kedves barátod nem azt írta be az Index topicra, hogy közöljenek már valami zaftosat a nevezett magánéletéből?Az mi? Táncrendfüzet?
Mellesleg úgy tudom, hogy ez a topic Bertók László Attiláról szól, vagy fóbiád van?
Ramesse
2004. január 30. 11:34 | Sorszám: 74
Nyúl B.
Erről az ominózus zsámbéki eseményről emiatt távozott Kerényi József Kossuth díjas építész és a felesége.Szégyellték magukat emiatt a szerencsétlen ukrán kisebbségi miatt, aki nem veszi észre, hogy mindenki vagy kiröhögi vagy sajnálkozik a háta megett, és hát Bencsiknek is megvan a maga kersztje ( Beregszászi Nitkulinecz Olga).Talán ez egy mentő körülmény neki.
Ramesse
2004. január 30. 09:24 | Sorszám: 65
Szőlővessző
Jó, hogy itt vagy, jó hogy ilyen naprakész vagy, és az is nagyon jó, hogy oly előszerettel turkáltok mások magánéletében. De kénytelen vagyok kiszúrni egy nagggy nagy búborékot, nevezett levelet soha nem irta az általd említett személy. Valaki hülye szolidáris barom azt hitte, hogy milyn jót tesz vele.
Ramesse
2004. január 28. 13:20 | Sorszám: 3
Szőlővessző
Ez most nnagggyon vicces volt, főképen pedig frappáns. Szóval , mert valaki 32 éves korában ír egy cikket, ami ráadásul egy jegyzőkönyv szószerinti tolmácsolása, és ezért az érintett büntetőpert indít az illető újságíró, nem bérgyilkos ellen, vagy Simek Kitti ellen, aki fejbelőtte a nevelőapját annak egy vállrándítás jár, mint véglegesen kisiklott életünek.Remélem soha nem találkozunk olyan helyzetben hogy rajtad múljon bármilyen döntés is az életemmel kapcsolatban. Valamint ilyenkor nem árt önvizsgálatot tartani, mit kívánsz te a másiknak, amit magadnak biztosan soha, semmi körülmények között. Egyébként így százszemközt sajnálod te a nagy francot.Sőt, kéjelegtek, hogy jó nagyot lehet a jobboldalba Martens sáros bakancsilag törölni.Különben nem menne az , ami megy a fórumokon. Különben valakit más is vezérelne , mint a közelgő máglyáravetés bizsergető extatikus öröme.
Ramesse
2004. január 28. 10:12 | Sorszám: 0
Amíg a közvélemény a Demokrata főszerekesztőjével foglalkozik, senki nem beszél arról, hogy Bertók László Attila 8 hónapot kapott két évre felfüggesztve. A felfüggesztés azzal jár, hogy két évig többek közt nincs erkölcsi bizonyítványod. Bertók 32 éves, két kisegyereke van, és Bencsik az ítélethozatal előtti napon rúgta ki, persze egészen más okokra hívatkozva.
Természetesen állást sehol sem fog kapni.

Téma: Hiller adja vissza a diplomáját!
Ramesse
2004. október 25. 10:08 | Sorszám: 9
Dóra
Te most a pihentek vagy a hülyék közé tartozol? Mert ha egyikhez sem, akkor fáradj el valahová és nézd me Hiller elvtársadat, amint lila fejjel, nem ordít ,hanem hörög a jobboldalra, miközben dönti az átkait elképesztő hangfekvésben.

Téma: Jobbos csak verve jó?
Ramesse
2004. január 20. 21:26 | Sorszám: 126
Ki látta Hirtévén a Jobbik közleményét? Tiltakoztak, hogy a média sztrájkba lépett a szétvert arcú nő hírdásaival kapcsolatban. Elhallgatják, mintha nem is történt volna meg. A rendőrség nagyvonalúan azt közölte, hogy sorozat rablás áldozata lehetett, pont mint amikor TGM megírta dicső cikkét, és a Nap utcában leütöttek fényes nappal egy bírónőt.Ő is egy "szimpla" sorozatrablás áldozata lett. Ez több mint különös. A rendőrség igencsak nagy helyzetfelismerő.Különösen sorozat rablások, jobbos tüntetők és antiszemita bírónők ügyében
Ramesse
2004. január 20. 21:15 | Sorszám: 125
Macskosz izéke!
Menj haza az Indexre, ne rontsd itt a levegőt, talán az új Orbánról nyitott topicodon villogj ott, ahol gyalázod, mint szoktad.Nem parancsolagatok,azt csak ti szoktatok, csak nagyon szépen megkérlek, ne csináld a felesleges feszültésget, menj haza. Érdemben úgysem szólsz semmihez hozzá, csak gyalázkodsz a jobboldallal. Értettél édes indián kanári?
Ramesse
2004. január 20. 09:42 | Sorszám: 118
Macskatapp
Kicsi vagy te saját magad,identitás zavaros és a sárga irígységtől beteg. Menj haza a tieid közé, ne zavarogj ezen a Fórumon, elég szart kavartál már az Indexen családi segédlettel.Legfőképpen pedig ne szólj hozzá olyasmihez, amihez semmiféle affinitásod nincs.Mert ehhez nincs. Off. Neked hol van a nagynénikéd? Hogy nem tanított meg viselkedni.
Ramesse
2004. január 19. 18:10 | Sorszám: 86
Felkérem az Indexről idelátogató, és kötözködő hölgyet, hogy ha nem akar hazamenni, akkor a topichoz szóljon hozzá.Ez vonatkozik másokra is. Elterjedt és bevett szokás ,hogy szétbeszélni, eljelentékteleníteni, hülyét csinálni az eredeti témából, negligálni és nevetségessé tenni.Szerintem ez a megvert hölgy véletlenül sem viccek és ürgebőrök tárgya, s az sem hiszem, hogy Lovasnak sok köze volna ehhez az eseményhez.Vagy nem láttad mit mondott, meg hogy miért kapta amit kapott? Ha a tény ennyire nem érdekel, minek vagy itt?
Ramesse
2004. január 19. 09:02 | Sorszám: 63
Iszalag
Nem ez az a kép, mégegyszer mondom a Narancs 11-ik oldalán van, a címe Kereszttűz, és csak a hölgy látható rajta. A hír TV délután hozza a híradóiban.
Utóirat:Mivel ezt a topicot én nyitottam, kérem a kedves nicktársakat, akikre ez vonatkozik, tartózkodjanak az Indexen megengedett személyeskedő durvaságaikatól.
Ramesse
2004. január 19. 09:02 | Sorszám: 62
Iszalag
Nem ez az a kép, mégegyszer mondom a Narancs 11-ik oldalán van, a címe Kereszttűz, és csak a hölgy látható rajta. A hír TV délután hozza a híradóiban.
Utóirat:Mivel ezt a topicot én nyitottam, kérem a kedves nicktársakat, akikre ez vonatkozik, tartózkodjanak az Indexen megengedett személyeskedő durvaságaikatól.
Ramesse
2004. január 19. 09:02 | Sorszám: 61
Iszalag
Ramesse
2004. január 19. 09:01 | Sorszám: 59
Iszalag
Ramesse
2004. január 19. 08:32 | Sorszám: 55
Na.
Most beszéltem a hírtévésekkel, a hölgy lakásából a digitálsi fényképezőgépét lopták el, amivel végigfényképezte a tüntetést. Az első tudósítás délután lesz: névvel, zárójelentéssel,arccal stb.
Ramesse
2004. január 19. 08:26 | Sorszám: 54
Iszalag
Magyar Narancs e heti szám 11 oldal, Kereszttűz a kép címe, csak egy hölgy van rajta kereszttel a kezében.
Ramesse
2004. január 19. 08:23 | Sorszám: 53
Macskatappancs
Ez nem a ptiszai levelezése, fejezd ezt a hangot be... Bocs.
Ramesse
2004. január 18. 23:33 | Sorszám: 18
Mercurius
A hölgy a HÍr TV-t hívta fel végső kétsége esésében, mert másban nem bízik. Én nem tudok képet belinkelni, aki akarja nyissa ki a Magyar Narit, egy jóarcú idősebb hölgy kereszttel a kezében. Csak annyit tudok, amit elmondott, hogy elvereték , eltörték több helyen az arccsontját, összevarrták, hazament, és akkorra már eltüntek a lakásából a képek. Csak ezután cseréltette le a zárat. Holnap mindenestre a HIR Tv már reggel forgatni fog vele, tehát, ha kíváncsi vagy, akkor ott, feltehetően az egész történetet elmondja, én ma este csak ennyit tudtam meg, és megmondom nem vagyok különösebben jól.Elemezhetjük a gazdaságot is, de azt hiszem ez egy érdekes , szégyenletes fordulata ennek a szégyenletes ügynek.Ha a töketlen ORTT hoz egy döntést a hét elején , nagy valószínüséggel megspórolhattuk volna ezt a cirkuszt.
Ramesse
2004. január 18. 22:24 | Sorszám: 6
alias 3t
Újabb információ:ellopták a hölgy lakásából a digitális fényképezőgéppel készített képeket. Holnap a HIR TV-nek beszélni fog, arra biztatták, hogy forduljon a nyilvánossághoz,mert ez az egy ami valamelyest meg fogja védeni.Ki biztosítja a jobbos újságírókat, szerkesztőket,
tévéseket , hogy nem lesik meg őket a sötét utcán, és nem törik darabokra az állkapcsukat?
És épp most látom Lamperth Mónikát, amint locsog a magyar FBI ről.Vajon kit védenek a magyar rendőri szervek?
Ramesse
2004. január 18. 20:09 | Sorszám: 0
Ma telefonon jelenkezett az az idősebb hölgy, aki a Magyar Narancs Tilost taglaló cikkében látható kereszttel a kezében. Tegnap este menet haza egy Polgári Körös rendezvényről, amikor Budán általa ismert személyek megtámadták és úgy megverték, hogy több helyen eltört az arccsontja, és az orra. Ismerte a támadóit, de a rendőrségen nem merte megnevezni őket, mert úgy gondolja a magyar rendőrség nem szuverén szervezet.A kórházból a saját felelősségére jött ki, mert egy digitális fényképezőgéppel végig fényképezte a Tilos tűntetést, és attól félt, hogy amíg a kórházban van betörnek hozzá, és ellopják a képeket. Ezért harmincezer forintért még az éjszaka kicseréltette a lakásán a zárakat. Innentől kezdve csk ügyvédnek és a HÍR TV-nek hajlandó nyilatkozni, mert fél.
Nem akarok ünneprotó lenni, de mintha Lendvai és Gusztos az ilyen eseményeknek ment elé, hogy, de aztán őket is de megfenyegetik. Azon az oldalon feszt névtelenül fenyegetnek, ezen meg szimplán csak szarrá vernek.

Téma: A Jobbik a likudos Kacav látogatása ellen
Ramesse
2004. április 17. 13:14 | Sorszám: 69
Beren
Nem Saron volt az a személy, aki tudott a sabrai, satillai (?) mészárlásokrólk , de nem állította le őket,mert a legjobb palesztin a döglött palesztin.

Téma: Egy érdekes multú ügyvédnő
Ramesse
2004. szeptember 08. 13:25 | Sorszám: 0
Ezzel a címmel jelent meg a Magyar Hírlapban az a hír, hogy Eva Maria Barki elvállalta Annusék védelmét. Csakhogy a MH hányingert keltő aljassággal nyálazza be az ügyvédnőt: azaz ő volt Erdélyben az Autonómia most! mozgalom megindítója, vádolta a román kormány, hogy beolvasztani, illetve elleheteltleníteni akarják a magyarokat," szidta a román kormányt",amikor a Kempinskyben koccintottak, stb. Azt is megírták hogy kitiltották Romániából, és az Osztrák titkos szolgálat figyelmeztette, hogy a románok merényletet akartnak elkövetni ellene.
Mindezt gúnyos, undorítós stílusban, miközben Eva Maria elmondta reggel, hogy ingyen vállalja a több tíz millió forintos védelmet. A kérdésem csak egy : miért kell belszarni a liberálisoknak mindenbe? És miért kell mindent lealjasítani a saját színvonaltalanságukra?

Téma: Gyógyszerár vita - egy dilettáns rendelet
Ramesse
2004. április 07. 10:37 | Sorszám: 26
Ma reggel Medgyessynek dorombolt három tekintélyes újságíró: Betlen, Tamás Ervin, Aczél Bandi.Medgyessy a gázárakról a szokásos hülyeségeket mondta, milyen alapon avatkozzon be az állam a piaci folyamatokba? A három nagyokos közül egyik sem mert megkérdezni, hogy a gyógyszer árak befgyasztása mi, ha nem a legdurvább beavatkozás a piaci folyamatokba. Ebből következően nem lesz olyan hülye, aki Magyarországon belép az egészségügy privatizációjába. Hogyne, majd egy év multán azt mondja nekik a kormány, hja öreg fogd vissza magadat, túl magas a nyereséged, nem támogatjuk tovább a HBCS-ket
Ráadásul az egész gyógyszer ügylet büdös a választások előtt kegyek keresésétől.

Téma: Szili, akinek " rosssz napja" volt
Ramesse
2004. január 24. 14:07 | Sorszám: 14
Bödön
Ha a pszichiáterek annyit tudnak mint dr Csernus, akkor részeg volt, higgyél nekem, ebben nagy gyakorlatom volt.Sajnos.
Ramesse
2004. január 24. 00:46 | Sorszám: 8
Szalonna
Én is elhülve hallom, hogy Dávid Ibivel gyónni és áldozni járnak, miközben harcos kiszes volt Pécsett.És az nem volt olyan régen, ráadásul attól a megyei közgyülési elnöktől tanulta állítólag a legtöbbet, akit egy tiltott kupiból a város szélén a padlásról szedtek le razziakor a rendőrök. Amikor megkérdezték a Blikket,hogy miért nem csap le a témára azt mondták, ez nem hír nekik.
Ramesse
2004. január 23. 19:35 | Sorszám: 0
Másodszor látom Szili Katalint csontrészegen beszélni a televízióban.Először azt hittem, hogy nem látok, illetve nem hallok jól, mert totál vontatottan mondott valamit hosszan , és ööözve.Másodszor az Urániában produkálta magát, minden elképzelést felül múlóan gyalázta Orbán,agresszívkodott, és forgatta a villás nyelvét,mint egy kígyó, majd lódult neki a hosszabb szavaknak.Igazán nem tudom, miért blamálja magát a baloldal már másodszor ezzel a nővel. És ne kérdezzétek honnan tudom, látttam,hallottam, a szemem a fülem és az empíriám a helyén van.

Téma: "Vágd pofon a magyart!"
Ramesse
2004. január 31. 00:07 | Sorszám: 120
Beren
Ez a méretes fasz már nem először b...ik bele a magyarságba.Ez egy mocskos, öntelt, hazug szarházi, akinek az apja jó nagy antiszemita volt, nyilván ezt kompenzálja.Mutatták ezt a véglényt a kaliforniai háza kertjében mezitláb, mert az igen trendi, akkora hassal mint egy hordó, valami szőke nővel, harmadik feleség vagy ilyesmi. Mellesleg megjelent egy könyve magyarul, ami Clinton fiú szopásaival és a hollywoody mocsárzüllöttek sztorijaival van tele.Részletes elemzése miként b....meg Sheron Stonet meg az össszes többit, akivel összehozta a balvégzet.A könyv egy spermafürdő és egy disznófürösztő dagonya keveréke.Ez az öntelt genya állandóan a magyarok ellen áskálódik. Nyilván, amikor még itthon élt, valaki megmarkolászta a fütyikéjét, és azóta súlyos komplexusai van mindennel kapcsolatban, ami magyar.Sok magyargyűlölővel találkoztam, de ilyen paroxizmusig hajott aberráltal nem.( Filmek:Elemi ösztön, Kicsorbult tőr)

Téma: Építsük fel az Igazak Emlékfalát!
Ramesse
2004. október 24. 13:09 | Sorszám: 40
Őrült
Figylej mucika. Menj már fel egy Orbán életrajzra,kapott Soros ösztöndíjat kb 3 hónapra.és Eörsi Pisti? Egy életre öreg.Egy életre,folyamatosan, adó nélkül.

Téma: Nem fizetett a Sorstalanság
Ramesse
2004. október 22. 15:15 | Sorszám: 0
Magyarország legdrágább filmjének készítői nem fizették ki a statisztákat, kb napi 5000 forintot, így akiknek 50000 forinttal tartoznak azok reklamálhatnak ahol akarnak.Helyettük hajléktalanokat "vetettek be" napi 3000-ért, és, ha nekik sem fizettek, akkor hova lett az a temérdek pénz?

Téma: Abortusz "ügy" - nyílt levél Lendvai Ildikónak
Ramesse
2004. április 20. 13:53 | Sorszám: 31
Ritter.
Elég lenne egy családbarát kormánynak nyolc nyugodt év hogy a trend megforduljon.Valamint egy világos családi jövőkép, ami elsősorban mint nagyon sokszor kiderült nem kifejezetten pénz kérdése.Hanem a bizalomé.
Ramesse
2004. április 20. 13:50 | Sorszám: 29
Hova?
Tavaly 62 000 volt. Ebből egynek sem lett volna szabad megtörténnie, egy Európa élvonalába tartozó fogamzásgátlóval rendelkező országnak.
Ramesse
2004. április 20. 13:35 | Sorszám: 26
Onogur
Nem érdemes népszavazást tartani.Ebben az erősen szekuralizált országban a terhességnek nincs igazán értéke.Itt volt olyan év, az 1969-es amikor 200 ezernél több abortuszt hajtottak végre. Csak az abortusz okozta szövődmények kivédésére költött állami pénzeken ( meddőség, gyulladások, koraszülések) egész nemzedékeket lehetne ellátni ingyen fogmamzásgátló tablettákkal, és eszközökkel.Mellesleg a női önrendelkezési jog, amiről Gy. Németh kukorékolt, pontosan a szülésig tart. Mo-n nem utasíthatja a nő vissza azt, hogy kórházban szüljön.Nincs szabad választás, sz...nak az önrendelkezési jogodra ,kis hazudós Erzsike.Azt sem felejtsd el, hogy az állam 1 milliárddal támogatja az abortuszok árát, viszont nincs térítés és támogatás a fogamzásgátlókon.A magyar szülészeti Társaság évek óta nem képes megegyezni melyek lennének az OEP által támogatott pirulák. Talán csak nem az derül ki, hogy az abortusz egy biztos bevételi forrása a szülész társadalomnak?

Téma: KISZ Péter miniszterelnök?
Ramesse
2004. augusztus 21. 18:35 | Sorszám: 26
Mstmár odanyomakodott ez a Gyurcsány is, Istenem, hogy valaki ennyire áhítsa a hatalmat, reszket érte.
Más: nem tudom olvastátok- e a mai lapokat,kedves balosaink ezerrel próbálták magyarázni, menteni, fényesíteni Megyót az államférfit. Azért ez nem kiskutya, megmagyarázni egy kormány bukásáról, hogy az nem is az,és aki pedig az egészért felel, az talajdonképpen nem tehet semmiről. Medgyessynek szent meggyőződésem hogy az lett a veszte, hogy megsértődött.Na most, dilettáns ne menjen a jégre, miniszterelnök ne sértődjön meg( vö.Orbán és Kende könyve)
Ramesse
2004. augusztus 20. 09:23 | Sorszám: 0
Ha igaz, hogy Kiss Pétert jelölik miniszterelnöknek ( 8-0) arányban már megszavazták a szocik,akkor
1. megtudjuk ki volt, aki Zsidesznek gúnyolta Fideszt a BIT- es korszakában.
2. percek mulva előkerül az a Magyar Narancs sorozat, amely részletesen elemzi Kiss Péter részvételét a Kisz vagyon lenyúlásában és eltűntetésében.
Gratula.

Téma: Ismét melléfogtunk: Demeter kontra Bárándy
Ramesse
2004. augusztus 15. 13:51 | Sorszám: 71
Tény, hogy Bárándy első feleségét,aki bírónő a budai bíróságon kimosták egy fölöttébb mocskos halállal végződő gázolási ügyből. Nagy bátoságra vall Bárándy miniszertnek függetlennek és ájtatosnak látszania. Vele dolgozik az ország legtehetségtelenebb zsurnalisztája, mint sajtófőnöke, a hajdani Magyar Ifjúságtól( az ő esetében ez SENKIT sem érdekel), aki minden bírálatot zsidó származása elleni merényletnek könyvelt el.Aczél Endre szerint a " nép" őt akarja köztársasági elnöknek, hogyne a Síp utcától a Kazinczy utcáig terjedő nép.Broaf!!

Téma: LAPÁT
Ramesse
2004. október 24. 12:16 | Sorszám: 63
Fortissimo
Persze nem mentették fel 75 évesen nyugdíjasként , teljes fizetésért, teljes állásban rontja a levegőt az MTV-n nél.( 1, 5 millió forint).Rajta kívül legalább száz matuzsálem ugyanilyen paradicsomi körülmények között végzi a semmit.A világon a legjobb az MTV-nél nyugdíjasként dolgozni főállásban.Vannak olyanok is, akik csak az 5- 60000 forintos fizetésükért járnak be évek óta, egyszer egy hónapban.Az egész televízióról szóló racionalizálás meg egyebek, üres blöff.

Téma: Index
Ramesse
2004. augusztus 30. 23:08 | Sorszám: 28
Én tényleg azt hittem, hogy az egy libárlis szabad fórum, ötpercenként letiltottak róla, utóbb már indok sem volt, csak úgy! Hiába nyomulnak itt az indexes mindent tudók,csak azt gyakorolják, amit ott is: goromba, alpári, ocsmány hang, leugatás, kitiltás, fennsőbbséges fitymálás, lehülyézés, semmiféle másfajta nézet el nem viselése. Szóval egy rendkívül szűk kör nyálverése az egész,ráadásul egyeseknek az okoz kéjt, ha kikutatják ki milyen nicken van jelen, ami a pofátlanság csimborasszója.
A végső csapást egy email párbeszéd mérte az Index hitelére, ahol az egyik főnéni és a férje éppen kikészítettek valami alpárian közönséges mocskos hangon valakit, utoljára két cigányt hallottam így veszekedni egy lopott kabáton.
Egyébként is únom az örökös Orbánozást, ez az Index Ebolája, egy ragály, amit egymásra ragasztanak.

Téma: A nagy adócsökkentés átverés
Ramesse
2004. október 15. 11:49 | Sorszám: 31
Egyetlen kérdésem lenne, amit nem tett fel senki, vagy nem láttam.
Fizessenek a gazdgok?
Szeretném tudni ki a gazadag ebben az orszgában?
Mert akinek a 150 ezres bruttó fizetése a gazdagságot jelenti az menjen a p.....ba. Mennyi annak a nettója, és mekkora jövedelemadója? Ne röhögtessük ki egymást.Más: hihetetlen győzelem a két kulcs miatt egyeseknek havonta 4000 forint marad a zsebükbe. Négy- ezer?????????? Hihetetlen egy ilyen nagy összeg, hiszen ebből egy hétvégi bevásárlás felére sem futja, Draskovics úr kapjon már a fejéhez. Az egyszázalékos nyugdíj emelést csak Horn tudta felülírni, de most nem hallom a nagy tiltakozásokat.

Téma: Menesztették Chrudinák Alajost
Ramesse
2004. október 21. 13:42 | Sorszám: 9
Wonnke Rezső, értsíts, ha nem. Wonnke Gladys bátyja
Ramesse
2004. október 21. 13:13 | Sorszám: 4
Mercurius
El vagy tájolva
Egy kurzuslovag, nyolc fürdőszobás villájával, aki soha nem állt ki senki mellett ( még a szeretőjét is abortuszra küldte) ,de nagyon megkövetelte, hogy őt mindig védjék meg.Jemenben? Ománban ? Isten tudja hány szobás villájában szenvedte végig a szoci kormányt. És sokat köszönhetett neki az MDF kormány, hogy 94- ben akkorát bukott, ld.Parabola fogkikúrós pamflettjei. Valóban voltak pozitívumai, pl.Tőkés László felvezetése, és a romániai forradalom előkészítése, de ideje lejárt, betöltötte a nyugdíj korhatárt, és elküldék nyugdíjba. Mi ebben a politikai töltet, ezen már csak röhögni lehet.Mit köszönhetsz az utóbbi nyolc évben Chrudinák Alajosnak? Arról nem szólva, hogy ha valaki bírálni merészelte rögtön rásütötte az újságíróra, hogy felsőbb parancsra cselekszik.Hogy lehet valaki akkora hülye, hogy mindig magából indul ki?Most hallom hogy a pártkatonákról regél, és ő mi a fene volt?

Téma: A nyelvi előkészítő osztályok bukása
Ramesse
2004. október 11. 18:04 | Sorszám: 10
Nézeteim szerint az egész nulladik évfolyam egy blöff,mármint idegen nyelvórák tekintetében.
AZÉRT TALÁLTÁK KI, HOGY MEGTANÍTSÁK ViSZONYLAG FOLYÉKONYAN OLVASNI FUNKCIONÁLIS ANALFABÉTA IFJÚSÁGUNKAT.

Téma: Medgyessy és Horn a jobboldal nélkül menetelnek az Eu-ba
Ramesse
2004. május 03. 21:54 | Sorszám: 5
Szőlővessző
Nem először veszem észre, hogy szórakozol a létező vagy nem létező vesszőkön, vagy pontokon, nyilván ezért ez a nickneved is.Gratulálok a lényeglátásodhoz, de kis barátom olvass( két s) napilapokat is, mert majdnem mindegyik közölte ezeket bon motokat, vagy bon mokat, vagy Bon Mot-okat , tudod ahogy a te helyesírási katekizmusod megengedi.Ami pedig a lényeget illeti ( két l) nem csodálom, hogy a haramdik topic nyílik róla, mert ekkora( két k)orbitális marhaságot egy politikus csak akkor( két k) ereszthet maga alá, ha totálisan hülye, vagy semmit ( két m) nem ért meg abból ami körülötte ( két t) történik 15 év óta.
Ramesse
2004. május 03. 16:24 | Sorszám: 0
Ha és amennyiben igazak a híradások, és két baloldali prominens Medgyessy Péter és Horn ( Pufajka) Gyula is egymástól függetlenül azt mondották volt, hogy a jobboldalt nem vinnék magukkal az Európai Únióba, akkor sajnálattal kell megállapítanom, hogy ez a két poszt kádárista képződmény semmit sem fogott fel a több párt rendszerből, és a többpárti demokráciából.Ami annál szomorúbb, mivel az elmúlt ötven év alatt kettejük pártja csakis kárt okozott a magyarságnak, míg a jobboldal 1990-től kizárólag a nemzet és nem egy világhatalom ködös elvárásainak próbált megfelelni, addig Medgyessyék Amerika bódulatában azt hiszik mindkét királyt ki tudják szolgálni.A EU-t is és Amerikát is.Csakhogy ez Magyarország, Kárpát medenceileg, Trianonilag determinálva.

Téma: Este Orbán beszéd
Ramesse
2004. augusztus 22. 15:59 | Sorszám: 33
Értem
Szóval most van négy óra, ezen kívül ahogy a Pajzs Szövetség levelére nincs válasz úgy nincs mondjuk a Pajzstetűszövetség levelére sem.Kábé egyforam a támogatoittságuk, van még ilyen szellemes kérdésed, vagy kimeül az órák számlálásában?
Ramesse
2004. augusztus 22. 12:37 | Sorszám: 15
Mi a kérdés?
Ramesse
2004. augusztus 22. 12:10 | Sorszám: 12
Ja vazze, az agyagbadöngölés Németh Zsolt örökbecsű kijelentése, de a folklor Orbán szájába adta.Pajzsék néha olvashatnának is, tudom nehéz, de nem lehet mindent szinkronizálni.
Ramesse
2004. augusztus 22. 12:07 | Sorszám: 11
Ilyen marhaságra civilizált és legitim politikus nem válaszol, max , ha ő a felkent király, ami esetünkben nem
releváns.
Egyébként ki ez a hülye? Bocs, agyament?
Ramesse
2004. augusztus 22. 11:23 | Sorszám: 3
Oszt mit kéne mondania?
a. Örülök hogy ez a benzinkutas dzsekis megbukott
b. Így járt aki nálam rosszabbat választott
c. Így jár aki összeáll a szabaddemokratákkal
d. Már csak húsz hónap van 2006-ig
e. Barátaim, fínom a pezsgő, igyunk a polgárok házára
f. Szeretem az ellenségeimet

Vagy csak a szokásos Orbán fóbia beszél?

Téma: Mészáros Tamás múltja
Ramesse
2004. január 13. 16:27 | Sorszám: 155
bocs.Természetesen: Keveset
Ramesse
2004. január 13. 16:24 | Sorszám: 154
Kebveset jársz az index pol fórumán. Ott ez a hétköznapi jelzők kategóriája, azok akik hülyéznek és barmoznak onnan rándulnak át ide. Az Indexen a nepotizmus miatt elviselheteten a hangnem. ( v.ö. Gondola: botrány az Indexen c lezárt topicját)
Ramesse
2004. január 13. 16:13 | Sorszám: 153
Nagyjából nincs ellene orvosság. Nekem egy kedves barátnőm szenvedett benne gyermekkora ót, és itt valaki nagyon kirohant Pirítós ellen, nem jól tette.A kleptománok nem az értékre mennek, hanem a lopás náluk egyfajta szexuális kielégülés.Jön a késztetés, a feszültség, az idegállapot, s amikor a rendész megállít az ajtóban az a nagyjábóli kielégülés. Valszeg ezért nem kpetomán Mészáros, hanem egy szarházi tolvaj, aki most a piedesztálról osztogatja az erkölcsöt. Ezt a barátnőmet kb 5-6 évig kezelték Lipóton, bejáró beteg volt, indőnként be is költözött. Nagyon nehezen lehetett meggyógyítani, rendes polgári munkát soha nem is tud vállalni. Pl ellopott egy jobbos csizmát az Ujpesti áruházból, na annak milyen értelme , értéke van?
Szóval ez sokkal súlyosabb annál, mintsem. Különben a barátnőm lenne a MH kritikusa nem Mészáros.

Téma: A Hír Tévé einstandolása vagy gleischastolása?
Ramesse
2004. augusztus 12. 07:56 | Sorszám: 76
GM.
Valamivel jobb hírek vannak, kapnak egy csomó új felszerelést, kocsikat egyebeket, de a magazinműsorok, melyek sok nézőt vonzanak teljesen bizonytalanok.Igaza van az előttem befecsegőnek, ez az egész a hírtévé magánügye, meg az a másfél millió előfizetőé, akik valahogy mégsem tartják magánügynek.
Ramesse
2004. augusztus 11. 13:45 | Sorszám: 71
Ma lesz egy nagy értekezlet este, ahol megpróbálnak valamiféle védekező stratégiát kidolgozni, elvégre húsz embert nem lehet egyszerre eltávolítani, mert a nézők lemondják az előfizetést.Állítólag rezeg a Pörzse széke a Borbás műsora év végéig megy, Csúri dettó, Gulyás nem vezethet műsort stb.Állítólag erről az egész akcióról a főtulajdonos Töröcskei István nem is tudott.
Ramesse
2004. augusztus 10. 13:14 | Sorszám: 46
Már az is mellbevágó, hogy a Napkelte magas kitüntetést kap, Medgyessy indoklása szerint, mert teret adott és gyakran vendégül látta a kormányoldal prominenseit.
Tökön szúrom magamat: Négy évig nem hallottam egyebet, mint azt hogy szolgai mikrofonállvány Kondor hetente ad lehetőséget Orbán Viktornak a megeszólalásra,ezért ki kell rekeszteni a közszolgálatból, meg hogy ha a Vasárnapi Újság meghívja Orbánt az nem más mint a diktatúra meg az önkényuralmi arrogancia, meg elfogultság, meg a közszolgálatiság vége.
Egyébként Medgyessynek van igaza, így kell ezt csinálni, szarni az ellenzék fejére, éljenek a csókosaim plecsnit nekik , meg pénzt. Orbántól még egy kézfogás sem jutott senkinek , mert halálra be voltak szarva mit szólnának liberális barátaink.
Ők aztán nem félnek attól mit ugat a jobboldal, amikor Bánó meg Aczél kezet fog a miniszterelnökkel.

Utóirat: Állítólag Simon Andriska és Betlen János készülnek a HIR tv-hez.Az előbbi tiszta gáz, az utóbbi nyereség.

Ramesse
2004. augusztus 10. 08:54 | Sorszám: 0
Megkezdődött a HÍR Tv. lassú vagy rapid felszámolása, ahogy tetszik. Megszüntetik a jobbos közönség által kedvelt műsorokat Pörzse, Philip, ha nem is lesznek most menesztve, a műsoruknak vége.Csúri Ákos széke inog, nem tudni mi lesz a Péntek 8-cal, és ezek nyomán Kerényit sem menti meg a magas nézettség.
Nyomulnak a liberálisabbnál, liberálisabb szakértők tanácsadók, főnökök. Az új főnökség szerint tulajdonképpen nincs is szükség s Hír TV-re.
Majd gyártnak belőle egy reggeltől estig híreket közlő nagy rakás szagtalan szart. És természetesen tele lesz objektív , pártatlan munkatársakkal, mint amilyen a kedves Orszosz József, aki feltünt a habokból a Napkeltében, és rögtön nyalt is egy hatalmasat Horn Gyulának.Tasnádi Péter nagyon tudott valamit.

Téma: bencsik_mécs
Ramesse
2004. január 24. 13:55 | Sorszám: 365
Macskosz, kis kanári, moderátorfeleség.
Miután nem csak nekem, hanem másoknak is miattad kellettg az Indexről távoznunk, nem lennék ilyen elnézően puha veled és a tettestársaiddal szemben.Itt ugyanis nem arról van szó, hogy ki kibe köt bele, hanem arról, hogy az ilyen személyek mi te és a hozzá hasonló izékék egytlen nagy klánba gyűlnek össze, a gyűlölet és pimaszkodás klánjába.Én kötök beléd? Anyukám,te nem csak aránytévesztésben vagy, hanem súlyos önértékelési zavarral is küzdesz. Nem beszélve arról, hogy mire használod, és miképppen fenyegtőzöl azzal, hogy a férjed moderátor az Indexen. Nyilván saját jogon nem büszkélkedhetesz semmivel, mivel a régészeti szakfordítókat ma nem jegyik a tőzsdén. Úgyhogy macskosz Micike szállj rólam is,és ha lehet Orbán Viktorról is akiről már annyi szart hordtál össze, hogy übereeli a Hafré piramist.
Mellesleg nincs harag, az ilyen emberek végighörögték az egész életemet, csak szánni lehetett a nagy igyekezetüket.
Ramesse
2004. január 24. 00:32 | Sorszám: 355
Glens
Részemről zéró,csak nem szeretem, ha valaki szórakozásból pimaszkodik.
Ramesse
2004. január 24. 00:06 | Sorszám: 351
Macskosz, kis kanári.
Már megint zsezsegsz?Mi van a mamámmal?
Meghalt nyolc éve, óhjtasz tőle valamit, vagy csak úgy modorilag mélyponton?
Ramesse
2004. január 23. 19:05 | Sorszám: 346
kaleb elvtárs
Nem nagyon érdekel Macskosz elvtársnőd készsége, válaszolj nekem arra, hogy a Luzsénszky Alfonz által fordított, Gede testvérek által kiadott Talmud az micsoda?
a) Szemfényvesztés
b) tévedés
c) Valami, ami neked nem tetszik
Ramesse
2004. január 23. 11:53 | Sorszám: 290
Szőlővessző
Megbocsáss, ha ők seggfejek, akkor te egy f...fej vagy? Csak úgy érdeklődöm, mert nekem meg az ilyen szövegektől van erekcióm.Csak azért érdeklődöm, mert túlreprezentáltáságilag a hölgy már mindenhova széthordta a cikket.Egyébként baj, mert egy kifejezetten jobbosoknak készített portálon már megint ez az agressziv dózerszöveg folyik.
Ramesse
2004. január 23. 11:46 | Sorszám: 289
Aki nem vette volna észre először egy kártérítési pert nyert meg Mécs Imre. A most befejeződött első fok ugyananak a pernek a büntető változata.Az a hülye, aki ennyit nem képes felfogni.
Ramesse
2004. január 23. 11:39 | Sorszám: 287
Macsakatappancs
Ez meg hogy jön ide? És hány helyre tetted már fel:Index, Origó, Hirtv? Szerintem te titokban odavagy Pilhál Gyuriért.
Ramesse
2004. január 21. 20:15 | Sorszám: 28
Ez az a Mécs Imre, aki határozottan tiltakozott a Parlamentben az ellen, hogy az újságírókat, főszerkesztőket és a tv- riporetereket átvilágítsák.Azt mondta, hogy a nyilvánosság elnéptelenedne. Vajon honnan volt ilyen jólértesült, és kit féltett annyira? De az is ő volt, aki a Mécs bizottságban törvénytelenül és sunyin szivárogtatott ki, mint kiderült valótlanságokat is.

Téma: Ki jelentett "Szilágyi" néven Kerényiről?
Ramesse
2004. július 05. 12:57 | Sorszám: 9
Tulajdonképpen Mester Ákos lenne a legkézenfekvőbb, mert őrá és a Bölcsre van kirúgva Kerényi.Szilágyi Ákos nevét használni több mint izléstelen.
Mester azelőtt Messinger volt, ha ez közelebb visz valamihez is.De lehet hogy Szilágyi Györgyön akart valaki ütni a fia nevének felhasználásával.Róla egyébként most írt Moldova egy jó kis gusztustalan kulcsfércecskét.Off.

Téma: Gulyás távozik?
Ramesse
2004. október 25. 10:13 | Sorszám: 85
AF
Ne szórakozz öreg, Gulyásnak 5 gyereke van, ezt a nyegleséget ha volnál szíves befejezni....
Ramesse
2004. október 24. 09:02 | Sorszám: 83
AF
A tévések nem tudnak írni, nehogy már tévedésekben legyél
Kóczián eredendően nem tévés újságíró, de Gulyás igen
Ramesse
2004. október 23. 13:17 | Sorszám: 70
Gladiátor
A lényegre tapintottál
Ramesse
2004. október 22. 16:24 | Sorszám: 45
GM
Ja, és én vagyok gajdics ottó, meg a Gyula meg a Tótottó is egyben. Megfelel?
Ramesse
2004. október 22. 14:46 | Sorszám: 43
GM
Azt nem kérdezted meg az ismerősödtől, hogy mi a kompetenciája a Hírigazgatónak?Mert, ha felül lehet írni a rendelkezéseit egy normálisan működő hierarchiában a megkérdezés nélkül, akkor minek a beosztása?
66- an irták alá, hogy maradjon!!!!!!!!!!Mindenesetre igazi demokratikus húzás, hogy vedd a kabátodat öreg és takarodj, Most!!!!!
Ramesse
2004. október 22. 09:25 | Sorszám: 34
A.E
Ippeg fordítva van. Addig macerálták Gulyást, amíg elszakadt a cérnája, ugyanis SOKAN pályáznak a Hír TV hírigazgatói posztjára.Régóta fúrják már ŐT! És nem ő Gajdicsot. Sőt maz utóbb időben minden dötnési jogot kivettek lassan a kezéből.Én azon képedek még mindig el, hogy a nylvánosság bástyái rohannak és kiállnak az igazság, a demokrácia és a kisemberek fikázói ellen, miközben a munkaehlyükön kussolnak, rettegnek,és ugyanolyan kiszolgáltatottak, mint azok, akik nevében folyton síkra szállnak. Off
Ramesse
2004. október 21. 22:48 | Sorszám: 28
Mitől volt borzalmas? Egyébként mint hírigazgató ő mozgatta az egész stábot hajnali hattól éjfélig, illetve reá hárult a hírekkel és híradókkal kapcs összes szervezési és irányítási munka. És még műsort is vezetett.
Mellesleg még szerették is a beosztottjai.
Ramesse
2004. október 21. 13:20 | Sorszám: 15
Mielőtt az elképesztő hülység elöntené a topicot:
Hogy Kóczián miért ment el az kérdés, szerintem el akart menni és ez volt a látványos és medializáható ürügy.
Gulyás nem hibázott semmit, ellenben kivettek a kezéből mindennemű döntést.
Talán nem kéne túldiemnzionálni a dolgokat.Semmiféle szakmai és etikai hibáról nincsen szó, milliószor vágják és szerkesztik az interjúkat.....ha nem tudnád.
Ramesse
2004. október 21. 12:59 | Sorszám: 7
Nyam
Miféle rendre gondolsz? Főképp a jobboldali rendcsinálás kérdése talányos, hiszen vannak ott néhányan,akik kifejezetten nem jobbosok, de az ő állásukat momentán semmiféle veszély nem fenyegeti. A kisszámú radikális jobbosok viszont rettegnek.Na, akkor most mi van?
Ramesse
2004. október 21. 11:47 | Sorszám: 0
Ma reggel Gulyás István a Hír TV hírigazgatója felmondott, állítólag többen követik példáját. Pénteken nagy tűntetés készül a Hír TV elé.Tegnap Kóczián, ma Gulyás, holnap ki?

Téma: Eörsi Pisti pert vesztett...:)
Ramesse
2004. október 24. 12:23 | Sorszám: 17
Hogy azt nem liberós elvtársai hozták létre, hogy a közelmúlttal más is mer foglalkozni a felkenteken kívül.Ezen túl pedig egy beteges fóbiája van Schmidt Máriával szemben.Szerencsétlen hülye, aki hetvenéves korában is csapkod, kever kavar,vagdalkozik és nem tud felnőtt módjára gondolkozni.Legfőképpen pedig nem tudja azt az erényt gyakorolni, ami a felnőttség egyik kritériuma:uralkodni magán.
Már mindenkivel összeveszett, akivel össsze lehetett.Fárasztó pasi.
Ramesse
2004. október 24. 12:19 | Sorszám: 16
DON
Az a helyzet hogy függetlenül mindentől Eörsi egy ordas hazudozó.Képtelen elviselni hogy létrejött a Terror háza, hogy azt nem

Téma: Cigányok Magyarországon
Ramesse
2004. január 14. 13:51 | Sorszám: 26
Apóka
Valahogy,ahol én lakom nem nagyon akarnak keveredni velünk roma barátaink, asszimilálódni meg végképp nem.Az egész cigánykérdés hazug, álságos, torz kezelésű.Egyetlen őszinte szót nem lehet leírni velük kacsolatosan, amit a tapasztalat bizonyít, mert jönnek a hülye Szikingerek meg Furmann Picik és folyamatosan fenyegetőznek, nem beszélve Kaltenbach Jenőről, aki aszerint kapja a fizetését, ahányszor kimondja,hogy rasszista vagy.
A cigány főiskolai jegyzetek körüli botrány bizonyítja a legjobban, hogy a magyar újságíró társadalom egy részét nem az igazság érdekli, hanem a műmájerkedés.Amit azokban a tankönyvekben leirak szóról- szóra igazak, de most be fogják vonni őket, mert az igazság kedvezőtlen színben tűnteti fel a szavahihetetlen, gyerekes, a magántulajdont szarba néző, egymást sem elviselő,a nőket semmibevevő, bűnöző és az európai erkölcstől fényévekre tanyázó cigányságot.
Az a véleményem, hogy ez egy reménytelen küzdelem, a cigányok nagyonis jól érzik magukat a nomád ősközösségi helyzetükben, és fütyülnek a sok hülye, okoskodó ötletre miképpen kellene kultúremberré válniuk.
A magyar köznép meg azt látja, hogy a cigányok ellen nincs orvosság, ha lopnak ha bűnöznek a magyaroknak kuss!
Ez sajnos semmire nem vezet, nézeteim szerint a kisebbségnek kellene a többségi törvényekhez alkalmazkodni, nem nekünk eltűrni, hobgy egy kisebbség állami segédlettel szarjon a többség fejére. Dehát ebben az országban történtek már más magyarázhatatlan dolgok is.,

Téma: Lusztig Péter - BM tanácsadó?
Ramesse
2004. június 12. 08:54 | Sorszám: 17
Heti Válasz, Közélet, vadhajtás 14-15 oldal, szerző Bódis András
Ramesse
2004. június 12. 08:44 | Sorszám: 14
Még nagyobb gáz, hogy a pénteki Népszavában egy Szalay Tamás Lajos nevű zsoldos, aki már a Kondor ügyben is elévülhetetlen érdemeket szerzett hazudozásilag egy NÉVTELEN debreceni VÁLLALKOZÓVAL készített egy állítólagos interjút Kósa Lajos "aljas" tetteiről.Miközben a Népszava már a Kósa család WC papírjának kiadásairól is pontos " információkkal " bír , addig Pécsen Toller és barátai nyugodtan garázdálkodhatnak, még a nyilvánosság széléig sem jutnak el a róluk szóló információk. Pl amikor a Baranya megyei közgyűlés elnökét ( aki a Szili bevallott példaképe) egy illegális kupleráj padlásáról alsógatyában szedték le a rendőrök az a Blikknek nem volt téma, mert éppen a harkányi kőjobbos polgármester kikészítésén fáradoztak.

Téma: Wekler lemondott. Demszky mikor mond le?
Ramesse
2004. augusztus 21. 18:27 | Sorszám: 3
Ez a Gusztos István egyenlő az Indexen a Figyelő nevezetű inkvizítorral?Nem mintha ettől nem tudnék aludni, csak a stílus, ami állítólag maga az ember.Bocs, Off!!

Téma: Áder elúsztatta a FIDESZ győzelmét
Ramesse
2004. szeptember 30. 12:13 | Sorszám: 121
Bocs., az előző kormány ellenzéke
Ramesse
2004. szeptember 30. 12:12 | Sorszám: 120
Azok becses figyelmébe, akik most hörögnek, és finnyáskodnak Áder beszédén: keressék ki hogy miket szólt az ellenzék ( Lendvay,Szanyi,Kuncze,Bauer stb)főképp milyen modorban, valamint olvasgassák az És-t,a 168 órát, a Népszavát, nézzék az ATV-t, nézegessék Havast a TV2-n esetleg a Heti-Hetest vagy az MSZP kerülti újságjait.Na azoknak a hangneméhez képest például a kis Hegedűs maga a megtestesült jó modor.
Az igazi érv azonban az, hogy mi a jó fenét várnának az ellenzéktől? Dícshimnuszt egy pozőr mutatványaihoz?

Téma: A Gondoláról - (máshol)
Ramesse
2004. augusztus 15. 14:12 | Sorszám: 100
Gen
ha olyen okos vagy, mint azt Székely Kecske Rezső állítja, mit keres itt Macskosz, kaclamicli,Macskatappancsok és egyéb hülye neveken garázdálkodó izéke?, Hiszen csak azért van itt, hogy bérköpőként szétoffolja a topicokat. Miközben ez az izéke Indián nevű Indexes férjével pont itt a Gondolán bánt el Ptiszaival állathoz sem méltó módon, halálra alázva az illetőt és az anyját, ami ugye az erkölcsös Indexen azonnal kéthónapos kusst,ha nem a megszűnést vonja maga után, mint esetemben, amikor ezt számokértem rajtuk.
Az Index egyébként hatalmas csalódás, mert Figyelő Gusztosapuka, PVC,Toloba, Kiski,Hitetlen, Alpári Gnác, Fehér Farkaska, Probatbicol, Khys Turul, jehu, Hawke. Edice petlice, Timna, Alice és egyéb diszpintyek nem vitatkoznak, hanem alpári módon gorombáskodnak mégpedig elég közönséges stílusban mindenkivel. Ki a fene kíváncsi arra a mantrára, hogy primítv vagy, fasiszta vagy, hülye vagy , ostoba vagy, rasszista vagy, bunkó vagy stb. de még ez is elmegy , mert egye fene, de amikor folyamatosan hazudnak, hogy beleég a képernyő, azt már nehéz elviselni. Jó példa erre Donneck rögeszméi Bencsikkel kapcsolatban, de bármelyik jobbost felhozhatom példának,semmit sem akarnak tudni róluk, de mindent összehazudnak, hát ez így nem megy.

Téma: Újhelyi /MSZP/ zsidózott !
Ramesse
2004. január 15. 13:24 | Sorszám: 96
Fixy
.
A Híradókba kizárólag csak ilyeneket vágnak be.Továbbá, akit ötven éve sanyargatnak,hazudoznak neki, animális szinten tartják, megtagadtatják vele a vallását, a családját, elhurcolják, kitelepítik, megalázzák,a szájára vernek, hogy soha nem jó helyen mond soha nem jókat, akinek a hitét, mint végső menedéket kigúnyolják, leköpik, aki folyamatosan vesztese minden rendszernek, attól egy ilyen tüntetéásen mit vársz.Keresztényi alázatot? Egy nagy ló.....t. A keresztényi megbocsátást és alázatot a liberálisok kizárólag akkor gyakoroltatnák, amikor próbaképpen hatalmasat rúgnak a keresztényekbe.
És mondd csak a nagynénéd is nénike lenne? Vagy ő az idősebb hölgy kategóriájába tartozna? Csak a bunkók a nénik meg a bácsik?
Ramesse
2004. január 15. 12:44 | Sorszám: 83
Onogur
Kacaghatsz ezen, de Vásárhelyi Mária, a lámpaernyős azt írta nagy komolyan egy "tanulmányában," hogy a legnagyobb magyar antiszemita Hankiss ( Erdős) Ágnes. Ekkora emeletes baromságot, csak egy ilyen eszement nő tud leírni, miközben Hankiss többrészes tanulmányt tett közé a Kortársban saját zsidó identitásáról, családjáról, eredetéről stb.

Téma: Az MSZP-SZDSZ törzsszavazó természetrajza
Ramesse
2004. január 15. 12:32 | Sorszám: 124
Karminca
Nem lehetne ez a lécci léccit elfelejteni, mint a sörikét meg a telcsikét, meg az okést meg a susit meg a bocsikát, meg a fityeszt, meg a tesót, a hátast meg a hidalást, a sirályt meg a királyt, a kaszablankát meg a meg a többi borzalmat. Legalább itt ne. Off.
Ramesse
2004. január 15. 11:53 | Sorszám: 123
Alias
Nagyjából, vagy nem érzed a szagukat?Azt a jó fokhagyma, pálinka, izzadság, láb, büdös cigi és szájszagot? Amitől át kell menni egy másik metró kocsiba, hogy ne hányjál ahol esetleg legalább a pálinkaszag hiányzik.
Ramesse
2004. január 14. 21:36 | Sorszám: 108
Pirítós
A jellemzés tökéletes.Még annyit szeretnék a kartácsaknak hozzátenni, hogy akik további kiegészítéseket akarnak utazzanak gyakran csúcsidőben a hatos négyes villamoson, álljanak sorban büdös közértekben, hallgatózzanak alaposan a plázák széles folyosóin, lökdösődjenek a metrók aluljáróiban,és ha nem elég, jól nézzék meg egy Balázs, Mónika vagy Stóhl András só nézőközönségét, valamint az ott felvonultatott szereplőket.

Téma: Lejáratják a Gondolát???
Ramesse
2004. január 24. 00:36 | Sorszám: 64
Macskosz
Hogy egy nagy gondolkodót idézzek:Közöd nincs hozzá...

Gyöngynek:
Gondola = Kormánypárti,természetesen az Orbán kormányra gondoltam, amikor összehozták.

Ramesse
2004. január 23. 19:52 | Sorszám: 62
Szőlőkaró, vagy vessző
Egy.Ki a fene az a Karmincza?
Kettő: Én sem láttam tőled egyetlen épeszű mondatot sem, kivéve a jobbosok baszogatását
Három: Mivel szexuális szabadság van a Tv 2-őn megengeded, hogy legyen egy kis merevedésem?
Négy:Szívesen felvilágosítalak arról, hogy únom az indexes feleségek nagyképűsködését.Én legalább névvel vállaltam hogy elmegyek az Indexre vendégnek.Ott kénytelen voltam eltűrni a te feltehetőleges barátnőid pofátlankodásait.Tudod, nem tudunk közös nevezőre jutni, amig te, és a hozzád hasonlók jó magyar média szokás szerint azt képzelik, hogy rajtuk kívül nincs vélemény vita és hozzászólás.
Uram, ha érdekel, pontosan 42 éve vitázom az ilyen magukat zseninek tartó szőlőkarókkal.
És befejezésül volna egy meglátásom: nem te vagy, aki számomra az értelem etalonja. Persze részemről nincs harag,én már ezeken rég túl vagyok.
Ramesse
2004. január 23. 18:36 | Sorszám: 53
Perle, gyöngy
A legszebb" nem szép" az, hogy a fél Indexes banda idejár pimaszkodni, kötözködni, topicokat szétbeszélni, ocsmány jelzőket használni, minden vitát kisajátítani, utána visszamenni az Indexre és eldicsekdni, hogy milyen szar kormánypárti a gondola, ahol nincs egy egészséges vita. Miközben minden vitát ők bénítanak le a teljesen felesleges kötözködésükkel.Ne hidd, ó gyöngyök gyöngye, hogy ez véletlen. Véletlenek nincsenek.
Ja, hol van itt moderáció?

Téma: Brutális férfiak, forduljatok fel
Ramesse
2004. június 01. 17:54 | Sorszám: 37
Nem hiszem, hogy én a férfiak brutalitását tartom a jellemzőnek, sőt. Nagyon sok összetevője van a mai helyzetnek,példának okáért az y kormoszóma labilis jövője, a férfiaknak a családban elfoglalt hatalmi pozíciójának a megrendülése, minden tradicionális férfikép megkérdőjezelése, a single életmód sugallása, amelyben a férfi csak egy szexuális egyéjszakás tárgy, a nők egészen más felfogása a férfi szerepekről: a nők számára a férfias tulajdonságok nem bírnak többé vonzerővel:a nők pletykálni akarnak, a divatról fecsegni, jól eltölteni az időt: a teljesítményorientáltság a verseny számukra csak addig vonzó, amig arra sarkallják a férfit keressen többet, vegyen jobb autót, vegyen nekik nagyobb házat.( NB az emerikai filmeken az igazi menő nőnek homoszexuális barátja van, mert az sokkal megértőbb mint egy macsó" barom")A válókeresetek 70 százalékát nők indítják, és a trendi magazinok által sugallt, meg a Lévai által erőltetett női karrieristák több rombolást hagynak maguk mögött a családban, mint amennyi sikert elérnek a pályájukon.
Ebbe a konglomerátumban a családon belüli erőszak nagy százalékban ürügy a férfiak leigázására.
Mellesleg az agresszió, az alkohol, a verés, mind egy viszontválasz a bizonytalan frfi identitásra. A nők nagyszerűen alkalmazkodnak az adott helyzethez,a férfiak képtelenek erre:őket a szaporodás vezérli, akármilyen civilizációs sallang mögé rejtetten is..
Ramesse
2004. május 31. 18:24 | Sorszám: 15
Alias
Tényleg nagyon keves tudunk a családon belüli erőszakról. Szó szerint.Sajnos azok a példák, amelyekről te beszélsz rendszerint a nem törvényesített élettársi kapcsolatok, ahol nemcsak gyerkeket, de egymást is verik a családtagok. Összetalálkoznak, összeköltöznek, hurcolják magukkal gyerekeiket, akik eleve sérülnek a más más apukától, mostoha "anyukától", egyebektől. Az esélyegyenlőség képviselőinek nem üdvözölni kellene a nagy női emancipációt, hanem a családokat kellene belülről megerősíteniük. De nem ez történik, hanem a legagresszívabb, legsötétebb férfiak elleni hadjárat.Ami azért rendkívül veszélyes, mert 50 és 65 között úgy hullanak a magyar féfiak, mint a legyek. Többen halnak meg egy évben, mint TBC-ben a harmincas években.A nők kb 10-13 évvel élik őket túl.
Az pedig hogy Simek Kittyvel mi történt örök titok marad.Ami tény, hogy hidegvérrel lelőtt egy embert.Vajh születendő gyereke is lelövi majd az apját?
Ha pedig minden hetedik szülő veri a gyerekét, abban az édes anyuka is benne foglaltatik.
Ramesse
2004. május 31. 13:09 | Sorszám: 6
Mondd csak, te honnan tudod, hogy Simek Kitty miért lőtte le az apját? Szeretném felhívni a figyelmedet arra a vizsgálatra, ahol a riportalanyok évek múlva vallották be, hogy hazudtak az apjukkal kapcsolatosan, nem erőszakolta meg őket, nem molesztálta, de a nyilvánosság arra késztette őket hogy ezt hazudják.
Magyarországon évtizedes késéssel ugyanez játszódik le, és ha a férfiak nem veszik észre, hogy ez az ő bőrükre megy,akkor ugyanolyan balekok, mint eddig ld. válási cirkuszok. Nem tűnt fel,hogy a nagy családosok egyesületétől kezdve minden jobboldali csoport cáfolja a férfiak brutalitását a családokban. Sőt!!!!!!!..
Ramesse
2004. május 31. 11:10 | Sorszám: 2
Bocs!
Lendvai = Lévai
Ramesse
2004. május 31. 11:09 | Sorszám: 1
Moderátor,
Nem tudom mi van a gépemmel,másodszor dupláz a mai napon, kérlek ezt töröld, köszönöm.
Ramesse
2004. május 31. 11:07 | Sorszám: 0
Nem tudom mi a véleményetek arról, hogy akár Lendvai nagys. asszonyt, akár Wirth Judit kétes nemű egyedet hallgatjuk, a férfiak a legundorítóbb képződményei a világnak, de főképpen a magyar férfiakra rájár a rúd, akik "isznak, erőszakoskodnak, brutális állatok, fogdossák a gyerekeiket, verik a feleségüket". Ehhez képet 50 éves korukban elpatkolnak, és a nők állítólag boldogan élnek még hozzájuk képest még 10- 13 évig.Az állítás hazug, és itt intézményes uszítás folyik a férfiak ellen.
Az én apukám meghalt 67 éves korában ,és az én anyukám még 15 évig siratta minden napon
át.Ugyanis nem ismerte Lévait és Wirthet, meg a Na- Ne aktivistáit.Csak szerette az apámat.

Téma: Csalódtunk Orbán beszédében
Ramesse
2004. augusztus 24. 14:01 | Sorszám: 128
Terra
Az első normális megnyilvánulás a tiéd.Hallgattam a beszédet,mert ott voltam és néhány mondat szólt a kormányválságról, igen szordínóban, ugyanis ez nem Orbán és a jobboldal ügye, aki nem értené! Valamint Makovecz figyelmezetetett, hogy senki ne üljön fel a menjünk ki az utcára és hajrá magyarok faszkodásának..
De a figyelemetekbe ajánlok két cikket: Lengyel fonák Cassandra Lászó Tigris és a szelid őz című nagyhatású baromságát a Népszabiban, amivel totál nevetségessé tette magát ez a kis mitugrász, de ennél is szörnyűbb az Andassew Iván által maga alá ereszett Birkaperspektíva című szégyen a Népszava hétfői számában. Andrassew, ki tudja milyen okból kifolyólag bebizonyitja, hogy Medgyessy bukásának egyes egyedül a jobboldal és Orbán Viktor az oka. Aki ezt róka nélkül végigolvassa az kap egy nyalókát.Valamint benne van, hogy gyáva kivinni az utcára a híveit, mert retteg Gyurcsánytól, és most kussol.( Sapka fenn vagy nem fenn) Nézeteim szerint Andrassew kollégának súlyos helyzetfelismerési zavarai, zsigeri gyűlölete és honoráriumfüggősége van. De komolyan,mi a fenét kéne tenni, hogy Eörsi István egyszer éltében a baloldali kollégái vérhányásait is elolvasná, és véleményezné azokat, mint ahogyan tette játszi könnyedséggel a jobboldallal?

Téma: Medgyessy háziőrizetben ???
Ramesse
2004. szeptember 05. 08:50 | Sorszám: 17
Magor
" Fletó" tetszik érteni? Gyurcsány Fletó. A mozgalmi neve
Ramesse
2004. szeptember 04. 19:45 | Sorszám: 13
Szíjjártó Péter volt a vendégem az Arcvonalban, és ő mondta hogy az állítás nem hülyeség.Nem szó szerint, de virtuálisan el van zárva mindenkitől.

Téma: valami nincs rendjén..a Fidesz kampánnyal!
Ramesse
2004. április 22. 16:08 | Sorszám: 43
Állatka
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az agyon ajnározott Indexen ( POLFÓ) az volt az általános vélemény, hogy saját maga fenyegtte mega saját magát, feltünési viszketegségből kifolyólag, dirket.
Ehhez képest mit művelt Bánó Teleki cigányállamtitkárral? Mert az állítólag kapott egy névtelen levelet.Közösen csámcsogva rajta megállapítotték, hogy a borzalmas ( névtelen) fenyegetést csak művelt, magyar ember írhatta. (!!!!!!!!!!!!!)
Így megy ez mostanában mifelénk.

Téma: A hirtvét elfoglalták a szemünkbe homokot szórók!
Ramesse
2004. szeptember 06. 17:30 | Sorszám: 185
Flammarion
Tényleg? Szóval felhívtam Gulyást, a hírigazgatót, aki azt mondta ez a Z az X ediken eset, amikor az UPC kikapcsol egy neki nem tetsző Hír TV-s műsort.Az UPC diszpécsere undorodva közölte velem hogy központi hiba van.Bizonyítani nem tudod.!!!!!!!!!!!
Már javítják, ahá ,pont addig ameddig a Kerényi műsora ment.De tudot mit, Kerényinek küldtek olyan kazettátt, amin sem az eredeti műsor, sem az ismétlés nem volt rajta, csak az üres képernyő. Valahogy kivolt a kábel kapcsolva. Nekem nincs üldözési mániám,de amióta Németh Péter magnóval a zsebében beszélget "barátilag" Schmidt Marival és utána megjelenik hogy Mari azt mondja Kendéről, hogy jobb társaságban lelőnék,akkor én mindet feltételezek erről a pasiról.Aki, hangsúlyozom, amikor a Népsport párttitkára volt velem együtt írta alá a Nyilvánosság Klub alapító okiratát.
Mégegyszer elmondom ez nekem 18600 forintomba kerül havonta.Ez a legnagyobb pofátlanság az egészben, az egyoldalú kiszolgáltatottság.
Ramesse
2004. szeptember 05. 23:42 | Sorszám: 169
Zsíros B.
Én a VII kerületben lakom,és tudtam hogy Kerényi ma esti műsora Németh Péterről és az Erzsébetvárosi televízióról szólt volna, de nem szólt. Fél kilenckor Áder mondatának kellős közepén valaki kikapcsolta az UPC VII kerületi elosztóját, és pontosan addig tartott a " műszaki hiba", amíg Kerényi azt nem mondta viszontlátásra a jövő héten. Mocskos szarházi Németh és a haverjai, Hunwald Gyurcsány seggnyaló György.Ezt meg mertik csinálni egy egész kerülettel és azt hazudják műszaki hiba.NB 18 000 forintot fizetek a szar kábeljükért meg az internetért.Jobban ki vagyunk szolgáltatva, mint Kádár alatt, ugyanis nem tudod bebizonyítani, hogy az elosztó kapcsolója Németh Péter kezében volt.Rohadjanak meg.Beperelhetném az UPC-t monopolhelyzettel való visszaéléssel, de nincs értelme.
Ramesse
2004. szeptember 04. 21:34 | Sorszám: 162
Az Ogilvy Mother pl. mióta nyamavadt
és kicsi?
Ramesse
2004. szeptember 04. 21:32 | Sorszám: 161
Erdei Manó
O.K.
Ramesse
2004. szeptember 04. 19:22 | Sorszám: 157
Eredei manó
Először is, a volt terjesztési igazgatóm nem szokott volt ordítozni. Másodszor, magas helyről kaptuk az értesítést,hogy minden rendben lesz.Ehhez képest Erent úr pontosan egy évig hitegetett bennünket, hogy majd ekkor illetve majd akkor. Végül elmúlt az év, és nem jelentkeztünk többé. Megértettük, hány óra.
De nem jártunk másképp a Matáv vezérigazgatójával sem, akinek a feleségéhez régi barátság fűzött. Sőt, egy Fidesz fogadáson futottunk össze, minden rendben irjátok a papírt, mondotta Starub Elek.Majd jött az ügynökség válasza, hogy hírdetnek akkor, ha az újság célcsoportja megegyezik a Matávéval.Hány éve ennek? Hat , hét? Mondok szebbet. A Tensível voltam nyaralni valahol.Írtam róla, és rengetegen felhívtak hogy hol voltam, kivel és melyik szállodában?
Felhívtam a Tensít és elmondtam hogy sokan befizetnének abba a szállodába,ahol voltam, volt olyan házaspár, aki az én írásom nyomán az ezüstlakodalmát akarta ott megülni.
A Tensi közölte, hogy nem érdekli a dolog, nem hírdet.
Én bízvás elmondhatom, hogy az egész reklám és hírdetési biznisznek semmi köze a reális igényekhez.Aki erre hívatkozik az közönséges hazudozó. Példányszám meg olvasói szokások, semmi közük az egészhez.
Ramesse
2004. szeptember 04. 09:20 | Sorszám: 152
ERDEI MANÓ
A Suzuki azt sem tudja hol hírdet, hiszen egy nagy ügynökség teríti szét a hírdetéseit.Ezeknél az ügynökségeknél meg olyan nevű pasasok dolgoznak, hogy már amikor bemutatkoznak tudod, hogy ezek jobbos lapokban a büdös életben nem fognak hírdetni.Felhívod Jakobszen urat, vagy Erendt urat és közlik veled, hogy nem férsz bele a célcsoportba, majd szólnak ha igen. Ez soha nem történik meg, még akkor sem ha a jobbos kormányok enyhe nyomásgyakorlást intéznek az illető intézményekre.Csremely Andrást a világ végéről is felkeresik Balatonfüreden, hogy autót vegynek tőle, mert hírdet a Demokratában.Nem számít, az anyacég kis híján megvonta tőle a Volkswagen forgalmazásának jogát, mert hírdetett a Demokratában. Nem úgy György Péter, aki ordítva felhívta a......bankot, és a Bank bocsánatot kérve aktatáskába küldte a pénzt a Magyar Narancsnak.
Ramesse
2004. szeptember 02. 08:30 | Sorszám: 79
Bocsánat mindenkitől!!!!!!!!!!!!!
Nyilván megnyomtam valamit, amit nem kéne!!!!!!!!
Ramesse
2004. szeptember 02. 08:23 | Sorszám: 78
Honekker
Van amiben igazad van.Pörzsének nem lett volna szabad olyan pályára lépnie, amihez nem ért.Ráadásul elkergette a szakmai tanácsadóját, és odahívott egy szakmailag teljesden nulla, bigott nőt a Demokratából, akivel ketten erősítették a hülyeségbe egymást ( Bakay, Kovács táltos, Hampel Kati, mint nemzetszakértő)
Szóval ez szuperégés. De,láttam Pörzsét olimpiai sportösszefoglalót tartani, súgógép nélkül nyeste , vágta a neveket, eredményeket.Szóval megtarthatták volna sportiporternek és akkor nem adnak tápot a jobboldalnak a leghajmersztőbb találgatásokra.
Ramesse
2004. szeptember 02. 08:23 | Sorszám: 77
Honekker
Van amiben igazad van.Pörzsének nem lett volna szabad olyan pályára lépnie, amihez nem ért.Ráadásul elkergette a szakmai tanácsadóját, és odahívott egy szakmailag teljesden nulla, bigott nőt a Demokratából, akivel ketten erősítették a hülyeségbe egymást ( Bakay, Kovács táltos, Hampel Kati, mint nemzetszakértő)
Szóval ez szuperégés. De,láttam Pörzsét olimpiai sportösszefoglalót tartani, súgógép nélkül nyeste , vágta a neveket, eredményeket.Szóval megtarthatták volna sportiporternek és akkor nem adnak tápot a jobboldalnak a leghajmersztőbb találgatásokra.
Ramesse
2004. szeptember 02. 08:22 | Sorszám: 76
Honekker

Téma: Liszkay egy év felfüggesztett börtön
Ramesse
2004. április 29. 07:19 | Sorszám: 43
Alias
Miután hivatalosan elköltöztem régi lakásomból, legalább öt tértivevényes levelet vittek ki oda, ami a szemétkosárban végezte, illetve kis sem kézbesítették.Ezzel az erővel én is kaphatnék egy évet.A tértivevényes leveleket annyira lehet komolyan venni, amenynire laza a postásod. Egy százasért még a katonaság szerelmes leveleit is vissza lehet feladózni.
Ramesse
2004. április 28. 10:42 | Sorszám: 6
Daleth
Nehéz Posony Pistának valóban dupla nullás ügyvéd volt a z apukája, és speciel Brankov Lázárt védte a Rajk perben.Én azért nem találom ezt pikánsnak, mert egyfelől Liszkay is ügyvéd, tehát lehet köztük kollegiális kapcsolat, másfelől, amikor a Bencsik féle ügy volt ajénlottam Bencsiknek hogy Straszer Tiborral képviseltesse magát másodfokon, és ne Futó Barnabással.

Szőlővessző.
Be kéne iratkozni begy tanfolyamra, aminek az a tárgya, hogy miként kell az ellenséget mesemmisíteni,úgy, hogy pártunkra és kormányunkra egyetlen szem sár ne freccsenjen.( Ld Antifasiszta Népfront, Komintern)Ajánlom figyelmedbe sokadszor Stephen Koch :Kettős szerepben című opuszát, valamint az a tényt, hogy ugyan a MN egymmilliádot fizetett évene a lajosmizsei közlönynyomdának, de ez a kormányváltás után nem jelenett árbevételt,az amúgy bevételekben szűkölködő nyomdaipari kapacitásnak, és azonnal felbontották a szerődést a MN-el.Ahhoz sem volt köze a Medgyessy kormánynak, igaz? Tisza szín piaci megfontolás volt.Mint Büky Dorottya levele.Nehogy má, egy százezres napilap több hírdetést kapjon, mint egy drerék kormánynyaló negyvenezres.

Ramesse
2004. április 28. 10:01 | Sorszám: 0
Tegnap értesülhettünk róla.Liszkay Gábor főszerkesztő egy év felfüggesztettet kapott, mert elfejetette lejárt pisztolyának enegedélyét meghosszabbítani.Íme Tasnádi Péter prófétai szavai:egyenként vadászunk le benneteket a jobboldalon.Kondor meghurcolva, Bencsik tíz hónap, Liszkay egy év, Bayer kitiltva.Kíváncsi vagyok Elek ellen mit vetnek be. Családon belüli erőszakot? Trükkös kis kormány, hazudós, sikertelen és bosszúálló.Főképpen meg pitiáner

Téma: Hende berágott
Ramesse
2004. január 31. 00:11 | Sorszám: 5
Iszalag
Aki huszonnyolc éves korában az ELTE-n szociológiát hallgat, az nyugodtan vehetett volna egyet diplomát az Eecserin.Amit ott tanítanak, és amilyen szellemben, az kb annyit ér.Csodálom hogy nem kultúr antropológia szakra jár, harminc évesen és egyéni levelezőn.

Téma: Mi lesz Gyurcsány első szava a bukás után ?
Ramesse
2004. augusztus 26. 12:53 | Sorszám: 2
Klári
Hol egy tiszta boxeralsó?

Email a webmesternek | Gondola