gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Róna Péter: Orbán falnak viszi az országot
Meggyvágómadár
2011. szeptember 15. 13:44 | Sorszám: 13
Nem pedig. Viszont.
Pardon.
Meggyvágómadár
2011. szeptember 15. 13:43 | Sorszám: 12
Az mi, kedves Don Állat?
Amalfabéka vagyok az ilyesmihez. Angol szösszeneteidet pedig nagyon kedveltem hajdanán...
Meggyvágómadár
2011. szeptember 15. 01:25 | Sorszám: 3
Van ennek esze. De srófra jár.
Nem kell olvasni. Meglátod a nikkjét és már mész is tovább.
A való életben is ezt kéne tenni ezekkel. Lásd még: Velencei kalmár.

Téma: Olvastátok ? ( 21.)
Meggyvágómadár
2011. szeptember 04. 14:51 | Sorszám: 4585
Vannak régi hallgatagok is, mint jómagam, de valahogy sose balhibbantak...

Téma: Gyurcsányra rájár a rúd..
Meggyvágómadár
2011. június 16. 10:20 | Sorszám: 758
"gyurcsány(i)ra rájár a rúd"

Üssed, üssed, botocskám!

Meggyvágómadár
2011. május 15. 16:09 | Sorszám: 2593
Ön elhiszi?

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár, elhiszem, hogy Hunvald Györgyöt haza kellett engedni. Azt is készséggel elhiszem, hogyha valakit 603 millió forintos károkozással gyanúsítanak, és több mint két évig őrizetben tartanak, annak jár némi szabadság, grasszáljon szabadon Budapesten, hiszen lakhelye a főváros, s csak ezt tiltják neki. Elhiszem azt is, hogy az elmúlt héten annyira megromlott a volt erzsébeti polgármester egészségi állapota, hogy csak egy kiadós emeszpés szabadulási partin tudja azt kezelni. Mert egy hete döntött úgy a Fővárosi Ítélőtábla, hogy Hunvaldnak rács mögött a helye, fél éve pedig a most gátlástalanul humánus Fővárosi Bíróság hozott hasonló határozatot. S akár hiszik, akár nem, nekem még afelől sincs kétségem, hogy a 46 ezer oldalnyi bizonyíték csak valamilyen gonosz fideszes összeesküvés eredménye, s a jó Hunvald a 603 millió mellé nem akart még elemelni újabb 1,7 milliárd forintot. Elhiszem, hiszen a mélyen tisztelt Fővárosi Bíróság mostani döntése erre a következtetésre ad okot.

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár elhiszem, hogy Gál Györgyöt is haza kellett engedni. Kifejezetten tisztelem a bíróság bölcs szigorát, hogy a volt SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnököt házi őrizetbe helyezte. Azt is elhiszem, hogy Erzsébetváros létszükséglete volt, hogy Gál úr sógornője, annak barátnője, sőt a barátnő testvére is minél gyorsabban bérlakáshoz jusson. S csakis a realisztikusan frappáns vagyongazdálkodás eredménye lehetett, hogy az említett lakásokat a fent említett bérlők kedvezményesen meg is vásárolhatták. Az pedig, hogy Gál barátnője és felesége – mintegy a szabad demokrata családideál valóságba ültetéseként – az önkormányzat cechére telefonált tényleg csak piszlicsáré ügy ahhoz képest, hogy Hunvaldhoz hasonlóan köze lehetett az eltűnt százmilliókhoz. Mindezt elhiszem, hiszen a mélyen tisztelt Fővárosi Bíróság mostani döntése erre ad okot következtetni.

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár elhiszem, hogy Hunvald és Gál már semmiképpen sem bírta volna ki őrizetben a következő pár hetet, amíg a büntetőper folytatódik. Nem is beszélve a rá következő egy hónapról, amelyen belül véget ér. Elhiszem, hiszen semmi okom sincs kételkedni a bíróság körültekintésében és bölcsességében. Mint ahogy nem volt akkor sem, amikor a szerencsétlen szülésznőt hetekig tartották rács mögött, s miután házi őrizetbe helyezték, még a parlamenti meghallgatás ülésére sem engedték el. Világos: a szigor az legyen szigor. S a törvény helyes alkalmazása is legyen valami…

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár elhiszem, hogy Hagyó Miklóst aztán végképpen haza kellett engedni. Nyilván nem érezte jól magát a sitten, nagyot fogyott, és a hazai börtönviszonyok ismeretében még a napi parizeradaggal is gond lehetett. Egy másodpercig sem kételkedtem abban sem, hogyha valakit bűnszövetkezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással vádolnak, annál nem áll fel az összebeszélés esélye, s bensőséges házi őrizetben a helye. A bíróság példás bölcsessége, hogy március végén két hónapra meg is hosszabbították a házi őrizetet, hiszen annyira jól érzi ott magát, ráadásul az egyik pletykalap szerint még napi rendszerességgel lelkigyakorlatot is végez egy „kis egyház” képviselőjével. Arany az ilyen ember, na. S mivel Kulcsár Attilának is kijutott eme szigorból, sőt, még siófoki partizását is elnézték, és csak hinni tudok a mélyen tisztelt bíróságnak.

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint az elmúlt évtizedeket Magyarországon leélt állampolgár egy dologban azonban már nem tudok hinni. Abban, hogy a fenti történetek a véletlen művei, abban, hogy a bíróság mindig független, hogy igazságot vagy legalábbis törvényt oszt. Abban, hogy nincs szükség a bírósági reformra. Ebben, mélyen tisztel bíróság, én már nem hiszek, hiszen a hónapról hónapra egyre mélyebben tisztelt bírói kar döntései erre adnak okot következtetni.

És, sajnos, ebben már nem vagyok egyedül.
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/on_elhiszi.html

Meggyvágómadár
2011. május 15. 16:07 | Sorszám: 2592
Ami van, az nem igazságszolgáltatás Magyarországon, lám, te is elismered.

De nem is jogszolgáltatás, mert a törvényeinket nem alkalmazzák, vagy nem helyesen alkalmazzák, vagy a lakosság egyes rétegeire vonatkozóan eltérően alkalmazzák. Ráadásul olyan törvényeket, amelyeket évtizedek alatt gazemberek hoztak a saját bőrük mentésére a megfelelő lehetséges kiskapukkal, a megfelelő enyhe ítéletek lehetővé tételével.

Többféle igazság pedig nincs.
Igazság csak egyféle van. A nappal nappal, az éjszaka éjszaka.
Lehet, hogy gyurcsányitól hunvaldon át a legutolsó mélysötét cigány gyilkosig mindegyiknek van igazsága a saját szemszögéből, de emberi és isteni törvények szerint csak egy igazság van. A becsület, a tisztesség, az erkölcs igazsága.
És nem a bűnözők, az erkölcstelenek, a gyilkosok igazsága.

Korcs ez a világ, ez az ország. Az elkövetett bűnökért ma is a "szemet szemért, fogat fogért"-elvet kellene alkalmazni, nem pedig a "csak a bűnözőknek vannak jogai, az áldozat minek ment oda"-elvet. Aki nem tanulja meg, az megfizet. Tisztulna is a társadalom.

Ehelyett ma akinek pénze, vagyona van, az mindent megtehet, kimossák a leggyalázatosabb bűnökből is a "sztár"-ügyvédek és hasonszőrűek. A gyilkosnak rögtön az elmeállapotáért kezdenek aggódni, a fehérgallérosnak a jogaiért. Az áldozatot nem védi senki, sorsára hagyják, pusztuljon vagy nyomorodjon bele testileg-lelkileg a vele történtekbe.

Aki pedig nem maga követi el tetteit, el tudja érni, hogy felbujtásának kriminológiai (rohác) vagy politikai (csótány, szilvási, szekeres, ezrek és ezrek fent és lent)) bizonyítékat elmismásolja a gazságszolgáltatás korrupt /aljas / elfogult / gazságoknak elkötelezett képviselője.

Gyalázat.

Ami pedig az ültetést illeti : Karthágó se ott épült fel, ahol elsózták. És nem abból.
Ültetni leginkább bűnözőket szeretnék. Jó mélyre, és nagyon sokáig.

És ezzel marhára nem vagyok egyedül.

Téma: Cigányok
Meggyvágómadár
2011. május 14. 19:46 | Sorszám: 2102
Itt voltam én, csak most eszembe jutottam...

Meggyvágómadár
2011. május 14. 10:01 | Sorszám: 2570
A tájékozottságommal semmi baj.

Nem az én felvilágosításommal kellene foglalkoznia a belügyminiszternek, hanem hogy határidőn belül rohadjon meg a műanyag lakat a vigyorgó, hamarosan a mi pénzünkből a Bahamákon koktélozó bűnözők csuklóján.

Azzal van bajom (és nem csak nekem), hogy (i)gazságszolgáltatás helyett kontinuusan jog (sic!) szolgáltatás folyik.

Továbbá időhúzás (kulcsár), szerecsenmosdatás (princ), vérlázító ítéletek (cigánygyilkosok), bizonyítékok elrejtése, meghamisítása (rohác-per), TELJES hozzánemértés (mór), ésatöbbi, ésatöbbi.

Az egész jogalkalmazói bandát földig perzselném, felszántanám és bevetném sóval.

Meggyvágómadár
2011. május 14. 09:28 | Sorszám: 2564
Ön elhiszi?

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár, elhiszem, hogy Hunvald Györgyöt haza kellett engedni. Azt is készséggel elhiszem, hogyha valakit 603 millió forintos károkozással gyanúsítanak, és több mint két évig őrizetben tartanak, annak jár némi szabadság, grasszáljon szabadon Budapesten, hiszen lakhelye a főváros, s csak ezt tiltják neki. Elhiszem azt is, hogy az elmúlt héten annyira megromlott a volt erzsébeti polgármester egészségi állapota, hogy csak egy kiadós emeszpés szabadulási partin tudja azt kezelni. Mert egy hete döntött úgy a Fővárosi Ítélőtábla, hogy Hunvaldnak rács mögött a helye, fél éve pedig a most gátlástalanul humánus Fővárosi Bíróság hozott hasonló határozatot. S akár hiszik, akár nem, nekem még afelől sincs kétségem, hogy a 46 ezer oldalnyi bizonyíték csak valamilyen gonosz fideszes összeesküvés eredménye, s a jó Hunvald a 603 millió mellé nem akart még elemelni újabb 1,7 milliárd forintot. Elhiszem, hiszen a mélyen tisztelt Fővárosi Bíróság mostani döntése erre a következtetésre ad okot.

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár elhiszem, hogy Gál Györgyöt is haza kellett engedni. Kifejezetten tisztelem a bíróság bölcs szigorát, hogy a volt SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnököt házi őrizetbe helyezte. Azt is elhiszem, hogy Erzsébetváros létszükséglete volt, hogy Gál úr sógornője, annak barátnője, sőt a barátnő testvére is minél gyorsabban bérlakáshoz jusson. S csakis a realisztikusan frappáns vagyongazdálkodás eredménye lehetett, hogy az említett lakásokat a fent említett bérlők kedvezményesen meg is vásárolhatták. Az pedig, hogy Gál barátnője és felesége – mintegy a szabad demokrata családideál valóságba ültetéseként – az önkormányzat cechére telefonált tényleg csak piszlicsáré ügy ahhoz képest, hogy Hunvaldhoz hasonlóan köze lehetett az eltűnt százmilliókhoz. Mindezt elhiszem, hiszen a mélyen tisztelt Fővárosi Bíróság mostani döntése erre ad okot következtetni.

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár elhiszem, hogy Hunvald és Gál már semmiképpen sem bírta volna ki őrizetben a következő pár hetet, amíg a büntetőper folytatódik. Nem is beszélve a rá következő egy hónapról, amelyen belül véget ér. Elhiszem, hiszen semmi okom sincs kételkedni a bíróság körültekintésében és bölcsességében. Mint ahogy nem volt akkor sem, amikor a szerencsétlen szülésznőt hetekig tartották rács mögött, s miután házi őrizetbe helyezték, még a parlamenti meghallgatás ülésére sem engedték el. Világos: a szigor az legyen szigor. S a törvény helyes alkalmazása is legyen valami…

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint jogkövető állampolgár elhiszem, hogy Hagyó Miklóst aztán végképpen haza kellett engedni. Nyilván nem érezte jól magát a sitten, nagyot fogyott, és a hazai börtönviszonyok ismeretében még a napi parizeradaggal is gond lehetett. Egy másodpercig sem kételkedtem abban sem, hogyha valakit bűnszövetkezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással vádolnak, annál nem áll fel az összebeszélés esélye, s bensőséges házi őrizetben a helye. A bíróság példás bölcsessége, hogy március végén két hónapra meg is hosszabbították a házi őrizetet, hiszen annyira jól érzi ott magát, ráadásul az egyik pletykalap szerint még napi rendszerességgel lelkigyakorlatot is végez egy „kis egyház” képviselőjével. Arany az ilyen ember, na. S mivel Kulcsár Attilának is kijutott eme szigorból, sőt, még siófoki partizását is elnézték, és csak hinni tudok a mélyen tisztelt bíróságnak.

Mélyen tisztelt bíróság, tekintetes törvényszék, én mint az elmúlt évtizedeket Magyarországon leélt állampolgár egy dologban azonban már nem tudok hinni. Abban, hogy a fenti történetek a véletlen művei, abban, hogy a bíróság mindig független, hogy igazságot vagy legalábbis törvényt oszt. Abban, hogy nincs szükség a bírósági reformra. Ebben, mélyen tisztel bíróság, én már nem hiszek, hiszen a hónapról hónapra egyre mélyebben tisztelt bírói kar döntései erre adnak okot következtetni.

És, sajnos, ebben már nem vagyok egyedül.

Téma: Cigányok
Meggyvágómadár
2011. május 14. 09:21 | Sorszám: 2097
Namégegyszer, mert összeolvasztotta a citált szöveggel.

És amíg egy becsületes magyar ember, egy egész életét végigdolgozó tiszta sportoló majdnem meghalt, aki maradandó sérüléseket szerzett, akinek az életét megrövidítette egy mocskos cigány, addig ugyanezt a cigány rablógyilkost (akit természetesen nem a rendőrség fogott el, hanem maga a a sértett, és akinek cigány mivoltáról annyira kussolnak, hogy még a vak is látja, kiről, miről is van szó), azt pedig minden bizonnyal 8 nap felfüggesztettre ítélték, de felmentésért fellebbezett (helyette a fülvédője).

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Meggyvágómadár
2011. május 14. 09:20 | Sorszám: 2096
A megkéselt atlétának járt a fair play díj

1967 óta a Magyar Olimpiai Bizottság Etikai és Fair Play Bizottsága díjakkal ismeri el azokat a sportolókat, akik sportszerű cselekedetükkel mindenkinek példát mutatnak.
A 20 éves távol- és hármasugró Galambos Tibort a Keleti pályaudvar közelében megkéselték, mikor megpróbált elfogni egy tolvajt. 2010. augusztus 29-én nem volt edzése, moziba indult, pár lépésre a házuktól kiáltozást hallott. “A hangból éreztem, vészhelyzet van: egy nő nyakából letépték a láncát, a tolvaj felém futott. Reflexszerűen cselekedtem, eléálltam, a falhoz vágtam.”

A rabló felpattant és továbbfutott, az atléta üldözőbe vette, hamar utolérte. Ismét dulakodtak, a tolvaj kést kapott elő, és mellkason szúrta Galambost. Spriccelt a vér, lyukas tüdejével hazafelé indult. “Egy kaszinó előtt álló biztonsági őrtől próbáltam segítséget kérni, de elzavart, nehogy összevérezzem a falat.”

A szívburkot is érte a szúrás. Galambos hazaért, elszorította a vérzést, majd saját lábán ment a Péterfy Sándor utcai kórházba. Onnan a Fiumei úti baleseti osztályra szállították. Ott kiderült, a seb nagyon súlyos, a szúrás a szívburkot is érte, a mellkas felnyitásával életmentő műtét kellett végrehajtani. “Brutális volt felfogni, hogy vége a nagy életnek, meghalhatok. Imádkoztam, hogy mentsenek meg, és hogy teljen gyorsan az idő."

A késelés megváltoztatta az életét: “Addig is erkölcsös embernek tartottam magam, de azóta még inkább úgy gondolom, az embereknek muszáj kiállniuk egymás mellett. Én mindig ott leszek, ha valakinek szüksége van rám, és mindenkit próbálok motiválni, tartsunk össze.”

Két hónap múlva edzett. A műtét után sokáig fájdalmai voltak, de gyorsan felépült. Két hónappal később nem bírta sport nélkül, lement a pályára: “Muszáj volt látnom a rekortánt, a társakat." Nem állta meg, hogy ne eddzen, a sérülés miatt görnyedt testtartással félköröket csoszogott. Társai és edzői ennyit sem engedtek volna: “Húzzál haza, Tibi! Ezt nem szabad!"

Meghatódott, mekkora szeretettel veszik körül, az ország minden részéről küldtek neki üzeneteket, a Magyar Atlétikai Szövetség is segítette, a kórházban is rengetegen látogatták. “Édesanyám nem is akart már mindenkit beengedni, de abban az állapotban szükségem volt az energiákra, és jólesett, hogy sokan mellettem állnak.”

Ma már újra teljes értékű edzésmunkát folytat, közel olyan formában van, mint a késelés előtt. A főiskolás országos bajnokságra és a felnőtt Európa-kupára készül. A távolugrás és a hármasugrás mellett tavaly tízpróbázni is kezdett, különösebb készülés nélkül egyből teljesítette az utánpótlás vb-szintet. Azóta elhunyt nagyapjának egykor megígérte, világbajnok lesz.

Felismerte a késelőt. A tolvajt a rendőrség elfogta, Galambos ebben is a segített: amikor dulakodtak, megütötte a késelőt, aminek nyoma maradt, erről tudta beazonosítani támadóját. Amikor később elmentek egymás mellett az utcán, felismerte, megfigyelte, merre megy, értesítette a rendőrséget. A sokszoros visszaeső bűnözőt két nap múlva elfogták.

"A fair play arról szól, hogy habozás nélkül cselekedjünk, és ne mérlegeljünk a magunk érdekében. A sport pedig a tisztességes életre nevelésről is szól. Galambos tettével mindezeket igazolta" – mondta Kamuti Jenő, a fairplay-bizottság elnöke. http://sportgeza.hu/sport/2011/05/14/a_fair_play_eletveszelyes_is_lehet/

És amíg egy becsületes magyar ember, egy egész életét végigdolgozó tiszta sportoló majdnem meghalt, aki maradandó sérüléseket szerzett, akinek az életét megrövidítette egy mocskos cigány, addig ugyanezt a cigány rablógyilkost (akit természetesen nem a rendőrség fogott el, hanem maga a a sértett, és akinek cigány mivoltáról annyira kussolnak, hogy még a vak is látja, kiről, miről is van szó), azt pedig minden bizonnyal 8 nap felfüggesztettre ítélték, de felmentésért fellebbezett (helyette a fülvédője).

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Téma: Oszama és Gyöngyöspata: „Ne féljetek!”
Meggyvágómadár
2011. május 05. 10:54 | Sorszám: 36
Jó az üzenete Bin Laden lemészárlásának.

Ha erősebb vagy, fittyet hányhatsz a saját törvényeidnek is. Ha kimondod valakire, hogy bűnös, lemészárolhatod bóntetlenül, mi több, az egész (birka) világ neked fog tapsolni.

Jó, ha ügyelnek magukra a cigányok. Még rájuk is sor kerülhet.

Csak erősebbnek kell lennünk, és nem hagyni, hogy a balliberális paraziták szétrágják az államszervezet immunrendszerét.

Mert dolgoznak rajta veszettül, itt és idegenben.

Téma: Hallottátok? (4.)
Meggyvágómadár
2008. október 14. 23:40 | Sorszám: 1390
Hála a manifeszteknek. Meg az őket mozgató csótányista jósdacsirkefogónak.
Pedig ideje lenne már egy nagy-nagy tüzet rakni. Az utóbbiakból...

Téma: Olvastátok? (14.)
Meggyvágómadár
2008. október 14. 23:35 | Sorszám: 2470
http://mek.oszk.hu/04200/04245/

Hálistennek sok minden megtalálható már a Magyar Elektronikus Könyvtárban.
Íme Pezenhoffer.
Köszönet érte Végh Alpárnak, hogy felhívta rá a figyelmünket!!

Meggyvágómadár
2008. október 14. 23:32 | Sorszám: 2467
http://mek.oszk.hu/04200/04245/

Hálistennek sok minden megtalálható már a Magyar Elektronikus Könyvtárban.
Íme Pezenhoffer.
Köszönet érte Végh Alpárnak, hogy felhívta rá a figyelmünket!

Téma: Olvastátok? ( 7.)
Meggyvágómadár
2007. augusztus 24. 15:33 | Sorszám: 1022
Jogsértő cikkek?
A mifajtánk ellen már más sincsen.

Ha a kurucinfót támadják, talán a vele azonos szerverről működő kis kommunista szennyhonlapot is képbe lehetne hozni, amely folyamatosan sérti a polgári törvénykönyvet és az elektronikus kereskedelemről szóló törvényt, és ugyancsak teljes körű polgári és büntetőjogi felelősséggel tartozik(na) az általuk közzétett jog-és személyiségsértő firkálmányokért.

Ha ez demokrácia (lenne), akkor a a rendőrségnek - ha törvénysértést tapasztal - ismeretlen tettes ellen itt is meg kellene kezdenie a nyomozást, amely során kideríthetnék, kik írták és tették közzé a jog- és személyiségsértő cikkeket...

Várom.

Téma: Láttátok? ( 3.)
Meggyvágómadár
2007. augusztus 18. 22:35 | Sorszám: 426
Morvai még fel se kellett szólítson a bojkottra, én biza már évek óta művelem.
ANNYIRA nem olcsóbbak, mint amennyire VACKOK.
És még mintha ők gyakorolnának kegyet, hogy vásárolhatok náluk. Embertápot és selejteket.
Tévednek.
Ha sokan gondolkodnánk és cselekednénk így, nem lenne ekkora a szarvuk. Ez ilyen egyszerű.

Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében (4.)
Meggyvágómadár
2007. február 24. 22:27 | Sorszám: 5
Vannak elképzeléseim...

Téma: Miért lépnek ki a FIDESZ-ből?
Meggyvágómadár
2005. április 20. 17:55 | Sorszám: 167
Örültem, amikor egyszer lehetőség nyílott eljutnom a Visegrádi Disputára. Örültem, amíg el nem kezdődött: mert attól a pillanattól kezdve az összes szónok véres szájjal a Fideszt szapulta, olyan vehemenciával, mintha az mszmp lett volna. Annyira belemelegedtek, hogy a meghirdetettől és tervezettől eltérően a Jobbiknak nem is volt ideje a helyszínen a megalakulásra...

Magam is sokban bírálom a legnagyobb ellenzéki párt (ugye, így mondják?) politikáját. De be kell látnunk, hogy ma ez az egyetlen formáció, amellyel meg/le/át/fel/ki(nem kívánt törlendő)válthatjuk végre a vérszopó komenista rendszert.

Ma már világosan látható: a Miép sajnos csak arra volt jó, hogy a) időben felhívja a komcsik figyelmét, mire kell vigyázniuk, mely bűneiket kell azonnal elkendőzniük, és mely igazságokat kell magyarkodás címkézéssel elbagatellizálniuk b) semlegesítette azt a sok lelkes, jóravaló (néha ugyan hőzöngő) magyart, leeresztve a gőzt. Többet ártott, mint használt.

A Jobbiknak vigyáznia kellene, hogy ő legalább ne kerüljön a ballibák uszályába. A saját arculat nem azt jelenti, hogy önsorsrontó módon megosztjuk a jobboldalt, ezzel végre megvalósítva önmagunkat (és megkaparintotva egy csomó lelket, akik ezzel elvesztek a nemzet megmentése számára). Nem elég nekünk ebből a fajtából a masamód?

Ha így folytatják, felmerül a gyanú, hogy nagyon is jól tudják, miért így cselekszenek: mögöttük ott dörzsöli a kezét a nevető harmadik. És akkor aztán tényleg jaj nekünk.

Téma: Oldódik a feszültség
Meggyvágómadár
2006. november 12. 13:30 | Sorszám: 106
A cím eleve hamis. A feszültség nem oldódik - kenhetik itt vagy máshol a sz@rt az ilyen nemmagyar ülepnyalók.
A feszültség nem oldódik többé, mert túlléptek egy határt - egy olyan határt, amit utoljára az ávós hóhérok mertek átlépni(el is tűntek a történelem színpadáról).
Ugyanis eddig csak utáltuk és megvetettük ezt a rabló, hazaáruló balliberális csürhét, még december 5. után se kívántuk halálukat, csak kijött tőlük az ember bele.
De október 23-val elérték, hogy gyűlöletünk feneketlen! Addig nem nyugszunk többé, amíg el nem takarodnak a magyar palettáról (természetesen felelősségrevonásuk és elszámoltatásuk után)!
Meggyvágómadár
2006. november 12. 13:24 | Sorszám: 105
Ráadásul hazudik, hazudik, hazudik!
NEM a tank miatt indultak be a bekábítószerezett zsoldos verőlegények. Ütötték-verték-lőtték-ágyúzták a tömeget már az Alkotmány utcánál is, jóval a tank feltűnése előtt. A fiam ott volt, felvette.
Hazug disznó. Arcátlan, cinikus gazember!

Téma: ki akar itt polgárháborút?
Meggyvágómadár
2007. február 27. 00:25 | Sorszám: 120
Én is bizonyos vagyok benne, hogy így lesz. Ezeknek semmi se drága (ha mi fizetjük).
Ennek ellenére. Vagy tán éppen ezért.
Mert ha nem megyünk ki, akkor is kipusztítanak.
Azt hiszem, eljött az ideje, hogy vállaljuk elveinkért és az országért még ezt is.
Az igazat megvallva, ha mindannyian (de tényleg mindannyian) kiállnánk, tüstént érvényesülne a sok lúd disznót győz elve. Csak így győzhetünk - de addig még szerintem is sok vér fog lefolyni a Dunán.
Én mindenesetre nem lapulok meg többé. Nem tehetem.
Meggyvágómadár
2007. február 27. 00:15 | Sorszám: 118
Jól beszélsz.
Én ugyan az ötvenes évek elején voltam általános iskolás, de a kard ki kard szerintem is időszerű.
Röhögni ugyan már csak kínomban tudnék (inkább szemkikaparós kedvemben vagyok), de félni többé nem vagyok hajlandó. Még ha lövetnek, akkor sem.
Úgyhogy ott leszek 15-én.
Meggyvágómadár
2007. február 25. 10:52 | Sorszám: 81
Aki békés tömegbe lövet.

Téma: Olvastátok? (4.)
Meggyvágómadár
2007. március 01. 22:46 | Sorszám: 727
Ne válaszoljatok már ennek az mno-ról már régen kitiltott, húgyagyú, szodomita kecskepásztornak, az isten szerelmére!
Szétoffolja (jesszus) - szóval összezavarja és eltereli a beszélgetést, ráadásul emeli a vérzsírt ésa vérnyomást!

Téma: Hallottátok? ( 2.)
Meggyvágómadár
2007. február 25. 10:44 | Sorszám: 383
Egy némbert említs csak, egyetlenegyet a maszopszadesz soraiból, aki feljebb van értelmileg és fizikailag, mint a trampli házmesternék...
Kitenyésztették ezt a típust - csak az a baj, hogy tovább is örökítik.
Szavazótábortól a boszorkányszombaton ördögökkel bagzó sipákolóig bezárólag...
Ja, a ferdefejűeket nehogy kifelejtsük. Sírósan, vagy talpig csipkemantillában a pápa kezét csókdosva...
Meggyvágómadár
2007. február 17. 23:57 | Sorszám: 274
Lehet, hogy így volt, lehet, hogy nem.

De NEKEM személyes ismerősöm volt a kis Rajk. Mint díszellenzéki, számtalan valóban bátor szamizdatos embert juttatott börtönbe vagy űzetett el az országból örökre. Meg is kapta érte a jutalmát - őt is "száműzték" Vancouver-be építész-ösztöndíjjal. Akkor...

Az apja tömeggyilkos volt, az ő lelkén szárad a málenkij robot százezreinek vére. Meg is lakolt saját cinkosai keze által.
Rajk pedig, ahelyett, hogy átértékelte volna az őt, az őket sújtó történelmet, lefeküdt és eladta magát kilóra - azoknak, akik felakasztották az apját.

Ritka mocskos egy alak!

Meggyvágómadár
2007. február 09. 23:03 | Sorszám: 210
Már rég bevezették. Csak kuss van róla, cuclib reflexből. Az ilyesmire mindig futja a mi pénzünkből...
Csak azt nem veszik észre, hogy Visinszkij ideje elmúlt. Még.
Ugyanis ez nem jogállam, sose is volt az... itt nem kell törvényt hozni, mert a meglévőket sem tartják be...

Téma: November 4.
Meggyvágómadár
2006. november 03. 00:52 | Sorszám: 26
Nem. Nem érik el.
Sokan megyünk.
Remélem, elegen is.

Téma: magyarországi szlovákok miért sunnyogtok?
Meggyvágómadár
2006. július 31. 18:56 | Sorszám: 54
Utóirat.
Ahol egy 3000 fős településen sem találtatik egy igaz ember sem, ahol senki (magyar) nem vállalja a közéleti szerepet, ahol még az (állítólagos) nemzeti oldal képviselői is mind független tábla alatt indulnak a képviselőválasztáson, ahol a jobboldal akcióiban csak néhány öregasszony hajlandó kampányolni, ahol...
És ez csak egy falu a sokból.
Lásd még Ungvári Zsolt néhány hete írt krokiját a Demokratában. Mindenki egyetért a forradalommal, de szombaton senki nem ér rá.
Ez van.
De ettől még maradunk, akik vagyunk.
És csak el kell kezdeni az elkötelezettség melletti szerepvállalást.
Talán példát mutatunk, és lesznek követőink.
De ha mégsem, akkor is tiszta marad a tükrünk reggelente.
Meggyvágómadár
2006. július 31. 18:53 | Sorszám: 53
A forradalom nem megoldás egy olyan országban (sem), mint a mienk. Ahol (már régóta) nincs honvédség, csak sereg (volt), amit minden srác utált, és ahol még lőni és fegyvert kezelni se tanult meg senki. Ma meg a lúdtalpasok hada még a sarokig se tud elfutni, és a kakasról már nemhogy a baromfi, de semmi nem jut eszébe. Forradalomhoz is pénz, pénz, pénz kell emellett, ami nincs. Halomra lövetni magunkat a hatalom által pedig már el se jut a világ ingerküszöbéig - futja a hétmilliárdból, van másik. '56 ugyan hosszú távon nem volt hiába, de akik meghaltak, azoknak már a nevére se emlékszik senki, és minden hatalom úgy használja fel emléküket, ahogy úri kedve kívánja. A forradalommal káosz jár, a káoszban pedig csak a gyurcsányi-félék tudnak halászni. Nem meghalni kell itt, hanem józan fejjel gondolkodni, és cselekedni.
Sokaknak. Sokszor.
És ebben még nincs gyakorlatunk. No meg nem is vagyunk rá még alkalmasak.
Ezt is meg kell tanulni.
Olvasd el ezt a ma megjelent cikket.
Tanulságos. http://gondola.hu/cikk.php?szal=49491
Meggyvágómadár
2006. július 31. 00:15 | Sorszám: 51
Másfél millió szavazott igennel.
Ennyien legalább vagyunk.
És ha másfél millió mozdul, az azért szignifikáns. Lenne.

És hogy tudunk-e egymásról?
Már tudunk.
Csak cselekedni nem tudunk még. Még.

Várjuk a jelszót. Így szocializálódtunk abban a paternalista kádárvilágban. A demokráciáról (a valódiról) még mindig nincs zöldibolyánk se - honnan is lenne.

De ami késik, nem múlik. Csak a belénkplántált tunyaságot és gyávaságot kell legyőzni. A patópálságot. Azt, hogy mindig más lépjen helyettünk.

Sajnos, nem tudom feledni a kádárt éltető százezres tömeget a Hősök terén, míg a hazáért meghaltakat még el se temették...
De idealista lévén, még mindig bízom a magyar lélekben. És amíg egy ember van, aki tudja, hogy ez mit jelent, addig nincs veszve semmi.

Csak ki kell várni.

Meggyvágómadár
2006. július 30. 12:00 | Sorszám: 49
Véleményem szerint nem a magyarországi szlovákok sunnyognak (számuk amúgyis elenyésző mind az összlakossághoz, mind a szlovákiai magyarokhoz képest). MI sunnyogunk, anyaországi magyarok. Bizony mi. Mi nem hallatjuk szavunkat a nagyszlovák pofátlanságok hallatán sem, mint ahogy sose hallattuk, ha határon túli magyarokat ért diszkrimináció.

Nem rajtuk kell számon kérni a hallgatást, hanem először nekünk kell elgondolkoznunk: amennyiben a jelenlegi magyarországi hatalom nem hajlandó kiállni a magyarokért (márpedig nem hajlandó - ha megnyikkan is, akkor is csak meg kívánja előzni, hogy ne robbanjon a gulyásleves), akkor nekünk kell síkraszállni végre. '56 is jó példa erre: se akkor, se most nem áll ki értünk a pástra senki. Jelenlegi poltikusgárdánk egyik fele hazaáruló, a másik fele vagy nem kap elég nyilvánosságot, vagy megélhetési politikus. Csak a civil szféra, csak a december 5-én magyarként gondolkodó másfél millió léphet(ne) legalább. Ammán azé' ölég sok. Ki kellene találni, hogy hogyan. Ha elég nagy a paláver, akkor már a világsajtó, az Európai Unió se kerülheti meg a problémát. Mert jelenleg csak Fico és Slota hazugságai keringenek az éterben - mi pedig sunnyogunk, mint a...

Téma: Egyszemélyi uralmat, nyílt diktatúrát hozna be Gyurcsány
Meggyvágómadár
2006. október 08. 23:04 | Sorszám: 177
Lenkovics Barnabás
Országgyűlési Biztosok Hivatala

2006. október 8.

Tisztelt Országgyűlési Biztos Úr !

Alulírott panasszal kívánok élni Ön felé.

A mai napon jutott tudomásomra a Nemzetbiztonsági Hivatal nyíltan az állampolgárok megfélemlítésére szolgáló közleménye. A közlemény a kollektív bűnösség fogalmát felhasználva súlyosan sérti a magyar Alkotmányt, ezen belül az Alkotmányban rögzített gyülekezési jog gyakorlását.

Az inkriminált szöveget az alábbiakban szó szerint idézem (forrás: www.nbh.hu):

A Nemzetbiztonsági Hivatal a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló 1995. évi CXXV. Törvény 5. §. b) pontja alapján felderíti és elhárítja a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének törvénytelen eszközökkel történő megváltoztatására vagy megzavarására irányuló leplezett törekvéseket. Ugyanezen szakasz h) pontja értelmében a nyomozás elrendeléséig végzi az állam elleni bűncselekmények (így különösen: alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása Btk. 139. §, alkotmányos rend elleni szervezkedés Btk. 139/A §, lázadás Btk. 140.§, rombolás Btk. 142.§) felderítését.
Szükségesnek tartjuk felhívni a figyelmet, hogy az elmúlt hetekben történt demonstrációk - tekintet nélkül azok jogszerű voltára - jellegüknél fogva alkalmasak arra, hogy azokat szélsőséges személyek vagy csoportok jogellenes cselekmények - akár a fent említett bűncselekmények elkövetésére használják fel. Ezáltal a békés és törvényes demonstráció tömegzavargássá alakulhat át, melyben a részvevők - tekintet nélkül eredeti szándékukra - akár puszta jelenlétük miatt is bűncselekmények elkövetőjévé válhatnak. A bírói gyakorlat szerint ugyanis aki jelen van egy bűncselekmény elkövetésénél és jelenléte szándékerősítő hatással lehet a bűncselekmény elkövetőjére, pszichikai bűnsegédként maga is a bűncselekmény elkövetőjévé válik. Ezért a tömegzavargásokban való passzív részvétel is elkövetési magatartásnak minősül.
A jelzett bűncselekményi kör ezen felül az elkövetési magatartás tanúsításával befejezetté válik, nem szükséges, hogy az alkotmányos rend, vagy annak intézményei ténylegesen veszélybe kerüljenek vagy sérelmet szenvedjenek.
(Megjelenés: 2006. október).

E szerint az alkotmánysértő szöveg szerint, amennyiben bármely bejelentett, békés szándékú tüntetés lefolytatása során bármilyen, akár a tüntetéshez nem kapcsolódó rendzavarás tör ki (például provokátorok által), akkor mindenki, aki a tüntetésen részt vesz, vagy akár csak rosszkor tartózkodott rossz helyen, bűnösnek tekinthető, mi több, súlyos, államellenes bűncselekménnyel vádolható.

(E szerint az alkotmánysértő szöveg szerint egyébként a Nemzetbiztonsági Hivatal csinos öngólt lőtt: a Magyar Rendőrség gyakorlatilag bűnsegédként azonosítható az MTV-székház szeptemberi ostrománál, hiszen többszáz rendőr – feltehetően felsőbb parancsnak engedelmeskedve - biztos távolból, tétlenül figyelte a zavargásokat).

Mind a magam, mind az ország törvénytisztelő állampolgárai nevében ezúton kérem, tegye meg a megfelelő lépéseket mind a Parlamentben, mind pedig az Alkotmánybíróságnál annak érdekében, hogy az Alkotmányt megsértő, a pártállami időket felidéző közleményt a jogalkotó, illetve az Alkotmánybíróság soron kívül helyezze hatályon kívül.

Önnek, mint az állampolgári jogok biztosának, fenti ügyben hatalmas a felelőssége. Amennyiben a közleményt nem sikerül hatályon kívül helyezni, az adott értelmezés szerint a karhatalom több tíz- vagy akár több százezer embert is bűnrészesként kezelhet egy esetleges provokáció esetében, mely törvénysértő gyakorlatnak mind határainkon belül, mind nemzetközi szinten beláthatatlanok a következményei.

Segítségét előre is köszönve maradok tisztelettel :
aláírás

Meggyvágómadár
2006. szeptember 23. 08:57 | Sorszám: 117
Hazugságért 315 milliós bírság

A versenyhivatal 315 millió forintos versenyfelügyeleti bírsággal sújtotta a Bonux mosóport gyártó Procter & Gamble céget. A büntetést azért kapták, mert azt állították, hogy a Bonux tisztítóereje "egészen rendkívüli" a hasonló árú mosóporokhoz képest, ezt nem tudták bizonyítani. http://index.hu/gazdasag/magyar/bon060922/

Elvtársak! Szorul a hurok!
Ha már egy mosópor esetében se lehet hazudni, mi lesz ElQrcsánnyal?
Arról nem is beszélve, hogy talán még a lízingcsillárt és -uszodát is vissza kellene fizetnie bírságként, a magyar néptől elrabolt milliárdokkal együtt...

Meggyvágómadár
2006. szeptember 23. 00:15 | Sorszám: 115
Ezek elqrcsányi láncos kutyái.
Ez a "magyar rendőr velünk van" - nahiszen...

Ennyit a magyar rendőrségről - ahol pszichiátriai vizsgálat helyett, alábbiak szerint, inkább keresik a kóros személyiségű alakokat, mert így könnyebb leverni a tiltakozókat.
Szegény Orwell megfordul sírjában.

És senki nem meri bejelenteni a rendőrségnek, jogosan, mert félhetnek a teljesen törvénytelen retorzióktól.
Ráadásul ez az alak - elolvasván a róla írt leleplező cikket - kenyéradó gazdájához méltóan még büszke is elfajzottságára, és önvédelembe kezd az iwiw-en.
Köpedelem...

"A tüntetőket véresre kell verni!" - szólít fel nyíltan egy karhatalmista
2006-09-22. 18:19:15

A lentebb olvasható két verset az Iwiw közösségépítő portálon tette közzé egy karhatalmista, Sántha Balázs. Az Iwiw-en megtalálható maga az ember és hozzászólásai, versei is. A "verseket", azok tartalmi és formai színvonalát, szótagszámát nem szükséges kommentálnunk.

Sántha Balázs szeptember 20., 20:51 | 37.

Míg megvalósul gyönyörű képességünk, a rend!

Gyűlik a tömeg, van ismét fegyverbe,
vipera, kés, üveg a kezekbe.
Pajzsban, sisakban velük szemben,
rendőrsorfal áll csöndben, rendben.

Ugat a kutya, paci dobbant,
huligán épp benzint lobbant.
Dobálni kezdik a pajzsos csapatot,
dobják a követ és minden kacatot.

Végre parancs, indul a zsandár,
ilyenkor bezzeg szalad a vandál.
Gyáván, ahogy szoktak futnak el ismét,
de a tonfa éri azért néhány testét.

Nincs is felemelőbb látvány, bíz annál,
mikor a gyáva huligánbanda meghátrál.
Már nem oly bátrak, lapossak nagyon,
jó érzés ezeket ütni-verni agyon.

Vandál huligán, nem baj ha vérzik,
a tonfa nyomait ők is megérzik.
Gyerünk zsandár, üsd ahol éred!!!
a csőcselék veréssel a rendet véded!!!

Rabszállító autóban, huligánok ülnek,
sírnak-rínak, rajtuk nem könyörülnek.
Mennek a Bastilleba, rács mögé hamar,
nyuszi-muszi huligán ott majd falat kapar.

Nyüszítsen a féreg, végre sírjon-ríjon,
tüdejébe vért, orrán át szívjon!
Remélem otthagyja néhány a fogát,
úgy kell őket verni, mint szódás a lovát!

Mocskos csőcselék!
Mocskos csőcselék!
Kár belétek, kár belétek
a drága magyar, drága magyar lövedék.

A világ ne legyen, ne legyen, ne legyen az övék

Sántha Balázs szeptember 21., 21:18 | 38.

Szerdaéjjelvers

Sír a huligán, nem jött be terve,
tegnap éjjel jól el lett verve.
Hiába gyűjtött követ hátizsákba,
Rebiszes bakancs lépett szájába.

Hiába próbáltak keménykedni megint,
az ember rajtuk már csak legyint.
Sittre kerül mind, előbb vagy utóbb,
menekülni tegnap már nem sok tudott.

Nem tetszik ez a sok huligán népnek,
frusztráltak lettek, hogy jól leégtek.
A kemény mag sitten, hiába sírnak,
csőcselék havert már hiába hívnak.

Most még lesz egy két éjjel,
míg ütve lesznek széjjel.
Egy se marad, pusztul a huligán,
darabjukat úgy hordják el taligán.

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=5926

Téma: Székhelyi, a vessz(t)ő...
Meggyvágómadár
2005. március 31. 23:55 | Sorszám: 268
Bocsánat, ez kimaradt.

És természetesen magyarul! Nem szadeszkretén anális nyelvezettel!

Meggyvágómadár
2005. március 31. 23:54 | Sorszám: 267
Én a szegediek helyében addig bojkottálnám a színházat, amíg el nem takarodik ez a csirkefogó a városból. Az álla nem fog felkopni, ettől nem kell félteni, de a szegediek visszanyernék a becsületüket (és a színházukat).

Bár ha a Pesti/Vígszínház mészárostamás rendezéseire gondolok, ahhonan jóérzésű ember kifordul vagy el se megy, megintcsak összeseküvés-elméletekbe botlok - kozmopolitáék bevették ezeket a bástyákat (is).

Ki tud magyar színházról magyar színészekkel és nézőkkel?

Téma: Az Orbán a felelős...
Meggyvágómadár
2007. március 16. 00:40 | Sorszám: 22
Messziről felismerhető a zorbánozós, töketlen, elmebeteg stílusa. Hányjátok már rá a fittyet - csak az élteti, ha beszélnek rulla. A zemenón már egy-két böffenést követően reflexszerűen repül, lett légyen bármilyen bárgyú álneve.
Meggyvágómadár
2007. március 16. 00:34 | Sorszám: 19
dehogy.
Józsi, a hugyos.
Meggyvágómadár
2007. március 16. 00:27 | Sorszám: 17
Dehonnem él itthon! Csak szeretne Csikágóban élni, de Debrecennél sose jutott messzebb. Nem Józsi ez, hanem Gejza (hogy hogyan lehetett nagy fejedelmünk nevét adni egy ilyen semmirekellő, gazember korcsnak, az már egy másik történet)...

Téma: Roma szúrta meg a romát ?
Meggyvágómadár
2005. május 27. 17:01 | Sorszám: 96
Ismét egy kardos döfés: A rendőrség internetes tájékoztatása szerint két család tagjai keveredtek összetűzésbe egymással.

Megint családokról van szó. Mintha normális családokkal történnének ilyesmik! Életemben nem hallottam még, hogy magyar családok tagjai egymásnak esnének, és tucatjával vernék agyba-főbe egymást!

Miért nem írják ki becsületesen, hogy cigányok verekedtek? Mert így is le lehet ezt a számunkra szép és gazdag értelemmel bíró szót járatni?

Téma: Láttátok?
Meggyvágómadár
2006. augusztus 21. 22:46 | Sorszám: 673
Egy Tv-stáb ma megpróbálta felkeresni a Nexus székhelyét. Lakótelepi társasházi lépcsőházi bejárat, kaputelefon, cégtábla sehol, telefont nem veszi fel senki, kaputelefont nem veszi fel senki.
És ez a cég élvezi a Magyar Kormány bizalmát...

Természetesen csókosok. Fedezőcég. Udvari szállító. Hogy kié is?
Csak bele kell tekinteni talán a Cégbíróság adataiba (ami tévedések elkerülése végett nyilvános). Talán nem mondok újságot, hogy rögtön kiesne a hulla a szekrényből. Ismert nevekkel...
Igazgatója teljesen véletenül Simon Gábor MSzP-s politikus, most öt ember haláláért felelős ember (?).

A cégnek nincs honlapja, csak neki: http://www.simongabor.hu. Nem érdekes?
Terjesszétek minél szélesebb körben. Hátha a kárvallottak, a sérültek, az elhunytak családtagjai meg akarják tanítani, milyen is egy következmények nélküli törvénytelen országban élni...

Életrajza (Daedalon javallott az elolvasásához, egy hányinger):

1964. június 15-én született Sopronban. Nős. Felesége, Anna politológus.

Szombathelyen, a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szerzett történelem tanári és népművelő diplomát 1988-ban. 1995-1998 között a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem - Századvég Politikai Iskola posztgraduális képzésén vett részt. Angolul beszél. 1988-tól a soproni Vas- és Villamosipari SZKI és Gimnázium tanára volt.

1990-től 1997-ig az Új Kapcsolat Kulturális, Információs és Szervezési Egyesület titkára. 1995-1998 között a Zánkai Kht. Tanácsadó Testület elnöke volt. 1997-től az Egymásért Rehabilitációs, Szakképző és Foglalkoztató Program társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója 1999-ig. 1998-1999 között a Távmunka Koordinációs Kht. programigazgatója is volt. 1999-től a XVIII. kerületi önkormányzat tanácsadója. 1999-től saját tanácsadói vállalkozása van.

2002-től vezeti a kormány e-munka, távmunka stratégiáját megalkotó, javaslattevő tanácsadó testületét a Távmunka Tanácsot.

A Baloldali Ifjúsági Társulás egyik alapítója, országos titkára, alelnöke, majd 1995. és 1997. között elnöke volt. 1994-től MSZP-tag. 1996-tól az Országos Választmány tagja, 2001-től a választmány elnökhelyettese. 2000-től a Baloldali Tömörülés Platform alelnöke, jelenleg vezetőségi tagja. 1998-2000 között az MSZP Internet honlapjának a főszerkesztője volt. 1998-2002 között az MSZP Budapesti Területi Szövetségének elnökségi tagja, 2002-2004 között, az Országos Választmány elnökévé történő választásáig, alelnöke. Az Országos Választmány elnöke 2004 októberétől.

A Budapest XVIII. kerületi MSZP szervezet elnöke. Az 1994 és 1998 évi országgyűlési választásokon képviselőjelölt. 2002 áprilisában a fővárosi területi listáról szerzett mandátumot. Május közepétől a foglalkoztatási és munkaügyi, valamint az informatikai és távközlési állandó parlamenti bizottságokban dolgozik, továbbá több parlamenti eseti bizottságban vállalt feladatot.

A Munka Világa Munkacsoport vezetőjeként összefogja a parlamenti frakció munkaüggyel foglalkozó szakpolitikusait.

Téma: Vajon mennyien leszünk március 15-én??
Meggyvágómadár
2007. március 18. 14:46 | Sorszám: 77
Arról nem is beszélve, hogy az eltelt 50 év alatt az árpádsávos zászló szinte a feledésbe süllyedt a köznép számára. Azzal, hogy megélhetési sárgacsillagosék túllihegik a dolgot, egy fél ország ébredt rá, hogy mi is ez, nézett utána, merült el a történelemben, és ez csak a javunkra vált.
Mellé.
Meggyvágómadár
2007. március 18. 10:54 | Sorszám: 72
Ugyammá. Csak ócska narancssárga fotótrükknek vélné.
A "felfogja" a magafajtájúaknál értelmezhetetlen szó.
Meggyvágómadár
2007. március 18. 09:50 | Sorszám: 70
Vagyis csak folytassa a megfélemlítést, van már benne gyakorlatunk az eltelt 50 évet tekintve. Csak annál eltökéltebbek leszünk!
Meggyvágómadár
2007. március 18. 09:49 | Sorszám: 69
A Zorbán azé' figyelembevehetné polgártársai magánéleti problémáit. Az még megjárta, hogy hótinfluenzásan köllötött elmennem november 4-én a fáklyás felvonulásra, de hogy nem helyezte át a március 15-i ünnepet a lábtörésem és az újfent influenzám miatt, az felháborító!
Tréfán kívül, bár most igazoltan voltam felmentve, de lélekben eggyel többen voltatok (a család és a barátok azért képviseltek).
És szerintem sokan voltak még az én cipőmben (gipszemben)...

Téma: Október23bizottság jelentése-beszéljük meg
Meggyvágómadár
2007. február 24. 22:15 | Sorszám: 17
TETTÜNK bűnügyi feljelentést. A rendőrségen is, az ügyészségen is.
Egyet találgathatsz.
Meggyvágómadár
2007. február 24. 22:14 | Sorszám: 16
Tántán azért, mert fizikailag ott voltak a rendőrségi fogdák előtt, hallották a szülőket, hozzátartozókat, akiknek a képébe hazudtak és akik kétségbeesetten keresték a gyerekeiket, bent voltak a fogdákban, látták, mit művelnek ártatlan emberekkel a verőlegények, látták a korrupt, gazember bírákat sorozatban koncepciós ítéleteket hozni - és fejükre olvasod érzelmeiket?
Ismerem őket. Remek emberek és asszonyok. Én nem bírtam volna ki, hogy ne kaparjak ki szemeket már a helyszínen...
Szerencsére erősek is. Folytatni fogják. Ár ellen, életveszélyes fenyegetések ellenére, zsarolás és megvásárlás ellenére.
Még akkor is, ha ez a gazemberek ideje.

Téma: Olvastátok? (5.)
Meggyvágómadár
2007. március 18. 01:01 | Sorszám: 92
Takarodj.
Ismerjük a világsajtót. A magadfajtákat.
Meggyvágómadár
2007. március 18. 00:57 | Sorszám: 90
Hát ezt nagyon köszönöm. Betegre röhögtem magam rajta. Amíg ilyen fickók vannak, nincs még veszve semmi!
Nyulas önkényuralmi jelkép, árpádpöttyös zászló - ez fenomenális!
Meggyvágómadár
2007. március 15. 09:50 | Sorszám: 27
Persze hogy cenzúrázzák.
A fórumát is.
Akárcsak a maszopét.
Bárki egy sornál hosszabb, értelmes és elemző hozzászólást produkálna (horribile dictu nem a kúrmány mellett), az repül.
Nehogymá' még leessen a tantusz valamelyik agymosottnak.

Téma: Legyen kedves adja vissza!
Meggyvágómadár
2005. augusztus 31. 00:57 | Sorszám: 107
Idézem: Na most a reprivatizációval kapcsolatban a dolog úgy néz ki, hogy abszolut törvényes precedensek vannak rá

Arról már nem is beszélve, hogy kármentésről (???) ugatnak, a befektetők elriasztásáról: az említettek ugyanakkor csak zöldmezősök egytől egyig. Viszont a kérdésessé tehető privatizációs ügyek (sajnos van belőlük elég) mindenestül a büdöskomcsi bagázshoz köthetők (hogy csak hornyuláék közműügyleteit említsem azokkal a franciákkal, akik otthon foggal-körömmel védik a stratégiai cégeket, teljes joggal egyébként). Nálunk bezzeg ’94 óta érvényes az állam 8 %-os nyereséggaranciája, pl. a víz-csatorna-ágazatban. Áram? Gáz? Olaj és üzemanyag? Még sorolhatnám. Nincs még egy olyan ország fehéremberéknél, ahol elkótyavetyélték volna ezeket. És még üveggyöngyöt se kaptunk érte (mi). Büdöskomcsi bagázs, gyurcsányival az élen viszont jól megél belőlünk. Meddig???????????

Már az nyereség lenne, ha sikerülne betartatni a törvényeket (pedig jó részét ezek hozták saját érdekükben).

Sose feledjétek a gyalázatos, hánytató (tisztelt a fenét) BK. B.-féle szlogent: „nem történt bűncselekmény, csak nem etikus”! Na, ezeket az ügyeket kellene megpiszkálni – rögtön előkerülne a köddé vált állami vagyon nagy része!

Nekem pl. bevillan az 1, azaz egy forintért eladott Caola, Nagy Imréhez (tökvéletlenül KISZ-KB) köthetően. Göngyölíteni, visszaállamosítani, börtönbe csukni!

De szerintem ehhez új büntetésvégrehajtási intézményeket kellene építeni. A jelenlegiek tele vannak a rasszista bírók által elítéltekkel…

Téma: 2 százalékon az SZDSZ :)))
Meggyvágómadár
2005. szeptember 01. 15:02 | Sorszám: 140
Igazad van, általánosságban.
A liberális ma már nem fogalom (túlhaladott), hanem becsmérlő szitokszó. Okkal.

Az szdsz elvakult magyargyűlölete viszont hab a tortán. Hogy honnan ered? Talán, hogy nem sikerült itt berendezni Izrael államot (pedig komolyan szóba jött annak idején)?

De tréfán kívül, e pártocska hívei tanulékony és velejéig gonosz fajta: okulnak még a társadalomkritikákból is (ld. Szép új világ), és ügyesen alkalmazzák a gyakorlatban... Az oktatás tönkretételével fogyasztói véglényeket gyártani; a "tolerancia" hangoztatásával elősegíteni a népességfogyást (abortusz, eutanázia, drog, alkohol, szexuális deviancia támogatása és divattá tétele), és még sorolhatnám. Nem csak nálunk folyik ez így, az viszont már a saját problémánk, hogy mi nyitott szem helyett bambán sétálunk be a szakadékba...

regőstől esterházyig, kunbélától rákosiig, körmösbauertől gyurcsányiig (nemzetközi méretekben a neokonoktól a számtalan renegátig) jellemtelen, korrupt, erkölcstelen, hidegvérű, harácsoló, gyilkos banda.

Kitalálták már a használati utasítást ("hogy gondozd a magyarodat). Nem kellene végre az antimagyarizmust is büntetni végre? A gulágtagadást? A pofátlan globalizmust?

Nem kellene már mindenkivel betartatni a törvényeket, és beleverni kettős mércéjükbe az orrukat a saját országunkban?

Nulla tolerancia - velük szemben. És ha már a nulla százalék nem érhető el kozmopolitáink nagy számát tekintve: legalább ki velük a Parlamentből, és vissza az elrabolt/privatizált babaruhát (illetve nemzeti vagyont)!

Se hatalom, se pénz! Ez fájna nekik a legjobban!

Meggyvágómadár
2005. augusztus 31. 12:34 | Sorszám: 77
Sajnos ez nem kérdés, hanem tény. Az mszmp nem maradhat talpon a köpönyegforgatói nélkül (mert összenőtt már régen, ami összetartozik). Nélkülük elvéreznének. Ezért tejelnek, ezért adják át a stratégiai posztokat.

De hátha, de mégis!

Meggyvágómadár
2005. augusztus 31. 12:14 | Sorszám: 75
Charterjáratok indítására sajnos így is számíthatunk, mégpedig nagy számban. Tekintettel arra, hogy jelentős mennyiségű kettős állampolgár (nekik lehet, ugye) él a Közel-Kelet egy bizonyos országában (is), szavazásuk törvényes lesz (mint ahogy volt is).

Személyes élményem 2002-ből a Millenárisról. Egy földi forgalomirányító lány hívta fel a figyelmünket arra, hogy a gépek egymás farkába értek. Talán 2006-ban megérne egy misét erre is odafigyelni (bár az is meglehet, hogy ezt megelőzendő átszállásokkal jönnek tömegestől).

Csak abban bízhatunk, hogy
1.) Nem lesz elég pénzük rá (ne reménykedjünk),
2.) Hazai bázisuk gyengül meg (talán).

Mindenesetre ne bízzuk el magunkat, mert összetartásuk és anyagi lehetőségeik magas szintűek. Tanulhatnánk tőlük néhanap (bár elég undorító fajzat a szadista, se hite, se erkölcse, se becsülete, se bőr a képén).

De a pénz és a hatalom után olyannyira sóvárognak, hogy nem ismernek se istent, se embert. Semmi jó nem várható tőlük. Ezért a 2 % híre lehet etető is.

Meggyvágómadár
2005. augusztus 31. 00:29 | Sorszám: 24
Talántán nem erről szól a topic.

Nagyon nem bánnám, ha szabadesésük szabadmadármódra tovább folytatódna.

Hogy mennyi belőlük a leszbikus és a homoszexuális? Mennyi a drogos? Kevés.

De mindent megtesznek, hogy magyarságunk ily módon is fogyjon, csökkenjen, pusztuljon. Rajtunk áll, hogy sikerül-e.
Odüsszeuszra gondoljatok. Neki sikerült.

Az ancsi nevú alak beírásaira is figyeljetek. Érdemes. Eltérít, hazudik, félretájékoztat, provokál, butít. Ügyeljetek.

Meggyvágómadár
2005. augusztus 31. 00:02 | Sorszám: 20
A próféta szóljon belőled!

Téma: Liberálisok karperecben
Meggyvágómadár
2005. október 14. 00:09 | Sorszám: 47
Idézlek: Talán nem kéne készségesen azonosítani ezt a szélsőséges csürhét, az SZDSZ-t, a zsidósággal.. Meg akkor sem, ha a megélhetési rettegőik szakmányban vizionálnak marhavagonról és Dunáról.

Majd nem azonosítom, ha a zsidóság egyszer is fennhangon elhatárolódik az szdsz-től és mindattól a gyalázattól, amelyet a zsidóság égisze alatt ez a pártnak nevezett klub művel ebben az országban, a magyarság tönkretételére. Azok pedig, akiket említesz, szdsz-tagokként mind hirdetetten és bevallottan zsidók, és ezek a szemét emberek őseik hamvaiból csiholnak mocskos pénzeket. Köpedelem.

Megjegyzésemben ezért nem volt gúny. Komolyan megdöbbentő, hogy az emberek soha nem tanulnak múltbéli hibáikból.
Vagy annyira bíznak az agymosásban, és az évtizedek óta alkalmazott megfélemlítésben, hogy nyugodtan vágják maguk alatt a fát...

Meggyvágómadár
2005. október 11. 16:22 | Sorszám: 30
Védekezés lehet például: színvak vagy... Ettől a perctől kezdve már "más" vagy, azt meg tisztelni kell!
Vagyis szabad lehet a gazda a kékkarperecesekkel szemben!

Csak egy gondom van: ezeknek még nem volt elég a megbélyegzésből? Tényleg nem normálisak, ha most maguktól vetik magukat alá egy olyan eljárásnak, amelynek ötvenvalahány éve pusztulásukat köszönhették!
Röhej.

Téma: nincs orvos, nincs kórház, lopakodó népirtás folyik
Meggyvágómadár
2006. december 06. 01:12 | Sorszám: 0
Évtizedek óta pajzsmirigybetegséggel küszködöm, endokrinológiai ellenőrzésre szorulok. Félévente, háromhavonta kontrollra van szókségem, hogy a beviendő gyógyszer mennyiségét meg lehessen határozni.

Namármost. Kórkép (nem az enyém).

4 kórház endokrinológiai szakrendelését bezárták Buda körzetében. A János kórház endokrinológiai szakrendelésére zúdították a betegeket. Oda, ahol egy nagytudású, ámde idős professzor kezelte eddig őket, aki viszont belebetegedett a terhelésbe és a kor is erőt vett rajta.

Vagyis a Jánosban van is rendelés, meg nincs is (amíg az asszisztensnőt fel nem viszik az idegosztályra).
Ugyanakkor beteg meg van doszt.

Konklúzió: a vérzékenyek, a cukorbetegek, az endokrin problémákkal küszködők (a lista tetszés szerint bővíthető) pusztuljanak.
Most még csak ők.
És holnap?

Téma: Mit mondanánk,mit tennénk a Fidesz politikusai helyében
Meggyvágómadár
2006. augusztus 05. 23:10 | Sorszám: 920
Ne nyisd ki.
Túlélőtechnika.
Ezt a moslékmagyarországot gyilkos gazembereivel csak agyhalottak és mazochisták képesek nézni.
Mellőzni kell amindazon médiákat, amelyek már a karmaikban vannak. Ha az ország fele eccerre csak nem kezdené őket nézni, de TÉNYLEG nem nyitná ki a már bevett rádiót sem, ha senki nem vásárolna többé közülünk tévét és videót, hanem az antikváriumok forgalmát gyarapítanánk (annál is inkább, mert a könyvnek csúfolt mai szemét is ezeknek a zsebét hizlalja), csak észrevennék magukat... A szent profit bánná!

Email a webmesternek | Gondola