Téma: EMLÉKEZZÜNK TRIANONRA!!!!!!!
|
1Polgár |
2004. június 07. 13:54 | Sorszám: 204 |
"Igaz az se szép, hogy akkor vonták meg a Világszövetségtől a támogatást, amikor a Fidesz volt kormányon." Hát ez igaz, és az se szép, hogy a Fidesz SOHA egyetlen megemlékezést sem rendez Trianonról, ök hátat fordítanak ennek az igencsak kényes kérdésnek. Vajon miért? Hogy akarják így a magyarság érdekét képviselni?
|
|
1Polgár |
2004. május 26. 12:06 | Sorszám: 59 |
Teljesen egyetértek Veled. Tudod sokáig valóságos letargiában éltem emiatt és úgy éreztem nincsen kiút, ahogy elvesztettük a 2002-es választásokat. De aztán rájöttem, hogy ez a bolsi-zsidó interregnum, bár a látszat más, mégis jelen esetben többet használ mint árt és szükséges rossz. Kellett ugyanis, hogy észrevegyük, mennyire elhibázott volt a `89-es izé, amit egyesek mellüket verve "vér nélküli forradalom"-ként szoktak aposztrofálni. Rájöttem, hogy ugyanaz a történelmi szituáció vesz minket körül, amely a reformkort jellemezte. Kettészakadtunk és ez jó, mert most végre mindenkinek színt kell vallani. Jó ez a megosztottság mert nem magyar és magyar közt feszül, hanem egyik oldalon a tisztesség, a hazafiasság, hagyomány, ösiségünk tisztelete áll, a másik oldalon pedig egy idegeneket majmoló, álmüvelt barbár alsóbbrendü söpredék. Csak történik majd ismét valami, ahogy történt 1848-ban is. Néha kellenek az ilyen pillanatok, hogy magára találjon a nemzet.
|
|
|