Téma: Pelczné Gáll Ildikó lesz a Fidesz alelnöke
|
Bigel |
2005. június 13. 13:33 | Sorszám: 99 |
Én ismerem,osztálytársam volt a gimiben.Nem féltem. Úgysem tudják kikezdeni. Csak az írigyek, és vetélytársak, vagy sértődöttek akarják lejáratni.Nem fog sikerülni.Ildikó nem egy báb, akit lehet rángatni.Az igazságért bárkivel szembeszáll. Na jól kifényeztem, de igaz. A szlávnevű meg be....ja.Már a neve is arról árulkodik, kiket szeretett az elmúlt rendszerben.
|
|
Bigel |
2005. június 13. 08:24 | Sorszám: 94 |
Szívből gratulálok, és sok sikert kívánok a munkájához az új alelnöknek!
|
|
|
Bigel |
2005. május 20. 15:15 | Sorszám: 43 |
Sőt! Tavaly még jégvihart is.Le is bontotta rendesen a vezetékeket,neonokat Új parkolási rendszer is van.A pletykák szerint amíg Kobold Tamás területeket szerzett magának a várostól,pl:Zsarnai piac fele részben(tönkre is akarta tenni,hogy kamion parkolót csinálhasson belőle) addig Káli új parkolási rendszert,amelyik üzemeltetését a hozzá közelálló cég(az övé) végzi jó haszonnal a város területén. Szegény Balabán elvtárs kiesett a parkoló bizniszből,pedig úgy tudom, hogy ő SZDSZ-es.
|
|
Bigel |
2005. május 20. 13:26 | Sorszám: 39 |
Értettem, nem is vettem komolyan.
|
|
Bigel |
2005. május 20. 13:09 | Sorszám: 37 |
Nagyon sok rendes ember él ott!
|
|
Bigel |
2005. május 20. 12:59 | Sorszám: 36 |
Én pártsemleges vagyok, nem tartozom se ide, se oda.Mindig azt nézem, hogy az adott ember jót, vagy rosszat tett-e,és ez alapján ítélem meg. De ez a tetű rendesen felidegesített. Kedves Drugovicsov vagy ki a fene: a rendszerváltás előtt volt 800 ezer párttag.Nem mindenki volt szemét! Vagy Te a főszemetek közé tartoztál? Bizonyítsd az állításodat!!! Elnézést a többiektől!!
|
|
Bigel |
2005. május 20. 12:54 | Sorszám: 34 |
Ki is gyulladt egy ! Úgy hallottam, hogy a villamosokat ingyen adták a bécsiek. Csak a szállítás került 25 millió/db
|
|
Bigel |
2005. május 20. 12:51 | Sorszám: 32 |
Nem vagy te véletlenül a beosztottja, vagy a vesztes vetélytársa Ildinek?Mert akkor megértelek.Kicsinyes bosszú Én Miskolci vagyok.Ha akarod, bármikor beszélgethetünk a témáról
|
|
Bigel |
2005. május 20. 12:12 | Sorszám: 26 |
Nincs ráírva. ezen és az önmenedzselésen kívül csináltak mást is ami fontos lenne? Lehet,hogy te tudsz valamit?
|
|
Bigel |
2005. május 20. 11:12 | Sorszám: 24 |
Az volt a baj, hogy abban az elmúlt 8 évben a polgármester inkább a saját köreivel foglalkozott, nem a várossal.Szobrokat állítatott,van Miskolc Pláza,ágyút öntetett a diósgyőri várnak stb. A pletykák szerint szobrász van a közeli hozzátartozók között.A pláza a város közepén van,de az úthálózat a régi.Azóta a pesti csúcsforgalom nyugodt séta a miskolci Pláza környékihez viszonyítva.A várban lévő ágyú nem korhű, de ami a lényeg, hogy az van ráírva,öntette Kobold Tamás polgármester... :én azt írtam volna rá,öntette Miskolc város Önkormányzata.Mert nem a saját pénzéből csinálta.Az emberek nem érezték az áldásos tevékenységét a polgármesternek, a FIDESZ is rájött, hogy esélyük sincs vele.Ezért váltottak szerintem.Csak későn. Miskolchoz közel van Debrecen és fejlődik de nagyon. A miskolciak ezt látták,és szavaztak.Nem a FIDESZ volt a gond, hanem a polgármester.Nem igazán volt népszerű. Munkahely viszont kevés teremtődött.Az embereknek pedig inkább az kellett volna,mert ha nincs pénz, minek olyan hely,ahol el lehetne költeni? Persze a mostani vezetés sem kutya, ezzel is törököt fogott Miskolc.
|
|
Bigel |
2005. május 20. 10:23 | Sorszám: 20 |
Nem tudom Te ki vagy,de nekem osztálytársam volt a gimiben.Rendes, szókimondó és kiáll az igazságért,ha olyasmit tapasztal, ami nem helyén való. A polgármesterségért is versenyben volt. Nem féltem, még akkor sem,ha sok ellendrukkere van.
|
|
|