Téma: A Jobbik végnapjai
|
rosta11 |
2009. június 11. 20:51 | Sorszám: 149 |
Sajnos igazad van. A jobbik jobban tenné, ha csendben túllépne a dolgon. Másrészt valakinek el kell nekik mondani a dolgokat, elvégre politizálni szeretnének...
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 20:43 | Sorszám: 143 |
Az a helyzet, hogy én is tudom, milyen jó érzés ilyeneket mondani, írni, mert hasonlókat magam is el tudok követni. Még jót is röhögök rajta, amikor visszaolvasom, mert frappáns, ütős, a maga szintjén jól odamondott az ember valakinek, akivel szemben éppen elintézni valója van. Csakhogy! A dolog úgy áll, hogy nemcsak én vagyok ennyire szellemes, hanem az én ellenfeleimről is kiderül, hogy képesek hasonló szinten "remekelni" és akkor én kapok a pofámra. Ekkor már nem annyire őszinte a mosolyom, de megírom a következő remeket, és leállunk szügyig a sárban ütni vágni egymást. Ebben már végképp nincs semmi élvezet, ha sárban csapkod mindenki. Persze van aki ezt szereti...
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 20:16 | Sorszám: 124 |
Igen, a Spiró kiszámítottan, kiérlelten írta le, hogy jönnek a szarból a mélymagyarok, és a többieket. Láttam a riportot, amelyben almondta, hogy ilyet nem lehet indulatból írni, hogy ő ezt mennyire kiszámítottan, kiérlelten írta meg. Az indulat csak bezavar mondta, hogy valóban üssön az nála munka. A Morvait úgy ahogy megismerve a szereplésekből, ennek pont az ellentétje történhetett. Csípőből tüzelt, átgondolatlanul, egyáltalán nem kiszámítottan, szinte felszabadultan adott egy jó nagy maflást.... magának. Szerintem lehet, hogy olvassa a gondolát. Én azt tanácsolnám neki jóindulatúan, hogy kicsit lépjen hátra egy kicsit az élvonalból, próbáljon feltöltődni.
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 20:02 | Sorszám: 115 |
Ezt a Spiró féle módit nem lenne helyes követni. Ha a jobbik erre a kommunikációra akarna építeni, akkor tíz perc alatt nincs ember, aki szóba állna vele...
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 19:58 | Sorszám: 112 |
A történethez még az is hozzátartozik, hogy az a tíz jobbos azért szakad tíz felé, mert mindenkivel szemben erkölcsi skrupulusok merülnek föl, magyarul erkölcsi alapon, erkölcsi piszkatúra mentén osztódunk sokfelé. Addig a ballibek meg szépen rendbe állnak, megnézik mit lehet leosztani, megszövik a maguk kis tolvaj alkujaikkal az összeköttetés hálót és egyben maradnak, védik egymás hátát. Ha nem is száz százalékig, de azért reményeim szerint mégis ez van a mi megoszlásunk, meg a ballibesek összetartása mögött. Itt az erkölcsi igény, ott meg igény az erkölcstelenségre.
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 19:45 | Sorszám: 105 |
Erre mindenki felfigyelt. Én ritkán láttam a Morvait a tv-ben, de szerintem egyre feszültebb, egyre nehezebben bírja a gyűrődést. Állítólag családilag sincs rendben, a ballib oldal teljességgel támadja, a jobbik arcaként gondolom nekiment a fidesznek is, onnan is kaphat, nem tudom, sokat dolgozik. Kerestem ezt a magánlevelet a google-ban és azon lepődtem meg, hogy iszonyat mennyiségű nyílt levelet fogalmazott meg. Tízesével. Összefoglalva szerintem túlspilázta magát. Ez nem csoda, más huszadennyitől kifekszik. Én azért mondtam azt korábban, hogy túl van tárgyalva, volt egy ilyen, de lehetőleg ne csináljon belőle rendszert, mert egy is sok.
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 19:35 | Sorszám: 97 |
Hát én tegnap teljesen véletlenül olvastam bele ebbe a Magyar Sorsba, ott voltam vagy tíz percet, és rémülten elmenekültem. Merthogy gyakorlatilag teljesen összezúzza azt a még meglévő kis politikai bizalmamat, amelyet ez a világ még nyújt a számomra. Valami iszonyú, hogy a jobboldal milyen mértékben képes rétegeződni, ellenséggé válni, és milyen mértékben képes a gyűlölködésre. Ezzel szemben ezen a nyűvös neten én még egy olyan baloldali lapot nem láttam, amely érdemben csesztette volna (nem gyűlölet, csesztetés) a saját balliberális oldalát. Ha tízen vagyunk jobboldaliak, akkor rögtön tíz pártot alapítunk és gyűlöljük egymást, míg a baloldalnál az a tíz ember max. két pártot alapít, de azt is csak azért, mert adnak a látszatra, és gyorsan lenyúlnak minden lóvét. Ami az Orbánt illeti, mögötte ott van a Batthyányak köre, a külföldi csúcsmagyarság is. Szerintem egy nulla mögé nem sorakozna fel egy ilyen társaság. Morvait meg védje meg a jobbik...
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 19:12 | Sorszám: 78 |
Ez esetben sajnos már némileg érthető a Baló is... Az a helyzet, hogy az élet nap mint nap adja az ilyen történeteket. A legkommunista ellenesebb, keresztyén családok tele lesznek szdsz-es, mszps, gyűlölködő módon ateista, stb utódokkal. Ez a korszellem sajnos. Ami a Morvait illeti, hát nem védeni akarom, de bizonyos vagyok az ő normális nemi identitása felől. Ezt az egészet, mint egy fiatal, kis hülye liberális kékharisnya rárótt munkaköri feladatának, munkájának látom, amire szerintem ma már nem büszke. Az emberek változnak. Az a kérdés, hogy most mit is mond erről a kb 15 éves esetről. Ami a jobbikot illeti, ők tudták, hogy liberális volt korábban, ezzel együtt kapták, és állítom, hogy a fele szavazatot nem kapták volna, ha a Morvai képe nincs ott a plakát közepén. Szóval egy szavuk sem lehet. Szerintem rá kell kérdezni a Morvaira, hogy mi a véleménye az általa benyujtott törvényről. Ha normális választ ad, akkor részünkről felejtős nek kellene lenni. Szerintem. Van egy olyan gyanum, hogy ezt inkább a jobbik nem fogja megbocsátani neki... Én a civil jogászfórumos munkáját igazán nagyra becsülöm.
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 18:53 | Sorszám: 65 |
Basszus! Liberális kékharisnya korában volt! Kis hülye! Innen látszik, hogy a liberális eszme gyakorlása (ahogy gyurcsány mondja: kibontása) kontroll nélkül teljesen hülye érdekek szolgálatába képes állítani az embereket. Na ezt még emésztenem kell, nem mondok semmit...!
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 18:38 | Sorszám: 57 |
Azért jó lenne, ha valami link, vagy valami hasonló lenne róla, mert így csak olyan sározásnak tűnik a dolog. Három gyerek anyukája, szemlátomást gondoskodó, a gyermekek érdekeit jól megvédő, rendes anyuka. Csak komoly esetben lenne szabad ilyeneket állítani, hogy a 18-as alatti fiatalokra támogatta rászabadítani a melegeket. Ez számomra a pedofilia előszobája. A holland pedofil párt esetét ismerve ez egy reális, liberális törekvés. Számunkra a legmegvetendőbb bűntett, számukra meg a szeretet felé való felszabadítás, vagy miféle mocskos kimenetelű maszlag. Én alapvetően normális gondolkodású nőnek, anyának látom, mégha per pillanat politikailag nem is értek vele egyet. Szóval, ha nem volt ilyen, akkor lehetőleg mondjuk ki, hogy nem volt ilyen. A sározást megteszi a ballib oldal.
|
|
rosta11 |
2009. június 11. 18:23 | Sorszám: 50 |
Ez mikor történt? Még a liberális kékharisnya korában, vagy most? Nemigazán örülök neki, mert nekem szimpatikus dolgokat csinált a civil jogászbizottságban.
|
|
|