Téma: ..tolókocsira..rakétával..
|
Úr szava |
2004. március 31. 00:07 | Sorszám: 698 |
Elsősorban moderátor.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 22:37 | Sorszám: 694 |
Ne szemtelenkedj egy konszolidált úriemberrel, vazze...
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 22:33 | Sorszám: 693 |
Köszönöm, most már értem. Vagyis húzzak el... Csakhogy tisztázzuk: egy kicsit liberális vagyok (például nem gyűlölöm az ellenvéleményeket képviselőket), a bolsevizmust meg gyűlölöm. Nem aggódom a magyar nemzetért, mert nincs veszélyben, sőt, felemelkedőben van. A magam módján igyekszem ezt a felemelkedést előmozdítani. A "sorsprobléma" a 60-70 évvel ezelőtti publicisztikából ismerős. Erről nincs mit mondanom. Ezer év múlva is lesz magyarság. A kereszténységet csak az iszlám támadja. Aki tisztességes magyar, de nem vallásos, szeretettel viseltetik a vallásos magyarok iránt. "Minket" sehonnan sem zárnak ki "azonnal", csak azok hiszik ezt, akik azt gondolják, hogy ma nálink bolsevik-zsidó tel-avivi-new-yorki-moszkvai diktatúra van. Nekem nincsenek saját köreim, teljesen visszavonultan élek, elvtársaid csak neked lehetnek.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 22:21 | Sorszám: 690 |
GEN
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 22:18 | Sorszám: 688 |
Nem olvastam el a sokszáz hozzászólást az ártatlan, igazhitű tolókocsis majdnem vak öregember gyalázatos meggyilkolásáról, de azért csodálkozom, hogy most már rólam van szó.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 22:15 | Sorszám: 687 |
Tudok olvasni. Schickengruber könyvét elég sokan stilizálták, hogy kiadható legyen. Én elég sok gót-betűs (helyesebben: fraktúra-betűs) szöveget fordítottam, míg végre elolvashattam a Nagy Művet. Csak röhögjé vazze...
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 21:29 | Sorszám: 682 |
Bizony, Mózes szavai... nem mindig hullottak termékeny talajra. Vissza is vonult, mert csalódott népében.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 21:25 | Sorszám: 680 |
Köszönöm Anonymus hozzászólását is. No és akkor mi is az oka Root finom célzásának? Nem jól sejted kilétemet.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 21:00 | Sorszám: 676 |
Tisztelt Göngy! Én azért nem írnám, hogy "nem túlzottan". Semmit sem facsartam ki. Más fórumon nem vagyok járatos. A "stílusbeli gyakorlottság" bizony eufémizmus. Mire is?
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 20:25 | Sorszám: 673 |
A Gondolán csupán körmönfont, olykor eufemisztikus zsidózást tapasztaltam (pl.: én nem vagyok antiszemita, mert én csak a zsidókat gyűlölöm, holott az arab is sémi nép...), mindenféle moderátori retorzió nélkül lehet disznó topikot nyitni (Medgyessy a disznótársát menti...), szegény tolókocsist kinyírták alapon szintén lehet zsidózni... Igaz, hogy olykor-olykor elhangzanak rendkívül kultúrált ellenvélemények, sőt, igazi tudományos érvelések is, de mégis úgy látszik, aki szarkasztikus módon felveszi a kesztyűt az alaphanggal, rögtön rárontanak. Honnan a ... - ből tudhatja Root, hogy én estleg már pórul jártam a Gondolán, és más nick-kel jelentkeztem be? Van belső elhárítás? (Még egy példa: korábban olvastam, hogy valaki azt írta valakinak: (kb.) te annyira nem vagy író, hogy a Mein Kampf-nak egy sorát sem tudnád megírni. Kérdés: ez a tisztelt kolléga vajon nem fasiszta? Tehát mit nem tapasztaltam én?
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 20:06 | Sorszám: 671 |
Szeretem a tisztességes hangnemet. Én is szeretek jó magyarnak lenni, és minden helyet szeretek, ahol jó magyarnak lenni. Hogy ki a magyar, magamra nézve hadd definiáljam ezt magam. Legyek bár tót, német, román, szerb stb. nevű, akkor is magyar vagyok. Root-ról semmiféle hazugságot nem írtam, csupán nem szeretem, ha fenyegetnek. Root-ot nem ismerem, nem is minősítem. A Göncz gombjára való hivatkozást nem értem. Légy szíves magyarázd meg. - Tisztelettel...
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 18:26 | Sorszám: 667 |
Tisztelt Root - Moderátor Úr! Ha Ön kijelenti, hogy a Gondolán csak szélsőjobboldali, fasiszta, antiszemita, a baloldali személyeségeket moderálás nélkül gyalázó felhasználók levelezhetnek, akkor a válaszom: igen. Szégyellje magát.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 00:43 | Sorszám: 663 |
Rákosi utálta a zsidókat (is). És le se szarta a haláltáborokból megmenkülteket. Kurvára kiváncsi lennék a konkrét helyre és időpontra.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 00:36 | Sorszám: 662 |
Ismertem egy zsidót, aki a szomszédom volt (vidéken). Összes felmenőit elgázosították, véletlenül még a feleségét is. Neki 1945 után elvették a boltját, előbb az államosított boltjában eladó volt, majd takarító. Bizony, bizony, ezek a zsidók - terjesztették a bolsevizmus eszméjét és generálták az antiszemitizmust.
|
|
Úr szava |
2004. március 30. 00:30 | Sorszám: 661 |
Igazad van! Sőt! Van még legújabb minimum is: 20-25 millió! Csak kérdezd meg Prof.Dr.Schmidt Phd.Prof.Dr-t! Csak nagyságrendet érzékeltettem. Ha már (ezek a barmok) összehasonlítgatnak...
|
|
|