Téma: Mi az oka Budapest vörösbe borulásának?
|
szatigor |
2006. május 02. 07:25 | Sorszám: 243 |
"Nem tudom, hogy Kaposváron ki szolgáltat, de az alapcsomag nem összekeverendő a minimál csomaggal." A létezőt nehéz lenne a nem létezővel összekevernem, mivel nálunk a program kinálatban nincs olyan, hogy "minimál csomag" Van viszont "alap" "emelt" és "extra csomag", de erről már írtam. A téritési költségei lényegesen eltérnek, főleg az első kettő vonatkozásában. Na most az a gond, hogy az ország lakosságának nagyobbik része csak ezt bizonyos alapcsomagot tudja nézni a Tv2 és az Rtlklub-al kigésszitve, de Duna Tv nélkül. Ezt tükrözi a jelenlegi szavazások eredménye is. Amig kiegyensúlyozott média viszonyok nem lesznek, addig a jobboldal versenyhelyzetben sincs. Az 1998-as jobboldali gyözelem a véletlen műve volt.
|
|
szatigor |
2006. május 01. 20:31 | Sorszám: 240 |
"Jaj! Aczél vörös Endrét kihagytad, pedig Ő aztán nem semmi." Valóban nem említettem Aczél Elvtársat, de gusztusom is van azért.
|
|
szatigor |
2006. május 01. 20:29 | Sorszám: 239 |
"Nahát, nézzed ezt a két műsort, pont neked való mindegyik." Örülök, hogy ilyen felkészült vagy belőlem, tudod, hogy milyen műsorok valók nekem. Pont olyan vagy mint az imádott pártod az MSZP-SZDSZ. Ők is jobban tudják, hogy milyen jobboldalra van szüksége az országnak, mint mi jobboldaliak. Birom ezt a hatalmas önbizalmat bennetek. Több mint félévszázada mindig mindent jobban tudtok, mint a riválisotok, de eddig még mindig csak a pusztulást és a csődöt hoztátok az országra. Figyelj jól, pár hónap és meglátod milyen igazam van.
|
|
szatigor |
2006. május 01. 10:28 | Sorszám: 230 |
"Nahát, kb ennyi eszed van, aki nem a hírtévét nézi, az csakis a győzikét nézheti, ez a két variáció lehetséges a hírtv nézői szerint." Nahát! Neked meg nem kb., hanem pontosan annyi eszed van, hogy amennyiben egy nem tetsző véleményt olvasol azonnal személyeskedni kezdesz annak írójával az esetleges észérvek helyett. No, de engem már nem leptél meg, stílusotok, modorotok, gondolkodásmódotok az unalomig ismert előttem álbalszoclibem. Mellesleg jegyzem meg, hogy a Hír Tv Csintalan műsora után azonnal a Magyar ATV Fórumára kapcsolok és ugyanúgy megnézem azt is,/onnan ismerlek téged is/ sőt néha a "Napkelte" műsorát is, bármennyire gyomorgorgató is a csontig nyalásokat látni a szempillafestő Orosz Jóskától, de még inkább a Verebes Elvtárstól, igaz a többi "független" posztkomcsi médiasztár sem külömb sokkal.
|
|
szatigor |
2006. május 01. 08:52 | Sorszám: 228 |
"Ez hülyeség! A "panelprolik" többségükben fogják a Hír Tv-t." Ezt hülyeség igy kijelenteni, mivel semmi nem bizonyitja, hogy a un. panerprolik nézik, vagy nem nézik a Hír Tv-ét, de az sem tisztázott, hogy kik azok a panelprolik. Én is egy négy emeletes épület egyik lakásában lakom, de véletlenűl sem hiszem, hogy panelproli lennék, ámbátor, ha a panelproli vagyok akkor azt kérem a többi panelprolitól, hogy gondolkodjon úgy mint én, s akkor egészbiztos, hogy a maszop soha az életben nem lesz kormányzó párt.
|
|
szatigor |
2006. május 01. 08:44 | Sorszám: 227 |
"Nálunk pl az alapcsomagban van, de az esetek nagyrészében eszem ágában sincs nézni. Na erre varrj gombot!" Gondolom ez a Te magánügyed, varrási problémáidat old meg nélkülem. Nézd a Győzikét, az gondolom jobban fekszik az izlésednek és kulturális igényednek, mint a Hír Tv tényfeltáró "Célpont"-ja. Egyébként nehéz elhinni, hogy az alapcsomagban van nálatok a Hír Tv, de nem vonom kétségbe a szavaid, de bosszantó, hogy akkor a Vidanet miért az emelt csomagba tette, vannak ismerőseim, nyugdíjasok, akik a kétezer forint körüli árkülömbözet miatt nem kérik az emelt csomagot, amelyben a Hír Tv van.? Pontosabban az alapcsomag: 850.-Ft. Emelt csomag 2.810.-Ft. Extra csomag: 3990.-Ft.
|
|
szatigor |
2006. május 01. 08:27 | Sorszám: 226 |
Kedves Szutyok! Nem tudom hol futkározott végig, de biztosan nem mond igazat amit a fáradságának tudok be. Fusson már erre Kaposvár felé is egy kört és akkor meglátja, hogy Megyejogú Városként nincs az alapcsomagba a Hír Tv. Ebből logikusan következik, hogy más kisebb, nagyobb városban sem igaz, hogy ott van. Alap csomagban egyetlen viszonylag elfogulatlan csatorna van a Duna Tv. A két helyi csatornán kivül alapban még az M1 És az M2 van. A Hír Tv az emelt csomagban van és annak ellenére, hogy én a legdrágább Extra csomagot fizetem jobb oldali nézeteket bátran felvállaló csatorna egyetlen egy van a 43-ból, azaz a 31 magyarnyelvű csatornából. Akkor miről beszélünk a médiaegyensúly jegyében? Harmincegy csatornából van egy viszonylag elfogulatlan, egy jobboldali csatorna a többi az általam álbalszoclib "csontignyaló" névvel becézett Kormánypárti csatorna. Ez tény, mint ahogy az is, hogy a Hír Tv-ét az országban elenyésző százalékban lehet a lakosságnak fogni.
|
|
szatigor |
2006. április 30. 16:26 | Sorszám: 211 |
Ja! S miért is csak 1-2% a nézettsége? Mert a Kábelszolgáltatás nem az ország egész területén, hanem csak részterületeken, nagyobb városokban biztositott, de a Hir Tv-ét ott sem teszik sehol az olcsó alapcsomagba a szoclib elkötelezettségű szolgáltatók. Ez is egy álbalszoclibb húzás, ezen a téren is "bele húztak"
|
|
szatigor |
2006. április 30. 15:45 | Sorszám: 206 |
"A kereskedelmi tévék és rádiók messze 70% fölött visznek mindent, a maradékon osztozik egy rakás média, de azok között is alig van jobbos. A HírTV nézettsége 1-2%, ezen múlik minden, ez van, a többi csak duma." Ezzel a megállapitással értek egyet, nem a maszop nyerte meg a választásokat, hanem az álbalszoclib "csontignyaló" média nyerte meg nekik. Ilyen teljessítménnyel, mint amit ez a kormány produkált hogyan is nyerhetett volna ez a táncikáló, zavaros tekintetű ripacs.
|
|
|