gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: nincs orvos, nincs kórház, lopakodó népirtás folyik
szatigor
2007. április 01. 08:27 | Sorszám: 756
"Molnár Lajos a siker példája, mondta Kóka János. "Ha Molnár Lajos lenne a Titanic, biztosan a jéghegy süllyedne el" – fogalmazta meg az egészségügyi miniszter eltökéltségét a reformok mellett. "

"Ha leakarjuk csapolni a mocsarat, nem a békákat kérdezzük meg"

Kóka a liberális demokrata aranyköpései a szervezett és tudatos népírtásról.

Téma: FÉljen az MSZP-SZDSZ kormány!
szatigor
2005. július 05. 12:05 | Sorszám: 36
Éljen, de ne sokáig.
szatigor
2005. július 05. 12:05 | Sorszám: 35
Éljen, de ne sokáig.

Téma: Kik és miért szavaztak az MSZP-re?
szatigor
2006. május 12. 09:09 | Sorszám: 146
Én mostanában, mindig azt a régi szép slágert próbálgatom értelmezni, amelyben egy nagyapa az unokájáról énekel, miszerint

"szólga nem lesz ez a kislegény"

Valóban szolga nem, de munkanélkűli, sőt hajléktalan az lehet,

"az én kis unokám!"

Na nem az enyém, mert olyan nekem még nincs, hanem annak a bizonyos slágernek az előadójáé + még nagyon sokunké.

szatigor
2006. május 11. 14:04 | Sorszám: 141
Értem, amit mond, de az általánosítás akkor sem helyes. Ha történelmi szinten nem is úszhatjuk meg az adott kor társadalmának általános, egyoldalú elmarasztalását legalább itt most és magunk között ne essünk ebbe a hibába.

Én például a maszopra akkor szavaztam utóljára, amikor még kötelező volt szavazni, ezért logikusan következik számomra, hogy legközelebb is akkor fogok rájuk szavazni, majd ha az kötelező lesz.

Egyébként FIDESZ aktivistaként próbáltam megtenni, ami tőlem telt, sajnos nem jártunk sikerrel. Rengeteg még a mosottagyú, hiszékeny, butaember.

Azt, hogy a fiatalok ma miért szavaznak az MSZP-re, ha százévig élek sem fogom megérteni, mintahogy azt sem értem, hogy az én korosztályom miért tud rájuk szavazni, amikor köztudottan, hazudtak reggel, hazudtak este, hazudtak minden hullám hoszon. Bár ebben következetesek, mert most is azt csinálják, s amint látom még mindig bejönn nekik. Hiába no. Nagy az isten állatkertje, sok birka el fér benne.

szatigor
2006. május 10. 12:41 | Sorszám: 139
Egyetértek dr.o szavaival, de mivel majdnem a "pufajkás, de normális nem lehet" korosztályához tartozom a szerény 64 évemmel, annyit hozzá tennék, hogy azért ebben a korosztályban is vannak tisztánlátó normális emberek.

Én pl. soha nem szavaztam és szavaznék egy bukott diktatúra bukott vezetőit favorizáló az állampárt törvényes jogutódjaként funkcionáló párförmedvényre.

Amióta ez a hazaáruló Horn Gyula a MIÉP szavazókra és szimpatizánsokra azt mondta, hogy nem lehetnek normálisok, mert örülnének a MIÉP Parlamentbe jutásának én sem tudom őt csak elmetetegnek minősiteni a hazaáruló kiegésszitéseként, ugyan is akkor éppen a MIÉP-re szavaztam.

Tehát Kedves dr.o! Azért ne bántson meg minden pufajkás korút az országban, mert közöttünk sem mindenki mélybolsi, mosottagyú bunkó, hanem igen vagyunk egy páran tisztánlátó, nemzeti radikális gondolkodásúak is.

szatigor
2006. május 01. 20:17 | Sorszám: 123
Jók a meglátásaid a Fidesz teljes szétverésére irányúló egész pályás letámadást illetően, de ez már legalább 6 éve tart, ha jól emlékszem. Igaz most fordultak a célegyenesbe az álbalszoclib vezérek tenyeréből mazsolázgató un.független médiaguruk, ezzel a győzelemmel. Kovács László hírdette meg a támadás kezdetét, amikor kimondta, hogy nem konstruktiv ellenzéke kivánnak lenni a FIDESZ-nek. Ekkortól kigyót-békát kiáltanak, s minden képzeletet felülmúló rágalom hadjáratot hírdettek meg a FIDESZ lejáratására. Téved aki azt, hiszi, hogy ez az ösztüz gyengűlni fog a választási győzelmükkel.Balatonöszödön most dolgozzák ki az új tematikát, mert 8 évre már mégsem mutogathatnak majd vissza ebben a ciklusba a hibák okaiként a FIDESZ-re, tehát újjabb népbutitó ötletek kellenek a FIDESZ fanatizálására, már van is egy /régiúj/ találmányuk, miszerint Orbánnak mennie kell a politikai életből, mert Ő megosztó, köztársaság ellenség, demokrácia és szabadság akadályozó tényező, miközben az általuk produkált nehéz államháztartási reformok miatti szükségszerű népszerűtlen intézkedések felelőségét szeretnék megosztani vele, illetve a FIDESZ-el. Örömmel hallottam ma Orbán Viktortól a Várban, hogy ebben hiába reménykednek. Ám a nemtelen harc tovább folytatása részükről egészbiztos. Ezért kellett volna 1990-ben az akkori médiagurukat a diktatúra kiszolgálása cimén eltávolitani a médiák vezetéséből. Akkor lett volna indok, sajnos mostmár késő.
szatigor
2006. május 01. 10:05 | Sorszám: 116
Valahogy igy látom én is, hozzátéve, hogy a Polgári kormány a teljesen elesetteket is ugyan úgy támogatná, sőt jobban, mint az álbalszoclib oldal, de a magukat baloldalinak nevező vezetők az Őket hűcsatlosként kiszolgáló médiák segítségével ennek megértését lehetetlené teszi az érintettek számára.

A polgári oldal két utóbbi vereségének véleményem szerint kizárólagos oka ez a média túlsúly, amely Európában egyedűlállóan jellemzi az uralkodó Kormányoldalt, azaz nincs még egy ország, ahol ennyire érintetlen maradt a posztkomunnista, hazug álbalszoclib média arisztokrácia a rendszerváltás után.

Sajnos ezért az MDF elsősorban, de a FIDESZ is felelős. Akkor kellett volna elzavarni Őket, amikor a rendszerváltás átmeneti időszakában összecsomagolva várták az elzavarásukat. Még maguk sem hitték, hogy maradhatnak és hazudhatnak tovább reggel, hazudhatnak este, hazudhatnak minden hullámhosszon, mint a diktatúra 50 évében. Sőt, talán még jobban.

Téma: Mi az oka Budapest vörösbe borulásának?
szatigor
2006. május 02. 07:25 | Sorszám: 243
"Nem tudom, hogy Kaposváron ki szolgáltat, de az alapcsomag nem összekeverendő a minimál csomaggal."

A létezőt nehéz lenne a nem létezővel összekevernem, mivel nálunk a program kinálatban nincs olyan, hogy "minimál csomag"

Van viszont "alap" "emelt" és "extra csomag", de erről már írtam. A téritési költségei lényegesen eltérnek, főleg az első kettő vonatkozásában.

Na most az a gond, hogy az ország lakosságának nagyobbik része csak ezt bizonyos alapcsomagot tudja nézni a Tv2 és az Rtlklub-al kigésszitve, de Duna Tv nélkül.

Ezt tükrözi a jelenlegi szavazások eredménye is. Amig kiegyensúlyozott média viszonyok nem lesznek, addig a jobboldal versenyhelyzetben sincs. Az 1998-as jobboldali gyözelem a véletlen műve volt.

szatigor
2006. május 01. 20:31 | Sorszám: 240
"Jaj! Aczél vörös Endrét kihagytad, pedig Ő aztán nem semmi."

Valóban nem említettem Aczél Elvtársat, de gusztusom is van azért.

szatigor
2006. május 01. 20:29 | Sorszám: 239
"Nahát, nézzed ezt a két műsort, pont neked való mindegyik."

Örülök, hogy ilyen felkészült vagy belőlem, tudod, hogy milyen műsorok valók nekem.

Pont olyan vagy mint az imádott pártod az MSZP-SZDSZ. Ők is jobban tudják, hogy milyen jobboldalra van szüksége az országnak, mint mi jobboldaliak.

Birom ezt a hatalmas önbizalmat bennetek. Több mint félévszázada mindig mindent jobban tudtok, mint a riválisotok, de eddig még mindig csak a pusztulást és a csődöt hoztátok az országra. Figyelj jól, pár hónap és meglátod milyen igazam van.

szatigor
2006. május 01. 10:28 | Sorszám: 230
"Nahát, kb ennyi eszed van, aki nem a hírtévét nézi, az csakis a győzikét nézheti, ez a két variáció lehetséges a hírtv nézői szerint."

Nahát! Neked meg nem kb., hanem pontosan annyi eszed van, hogy amennyiben egy nem tetsző véleményt olvasol azonnal személyeskedni kezdesz annak írójával az esetleges észérvek helyett.

No, de engem már nem leptél meg, stílusotok, modorotok, gondolkodásmódotok az unalomig ismert előttem álbalszoclibem.

Mellesleg jegyzem meg, hogy a Hír Tv Csintalan műsora után azonnal a Magyar ATV Fórumára kapcsolok és ugyanúgy megnézem azt is,/onnan ismerlek téged is/ sőt néha a "Napkelte" műsorát is, bármennyire gyomorgorgató is a csontig nyalásokat látni a szempillafestő Orosz Jóskától, de még inkább a Verebes Elvtárstól, igaz a többi "független" posztkomcsi médiasztár sem külömb sokkal.

szatigor
2006. május 01. 08:52 | Sorszám: 228
"Ez hülyeség! A "panelprolik" többségükben fogják a Hír Tv-t."

Ezt hülyeség igy kijelenteni, mivel semmi nem bizonyitja, hogy a un. panerprolik nézik, vagy nem nézik a Hír Tv-ét, de az sem tisztázott, hogy kik azok a panelprolik. Én is egy négy emeletes épület egyik lakásában lakom, de véletlenűl sem hiszem, hogy panelproli lennék, ámbátor, ha a panelproli vagyok akkor azt kérem a többi panelprolitól, hogy gondolkodjon úgy mint én, s akkor egészbiztos, hogy a maszop soha az életben nem lesz kormányzó párt.

szatigor
2006. május 01. 08:44 | Sorszám: 227
"Nálunk pl az alapcsomagban van, de az esetek nagyrészében eszem ágában sincs nézni. Na erre varrj gombot!"

Gondolom ez a Te magánügyed, varrási problémáidat old meg nélkülem. Nézd a Győzikét, az gondolom jobban fekszik az izlésednek és kulturális igényednek, mint a Hír Tv tényfeltáró "Célpont"-ja.

Egyébként nehéz elhinni, hogy az alapcsomagban van nálatok a Hír Tv, de nem vonom kétségbe a szavaid, de bosszantó, hogy akkor a Vidanet miért az emelt csomagba tette, vannak ismerőseim, nyugdíjasok, akik a kétezer forint körüli árkülömbözet miatt nem kérik az emelt csomagot, amelyben a Hír Tv van.? Pontosabban az alapcsomag: 850.-Ft. Emelt csomag 2.810.-Ft. Extra csomag: 3990.-Ft.

szatigor
2006. május 01. 08:27 | Sorszám: 226
Kedves Szutyok! Nem tudom hol futkározott végig, de biztosan nem mond igazat amit a fáradságának tudok be. Fusson már erre Kaposvár felé is egy kört és akkor meglátja, hogy Megyejogú Városként nincs az alapcsomagba a Hír Tv. Ebből logikusan következik, hogy más kisebb, nagyobb városban sem igaz, hogy ott van. Alap csomagban egyetlen viszonylag elfogulatlan csatorna van a Duna Tv. A két helyi csatornán kivül alapban még az M1 És az M2 van.

A Hír Tv az emelt csomagban van és annak ellenére, hogy én a legdrágább Extra csomagot fizetem jobb oldali nézeteket bátran felvállaló csatorna egyetlen egy van a 43-ból, azaz a 31 magyarnyelvű csatornából.

Akkor miről beszélünk a médiaegyensúly jegyében? Harmincegy csatornából van egy viszonylag elfogulatlan, egy jobboldali csatorna a többi az általam álbalszoclib "csontignyaló" névvel becézett Kormánypárti csatorna. Ez tény, mint ahogy az is, hogy a Hír Tv-ét az országban elenyésző százalékban lehet a lakosságnak fogni.

szatigor
2006. április 30. 16:26 | Sorszám: 211
Ja! S miért is csak 1-2% a nézettsége?

Mert a Kábelszolgáltatás nem az ország egész területén, hanem csak részterületeken, nagyobb városokban biztositott, de a Hir Tv-ét ott sem teszik sehol az olcsó alapcsomagba a szoclib elkötelezettségű szolgáltatók.

Ez is egy álbalszoclibb húzás, ezen a téren is "bele húztak"

szatigor
2006. április 30. 15:45 | Sorszám: 206
"A kereskedelmi tévék és rádiók messze 70% fölött visznek mindent, a maradékon osztozik egy rakás média, de azok között is alig van jobbos. A HírTV nézettsége 1-2%, ezen múlik minden, ez van, a többi csak duma."

Ezzel a megállapitással értek egyet, nem a maszop nyerte meg a választásokat, hanem az álbalszoclib "csontignyaló" média nyerte meg nekik.

Ilyen teljessítménnyel, mint amit ez a kormány produkált
hogyan is nyerhetett volna ez a táncikáló, zavaros tekintetű ripacs.

Téma: Kudarc – Gyurcsány Ferenc elfáradt
szatigor
2005. június 22. 07:48 | Sorszám: 83
Ha Szabó Edina megitélésében nem is értünk egyet az egyéb beirásaid és véleményed Gyurcsány és Medgyesi ripacskodásairól stimmelnek a tisztánlátók táboráéval, azaz "AMK"tagokéval./Agymosás Mentesek Klubja/
szatigor
2005. június 21. 08:45 | Sorszám: 69
Ezt utálom a Fórumozásban, itt mindenki olyan okos, hogy az már szinte fáj. Nem mindegy az neked, hogy ki milyen magyarsággal mondja el a véleményét. Nem lehet mindenki Lőrincze Lajos. Okos tojás.
szatigor
2005. június 20. 17:16 | Sorszám: 58
Bocs., de úgy tűnik rossz helyre jöttem. Azt hittem itt Gyurcsányról beszélgetünk, de látom az "Édes anyanyelvünk" műsorába csöppentem. Szabó Edina egy kiváló Tv-és személyiség, állandó mikrofonközelben van a helye.

Téma: Ballib médiapatkányok
szatigor
2005. július 03. 17:52 | Sorszám: 39
A topik címe nagyon megtetszett, ezért visszaolvasás nélkül megnevezek egy-két ballib médiapatkányt. Az elsőhelyen Verebes Istvánt tartom nyílván, akit a "Napkelte" műsorvezetői három lépés távolságból követnek. Rajnai Attila egylépésre megközelítette a listavezetőt, karőltve a "Viktor" című könyv szerzőjével, akinek a neve szerencsére eszembe sem jut, annyira jelentéktelen alak. A Népszabadság volt főszerkesztője is ott settenkedik, most magasabb beosztásnak örvendve a balszoclib médiapatkányok főnökeként az élen, mivel jól bevált hagyományként a balszoclibek felfelé buknak, ha kiderűl, hogy már megint hazudtak./Teller levél/Meg ne feledkezzek már a Juszt Lacikáról és Buzerikusz Sanyikáról, hiszen nem semmik, így együtt a közszolgálatinak csúfolt Magyar1-en. A többieket később, mert hányingerrel küzködöm az eddigi nevek miatt, kell egy kis idő a feltörekvő undorom leküzdéséhez.

Téma: Fletóról kérdezek, mert "innen" nem látom...
szatigor
2006. május 15. 13:58 | Sorszám: 8
"Milyen irányban folynak Gyurcsány Ferkó abbéli igyekezetei, hogy Magyarország, Európa szívében az elkövetkezendö évtizedekben békés, kiegyensúlyozott és sikerekben gazdag helyet foglaljon el a nemzetek közösségében."

Kedves Orbe!

Bevallom kérdésére nem tudom a választ, de tegnap kertészkedés közben én is filoztam az élet nehéz kérdésein és rádöbben Gyurcsány Ferkó egyetlen, de mindent elsöprő érdemére napjainkra.

Ez a következő:

Gyurcsány Ferenc elkövetkező bátor és igazságos intézkedései eredményeként, most végre megismerhetjűk, azt a gazdasági és pénzügyi csödőt az országban, amelyet nélkűle soha nem ismerhettünk volna meg, mert áldásos, másfél éves tevékenysége nélkűl, ezek nem jöttek volna létre, azaz nem léteznének.

Köszönjük Gyurcsány Fletó, állami ingatlan megszerző ügynök, sikeres vállalkozó, önjelölt miniszterelnök közjogi méltósága, internetfüggő blogbirtokos.

Mit felejtettem ki? Ja igen: Orbánfóbiás pszichopata.

Téma: Jobbik: Orbán elvesztette az erkölcsi-politikai alapot
szatigor
2005. június 29. 06:27 | Sorszám: 155
Nem úgy gondoltam, hogy hőzöngeni fogok a felvételemet követő első tag gyűlésen, hanem úgy, hogy megkérdezem mi indokolta a testvérpárti kapcsolat felvételét a Likuddal.Elfogadható magyarázatnak tudom elképzelni pl. az örökös már szinte mániákus antiszemitázási vádak ellehetetlenitését, amivel az álbalszoclibek napponta próbálkoznak a FIDESZ-el szemben harsogni.
szatigor
2005. június 28. 17:47 | Sorszám: 100
A palesztinok lakóházainak bulldozerolása és a több tizkilómáteres kőfal épitése még ilyen példa a levegőből végzett célzott célszemélyek vagy célt tévesztett gyermekek kilővéséről már nem is beszélve.
szatigor
2005. június 28. 17:32 | Sorszám: 99
Rendben megfogom írni. Bevallom én is kiváncsian várom a reagálásukat, mivel kb egy hónapja léptem be, pontosabban május 26-án. Lehet hogy kizárnak? Nagy karriert nem futok be az biztos, de nem is akarok.
szatigor
2005. június 28. 16:18 | Sorszám: 87
Elárulom miért éppen Izraelt zárnám ki a testvérpárt kapcsolat létesítésének lehetőségeiből, ha tényleg nem érted. Többek között azért, mert amelyik ország katonái kővel dobáló gyerekek tiltakozó akciójára golyószóróval válaszolhatnak, abból az országból nekem testvérpárt nem kell.Tudnék még számtalan pédát sorolni, ami nem tetszik az Izraeli magatartásban és amiért nem tekintem testvérpártnak egyetlen pártjukat sem, amig ezek a példák élnek, mert sajnos nagyon is élő példák lennének, de ha Te nem értetted az első levelem agályait, akkor neked hiába sorolom.A tiltakozásomnak a legközelebbi taggyűlésen hangot is fogok adni.
szatigor
2005. június 28. 08:37 | Sorszám: 51
Bevallom én is meginogtam a hír hallatán és nem értem Orbán Viktor Izraeli testvérpárt keresését és megtalálását. Annyi más helye lenne a világnak, ahol testvérpártra találhatot volna, de Ő pont Izraelben kereste és találta meg. Nem a zsidókkal van bajom, bár az se lenne csoda, ha a tömérdek bankáraira és pénzoligarchiáira gondolok, hanem az Izrael állam magatartásával a palesztinokkal és a környező országaival szemben, valamint cionista törekvéseikre világszerte. Namármost kb. egy hónapja azért léptem be a FIDESZ-be a JOBBIK helyett, mert felháborított a JOBBIK viselkedése a Köztársasági Elnök választást követően. Mármint, hogy igyekeztek besározni az Alkotmány Birósági Elnökként bevált Sólyom Lászlót az apóssán keresztűl. Ez számomra visszatetsző, komcsi módszer, amit egy általam választott pártól nem fogadok el. Igy lettem FIDESZ-tag és mint ilyen nehezen fogadom el, illetve nem tekintem testvér pártomnak az Izraeli Nikud vagy fenetudjamilyen cionista pártot.Mivel azonban ezt a hazug, nemzetáruló, álbalszoclib kormányt a FIDESZ nélkül leváltani nem lehet maradok FIDESZ tag, hátha egyéb marhaságot nem követnek el.

Email a webmesternek | Gondola