gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: mi lesz hétfőn?
1Polgár
2006. április 23. 23:47 | Sorszám: 142
GYEREKEK EZ MIND NAGYON SZÉP!!!
DE A SOK CSALÁS MIATT NEM KÉNE KIMENNÜNK A KOSSUTH TÉRRE TÜNTETNI MONDJUK AZONNAL?

OLYAN ARCÁTLANUL NYÍLTAN CSALTAK, HOGY NEM ÁRTANA MEGMUTATNI NEKIK, KORMÁNYOZHATNAK MÉG, DE SOHA TÖBBÉ NEM TEHETNEK VELÜNK BÁRMIT!

Hát ne legyünk már birkák! MIndenki irány az utcára. Meg kellene mutatnunk, hogy van erőnk és használjuk is ha kell.

Ez erkölcsi minimum! ÉS ORBÁNNAK SEM ÁRTOTT VOLNA A GRATULA MELLETT MEGEMLÍTENI A CSALÁSOK ÁRJÁT:

nálunk pl. már annyira nem féltek semmitől, hogy a falu végén nyíltan kiraktak asztalokat, székeket és főzték a gulyást a jónépnek. Amikor kérdőre vontuk őket, azt mondták, a jó időt ünneplik!

SZÓVAL, MEGMUTATJUK, HOGY KIK VAGYUNK VAGY NEM???

Téma: EMLÉKEZZÜNK TRIANONRA!!!!!!!
1Polgár
2004. június 07. 13:54 | Sorszám: 204
"Igaz az se szép, hogy akkor vonták meg a Világszövetségtől a támogatást, amikor a Fidesz volt kormányon."

Hát ez igaz, és az se szép, hogy a Fidesz SOHA egyetlen megemlékezést sem rendez Trianonról, ök hátat fordítanak ennek az igencsak kényes kérdésnek. Vajon miért?
Hogy akarják így a magyarság érdekét képviselni?

1Polgár
2004. május 26. 12:06 | Sorszám: 59
Teljesen egyetértek Veled. Tudod sokáig valóságos letargiában éltem emiatt és úgy éreztem nincsen kiút, ahogy elvesztettük a 2002-es választásokat. De aztán rájöttem, hogy ez a bolsi-zsidó interregnum, bár a látszat más, mégis jelen esetben többet használ mint árt és szükséges rossz.
Kellett ugyanis, hogy észrevegyük, mennyire elhibázott volt a `89-es izé, amit egyesek mellüket verve "vér nélküli forradalom"-ként szoktak aposztrofálni.
Rájöttem, hogy ugyanaz a történelmi szituáció vesz minket körül, amely a reformkort jellemezte. Kettészakadtunk és ez jó, mert most végre mindenkinek színt kell vallani.
Jó ez a megosztottság mert nem magyar és magyar közt feszül, hanem egyik oldalon a tisztesség, a hazafiasság, hagyomány, ösiségünk tisztelete áll, a másik oldalon pedig egy idegeneket majmoló, álmüvelt barbár alsóbbrendü söpredék.
Csak történik majd ismét valami, ahogy történt 1848-ban is. Néha kellenek az ilyen pillanatok, hogy magára találjon a nemzet.

Email a webmesternek | Gondola