gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Magyar Bálint mondjon le ! II. (+ 691/I.)
vaderi
2005. május 17. 23:16 | Sorszám: 178
Ha valakit lehet vádolni az viselje az odiumát. DE nem fer dolog rasszizmus és egyébb szarság mögé bújni.
Mit is ír a miniszterek esküje, vagy az csak azért van hogy piszok jól áll neki???
Az eskű szövegében van egy olyan strófa, " a megszerzett titkokat megőrzöm" vagy az eskü az is egy rasszista duma? amire őt kötelezték?
Miért kell százezer fiatalt megbélyegezni?
Már megint a katolikusok a hibásak? ORBÁN VIKTOR REFORMÁTUS
És EGY NAGY KÉRDÉS miért pont egy egyetem hallgatója a hibás, hüje kérdés de mi köze van hozzá?
Nem provokáció????

Téma: Roma szúrta meg a romát ?
vaderi
2005. május 23. 22:40 | Sorszám: 70
A rossznyelvek és a "rasszisták" szerint Horváth Aladárnak csak azért sikerült diplomát szerezni a tanítóképzőben, mert tudott írni és olvasni, de mindig a kisebbségére hivatkozott,("azét mer én cigán vagyok") annak ellenére, hogy ott tartózkodása alatt, ha ivott cirkuszolt /naponta/ és a rendőrséggel is volt dolga állítólag lopási ügyben

Téma: Mit lehet eltakrni a kék kockás takaróval Mátrakeresztesen?
vaderi
2005. április 21. 22:56 | Sorszám: 0
Katasztrófa az amit annak minősítenek. Nem a jogszabály a meghatározó!
Katasztrófa az amikor egy ország vezetője ott van és nem lát! - továbbá az , hogy odamegy és hülyeséget beszél, az katasztrófa.
Az ország fele a cunami hírére adakozott, most mi van? - Magyarok kerültek bajba!
Magyarok kerültek bajba!
Magyarok kerültek bajba!
Magyarok kerültek bajba!

Téma: Megy a Juhász ??
vaderi
2005. február 24. 23:24 | Sorszám: 54
Olvassátok el - Bartus László Maffiaregény - című könyvét, és minden tiszta lesz előttetek " "

Ők egy kis nosztalgiából lapozgathatnák - ha tudnának olvasni!

Email a webmesternek | Gondola