gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: A Szombati Bejelentések
Alchewt Messiah
2006. június 11. 17:37 | Sorszám: 141
Drága Igaz Magyar Bárányok!Ez felháborító.Száz százalékig meg vagyok róla győződve,ha Orbán Viktor van hatalmon,ez nem így történik.Sajnos Orbán Viktort a mocskos ávós utód kommunisták kitúrták a hatalomból.Imádkozzunk,hogy Orbán Viktor visszakerüljön a hatalomba.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 16:13 | Sorszám: 139
TE DRÁGA IGAZMAGYAR BÁRÁNY!Imádkozom érted.Szeretlek.Az Úr áldása kísérjen utadon.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 15:28 | Sorszám: 135
Úgy van!És ez ellen minden erőnkkel harcolni kell!Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!Hajrá Orbán Viktor!Imádkozzunk.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 13:31 | Sorszám: 130
Gúnyolódásod lepereg rólam.Tudom te is derék,becsületes jobboldali ember vagy csak még nem szólt hozzád az Úr.Imádkozom,hogy meglásd az Urat.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 13:10 | Sorszám: 128
Fröcsögj csak,gúnyolódj,tudjuk kik a gazdáid.Gyurcsánysátán sem fog megvédeniha eljő a népharag napja.Imádkozzunk.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 01:59 | Sorszám: 101
Kedves ab ovo!A pártok is fontosak,de legfontosabb az Úr.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 01:47 | Sorszám: 98
Sajnos lehet,hogy igazad van.De én újra és újra csak azt mondom amit Veres püspök úr is mond:Bíznunk kell az ima erejében.Imádkozzunk.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 01:26 | Sorszám: 96
Nagyon jó a meglátásod.Ezen a helyzeten csak és kizárólag Orbán Viktor és Semjén Zsolt segíthetnek.És persze az ima.Imádkozzunk.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 01:13 | Sorszám: 94
Aki hisz,annak gondját viseli az Úr.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 00:16 | Sorszám: 92
Jól látod gyermekem.Imádkozz.Már csak az ima segíthet.
Alchewt Messiah
2006. június 10. 23:59 | Sorszám: 88
Az Úr nagy terhet rakott ránk.Biztos vagyok benne,hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr(mert szerintem ő Magyarország miniszterelnöke)beváltotta volna minden ígéretét,ha ők nyerik a választásokat.Sajnos nem így történt.Nehéz idők járnak most édes hazánkra.Kérjük az Urat,hogy ne engedje,hogy a liberálbolsevik hordák letarolják az országot.Holnap a vasárnapi mise után(mert gondolom mindannyian jártok misére)maradjatok még egy ideig az Úr házában és imádkozzatok sorsunk jobbra fordulásáért.Imádkozom értetek drága báránykáim.Isten áldjon titeket.
Alchewt Messiah
2006. június 10. 20:54 | Sorszám: 64
Rajtunk már csak Isten és Orbán Viktor segíthet.Imádkozzunk.

Téma: Hoppá! Pokorni célkeresztben?
Alchewt Messiah
2006. június 11. 01:55 | Sorszám: 355
Kedves estebany!Sajnos engem az Úr szerény értelmi képességekkel áldott meg,nem értem a célzást.Az Egy jenki Artúr király udvarábant olvastam.Imádkozom érted.
Alchewt Messiah
2006. június 11. 01:42 | Sorszám: 352
Igen!Ez végtelenül felháborító és undorító.Ne dőljünk be a balibsi média csatlósainak,akik megpróbálnak éket verni a FIDESZ soraiba.Azonban én nem aggódom, hiszen Orbán Viktor esze a helyén van és tudja ,hogy kell leszerelni az ilyen médiapatkányokat.Még arra is képes,hogy a saját oldalára állítsa őket.(mint pl.Bayer Zsoltot aki csakúgy mint Orbán Viktor 12 éve még a liberálisokat erősítette)Sajonos ha jól tudom Bayer Zsolt nem tért meg mint Orbán Viktor,de ami késik ,nem múlik:Imádkozom érte.Imádkozzatok ti is báránykáim!

Téma: Járványveszély Miskolcon???
Alchewt Messiah
2006. június 11. 13:40 | Sorszám: 1
Természetesen erről is Gyurcsánysátán és ördögei tehetnek(mint minden másról)Mikor takarítjuk ki végre ezt a liberálbolsi söpredéket az országból?Imádkozom,hogy mihamarabb.

Téma: Az MSZP-SZDSZ törzsszavazó természetrajza
Alchewt Messiah
2006. június 11. 13:22 | Sorszám: 168
Sajnos az tény,hogy nem mindegyik jobboldali szavazó talpig becsületes,rendes keresztény ember.Imádkozom,hogy ez változzon.De a baloldali szavazók mind,egytől-egyig gonoszok,sötétlelkűek,pénzéhesek és persze végtelenül primitívek.Rajtuk talán már az ima sem segít.Azért én Imádkozom értük.

Téma: TRIANON: nektek köszönhetjük "balosok" !
Alchewt Messiah
2006. június 10. 20:46 | Sorszám: 781
Gúnyolódj csak derék liberálbolsevik,de gúnyolódásod lepereg rólunk talpig becsületes,derék ,jobboldali,keresztény emberekről.Imádkozom érted.
Alchewt Messiah
2006. június 10. 20:00 | Sorszám: 778
Milyen alapon állítod,hogy nem vagyok rendes,becsületes,keresztény,jobboldali ember?Nem szép tőled.Néhány könnycseppet el is morzsoltam.Érted is imádkozom.Én mindenkit szeretek.
Alchewt Messiah
2006. június 10. 19:12 | Sorszám: 775
Persze,mert már ide is beférkőzött a ballib mocsok.A rendes,becsületes jobboldali embereket meg kivágják.Mondhatom szép dolog.
Alchewt Messiah
2006. június 10. 19:02 | Sorszám: 774
Nem értem,miért?
Alchewt Messiah
2006. június 10. 17:44 | Sorszám: 772
Japán-Magyar közös határt az Uralnál!Hajrá!

Téma: Mit mondanánk,mit tennénk a Fidesz politikusai helyében
Alchewt Messiah
2006. június 11. 14:54 | Sorszám: 142
Úgy van!Igazad van!Ezekben a vészterhes időkben kizárólag Orbán Viktorral és Semjén Zsolttal és a kitűnő jobboldali médiával(Hír TV(benne Csintalannal,aki hál'Istennek megtért)Magyar Nemzet,Demokrata)szabad foglalkozni.Semmi mással.Minden erőnkkel a 2010-es választások megnyerésén kell munkálkodni.Hajrá!Imádkozzunk!

Email a webmesternek | Gondola