gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Népszavazás! Magyar állampolgárságot minden magyarnak!
Smooth
2004. október 14. 10:17 | Sorszám: 585
"Attól félnek, hogy az állampolgárság egyszer szavazójogot is fog adni és akkor a határon túli magyarok nem a baloldalra fognak szavazni."

Na igen! =)

Különben meg ha csak a szavazás költségei jelentenének gondot, nyugodtan ráfordíthatnák monnyuk a jövőévi tüzijáték-pénzt... ez legalább "hasznos" is lehet.
De akár azt a (és nem akarok senkit semmivel vádolni) pár zebrerakott milliárdot, amit az utak felújítására kellett volna költeni.
Elnézést, hogy eltértem a tárgytól!

Lényegében csak annyit szerettem volna, hogy "r*h*dj*n meg ez az állam"!

Smooth
2004. október 14. 08:56 | Sorszám: 583
Sorry!
Nem direkt küldtem kétszer, csak frissítettem.
Smooth
2004. október 14. 08:53 | Sorszám: 582
Hali

Nem hinném, hogy ezen annyit kéne vitázni.
Nem értem, rossz az valakinek, ha egy másik embernek 2állampolgársága van? Miben teszi hátrányosabb hejzetűvé?
Miért kell erről zavazni?
Hogy ne unatkozzon a nép? Úgy érezze fontos, van demokrácia? Közben meg olyankról nem kérdeznek meg minket, ami tényleg fontos lehet.
Most ennyi energiával, én megszavaztatom, hogy a szomszédomnak lehet-e két cipője. Nekem azzal nem lesz rosszabb, nem leszek kevesbé magyar.
Ha nem hozzák fel ezt a témát, nem nyitnak róla szavazást, csak mindenki megkapja amit akar, akkor senkinek fel sem tűnik a dolog, mindenki éli a megszokott kis unalmas életét, és azon töri a fejét, hogy (ha már ebbe nem) mibe üthetné az orrát.
Szerintem nézzen mindenki a lába elé.

További szép napot!

Smooth
2004. október 14. 08:52 | Sorszám: 581
Hali

Nem hinném, hogy ezen annyit kéne vitázni.
Nem értem, rossz az valakinek, ha egy másik embernek 2állampolgársága van? Miben teszi hátrányosabb hejzetűvé?
Miért kell erről zavazni?
Hogy ne unatkozzon a nép? Úgy érezze fontos, van demokrácia? Közben meg olyankról nem kérdeznek meg minket, ami tényleg fontos lehet.
Most ennyi energiával, én megszavaztatom, hogy a szomszédomnak lehet-e két cipője. Nekem azzal nem lesz rosszabb, nem leszek kevesbé magyar.
Ha nem hozzák fel ezt a témát, nem nyitnak róla szavazást, csak mindenki megkapja amit akar, akkor senkinek fel sem tűnik a dolog, mindenki éli a megszokott kis unalmas életét, és azon töri a fejét, hogy (ha már ebbe nem) mibe üthetné az orrát.
Szerintem nézzen mindenki a lába elé.

További szép napot!

Email a webmesternek | Gondola