gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: USA bojkott a magyar termékek ellen
nemazértmondom
2004. január 20. 13:34 | Sorszám: 5
Felháborító!Mit képzel magáról ez ez Affenvolk?Az gondólják,hogy mi a szemétdombról eszünk?Nem igénylünk a jenkiktöl tisztasági útmutatást.Ha sokan tudnák,hogy mit kapnak zabálni a mekiben,azt hiszem,hogy kihánynák a belüket.Még az utcát is elkerülöm ahol meki van.Nekem jó a magyar koszos sülkolbász,sülthurka.

Téma: Javaslom, hogy nézzetek be egy gyógyszertárba....
nemazértmondom
2004. január 06. 19:14 | Sorszám: 12
Az kevés!
nemazértmondom
2004. január 06. 19:08 | Sorszám: 10
Nem a gyógyszerésszel való kiabálás a megoldás.A megoldás:újra MSZP-t választani.Mit gondoltok,hogy mi jön még.Tegnap láttam a TV-ben,hogy a vezetöinknek,nem csak a politikaiaknak,gazdasági,stb...,olyan páncélozott autókat építenek,amiben lézer ágyú,aknavetö,körbeépített fúvókák,amik gázt fújnak,stb.Vajon mire készülnek ebben a nagy demokráciában?

Téma: Szélhámos szociálpolitika Magyarországon
nemazértmondom
2004. január 07. 13:32 | Sorszám: 56
"A jelen elveszett, csak a jövő építése felé van kiút."
Írja Apóka.Brüsszelben megadják az irányt,és vagy követed,vagy kapsz egyet a po....ra.Ha ezt kiútnak lehet nevezni,ám legyen.Nekem nem az.Nekem inkább beút.A sz....ba,de nyakig.

Téma: Pártok nélkül
nemazértmondom
2004. január 11. 09:24 | Sorszám: 0
Képzeljék el,hogy egy szép napon megszünnének a pártok.Nem lennének többé politikusok,akik a pátkönyvük alapján töltenének be miniszteri posztokat abszolut hozzáértés nélkül.A gazdasági ágazatokat magasan képzett szakemberek irányítanák teljes felelöségválalással.Anyagilag is.Az egészet egy a szigoruan a nép álltal megválasztott tanács fogná össze.Nem lenne 4-5 éves mandátum,hanem akiröl kiderül,hogy alkalmatlan,az azonnal leváltható lenne.A dijazásuk kizárolag az eredményektöl függene.
Elképzelhetö lenne-e vagy sem.Ha nem,miért nem?

Email a webmesternek | Gondola