gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: MEGNYERI A JOBBOLDAL A 2006-OS VÁLASZTÁSOKAT
warlord
2006. március 20. 01:18 | Sorszám: 992
A hollandok elegge erosen akcentussal beszelnek angolul akarcsak en!!Az oroszok viszont olyan eros akcentussal,hogy eloszor csak huledeztem mikor hallottam oket..

Téma: Fletó nem fél a változásoktól
warlord
2006. május 05. 23:52 | Sorszám: 130
Ha a feleseg Maszopos dupla erovel nyom od )
warlord
2006. május 05. 13:59 | Sorszám: 115
Nekem a neveloapam osmaszopos az ocsem is az volt de most Fideszes.
warlord
2006. május 04. 13:03 | Sorszám: 106
Az a legnagyobb baj hogy a sok lumpen aki nemsokara szivja a fogat egy ilyen mocskos bandara szavazott.Rohadjanak el a nemsokara nem letezo zsirjukba.
warlord
2006. május 04. 12:44 | Sorszám: 101
Azert egy jo hirt ide is beszurok!Magyarorszag teruleti nagyhatalomma valt mert ott lett a Balkan kozpontja (
warlord
2006. május 04. 12:40 | Sorszám: 98
Ajjaska mar csak ilyen ,egy szaros szekfumintas gatyaban a borunk ala furakodott kullancs,azert nyomom re a sosavat )
warlord
2006. május 04. 12:39 | Sorszám: 97
Termeszetesen nem fel a valtozastol a baromarcu Fleto mert halvany fingja sincs hogy az orszag mekkora szarban van!!A vilag tudja a jobboldal tudja o es a szar baloldal,a lumpen elemek nem tudjak!!De utanunk a vizozon..A mocskot o csinalta bassza meg!!A jobboldalnak csak azt kell csinalni amit az o felveteseikre a szocik csinaltak,mindig nem nem es nem..Azt hiszem vilagos nem???

Téma: Szájer József
warlord
2006. május 03. 12:55 | Sorszám: 42
Sok a hulye duma!Az SZDSZ a buzik es leszbikusok gyujtohelye,azonkivul minden letezo mocsoke amit a mocsok cimszo alatt a Websteren megtalalsz!!A MASZOP meg a milliomos milliardos tolvajok gylekete,valamikor a Lenin konyveket nyaltak,ma azzal torlik a rut mocskos valagukat!!

Téma: Ba...juk!A szocik csinaljak azt amit nekunk kene!!!
warlord
2006. március 20. 00:06 | Sorszám: 101
Mos buddhista vagyok )
warlord
2006. március 19. 14:15 | Sorszám: 87
Gyurcsany egy ripacs egy ganyej ahogy vasban mondjak.
warlord
2006. március 19. 00:40 | Sorszám: 84
Dick man!!A mocskos Roth Mano es a Csermanek a zabi gyerek!!Fuj ((
warlord
2006. március 18. 21:37 | Sorszám: 74
Hogy birom???Konnyen..Miert??Itt nincs fajmagyar,fajzsido,fajszlovak..Itt emberek vannak,csoportok jol operalok rosszul operalok polgarok,balfaszok okosak,hulyek,es EN..
warlord
2006. március 18. 21:35 | Sorszám: 73
Erdekes ember vagy vannak erdekes gondolataid.Mi a szerencse a franc tudja.Elmesz 33 evesen Magyarorszagrol 3 kilo cuccal,mert ami ott van az nem tetszik,vagy maradsz ott megalazva .En az elsot valasztottam..Ma vagyok ami vagyok egy tulelo orokke nyelveket tanulni kell polgar mert mindig mashol elek.De a gyerekeim otthon,az unokaim otthon..Az egyetertes,alltalaban a jo jele..Egy kommunista es egy jobboldali ha egyetertene az olyan lenne mint a fostos gatya kimosatlanul..Te kepviseled a regiot a rosszat en meg a jot es az ujat..Ez egy szereposztas,en valasztottam te rad meg rad nyomta a maszop retorika.
warlord
2006. március 18. 21:21 | Sorszám: 69
Magyar vagyok es a zsido nekem eppolyan senki mint masvalaki!!Vilagos???Gyurcsany nem magyar,igy miert kene a valagat tele dszajjal nyalnom mint TE!En egy szemet magyar faj szereto vagyok meg itt az uSA-ba is!!Gyurcsanynak annyi koze van a magyarsaghoz mint Mozesnek a kitalalt kotablaihoz!!!
warlord
2006. március 18. 21:19 | Sorszám: 68
Ja en vagyok a bolsi akinek az apja az 56 forradalom melle allt mint katonatiszt,majd elmenekult,Traiskirchenebe 1956 ban es en a budos bolsi szinten Traiskirchenbe menekultem,igaz 31 evvel kesobb mint edesapam )Idiotak foglalkozzanak kosarfonassal,ne politikaval ))
warlord
2006. március 18. 21:12 | Sorszám: 65
A Gyurcsany fele Magyarorszag meg szepen festve is olyan mint a hohle;((Azzal a szarhazi kopottvalagu zsido gyerekkel hovgy akartok magyarsagot magyar embereket osszeforrasztani???Magyar embernek magyar pap kell,nem egy felnotas pajesszos rabbi!!Ez persze atvitt ertelem meg mielott huszados antiszemita lennek..
warlord
2006. március 18. 21:00 | Sorszám: 63
Mondok en neked valamit amit ugyis tudsz!!A Te eleted egy lejart elem egy mozogni akaro figura mellett!!Mit gondolsz mi lesz ha ez a Tolvaj lesz megint Magyarorszag miniszterelnoke..??
warlord
2006. március 18. 20:54 | Sorszám: 61
Majd ezt eneklik!!Fel vorosok lumpen panel p[roletarok )
warlord
2006. március 18. 20:52 | Sorszám: 60
Na figyelj ide Te felresikerult szellentesbol fogant balfacan!!En szeretem a kommunistakat,a fold alatt 3 meterrel!!Mert amilyen mocskok 2 meterrol meg kimasznak!!
warlord
2006. március 18. 20:42 | Sorszám: 55
Na figyelj csak a megboldogult nagyapam,azt mondta a zsidok Magyarorszagra csak bajt hoztak!!O is Kun Cohen Kohn Belanal kezdte es Szamuelynel meg Entzbrudernel fejezte be!A tobbi szarhazi Levanteit mint Roth Mano es a tobbi nyikhaj mar nem ismerte!!Kadar ezekhez kepest egy harcos magyar nacionalista volt!!Most itt van megegy egy roggyant orru tolvaj ez meg Gyurcsanyi!!!Kulcsar szerint )Aztan meg itt vagytok Ti mindenfele kopott valagu nyikhaj,akik uvoltoznek,es megakarnak engem gyozni,egy vilagembert hogy mi a jo )Na mennyetek Marx alkoholista budos valagaba )
warlord
2006. március 18. 20:37 | Sorszám: 53
Figyelj ide te kartyaban is csak also !Az en eletem az enyem!A tied egy szukolo kutyaelet a szocik alltal lokott konc felett!!Vilagos>>??Ha nem vilagos latinul nemetul angolul csehul is leirom!!
warlord
2006. március 18. 20:36 | Sorszám: 52
Ja ajjas az 1.53 centijevel meg a sipolo tudejevel ott uvoltozik ez mellett a levantei roggyant orru gazember mellett,aki meg a torat is forditva tekercseli ((
warlord
2006. március 18. 20:32 | Sorszám: 49
Mennyen maga ajjaska Lenin szetmalott mumia valagaba luk ornek..De viheti ezt a szerencsetlen roggyant orru miniszterelnokot is!!
warlord
2006. március 18. 20:24 | Sorszám: 45
En ugyan 18 eve jarom a vilagot sokkal tobbet lattam mint barki,de nem ertem hogy egy ilyen szarhazi mint Gyurcsany,aki meg gusztustalan fizimiskaju is hogy lett keddtol szerdaig milliardos???Ez meg a ven szar Bendenek sem sikerult Chicagoban )
warlord
2006. március 18. 20:21 | Sorszám: 42
Lanyom ne som olyogj ))

Az USA-ban az ilyen Gyurcsany fele lokotok valoban mar reg bortonbe lennenek..Pelda rea,Chicago masodik legrangosabb embere augusztusba vonnul bortonbe 6 evre,a harmadik legrangosabb negy evre!!Magyarorszagon ilyen elkepzelhetetlen hogy egy politikus bortonbe vonuljon..

warlord
2006. március 18. 19:14 | Sorszám: 23
A szemet komcsik miatt mennyi embert lattam a lagerban ((Ha arra gondolok hogy ez a bazilika kilincs orru Gyurcsany akkor meg az anyossatol kert husz forintot kolcson,most meg osszetolvajkodta magat ,hat akkor az jar az eszenbe uthenger ala a patkannyal..
warlord
2006. március 18. 19:11 | Sorszám: 20
Yeahh )Makkalso gondolom valami pedellus volt egy komcsi szekhazban )
warlord
2006. március 18. 18:52 | Sorszám: 9
A Fletonak annyi koze van a koztarsasaghoz es a becsulethez,mint nekem Pinkasz csodarabbi pajeszahoz!!
warlord
2006. március 18. 18:23 | Sorszám: 6
Micsoda beirasok )Ezt a mocsingorru Gyurcsanyt el kell nyomni mert ugy kienekeli ezekkel a populista dolgokkal a Fidesz szajabol a sajtot mint a csuda!!A fidesznek kell az utcara vonulni es szetnyomni a nyugdijas csurhet (
warlord
2006. március 18. 17:47 | Sorszám: 0
Riadoztatni a magyarsag jobbik felet felvonulni Budapestre!!Miert ennek a mocsingorru Gyurcsanynak jut ilyesmi eszebe es miert nem a Fidesznek??

Téma: Kampánycsend...
warlord
2006. április 08. 15:59 | Sorszám: 49
Emmeg Onogur diszes kacaganyban,Miska kancsonak alcazva )
warlord
2006. április 08. 06:57 | Sorszám: 41
yeahh ajtatatos manocskat abrazol.

Téma: Ne asszisztáljon az ellenzék a megszorításokhoz!
warlord
2006. május 04. 12:45 | Sorszám: 563
A megszoritasokhoz alljon hozza a sok szar komcsi nyugdijas,a fostos valagu reszeges kocsma ajtokon ki be tantorgo gumicsizmas husz forintert megvett lumpen!!
warlord
2006. május 01. 23:52 | Sorszám: 557
Azert irtam nagyresze!!A nyugdijasok nagyresze a 3 forintos kenyerrol almodozik azert nem szavaznak a jobboldalra!!
warlord
2006. május 01. 23:24 | Sorszám: 555
Az ellenzeknek semmiben nem szabad segiteni a MASZOPNAK,hisz a bajt ok okoztak, zarojelben zomeben.Rohadjanak meg .
warlord
2006. május 01. 21:42 | Sorszám: 550
Magyarorszag baloldalanak nagyresze ven tudatlan nyugdijas lumpen elem,amig ezek nem csusznak a fold ala,addig biztos a mocsokra szavaznak!!Ezek a posztocipos ven piaci kofak,etcetera!!
warlord
2006. május 01. 01:14 | Sorszám: 545
Azt kell csinalni mint egy baratom tett itt az USA-ban!!Egy kurva beszari fasz volt az adofizetessel kapcsolatban!!Merek fogadni o volt az aki elsore fizette be az adot Chicagoban es mindent beiratott,egy ilyen kurvabecsuletes fasz volt..Oszt gyutt eccer a level hogy rosz az adobevallasa,800 dollarral rovidebb!!A baratom osszesett,mert o mindig es mindig !!!!!!!!!!
Ket napig ivott/nem volt szeszkazan/Majd harmadik nap tok zsolassan eljott hozzam,es aszongya mit tegyek???Mondom basszal ki veluk ne fizessel adot )Elment aztan vagy 6 evre kiezsett a latoszogembol..Egy magyar pikniken talalkoztam vele ket csajjal mercivel jott..Azt mondta igazad volt nem fizetek adot jobban elek..Hogy csinalja nem toom ,de senki sem tudja.Azert egy kicsit ganye lett mert az en Cadillacomat lenezte ((
warlord
2006. április 29. 18:46 | Sorszám: 539
En osztottam az origon a majmokat,csak azert hagytam ott mert az E-Bay business sokkal jobb.
warlord
2006. április 29. 06:37 | Sorszám: 508
2 milliard dollarert csinalnak tolem egy kilometerre egy oriasi gyermek korhazat (Milyen kicsi penz az itt,es mekkora volt otthon!!
warlord
2006. április 28. 22:23 | Sorszám: 504
Az agyukban is csak 30% van ezert nem ertem hogy nyertek megint (
warlord
2006. április 28. 13:38 | Sorszám: 407
Mindenkepp z ertelmes az lett volna hogy a regit levaltani es elkuldeniu egy jol sikerult autodafere gndolom Talavera orult volna nekik..
warlord
2006. április 27. 12:49 | Sorszám: 201
Vagyok mint a befott )
warlord
2006. április 27. 12:29 | Sorszám: 195
Nemhiszem hogy itt sertodekeny emberek lennenek,es nem a szo miatt sertodok az emberke,hanem a realitas ordito hianya miatt,mindket oldalon.Mindket oldal nyomta a sodert,a godor nagyobb lett a penzunk kevesebb.Ebbol a csodtomegbol hogy lesz megint mukodo gazdasag??Azt sem ertem feleszu KOKA is gyurcsany is Pannon tigrisrol beszelt,akkor meg minek a megszoritas csomag beharangozasa!Egy jol mukodo gazdsagba ilyesmivel belenyulni ugyanaz mint nagymama aranyorajat egy kalapaccsal todozgatni )
warlord
2006. április 27. 12:24 | Sorszám: 192
Yeah megyeget )Legy udvozolve )
warlord
2006. április 27. 12:21 | Sorszám: 188
Hi buddy otthagytad az Origot???
warlord
2006. április 27. 12:19 | Sorszám: 186
Te meg ne kotorassz dilinoskam a vegbeledben..Te ne beszelj hulye bandarol..Lassuk a medvvet!!Lassuk Gyurcsanyt ))Semmi eselye sem lesz valamit is keresztul vinni a 2/3 torvenyek miatt ))Ezert vagy ideges dilinyoskam ))
warlord
2006. április 27. 12:17 | Sorszám: 183
Tul sok itt a beteges hulye duma!!Nem Orbanak kell az igereteit teljesiteni hanem Gyurcsanynak!!!Mindenki tudja hogy erre semmi esely!!!

Orban meg hulye lenne belemenni abba a jatekba hogy a megszoritasokat tamogassa..Asszem ez vilagos!!

warlord
2006. április 25. 00:04 | Sorszám: 3
Koka mennyen a ku a annyaba es hivogassa ossze azokat a barmokat akikkel a hatalomba kerult!!
Persze tudja a baromarcu,hogy a megszoritasok ideje jott el,es ehhez kene a Fidesz is!!A nagy lo..szt.Ha megfozte egye meg..Puttonyba egy ven picsat lopott es mikor a puttony szaja kinyilt nem a hamupipoke lepett ki,es most kezd savanyu lenni a szolo..Intezze partunk es kormanyunk a mocskos melot,a jobboldalt hagyja ki..

Téma: Isten nyugosztalja a belügyminisztert!
warlord
2006. május 29. 13:13 | Sorszám: 3
Szomoru hogy a mocsok felul tud maradni (
warlord
2006. május 29. 12:19 | Sorszám: 1
Akkor a dezsavalagu Lamperthnet is seggbe rugtak???

Téma: Katolikus püspöknek nem tetszik a táltos-sámán hitvilág?
warlord
2006. február 22. 23:07 | Sorszám: 115
A katolikus papoknak itt az USA-ban annyi bun szarad a lelkukon,jelenleg is vagy 100 pap ellen folyik eljaras lopas ,gyermekekkel valo mocskossag nok megeroszakolasa,hogy jo hogy kozben en budhista lettem )Harcos budhista mert elmeletben nem szabadna senkire haragudnom..

Téma: Háborus fenyegetés Ukrajnának
warlord
2006. január 01. 23:54 | Sorszám: 151
Azert mert a nyomas csokken miert az Ukranok lopnak a gazt???Nem eltetek vizieromu mellett en lattam )Az orosz a csapot beljebb tekeri es 80% megy at..
warlord
2006. január 01. 13:04 | Sorszám: 125
Hat igen!!Es most hogy lesz tovabb???

Téma: Gyurcsány egyre jobb!
warlord
2006. február 27. 22:04 | Sorszám: 12
Ja ugyanazok a sok rohadt kommunista MASZOP koponyegben ((
warlord
2006. február 27. 20:05 | Sorszám: 6
Isten orizzen bennunk hogy Kun Kohen Bela ,Rakosi Roth Mano utan meg egy semita remuralom jojjon..

Téma: Már 130 nap sincs hátra ( vágjuk a centit! )
warlord
2006. február 25. 23:55 | Sorszám: 499
A baloldaliak pofajat en is megneznem zsugoritva papua modon..
warlord
2006. február 19. 00:08 | Sorszám: 479
Beleverjuk a mocskot a betonba ))Eljen Szalasi )

Téma: Gratulálok az MDF-nek!
warlord
2006. április 11. 23:45 | Sorszám: 230
Tudod sok barom azert szavazott a roiggyant orru Cyurcsanyra mert o mondta o megvedi Magyarorszagot _
warlord
2006. április 11. 23:38 | Sorszám: 228
Megfenyegethettek,de biztosan nem szexulissan,hisz ugy nez ki szerencsetlen,mint egy mumia ,aki az enyeszet 89% nal tart..a

Téma: Péniszek a fórumon
warlord
2006. június 26. 02:37 | Sorszám: 35
Ja bolenyszar lett minden mert a kurva anyad csak fingani akart es levesre sikeredett ((
warlord
2006. június 25. 17:43 | Sorszám: 32
Hubbard mar elszallt az ustokoson ))
warlord
2006. június 25. 15:43 | Sorszám: 21
jajajajaj!!Az uzletemberek a legnagyobb gazemberek!!!
warlord
2006. június 25. 12:59 | Sorszám: 14
A fizimiskaja semita,ha nem tudnak ki o,meg zsinagoga or is lehetne..
warlord
2006. június 24. 23:55 | Sorszám: 11
Mindenesetre eleg gusztustalan fazon,meg egy chicagoi buznyak,is fintorogva bunozve bele ((
warlord
2006. június 24. 23:54 | Sorszám: 10
Az orra olyan hogy egy zsido rabbi is megirigyelheti..Tel Avivba biztos oriasi latvanyossag lenne..El kene zavarni oda ezt a szarhazit )
warlord
2006. június 24. 19:55 | Sorszám: 5
Ja olyan segge van mint a ciganyok alltal elhajitott aszaltszilva,a korabban emlitett gyumolcsre a pofaja is hasonlit.

Téma: Több a tábor, több a zászló?
warlord
2006. május 14. 22:57 | Sorszám: 433
Sajnos a Fidesz feladata most negy evig csak a leses!Erdemi erteku munkat vegezni nem fog tudni,az o ajanlasaik ugyanugy a szemetkosarban vegzik mint az utolso 4 evben..Arra kell koncentralni hogy a kivenhedt regi motorosokat le koll cserelni..
warlord
2006. május 14. 13:37 | Sorszám: 426
A Fidesz minden csatat megnyert a haborut meg elvesztette (Kicsit hasonlo a helyzete mint az elso vilaghaboruban a Caporettoi csodat letrehozo Osztrak -Magyar serege,gyoztek majd idegen foldon kellett letenni a fegyvert!!Nem csatakat koll nyerni hanem haborukat!!

Téma: Attol felek,a magyarsag a romokat valassza:((
warlord
2006. április 24. 00:36 | Sorszám: 16
unos a megvezetett is!!Bunos mert ha hulye miert megy szavazni!
Bunos mert az apjat nagyapjat ezeknek a mocskoknak a szulei hurcoltak meg mint az enyemeket!
Es bizony bunos mert az orszag masik a becsuletesebb felere verebeket vezet az pedig ez a mocsok Gyurcsany es Szadeszos bandaja!!
Bunos talpnyalok...
Megkerdeztem behany Amerikai magyart,hogy mit szolnak hogy megint veszitettunk..Azt mondtak,Bandi hulye vagy hogy azzal foglalkozol mi van Magyarorszagon ((Nem eleg hogy a lumpenproletarok es talpnyalok miatt veszitettunk,meg ezek is itt engem neznek hulyenek.
warlord
2006. április 23. 22:39 | Sorszám: 8
Azokat a romokat amik mar megvannak csak Potyemkin hercegkent eltakartak a vilag es a lumpen szavazok elol..Gazdasagi csodtomegnek is hivhatod a romokat,de hivhatod oktatasi csodtomegnek,penzugyi csodtomegnek..
warlord
2006. április 23. 00:34 | Sorszám: 0
Ma templomban voltam,neztem az ajton bejovoket,neztem az arcokat,a papunkat.Visszarobogtam terben, idoben 1988.szeptember 7 ig..Itt nagy elet volt,rengeteg politikai csoportosulas,balok garmadaja,segelyakciok szekely gyermekekert,falurombolasert,magyar kormany/KADAR/elleni kis osszeskuvesek,mindig rengeteg testverunk,fiatalok 56-osok korabbiak es kesobbiek..Annak idejen azt mondtak mi zartuk le a diszidalast,a 87-88-89 esek.Majd ujra vissza a maba fiatal magyarok erkeznek szepek, erosek ok lennenek a jovo.De mar tudom ezek az illegalis kismagyarok sosem mennek innen haza.Nemelyikuk 5 eve ,itt el mar.Mise utan beszelgetunk mindenki szomoru,mert a valasztasok..Valamikor a szazezernyi chicagoi magyarsagot a Kadar rendszer elleni gyulolet tartotta ossze,ma ilyen mar nincs.Elfogytak a szervezeteink,ma lattam a Horthysta tisztek utolso meg elo alakjat.Meg delcegen huzza ki magat,de gondolatai mar csak a multban.Beszelgetunk o mar mindig a Repcelaki bevagonirozasrol beszel,mikor megmaradt TURAN tankokat vagoniroztak..A fiatalok kozott is sok a barat,nehanyukat meg en is istapoltam,ok azt mondjak Bandi battyam minket mar nem erdekel mi tortenik ott mi itt vagyunk itthon..Valtozik a vilag..

Téma: spiclilista: Szabó István, Szepesi ...
warlord
2006. február 02. 13:55 | Sorszám: 330
Ez a Rez Lola Kosaryne Rez Lola????Az irono???
warlord
2006. január 31. 23:28 | Sorszám: 252
Nos lehet nem tudjatok de utanna jarhattok.Az igazi kisnyilasok a hadsereggel egyutt kivonultak,es nagyreszuk Ausztriaba elt meg a 80 evekben,egy megnagyobb reszuk meg Nemetorszagban.Egy osztrak nyilas talalkozon voltam is 87 ben,ahova veletlenul keveredtem,mert az en emberem /nyilas/vadat hajtott,es o hivott meg egy kis partira.Ezek az eszmei nyilasok voltak.Az en emberem szeszkazan is volt igy lehet mar nem el..
warlord
2006. január 30. 00:34 | Sorszám: 112
Itt az USA-ba is tul sok az unnepetek,hogy mindtobbet lehessetek otthon ))Nem a munkaszeretetrol hanem a szar kavarasrol vagytok itt is hiresek vazze!!
warlord
2006. január 27. 22:39 | Sorszám: 19
Es meg mennyi ilyen szemet ul barsonyszekben!!

Téma: Választási csalás-mszp
warlord
2006. március 26. 13:02 | Sorszám: 73
Beletrafaltal!!En is erre gondoltam.Ettol a mocskos neokommunista bandatol kitellik ilyesmi!!El kell oket taposni!!Aztan majd megyek az uthengerrel )En is arra gondoltam,hogy olyan balfa...ok hogy meg hazudni sem tudnak!!

Téma: Dávidékra soha!
warlord
2006. április 20. 13:01 | Sorszám: 211
Ez a hulye repedtsarku tyuknak a logika annyi mint a semmi.
warlord
2006. április 14. 13:27 | Sorszám: 198
Ja ugy megtisztultak hogy annyian vannak ma mar csak hogy befernek a Politikai kurva David Ibolya kecskeragta kalapja ala!!
warlord
2006. április 10. 03:08 | Sorszám: 11
A politika olyan mint a terhenszar!Ha belelewptel nem birsz kilepni belole mert a nagy igyekezetbe egy ujabba lepsz!!
warlord
2006. április 10. 01:01 | Sorszám: 4
Nekem a Vaci mumiak jutnak eszembe rola..
warlord
2006. április 10. 00:59 | Sorszám: 2
En se szavaznak de en senkire sem szavazhatok.Nekem a kalapja nem teccik.

Téma: Hová tűnt a MIKOLA?
warlord
2006. április 19. 21:37 | Sorszám: 60
Az MDF a magyar politikai elet kenkoves ordog seggeluka es nem konzervativ!!!A ven hulye tyuk kalapjai valoban konzervativok,hisz nemelyik a formalya utan mar a tatarjaras alatt is viseltes vala ((
warlord
2006. április 17. 12:49 | Sorszám: 9
Az hibadzik vele szerintem hogy kenkovet fuj akkor mikor rozsavizet kene fujni,magyarul csizma az asztalon.Nagyon rosz beszedkeszsegu kicsit akkora hulyeseget mond mint Medgyessy fenykoraban.Valoszinu kivalo szakember,de nem egy Cicero..

Téma: mi lesz hétfőn?
warlord
2006. április 24. 23:19 | Sorszám: 238
Ugy nagyon finoman tobb lapnal is babaskodtam,a sors ugy hozta hogy ma mar csak egy mukszik,onnan is puccsal repultunk )
warlord
2006. április 24. 22:07 | Sorszám: 220
Amerikanak atszamolva aranyaban sokkal kisebb az adossaga es nem tudja kezelni.Mit akar egy lumpenkormany???Ok nem tudnak 1848 at csinalni hogy tessenek kerem aranyekszereiket a hordoba tenni hogy az orszag jobban alljon.Azok az idok elmultak!!
Egyszerre kell sok rosz dontest hozni,ehhez a SZADESZ nem fog hozzajarulni igy kissebbsegbe lehet a MASZOP a torvenyhozasokkor!!
warlord
2006. április 24. 21:34 | Sorszám: 213
Sirni rini fog a sok baloldali lumpen,mert a Gyurcsanyinak kell az elbaszott gazdasagot legalabb ugy rendbe hozni,hogy a kulfold elott a disznool is tiszta uj korhaznak lasson.Erre meg eselye sincs,mert megszoritasokat ha hoz,akkor a sajat lumpenjeit csapja be,a jobboldalt nem mert azt ok is tudjak,hogy meg kell hozni..
warlord
2006. április 24. 02:28 | Sorszám: 150
Szepen elmegyek hetfon egy tunder kis varosba Northfieldbe ott fogok lakast berelni es azt is elfelejtem hogy mi tortent otthon ((
warlord
2006. április 22. 20:46 | Sorszám: 106
kISBARATOM AZ AZ ERIA AHOL TE VOILTAL A BUTA PARASZTOK ERIAJA!!mENNY EL vAS MEGYEBE AHOL VOLT ES VAN FEJLODES ES KERDEZD MEG KI KIRE SZAVAZOTT!!eZEKNEK A PARASZTOKNAK VIGYE EL A HAZAT A VIZ,MAJD AKKOR MEGERTIK HOGY MIERT ES HOGY KIRE SZAVAZTAK!!aZ ILYEN VEN SZAROK MIATT KERULNEK A GYEREKEIM UJRA 4 EV NEOKOMCSI URALOM ALA!!
warlord
2006. április 22. 14:57 | Sorszám: 82
Erdekes a media viszonyulasa Orbanhoz!!!Hat bizony lesujto...

Ugyanigy volt az itteni media Bush iranyaba!!De itt volt nekunk a PT boat veteran csoport/vietnami veteranok/akik Bush melle alltak,maguk melle allitottak a tobb ezer veteran csoportosulast,es Bush nyerni tudott,magyarul a mediat kilottek!!!

De nekunk nincs otthon ilyen tartalek eron..

warlord
2006. április 22. 05:53 | Sorszám: 62
A masik oldal a bal koszos lumpen banda tele ven szar nyugdijjasal,volt komcsi nyikhajokkal,ha veszitunk csak arra fogok gondolni,mikor megy ez a sok ven szar le a godorbe ((
warlord
2006. április 22. 05:50 | Sorszám: 61
megf van 15 evem a nyugdijig.
warlord
2006. április 22. 00:01 | Sorszám: 45
Mi lesz hetfotol????Megyek reggel 8 ra dolgozni,aztan deltol 4 ig az onkentes termeszetori munka,6tol 10 ig megint munka.Minden mint regen,igaz a szivem nagyon nehez lesz!!

Téma: Itt a katasztrófa!
warlord
2006. május 07. 13:05 | Sorszám: 262
Az a lenyeg a gazdasagunk duborog..Azert meg mindig nem tom a magyar eru miert szorul ki az usa-bol???
warlord
2006. május 05. 12:33 | Sorszám: 250
Nem toom erdekel valakit???Az USA piacrol-mezgazdasagi a lengyelek a bolgarok hihetetlen de az oroszok is a rengeteg finom gyumolcs befott juicekat,savanyusagokat kiszoritottak.Felesegemmel boldogok voltunk ugy 5 eve hogy milyen nagy a valasztek ma sehol (Ilyesmire figyelni kellett volna!!A Pick Szalami is eltunt.Van itt valami szabvany a peneszre,annak az olaszok megtudtak felelni,mi nem,a nemetek nagy banatara (
warlord
2006. április 29. 21:24 | Sorszám: 205
Hat valahogy betantorogtak,hogy ne legyenek az ellenzekben egyedul!!Magyarorszagon tulajdonkeppen az ellenzeknek az erteke ertelme,majdnem nulla,mert egy inditvanyukat sem fogadtak el az elmult negy evben,es ez megint ugy lesz.
warlord
2006. április 29. 18:57 | Sorszám: 202
Sajnos testverem amit a Fidesz produkalt,az olyan volt mintha egy megfaradt Eunuchal enekeltettek wolna egy vaskos Wagner darabot ((
warlord
2006. április 29. 18:43 | Sorszám: 200
Gyenge volt a Fidesz mint egy elhalo fing a tavaszi szelben
warlord
2006. április 29. 16:39 | Sorszám: 191
Ajanlom is pufajka hurka )
warlord
2006. április 29. 06:41 | Sorszám: 177
Dromedar te egy dromedar vagy mindig hatra szoritva a ket pupu teve mellett,igy ertem a gondolkodasod csacska kis butasagait!!Valoszinu honvedelmi miniszter szerettel volna lenni,de csak odajutottal hogy lefesthetted a miniszterium keriteset!!
warlord
2006. április 27. 23:59 | Sorszám: 162
Az telleg egy patkany..
warlord
2006. április 27. 23:28 | Sorszám: 158
Ajjas evtarsat is megertem!!A konyvespolc full with Lenin Sztalin Marx egyebb szennyel,az apuka valszeg valamifele csinovnyik volt anyuka meg buszke volt reaja.Igy nehez a mocsoktol elszabadulni.
warlord
2006. április 27. 12:20 | Sorszám: 152
A legnagyobb katasztrofa az hogy az orszag sullyed az eddig szajig ero szar ala..

Téma: antalljóska és barátai, ezt akartátok?
warlord
2006. július 02. 02:23 | Sorszám: 36
Plasztik kormany plasztik ellenzek ((
warlord
2006. július 02. 02:19 | Sorszám: 34
Igazad van!!Magyarorszagon sosem volt ero ami egyszerre volt tapasztalt okos es racionalista!!

Téma: A Szombati Bejelentések
warlord
2006. június 12. 03:13 | Sorszám: 158
Na kocsog huzzal szivd a branert egy maszopista buzi bordelyba..
warlord
2006. június 11. 00:12 | Sorszám: 91
Hm ha mar a messias is idejar akkor mar nagyok a bajok ((

Téma: Kik és miért szavaztak az MSZP-re?
warlord
2006. május 07. 13:33 | Sorszám: 128
O egy nagy magyar atlag hulye!!Meg is erdeli a letbizonytalansagot,de meg csak most jon neki a feketeleves!!!
warlord
2006. április 29. 19:39 | Sorszám: 107
A szomszedod lumpen diplomas ez a kaszt eggyel feletted van igy megy ez testverem )
A pesti zsidosag egy masik szar kategoria nem akarok rola beszelni mert itt is surun vagdossak az embert kefele zsidrakozasert )
warlord
2006. április 29. 19:08 | Sorszám: 104
Tudod buddy elmondom mi a Te bajod!!A panellako az uj magyarorszagon kialakult kaszt rendszer egyik csoportja mint mondjuk Indiaba a brahmin!
Az ott elok a kasztban a panel proletar nevet kaptak../a becsuletesebbek,a jobbra szavazok/de van ott meg egy csoport,ok a lumpenpanellproletar csoporthoz tartozik ezek szavaznak a balra!!

Téma: Gyurcsány reformkorszaka
warlord
2006. április 24. 23:26 | Sorszám: 21
A kolleganod valami nagyon hulye boli picsa lehet,vagy legyen javara mondva,csak akkor olvas ujsagot mikor az udvar megetti budiban kinlodik a valoszinu FIDESZ alltal krealt szrulassal,es ott talal a pufajkas oregapja alltal ott hagyott,nepszabadsagot.Az ilyen lumpen picsak miatt buktunk..Az en lanyom otthon neveli a gyereket de a Fideszre szavazott!!Igaz az en megyem total Fidesz megye...A nep ertelmesebb mint masutt,es gazdagabb is..
warlord
2006. április 24. 22:15 | Sorszám: 14
Itt mar nem lehet tovabb hokuszpokuszolni!!Magyarorszag gazdasaga,adossaga az orszagot eszrevehetoen atcsusztatta a Neandervolgyi tarsadalomba.Magyarorszag akkora szarba van,hogy nemsokara a gumicsizma lesz a modi..
warlord
2006. április 24. 22:09 | Sorszám: 11
Nem eg a pofajuk mert a rinocerosz valagan a fel meter vastag bor csak szuzhartya az o pofajukon levo retkes borhoz viszonyitva.
warlord
2006. április 24. 21:41 | Sorszám: 4
Gyurcsany reformkorszakahoz a mohacsi vesz Vilagos es a Budai csata csak egy kis cserkesz zsur volt ((

Téma: A kettes és a négyes vita
warlord
2006. április 09. 23:57 | Sorszám: 941
En a baloldalra irtam!!!Ha az vagy Te is akkor most mit csinaljak ((
warlord
2006. április 09. 23:55 | Sorszám: 938
Na mindegy varok meg negy evet!Hany eve varok mar??Majd husz eve !Es azota semmi.Hosszu ideig nem ertettem azokat a magyarokat,meg korabban akik azt mondtak:Bandi ne lelkesedj nem tortent itt valtas semmi sem,asszem igazuk volt.Nehanyuk mar elment es bocsanatot kerek toluk,hogy akkor konzervativnak mondtam oket,hisz csak igazat mondtak.En voltam egy tulhevult balfasz ((
warlord
2006. április 09. 23:28 | Sorszám: 933
Az Orban egy kiegett balfasz!!En az USA-ban vagyok,de az o balfaszsaga miatt a gyerekeim szivnak!!A magyar nep zome is egy szar!Ven fasz lumpenek csotanyok..
warlord
2006. április 08. 15:57 | Sorszám: 921
Yeah megmaradni jo dolog de a mutter a prakkeral ugy kiporolt pedig ket svajci sapkat is dugtam a gatyamba ((
warlord
2006. április 08. 06:56 | Sorszám: 918
Ez kutyafa..a!!En a 60 evekben talaltam hatvan darab tuzersegi aknat,tehat nem taposot!!Olyan helyen volt ahol a masodik vilaghaboruban felrobbant egy nemet loszerszallito vonat.3 baratommal felpakoltuk az osszeset egy szekerre,es elkezdtuk huzni a MEH telep fele.arra jott biciklin egy vasuti tiszt!Ranezett a kocsira,ott zotyogott a porteka,es mint akinek a seggebe raketa van,ugy kerekezett a rendorsegre.Hu mit kaptunk ezert (((
warlord
2006. április 08. 00:05 | Sorszám: 906
A magyarsag boldog lenne ha ma csak 21 milliard dollar adossag lenne,akkor mi lennenk a legkisebb adosaggal allok a kozon..

Csak erdekessegkepp!Ez az osszeg ma mar egy nagy szar!!Nem messze tolem kezdtek epiteni egy nagy korhazat.A koltsegvetese masfel milliard dollar!!

warlord
2006. április 06. 23:32 | Sorszám: 834
Hat remellem eltunik a baloldani hiena csorda..Meg a fokabajszu gazember is,magaval cipelheti az orokke kecskeragta kalapokban olalkodo Ibolyat//
warlord
2006. április 06. 23:17 | Sorszám: 826
Masutt meg azt rofogik hogy a nagykalapos matrona nyerte (
warlord
2006. április 05. 23:43 | Sorszám: 361
A vita igy lett tervezve Orbaneknal..A papirt kiadta mert mondtak nem lehet jegyzetet hasznalni.Majd valoszinu megkerdezte merre nezzen a kameraba!Orban higgadt volt mig a faszkalap csurcsany egy meg szabadlabon levo paranoias elmebeteg!!

Téma: TURUL, TURÁNI!
warlord
2006. május 15. 02:11 | Sorszám: 21
A torokok szemeben mink magyarok kasdir/testver kategoria vagyunk..Chadba megtanultam oket tisztelni..Ket emberem is torok volt,mindkletto meghalt.Nekunk nincs dogcedulank.Az egyiktol egy kis aranyba kotott korant vettem el,a masiktol egy holgy kepet..Mindketto nalam van,talan egyszer (A harmadik a fegyvermesterunk volt egy profi de gyermek.Djioubuti-ba beszallaskor letartoztattak nem toom miert ((
warlord
2006. május 15. 00:37 | Sorszám: 19
Ha azok is bekerulnek akkor a loszar kategoria kiegeszul a patkany es mocsok jelzokkel!!
warlord
2006. május 15. 00:19 | Sorszám: 17
Ez az egyeduli nep a nagy bullshit eu-ban aki rokonszenvezik velunk,a tobbinek loszar kategoria vagyunk voltun k es leszun k!!!
warlord
2006. május 14. 23:58 | Sorszám: 15
Szeretem a torokoket!!Egyutt dolgoztam veluk a Traiskircheni semperit gumigyarban,klassz emberek.Nagyon szerettek bennunket magyarokat,nem is tetszett az osztrak vezetoknek!!
warlord
2006. május 13. 14:33 | Sorszám: 1
????

Téma: Nagy a csend ...
warlord
2006. április 08. 00:08 | Sorszám: 17
Igen lanyom de sajnos Magyar Balint beleszolt mit akar,es a magyar oktatas ma mar ugy szar ahogy van!!

Téma: Miért veszítjük el a választásokat? … megint II.
warlord
2006. április 14. 13:30 | Sorszám: 542
Nezegettem egy kicsit a Fideszes vezetoket itt ott a magyar TV ken!!Ez a Rogan szerintem egy gusztustalan nyalas fereg,az ilyet politika kozelbe sem szabadna engedni!!Nekem mar a pofaja sem tetszett.Adernak van a legjobb beszelokepessege,sokkal jobb mint Orbannak!!!
warlord
2006. április 10. 03:37 | Sorszám: 484
Ornan ugy viselkedett mint egy lankadt pocs amibe sperma sincs!!Ez van oljetek meg de ez van!!En most megyek aludni mert holnap is nap basssza az annyat hogy az almomat nem a boldogsag ovezi ((Juccakat.
warlord
2006. április 10. 03:18 | Sorszám: 481
En egy szar diszidens vagyok de az IQ -m a fidesz vezerkaranak tobbsegenel valoszinu joval nagyobb.En egy szar, hetekkel ezelott mondtam egy itteni jobboldali talalkozon hogy itt bukta lesz!!Lagymatag minden,semmi radikalizmus!!Ez nagy baj!!A Fidesz nem foglalkozott a jobboldali radikalisokkal,pedig ma mar az is lathato nagy hiba volt!!!Azokkal kellett volna kotni egy megegyezest/meg most is lehetne/ es segitettek volna!!Csak a balfasz Orban ugy rezeg mint a miskolci kocsonyaban a beka!!Mitol fel az hulye???
warlord
2006. április 10. 02:57 | Sorszám: 477
Orban elbukott a kampany olyan volt mintha egy szuz apaca rinyalta volna magat,egy kanos ven pap elott!Lagymatagon indult,akkor belefingott az egeszbe a rohadt komputer botrany,akkor az helyett hogy a pofalyukat befogtak volna magyarazkodtak,mint egy zsomleert lekuldott kisgyerek aki cukrot lopott!!
Lanyha szar Fidesz kampany =egyenlo vereseg../Schliefen/Nemetorszag haboru ketfronton egyertelmu vereseg )A Fidesz mivel a sajat baromsagai ellen is probalt tenni hagyta a sajtot kienekelni a szankbol a buzi fokabajszu gazembernek,meg a roggyant orru Gyurcsanynak ((
warlord
2006. április 10. 02:01 | Sorszám: 470
Ezt megint elbasztuk utolag meg szabhattyuk!!Butan tetovan vitaykozni a jol felkeszult baromarcu Gyurcsannyal nem szabadott volna!Nehanyan itt azt mondtak ez egy jo strategia!Ja reamegy megint 4 evunk.Magyarorszag adossaga a GDP tukreben hatalmasabb mint az USA sokak alltal emlegetett adossaga!!Ezt az iden kollott volna megfogni kezdeni.Talan jo is ha a baromarcu Gyurcsany huzza meg a zsak szajat,mert akkor masodik Bokrost fognak latni benne!De 4 ev akkor is elveszik mert barmokkal vagyunk koreulveve a jhobboldalon is..

Téma: Mit kapott volna David fia az USA-ban!
warlord
2006. április 15. 13:35 | Sorszám: 4
Persze volt beilleszkedesi problema!A fogdak Ausztraliaban is valoszinu elegge kicsik..Csak azt nem toom Barbalicsne a malomkerek nagysagu kalapjaval hogy fert be oda!
warlord
2006. április 15. 05:15 | Sorszám: 0
Ha valoban elkovette a droggal valo jatekot,akkor ha fiatal es buntetlen eloeletu,a kiutasitas lett volna a buntetese,3 honap booth camb letoltese utan..Az o fia semmikepp nem kaphatott volna diplomaciai vedettseget,csak azert mert az annya egy kis senki part senkihazi totumfaktuma!
De itt lep a kepbe a zsido lobby,Soros,es Tom Lantos!!Mindketto befolyasos politikus,ezeknek ilyesmit elintezni semmi!!Szerintem a kolykot kivagtak innen mint macskat szarni,az annya meg Soros segitsegevel belokte a kolkot valami Ausztral huszadrangu iskolaba!!/Felteve ha a dolgok igy tortentek!!

Téma: A románok a magyarokat utálják a legjobban. Mi is őket?
warlord
2006. április 04. 21:13 | Sorszám: 13
Nekem senki sem szimpatikus )Csak a magyar,a nemet,meg az amerikai..
warlord
2006. április 04. 21:12 | Sorszám: 12
Ez a magyar tulaj,szo szerint mondta nem nekem de en is hallottam.A magyar szemet mert 5 evenkent fizetesemelest akar!!Egy patkany az egesz csalad!!Ma mar nem dolgoznak magyarok!5 evig nekem tulorat sem fizetett,es egy szekely embernek..A tulaj azert rugott ki mert a balhe elott egy hettel azt mondtam neki most mar ideje fizetest emelni mert megyek a pi,,ba ))Emeltek,mert ra voltak a melomra szorulva,En sem vettem eszre hogy a mexikoiak felvetele,es a magyarok elzavarasa az en allasomba is kerul..Meg annyit hogy a romannak huszezer dollart is adott hogy hazat vegyen.Aztan egy nevtelen telefonalo jelentette nekik hogy a roman a cegtol lopott arut arulta a Little Bukarest vendegloben,meglestek levideoztak es repult o is )
warlord
2006. április 04. 13:42 | Sorszám: 7
Az USAban 10 ev es egy het munka utan azert rugtak ki egy magyar cegtol,mert megvertem egy szinten ott dolgozo romant,aztan meg a feleseget,aki szinten nekem jott.A rendorseg is kijott.A dolgozo mexikoiak engem szerettek,igy a lengyel rendor aki nagyon jo volt hozzam,elmondta a romannak hogy ne eljenek feljelentessel!Az ok???Hate crime.Az itt sulyos!En repultem,a romanbol muvezetot csinaltak.Kisido mulva megbukott szaz kilo szam rabolta a szalamit a cegtol ))

Téma: Legujabb!!! Legujabb!!Legujabb!!!
warlord
2006. május 03. 00:06 | Sorszám: 2
Igen es 73 eves nyugdijkorhatart akarnak ))Tiszta rohej a ferfiak 71% ezt a kort meg a jobb idokben sem erte meg,magyarul az o befizetett penzuk eltunik...Magyarul en 62 evesen ha nyugdijba megyek itt meg 9 ev,addig a velem egykoru barataim egy resze mar reg halott lesz masik resze ugy a kisebb meg meg dolgozni kell.Ez nonsens ((
warlord
2006. május 02. 23:58 | Sorszám: 0
Az MSZP az inaktiv nyugdijasokkal nyert,magyarul a tet nelkuli kadarista lumpenproletarokkal!!!/Gallup/

Téma: Miért vesztett a Fidesz és a "jobboldal"
warlord
2006. április 24. 23:16 | Sorszám: 147
Na gyuttem megint Mikroneziabol )
warlord
2006. április 14. 13:22 | Sorszám: 88
Rohadjon meg a baloldal,de sajnos az orszagot is viszik magukkal ((
warlord
2006. április 12. 00:02 | Sorszám: 48
Nos barataiom delutan 5 ora igy huzni koll melozni!!
warlord
2006. április 12. 00:01 | Sorszám: 46
En kb 5 eve vagyok gondolas,de en egy masik USA magyartol gaz meg kell mondjam,az USA magyarok 90% mar nem erdekli annyira az orszag hogy mindennap a Gondolan legyen.Legtobbjuk penzt csinal.
warlord
2006. április 11. 23:55 | Sorszám: 42
Azt kizartnak tartom hogy onnan irnanak ))
warlord
2006. április 11. 23:53 | Sorszám: 40
ha irok egy mailt akkor megtudod allapitani????
warlord
2006. április 11. 23:52 | Sorszám: 39
Erdekes?????Gajo mar mondta multkor!!Mikor vindig vigyorog,ki a fene hisz neki..USA-bol irok..Akkor nem tokeletes a rendszeretek..
warlord
2006. április 11. 23:49 | Sorszám: 36
Nezzetek meg a tobbi 42 nickem...Akkor talan jobban latszik,igaz legtobbjerol kitiltottak.
warlord
2006. április 11. 23:48 | Sorszám: 34
Testver!!Mar masok is mondtak hogy Saribol irok ,meg Nagykatarol.En USA.Palatine.Cook countybol irok..
warlord
2006. április 11. 23:40 | Sorszám: 31
Chicago.
warlord
2006. április 11. 23:37 | Sorszám: 28
Nagyon igazad van!!!Orban mondhatja szazszor hogy sokan voltunk,de ugy latszik mas a sok a felvonulasokon es mas a valasztasokon.En azert most is azt mondhatom,mert a nyugdijasok a legjobb szavazok,es ok a regire akarnak szavazni,azert veszitettun k legutoljan is,es ma is azert allunk ilyen csehul!!A fiatalsag baszik menni szavazni ha jo az ido etcetera!!

Téma: Demjan szerint is rosz lora tettunk ,hogy beleptunk az EU-ba!!
warlord
2006. május 29. 00:37 | Sorszám: 39
Van ennel nagyobb kincse Magyarorszagnak a tehermalviz!!Ennel nagyobb kincs nem kell,mig masutt a foszilis yuzelok mar elfogynak,mi megkezdjuk a thermal futest a hazakban,mint a romaiak a Hadrianus falnal,a romai bukas elott,egy kicsivel...
warlord
2006. május 29. 00:31 | Sorszám: 37
En ugy toom ez egy hatalmas lencse,ami lehet valoban 800-900meteren kezdodik,de en akkoriban ugy hallottam hogy azert nem kiaknazhato,mert ez a melyseg mar nagyon meleg es megoldhatatlan a szellozes hutes.
warlord
2006. május 28. 23:13 | Sorszám: 35
Brazilia ma mar vilaghatalom,az alternativ uzemanyagok teren,annyi ethanolt allitanak elo cukornadbol,amivel az orszag hatalmas olajszuksegletenek,a 75% tudjak fedezni..Ez megfelel a mai Nemetorszag teljes uzemanyagszuksegletenek.Vilagelso a kornyezete pusztitasaba is!!
warlord
2006. május 28. 23:10 | Sorszám: 34
Ja negyezer meter melyen,de mar a 90 evekben gazdasagos lett volna megkezdeni kiaknazni,de ehhez olyan hatalmas toke kell ami Magyarorszagnak egyedul sosem lesz!!A legnagyobb problema a retegnyomas,es a magas homerseklet/
warlord
2006. május 28. 12:40 | Sorszám: 30
Edward battyamnak van igaza!!A Japan csoda is csak harom napig tartott,pedig a mai kinai fellendules es csoda,annak csak kicsinyitett masa!!Kina technologiaja zomeben nem a legujabb,onnon maguk eloallitani komputert nem tudnak,mindent ugy vasarolnak IBM /technologiat etcetera!!A masik fontos India es Kina egy olajvalsag idejen sebezhetobb mint barmely mas vetelytarsa!!
warlord
2006. május 28. 00:17 | Sorszám: 20
Kaleb vannak europai orszagok akiki nincsenek benne ebben a tulmeretezett tragyaban,es jol elavanzsalnak..

Magyarorszag egyedul is meg allna ugy a helyet amilyen szinten ma van,magyarul az asobeka naccsagos valaga al;att!!!Az EU legjobb orszagai,ahol meg merni lehet valami fejlodest,azok pont azok akik nem kotodnek olyan szorosan,ehhez a szuletese pillanataban is megvenult szornyszulotthoz!

warlord
2006. május 27. 21:41 | Sorszám: 12
Az egesz EU olyan mint egy rosszul bebalzsamazott mumia szet fog esni az egesz ,mit a higan fosott kecskebogyo!
warlord
2006. május 27. 13:13 | Sorszám: 5
Kolumbia Kolumbia!!
De a zullott EU az a Mi hazank resze is ,illetve mi lettunk a nagy lihegessel besorozott resze!Asszem a kettonek annyi koze van egymashoz mint a markotanyosne lovanak ,Ferencz Jozsef harci csodorehez..
warlord
2006. május 27. 06:03 | Sorszám: 3
Hat en nem tudom ,de dobbenetes latni a fiatal magyar illegalisok nagyreszenek,hihetetlen tenniakarasat,munkaszeretetet es anyagi gyarapodasat..Tegnap beszeltem eggyel Festokent kezdett 7 eve egy magyarnal,ma 8 illegalis magyar dolgozik neki..
warlord
2006. május 26. 23:38 | Sorszám: 0
Igen am de miert nem lehet a cikket sehol sem megnyitni???Azt hogy az EU-val az ilyen kis orszagok rafaznak,azzal Kissinger beszede ota tisztaban voltunk es jovo heten lesz negy eve!!De mi az ami miatt Demjan szerint is ez az egesz egy veres vizelettel biro lo???Miert nem merik masok ezt leirni??Miert a Fidesz is jokat hallgat a boldog EU helyett egy csodtomeggel biro gondokat keptelen megoldando ocska halmazrol??Tan csak nem ezert mert Ok is rohantak ebbe az EU-nak nevezett bun szovetkezetbe???

Téma: A Nagy Baj dübörgött!
warlord
2006. május 29. 23:36 | Sorszám: 26
Nagyon jo ami most tortenni fog sok baloldalra szavazo patkanynak kinyissa a szemet,a baj csak azutan hogy akikre szavazott szarnak a mocskos pofajara!Ez igy helyes!!Szenved a jobb is de kicsit megmosolyogtato,a sok ven szar panel es egyebb proli igyekezete,ahogy ezt a roggyant orru zsidopofa Gyurcsanyt beloktek a hatalomba!!
warlord
2006. május 29. 21:30 | Sorszám: 21
A kiigazitas szo ertelme a kovetkezo!!Az elbaszott negy ev hibas vezetesi gyakorlata miatt a gazdasag szarra ment oriasi a hiany es kiigazitjak a zsebedbol a penzt az allami budzsebe,mert a penz a zsebedbe csak megpeneszesedik,felelotlenul kimosod etcetera!
warlord
2006. május 29. 13:44 | Sorszám: 16
Borzalom..Magyarul en es a felesegem otthon meg munkanelkulinek se lennen jok,itt meg pont a munkank erteke miatt annyit dolgozhatunk amennyit akarunk!Ezen a heten 80 ora )Szombat vasarnap hetfo unnep de mindennap csinalom,mert szamitanak ream...Nalunk Illinoisban az orvosok vannak szarban,mert nem tudjak azt a biztositast befizetni,amit hasznalnanak ha muhibat csinalnak,igy szegeny deli allamokba mennek,ahol ez az osszeg alacsonyabb..Viszont mastreszrol meg az allamnak igazat adok,mert mindig nagy a hercehurca az ilyen muhibaknal.
warlord
2006. május 29. 13:12 | Sorszám: 14
Az elso mondatod ami remes!!30 felett nem kell senkinek!!Tegnap vettun k egy nenit vissza 75 eves jo karban van,penztarosnak!!Ezekre a dolgokra ugyanis torvenyek vannak!!Nincs kor diszkriminacio,csak alkalmassag kerdese!!
warlord
2006. május 29. 13:06 | Sorszám: 12
Mi lesz itt!!A sok nagyvalagu tintanyalot eppugy a lapatra teszik,mint az alulfizetett tanart ((
warlord
2006. május 29. 12:26 | Sorszám: 3
Igazad van.de hogy hogy lesz megoldva ez az adossaghalmaz???Ilyen a mi hazank eleteben meg nem volt!!Most annyi bokros csomag kell mint egy megye lakossaga!!
warlord
2006. május 29. 12:20 | Sorszám: 1
A sok baloldali lumpen most nez majd mint a vett malac a velorex csomagtartoban ))

Téma: Győzött a Fidesz ! :)
warlord
2006. április 03. 23:45 | Sorszám: 4
Idiota ((El kell a voros mocskot takaritani..

Téma: FIDESZ hack
warlord
2006. február 13. 23:49 | Sorszám: 149
eLTERELO HADMUVELET AZ EGESZ !eZ A SZEMET NEOKOMMUNISTA BANDA EL AKARJA TERELNI A FIGYELMET A ROGGYANT ORRU SZEMET gYURCSANYROL!!!

Téma: Amerikai_nagyar vizumkerdes!!!
warlord
2006. június 25. 17:52 | Sorszám: 73
Yeahh )Most lesz valamikor a Prosect-Heights days akkor olyan repulok jonnek,amik megmozgatjak a fantaziamat!!Par eve Enola Gay testvere is itt volt elvezet volt repulni vele..De ultem egy ketuleses Messermithbe is!!Es egy F-Wulfba is..
warlord
2006. június 25. 15:02 | Sorszám: 70
Erre nincs egyszeruen kapacitasuk...Keptelenseg lenne ennyi embert osszeszedni..Aki illegal itt maradt annak van eselye oriasi ,itt elni orokre,igaz van egy iszonyu hatulutoje!!!Nem tud kimenni,mert akkor hogy jon vissza???Hogy miert nem megy haza ez a masfelmillio???Mert nem akar sokkal jobban elni mint itt,nem akar kulturalis szocialis es gazdasagi sokkot kapni..Azota itt uj uzlet indult meg.A visszatelepulok visszahozatala nagyon jo businnes!!
warlord
2006. június 25. 14:08 | Sorszám: 66
Nos furcsa de leirom,ez eleg nagy problema,az itten elo masfel millio magyarnak is!!
warlord
2006. június 25. 14:07 | Sorszám: 65
IGEn..De az o polgaraik,nem maradtak itt.A szazalekos aranya az itt maradoknak 0 nulla!!Az az orszag egy viragzo tunderkert,hozzank viszonyitva...
warlord
2006. június 25. 00:20 | Sorszám: 59
Valoban ennyi a vizumkerdes!!Sajnos ((Eselyunk sincs egyenlore ezen valtoztatni ((
warlord
2006. június 24. 23:34 | Sorszám: 56
Sarvaron ma is elnek torokok,akik a vegso kivonulast elszabotaltak,magyar menyecsket valasztottak,de ma is torok a nevuk,pld Kutsan
warlord
2006. június 24. 05:56 | Sorszám: 48
A burito es a kutyaszar kozott csak az a kulombseg hogy a kutyaszarnak jobb az illata!!

Nehany szot a buritorol!!A mexikoi azt falja ejjel nappal,azert olyan hajas mind!!Az egyik volt cegemnel,a mexikoiak a buritot betettek a mikrohullamu sutobe es mindig ott melegitettek!!A feherek mi, meg hanyingert kaptunk..A fonok feher is bejott es szedelegve tavozott a szag miatt,majd visszajott a fiaval es az osszes mexikoit kizavartak az udvarra hogy ok matol nem melegithetnek,semmit mert a fonokseg nem birja a szar szagot!!Ma az a ceg tele van mexikoival ))

warlord
2006. június 24. 05:52 | Sorszám: 47
A szutyoknak mindig minden savanyu ,mar regota figyelem,a srac USA fobias ,indig phantomokat lat mindenutt )A magyar emberek eleg nagy resze USA fobias..Korabban ruszki fobiassak voltak,kesobb meg roman fobiasok lesznek .

Nem nehez elhinni...!!!!!!A magyar ember nem mobilizalhato!!Van egy gyonyoru lengyel kis baratnom,csak baratno,akinek ma mar az egesz familiaja Angliaba el es dolgozik meg a velem egykoru edesapja is!!!A Lengyel oda megy ahol jobban el!Bushek mikor eloszor hoztak be a vizumkorlatozasokat,az a Lengyeleknek szolt,volt olyan ev hogy harmincezer maradt itt!!!Csak Illinoisban!!!!!!!!!!!!!!!A magyar fiatalok elegge balfacanok,beleertve gyerekeim egy reszet is!!Roghoz kotottek,es csak sirnak!!!Az egyik gyerekem,kint elt velem nehanny evet.Kemenyen dolgozott,bevittem a munkahelyemre..O lehetett volna a ceg legfiatalabb menaegere,hihetetlenul becsultek a munkajat!!Nem akarmilyen eletet elt,gyonyoru csaj minden,erre hazament!!Meghatarozott idore nem jott vissza igy bukta a zold kartyat,ma EGY MEGKESEREDETT TEHETSEGES ELVALT EMBER ((Hivtuk vissza ide nem jott,most szidja a Gyturcsanyt,nem magat ((

warlord
2006. június 24. 00:18 | Sorszám: 44
En is ezt csinalnam!!!
warlord
2006. június 24. 00:18 | Sorszám: 43
Hiaba megy barhova ez az orszag ilyen.Vannak torvenyek,zomeben hulyek,es ahhoz probalnak ragaszkodni ((
warlord
2006. június 23. 21:25 | Sorszám: 40
Nezd mondhatjuk egy emberre hogy kreten,de vegigneztem a kampanyat es ilyen aranyban elnokvalasztast nyerni,elotte meg nem csinalta meg senki...A magyarok mindenki rea szavazott,pedig a ,masiknak magyar zsido gyokerei is voltak..
warlord
2006. június 23. 21:23 | Sorszám: 39
Mert megkertek rea,valoszinu,nem OV ))Nem ide keszult azt gondolom ti is tudjatok..
warlord
2006. június 23. 13:10 | Sorszám: 35
Remelem segitek!Valoban nem Bush donti el hogy mi lesz??Ez nem Magyarorszag,ahol egy koszos volt komcsi dont el mindent..
warlord
2006. június 23. 13:08 | Sorszám: 34
Az a kaja egy nagy szar..Van itt szutyok eleg,nemhiszem hogy meg importalni is kene!!Csak novelned a lumpenek szamat..Savanyu a szolo mi ))
warlord
2006. június 22. 22:57 | Sorszám: 29
Az anyosom hat honapos vizummal jott!A lejarat elott kert hat honap hosszabbitast,amit meg is kapott.Aztan egy ev mulva hazament,azota ketszer kert vizumot nem kapott..

Az officer mondjuk a JFK valoban felulbiralhatja a felsobbrendujet is.

De most is leirom,a legnagyobb problema az hogy a belepett turistak nagyon nagy resze,egyszeruen nem lepett ki..Itt elnek,dolgoznak,nem dolgoznak,de itt vannak elnek,tulajdonkeppen megszegik a szabalyokat.Erre hoztak azt a rendeletet,hogy szurjek meg a vizumkeroket jobban hogy ez ne legyen..En igazat adok az ittmaradonak,mert en is elcsabulnek...Nagyon nagy zomuk az en latokoromben,kimondottan jol el,jol konspiralnak,segitik egymast,ennek orulok legjobban.Ha van egy munkalehetoseg,rogton megy a telefon,es maris OK.Most ha korlatlanul adnanak,vizumot,....szerintem nekunk magyaroknak jarna....akkor visszaternenk a 90 evekhez,amikor a frissen ideerkezetteknek,az elso mondata az volt hogy o bizony nem megy haza!!Lattam oket halottam oket,igy attudom erezni,az o itteni eletuket!

warlord
2006. június 22. 20:31 | Sorszám: 27
Nos nagyon egyszeru amit mondott!!Az ittmaradottak illegalis aranya jelenleg olyan magas,hogy elrettenteskeppen,utasitanak el olyan sok embert..Persze ez nevetseges valoban,mert az en anyosomat pld azert utasitottak el,mert a korabbi fel eves ittartozkodasat,a felesegem keresere,egy kerelemmel megtoldotta,meg fel evvel,nem hallgatva ream!!Aztan mikor megint jonni akart beintettek neki.Csodak csodajara a felesegem termeszetesen nem emlekezett,arra hogy en figyelmeztettem!!Ilyenek a nok ((
warlord
2006. június 22. 05:09 | Sorszám: 21
Na latod testverem,azert6 vagytok olyan jo korulmenyek kozott mert Ukrajna a baratotok...Ha a parlamentet robbantottak volna fel,ahogy ismerem a magyarsagot,nalunk meg a szar utan is lenyomatot csinalnak...Kulonben is maguknal meg ralottek a fat lopo ciganyokra tavaly )
warlord
2006. június 22. 00:17 | Sorszám: 17
A tanulok kozul nem, ismerek itt maradot,akiket en ismerek,azok latogatoban erkeztek...Es nem mentek haza.Olyat is tudok aki 89 ota itt el...Az meg mar nem semmi.De ismerek olyat is aki par hete erkezett,es tudom hogy nem fog innen hazamen ni..
warlord
2006. június 21. 23:34 | Sorszám: 13
Epp ma lattam Arnoldot hogy latogatast tett a NG alakulatoknal akik a hataron vannak...Azokon a helyeken ahol a minutmanok vadasznak a mexikoiakra ott nagy a javulas!!Az az igassag hogy az ideozonlok egy resze becsuletesen penzt akar keresni,a masik resze gazember,a harmadik resze,meg nem csinal itt sem semmit,a negyedik resze,meg a becsuletes elso resznek a rokonsaga,akik szintugy nem csinalnak semmit!Lattam mar sok mexikoi gettot!!Hat borzalmas!!
warlord
2006. június 20. 23:41 | Sorszám: 10
Ez igy igaz,de az elutasitasok nagyszama,egy korabbi INS felmeresbol indult ki,akkor kerultunk arra a listara amin vagyunk,ez az esemeny pedig ugy 6 eve kezdodott,pont velunk magyarokkal es lengyelekkel ebbol a regiobol..a 3% szabaly ennek a felmeresnek a kovetkezmenye!!Korabban a 80 as evekben is maradtak itt magyar fiatalok,de nagyon alacsony szamban.Aztan a 90 evekben kezdodott el az hogy nagy meretekben,szamban martadtak itt illegalisan.Ezt konnyen kitudtak mutatni.Aztan jott a Wal-Mart botrany,ami azert elegge hiresse tett bennunket,hisz a lebukott illegalisok kozott sok volt a magyar..Ma az elutasitott kerelmek zomeben,az van hogy nem latjak az eselyt hogy nem akarsz ottmaradni,valojaban,persze ezt valahogy maskeppen fogalmazzak..
warlord
2006. június 20. 13:17 | Sorszám: 8
Gajo!!!Itt nem vedi az erdekeit!!!A feher keleteeuropai nagysagrendekkel,jobb melos,sokkal okosabbak,es jar az eszuk..Itt sajat maguk ellen diszkriminalnak..
warlord
2006. június 20. 05:21 | Sorszám: 6
Azert oregem mert a keleteeuropaiak,nem a negerre es a koszos mexikoira veszelyes,hanem a feher amerikaira!!Nem lattam meg amerikait jol dolgozni a husz ev alatt,de lattam rengeteg kelet europait..

Ez az egyik..a masik egy hulye torveny..Ha az ittmaradok aranya nagy,akkor szarakodnak a vizumokkal..A magyar ittmaradok aranya nem nagy,hanem oriasi..Az a fasszopo bevandorlasi tiszt aki meghozza a dontest meg 90% fekete..

warlord
2006. június 20. 05:12 | Sorszám: 5
Nagyon helyes!!!En mar reg bevezettem volna!!Az USA ne higgye hogy o szarta a vilagot!!Az anyosomnak most azert utasitottak el a vizumjat talan,mert azt hioszik konzum no akar lenni,vagy barpultos??80 eves..
warlord
2006. május 12. 12:52 | Sorszám: 0
Dobbenten olvasom Simonyi ur/magyar kovet jelentesenek egy ertelmetlen halmazat!!

Simonyi ur szerint ket ev mulva lehet rendbe az usa -magyar vizumkerdes!

Es akkor azt mondja ez a meretes balfacan,aki semmit sem ert az egeszhez,hogy az amerikaiaknak o megmondta,hogy a tanuloink ide nem diszidalni hanem tanulni jonnek,es az amerikaiak belattak hogy igen ez igy van!!

Nos ez a kapitalis balfasz csak a hasara utott,ugyanis a Sun ezt irja!!
Mindaddig fentmarad a vizumkerdes a volt keleti tomb orszagaival,amig a vizumhoz jutottaknak az itt illegalisan letelepedetteknek a szama ,nem esik 0.7 szazalek ala!!!

Nem a tanulok maradnak itt Simonyi ur!!!
Hanem a turista magyar fiatalok mintegy husz % evente,ezek mar a tobbszoros szures utan itt maradottak!!Chicago kornyeken mar egesz szep szammal elnek,hisz latom oket a balokon a magyar osszejoveteleken is!!Ma mar ezrekrol van szo,az utobbi 7 ev adatai szerint esetleg 7 ezer!!!Rendkivuk szervezettek,okosak ugyesek!!!
53 ev alatt magyar szervezettseget eloszopr lattam,es bizony megdobbento,mi lenne ha mindannyian ilyenek lennenk???Uralhatnank Europat!Sokat dolgoznak aogy hallom toluk,ugyesen berelnek hazat,sporolnak,accountot nyitnak,igy a fizetesuk ket perc mulva mar egy magyar bankban landol,illetve az itt kivaltott kartyat hazakuldik es otthon a levett lovet nyomjak nekik magyar bankba!!

Téma: Láttátok?
warlord
2006. május 01. 02:09 | Sorszám: 76
Oszt hova igyekszel kisoreg??Tan csak nem a Rozsadombra??
warlord
2006. május 01. 02:08 | Sorszám: 75
Maga csak valami lodoktor lehet bassza meg ha csak panelra futotta ((
warlord
2006. április 16. 15:37 | Sorszám: 24
Testverem!David Ibolya egy gusztustalan,valamilyen modon a szel alltal a sivatagbol kiszabaditott mumia!A pengevekony szaj a gyulolet a keseredettseg,es az alattomossag jelkepe,mar ezer ev ota! A pengevekony szajakkal birok,mindig kozutalatnak orvendtek,hisz kozuluk kerult ki az a reteg akiket ma diktatoroknak,hivunk

Téma: Dávid Ibolya most veri szét teljesen az MDF-et??
warlord
2006. április 22. 14:14 | Sorszám: 528
Hat ja ingerult az ember neha.De ertheto hisz az itteni ismerosom/egy zsido/penzugyer/van uzlete Magyarorszagon is/mondta,hogy mindegy ki lesz a vezer,iszonyu verig hatolo intezkedeseket kell hozzon.mondom neki hogy Magyarorszag aljas lumpen fele lesz a nyero.Azt mondta szo szerint ..Csigaver ok lesznek a nagy pofaraesettek..
warlord
2006. április 22. 14:08 | Sorszám: 525
Pronay nagybatyam tobbet tett a magyarsagert mint barki mas.O kiallt a Lajta-Hansagi bansagert harcolt erte,mig a mai magyarsagnak csak december 5 jutott szegyenszemre az is pont a szuletesnapomon (
warlord
2006. április 22. 14:03 | Sorszám: 523
Tudod Kaleb csak anyit mondok azert tanultam am toled neha jo dolgokat is.Te egy baloldali /valamikor ugy hivtak judeo bolsi csecseken nevelkedtel,az en csaladomba kisgyerek koromtol csak azt hallottam hogy a kommunistakat es mindenfajta atvaltozott cameleonjat gyulolni kell.Nekem a backgroundom is olyan hogy furcsa lenne,hogy baloldali lennek,az egesz rokonsagom forogna a sirjaban..
warlord
2006. április 21. 23:59 | Sorszám: 514
Ha igaz lesz akkor egy masik Kaleb az is zsidaj,aszonta nekem ket eve ,a forint dollar arfolyam rovidesen ugyanaz az lesz mint 12 eve..1 dollar=300 forint.
warlord
2006. április 21. 23:56 | Sorszám: 513
Szerencsed hogy nem talalkoztunk mert kiagyabugyalnam beloled a magyartalan viselkedest ugy,hogy meg a passovert is elfelejtened )Egyebbkent meg szarok a baloldali lelkendezesedre,biztos a Kadar alatt sityiban rongykereskedessel foglalkoztyal,azert veded a hulye politikai utodjat (
warlord
2006. április 21. 22:19 | Sorszám: 501
Persze tetszik a felesegednek mert ra tud akasztani egy szekrenyre valo ruhat..
warlord
2006. április 20. 23:33 | Sorszám: 473
A Kaleb addig ugral itt meretes,levantei ormanyaval amig lever valamit..
warlord
2006. április 20. 05:14 | Sorszám: 440
Ja Kaleb jo srac lenne ha nem zsidajozna mindig mindenhol.Meg a tortenelmet is jobban ismerhetne.
warlord
2006. április 19. 13:28 | Sorszám: 424
Mert Kaleb fejen izzik a sabeszdekli ha nem zsidosithat el minden topikot!! ))Neki a zsidajok a fontosak nekunk meg magyarorszag.Kaleb barmilyen ablakon nez ki az mind a dohany utcat mutatja..
warlord
2006. április 18. 23:48 | Sorszám: 409
Kaleb olyan hulye vagy mint hat par sabeszdekli ((
warlord
2006. április 18. 05:33 | Sorszám: 381
Uraim!!Ki a franc ez a Kun Miklos??Soha a budos eletbe nem hallottam rola!
warlord
2006. április 18. 00:13 | Sorszám: 359
Ismerem a cionista fajtadat )A FIDESZ rosz neked,Te Roth Manmot Meg Kohn Belat latnad a gyilkos Szamuelyvel egyutt szivesen magyarorszag elen mert akkor a fajtad handlezhatna mint a szep idokben ))
warlord
2006. április 16. 23:11 | Sorszám: 309
Lampert dezsa-valaga tovabbra is ott fog rotyogni a belugyer szekben,mert sokan vagyun k de nem ologen ((
warlord
2006. április 16. 14:54 | Sorszám: 262
Ma montam.A Magyarorszagi Barbalicsok krobotok,magyarul Horvathok...A bunyevac az szerb )
warlord
2006. április 15. 14:08 | Sorszám: 144
En szerencsere csak a Historyt nezem )Jo koktelok vannak a szigeteken olyan jok hogy alig tudtam a szallodaba visszamenni (
warlord
2006. április 15. 13:37 | Sorszám: 141
Gyonyoru hely de ott is vannak magyarok,egyik tragarkodott megettem,a repteren..
warlord
2006. április 15. 05:10 | Sorszám: 112
Kaleb mennyen maga a picsaba!Mi is koszonnenk,ha meghuzna magat a magyarok foldjen!Ha nem teccik tagas a vilag )
warlord
2006. április 14. 21:53 | Sorszám: 77
Most meg mar azt olvasom hogy ez a nagykalpagos ribanc fenyegetozik,ha a drogos fia dolgait teregetik..
warlord
2006. április 14. 13:19 | Sorszám: 34
Ez a part vezetostul tagostul/egy resze/megerett a dogkutra.Nem artatlan kiskutyakat kene odadobni,hanem ezeket a gazember nagyokat!!

Téma: Magyarok belehet fogni a pofatokat!!
warlord
2006. május 17. 23:28 | Sorszám: 10
A kulfoldi cegek felso vezetese nem tud magyarul a kozvetlen beosztottaknak viszont kell tudni..Pld a fiam..

A gyalazat a topikinditasom oka,az hogy en emlekezem hogy mennyi gondja volt az EU-nak a magyarok belepesevel,mennyi dolgot kellett teljesitenunk!!A romanok annak negyedetol is messze vannak,es siettetik a belepesuket!!Egy roman tortenelem tanar velemenye!!Mert az EU tart a Roman USA kozeledestol,ugyanez vonatkozik Bulgariara is!!Igaz??Igaz!!Mindket orszag rengeteg elonyt adott az USA-nak haditengereszeti bazis repulo etcetera,ezen orszagok az EU politikat ballansziroztak,az uSA fele mozdulassal.Mi lett az eredmeny??Rengeteg roman es bolgar aru jelent meg varazsszeruen az USA-ban.Ezek aruk meg sem kozelitik a magyar minoseget..Hogy lehetett ez??Ugy hogy az EU arukat nagyitoval sem talalok,de Angolt azt rengeteget!!Ugyanaz az angol szitu mint a roman.Az USA szereti oket igy van ut a piacnak!!Magyarorszag ma egy nagy nulla az EU-ban,sokkal jobban udvarolytak volna nekunk ha morikaltuk volna magunkat mint a Romanok.A romanok csak azt bizonyitottak Trianon ota mar szazszor hogy ok verbeli politikusok..

warlord
2006. május 17. 05:11 | Sorszám: 0
Olvasom a Hirkereso szennyoldalon!!A magyarok felvetesere,hogy Romaniaba baj van a kissebsegekkel,a faszkalap finn biztos nem is foglalkozott,mert neki az a feladata hogy Romaniat es a Bulgarokat bevigye!!
Kollott az EU most ba..tok meg (((

Téma: Ez a Mikola egy szoci 5.ik hadoszlop:((
warlord
2006. március 28. 22:59 | Sorszám: 17
En csak azutan mondtam amit mondtam,mert valahol engem is erint a kulfoldon elok allampolgarsaga szavazati joga es etcetera,es tudtam azt hogy ez ketharmados szituacio )
warlord
2006. március 27. 13:43 | Sorszám: 9
Na hatrabb az agarakkal )Az en gondiolatmenetembe ket hettel,a valasztas elott buta beszed,meggondolatlan beszed,vagy sicc ferdites nem fer bele,a mi oldalunkrol.Nayon kell vigyazni mit mond egy kis politikusis,nem egy olyan aki esetleg OV helyettese lesz!Mindig van ugy husz szazalek,aki nem partra szavaz,csak hanem szemelyre!Ha az tortenetesen egy klassz beszedu MSZP-s akkor arra,ha csurka akkor rea!!Az ilyen tipusu szavozot lehet megnyerni okos beszeddel.Mikola ezen beszedeinek egy resze,hogy finoman fogalmazzak,nem allta meg a helyet.
warlord
2006. március 26. 14:32 | Sorszám: 5
A jo isten beszeljen beloled.Egy kicsit feltem a jobboldalt az ilyen buta megnyilatkozasok miatt,hisz nem veszithetunk megint (
warlord
2006. március 26. 12:58 | Sorszám: 2
Figyeljel kisoreg bardolatlan kristof!Ez a faszi napok ota csak hulyesegeket beszel,erre nekem meg nincs idom )Szeretnek mar valami normalis dolgot is hallani tole!Finisbe erkezett a jobboldal a futopalyan,erre ott botladozik elotte a celegyenesben,ez a Mr.Bean forma idiota figura (
warlord
2006. március 26. 12:12 | Sorszám: 0
Ezzel a balfacannal a Fidesz ongolt rugott!Hogy lehetett egy ilyen barmot bevenni a buliba??Ez az ember egy szellemi hozentroger ((

Téma: Ismet gyilkolt Izrael!
warlord
2006. május 21. 00:57 | Sorszám: 2
Hat ja )
warlord
2006. május 20. 22:44 | Sorszám: 0
A franc sem erti celzottan megolnek egy Dzsihad vezert de ugye a raketa megol egy nehany not es gyermeket is,es mindenutt nema csend a vilagban!!

Téma: Na ez egy erdekes hir!!!Valyon igaz???
warlord
2006. február 12. 03:28 | Sorszám: 2
En tudom hogy Torgyant nem szewretik otthon,de emlekezem amikor meg senki sem volt mondta itt nalunk Chicagoba,hogy el akarjak adni az energia ipart!!Es hogy ez milyen rosz lenne!! ((En csinaltam egy videot sokszor vissza nezem!!Nem volt o hulye!!
warlord
2006. február 11. 22:22 | Sorszám: 0
Magyarorszag a legkiszolgaltatottabb az elektromos energia teren Europaban,mert itt tortent a legnagyobb szazalekban maganositas!!???Ez igaz???Az uSA-ban raleptek az szektorok fa...ra,es tulzott nyereseg miatt visszafizettetik a nyereseguk egy szep nagy reszet!!Hogyan???Tegnap kaptam levelet,hogy a People Gas tulszamlazott nekem,indokolatlan aremelessel,igy ennyit es ennyit kapok!!Nehany hete Lisa Madigan,azt mondta:Illinois allam benzinkutjainak a 70% kapott egy felszolitast,hogy indokolatlan aremeles miatt,mivel eppen neki jo kedve van ,megengedi hogy kutankent tizezer dollart befizethetnek az Illinois Voroskeresztnek!!!Ha nem tetszik a kut bezar,mint a bazar!!Kapkodjuk a fejunket!!Megindult ebben a kis allamban valami!!Demokrata birok vittek pellengerre demokrata gazembereket??Ilyen itt nem volt korabban!!

Téma: Segítsünk a Fidesznek kampányolni rövid, frappáns érvekkel!
warlord
2006. április 20. 23:32 | Sorszám: 50
Egy Orban plakatra lehetne irni..Fiat Voluntas Tuo..

Egyebbkent piritos otlete tetszik

warlord
2006. április 15. 13:32 | Sorszám: 6
Igaza van Kingvidornak!!A mocskos hirkereso.hu csak olyan hireket rak fel amivel gyalazzak a jobboldalt!En lepetkanyoztam oket levelbe,ok meg uram lass csodat,meg megvoltak sertodve!!Nahat ilyen mocskokkal csak baj lesz megint.

Téma: MDF csak a Centrummal egységben!
warlord
2006. január 22. 22:47 | Sorszám: 7
Ennek a hulye David Ibolyanak azt ajanlom huzza a fejebe valamelyik bazi nagy kalapjat es utanna uttesse magat fejbe Magyarorszag legerosebb emberevel egy jo nagy kalapaccsal!!A centrummal is csak akkorak,hogy elfenek egy esernyo alatt!

Téma: Ultrakomcsi Fidesz-jelölt Nagykőrösön
warlord
2006. április 02. 03:00 | Sorszám: 6
Mer?Csak egy Saulus vot asszed???Nekem korabban egyik felesegem olyan vot mint a tunder a hazassag elejen,aztan olyan lett mint a furia,hogy Charon robogna a csonakjan vele..Vannak nagy atvaltozasok..

Téma: Europanak ujra meg kell tanulni dolgozni!!!
warlord
2006. május 14. 03:01 | Sorszám: 0
Ezt nem en tanaltam ki hane,m a nemet nagyokosok!!Nemetorszag a joleti tarsadalom ma olyan mint Roma a bukas elott.Semmi teljesitmenyert szocialis juttatasok tokelege.A nemet nagyokos az USA-ra es Azsiara figyeltet!!Teny hogy az USA gazdasag ilyen szempontbol egessegesebb,melozni itt is tudnak,viszont a Nemetorszagi es nyugat europai allami dotaciok szocialis vedohalo itt sosem volt,igy semmi gond!!Az itteni szakszervezetek meggyengultek,erdekes mod az egyszeru ember dobbent rea hogy a szakszervezet ma mar sajat magaert a szekhazaikert a sok burokrataert harcol.

Téma: Üdv a korán kelőknek!!
warlord
2006. április 09. 01:11 | Sorszám: 1
Hisz delutan van )))

Téma: Modern gyarmatosítás
warlord
2006. május 21. 13:01 | Sorszám: 105
Lehel...
Nehany hiba!!:Az amerikai joleti koltsegek,es juttatasok messze alatta vannak az Europainak.Ezert van nalatok Forradalmi hangulat,ezert csokkentik a munkaidot,ezert dolgoztok evben tobbet,a nyugdijas idotoket ezert emelik,mert olyan szocialis halot elveztek,aminek az alapjat nem birjatok megkeresni,gondolj Franciaorszagra!!Az Allam itt a szocialis jotekonysagbol husz eve kilepett!A biztosito rendszerben az allam nincs benne,ezt masolja most az EU..A szocialis segelyek varosi szinten mukodnek,megcsak nem is megyein.A cegek gyarak amit adnak,azt a nyeresegbol adjak,Europaban ez pld elkepzelhetetlen!A Teacher peldat szeretnetek kovetni,de nincs meg a merszetek hozza.

Az EU kereszteny lelkisegu bazisa husz ev alatt akkorat zuhant hogy nem is erdemes beszelni rola!Az amerikai emberek sokkal tobbet jarnak templomba sokkal tobbet adakoznak charity es egyebb dolgok,tudom mert latom,es a munkambol kifolyolag rengeteg emberrel beszelek!El tudnal e menni csak ingyen minden vasarnap,csomagokat osszeallitani a sosem dolgozo feketeknek??Nem hiszem hogy megtenned!

Az energia koltsegel csinaltal legnagyobb butasagot!!Az en automba a benzin harmadaba kerul annak amit Te fizetsz,ugy hpogy valoszinu sokkal tobbet keresek min t Te..A villanyszamlam,20 dollar-30 dollar egy honapba,ez kicsit tobb mint egy orai keresetem,ugy hogy rengeteg az elektromos fogyaszto egy atlag usa lakasban!

A gazzal futes is meretekkel olcsobb itt.

Israelt meg mar regota tamogatja az EU!!!

warlord
2006. május 21. 12:51 | Sorszám: 104
Kingvidor nem veszed eszre a hasonlosagot!!???Nalatok is ket part valtja egymast mindketto lop csal,ezt csak eszrevetted??Nektek sincs eselyetek ebbe beleszolni ))A satellit semmi partokrol itt most nincs szo.Az USA szenatusba es kongresszusba is vannak fuggetlenek.Magyarul a ti rendszeretek kisertetiesen az USA-t masolja.Orszagos nepszavazas van,Californiaba!!Federal szinten viszont nincs.Amit irtal tokeletesen illik Magyarorszagra ))))))))Azert megmosolyogtato nem???
warlord
2006. május 21. 03:28 | Sorszám: 99
Yeahh en is igy latom!!De ne feledkezz meg egy dologrol...fanatizmus....
warlord
2006. május 21. 03:28 | Sorszám: 98
Yeahh en is igy latom!!De ne feledkezz meg egy dologrol...fanatizmus....
warlord
2006. május 21. 02:47 | Sorszám: 96
Szerintem Iran ha tehetne eltorolne Izraelt.Az ok az hogy ha az atomalom valora valik,akkor csak ket ero lenne,ha Izraelt elpusztitana,akkor egyedul lenne kepben.
warlord
2006. május 21. 01:39 | Sorszám: 94
Csak Izraeltol.Az USAnak ezekkel a ketezer kilometeres raketakkal nem tudnak artani!
warlord
2006. május 21. 01:37 | Sorszám: 93
Most tev ertesz felre!!Az arabok utaljak az USA-t!!Az USA milliardokbol elok a vezetok azok persze nem!Kadhafi ugy kerult a kepbe hogy a hatalmas koncessziokat elvette az EU nagyoktol es egytol egyig az USA-nak adta!!Rumsfeld erre itt azt mondta ket nappal eloztuk meg az EU-t!!Tudniillik az EU meg nem mondta fel az embargot mint az USA igy Kadhafi rogton mindent az USA-nak adott.

Termeszetesen az Izraeli allmra gondoltam,mert nem a Budapesti illetve a Kamineci zsido csinalja a vilagproblemat!!
A segelyt nem vonjak meg mert a zsido lobbi (

warlord
2006. május 20. 21:45 | Sorszám: 86
Magyar ontudat ma mar a szemetdombrol is eltunt valahova!!Tudod mit mondott nekem egy szekely lofo leszarmazott??Mi magyarok szarok vagyunk..Azt mondtam sajnos igazad van!
warlord
2006. május 20. 21:43 | Sorszám: 85
Ja Kaleb a szunnitak mocskok mint a zsidok!!Te irtad a sZunnitakrol en a zsidokrol,na most hogy van???

A sitak a zsidokat utaljak de a szunnikat sem szeretik joggal!Irakban a lakossag nagy resze az angolok kivonulasa utan mar sita volt es orokke under szunni kontroll!!Termeszetes hogy a szomszedos siita hatalom a sajatjat tamogatta,hisz a haborujuk ideologiajanak az 50% ban is szo szerint a siita testverek felszabaditasa volt lasd a Pasdarok/halalba menok szozatat..
A zsidosag napjai meg vannak szamlalva,ezt az USA-ban is mindtobben hangsulyozzak,egy nagyon egyszeru okbol.Bushok 2 jhaboruja az arab vilag nagyreszet USA ellenesse tettek!Az USA penzek nelkul a zsidok mar regen nem leteznenek..

warlord
2006. május 18. 22:05 | Sorszám: 47
A magyar postarol csak annyit ha fel adsz egy csomagot az USA-ban a postai alkalmazott kepernyojen jon a Warning signal,hogy ezert a csomagert a garanciat nem tudjak vallalni,mert a csomagnak 75% eselye van hogy a cimzett sosem kapja meg.A proba csomagok nagy reszet is elloptak,igy a Magyar Posta a tiltott listan van,ugyancsak a Magyar Bank szektor is!!Pelda erre az E-bay ahol Magfyar bankkartya regisztraciot nem fogadnak,mert a magyar bankszektor tokeletesen alkalmatlan arra hogy egyszerusitett ugyintezessel az E-Bay csalad be tudja fogadni..

Téma: A DA VINCI-KÓD
warlord
2006. május 28. 01:04 | Sorszám: 248
Na van itt mindenfekle zsido,kereszteny,de keves olyan van aki mormon vallasban is gyakorlatos )Az en vagyok )
warlord
2006. május 27. 13:46 | Sorszám: 216
Tegnap ismet letartoztattak egy katolikus papot.kozel egymillio dollart lopott,fenyuzo eletet elt!!Valoszinu ilyenek miatt tamadjak az egyhazat ((
warlord
2006. május 23. 13:29 | Sorszám: 107
Ez ehgy jo erv,lenne ha nem ismernenk a katolikus egyhaz bizony oriasi mismasolasat!!Egy ribanc az o valoszinu akkori allitasuk szerin t sem lehet Jezus felesege!!Elkepzelheto hogy az volt,de nem szabad elmenni az mellett hogy Maria magdalenat Gergely papa mondta eloszor roszveru nonek,semmi evangeliumban nem mondjak ot ribancnak!Evszazadokig nem mondjak,es nem tudtak hogy rosz lany volt es akkor jon egy papa 500 ev mulva aki azzal jon hogy rosz lany volt!!Azok az evangeliumok amiket o olvasott ezt nem tartalmazzak!Akkor hogy is van ez??

Téma: BUÉK 2006.
warlord
2006. január 01. 01:49 | Sorszám: 14
BUEK!!!!!!!!!!!!!!!Itt meg csak este 7 ))

Téma: Ariel Sharon
warlord
2006. január 30. 22:14 | Sorszám: 624
Eleg jol ismerem es rajtam mulott volna mindet kihereltem volna!!
warlord
2006. január 30. 00:13 | Sorszám: 616
Hat az IRGUNHOZ viszonyitva ezek pelyhedzo allu papnovendekek!!
warlord
2006. január 30. 00:08 | Sorszám: 614
Az Aqsa martirok eppoly gyilkosok mint a zsidok!!Ezek azert olnek mert zsidok loptak el a foldjuket,a zsidok meg a Merkavak lepcsojarokepesseget probaljak palesztin gyerekek ,es peace aktivistak testen..Egyszar mind!!Pfujjjj!!!!!!!!!!!
warlord
2006. január 26. 20:41 | Sorszám: 527
Nem hat csak Butchernek vagyis meszarosnak hivja a vilag!!Hitlerhez tenyleg nem lehet hasonlitani,neki ugyanis volt intelligenciaja,nehany kepet lattam egy zsidonal chicagoban,merem allitani festeni is tudott,es raadasul egy szuggesztiv egyeniseg volt ja es kinosan vigyazott a formajara,nem mint ez a zsirnaci..
warlord
2006. január 25. 00:01 | Sorszám: 511
Kaleb??Ez a szemetlada el meg???/Sharon/
warlord
2006. január 23. 23:48 | Sorszám: 506
Mezeieger??A Hezbollah erosebb mint valaha,es Libanon deli reszen nem az egyetlen Iran barat ero!!

Az irani ero tulajdonkepp ma is az Ajatollahok es a forradalmi garda kezeben van!!A forradalmi Garda foparancsnoka maga a vezeto Ajatollah!!A tiszti garda a Nemzeti hadseregben is szelsoseges fundamentalista,es a Nagy Perzsiarol almodozik..Van perzsa baratom sokat hallok rola!!Az o edesapja Reza Pahlavi hive volt,ezeket eltuntettek,azert az uj hadsereg az Ajatollahok hadserege!!Eppen tegnap mondta Muktadr al Sadr hogy az o siita miliciai is Irant tamogatnak ha Irak felol akarnak megtamadni..Pedig szarazfoldon csak onnan lehetseges,a mai geopolitikai helyzetben!!Amig az Amerikaiak esetleg atvagnak magukat a komplett siita ellenorzott teruleten,Iran is fel tudna keszulni!!A miniszterelnokuk azert hangos!!Es tobb mint valoszinu szamitanak az arab szolidaritasra,mig az USA fontos valasztasok elott all oktoberben!!Gyanitom hogy a piszkos munka nagyreszet a zsido bombak fogjak elvegezni..Ok ebben mar specialistak (

warlord
2006. január 22. 13:43 | Sorszám: 481
Izrael el fog tunni a foldrol,a sok arab megeszi..
warlord
2006. január 20. 00:05 | Sorszám: 440
Kaleb!Irannak a raketai messze olyan jok ma mar hogy barmikor celba juttathatjak a toltetet,ha jol emlekezem,mar 4000 kilometerig!!Izrael maga olyan kicsi hogy egy raketa is tonretenne,megbenitana etcetera..De a sztory ott azokon a vegeken nem errol szol...Arrol szol hogy miert lehet az eggyiknek,es miert nem lehet a masiknak???
warlord
2006. január 11. 00:00 | Sorszám: 261
Nem a nevebol!!Egy szigoruan orzott,csak gazdag zsidok alltal lakott komplexumrol van szo,ez valami olyasmi mint otthon is kezdodo lakoparkok..A zsidom kozossegek nagy alltalanossagban sajat kozossegukben elnek az USA-ban,mondanom sem kell nem a chicago south siden..A ferje egy autkereskedo de nagyon rendes ember..
warlord
2006. január 10. 23:10 | Sorszám: 259
De hallottad volna visitozni ))Az egyik szobajaban,a falon logott egy plasztik eneklo muhal,nem messze tole meg egy picasso..
warlord
2006. január 10. 22:41 | Sorszám: 255
Ez nem faragott kep volt hanem egy szobor...Es a szoba kozepen nem a falon!!Es en meg ezt a Sharont etettem disznokolbasszal ((
warlord
2006. január 10. 22:07 | Sorszám: 250
Ezekkel a Sharonokkal baj van.Felesegemnek volt egy Zsido munkaadoja az no volt azt is sharonnak hivtak.A szoba kozepen volt egy mittomen milyen szobor egy marvany lapon!!A felesegem veletlenul takaritas kozben ,meglokte,arrabb csuszott,hatalmas sivitozasba tort ki ez a Sharon,es hivatta azonnal a lakberendezot,hogy es a paria elmozditotta a szobrot./a paria ket diplomas holgy/ez a Sharon meg egy hajas ven p..a.A felesegem halra remult es hivott engemettelefonon.Eccere erkeztem oda a lakberendezovel..Ugyanaz a fajta volt mint az en Sharonom,igy csak utannam jelszoval elotte mentem fel a hatalmas haz lepcsojen.A mi Sharonunk akkor mar szetvetett labakkal a sarokban levo hatalmas /egyebbkent szep/kereveten visitozott,majd elfulo artikulalatlan visitozassal a micsodara mutogatott,a szoba kozepen..Megertettuk en is a lakberendezo is hogy mi a baj,de furgebb voltam es a labammal a micsodat,arrabb tuszkoltam a marvanylapon,hogy eleg hangosan csikorgott.A mi Sharonunk erre mar az ereje veget jarta es boduletes visitozasatol halalra remulve a felesegem is sirni kezdett mert meg mindig nem esett le a tantusz neki..A lakberendezo elovett egy meroszalagot meg a szoba tervet es a szobrot megnyomta meg egy milimetert,majd mondta a hajtomegnek,hogy most mar minden rendben van..Mennyit kapott erte nem tudjuk,mert mi arra mar arkon bokron tul voltunk.,a soha viszont nem latasra..
warlord
2006. január 08. 22:18 | Sorszám: 182
Ariel Sharon egy mocskos gazember volt,most egy kicsit javitott a merlegen,bar meg mindig a mocsok van tulsulyba!!!Kaleb te mar nem ered meg de Israel el fog tunni a terkeprol.
warlord
2006. január 08. 14:01 | Sorszám: 167
A loturot kisoreg!!Az ongyilkos merenyleteket egy kissebseg csinalja,akik hatalomra akarnak jutni.Le veluk..
warlord
2006. január 06. 23:48 | Sorszám: 85
Olyan sotet es szemet volt mint Sharon
warlord
2006. január 06. 12:25 | Sorszám: 46
Sharon sokkal tobb halalert felelos!!!
Tudomasul kell venni ez az EU, nalatok is szelektalnak mikor valakire reaverik hogy bunos gazember.Az USA-ba meg a milliomos gyilkosokat mentik fel...Israel nehany even belul megkezdi az EU csatlakozasi targyalasokat,megnyugtatok mindenkit a korabbi hirek mar tudatosak voltak!!Mar dolgoznak a foldrajztudosok azon hogy hogy lehetne Israelt belekanyaritani az EU-ba..Pont Sharonnak mondtak ket eve ,hogy miert gondolja hogy Israel EU szalonkepes,es oda koll tartozni,mikor az alapszabaly szerint csak Europai allam tartozhat oda???O Torokorszagrol beszelt,nem tudta hogy Torokorszagnak van egy kicsi Europai foldje is!!Mikoron ezt megmondtak neki csapott egyet a levegobe es azt mondta ezt az alapszabalyt megfogjuk valtoztatni!!!!!!!!!!Csak huledeztem..
warlord
2006. január 06. 12:19 | Sorszám: 44
Melyik ur???Az ellensegem botlasa foldrehanyatlasa,csak jelzes a pallosomnak hogy feje a pokol kapujaig guruljon.
Sharon nem egy olyan ember akit valamikor is Gloriaba foglalnak.Nemhiaba hivtak Meszarosnak Sabra es Satila utan!
warlord
2006. január 05. 12:09 | Sorszám: 2
Sharon elidult oda ahova valo!!A Pokolba!!Teny az hogy pragmatikus politikus volt,hisz a Power csucsan gyilkolt,mikor eszrevette hogy a vilag mar utalja oket gyorsan megnyitotta azt a folyosot,amin ma menetel a ket nep..

Téma: Mi az oka Budapest vörösbe borulásának?
warlord
2006. április 29. 16:41 | Sorszám: 188
Ez a mocsok fajta arra is kepes,de azok gyerekei is a komcsikra szavaznak,mert a hulye apjuk annyuk utan mennek!!A cseh mintat kellett volna alkalmazni ezeket a mocskokat mindenhonnan kirugni..
warlord
2006. április 29. 15:31 | Sorszám: 185
Vas megye nem csak Szombathely varosbol all!Lecci tedd be a tobbi varost is es a megyei eredmenyt koszi.
warlord
2006. április 29. 15:23 | Sorszám: 183
Az ok??A varos a vilag lumpenjeinek a kozpontja,nemcsak a szaz tonnanyi kutyaszarrol ismert,hanem a sok ven szar kommunista nyugdijjasrol,akik Kadar sirjat is latogatjak!!

Ennek a voros mocsoknak az ellentete,a legbecsuletesebb magyar videk,VAS megye ahol mocskos komcsi es zsadeszos nem rughat labdaba!!

Téma: AZ ALSÓ HARMAD
warlord
2006. május 06. 20:24 | Sorszám: 11
Az USAban is a hajlektalanok kozott tobb a philozofus mint az atlag amerikai kozott!!

Téma: Az SZDSZ megint besunnyog...?
warlord
2006. március 30. 14:38 | Sorszám: 54
Az SZDSZ sunnyogjon bele egy dogkutba hogy ez a mocsok tunjon el a foldrol.Utanna mar csak a mazsas betonfedelet kell reatenni,azt pedig finoman korbe cementezni,hogy a szaguk se jojjon ki.
warlord
2006. március 25. 00:04 | Sorszám: 42
Kinek inge kinek gatyaja.En mikor leleptem Kadart hagytam iott nem Orbant!!Apam mikor lelepett,o is a komcsikat hagyta ott!Na most az akkori komcsik ugye a mai szocik,bar mar megint glott gatyat akarnak cserelni,es mar tobbszor is mondtak,hogy ok mar szocialdemokratak )Nos en ilyen csocselekre sosem szavaznek!
warlord
2006. március 24. 23:55 | Sorszám: 39
Meglepo de sok politikussal tartok kapcsolatot,mer korabbrol,azt mondjak meglepoen jol vagyun k tajekozodva )
warlord
2006. március 24. 23:51 | Sorszám: 37
Azert beszelsz annyi hulyeseget mert nem iszol eleget,es az ereidet nincs mi tagitsa,igy tehat az agyba kevesebb ver jut ami viszont a szellemben okoz furcsa dolgokat,jellemzo erre a buta gondolataid szegyenteljes rakosi matyasos tarhaza.
warlord
2006. március 24. 23:28 | Sorszám: 33
Bizony befekudt es most is buzlenek egyutt mint ket diszno (Ez nem markans valtozas ))Ez a legmarkansabb politikai koponyegforgatas volt a magyar politikaban 1989 utan )
warlord
2006. március 24. 23:27 | Sorszám: 32
Bameg fogadok,hogy a te lakasod a reszeges sajat magat ,orokke lehanyo alkoholista MARX kepekkel van kitapetazva )
warlord
2006. március 24. 23:21 | Sorszám: 29
Szavazzon reatok az AIDS!!
warlord
2006. március 24. 23:05 | Sorszám: 25
Mit tud a MASZOP????Nemsokara vesziteni,es ellenzekbe vonulni a roggyant orru Gyurcsanyal egyutt.
warlord
2006. március 24. 22:40 | Sorszám: 21
Az SZDSZ olyan mint egy otszor osszeszart gatya,sosem lesz tiszta igy marad az ami budos!!

Téma: Járványveszély Miskolcon???
warlord
2006. június 21. 13:26 | Sorszám: 11
Es akkor meg a Keserushow kikeri hogy Magyarorszag nem egy felbalkani orszag!!Ugyanazok a reflexek mukodnek mint csernobil idejen..Ha nem beszelunk rola akkor az nincs:

Téma: Sikerdíjat vagy kötelet nekik? – Eladták a Budapest Airportot
warlord
2006. május 23. 23:44 | Sorszám: 27
Rohadjon el a mocskos szocialista picsajuk ((

Téma: Tele van a hocipom a mocskos bolsevista szado mazohista sajtoval!!
warlord
2006. április 03. 22:18 | Sorszám: 42
Akkor volna ku..a nagy baj ha az Illinoisi magyar zsidok is szavaznanak )Rengeteg van itt ezek egy resze a meghaltak falan is fent van..
warlord
2006. április 03. 20:54 | Sorszám: 40
Akiket felsoroltal az egy es ugyanaz,es Jobbikos" ))
warlord
2006. április 03. 12:49 | Sorszám: 29
Sure hogy tobb ezret es azt is a bolsevista gazemberekre.Rengeteg zsidonakl van haza Magyarorszagon.Mig a zsidrak szavazhat,en nem..Nem furcsa??Nem az a fontos hogy allampolgar vagyok,es ott szulettem.A zsidrakok zome nem szuletett szulethetett Magyarorszagon es szavazhat..
warlord
2006. április 03. 02:12 | Sorszám: 20
Az elso amit olvasok. Asszem rekordot tartok itt a fake nmammel ))KB 40.
warlord
2006. április 03. 02:05 | Sorszám: 17
Tudod brother,ma vasarnap,holnap meg hetfo..
warlord
2006. április 03. 02:05 | Sorszám: 16
Tudod brother,ma vasarnap,holnap meg hetfo..
warlord
2006. április 03. 02:00 | Sorszám: 13
Ez a Napi Online: az ordog buzos kenkoves seggeluka!!!!!!!!!!
warlord
2006. április 03. 01:59 | Sorszám: 12
Tudod vas megyei testverem ezek patkanyok!!!
warlord
2006. április 03. 01:49 | Sorszám: 9
Koszonom testverem!!Ez a portal egy nagy szar!!!
warlord
2006. április 03. 01:40 | Sorszám: 7
Telleg jobb ha megy aludni,mert nem kerdezne ilyen baromsegget (
warlord
2006. április 03. 01:39 | Sorszám: 5
Hogy szavazzak vazze mikor nincs bejelentett lakasom otthon (Nem szavazhatok mert Lukasenko es Gyurcsany polgarai csak akkor szavazhatnak ha van lakas ((
warlord
2006. április 03. 01:32 | Sorszám: 2
Vazze ezt lesem ket eve )
warlord
2006. április 03. 01:13 | Sorszám: 0
Tegnap felesegem monda:Na mi lehet otthon ma???Ramentem a Hirkereso ma mar tudom mocskos organumra,mikor dobbenten vettuk eszre hogy minden ujsag minden hir a bolsevistak/neo/talalkozojarol ir!!!

Ma megallapitottuk hogy semmit sem ir ugyanaz a szar Hirkereso.hu!!Micsoda patkanybanda ez???Miert van ez igy!!Tegnap kilometeres voros sorokrol ir,ma semmi!!!

Téma: ELHUNYT BÉRES JÓZSEF!
warlord
2006. március 27. 14:48 | Sorszám: 7
A jo megy , a szar meg marad (

Téma: Tarlós a Fidesz főpolgármester-jelöltje
warlord
2006. június 25. 17:56 | Sorszám: 111
Lofasz a buzik budos valagaba (Hanyingerem van,hogy mindenutt elojon ez a mocskos tema!!Mellozzuk ki oket innen a Gondolarol.

Téma: "Igazságosabb" gázár
warlord
2006. május 25. 23:37 | Sorszám: 19
Igen ,majdnem!!Ti a ruszkikkal eves mennyisegre szerzodtok,ha jol tudom,neha sokkal olcsobban kapjatok,epp a gazar mindenkori ingadozasat figyelembe veve!!
Nalatok testver az a baj,hogy a hatszor megnyuzott szamarat hetszer is nyuzzatok,igy lesz az egy kobmeter gaz.nalatok 40 cent nalunk meg tiz cent!!
Partunk es kormanyunk a gazra a benzinre vilagelso adokat rak!!Azert nem ertem meg mindig hogy hogy tudtok autozni???Az amerikaiak sem ertik???
warlord
2006. május 25. 12:36 | Sorszám: 15
Igassagos gazar akkor lenne ha a vilagpiaci aron arulnak a gazt annak a meg plusz adojaval,abba meg belefeketednetek,mert ti meg ma is joval olcsobban tamogatottan kapjatok.
warlord
2006. május 24. 12:48 | Sorszám: 6
Az en lanyom mar 4+8 osztalyt jart,mert jo volt az esze,a selejt meg mai 8 osztalyt jar.Mi ebben az uj??Kokanak igaza van!!A Magyar Tudomanyos Akademia es ahozzatartozo holdudvar olyan mint egy gittegylet!!Ma mar ami eredmeny Magyarorszagon van abban ok joforman szerepet sem jatszanak!!Az utobbi idok vilaghiru talalmanyai szaz szazalek koze sem volt ehhez az intezmenyhez!!

Téma: Orban menni kene!!!
warlord
2006. április 12. 13:58 | Sorszám: 60
Mikor feldobtam ezt a topikot nem gondoltam hogy ilyen hamar igazam lesz!!Akkor duhos voltam,majd megnyugodtam,most meg szomoru vagyok.
warlord
2006. április 10. 03:03 | Sorszám: 59
En nem megbantani akarom a magyar testvereimet a joisten latja lekemet!!De megegy ilyen buta tunya nep nincs mint mi vagyunk.Ezer bocsanat!!Mashol mar el is felejtettek a volt komcsikat itt meg mindig szinen vannak!!Csehorszagban lealazva,Lengyelorszagban kirugva mindenhonnan,nalunk meg a Duna tisza koze es a Tiszantul lumpenjei a MASZOPOT eroltetik..Ott van vas megye!!!Ott miert a jobb nyer???Miert???A legiskolazotabb megye,legjobban elnek,a Zsadesznek ott kuss!A Maszopnak ott kuss!!
warlord
2006. április 10. 00:53 | Sorszám: 49
Nem karizma kell hanem nyerni koll.Sarvaron a fustos Kolompar is karizmatikus,es megsem o a vajda!!!
warlord
2006. április 10. 00:16 | Sorszám: 43
Sajnos nagyon duhos vagyok ((
warlord
2006. április 10. 00:16 | Sorszám: 42
iSTEN NYUGOSZTALJA BOCSANAT.
warlord
2006. április 10. 00:11 | Sorszám: 36
En bizony szarul erzem magam most (Lehet tuldimenzionalom a szitut,de ne jojjon negyevente ilyen nekem;((
warlord
2006. április 10. 00:10 | Sorszám: 34
Ven fasz a faterod.
warlord
2006. április 10. 00:09 | Sorszám: 33
Nezzuk mi lesz egy het mulva!Az amerikai magyarsag ugy erezte hogy talan most,mar akit erdekel meg az otthoni politika (
warlord
2006. április 09. 23:56 | Sorszám: 25
Latod milyen buta vagy !!En arra reagaltam amit a Keri irt!!
warlord
2006. április 09. 23:51 | Sorszám: 23
Me most nem esett szet??A jobboldalon egy nyertes volt aki Orbannak nem szovetsegese!!Akkor Orban most mitt tett az asztalra???Egyebbkent nem mindegy,hogy egy vesztes part 49% vagy 4,9%???Ez mindegy.
warlord
2006. április 09. 23:50 | Sorszám: 22
Egyertelmu!!Tolvaj modon jart el tolvaj modon bukott (Ez torvenyes volt.Felesegem reggel azt mondta,csoda lenne ha nyernenek ennyi baromsag utan (Pedig nem politikus alkat (
warlord
2006. április 09. 23:48 | Sorszám: 18
Neked mi a bajod??Szoltam hozzad???
warlord
2006. április 09. 23:48 | Sorszám: 17
Neked mi a bajod??Szoltam hozzad???
warlord
2006. április 09. 23:46 | Sorszám: 16
Idiota nulla )
warlord
2006. április 09. 23:46 | Sorszám: 13
Ez egy rohadt olmozott kocka a szemetek fele fordul ((
warlord
2006. április 09. 23:45 | Sorszám: 11
Nezd meg ki kezdte,es akkor dumalj.
warlord
2006. április 09. 23:42 | Sorszám: 7
Na csend paraszt te kezdted fejezd be!!Nekem 7 gyermekem van te impotens barom..
warlord
2006. április 09. 23:41 | Sorszám: 6
Nekem is szamit de nemgondoltam hogy meg mindig ennyi lumpenpanelproletar van ((
warlord
2006. április 09. 23:40 | Sorszám: 4
Anyad te csotany!
warlord
2006. április 09. 23:39 | Sorszám: 0
Az ilyen oriasi kudarc utan a becsulet ugy hozna Orban ur hogy el kene tavozni ((

Téma: Az SZDSZ etikai kódexe
warlord
2006. január 02. 23:24 | Sorszám: 55
A nemet sosem vette terneszetesnek hogy az erdelyi szasz nemet a delvideki nemet nemet!!!Elfogadtak.
warlord
2006. január 01. 15:59 | Sorszám: 38
Amerikaban a nation az itt elo nemzetek kozossege,egy olyan tomor tomb ami ma jelenleg az EU-ban elkepzelhetetlen!!Az is teny hogy az iott elo nemzetek lengyel,magyar ,mind sokkal nacionalistabb gondolatvilagu mint pld egy Ausztriaban ,vagy Nemetorszagban elo magyar!!A magyarorszagirol meg mar ne is beszeljunk..Furcsa de kulfoldon erzi a magyar magat nagyobb jobb eszesebbnek mint otthon!!Az USA-ban 17 ev alatt sokat lattam,a magyarsag eszmerendszer fentrtasanak tarka bohozataibol )Csak pld!!A hazan biztos hogy van zaszlo biztos van a haza elott tabla hogy itt csak magyarok parkolhatnak..Hihetetlen mennyi magyar indentitashoz kapcsolodo emleket ossze tudnak gyujteni,es mifeleket..
warlord
2006. január 01. 13:09 | Sorszám: 35
Arra a pontra gondolok ami nem leirt kodex,arra aminek bennunk kellene lenni!!En speciel,az SZDSZ nemzeyti jelkepek iranti tiszteletlensegere,a Homokosok imadatara,etcetera gondolok..Akinek a korona csak egy micisapka,az nem is beszeljen kodexrol!!!
warlord
2006. január 01. 02:25 | Sorszám: 31
Az SZDSZ etikai kodexevel torolnek ma az oroszok a segguket ha itt volnanak,bar felo hogy az abban rejlo sok mocsok az oroszok sokszor seggberugott feneket is feldorzsolnek.

Téma: Dübörög a magyar gazdaság
warlord
2006. május 29. 12:24 | Sorszám: 421
Hat az a lenyeg buddy!!A kulfoldi eladosodottsag!! )Ki a fenet erdekel hogy Csorba Lajcsi fuszeresnek tartozik mari nani husz forinttal!!A nemzetkozi besorolasokat a kulfold fele szolo adossaghalmaz erdekli ((

A Bokros csomagot mikor inditottak,az az adossag ehez kepest egy udito szinfolt volt rozsaszinu flamingokkal ((

warlord
2006. május 29. 02:15 | Sorszám: 418
Tegnap olvastam vilagviszonylatban ket roszabb orszag van az eladosodottsagot temintve!!Argentina es tan a Fulop szigetek???A szomszedaink magasan jobb helyzetben vannak,minden szempontbol..A Bokros idejen levo adossaghalmazzal most mi nagyon boldog emberek lennenk.
warlord
2006. május 21. 23:15 | Sorszám: 408
En a baloldali szavazo nyugdijasiokrol irok!!A kozvelemeny kutatasok szerint ok a bunosok,hogy a sze,met ujra hatalomra kerult!!

Valoban ledolgoztak az eletuket felneveltek a gyermekeiket ,de most befoghattak volna a pofajukat,es nmaradhattak volna a nyugdijjas valagukon otthon,milyen jogon szavazott ez a reteg a fiaytalok ellen,hisz a Gyurcsanyra szavazni egyertelmu volt szavazni a fiatalok mai es kesobbi jobb sorsa ellen!!

warlord
2006. május 21. 21:49 | Sorszám: 404
Igazad volt a nyugdijasokkal kapcsolatban ok olik meg a sok haszonleso ven szar a fiatalok jovojet!Ugyanez a ganyej reteg adta el magat 19.ooo forintert!!
warlord
2006. május 20. 15:37 | Sorszám: 395
Rohadjanak el,gondoltam hogy ez a sok ven szar lumpen hozza helyzetbe ujra azokat akiknek elodei,az o elodjeik veselerugdosasaba jartak elen!!De kipusztul ez a hitvany ferges fajta.
warlord
2006. május 17. 13:24 | Sorszám: 380
Ha a Fidesz is megszavazza,akkor nem lesz kulomb mint Gyurcsany,aki necsapta ca nepet,hogy a gazdasag duborog es megis szukseg van egy ujabb kapitalis Bokros csomagra/
warlord
2006. május 17. 00:02 | Sorszám: 371
Magyarorszag a szamomra mindig is egy morbid csoda volt barhol jartam a vilagban!Nem igen van meg egy orszag a foldon,ahol a mocsok negy ev mulva ugy tud felszinre torni,hogy meg tapsolnak is neki!!
A magyar gazdasag egy Potyemkin falu,szep csomagba egy hatalmas deficit,egy hatalmas adossag,es egy meretes Bokros csomag.Uramatyam a nep ujjong!Most majd jon az aremelkedesek tomkelege,es nem fogom hallani az ujjongok siserehadat!!Akkor kezdodik majd az en nevetos idoszakom!Valahogy igy fogom gondolni.Basszatok meg lumpenek,amit foztetek egyetek meg!!

Téma:
warlord
2006. február 19. 01:30 | Sorszám: 658
Bocs vagytok plasztik diszciganyok..
warlord
2006. február 19. 01:30 | Sorszám: 657
Kisoreg a valodi ellenzek fogta a bugyrat es elment!!Ti mar csak ilyen ujraontott plasztik diszciganyok vagyok...A valodi ellenzek ezrevel ment nyugatra,a 1984 85 86 87 88 evben ti meg ott maradtatok gyurhato salaknak>>Most teszitek a picsatok,pedig nincs kozottetek egy gerinces sem!!!Annak idejen mikor szegeny Szergely bohocot kihallgattam Ausztriaban jottem rea kik vagytok ((
warlord
2006. február 19. 00:07 | Sorszám: 644
He bruder olyan vagy most egy kicsit mint egy kis part egyeduli szoszoloja!!Allsz a Hyde parkban egy olyan hordon,amit mar elakartak vinni,de konyoruletbol otthagytak neked..Mondod mondod mi ertsuk is csak vagy nem jol,vagy nem felreertelemezve )

Téma: Amerika végnapjai?
warlord
2006. február 08. 23:58 | Sorszám: 82
Szegeny Carterrol annyit hogy minden idok legroszabb USA elnoke cime van!!Ezt Liberalisok baloldaliak feketek feherek egyarant elismerik )Igy mar a hir nem is hir>>
warlord
2006. február 02. 12:21 | Sorszám: 79
)))))))))))))))))
warlord
2006. január 26. 20:38 | Sorszám: 74
Mert itt ilyenre nincsen lehetoseg!!A nepszavazas kerdeset gyakorlatat itt nem ismerik!!A politikai tudasa egy atlag amerikainak nulla..
Vallasi csoportokat itt nem belyegeznek meg,a fajokrol csak annyit maguknal meg a ciganyokat uldozik )Mondana a jo oreg Hruscsov )
warlord
2006. január 26. 20:36 | Sorszám: 73
Elvezned mi???Akkor hova teszed az EU haderot,amikor egy kis balkani valsagot keptelenek voltak megoldani az USA nelkul???A Cunami segelyeket keptelenek voltak ellszallitani mert nem volt tiz epkezlab repulojuk????
warlord
2006. január 26. 20:00 | Sorszám: 71
Eppoly demokracia van az USA-ban mint a fejlett nyugati vilagban!!Magyarorszagot ide meg nem vehetjuk be mert az Balkani demokracia kategoria!!A nyugati ketpartos demokraciak,mert mind ugyanaz mint az USA,egy dolog kot ossze,,,Vannak kerdesek amibe te is beleszolhatsz a tobbibe viszont nem engedunk!!!
Az USA zsido segelyezese az amerikaiak szemet is kurvara csipi,de ez van ((
Az USA ket partja a Demokrata /liberalis/es a republikanus konzervativ,eppugy viselkedik ma mint a ket nagy magyarorszagi part!!Amugy is iszonyu nagy a hasonlosag kozottuk..A kulombseg az csak annyi hogy az USA demokratak egy szornyszulott,mert szocialista es liberalis jeleket hordoz magan )Azert adnak minden szaz evben 2 elnokot!!
warlord
2006. január 22. 00:51 | Sorszám: 63
Lovas hulyesegerol csak annyit hogy USA elnokot levaltani nem lehet!!De ez csak a basic hulyesege a fasznak...A spanyolok szama a torvenyhozasban es mindenutt majdnem nulla a szamaranyukhoz kepest!!Miert??Nincs kozottuk rendkivuli ember..Elodszor szavazhattak hazajuk elnokere 5 millioan mindossze 4000 ember ertette mirol van szo!!!A szellemi szintjuk rendkivul kicsi.Hispan nagy fonokot meg nem lattam 17 alatt!!Genetikailag is furcsak,mert egy meter hatvan centi ember naluk mar magas!!Jolabu mexikoi not meg nem lattam!!Dagadtat milliot mindennap..
warlord
2006. január 15. 22:04 | Sorszám: 47
Apostol!!Okos ember vagy igy tudnod kell hogy a Japan a kinai es az arab milliardok ozonlenerk az USA-ba igy ennek az orszagnak nincs mitol felni.Tegnap a Rush Limbau shown hallottam hogy Kinabol egyedul tobb a beruhazas az USA-ban,mint az egesz EU-bol..Az EU-t itt gazdasagilag mar leirtak,mehgcsak a futottak katyegoriaba sem fer mar bele..

Egy alabbi baratunknak,aki azon morfondirozik hogy hogy tehette meg az USA???
Az USA jelenleg mindent barhol megtehet,es ezt bizony sajna jobb tudomasul venni,mert ha nem csak egy onemesztesi tendencia reszese leszel..Ez az orszag jelenleg azt csinal amit akar,meg van hozza a penze a hadserege,gazdasaga!!!En azert ezt igy nem szeretem!!

warlord
2006. január 12. 00:08 | Sorszám: 42
Az indianok szam,a 3.7 millio!!Mikor a teljes plusz extra jogokat megkaptak,akkor 5 millioan voltak!Az miatt hogy munka nelkul is szepen megelnek a jogok miatt a vilag legnagyobb alkohol tarsadalmat is megismerhetjuk bennuk.A ferfiak 60% egyes meresek szerint sokkal tobb kemeny ivo!!

A baratom Oneida indian,az o apjanak es sajnat torzsenek a kezeben van a vilag legjobb ezustbanyaja,oriasi haszonnal muvelik.Voltam veluk Wisconsinba eccer,az oreg kocsijara 400 kilo ezustot vertek fel..Egyedi kocsi ilyet meg nem lattam..

warlord
2006. január 10. 22:15 | Sorszám: 16
Az USA a GDP aranyaban sokkal sokkal kevesebbet fordit a hadikiadasokra mint korabban!!

Az indianokrol,nehany szot mert latom nagy a setetseg ebben a temaban itt..Ma az USA elso szamu polgarai,es ezt ok is tudjak.Miert???Nagyon egyszeru.Olyan polgar vagy amennyi a jogod!!

A fehereknek megadott jog minden indiannak is meg van adva!!!!

De ezen felul van egy masik jog ami csak nekik van megadva!!

Pld !!!Az iskolak az egyetemig szamukra ingyenes!!!
Ott vadaszhatnak ahol akarnak.
Casinok 90% az o kezukben van!!

Ezust banyak 90% az o kezukben van.
Barmilyen munkahelynel oket kell elsonek felvenni!!
Ha nem dolgozott egesz eleteben egy percet sem akkor is kap welfaret!!

Ezek tenyek.Van egy indian tarsam a munkaban sokat tanultam tole,ezeket is tole hallottam..

Ilyen jogok csak az eszkimokat illetik meg meg!!Feheret feketet mexikoit nem!!!

Téma: Hová rohantok, bűnösök? MDF-Fidesz asszó.
warlord
2006. április 19. 23:30 | Sorszám: 60
Ez a nagykalapos vihogo banya tele van dollyffel,ez nem fog velunk lenni a masodik fordulo utan!O is eppugy becsapta a MDF szavazokat,mint ez a tesztakepu barom Gyurcsanyi!!Az MDF asszisztal a jobboldal veresegehez,ha azok nem gyoznek..Aztan ez a csontos valagu hulye tyuk a ket szek koze esik...
warlord
2006. április 19. 21:44 | Sorszám: 44
Azert nem tudja a fejet egyenesen tartani,mert a hulyeseg es a beteges gondolatok kicsit ferehuzzak...A hulye kalapok is azert vannak a fejen hogy azok megprobaljak a hulye fejet kicsit egyenesbe tartani,hisz jelenleg ugy nez ki mint a tok aminek a szara gyenge es kornyadozik erre arra.
warlord
2006. április 19. 21:32 | Sorszám: 41
Nagyon jol forszirozzak,hisz elmeletben azokat a MDF figurakat ezek a ganyejok mind becsaptak akik rendszervaltast akartak,az pedig szerintem ugy 80% a tobbi a kalapos ven banya holdudvara!!

Téma: Egy erdekes esetleg ertekes sztori,kerem a segitsegeteket.!
warlord
2006. április 09. 02:00 | Sorszám: 6
A kepen Rakoczi meg jo karban van a datum szerint valahol a negyven korul.Manyoki kepen a fejedelem mar elhizottabb,husosabb arcu..Nem tudom az a gyuru van e az ujjan amit Saint Germain sirjaban talaltak???
warlord
2006. április 09. 01:46 | Sorszám: 5
Hat draga igy is (5000 dollar..!!De ezert egy olyan festmeny amit meg nem lattam!!Olajnyomat nem lehet mert akkor ennek kene eredetienek is lenni Egyertelmu szerintem a jobb felso sarokban irt szoveg formaja idezi azt a kort a Becsi muzeumokban sokat jartam,Walbott barononel is sokat dolgoztam,igy megfogott ez is ugy mint akkor azok a kepek!!
warlord
2006. április 09. 00:53 | Sorszám: 3
Szomoru de nem toom hany eves volt Rakoczi ebben az idoben???
warlord
2006. április 09. 00:52 | Sorszám: 2
Nem olajnyomat!!Szerencsenk volt mert egy restaurator is volt ott egy horvath muvesz .Szerinte a kep,amit o leemelhetett en nem nagyon regi kb a datalassal egyidos.O is latta a lepergett festeket,azt nagyitoval nezte.Erdekes volt nezni..Kiprobaltam ugy csinal e mint a sarvari varban a kepek akik mindig arra neznek amerre te allsz )Ez is arra nezett.Az ujjan van egy gyonyoru cimeres gyuru!!Azt tudom hogy Rakoczirol nagyon keves kep van,talan 3!!De dobbenetes volt latni a szep nagymeretu gyonyoruen keretezett kepet!!
warlord
2006. április 09. 00:24 | Sorszám: 0
Ma Glenwiev varosban jartam a felesegemmel,es mint regiseggyujto,az elso utam egy ottani regiseguzletbe vezetett.Nagyon izleses sok gyonyoru dologgal..A festmenyek kozott legnagyobb csodalkozasomra egy nagymeretu nagyon szep festmenyt latok!A jobb felso sarokban az 1683 evszam felett Frans Rakoczi es meg egy nehany szo franciaul..A festmenyrol annyit megtudtam,hogy egy nagyon nagy fegyvergyujto hagyatekabol vasaroltak fel.A kepen Rakoczi pancelban,es egy kard a jobb kezeben maga elott vizszintesen tartva!!A kard egyertelmu magyar kard gyonyoru diszes.A festmeny az akkori idok stilusat idezi,az arc hasonlit Manyoki Adam alltal festettre de itt sokkal fiatalabb!!Milyen kep lehet ez!!Olaj festmeny gyonyoru tonusu,az aljan a festek nehany helyen leperegve,de ugy (95% epsegben.A tulaj latta sokaig allok ott,es kerdezte tudom ki van a kepen??Elmondtam neki hogy igen!!

Téma: Valojaban hol hibaztunk??
warlord
2006. április 16. 23:09 | Sorszám: 174
Ott hibaztunk hogy tegedet a barataidat hagytunk a husos fazeknal,abban a teves hiedelemben hogy levet is mertek nem csak hust!De az a balfasz Antall hagyott bennetek beken,es a ven hulye mire eszbekapott az osszes hust kiloptatok,aztan Orban is beken hagyott bennetek,es most megint a hust kapargatjatok mocskos karmos mancsaitokkal.szt lehet ujabb negy evig lopnatok,de mar nem lesz mit,mert az orszag olyan ures mint a ruszki baka kolnis uvege ,mert kiitta a benne valot!
warlord
2006. április 16. 22:55 | Sorszám: 172
A Hirkereso.hu peldaul a komcsik szar felvonulasarol irtak egesz nap!A sokkal nagyobb Orban felvonulasrol eldugott kicsi hirek!Oszt irtam egy levelet a faszkalap szerkesztonek,az meg kurvara megorrolt,erre elkuldtem a kommunista kurva annyaba,erre meg olyat irtam neki hogy meg ma is elpirulok ha eszembe jut!!
warlord
2006. április 16. 22:52 | Sorszám: 171
Testverem!!!A republikanusok,felvettek a Demokrata mediak tulsulyat!!!A demokratak 60-40 aranyban media nyerok..A republikanusok Polgari korei voltak a PT boat veteranok,akik lattak tudtak hogy Carry hazudozik ossze vissza!!Senki sem gondolta hogy a vietnami veteranok Bush melle allnak!!A masik fontos szovetseges volt varatlanul a Southern Baptistak!!Ezek oriasi szavazo tomeg,ezek megastak a demokratak sirjat..
warlord
2006. április 16. 21:03 | Sorszám: 168
Tele van idovel.En meg most rtem meg a templombol,es nincs semmire idom.A templom 70 kiloometerre van tolem )
warlord
2006. április 16. 20:57 | Sorszám: 166
A Fidesz az en partom tul hulye volt a kampanyban.Gyermeteg hibakat csinaltak,Orban is igen gyenge,nem toom miert<de a legnagyobb baj a jobboldali media hianya!
warlord
2006. április 16. 20:39 | Sorszám: 163
Nagyon igazad van Ajjas elvtars csak egy megtevesztett kommcsiszagu lumpen.O nem tehet arrokl hogy a vezetoje Gyurcsany a volt komcsi Kisz fuhrer a vezetoje!!
warlord
2006. április 16. 15:17 | Sorszám: 139
En is kikerem a magyar jobboldal nem olyan vehemens reszenek a neveben mint en,hogy engem az izgaga jobboldalit ne hasonlitsal a sokkal nyugodtabb bolcsebb 3 millio masik jobboldalihoz!!En 53 eve vagyok,errol e tehetek (Sajnos en ilyen vagyok..
warlord
2006. április 16. 15:02 | Sorszám: 137
Nekem a legnepszerubb fold alatt nyugvo gazember,sztalin utan!!Lenint csak azert nem irom mert o meg mindig ott vicsorog a mauzoleumban..
warlord
2006. április 16. 14:53 | Sorszám: 133
Magam mar csak tudom te kis seggberugott baloldali csotany aki itt keresed a mocskos lelkedre a bunbanatot (
warlord
2006. április 16. 14:50 | Sorszám: 131
Kopjal le te te kis szarhazi baloldali worm!!
warlord
2006. április 16. 14:50 | Sorszám: 130
Orban megmaradt penzet osztotta szet a patkany Gyurcsany,majd masnap bejelentette hogy az Orban kabinet ures kasszat hagyott hatra!!Ennyit a baloldali brigantikrol!!
warlord
2006. április 16. 14:49 | Sorszám: 128
Azt mondja a felesegem nem erzekelik, mert ok mar nem lesznek munkanelkuliek,ok mindig megkapjak a nyugdijat,es onekik mar eleg az 50 evekbol megmaradt loden kabat!!Ez a sok ven szar lumpen nem torodik a mai magyar ifjusag oriasi munkanelkulisegi ratajaval (Nem torodnek ezek az adossaggal sem,nekik a bankba van mar a koporsos temetes osszege is,szarnak ezek a mara,a jovore ((
warlord
2006. április 16. 14:46 | Sorszám: 126
En ma mar orulok hogy a Fidesz nem orokli azt a komcsi csodtomeget,amit ezek itt csinaltak ((Magyarorszagon annyi baromarcu baloldali ven lumpen van,hogy nem erzekelik,azt a hihetetlen adossaghalmazt,amin ul a roggyant orru Gyurcsany es milliardos milliomos banditai!!

Kaleb te meg jartasd a pofadat Izraelba ne a mi hazankba!!

warlord
2006. április 16. 14:43 | Sorszám: 125
Amerikaban kisebb bunokert is oriasi a buntetes!Gyurcsany amit csinalt,azt itt csinalta volna ugy hatvan ev borton!!Erdekes modon nem az eltolvajlott ertekert kapta volna hanem konspiracio!!!

Alias!!!A partod a kommunista plundra gatyat lecserelte szekfumintasra,attol meg eppoly mocskos gazember az osszes!!

warlord
2006. április 15. 21:36 | Sorszám: 88
Ott hibaztunk hogy ilyen embereket is mint Te nem logattunk fel )
warlord
2006. április 10. 02:50 | Sorszám: 33
Na mingya gyun az a szoveg amit annakidejen meg a lager falan olvastam,amit korabbi magyar testvereim vestek fel kessel.Az igy szolt.Duna partjan folyik a ver usd a zsidot nyilas testver )Jot mosolyogtam rajta,de mivel konyvet irtam a lagerrol azert lementettem,ezt is a sok semmit mondo Kiss Laszlot es tobbszaz magyar nevet akiket ott talaltam a 60 evekbol (Ma ezek a beirasok nincsenek meg,hisz renovaljak a lagert (Hova tuntetek ti mind ((
warlord
2006. április 10. 02:06 | Sorszám: 14
Mocskos komcsi az oregapad aki talpig nyalta a ledontott Stalin szobrot!
warlord
2006. április 10. 02:04 | Sorszám: 12
Ja ezek a nemzetiek a nyugdijas ven kofak volt bankigazgatok es Beszkartosok,villamos kalauzok,es segberugott de meg szavazni tudo pedellusok.
warlord
2006. április 10. 02:03 | Sorszám: 11
Radikalis tokosre!!Erdekes a Maszop oldalon a felesegem a bartomarcu Gyurcsanyt ilyen figuranak tartja,tartok tole o ket diplomas nem hulye,igy valszeg igaza van (Orbanra azt mondta olyan volt a vitan mint egy kis elsoaldozos!!
warlord
2006. április 10. 01:51 | Sorszám: 8
Nem tudom testverem mi a baj a lakossagunkkal de a magyarok nem lengyelek ((A felesegem fel magyar fel lengyel,es furcsa tole hallani mit mulasztottunk es mit kene tenni.Persze elotte a lengyel dolgok allnak ((
warlord
2006. április 10. 01:00 | Sorszám: 5
En elfoglalt ember vagyok nem repdeshetek mint KOKA???
warlord
2006. április 10. 00:58 | Sorszám: 3
asztat.
warlord
2006. április 10. 00:51 | Sorszám: 0
Em a rohadt kibic itt az USAban a ven fasz igy latom!!
Sokat vesztettunk azzal a rohadt szamitogepes bulival.A masik a Fidesz nem meg.Mig a Komcsik/maszop/ talaltak egy Gyurcsanyt,nekunk maradt a regi garnitura!Nem irok Viktort bar irhatnam.Nem ujultunk meg,mert azt hittuk hogy a nepben tudatosult az a katasztrofahalmaz ami meg csak most jon!En vad barom jobboldali vagyok,szivem szerint sokkal radikalisabb mint a Fidesz de itt lattam alternativat!Tegnap beszeltem a gyerekeimmel.trefasan azt mondtam szavazzatok oda ahova erzitek.A MIEP et mondtak.Biztos hibas vagyok en is de jo lenne a Fideszt ujjaepiteni mert igy mindig csak egy alternative lesz es nem egy gyoztes part.

Téma: Bencsik: a fidesz idiótái... :))))))
warlord
2006. március 18. 21:26 | Sorszám: 58
Oszinten!!!Hanyingerem van a magyar politikatol!!Ilyesmiket sehol sem latni mint ott!!Hanyingerem van Oberweiss Illinoisi senkihazitol aki a mellette ulo republikanus holgyet patkanyolja..
warlord
2006. március 09. 13:23 | Sorszám: 2
En csak amulok es bamulok mik tortennek otthon a valasztasok eloestejen!!

De ez mind semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!Illinpoisban gubernator valasztas lesz es ugye itt is vannak jeloltek!!Meg sehol nem halottam hogy azonos partbeliek ennyitb gyalaznak egymast ezert az allasert!!Itt nem a demokrata gyalaz republikanust,hanem zomeben republikanus republikanust!!Ez nem semmi..

Téma: A Fidesz felébredt végre?!
warlord
2006. április 11. 23:46 | Sorszám: 77
Akkor csak nincsen kiforrott allaspontja,illetve a mediakon keresztul konnyen befolyasolhato.Nagyon veszelyes az ilyen ember tipus,mert nyomhat kapucsengot is es bomba kioldot is.
warlord
2006. április 11. 23:40 | Sorszám: 75
A baratod akkor egy rekordmeretu seggfej,mert nem programra hanem szemelyre szavaz (

Téma: TRIANON: nektek köszönhetjük "balosok" !
warlord
2006. május 30. 01:03 | Sorszám: 369
He bruder mindennek van elozmenye!!Csak igy meghatralni nem szabad!!Engem innen ha jol szamolom huszonotszor rugtak ki,de itt vagyok.A tudas a let az ero terepert uvolt!Itt van annyi balfasz hogy kielhetem a felhjebbvalo szadizmusomnat a tudasomat,a vilagotlatasomat,a haborut a halalt a gyilkolast mindent egyszerre es kozben ontozom gyonyoru rozsaimat amibol ketto elszaradt ((
warlord
2006. május 30. 00:51 | Sorszám: 367
Nem mindegy mit mond Kaleb idiota???Kaleb egy felresikerult loszellentes aki valahogy beinalt ide a kerteszteny szel elol,es most itt keresi a friggyladat,amibe Titus katonai pisaltak ((
warlord
2006. május 30. 00:32 | Sorszám: 365
Ujabb bucsuzo mert valahogy ugyerzem hogy nincs ma vezetese moderatora ennek az oldalnak!!Kaleb szerencsetlen nem igazan tudja hogy o ki!!
warlord
2006. május 30. 00:31 | Sorszám: 364
A rabbik mewg budos fokhagymaszaguak,es allitolag minden penteken belepisalnak a sabeszdeklibe..
warlord
2006. május 29. 13:40 | Sorszám: 359
Tudatos agyelsorvasztas,am,it az USA is csinal 20 eve!!A mogyorofarmos hozta azokat a torvenyeket,amik miatt az orszag fiatalsaga olyan hulye,hogy szegeny felesegem,egy iskolai vendegoran elsirta magat ,mikor a sok szerencsetlen hulyet figyelte 6 oran keresztul;((
warlord
2006. május 28. 01:02 | Sorszám: 341
Bazdmeg ez a Kaleb mester csak egy plasztik zsido,hisz a disznohust is ugy falja sonka formajaban,hogy a sabeszdeklije is elveresedik szegyenebewn )
warlord
2006. május 28. 00:20 | Sorszám: 339
A Holokauszt tagadasa a legtobb europai orszagban buncselekmeny!!Erdekes mod azokban inkabb akik ezt az uzletet legjobban birtak.Az USA-ban ilyen retorziok nincsenek,hiaba az eros roggyantorru lobby!
warlord
2006. május 27. 06:05 | Sorszám: 323
Megpedig egy magat mindig osszehanyo zsido fejebol,meg ugye Lenin apank is zsido volt!!
warlord
2006. május 26. 23:39 | Sorszám: 321
He buddy!!Ha Kalebot megfogod,akkor okelme eltunik,es sebesen nyalazza a talmudot,a magyarazatokert!!
warlord
2006. május 26. 22:06 | Sorszám: 319
Meg a zsidoknak is koszonhetjuk a Kun Coheneknek,a Stromfeldoknak,a Ergereknek es Bergereknek..

Téma: OK - Holnap a Várban
warlord
2006. április 10. 03:21 | Sorszám: 18
Nyerni kene (Rohadjon meg a baloldal!!!
warlord
2006. április 10. 02:44 | Sorszám: 15
En meg aszondom egy ven fasz amerikas ahogy itt hivnak.Hogy varjunk!!!Jon meg a kutyara der!!Az orszag adossaga olyan hogy abbol meg Jezus sem tudna halat varazsolni!Ez a mocsok banda ha ott folytatja ahol eddig akkor a ,magyarok is beindulnak mint a lengyelek,otthon hagynak csapot papot elmennek vilagga mint mi tizenhetezren,es aszongyak ba...tok egyedul ((
warlord
2006. április 10. 01:03 | Sorszám: 1
Mi lesz ott???

Téma: Milyen arányban nyeri a Fidesz a választásokat? Tippek 2006-ra.
warlord
2006. április 19. 13:45 | Sorszám: 115
Ez a legjobb beiras az utobbi 5 evben itt.

Nekem itt az USA-ban is az abszurd hogy bunozok mint Gyurcsany hatalomra tudnak ujra kewrulni,mert a magyar nep a legkonokabb legbutabb a Karpat medenceben..Szornyu de ez igy van!!!A Cseheknel meg kiskommunistak sem kerulhetnek kis haTALOM IRANYABA,NALUNK MINDENUTT A MOCSOK BALOLDAL URALJA A TERULETET!!
Tegnapelott eliteltek az Illinois allam violt sokeven at/kormanyzojat/ezerszer kisebb gondokert,mint amit a szemet roggyant orru Gyurcsany csinalt!!Ugy nez ki husz evet kap!!!103 eves lesz mire szabadul.

Téma: Az árulás eredménye
warlord
2006. március 25. 13:06 | Sorszám: 29
A mai Pannoniaba erkezett magyarsag itt csak ,tunya foldet faekevel turo saga haju szlavsagot talalt,es valoszinu mindent tulelt avarsagot/magyarsagot/leigazni szellem,ileg emelkedettebb nepeket sosem lehetett.Egy harci taktika kialakitasa,csapatok vezerlese eretelmet kivan,es ez akkor csak a Magyarsagnal volt!!A szlavsagnak mi azert voltunk barbarok,mert a nagy szlav kozosseg koze furodtunk mint kes a vajban,es ezzel orokre ketteszakitottuk oket.A Panszlav mozgalmak is ezert alakultakj.
warlord
2006. március 24. 23:53 | Sorszám: 15
Figyelj csak!!Ha Romania az EU tagjava valik,akkor a mai hatarok mindenfelekepp ertelmuket veszitik,igy tulajdonkeppen egy egyesules jon letre!Ezt okosan ugy lehetne novelni,hogy a magyar tokes Erdelybe ruhazna be semmi teret sem hagyva a koszos bocskoros olahsagnak.
warlord
2006. március 24. 23:26 | Sorszám: 11
Majd felebredtel es kihuztad az ujjad az anyosod tavalyrol ott maradt kiuritetlen serblijebol..Te meg nem hallottal taktikarol???

Téma: Sehol a vilagon nem enyhito korulmeny,egy buncselekmenynel,az ido mulasa!
warlord
2006. június 24. 00:20 | Sorszám: 38
Yeah )))Az USA keze mar sok mindenen rajta van ott!
warlord
2006. június 23. 05:21 | Sorszám: 34
Azzal sokra mesz ))
warlord
2006. június 23. 00:08 | Sorszám: 30
Te ugy csinalsz mint a falusi bacsi.A moslekos vedret keresed es e a tejes sajtarba botlasz!!Itt nem megvalasztott vezetorol/Orban/beszelek.Egyszeruen arrol van szo ha valamit masodszorra is elbaszol,akkor mit mondanak??Ez a hulye nem tanult az elso esetbol,de egyebbkent nezopont kerdese!!Az is mindegy valoban,hogy jobboldali vagy baloldali!!A lenyeg a vegeredmeny mint a fociban vagy a haboruban!!Nem onkormanyzatit kell nyerni sorozatban,mert azzal semmire sem megyunk.Illene mar valasztast nyerni!!Mert oda jutunk vazze hogy meg sem erunk megegy jobboldali gyozelmet.
warlord
2006. június 22. 23:00 | Sorszám: 28
En azt hiszem hogy inkabb megkerdezem toled erre a megint elbaszott valasztasra melyik jelzo illik??Az okos,vagy a hulye???Egyszer hibazhatsz masodszorra mar az nem hiba csak hanem hulyeseg is.
warlord
2006. június 22. 22:58 | Sorszám: 27
Na latod csak ennyire futotta )
warlord
2006. június 22. 00:19 | Sorszám: 23
Igazad van kisoreg nem vagyunk ,hanem vagytok igy nem tobbes )
warlord
2006. június 22. 00:18 | Sorszám: 22
Na ne jatszad az idiotat..!Az nelkul is az vagy!
warlord
2006. június 21. 13:23 | Sorszám: 18
Nem vagy vitakepes a hazat a tetonel kezded..
A haborus bunosnek nem szukseges embert olni,kisoreg,ezt mar Nurnbergben megtanulhattad volna..

A felbalkani orszagpt pedig Paul Lendvaitol olvastam,ha tudsz nemetul olvasd el a cikket..A mai magyar valosag meg annal is roszabb.Gazdasagilag meg olyan helyen vagyunk,hogy nemely balkani orszag viragzo tunderkert hozzank viszonyitva.

OJ es mas top gun nem elitelese,pedig egy buta jogi csures csavaras eredmenye..Nem a code Napoleont hasznaljak,hanem a szaz eve elavult anglo-saxon birosagi rendszert..Remelem hoztam a buksi nem teli fejednek egy kis feludulest )

warlord
2006. június 21. 13:18 | Sorszám: 17
no no no )Nem Ballib erveles,csak egy alatamasztatlan ervelesre reagaltam,hogy a dolgot ugy is lehet nezni..
Ha egy lovag a csataba indult a csatlosa azonosult vele..Irakban is igy volt..
warlord
2006. június 20. 23:36 | Sorszám: 14
Felrebeszelsz baratom..Ha Bush bunos akkor Medgyessy es gyurcsany is,mert magyar katonak is voltak ott..Az emberiesseg elleni buntetteknek ezer fajtaja van.Abbol csak egyert itelnek el,igy van lehetoseged a 999 bol egyet magadra erteni..Princz eseteben egy antidemokratikus felbalkani kis orszag furcsa velemenyerol van szo!!
warlord
2006. június 20. 13:23 | Sorszám: 2
30.000 szokott amerikai katona el Canadaban,akik sosem tehetik a labukat az USA-ba mert azonnal bortonbe kerulnenek...1 jott haza kozuluk,azt le is csuktak,majd felev mulva meghalt rakos volt.
warlord
2006. június 20. 13:14 | Sorszám: 0
Princz es bandaja 35 milliardott tuntetett el,es klehet hogy megussza!!!Ilyet meg nem hallottam,hogy tiz ev a buncselekmeny utan enyhito korulmeny!!Egy amerikai ferfit 35 ev utan kaptak el,nemi eroszakert es eletfogytiglant kapott!!

Téma: A jobboldal vereségére építi jövőjét az MDF
warlord
2006. április 04. 21:08 | Sorszám: 15
Ez a nagykalapos banya annyi szavazatot fog kapni mint egy 32 lapos kartyapakli.Maga is osszeszamolhatja!!Akinek esze van ma a jobboldalon nem szavaz egy ilyen vatta partra!!!

Téma: Magyar megújulást!
warlord
2006. május 02. 20:56 | Sorszám: 91
Valassz melyik jobb!!
Olyan a nep mint a vezetoi,vagy olyan vezetot erdemel a nep amilyen maga ((
warlord
2006. május 01. 01:08 | Sorszám: 69
Olyanok rajtunk mint a tehen valagan megszaradt csomborlek!!Viseljuk mert vannak..
warlord
2006. április 30. 23:24 | Sorszám: 66
Ez az csezd meg az egymillo zsidosagbol aranyaiban sokkal nagyobb volt a gazemberek szama mint a magyaroke!!Kun Stromfeld Entzbruder Landler szamuely!!Mocsok volt mind
warlord
2006. április 30. 22:30 | Sorszám: 59
Eleg erthetetlen egy fasz vagy Kaleb battyo!!Elobb jottek a bolseviki Zsidok 1919 aztan jott Pronay battyam!!A zsidok nagyon huztak a bolseviki gyilkosokhoz,sot a ket legborzasztobb verengzo vadallat is zsido volt!!Entzbruder Dezso Sarvari zsido,es Szamuely!!
warlord
2006. április 30. 03:58 | Sorszám: 36
Nos Pronaynak is koszonhetjuk Sopront!!!
Kozismert a halottak szavaztatasa is,ezt viszont nem Pronay batyam talalta ki hanem Osternburg.Az o otlete volt a diakok odautaztatasa is!!Az akkori Antant ellenorok ezt tudtak,de szemet hunytak felette,igy lett Spron a mienk.Pronay battyam legnagyobb erdeme az volt hogy idoben eszrevette a boseviki-zsido osszeeskuvest,es a leszamolasok egy resze azert tortent..

Azt meg meg kevesebben tudjak hogy Furst elfogasat a nagyapam iranyitotta..

warlord
2006. április 29. 23:23 | Sorszám: 30
A feherterror aldozatainak a szama volt ugy ketszaz a voros terrore csak nyugatmagyarorszagon ugy ketezer ebbol negyszaz vasutas..
warlord
2006. április 29. 22:11 | Sorszám: 23
A nagy lofaszt Kaleb!!Az osszes magyar zsido egy nagy szar volt mellette akkor is ma is!!
warlord
2006. április 29. 21:09 | Sorszám: 18
Barki aki szereti a hazajat,es utalja a mocskot a bolsevista baloldalt!
warlord
2006. április 29. 19:25 | Sorszám: 16
Nemreg volt a Pronayak csaladi talalkozoja ugyanott mint mindig Lousanneba!!Ott szoba kerult az 50 evekben mar elohozott,allitolagos orosz fogsagban halt meg!!Es azert ejtettek Fogsagba,mert kikialtotta a Lajta-Hansagi bansagot )Volt nagy mosoly,mert a hirt tudtuk honnan inditottak ujra )Kepzeld el az orosz betor Magyarorszagra es keresi Pronayt )))))
warlord
2006. április 29. 18:56 | Sorszám: 13
Im Sorry Pali batyamrol van szo Pronayrol..
warlord
2006. április 29. 18:48 | Sorszám: 11
-Nagy-Nagybatyam rendet csinalna )Ez a sok voros diszno nem sokaig szivna a levegot )
warlord
2006. április 29. 15:24 | Sorszám: 9
Itt akor lesz rend ha a volt komcsik a fold ala kerulnek..
warlord
2006. április 28. 13:36 | Sorszám: 5
Magyar megujulasrol ertelmetlenseg beszelni,hisz az ide irogatok es en sem erjuk azt mar meg.A magyarok masok butabbak mint a kornyezo nepek,/politikailag/mig masutt a szemetet kivagtak az ablakon a mi szemetunket nem vagtak ki,sot mitobb aranyborjukent visszatettek a talapzatra!!Ez az orszag mindig is ilyen volt,zagyva es erthetetlen..

Téma: VEZET A FIDESZ! V.
warlord
2006. március 30. 13:56 | Sorszám: 1070
Ezek a kozvelemenykutato csoportok cegek annyit ernek mint a teglagyari tobol horgaszversenyen kifogott masodik vilaghaborus nemet wermacht csizma.

Téma: Egy ember, aki megválatoztatta a világot
warlord
2006. április 29. 15:30 | Sorszám: 5
En is megvaltoztattam magam vilagat.Volt egy erzesem hogy az arany fel fog menni,es az E-Bayn meg olcson vettem antique arany dolgokat!A felesegem a hajat tepte!Ma ez az arany uncia 640 dollar )Most azt mondja,honnan tudtad hogy igy lesz??Megereztem,egyebbkent is kotottem sok hihetetlen uzletet az E-bayn.Most csodaleny vagyok??A lofaszt csak figyelek.

Téma: Amerika ujra nyomul Vietnamban!
warlord
2006. május 29. 23:38 | Sorszám: 4
Tudom mister kaleb de eccere halalra remulnek ha Izrael is elkezdene ott tapogatozni )
warlord
2006. május 29. 13:38 | Sorszám: 2
Sok vietnami tanul az Illinois egyetemen..Es ha jol tudom Kina utan az USA a masodik legnagyobb gazdasagi partner!!Latod ez a konfliktus csak nemreg volt,es a ket orszag a jo iranyba megy.Miert nem tudjuk mi ezt megcsinalni a bocskorosokkal,a szerbekkel??Teszem fel a kerdest magamnak,aztan mindig kilyukadok a kissebsegunkhoz..
warlord
2006. május 29. 13:19 | Sorszám: 0
Ki gondolta volna hogy a vietnami bombazok gyartoja/egyik gyartoja/a lockheed nyeri a vietnami muhold epitesi jogat!!Clinton egy szar ember volt,de a vietnami nyitast jol csinalta!Nemreg jott vissza a baratom,viet veteran Vietnambol,ahol megtekintette azt az eriat ahol 14 honapig harcolt!!Az volt a benyomasa,hogy ez a nep nagyon baratsagos ma mar es semmi ellenszenvet nem erzett!Hanoiban a delegaciojuknak kiurittetek a legjobb Hotelt ahol japan turistak voltak.Mik nincsenek??

Téma: Véletlen egybeesés?
warlord
2006. január 08. 13:59 | Sorszám: 110
Igazad van Nagykanizsan sok a cigany!!A verolegeny tudtommal cigany es Kulcsar is az.

Téma: KEZDŐDJÖN A KAMPÁNY! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
warlord
2006. április 04. 13:37 | Sorszám: 404
Ez bizony igy van de mondok neked valamit!!!Ez nem mindig volt igy!!A kora Ferencz Jozsef idokben kezdett a Magyarsag egy kicsit bezarkozottabb lenni,sokkal lorabban a Magyarsag elarasztotta Europat szakmat tanultak,es minden nagyobb egyetemen megvoltak tanalhatoak..Oriasi hiba hogy a mai magyar fiatalsag nagy resze balfasz!Nem mobilizalhato,roghoz kotott,etcetera!!Ez oriasi hiba.Ki kell probalja magat!Ha van lehetosege mennyen Andaluziaba narancsot szedni es ne otthon nyavalyogjon hogy nincsen munka!!En 33 evesen kezdtem eletet egy olyan orszagban,aminek a nyelvet melo utan tanulgattam.A mai fiatalok magyarok akik itt elnek zomuk illegalisan kivalot tudnak csinalni,ismerek sokat kozuluk..Ezek nem nyavalyognak!!!
warlord
2006. április 03. 02:10 | Sorszám: 341
A tudas o!!!!Nagytudasu persona!!!!
warlord
2006. április 03. 02:03 | Sorszám: 339
Rossz az izlesed lanyom )A Fleto a lkehel kurt meretu orraval nem lehet nyero egy pisze kabar orral szemben ))
warlord
2006. április 03. 02:01 | Sorszám: 338
Szeretlek lanyom mert a tudas mindenekfelett!
warlord
2006. április 03. 01:17 | Sorszám: 335
Tudod lanyom neha ha eldugulnal jo lenne )Te egy nagytudasu valaki vagy.Felesleges magadat egy oldalra allitanod!!Tetszik neked a zsido orru Gyurcsany???A lapatfulu??Lanyom!!Ket dolog lesz nemsokara,valasztas es hoffentlich Fidesz gyozelem )
warlord
2006. március 20. 13:52 | Sorszám: 227
A szociknak vege lesz ))Meg a makkalso is mehet vissza az avitt kartyalapok koze )
warlord
2006. január 30. 00:31 | Sorszám: 170
Lengyel Laszlot mar reg tokon kellett volna rugni bar gyanitom az nincs neki hisz ugy nez ki mint egy seggb erugott kappan!!

Téma: Bevásárlóközpontokat, autópályát a Pilisbe!
warlord
2006. január 22. 13:41 | Sorszám: 232
Amerikaba mar kezd lejarni az orias centerek ideje!!Visszaternek a sokkal kisebb epiteszetileg es szebb nivosabb centerek.Nagyon megnezik hova teszik..Most a munkahelyemhez kozel kezdenek egyet epiteni.Megjelentek a nagy dozerek,elegyengettek a talajt ,de most a tel miatt nagy a csend!!A varosok ma mar ugy osszernek hogy egy milimeter hely sincs kozottuk,igy az ures telkek nagyon dragak..Az Auchan es tarsai bizony rondak,lattan oket mikor otthon jartam!!Azt meg nem is mondom hogy nem tajba illok es csak rongaljak a taj szepseget..

Téma: Mit mondanánk,mit tennénk a Fidesz politikusai helyében
warlord
2006. július 02. 02:50 | Sorszám: 423
Tulmanipulaltak,tuldimenzionaltak,es tul hulyek (((
warlord
2006. július 02. 01:02 | Sorszám: 420
Magyarorszagon szerintem csak a hulye politizaljon,mert neki minden bejohet!!A jozan esz ott nem hasznal.A hulye a buta a seggfej,viszont juthat valamire!!Tudomasul kellene ma MAR VENNI,HOGY EZ AZ ORSZAG EGY ILYEN ORSZAG!
warlord
2006. június 22. 23:03 | Sorszám: 221
A Fidesz szerepe ma a politikai eletben mar csak olyan mint a kappane a tyukok kozott a hatso udvarban!!!A szerepuk,a partvonalrol bekiabalasra helyezodott,az eredmenyeket meg nem ott dontik el..Nincs mozgasteruk,nem is volt,hisz meg elottem van ,hogy akarmilyen okos dolgot akartak,a tobbseg leszavazta!!4 ev elmegy az eletunkbol,ugy hogy a Fidesz csak fizetest kap de erdemben nem fog tudni tenni semmit!!

Egyet tud tenni,betartani!!!Magyarul nem engedni a ketharmados torvenyekbol,akkor az orszagra olyan chaos es nyomor jon,hogy mindenki megint loden kabatba jar ))

warlord
2006. június 12. 03:18 | Sorszám: 152
En regi Fidesz barat vagyok,de en a helyukben befognam a recsekes pofamat,hisz annyi baromsagot mondtak csinaltak,hogy ez miatt uszott a gyozelem,es apasztani fogja a szarhazi Gyurcsanyi a buxatokat izibe.
warlord
2006. május 14. 13:35 | Sorszám: 24
En melyen magamba neznek az egesz partot megreformalnam,nagyon sok olyan Fidesz vezeto van aki vcisszafoghatna magat!!

Téma: Zsidózik az MSZP-s képviselő
warlord
2006. március 26. 13:00 | Sorszám: 446
Ha lehet tartsd is ott a judaista szalon,mert Herr Kaleb szeret sok baromsagot osszehordani (
warlord
2006. március 12. 23:40 | Sorszám: 284
Kaleb mindegy milyen zsido,a zome sajnos szar ((Becsuletes zsidoval 52 ev alatt ketszer talaLKOZTAM:"(((
warlord
2006. március 05. 01:00 | Sorszám: 59
Pedig igaz volt!!A holocaust tamogatasok nagy resze eltunt a zsir zsidok kezen!!A mai zsido milliomosok reszesultek a javakbol..En ismerek olyan zsidot aki ma milliokat/dollarban/ ero hazban el,es ilyen ugyekben gazdagodott meg!!Es nem is szegyenli!!

Email a webmesternek | Gondola