Téma: EB tippverseny
|
El Bandi |
2012. július 01. 11:31 | Sorszám: 745 |
Azt azért íd kérlek bele, hogy megérdemelten jutottak döntöbe! És pont a németek (tózse szívem csücske) ellen sem reális ez az erdemény!!!
|
|
El Bandi |
2012. július 01. 11:17 | Sorszám: 743 |
"istenesítése" az baxus!
|
|
El Bandi |
2012. július 01. 11:04 | Sorszám: 742 |
Mindig is Barca (spanyol) fan voltam, vagyok! Mégsem ragaszkodom vakon (pártfegyelemböl) Hispánia istenetíséhez! Most xarok, és basta!!! Engem nem gyöztek meg eddig, de egy esélyt még adok nekik ma estére! Az olasz harmónia a pályán mutatkozik! Nem érdekelnek az elöszmények. Söt, éppen az dícséri öket, hogy mindemellett döntöben vannak, nem is érdemtelenül!
|
|
El Bandi |
2012. július 01. 10:51 | Sorszám: 740 |
na már látom spórolok az "s"-betüvel! Kicsit részletesebb kifejtve... Az az érzésem támad, hogy a világ nem csak olvasni tudja a spanyolok fociját, hanem magtaláltnak tünik a recept is! A 16-os elötti tologatásból vagy egy hosszabb passzból eredendö kiugratás talán az egyetlen halálosnak tünö fegyverük. Hol maradnak a kapuralövések? Xavi pl. szerényet hoz, és a többiek sem tündökölnek. Iniesta az egyedüli, aki igazolja zsenijét, de a kapuralövés nála is gyengélkedik. Pedro, Silva, Navas számomra soha nem voltak átlagon felüli kaliberek, akik meccseket tudnának eldönteni.
|
|
El Bandi |
2012. július 01. 10:25 | Sorszám: 739 |
A spanyol csapat mutatott teljesítménye bizony arra enged következtetni, hogy nincs meg a harmónia a részek között. Nem kérdöjelezem meg képességeiket, mert iskolájuk magyon jó. Nem látom a frisseséget, az ötleteket, váltásokat stb. A németek egyértelmüen azért jutottak nemzetközileg erre a szintre, mert az egység, az összetartás megvolt. Nos, a három klikk -Dortmund, Bayern, Real Margit- valami folytán nem muzsikált a régi, bevált kotta után! És ez a döntö! (Hollandok, franciák detto!!!) Ezen az EB-n a spagetti-szultánok tünnek nekem a legegységesebbnek! Ezért tippolok hangyányit a javukra!
|
|
El Bandi |
2012. június 30. 15:57 | Sorszám: 731 |
Amúgy, milyen érdekes! Az olasz edzök elvitték Angliába a védekezés és taktika mesterségét, lsd. Chelsea, válogatott. Miközben az olasz megtanultak támadófocit játszani! Ezek szerint Albion fáziskésésben van!
|
|
El Bandi |
2012. június 30. 15:54 | Sorszám: 730 |
Semmi gond, elnézést a stílusért.. Nekem szívügyem Raul, aki egy igazi sportember, példakép. Én is több esélyt adok a támadófocinak, és a Cassano-Botelli kettös nekem is az EB párosa! Valószínü, hogy a spanyol éra csillaga leáldozóban van, aminek sajnos ára is volt. Példa a Chelsea BL-gyözelme. Antifoci a támadó ellen. Ezt én sem akarom.
|
|
El Bandi |
2012. június 30. 10:00 | Sorszám: 728 |
"kedves antipatikus Raul volt"... Nos, Rault akárhova viszi is a sors, meg a pénz, mindenhol népszerü, éppen "szörnyen kiállhatatlan" természete miatt. pl. Németországban hatalmas fan-tábora van! Megbocsáss, bölöled ömlik a spanyolellenesség, és eszerint próbálod meg elemezgetni az eseményeket, tényeket. A spanyolok még mindig a topp-on vannak. Szerintem minden fanyalgó kritikusukat az irigység vezérli! Ezzel együtt, amennyiben digókámék holnap szebb focit játszanak, nyerjenek ök!
|
|
El Bandi |
2012. június 29. 11:41 | Sorszám: 721 |
Reménykedjünk, hogy nem egy simlis, "koszos" döntetlent kell végig élvezni!
|
|
El Bandi |
2012. június 29. 11:40 | Sorszám: 720 |
szamélysen!!! vao, de megy ez nekem!
|
|
El Bandi |
2012. június 29. 11:38 | Sorszám: 719 |
Kemény ddr-es foci-maffia tagja!!! Fiának 180 cm-es hatalmas termettel bérelt helye van Drezda kapujában! (Ralf Loose edzö mestert ismerem szamélysen ) Ezek az örökké renitenskedö keleti figurák, akik beképzelik magukról, hogy ök a jobb németek! Lsd. Ballack!
|
|
El Bandi |
2012. június 29. 09:09 | Sorszám: 701 |
Spanyolország - Olaszország 1-1 El Bandi
|
|
El Bandi |
2012. június 29. 08:44 | Sorszám: 700 |
Mama, brühühü... teljesen vígasztalhatatlan vagyok! Die Bubis haben verloooooren!Nem hiszitek el, elálltam az öngyilkosság gondolatától, és pozitívan fogadtam, hogy a vásott kölyök a szomszédságban nem keltett fél 2 táján a vuvuzélájával! Ja és elmaradt, Istennek legyen hála, az utcai tombolás is. Mindennek megvan a pozitív oldala. A fiúgg nagyon gyengék voltak. Özil nem tud kapura rúgni csak 11 méterröl, Podolski egyáltalán nem volt képben, Disznóhágót meg nem tudom miért futtatja ennyire orrturkáló Jogi barátom... Az olaszok ügyesen, szervezetten játszottak. Nekik van egy igazi csatárjuk, akinek igaz ugyan, hogy még emberhús van a foga között! Cirus, fogadd gratulációmat!
|
|
El Bandi |
2012. június 28. 16:10 | Sorszám: 679 |
Ez volt az elsö olyan meccs az EB-én, amikor hispánék titikaka szerkentyüje erösen akadozott, legföképp az elsö félidöben. Idönként luzitánéknál láttam az elönyt! (mikor horkolásomra felkeltem )
|
|
|