gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Roma szúrta meg a romát ?
lagzi07
2005. május 21. 08:26 | Sorszám: 10
Hát bizony! Bukta ez a javából! Mondhatnám öngól a köbön!
T.G.M. legalább - minden szellemi zagyvaléka ellenére - elismerte, hogy "árnyékra vetődtünk".
Hogy is van ez? Van egy szocliberós figyelő hálózat? Mivel ők maguk a HÁLÓZAT, így nem nehéz! Történjen bármi, a legcsekélyebb esemény - ha meg nincs, kreálnak -, liberóék máris fújják a trombitát. Fasiszták, antiszemiták, szélsőjobb, minden, ami a gyűlöletkeltő szótárukba belefér!
Horváth Ali barátunk nem hiába verte a nyálát a zámolyi ügyben, meg is lett az eredménye, csak kisvindliztek neki egy lakást, utána a Napbukta c. műsorban meg is indokolta a törvényességét.
FÖLJEBBB, ugyan mi van???
Közértes Batiz A. szóvivő, megmagyarázza a megmagyarázhatatlant: a titokzatos Gyurcsányi nem úgy gondolta, nem is mondott ilyet. Szégyen! Tégla Mécs Imre azt kiabálta, "átvállaljuk!" Brávó!!!!
Igen. Itt élünk a XXI. században, levitézlett ávósok, pártkorifeusok, és KISZ-akarnokok posványos világában!
Ja, a titokzatos Gy-i a Bibó szobornál kihangsúlyozta Bibó szociáldemokrata voltát, melynek ők (ti. az MSZP) jogos örököse! Bibó István meg forog a sírjában!

Téma: Lefejezték a Kossuth rádiót
lagzi07
2005. december 14. 20:51 | Sorszám: 167
Gellért Kis Gábor az MR pártititkára volt, odaadó híve a szoci áldemokrácia előtti rendszernek. Arrogáns, pökhendi stílusa csak a kézivezérlést intézőknek tetszett. Magyarország szégyene, hogy ilyen emberek még ma is döntésértékűen befolyásolhatják a közvéleményt. No és az MSZP identitás(zavarát) jelzi, hogy még büszkék is rá!!!
lagzi07
2005. december 14. 20:44 | Sorszám: 166
Ez így működött valóban. Diskurzust folytattunk a Nimród nevű műintézményben - akkor az ÉS még jelentett valamit - Hogy a cenzúra hogyan működik. Mondá jeles költőnk, hogy ő az asztalfióknak ír, és van ami nem pro domo. Másik jeles szakácskönyvírónk megjegyzé, hogy a cenzúrának már a fejünkben el kell kezdődnie. Minek írjunk le olyat, ami meg sem jelenik? Én szerényen megjegyeztem, hogy én már egy sort sem írok le. Hasonlóan Rév Zolihoz, aki íróból sikerrel felküzdötte magát kazánfűtővé. Szénlapátolás közben (ez még anno volt)a "hogyan lettem nemíróvá?" című művén dolgozik.
Jó, én nem lapátolok, de írni sem írok azóta sem. Lehet, hogy az irodalom nagy dicsőségére.

Téma: Fizessen Orbán Viktor gyerektartást Mayer Arankának....
lagzi07
2005. június 02. 12:52 | Sorszám: 71
Te hiszel a Völkischer Beobachter bolsináci szennylapnak???
Oh, du armer Narr!
lagzi07
2005. május 24. 16:03 | Sorszám: 21
Szegény, szegény Aranka!
A Völkischer Beobachter nácibolsi szennylap riportot csinált vele. Meg a Büdi Fridi is. Itt azért kiderültek dolgok:
1) Aranka papája a Belügyben dolgozott a boldog bolsi érában.
2) Innen már csak egy lépés pár pirosfejű volt ÁVO-s barátot felhívni.
3) Egy kis zsarolásért sem ment Aranka a szomszédba (Fizessenek az Orbánék, jelszóval)
4) Belügyes papa összekötője az ÉS-t javasolta, mert mégse lóg ki a lóláb annyira, mintha a Völkischer B-ben (N.SZ) jelenne meg, mondjuk Bélsár Gyuri bá szexfenomén tollából, akinek különben is Orbán fóbiája van.
Elképzeltem egy szitut:
A titokzatos Gyurcsányi és Kóka kft-t alapítanak. Jó barátok, tehát megbíznak egymásban. Össze-összejárnak, éa hát üzletről is esik szó, mivel üzlettársak. Ki bajlódik holmi papírokkal, arra való a masina.Ám beüt a ménkű!
Klára asszony megunva az öregecske feleség szerepét, válni készül. Előássa hát a számítógépből a titokzatos Fletó anyagait, majd elmegy Pösze Pityuhoz, ugyan közvetítene már. Se Fonnyadt p.-a Ildikó, se a Pityu nem akar bavatkozni. Ezért Klára asszony meg sem áll a Magyar Nemzet szerkesztőségéig, ahol is kitálal Öszödről, Szalai utcáról, mágikus kádkőről.
Tanulság: Inkább köss ellenségeddel üzletet, mintsem jóbaráttal. Asszonyt meg csak olyat vegyél el, akinek nincsenek hálózati szt. kapcsolatai a rokokonságban!!!

Email a webmesternek | Gondola