Téma: Nyomor.
|
blunderbass |
2007. május 10. 13:36 | Sorszám: 132 |
Nekem ez igy kenyelmes.Szep lakas gyonyoru kornyezet,mikor a legkondi val baj van,telefon,5 perc mulva,jon ket figura hozzak a tiszta ujat.Semmire nincs gondom,kenyelem,etcetera.Ha egy ilyen lakast tudok berelni,es dolgozok,mit feljek a haziurtol???Azt nem irtam,fe en mindennap megengedhetem hogy jot jo helyen egyek.Lehet hazad ugy hogy attol rettegsz hogy mikor betegedsz le,es nem tudod fizetni,forcloseur etcetera.Latom es latom mindennap!Itt az idei es a tavalyi evben a vasarlok husz % vette a bank a hazat vissza,mert valami krach utott be.Hazvasarlas melett bitos van zsiros kenyer en speciel nem szeretem.
|
|
blunderbass |
2007. május 10. 13:01 | Sorszám: 130 |
Tiszavirag irja,volt az usa-ban es az illetonek IKEAS butora volt csak.Nos ez bizony igy is van,de azert azt tegyuk hozza hogy az amerikai ember rendkivul igenytelen.A tobbseguk azon a szinten el mint az otthoni magyarsag.Semmivel nem elnek jobban.Sokkal kevesebb az usa lakastulajdonosainak a szama,aranyban mint Magyarorszagon.En speciel rengeteget dolgozom,kati felesegemmel egyutt de nekunk sosem lesz hazunk az tuti.Nekem egyedul is lehetett volna,de nincs rea igenyem.Egy gyerm,ekem sem el itt,es barataim arcat nezem, osszejovetelekkor,mikor az ado miatt sirnak./ez az a ado amit otthon is akarnak most csinalni/Nekem az elso az egessegem,az eros fizikumom,jo auto,madaraim macskaim,es a viragaim.Sosem lettem volna en itt gazdag ember akkor sem ha ujra szuletnek,egyszeruen nem vagyok az a tipus,aki ilyesmire hajtson..A gyermekeim megoldjak az o problemajukat.Megtettem en olyat is korabban,hogy az egyik fiambol amerikai zold kartyast csinaltam,nem tetszett hazament,most a kivandorlasat intezem.Szerintem mindenki oldja meg a maga problemajat.Engem a csaladom sosem segitett,igaz nem is tudtak volna,mert en 17 evesen mar nemetorszagban eltem.Reggel ha szep napos az ido nekem eleg,egessegesen derusen nezek a vilagba,a haztulajdonos ismeroseim,meg depressziosok etcetera..
|
|
|