Téma: Választási csalás-mszp
|
fulgurátor |
2006. április 14. 03:24 | Sorszám: 372 |
.
|
|
fulgurátor |
2006. április 06. 01:18 | Sorszám: 335 |
Kösz, én ugy tudtam, hogy 500m körzetben nem lehet plakàtolni. Na egàl màr ugyis késö molnàr mindenütt. (XI.) A fideszesét tegnap éjszaka összetörték.
|
|
fulgurátor |
2006. április 03. 20:36 | Sorszám: 321 |
Segitsetek !! Megengedett e MO-n a szavazokörhöz(iskola) vezetö utcàn a làmpa oszlopok körbe plakàtolása ?? Ha nem akkor az OVB-nél bejelentést teszek. köszi.
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 03:48 | Sorszám: 304 |
De még lehet !!!
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 03:42 | Sorszám: 302 |
"fideszbarom" ???? Làtod te roggyant libsi tévedtél. CSU nem pedig a fidesz.
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 03:37 | Sorszám: 301 |
igy van, most èn te szerencsétlen beachwom.. mi van a kàtai csalàssal (doszpot)??
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 03:18 | Sorszám: 297 |
veseleverès + talpalàs. a fityibe meg üvegcsö ès annak az összetörése.
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 03:15 | Sorszám: 296 |
aszem mindkettö èrtett a mestersèghö´rendessen. de petöanyu is csapat tag vót de a jànyoknà.
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 02:51 | Sorszám: 293 |
kezded +int. ok. egyre pimaszabb leszel te ócska_repedtsarkú rüfke csillapodj.
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 02:43 | Sorszám: 290 |
nyihihiiii! ez tènleg nem érti! A te topicodnak "Vàlasztàsi csalàs-fidesz" cimet kö adnod. ottanst fo..hatod a szót a fideszröl csiped ?? tènleg ennyire rozzant vagy ezt a hetet mà csak kibirod. megigèrtük nem verünk agyon meg a karmaidat se tèptyük le mint petöapu
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 02:27 | Sorszám: 287 |
te magas ez neked mint majomnak a zongoraszék. a topic cime "...-mszp" a fideszröl pedig neked köll topcot nyitni rozzant liberàlis
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 02:03 | Sorszám: 282 |
te, ha megemésztettem a fejedre pottyan /csak óvatossan/.
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 01:52 | Sorszám: 280 |
ok. MI volt kàtàn ?? mit tanitott a romàknak Roni W ?? hallgatlak egérvadàsz !
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 01:48 | Sorszám: 278 |
j z?
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 01:46 | Sorszám: 277 |
szertik a viràgot /segfü/ na
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 01:44 | Sorszám: 275 |
vizsla szemeim "mancin" nyarvog azonnal kopp
|
|
fulgurátor |
2006. április 01. 01:39 | Sorszám: 273 |
figyeled "bejelentette DE nem tudta bizonyitani"
|
|
fulgurátor |
2006. március 31. 19:01 | Sorszám: 269 |
"husika" bàr nekem te az SOHA nem leszel. neked pedig pofàznèk a megpukkadàsról az akkor következne bè ha az szdsz a 2/3-os töbsèget szereznè meg a parlamentben EGYEDüL. na ez az ami MO-n SOHA èrted liberàl SOHA nem_fog_bekövetkezni. Na akkor "basztatàs" a zivilizàlt /--> lajta/ orszàgokban a szavazó fülkén nincs függöny, nem viszik ki a szavazó cèdulàt a szavazó irodàból meg nem akarnak csalni. Miért akar a maszop csalni ?? Miért hazudik szekeres ?? érted - csiped stb ???? a topicnyito (a te topicod tèmàja biztos nem ez ott majd màsról)
|
|
fulgurátor |
2006. március 31. 13:49 | Sorszám: 259 |
Megismétlem. A pimasz hangnem zavar, egàl kinek irtad érted(csiped) ? A topicnyitó.
|
|
fulgurátor |
2006. március 31. 13:45 | Sorszám: 257 |
a video nagyon tetszett neki !!!!!
|
|
fulgurátor |
2006. március 31. 13:36 | Sorszám: 253 |
most jöttem vissza egy délnémet ojsàg_firkàsszal beszélgettem !!! remélem lép !!
|
|
fulgurátor |
2006. március 31. 13:34 | Sorszám: 252 |
A pimaszkodàsaidat BE_fejeznèd ??? A szavazàsi csalàsokrol van vàlemànyed ???
|
|
fulgurátor |
2006. március 31. 13:27 | Sorszám: 249 |
Kèretik ebben a topickban a zivilizàlt ! emberi hangnemet megörizni valamint a vàlasztàsi témàval foglalkozni !! A topic inditó !
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:45 | Sorszám: 131 |
100 pont. bàr igy tudnék egy hatost kitülteni. na a köv, amikor a picidet pólyázod /ha van/ kapa popojàra pußit ?
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:41 | Sorszám: 130 |
IGEN. szöget a fejèn - ott csak a magasságos kontrolàl. ja + fizergö_rutyko her_madam ! a túlvilàgon majd megkérdezzük !
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:35 | Sorszám: 128 |
sei nicht böse auf mich mit mir velem mit dir veled
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:30 | Sorszám: 127 |
mir nix dir nix. na figyelj /NE értsd félre !/ Ha a baràtnöm lennék és haza jönnél azt mondanàm "scheisserle" jó, hogy megjöttèl vègre. Mit mondanàl, kapnék pußit vagy tüsarok ??? .. . Hajrà Magyarok gyözünk !
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:23 | Sorszám: 124 |
Duden Hochdeutsch. ik scwob alleman. entschuldige --> "tõled" beszélgetésben felszólitva (vàrjàl) "entschuldige e(in) moment". pl. màst irsz màst forditasz màst gondolt mäst mondott !!!! nehéz, ezér nem tudok synkron tolmàcsolni !!
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:16 | Sorszám: 122 |
Alphorn(y) viele viele sok-sok eszetlen esztendö. ezért fabulálnék a svàjci vàlasztó rendszerröl. 2 otani 1/2ség àlmod szàmol német !!! most veletek magyar.
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:11 | Sorszám: 119 |
vorhang-> firhang/svàb/ függöny(jól irtam?) pußi nix böse.
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 22:09 | Sorszám: 117 |
Bocs. mondtam most tanulok ujra magyarul + ha lehet helyessen irni. Entschuldige, Bitte um verzeihung az öregnek
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 21:45 | Sorszám: 112 |
NINCS firhang !! kuckó pulpitus plajbàsz van. beszollasz ---> haver fényképezünk na huzzál .... anyu vàr othon vigalom
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 21:01 | Sorszám: 107 |
Na làtod jófelé hajtasz félre rakod külön biz. vizsgàlja. /usa nagyitoval gülüszemü vizslatja !!/ még most is rajta !
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 20:57 | Sorszám: 105 |
nyugi az anyag a lajtàntúl van !!
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 20:49 | Sorszám: 100 |
Látom a váltott pecsételés lényegét tisztán látod. /random csere/ a még nehezebbé tétel. a 1/2 órával elöbb pecsételt zetlivel lebuksz !!! meg màs körzetit sem cserélhetsz !!! /ott több kéne/ mész a levesbe.
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 18:19 | Sorszám: 95 |
dràga Marco. azt értsd meg végre a "hàtoldra" nyomott pecsét nélkèl minden ZETLI "érvénytelen". Ponrossan a 2 pecsètes zetlivel IS lehet Läncszavatàst kezdeni per se ez ellen egy un. pecsét_rotàcióval lehet védekezni. ha nagyon akarod akkor leirhatom DE akkor màr - tudod màs is olvas benünnket !!!
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 17:17 | Sorszám: 90 |
Na logikussan. bemész igazolod te vagy te. kapsz az elsö (nyomtatott "süz" x-eletlen oldalom lepöcsételt lapot. mész afülkébe --> /ittkezdödik a b+, megeszed eldugod stb./ ha csak pult volna ahol "hàtal" állva firkantasz nem probléma. a_fülke függönyre mit szóllasz mögötte kajolok a gatyóba dugott zetlit kicserélem !! X-eltél a félbe hajtott zetlit kihozod a "hàtàn" a sasszem_ürge lepöcsételi --> zsupsz bedobod az "elötte" lévö Làdikóba. AMEN... hidd el engem nehezen szivatnàl+ mert a firhang nélküli kabint is Làtni akarom !!!!! a zetlin az X nem érdekel a zàràsig !!! fulgu
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 15:10 | Sorszám: 85 |
Gratula. végre egy éleslátó. nézd a kétszerivel is lehet /nem irom ide !!!/ de van az ellen is megoldàs /pecsét_rotàció/.
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 14:59 | Sorszám: 81 |
Te makkatlan megnézted a videot ? igen /nem. Az ominozus szöveget egy Bácsics nevü roma gyerök mondja ? igen/nem. A maszopos csaj kéri a riportertül, hogy a felvételben "benne legyen", hogy B. hazudik ès "ki lessz zárva" és keveri a sz@.-t? igen/nem. Te, ahol te nem vagy tag onnan "hogyan" lehet téged kizárni ???? Tehàt tag volt !! R. W nevét honnan álmodta ?? No inejst ---> start, és fényezd Sz. Inre hazug dumáját. csiped ?? megcsinyáltuk !!! Arnyesõ a kátai romára.
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 14:41 | Sorszám: 79 |
"sorszàmmal ellátott..." NA NE ez a vég. hazafias népfront 99,57 % màr volt !!!! engem anno màr vàrt a zsaru "maga még nem vót szavazni"
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 00:11 | Sorszám: 62 |
igazad van nem kapkodni. most hibázni NEM szabad.
|
|
fulgurátor |
2006. március 26. 00:02 | Sorszám: 60 |
per se, hogy lehet. az ötletek sokasságából lehet a legjobbat kivàlasztani. az én nézetem szerint a t. urakna kell lépni/de gyorsan /
|
|
fulgurátor |
2006. március 25. 23:48 | Sorszám: 58 |
bizony finomitani /szükiteni a csalás lehetöségét/ DE nem neked (egyedül) !!
|
|
|
fulgurátor |
2006. március 25. 23:30 | Sorszám: 55 |
Mem jó. nem hasznàltàl boritèkot a titedik utàn tudjàk ki a jobbos. milyen titok az amit mindketten tudunk ????
|
|
fulgurátor |
2006. március 25. 04:59 | Sorszám: 30 |
szép jóregg. na majdnem de csak majdnem, mint irtam a pecsételö szivar elött van a ládika /persze nàlunk milka_land/ aki sasszem és lesi a zetlit, hogy zsupsz bedobom è !! ezutàm iràny a kocsma (anyàzni a haverral megbeszèlni, hogy a sok gazember közül a jobbikat a szebben_hazudost a jobban_tàncikàlót vàlasztottuk è meg) rityko anyunak meg puszi a legalizàlt csalàsèrt.
|
|
fulgurátor |
2006. március 25. 01:34 | Sorszám: 25 |
Nem, semmit, azonkivül a sz.szàmodat a id kàrtyàrol azt, hogy vagy, számitogépet néz a sz.szàmod màshol mem lett Még regisztràlva s bundes archivumba (orszàgos) v.ö. kékcedula. nézd mint pecsételöt engem a te id kártyàd érdekel, a momitoron a neved volt e regisztràlva màr, az orrom elé dugot cetli szüz é akkó van pöcsét. (3 dologra figyulok !) a kuckobol kijössz csak a magasàgos tudja + te ,hogy azX hun van. a szomszéd, na_és sose fogja medtudni.a cetliket pedig a szövetségi myomda késziti- egyformàk !. /tudom pízt is hamisitanak/ a lényeg ha "bàrhol" megjelemsz még_egy zetlivel és pecsétet akarsz rendört hiv !!! joga van hozzà. ---> viz,kenyér + rácsos ablak közmunka rigo_fütty_fris levegö. Na most figyu a a törvény ollan szigoru, hogy ha az aszonyod a macska_pártra szavaz te pedig a kutya_pártra és összekapsz vele emiatt hogy "miattad" a kutya_pártra szavazott és bepanaszol akkó bion kemény pénzbirságot nyomnak rád /cca 200´000.- rupkót/. Miért - mert befolyásoltad és akarata ellenére szavazott. szép_világ mi ??? /én hüle adatfeldolgozo (sz) àmitógép/ bocs.
|
|
fulgurátor |
2006. március 25. 00:55 | Sorszám: 24 |
még: van jelölt àllitàs de te ezt màr eldöntöd elöre. mert ugyanugy hazudik/ergo ezért politikus/ nekem mint a MO -i, de ha nagyon pimasz kezd lenni és magabiztos akkor jövök èn /referendum--> szavazàs és "" visszahivható""/ na ezaz a nagy difi. MO-n meg szivja a véred a pofàdba hazudik tömi a zsebit két marékkal /pl. b+ sz.g. zoltàn / marad 4évig !!! itt meg most a tétényin mà a gyula lóg a vilanyoszlopról egy hete. (szegényt fellógatàk + hun a többi ??) A villanypoznàk beplakàtolàsa megengedett - nem na_és !!! ez van.
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 23:59 | Sorszám: 21 |
no neki rugaszkodom megenst. Igen az "üres" nyomtatvàny SZIMPI zetlit viszem. a fülkében meg X oszt félbe hajt ---> az ürge elött bedob. 2: az nemlàt semmit mert ha MàR ràirnék akkor a 3.14.. jön. a pöcsételö "random" kivàlasztott polgàr !! estleg student, àpolo_csaj vasutas stb. àmitogép vàlaszt /lehetsz te is pl én kaptam egy cetlit tessen odamenni ön pöcsètel 8-12 -ig./ registràl ID szàmod /nàla az àmito mutija hogy mà probàlkoztàl é valahol(nics kékcédula). fö a bizalom a kontrol pedig még jobb!! a svàjciak fura manusok !!! nem akarnak csalni !!
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 22:52 | Sorszám: 14 |
Az elsö csaló. amint irtam a kitöltetlen zetlidet "MINDKét" oldalon pecsételik ERGO ha màr rà irtàl NINCS pescét és mész a 3.14.. a svàjci egy "bizalmatlan" népség...
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 22:47 | Sorszám: 13 |
Igen AZONNAL boritèk nèlkül !!!!
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 22:44 | Sorszám: 12 |
Bocs - illene ujra "tisztessègessen" helyesen megtanulnom magyarul irni. Ott a poston kapsz egy boritèkban 8-15 zetlit /pàrt-jelölt/ ezt othon TE kivàlasztod, ami neked szimpi azt elviszed. a szavazó_biztos lepecsételi és ezt dobod be - kész. ami nincs lepecsètelve azt azonnal kidobjuk. nem vàlogatható nem szàmolható. !! az urnàba NINCS boriték !!! csk félbe hajtott zetli !! a zetlin nem lehet Kommentàr sem !! ---> levesbe. ez 100-éve igy szok lennyi no problém (milka)
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 22:23 | Sorszám: 8 |
ühüm "rontott" mi az szàmoltàl te is ?? a vègèn a rontottból vissza_rakjuk "ami_mègse" !!!! a kivànt eredmèny csak meg lesz !!
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 22:18 | Sorszám: 7 |
Nèzd - a csalàs alapja. eskü - svàjcba soha nem kaptam boritèkot azon kivül, hogy a zetliket postàn küldik a nevedre. a szavazo lapot amit te viszel "magaddal" azt lepöcsètelik oszt te bedobod. ès AMEN.
|
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 21:27 | Sorszám: 3 |
a kátai mszp-s boritékos csalások !!
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 21:25 | Sorszám: 2 |
Hir ma 21.35 /ejnye nem figyeltem/
|
|
fulgurátor |
2006. március 24. 21:12 | Sorszám: 0 |
aki tudja nèzze meg a Célpont mai adását !! esetleg videóra felvenni.
|
|