gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Törökbálint lángokban
ujplaci
2004. augusztus 08. 19:37 | Sorszám: 115
Szegény Ditke!
Gyorsan kapd be a gyógyszereidet!
ujplaci
2004. augusztus 07. 12:12 | Sorszám: 102
Elnézést, rosszul írtam, helyesen természetesen:NBH!
ujplaci
2004. augusztus 07. 11:43 | Sorszám: 99
Gondolod, ha NHB-s lennék, most regisztrálnék először?
Naiv elképzelés, - próbáld elhinni, hogy úgy igaz, ahogyan írtam.
Számomra a te reakciód a "furcsa"...
ujplaci
2004. augusztus 06. 18:11 | Sorszám: 88
Kedves Ditke!
A légifelvételen tényleg csak annyi volt, amit a magasból mutatott égő objektumról láthattál, a külünböző híradásokban (Hír tv, RTL Klub, Tv2)!

Ezek a csatornák versenyt futnak, hogy előbb adhassák le ezeket a képsorokat!
Tehát, - első a gyorsaság!!
Ez okozta szegény Tuba Sándor halálát, - motorjával a szalagkorlának ütközött, és tragikusan életét vesztette, zsebében a kazettával.

Mindez azért, hogy a Tv2 képernyőjén láthassák a nézők legelőször a robbanás képeit madártávlatból....

Téma: A Hír Tévé einstandolása vagy gleischastolása?
ujplaci
2004. augusztus 10. 10:12 | Sorszám: 8
Rákay (Philip) Kálmánért egyáltalán nem kár. Hetente bizonyítja alkalmatlanságát a Dunakorzóban.
Különösen amióta Csúri Ákostól átvette a a "felelős szerkesztést". A korábbi "Ketten" c. müsornak is Ákos volt a szerkesztője, aki egyenesen a szájába adta a kérdéseket, - képernyősünknek fingja sem volt interjú alanyaihoz.
Rossz, - akarom mondani "jobb" nyelvek szerint - már a "Főutca" stábja sem ragaszkodik hozzá... Azt hiszem, így lehet igazán a magaslatról a mélybe zuhanni.
Személye tehát nem csak a Fidesz nagy tévedése volt, hanem a HÍR Tv korábbi vezetőségé is.
Nem nagy hiány, ha eltünik.

Pörzse szerepel. Gyakran erőltetetten, "szittya v. ősmagyar" vendégei kivétel nélkül okosabbak nála.

Ami a jó HÍR: Csúri Ákos az elmúlt hetek reggeli műsoraiban bizonyította tehetségét, - nem is tudom, hogy Ő utána a hölgyek (Szabó Edina, és Pataky Enikő) hogyan is merészelnek kamera elé ülni. Azt hiszem, egyre nagyobb bennük a frász.
Gulyás István és Erdős Miklós tartják a frontot.
Hasonló kaliberü és tudásu gondolkodó riporterekből jó párat még szívesen látnánk!

Egyébként a HÍR Tv közönségét leginkább a magazinjai szórakoztatják.
Esetleges eltünésük a nézettség rohamos csökkenését vonja maga után, - hiszen nem lehet egész nap híreket nézni,- pláne, ha azok nem is frissülnek valami gyorsan!
A kereskedelmi híradások gyorsabbak, - sajna!

Igen. Félő, hogy Napkeltés habitusu müsorvezetők jönnek,
hiszen már elindult egy nehezen vissza forduló folyamat.

Téma: A hirtvét elfoglalták a szemünkbe homokot szórók!
ujplaci
2004. szeptember 01. 20:54 | Sorszám: 52
Miért hagyjuk, hogy ÍGY legyen
ujplaci
2004. szeptember 01. 20:52 | Sorszám: 51
ok!

LEGYÜNK MINÉL TÖBBEN.

Engem is kitiltottak, miután leírtam és kérdeztem: Mi történt Pörzse Sándor körül ?..

ujplaci
2004. szeptember 01. 12:50 | Sorszám: 41
kedves Sógun!

Az MNO jelenleg túlterheltség miatt számomra nem elérhető
Ha gondolod, megpróbálkozhatsz a Hír tv - fórum -Vendégváró - lapján.

Ezt még nem törölték! (12.51-kor)

ujplaci
2004. szeptember 01. 11:28 | Sorszám: 29
Pörzse Sándort, mint a stopper müsorvezetőjét még nem sikerült levenni a "fejlécről"...

Kíváncsian várom a péntek 14.05-ös Terítéken műsorában mit húznak elő a kalapból!!!

Azok után, hogy a műsorvezetők közül valóban kivetteék Pörzse Sándor fotóját, (Pfilip viszont ott somolyog a több, mint fél éve nem létező Ketten müsorvezetőjeként)

ujplaci
2004. szeptember 01. 11:19 | Sorszám: 27
Igen szomorú, - hogy az egyébként Fidesz tévének titulált csatornát - ezúttal sem védte, akarom mondani - nem tartja szívügyének, az említett Párt!

Annak idején nem kellet nekik a Duna Tv,(2000 tájékán,) - az MTV-t Szabó László Zsolttal ügyesen szétverették, (kb. 10 hónapon keresztül nem fizették ki a külsősök honoráriumát, és utcára rakták mindazokat, akik még valahogy túlélték a horn-érát, és szakemberek voltak)

Szóval a FIDESZ ezt az alkamat is elszalasztotta, - hagyja elsülyedni a "Príma primissimát".

Kezdődött ez a kultúrális magazin elsekélyesítésével,- egy hónapja van még a Dunakorzónak, Philipestül (?) októbertől megszünik.

Csak önálló tőkével rendelkezőmagazin műsorokat fogad el képernyőjén a jelenlegi főnökség!
Gondolom, a Péntek 8-nak annyi.

Hát ez a HÍR TV csöppnyi változása.

Email a webmesternek | Gondola