gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Hallottátok ? ( 6.)
oldborz
2013. május 03. 10:56 | Sorszám: 168
Nem hallottam. De arról igen, hogy a szadomaszop kormány idején felvett hókuszpókusz hitelek miatt jó páran megzsírosodtak, de még többen öngyilik lettek, hogy Darvast idézzem, aki maga is megvezetett Sza(ba)dista volt.
Ahogy Hudini említtette, illúzionistábol is két fajta van. Vannak azok, akik valóban kiakasztják a vállukat, zárakat nyitnak furvangal, és vannak akik szavakkal, t(r)ük(r)ökker,füstel, de leginkább szavakkal hitetik el a nyilvánvaló hazugságot valóságnak.

Téma: Tagathon
oldborz
2012. október 10. 13:45 | Sorszám: 2961
Szóval mi a bajod az egy kucsossal? Mert ebből indult a dolog.
Szerinted nehéz bebizonyítani, így hogy több adót fizet a nagyobb jövedelmű.
Szerintem meg baromságot hordtál össze, mert valóban többet fizet akár hogy számolod.

Erre pedig nem válaszoltál heftitárs. Ugye milyen nehéz a matek?

oldborz
2012. október 10. 12:18 | Sorszám: 2955
Nehéz dolog a matematika!
oldborz
2012. október 10. 12:16 | Sorszám: 2954
Hát ez elkúrtam, de nagyon.
oldborz
2012. október 10. 12:11 | Sorszám: 2952
Adó kulcsaik!

Te kulcslyuk.

oldborz
2012. október 10. 12:07 | Sorszám: 2949
Szerinted a 100 10% nagyobb mint az 10000 10%?

Ha igen, Neked is gratulálok!

oldborz
2012. október 10. 12:03 | Sorszám: 2947
Szerinted a munka világa a biztonsági őrszolgálat.
Gratulálok!
oldborz
2012. október 10. 11:57 | Sorszám: 2945
Idézet:
Azt azért nem kis bravúr lenne kimutatni, hogy az adókulcsuk csökkenése után a magas jövedelműek több adót fizetnének.
Talán a kabaré felé nem kéne elmennünk.

Nem kell, ott vagy jóember!
Tudom, bonyolult a magyar nyelv, de a korodban már illő egyes, és többes szám között különbséget tenni.
Egykulcsos adó nem lehet egykulcsos adókulcsok!

Nem beszélve a matematikai alapokkal. Ha felfogtad rendben, ha nem hát nem. Van egy szint ami alá nem igazán akarok menni, és ez amit itt nyújtasz az.
Legyen szép napod.

Téma: CÖF Békemenet 2012
oldborz
2012. október 10. 10:48 | Sorszám: 70
Bencsik egy sértődött pöcs.

oldborz
2012. október 10. 10:20 | Sorszám: 2931
Nem adó kulcsok, hanem adó kulcs. Mert hogy a nevében szereplő egy kulcs, nem lehet kulcsok.

Az meg matematikai tény,hogy a nagyobb jövedelmek adó összege ugyan olyan százalékos terhelés mellett nagyobb mint a kisebb jövedelemé.
Ez nem bravúr kérdése, hanem józan ész dolga.

Szóval akkor mi van?

oldborz
2012. október 10. 07:06 | Sorszám: 2924
Adjunk egyet az éleslátásnak is.

Idézet:
Nem azt mondtam, hogy a te pénzügyi műveletlenségeddel élt vissza a kétharmad, hanem a hozzád hasonlókéval.

Megállapíthatom, hogy önmagamra én hasonlítok a legjobban, tehát nem rólam, hanem énrólam lenne szó. Mecsoda különbség...

Nem vagyok az üzleti versengés, és a profit ellensége. Ha az lennék, kommunista volnék.

Magán nyugdíjpénztár most is van. Tessék használni, full piaci alapon, állami segédkerekek nélkül.

A pénz szipkák különbözőségeiről.
Ha magas a villanyszámlám, nem azzal tudom csökkenteni, hogy a húsz watt-os izzókat ezer watt-osra cserélem.

oldborz
2012. október 09. 13:30 | Sorszám: 2873
És Akkor jön a felsőbbrendű értelemmel megáldott lény, és keni a szart, miszerint a magánnyugdíj pénztárak megszüntetése rablás volt. Nem rablás, hanem egy parazita bélféreg kihajtása a rendszerből.
oldborz
2012. október 09. 10:08 | Sorszám: 2865
Ha még csak hazudnának, de a trutyit is kenik rendesen.
oldborz
2012. október 09. 04:14 | Sorszám: 2852
Nem értem a 2/3-ad hogy élt vissza a pénzügyi műveletlenségemmel. Talán mert megszüntette a pénzszipkákat?
Fejtsd már ki az igazság minden szeletét a kedvemért.
De ne úgy, hogy a nyilvánvalót elkendőzöd.
oldborz
2012. október 09. 03:53 | Sorszám: 2851
Szemléltetni nem szükséges, mert kiböki a szemét aki lát.

Magánnyögdíj pénztár ha fidesz ha nem, nem nonprofit, de nem is jótékonysági intézmény.
Profitot kell termelnie, sokat, gyorsan, hatékonyan.

És most jön az idióta kérdés amit olyan szívesen kerülgetsz, de inkább elkerülgetsz. Kinek a pénzéből? Na ennyit a hülyeséglapátolásról.

oldborz
2012. október 07. 23:21 | Sorszám: 2830
Libazsíros csillogással, pofátlanul csúsztatsz.

Nagyon sokunknak be kellett lépni, ettem nem ettem, ennyi.

A reálhozamról: Nem osztottak olyan nagy reálhozamokat, mert ha sima lekötés nélküli lakossági bankbetétbe raktam volna, sokkal több lett volna a hozam. Ennyit a broki gyerekek szakértelméről.

Majd menny be egyszer a nyögdíj intézetbe, meglepődsz mekkora összeg szerepel a magán évekre befizetett időre, még úgy is, hogy államnéni kipótolta.

Téma: Ballib médiapatkányok
oldborz
2012. október 07. 22:55 | Sorszám: 2670
Jön az ÁVH

Téma: Mit eszünk ma ? 2. - új konyha
oldborz
2012. október 07. 19:24 | Sorszám: 4550
Szóval akkor ezt kihagyod...

oldborz
2012. október 07. 18:50 | Sorszám: 2825
Idézet:
3.Ugyan nem vagyok expert a dologban, de munkám során láttam néhány ilyen nyugdíjazási értesítőt és eltátottam a számat, hogy milyen pontos kimutatással dolgoznak, annak ellenére, hogy korábban biztosan nem állt rendelkezésükre számítógép. Még 1-1 napi munkaviszonyt és jövedelmet is láttam kimutatni.

Késő tavasszal én is belibbentem, hogy vághatom e a centit. Elképesztő! Azok a napok is szerepelnek benne, amikor középsuliból kihajtottak almát, meg szőlőt szedni. Pedig akkor még a csúcstechnika az abakusz volt.

oldborz
2012. október 07. 18:11 | Sorszám: 2821
Hát igen, a magánpénztárak eléggé kifosztották a költségvetést, meg a pénztártagokat.
Csak tán nem pnztár alkalmazott teccettél lenni?

Jógi fogalom.... Jaj ne már!

oldborz
2012. október 07. 18:07 | Sorszám: 2817
De előtte szemérmetlenül kötelezték hogy azok legyenek.

Téma: Időközi választás
oldborz
2012. október 07. 18:05 | Sorszám: 105
Csak nem kanos a gyerek?
oldborz
2012. október 07. 17:58 | Sorszám: 103
Szerintem a 1/3+1/3+1/2=7/6, ami több mint egy egész.

Nem vagyok Pataki, lehet rosszul számoltam.
Én így látom, lehet csak annyi köze van a valósághoz, mint a közvélemény kutatások eredményeinek.

A Fidesz-KDNP kormány jó irányba, és jó sebességgel haladna, ha a választásokat tíz évente tartanák.

Fél időben ugyan még egyetlen kormányzó pártnak sem volt ekkora támogatottsága, de a kialakult helyzet is éppen ennyire érdekes.

Ha a következő Tesco gazdaságos országgyűlést nézem, az összes kormányzó párt képviselője még akkor sem juthatna be, ha lemásolnák a Lukasenko választási systémát.

Mivel politikusokról van szó, ha az életük múlna ezen, akkor sem tudnák civakodás nélkül megemészteni a "mellőzésüket". Vagy is amikor a legnagyobb szükség lenne összetartani, akkor fognak tücsköt, denevért, sezlonyt ordibálni, és dobálni egymásra.

oldborz
2012. október 06. 21:46 | Sorszám: 92
Ha kutyáról beszélünk, te felemlíted a macskát, és előhúzod a nyuszit. Milyen két harmad????
oldborz
2012. október 06. 21:37 | Sorszám: 91
De Te kedveled ezt! Akkor fotelben, vagy fotelban?

Téma: kerekferko
20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2479

Téma: Időközi választás
oldborz
2012. október 06. 13:28 | Sorszám: 86
Ajjaj! Ez a közvélemény kutatás annyira finomra hangolt eszköz, mint nőgyógyásznál a samukalapács.

Téma: A magyar igazságszolgáltatás
oldborz
2012. október 06. 11:56 | Sorszám: 570
Az biztos, de lehet ha felér Szent Péterhez, a kaput átépítette Makovecz, már csak azért is. Kitelik tőle hogy megdumálja a kulcsos fickót, ha már egyszer ő ért oda előbb.

Téma: Olvastátok ? ( 23.)
oldborz
2012. október 06. 11:52 | Sorszám: 2525
Rendőröknél a 40 év az már nem a nyugdíj korhatár?

Téma: Elszámoltatás
oldborz
2012. október 06. 11:35 | Sorszám: 2709
Voltam én olyan tárgyaláson, hogy azt hittem az 50-es években készült filmet látok. Az ügyvéd szólt rám, hogy zárjam be a szám, mert nem olyan jó nő ez a bíró, amúgy meg harmadgenerációs vérbolsi.

Nem az számít mennyi a kora, hanem az, mit hozott otthonról.

oldborz
2012. október 06. 11:18 | Sorszám: 2660
Nem tudtad? A nagy KlassziKUSS megmondta, szólásszabadság is csak a baloldalnak jár.
oldborz
2012. október 06. 06:04 | Sorszám: 2654
Na ja. A gyűlölködés fő ellenlábasa a szeretet, meg a "nézz utána a múltjának".
Hare Krisna.

oldborz
2012. október 05. 16:13 | Sorszám: 2503
Szerinted ha a Portik féle alakoknak időt hagynak, az ejuropai párbaj szabályok szerint reagálnak?

Mert szerintem nem.

A praktikus oldalát is meg lehet érteni, vagy inkább meg kell érteni.

Persze csak szerintem.

Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében ( 6.)
oldborz
2012. október 05. 14:23 | Sorszám: 4798
A kérdés ugye az volt hogy mikor volt ekkora reálbér csökkenés.

2008. Rémlik?

A jövedelemolló!
Azokban a társadalmakban nyílik, ahol az azonnal, most, óriási profitot a követendő stratégia.
De ez is csak statisztika, és ugye tudjuk, az a három fajta hazugság egyike.

Optimálisan, a munkabér nem lehet nagyobb az előállított termék, munka által hozzáadott értékénél.

Ezen el kellene gondolkozni.

oldborz
2012. október 05. 02:41 | Sorszám: 4787
Most miért zavarod össze szegényt a tényekkel?

Hagyd gyönyörködni a meztelen királyban, bár ez gusztus dolga.

Royal Peep Show

Téma: Ángyán ügy
oldborz
2012. október 05. 02:32 | Sorszám: 939
"a belügyi államtitkár unokatestvérének a férje"

Na meg az ángya térgyének a kalácsa.

oldborz
2012. október 05. 01:56 | Sorszám: 2485
Onnan veszi, hogy nincs rá más korrekt meghatározás.
oldborz
2012. október 05. 01:52 | Sorszám: 2484
Összekeveri a Ritz-el.

Vidéken van egy pultos néni, ez általában a falu szépe, van még a villanyóra, meg a jószerencse.

oldborz
2012. október 05. 01:38 | Sorszám: 548
Van alatta felszabadító katona? Már csak hogy tudjam.
oldborz
2012. október 05. 01:37 | Sorszám: 547
Mi az. Tán nem cukrászdát akarsz nyitni te is?
oldborz
2012. október 04. 22:37 | Sorszám: 541
A mai napig nem tudom, miféle nemzetközi jog szabályozza, hogy egy ismeretlen katonát nem lehet egy katonai temetőben újra eltemetni, és azt, hogy ekkora síremléket kell állítani neki.
Ezt már akkor is SZDSZ-es polgárpukkasztásnak, provokációnak tartottam, és azon sem csodálkoznék, ha az elhunyt "katona" nem is katona lenne.

Az, hogy a szovjet hadsereg egyetlen katonát, a csata után, vagy alatt, egy tér kellős közepén temessen el, számomra valamiért hihetetlennek tűnik.

Téma: Fico: a Benes-dekrétumok megváltoztathatatlanok
oldborz
2012. október 04. 19:18 | Sorszám: 237
Körbemetélt lónak ne nézd a patáját...

oldborz
2012. október 04. 19:10 | Sorszám: 2480
Talán nem 5K nyelő működött, és nem 40K élt belőle, csak ennyi volt a "csicska".
Szerinted van annyi gyógynövény a földön, amennyien a gyűjtéséből hivatalosan megélnek belőle, méghozzá nagyon is jó?

Íme a szorgalmas bodzaszedő Jedi lovagok.

Szerinted?

oldborz
2012. október 04. 15:43 | Sorszám: 2477
és ezek a műsorok mennyivel jobbak????

http://www.youtube.com/watch?v=-LekiXCgHRc&feature=related

oldborz
2012. október 04. 07:38 | Sorszám: 924
No igen, lehet Bogár bekattant, de eddig nem sokan vették a fáradtságot hogy megcáfolják, bár volt rá egy tizenakárhány pontos cikk ha jól emlékszem a HVG ben, ami próbálkozott.

Ilyenkor úgy szokott lenni, hogy aki akarja, megírja, elmondja, mit tart tévesnek Bogár nézeteiben. Persze ez kevés. Meg is kell indokolnia, hogy miért tartja úgy. Az nem elég indoklás, hogy csak, és az sem hogy nyilvánvalóan téved, vagy akár az, hogy ő másképpen tanulta az oskolában.

Nyilvánvaló az, hogy mindenben nem tévedhet, és ha ez így van, nem tudom ki van bekattanva.

oldborz
2012. október 04. 07:07 | Sorszám: 923
Bele se merek gondolni mi lehet a szakmád, hogy 98-ban is sújtotta az adó, meg most is. Még ilyet...

Téma: Üzenet
oldborz
2012. október 04. 01:21 | Sorszám: 125
Most is meglehet, csak a "Filmek" menü alatt.

oldborz
2012. október 03. 19:03 | Sorszám: 2465
Személy szerint meredeken és vastagon teszek rá hány és miféle ügye volt, mint arra is, hogy a nyálasszájú jogászok mit dumálnak ki ebből a derék "ember"ből.

Ha jön a választás, nem csak nekem fog szöget ütni a fejembe miért létezhetnek hasonló lények, akiket a kutya sem kér számon.

Bocs de kezd kicsit elmenni a kedvem, hogy két év után a nagy rendrakás közepette még mindég ott tart a kormány, hogy .... áááá hagyjuk.

Én minden szabályt tartsak be, mert irgum burgum, más meg röhög a markába, és joggal mondja, hogy hülye vagyok. Na ezzel kezd jó néhány ember torkig lenni, és az ellenzék ezt meg is fogja lovagolni huszárosan.

Ahogy H Kovács L. bölcsen fogalmazott, nem közvélemény kutatást kell nyerni, választásokat. Ha ez folytatódik, mert miért ne folytatódna, meg is lesz.

oldborz
2012. október 03. 18:34 | Sorszám: 534
Nem az ítélete, maga Kovacsics veszélyes.

oldborz
2012. október 03. 18:27 | Sorszám: 2462
Ötmilliós kártérítést kapott Sztojka Iván!
http://www.origo.hu/itthon/20121003-otmillios-karteritest-kapott-sztojka-ivan.html

Bravó!!!!
Nettó, vagy bruttó?

Ezt vajon a nyomozást végzők fizetik, vagy mint rendesen megy a közösből?

Ez tipikus Jedi lovag, maga Darth Vedér aki gyógynövénygyűjtésből tengette életét.

Téma: Irán: újabb háború??
oldborz
2012. október 03. 17:54 | Sorszám: 775
Atz Alt. gombot lenyomva tartva a megfelelő kódot numerikusan üst be, és amikor felengeded az Alt-gombot, megjelenik a megfelelő karakter.

E-hun a tábla:

oldborz
2012. október 03. 16:12 | Sorszám: 772
Ha windows-t használsz, start, futtat, itt beírod hogy charmap és láss csodát, meg is kapod az összes unicode hivatkozását, egyszerűen a vágólapra másolhatod a kiválasztott karaktert. Ha ASCII szimbólumokat akarsz beírni, a megfelelő kódszámot Alt. gomb lenyomásával numerikusan beviszed.$  ¤ ₣ ₤ ₪ €

Téma: Mit akarunk mi Közép-Ázsiában?
oldborz
2012. október 03. 15:55 | Sorszám: 64
Ha egyszer ráérsz, évszaktól függetlenül, hajnalban menny el Szentendrére, és csodálkozz! Olyan kávé illat terjeng a levegőbe, hogy még a légkondi szagszűrője sem birkózik meg vele. Nagy üzemben pörkölik a kávét, és nem tartom valószínűnek, hogy ezt isszák az olaszok.

oldborz
2012. október 03. 12:03 | Sorszám: 762
Az elemzés csak arról nem szól, hogy ez mennyibe kerülhetett az embargózóknak.
A "nyugati pénzügyi intézmények" biztosan a hasukat fogják a nevetéstől, hogy ennek a havi több milliárdnak a sarcolásáról lemondhatnak.

Téma: Fico: a Benes-dekrétumok megváltoztathatatlanok
oldborz
2012. október 03. 11:37 | Sorszám: 61
Na szóval akkor hogy is lesz Ficobol ember?

Valahol a közepén elvesztettem a fonalat.

Téma: A dollár végnapjai?
oldborz
2012. október 03. 00:20 | Sorszám: 8
Hogy az adatok eljussanak a gépedhez, nem árt tudni a címét. A többi leginkább azért kell, hogy az oldal különböző környezetekben, ugyan úgy jelenjen meg, mint ahogy azt a készítő elgondolta. A maradék meg... hát ha jó lesz valamire, ami be is szokott jönni.

Téma: Cigányok
oldborz
2012. október 02. 22:43 | Sorszám: 3115
http://www.youtube.com/watch?v=iiTE3tfe7qM

oldborz
2012. október 02. 22:12 | Sorszám: 757
Bakker, te is jókor szólsz....

Téma: A dollár végnapjai?
oldborz
2012. október 02. 22:10 | Sorszám: 5
A kiszolgáló nem a semmibe küldi az adatokat, hanem címre. Ezt meg lehet nézni ha nincs letiltva, sőt van olyan oldal ami kifejezetten így van kódolva, hogy ezek nyilvánosak, ott vannak az utolsó x látogatók lábnyomai...
OP rendszer, Böngésző, Szolgáltató, első csatlakozási pont, és még sok apróság, ami lényegtelennek tűnik, mint pl ping idő, de kicsiből lesz a nagy.

oldborz
2012. október 01. 14:05 | Sorszám: 725
Az Oroszoknak is megvan a maguk Patriot rendszerük, és ha nekik van, nem biztos hogy Iránnak nincs. Ez ugyan nem életbiztosítás, de több mint Mekka felé imádkozni.

Téma: Magyar és Zsidó emberek együttélése
oldborz
2012. október 01. 10:33 | Sorszám: 1349
Túl szét off-oljuk a topikot, ezért csak rövid válasz.
A kiszervezett üzemeltetés nem lenne éppen gazdaságtalan, ha azt nem a sajátos Magyar módon végeznék.

A megbízott üzemeltető urambátyám módon kapja a munkát. A megbízónak pénzeket csorgat vissza, és a legritkább esetben végzi el saját erőből a munkát, inkább kiadja alvállalkozónak.

Ismerős a módszer?

oldborz
2012. október 01. 09:54 | Sorszám: 702
Itt lentebb valahol be volt linkelve egy cikk, ha azt elolvasod pontos képet kapsz róla miért.
Izrael, de leginkább a cionisták úgy gondolják, a világ tartozik a zsidóknak. Persze ebbe fedetten belekeveredik a kiválasztott nép státusa is, de ezt nem hangoztatják annyira amennyire hiszik.

oldborz
2012. szeptember 28. 14:24 | Sorszám: 497
Esküszöm néha az az érzésem ez egy Monty Python film, csak ne mondanák előtte. "kedves nézőink a híradót látják!"
oldborz
2012. szeptember 28. 13:49 | Sorszám: 495
Pedig eléggé abszurd a dolog.
oldborz
2012. szeptember 28. 13:04 | Sorszám: 491
Ez egy tanszék vezető.
Majd akkor lehet mosolyogni, ha illetékes elvtárs irányítja bíró urat a szőnyeg szélére.

oldborz
2012. szeptember 28. 11:55 | Sorszám: 1345
Ha észrevetted, nem nagyon firtattam a gépészeti részösszeget, de azt igen hogy nem 8 év az amortizáció. Ne keverjük az üzemeltetési költséget (pl karbantartás) és a beruházást. Ezzel az erővel az energia számlák is a beruházáshoz csaphatóak. Tény, hogy ezek a berendezések nem 8 év alatt amortizálódnak, ha igen úgy az üzemeltetésük nem megfelelő, vagy jó szokás szerint az igénybevételhez képest durván alul lettek tervezve, vagy éppen nem azok lettek beépítve amiket be kellett volna.

Amiket leírtál üzemeltetési hiányosságok.
Ajánlom a relék helyett a FET alkalmazását, ha lejárt a garanciális idő, addig meg amúgy sem a ti gondotok.

oldborz
2012. szeptember 28. 08:50 | Sorszám: 1342
Júúúj ez fájt!

Induljunk ki a 12 sok nullából.
Állításod szerint, a fele, épület+ gépészet, ez is fele-fele arányban. Bár nekem erősen hihetetlen de legyen, kórházról van szó, ki tudja miféle extrákat kell oda beépíteni.

Fogadd el, még ha nem is kapsz levelet OV-től ez ügyben. az amortizációs idő nem 6-8 év. Sokkal, sokkal több.

Orvosi műszereknél nem tudom.

oldborz
2012. szeptember 28. 08:35 | Sorszám: 663
Neked mindenről ugyan az jut az eszedbe...
oldborz
2012. szeptember 28. 08:15 | Sorszám: 661
Ez most hogy jön ide?
oldborz
2012. szeptember 28. 08:05 | Sorszám: 659
Nem kijelentettem, hanem megállapítottam, mert valóban így van. Izrael területileg tényleg pici, és nem sok esélye lenne egy válaszcsapásra.

Számukra több mint elég az, hogy ha Irán akarná, megtehetné.

oldborz
2012. szeptember 28. 07:38 | Sorszám: 657
Szerintem inkább Mc kebab íze van.

oldborz
2012. szeptember 27. 18:52 | Sorszám: 2732
Na de ha disznónak meg szárnya nőne...

Ez spiné egy keféletlen kalap.

oldborz
2012. szeptember 27. 18:14 | Sorszám: 652
Az hogy az arab tavasz mögött ki-kik állnak, nem tudom. Nekem ezért marad ugye az örök kérdés. Kinek az érdeke?

oldborz
2012. szeptember 27. 17:50 | Sorszám: 2727
Hogy is mondta OV? Aki lónak állt, az húzzon.
Nem tudom ki mire számított, én nem virágesőre és dicsfényre. Szerintem ők, az érintettek sem.

oldborz
2012. szeptember 27. 17:33 | Sorszám: 649
Szíriából???? Ezt ugye nem gondolod hogy komolyan kellene vennem. Libanon? Tűzijáték rakéta? Inkább északról támadnának, nézz utána Izraelnek hol is van még légibázisa.(baltás)
Nincs szükség további repülgetésekre, és ez benne az ördögi, a lényeg. Irán azonnal reagálna.
oldborz
2012. szeptember 27. 17:29 | Sorszám: 648
Itt nem a törvények az iránymutatóak,(nem szabad lopni! nézz körül) hanem a valóság. A valóság az, hogy TERÜLETILEG Izrael pici, apró, légypiszok. Gyakorlatilag költséghatékonyan le lehet gyalulni. Ki is az aki ezt nyíltan kijelentette?
Itt nem érvényes a "hidegháború" szabálya, együtt pusztul a támadó a megtámadottal. Ha Irán megszórja Izraelt, kész, vége, pont. Más kérdés az utólagos következmény. De attól az a terület sok-sok évig marslakóknak fenntartott övezet lesz.

Izrael szempontjából mint ahogy eddig sokszor nem a "világbéke" a legfőbb cél, hanem a fennmaradás.
Ez nem kedvelem, nem kedvelem része a történetnek.
Mindenki élni akar, ha zsidó ha nem.

oldborz
2012. szeptember 27. 16:42 | Sorszám: 645
Remélem igazad van! Nagyon remélem.
oldborz
2012. szeptember 27. 15:44 | Sorszám: 638
Ezt már írtam, de akkor megint.
Ha , de csak ha, valóban atomfegyvereket próbál magának készíteni Irán (mert ugye Irak is nagy erőkkel vegyi fegyverkezett) Izraelnek nincs választása, meg kell támadnia Iránt. Ez nem egy klasszikus hidegháborús felállás, ahol a válaszcsapás volt a fék. Izrael területileg kicsi, és közel van Iránhoz. Esélye nincs visszaütni, még ha a reakció időket a nullára optimalizálják, akkor sem, esetleg tengeralattjárókról. (van rá próbálkozás)

Ha Izrael akár csak behatol iráni területre, Irán egyik első lépése lesz, elaknásítani a hormuzi szorost. Innentől kezdve nincs megállás,így az USA-nak nem kellene törpölne kik állnak mellé.

Sokan Irak és Irán katonai ereje között párhuzamot vonnak. Irak éveken keresztül ENSZ embargó alatt állt, így ezt nem kéne. Nyilvánvalóan hatalmas a különbség védelmi, és támadó erőben.

Számomra az nem világos, Izrael eddig miért nem lépett. Nem szoktak ők ennyit hezitálni, valami komoly okuk lehet erre.

oldborz
2012. szeptember 27. 09:49 | Sorszám: 478
Amikor hallgattam amit ítéletként beszavalt, első gondolatom ez volt. Vajon ha az ilyen idióta direkt provokátort a vonat elé lökné valaki az társadalmilag mennyire lenne hasznos?

Téma: Béke poraira !
oldborz
2012. szeptember 26. 21:09 | Sorszám: 953
Szerinted ?

oldborz
2012. szeptember 26. 21:04 | Sorszám: 451
Na most mi van?????

oldborz
2012. szeptember 26. 20:06 | Sorszám: 628
Ez a fickó normális?

Téma: IMF-hitel 2.
oldborz
2012. szeptember 26. 20:01 | Sorszám: 255
A végén kiderül, nem is Dél-Amerikában vannak, hanem Afrikában.

Már ha úgy viselkednek velük is mint velünk...

oldborz
2012. szeptember 26. 19:51 | Sorszám: 4767
Remélem Gyárfás még kap valamit, de azt években , év tizedekben mérik...

No de a remény hal meg utoljára.

oldborz
2012. szeptember 26. 19:46 | Sorszám: 2369
Mellette csápoltál a vidám vasárnap?

oldborz
2012. szeptember 26. 19:45 | Sorszám: 877
És innen csak jogi csalabalamádé jön.

Tény! 2014 a moratórium vége, de nem látom hogy valamit is tenne az illetékes brancs ellene.

Téma: Tőzsdecápák, tőzsdeguruk és spekulánsok...(X.)
oldborz
2012. szeptember 26. 14:53 | Sorszám: 55
Tipp: 282.90

oldborz
2012. szeptember 26. 14:47 | Sorszám: 949
Jah! Testéhez úgy tapadtak a közpénzek...
Egyébként tudott a vízen is járni, de ezt titkolta.
Géplakatosból polgármester. Kire is hajaz? Műszerész inasból miniszterelnök?

oldborz
2012. szeptember 26. 12:45 | Sorszám: 871
Ugyan már... Nem rád írtam, hanem a semmittevő, mindég másra mutogató szakszervezetre.

oldborz
2012. szeptember 26. 12:36 | Sorszám: 947
23 éves a hírtv?

oldborz
2012. szeptember 26. 12:33 | Sorszám: 869
Na a másik parazita! A szagszervezetet ne keverjük ide.

oldborz
2012. szeptember 26. 10:58 | Sorszám: 942
Verók István már a leg-leg-legfelsőbb ítélő előtt magyarázkodhat, ráadásul ügyvéd nélkül.
62 éves volt.

Na, bele kell húznom...

oldborz
2012. szeptember 26. 10:14 | Sorszám: 448
Virág elvtár megmondta?

oldborz
2012. szeptember 26. 10:05 | Sorszám: 865
Idézet:
Az oligarchák emberei ott ülnek a döntéshozók közelében, és akárcsak egy korábbi rendszerben az úgynevezett tartótisztek, utasításokat hoznak és információkat visznek.

A gazdasági érdekek átjárják a politikát? Naná, mint törött lábat a röntgensugár. Ez nyilvánvalóbb mint az a nyögvenyelős evolúciós elmélet,amivel igazolni kellene az elkerülhetetlenségét annak, hogy a nagybirtok így is úgy is kialakulnak. Tehát mindenki nyugodjon bele.

Ángyán csupán valamiféle sértettség miatt vádaskodna? Meglehet. Szerintem sokkal több van e mögött, és ehhez hogy így vélekedjek,(és még sok ember) nem kell lebuktatott stróman.

Téma: Az eurózóna végnapjai
oldborz
2012. szeptember 25. 18:30 | Sorszám: 107
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/hardtalk/9753252.stm

Nahát!

oldborz
2012. szeptember 25. 17:55 | Sorszám: 847
Akkor helyben vagyunk. Nem tulajdon, csak birtok. Na de az dögivel.

Csoda hogy Ángyán Prof-nál leütötte a kismegszakítót? A területalapú támogatások 76%-át csupán a tulajdonosok, birtokosok 10% kapja.

Ki van ez találva. Már megint.
FVM táján a helyzet változatlan. Na meg azzzaparát.

oldborz
2012. szeptember 25. 16:19 | Sorszám: 2331
Szerinted ezt hány embernek kellene elmagyarázni, hogy megint ne háborúról vizionáljanak ellenzéki oldalról?

Ezzel az önkormányzat törököt fogott.

oldborz
2012. szeptember 25. 16:13 | Sorszám: 845
Látom otthon vagy a témában.

Kérdezhetek?

A bérléshez, (birtokláshoz) a termelési költségek finanszírozásán kívül van még valami feltétel?

oldborz
2012. szeptember 25. 15:08 | Sorszám: 842
Nem élcelődni akartam. Egyszerűen nem értettem, miért tekered folyton ezt a 300 HA tulajdont, amikor konkrétan nem ez a téma. A lényeg a birtoklás.

Ez a törvény akkor is egy gumicsont, ha rögtön Krisztus születésétől létezne, mert egyrészről politikusoknak hivatkozási pont, amolyan nyugi tabletta, nesze semmi fogd meg jól. Másrészről a birtoklást nem szabályozza, még ha feltételeket is támaszt, amik szerintem ugyan így megkerülhetőek.

oldborz
2012. szeptember 25. 14:55 | Sorszám: 839
Amilyen vidáman, szorgalommal, és gyorsan szétverték a szövetkezeteket, éppen olyan gyorsan vissza lehetett, lehetne állítani. Persze nem úgy hogy munkaidő, hanem feladat, és nem fizetés, hanem részesedés, és nem úgy hogy Elnök elv...izé úr meg a Gizike viszi a felét, a többi meg jut a háztájisaknak.

Nagybirtok? Már van, egy egész falka Döbrögivel.

oldborz
2012. szeptember 25. 14:38 | Sorszám: 837
Ez itt a gondola fórum, tehát nem bíróság, és nem jogi csürcsalamádé. Csak józan ésszel ha lehet.

Ángyán nem is a tulajdonjogra lett pipa, hanem az állami földek haszonbérleti kiutalására.

Urambátyám elintézi bátyámuramnak, hogy "tróger" megkapja hűbérbe a fődet. Mert jó nagy paraszt. De lehet hogy nem.

Ez a 300 HA porhintés, amolyan Rodolfo trükk.

Bonitás Zrt, Mezort Zrt,
Nahát!

oldborz
2012. szeptember 25. 13:31 | Sorszám: 829
Hogy a ködös albionban mi történik kb. annyira érdekel mint őket az, hogy itt mi történik.
Sokkal kíváncsibb vagyok, hogy 2011-ben vajh miért Csányi, Nyerges, Leisztinger a legnagyobb agrártámogatott?
Jó nagy Parasztok?

Néha az az érzésem itt nem egy lyukas vödröt kellene teletölteni, hanem olyat aminek nincs alja.

oldborz
2012. szeptember 25. 10:17 | Sorszám: 2321
Nem a digitalizálhatóságról van szó, hanem arról, hogy kevés a teljes körű nyelvi csomaggal rendelkező alkalmazás.

oldborz
2012. szeptember 25. 10:01 | Sorszám: 825
Hmmm... Ez elgondolkoztató riport.

Mára megvan az emészteni valóm.

Téma: 1956
oldborz
2012. szeptember 24. 23:10 | Sorszám: 159
Kékcédulás Vizéz Nagybolgári Drága Úr.
Ez annyira passzolna neki mint a Szabad sajtó díj, a Pulitzer, meg a tiszti kereszt. Bár ez utóbbiakat ha jól tudom megkapta.

oldborz
2012. szeptember 23. 19:47 | Sorszám: 2685
Akkor lesz baj, ha azt mondják két évig ne vegyek levegőt.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2373

oldborz
2012. szeptember 23. 19:37 | Sorszám: 2683
Na ezzel jól betettél Vargának meg a gazdasági fejlődésnek.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2366

Téma: Azerbajdzsán vagy Örményország?
oldborz
2012. szeptember 22. 14:28 | Sorszám: 788
Nem tartom valószínűnek hogy Irán ennyi fenyegetést hallva nem készül komolyan a támadásra. Izrael stratégiai előnye az, hogy ha komoly veszteségekkel is, de elér néhány célpontot, és nem feltétlenül amit szeretett volna, Irán egyik első lépése az lesz, hogy elaknásítja a hormuzi szorost. Ezt pedig már saját érdekből, az USA nem hagyhatja szó nélkül, elkezdi felszedegetni az aknákat, persze kellő fedezettel,és habzó szájú diplomáciával.
Így nézve nem az a kérdés Izrael be tudja e vonni az USA-t a háborúba, mert könnyedén megteheti.
Szerintem sokkal érdekesebb az, hogy mi gátolta, gátolja abban, hogy eddig nem tette meg.

Téma: Az MSZP végnapjai
oldborz
2012. szeptember 22. 07:24 | Sorszám: 3622
Neked mindég csak egy sarok van, ha "sarkítani" akarsz. No de ezt már írtam neked. A kedvemért. Bajnai papáról is tudsz ugye valamit, mert Medgyessy nem OV-t nevezte meg mint lehetséges jelöltet.
oldborz
2012. szeptember 21. 23:48 | Sorszám: 3615
És te a pártvagyon kimentésre?
A lopás nem államforma, és pártfüggő. Csupán azt szerettem volna látni, hogy szerinted mennyit nyúltak le azok a jóemberek akik pontosan előre lepapírozva, direkt törvényeket hozva erre(nem demokratikusan választott parlament) síkosítva lopták, kenték, privatizálták magukat degeszre, és az ország érdeke még csak meg sem fordult a fejükben, de úton útfélen mai szóval ezt kommunikálták...

Sőt még ma is.

Én azokra lennék kíváncsi akik a valódi zsíros falatokat szakították a dögből (Magyar Népköztársaság) és nem azokra a dögevőkre akik a csontot rágták. Bár azon a csonton sokan el tudnának éldegélni vidáman.

Idézet:
1990 előtt nem demokráciában éltünk, akik akkor loptak, azok at el kellett volna kapni, rögtön utána.

De én nem ezt szerettem volna, hanem azt, hogy mi volt a beosztások 1990 előtt.
oldborz
2012. szeptember 21. 23:23 | Sorszám: 3612
Légyszi az ellopott, elcsalt, kicsempészett összegeket, és a 1990 előtti beosztásokat is mellé ha lehet. No meg rövid menetrendet hogyan, kiknek a közbenjárásával.
Szerintem Te is meglepődnél.

Téma: Andrew Vajna dosszié
oldborz
2012. szeptember 21. 23:18 | Sorszám: 37
Ne ítélj, hogy ne ítéltess...

Ha még nem történt volna hasonló, OK! No de én spec. láttam már ennél sokkal durvábbat is, amikor nem ennyiért vágta magát hanyatt a kislány, csigatestű főnökének.

Szerintem magán ügyük. Egyébként hasonló esetekben a hangoskodók zömében csendben, nagyon alattomosan, az irigység is dolgozik.

Téma: 1956
oldborz
2012. szeptember 21. 23:07 | Sorszám: 138
Mi az hogy! Nagyon is!
Fene a vastagbőrű fajtájukat...

Téma: Az MSZP végnapjai
oldborz
2012. szeptember 21. 23:03 | Sorszám: 3610
Gondolom azért mert a levitézlett mestertolvaj, magához méltó utódot szeretne.

oldborz
2012. szeptember 20. 21:32 | Sorszám: 783
Régi szép idők...

Stratégia hadászati van,(háború) taktika meg harcászati. (csata)

Na most akkor döntsd el aki akarja. Ez hadászati stratégia, vagy harcászati taktika?
Már ha ennyire kekec teccik lenni. Csak nem mindég jön be.

Téma: 10:52 AM
20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 863

oldborz
2012. szeptember 19. 20:00 | Sorszám: 758
Soha ne mond, hogy soha! Izrael egyedül egyenlőre, biztosan NEM. USA? Berepül, ha tud, bombáz itt ott, azután kirepül. Esetleg Izrael is megpróbálja, de nem így, ugyan is az Azeroknál van légi támaszpontjuk, az meg északon van.

Ebből csak bajusz húzogatás lehet, totál megszállás túl macerás, túl költséges, és túl stabil a rendszer az arab tavaszodáshoz.

Az más kérdés ki a bajusz tulajdonosa. Oroszlán, vagy cica?
Mert nem mindegy mit reagál a macska.

Téma: Bírói kar
oldborz
2012. szeptember 19. 19:50 | Sorszám: 413
Hogy is volt? 2006, de előtte is. A fél belvárost rendőrök végig rugdosták, verték, pofozták, kalózok módjára azt tettek amit akartak. Birók, nem rendőrök, sorozatban hoztak olyan döntéseket, amiket nem megkérdőjelezni, hanem a bírókat farbarúgdosni kellene.

Változás?
Semmi!
Hajrá Magyarok?
Na neeeee.

Ugyan már ember. Hol élsz Te?

Téma: Tőzsdecápák, tőzsdeguruk és spekulánsok...(X.)
oldborz
2012. szeptember 19. 19:17 | Sorszám: 27
285.0

Téma: Bírói kar
oldborz
2012. szeptember 19. 19:12 | Sorszám: 409
Így járt. Haveri kutya vicsorít. Csontot neki!

Téma: Családon belüli erőszak....
oldborz
2012. szeptember 19. 14:56 | Sorszám: 2
"Lószart Mama!"
Mikor veszik már észre illetékes elvtársak, hogy ha bonyolítjuk a dolgot, azzal csak a szőnyeg alá söprünk mindent, amivel küszködni kell, de ettől még bűzlik a magas égig.

Az erőszak az erőszak, amit ha megcímkézünk, attól még nem lesz babazsúr, vagy könnyebben felderíthető, büntethető cselekmény. Elvileg minden hasonlót a törvény üldözni, büntetni köteles. Szóval nem szar, hanem kaka.

Ott látom a gondot, hogy a végrehajtó hivatalok, szervezetek, nem meghazudtolva eddigi ténykedésüket, széttárják a kezüket, és azzal reagálnak semmittevésük forszírozására, hogy nincs rá kapacitás.

Ha "családi" ha utcai, ha a búbánat tudja milyen erőszak nincs üldözve, büntetve, mert elvész a nagy hatósági katyvaszban, hozhatnak akárhány és féle törvényt.

Először azokat kellene betartatni amik már vannak. De azokat maradéktalanul, és kérlelhetetlen pontossággal.

Ezek után lehetne finomítani a dolgon.

Téma: Gyurcsány Fegyenc II
oldborz
2012. szeptember 19. 00:27 | Sorszám: 961
Ez egy nagyon jó javaslat!

oldborz
2012. szeptember 19. 00:15 | Sorszám: 722
Ilyenkor bezzeg ezeréves Magyar jogállam. Persze kisebb nagyobb szünetekkel.
"súlyos morális incidens" bakker ez olyan mint a latens antiszemita, meg a törvény szövege rendben van, na de a szelleme...
oldborz
2012. szeptember 18. 23:22 | Sorszám: 713
Sógorommal egyszer mi is azon törpöltünk, hogy mi meg tulajdonképpen Pomogácsok vagyunk, és a Pingo Pongo szigetekről származunk. Vadul tiltakoztunk volna, ha a sör jövedéki adóját emelni akarnák, ugyan is az szent nemzeti ital a Pomogácsoknál, és ezzel durván megsértik a vallásszabadságunkat.
oldborz
2012. szeptember 18. 23:07 | Sorszám: 711
Nálam Jóska Pista Magyar polgár, akire ugyan úgy érvényesek a törvények, jogszabások, mint a Bergengóc királyra. Ezt akarom hinni, és ezt akarom látni, mert ha nem ezt látom, elgondolkozok a választásokkor.
Egyébként mi különbség lehet? Két fejük van, vagy négy heréjük?

oldborz
2012. szeptember 18. 23:02 | Sorszám: 3043
Ami van abból főzök. De gondolom, Te mindent tudsz, így azt is mi az amit én tudok.
Ha hiszed ha nem, én nem a szavai alapján ítélem meg az embert, embereket, hanem az alapján amit tett,tettek, tesznek, és mind ezt kiknek az érdekében.

Ellentétben másokkal, nem Orbán vagy Gyurcsány jut az eszembe, ha csikar a hasam, de hogy ne legyek túl off, akkor sem, ha cigány gyerekek potyognak az égből. Neked, időközönként mindenről ami rossz, Orbán jut az eszedbe.

De hogy maradjak a témánál. Gyurcsányt és Orbánt nem lehet egy mérlegen mérni, mert nem ugyan abból az anyagból készültek. Gyurcsány ugatja a demokráciát, úton út félen, láttam, éltem az ő demokráciájában, kössz, nekem nem kell.

Orbán nem tökéletes, de ha egy kiló szart, meg egy kiló vasat akarsz összehasonlítani, csak abban egyeznek, hogy pontosan ezer gramm mind a kettő, bár Gyurcsány erősen szaglik.

Fogadd el. Mi mást tehetnél? Nálam, és a kétharmad azt mutatja, nem csak nálam, ez jött le a két ember tetteiből.

Persze meg lehet próbálkozni a kidumálással, a bolhából elefántot, az elefántból bolhát kommunikálni, de a józan, gondolkozó, önmagát fenntartani, eltartani képes választópolgár, pontosan tudja. Ma ennél jobb nincs a piacon.
Bocsánat az off ért.
ON!

oldborz
2012. szeptember 18. 20:07 | Sorszám: 700
És akkor mi van?

oldborz
2012. szeptember 18. 20:05 | Sorszám: 2983
Ez nem szimpátia kérdése.

Összehasonlíthatod te a szilvás gombócot a villanymozdonnyal is, rendszeresen meg is teszed. De ez csak annyira értelmes dolog, mint azon tűnődni, hová lesz a zene ha kikapcsolod a rádiót.

Számomra ennyi értelme van a két figurát egy mérlegen mérni.

oldborz
2012. szeptember 18. 19:59 | Sorszám: 697
És erről a nagy keresztényi összeölelkezésről tudnak a hitgyülisek, is?
oldborz
2012. szeptember 18. 19:53 | Sorszám: 696
OK, de valamivel indokolni kell, hogy miért. Csak, mert, és ennyi?

Ha figyelemfelkeltés, akkor ezzel az erővel éhség sztrájkolhatnának is egy hétig mint, Gyurcsányi.

oldborz
2012. szeptember 18. 19:40 | Sorszám: 691
Valaki magyarázza már el nekem, mert tényleg nem értem.

Ki a fenét fognak most följelenteni az Örmények, és miért?

Téma: zümi
oldborz
2012. szeptember 18. 13:57 | Sorszám: 944
oldborz
2012. szeptember 18. 12:19 | Sorszám: 927
Ezt a fickót már pénzért lehetne mutogatni.

oldborz
2012. szeptember 18. 09:18 | Sorszám: 2940
Gondolom az ügyeletes tisztel beszéltél. Legközelebb egy diktafont is rakj ki az asztalra, és így mondja el neked a frankót. (teljesen törvényes) Persze kérj egy jegyzőkönyvet is a bejelentésedről.
Miért? Mert ők sem szeretnek dolgozni. Így ha nagyobb gond adódna, nem tudnák széttárni a karjukat, és Bajnai pislogásokkal mondani, hogy pedig ők meg tettek mindent.
Egy hajszálnyival más lesz a helyzethez való viszonyuk. De csak egy hajszálnyival.

oldborz
2012. szeptember 18. 08:33 | Sorszám: 2591
Na ennyit a szólás, meg a sajtó szabadságról. Tévedés ne essék, nem szívem csücske a kurucinfó sorsa, de ez valamiért megfekszi a gyomrom.

Így kell ezt csinálni? Felkutat, elpusztít.

oldborz
2012. szeptember 18. 07:51 | Sorszám: 666
Gyurcsánytól elég volt azt lenyelni, hogy "törvényesen" szerezte a vagyonát.

oldborz
2012. szeptember 17. 07:57 | Sorszám: 2584
Amikor ezt a képet először megláttam, komolyan azt hittem Photoshop. Azután egy reggeli napkeltében megláttam, és...

Téma: Mit jelent ma az [b]adott szó[/b]?
oldborz
2012. szeptember 16. 22:58 | Sorszám: 63
Ma mindenkinek mást jelent.
Nem csak azért mert nyúlóssá tettük, hanem mert az adott szó szorosan köthető a becsülethez. Annak pedig most nincs nagy értéke.

Téma: Voltaképpen mi is volt a "rendszerváltás"?
oldborz
2012. szeptember 16. 11:32 | Sorszám: 84
Ezt tudjuk. Erre válaszoltam, hogy a riportban nyilvánvalóan elírták a dátumot.

oldborz
2012. szeptember 16. 11:10 | Sorszám: 2555
Gondolom itt nem a tornasorban való magassági kiállásra gondoltál. De Horn mellett mikor, és miben áll ki időnként mint egyetlen?

Téma: A háború előszele?
oldborz
2012. szeptember 15. 21:49 | Sorszám: 73
A műveleti terület pont az ellenkezőjét jelenti mint amire szerintem gondoltál.

Háború esetén nem éppen a béke sziget.

oldborz
2012. szeptember 15. 21:26 | Sorszám: 2924
A "tradicionális" ebben az esetben azt jelentheti, hogy akiket nem fertőzött meg a liberális agymosás, ami azt sulykolta beléjük, hogy csak jogaid vannak.
Szerintem várj még a jó hír topikkal úgy 5-6 évet.

oldborz
2012. szeptember 15. 21:19 | Sorszám: 567
Azt hogy Magyarországot megdicsérték én sem látom, de azt sem, hogy elítélték volna.
A fél világot sem haragítottuk magunkra, az a szerep most Amerikáé.

oldborz
2012. szeptember 15. 21:11 | Sorszám: 75
Szerintem nem volt Antall meglepetés. Az viszont lehet, hogy sokan nem ezt szerették volna. No de ami elsőre nem sikerült, sikerült másodjára.

Az képviselők összetételét illetően egyet kell értenem veled.
Ezért, meg sok más ok miatt nem lepődtem meg, hogy még most sem erőltetik az ügynöktörvény merészebb változatát.

oldborz
2012. szeptember 15. 21:03 | Sorszám: 74
Csoóri nem diktafon berendezés, nem pénzügyi szakember. A riportban így van leírva. Én hihetőnek tartom, már csak azért is, mert Antall halála után sok mendemonda keringet, közöttük ez is. Igaz abban nem bankárok szerepeltek, csak pénz, és hitel, ám a szereplők ugyan azok.

Téma: Orbán model lehet Európában
oldborz
2012. szeptember 15. 19:44 | Sorszám: 342
Grétsy csókoltat...

oldborz
2012. szeptember 15. 13:18 | Sorszám: 949
http://www.hir24.hu/szines/2012/09/13/pako-levessel-kiserti-meg-a-sztrajkolo-gyurcsanyt/

Lehet ezt még fokozni?

oldborz
2012. szeptember 15. 12:56 | Sorszám: 2237
Tiltakozásul inkább gyújtotta volna fel magát!

oldborz
2012. szeptember 15. 12:32 | Sorszám: 62
Valószínűleg elírták a dátumot.

oldborz
2012. szeptember 15. 11:24 | Sorszám: 551
Miért kellett? Ez különbözteti meg az elődeitől, hogy nem kenegeti, hanem elvállalja azt amit tett. Amúgy meg úgy alakult, hogy a botrányról kiderült nem botrány. Ez persze nem zavarja Belgrád urat.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2339

oldborz
2012. szeptember 14. 18:09 | Sorszám: 59
Miért ne történhetett volna így? Miért érzem azt, hogy az SZDSZ nem tűnt el? Egyszerűen a tulajdonosok ráncfelvarrást alkalmaztak, és egy másik néven ugyan azt a terméket piacra dobták? Szerintem igen. Az hogy itt a "rendszerváltás" során sok minden kimaradt a logikus menetrendből, egyrészt a nyakunkon ragadt jó elvtársaknak, másrészt Magyarországot a saját hűbérbirtokuknak tekintő érdekcsoportoknak, és azok szószólóinak köszönhetjük. De a történet folytatódik, és a szereplőket be kell valahogy írni a forgatókönyvbe. Most úgy látom a régi bevált módszereket alkalmazzák. Antiszemitizmus, rasszizmus, környezetvédelem, emberi jogok,és az adu, a demokrácia védelme, stb.
oldborz
2012. szeptember 14. 17:54 | Sorszám: 58
Idézet:
Egyszer találkoztam Antall Józseffel, amikor épp tárgyalásról jött. Láttam, hogy valami van. Mi bajod? - kérdeztem. Valaki felhívott telefonon, és azt mondta, hogy ha az MDF és az SZDSZ nem tud megfelelő viszonyokat teremteni Magyarországon, akkor a bankárok, akik a magánpénzeiket itt tartották, kiviszik a pénzt az országból. Antall József megrémült, hogy ha nem lesz pénz, hogyan legyen ő miniszterelnök. Felhívtam Németh Miklóst: Te tudsz arról, hogy elviszik a pénzt? - Nem tudok, mondta. Szerintem Antallnak azt kellett volna csinálni, hogy kiáll a nép elé és azt mondja: Elviszik a pénzt. Köszönjük, hogy eddig itt tartották. Sajnáljuk. De kérünk mástól. Valószínűleg Soros György volt a telefonáló. Róla azt hittem, egy remek ember, aki segít a magyar értelmiségnek. Antall Jóskának elmondtam, mit mondott Németh Miklós. Egy hét múlva Jóska két embert küldött Tajvanra, hogy ott szerezzenek pénzt. Odaértek, de a titkosszolgálat már jelezte az érkezésüket. A kommunista pekingi nagykövet telefonált Budapestre, hogy hívják vissza őket, mert Kína megszakítja Magyarországgal a diplomáciai kapcsolatot. Antall József azonnal visszahívta őket. Egy mondat hiányzik a magyar történelemből. Az, hogy kérünk mástól . Ha a drámákban a legfontosabb mondat nem hangzik el, egy korszak tönkremegy.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2336

oldborz
2012. szeptember 14. 15:27 | Sorszám: 55
http://asztaltarsasag.honderu.hu/honder%C5%B1-kaszin%C3%B3-1
oldborz
2012. szeptember 14. 15:26 | Sorszám: 54
http://asztaltarsasag.honderu.hu/honderű.kaszinó-1

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2331
20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2330

oldborz
2012. szeptember 14. 00:47 | Sorszám: 36
Én úgy olvastam Irak-ba a békét azért exportálták katonailag, mert vegyi fegyvergyárak meg raktárak voltak felderítve. Biztosan eltüntették a HAARP-al, vagy éppen azzal fedezték fel.

Téma: Bocs, hogy MAGYAR vagyok!
oldborz
2012. szeptember 14. 00:07 | Sorszám: 192
Megromlott mind. A dunctos sem áll el örökké...
oldborz
2012. szeptember 14. 00:04 | Sorszám: 191
Úgy tudom, lehet rosszul, az Ó egyiptomi is így járt.

Téma: zümi
oldborz
2012. szeptember 13. 23:54 | Sorszám: 912
Nem! Ha elolvasod amiket írt, nyilatkozott, nem mindég voltak azok hupililák. Szerintem egyszerűen izomból gyűlöli Orbánt. Van ilyen... Megszokta hogy kikérik és el-megfogadják a véleményét, (Gyurcsányi IMF EU hiteltárgyalásoknál tanácsadó) elvárja hogy szentírásnak vegyék minden szavát. Erre jönnek ezek a taknyosok, és mellőzik. Mit mellőzik, egyenesen meg sem kérdezik, ha mond valamit szemberöhögik. Sima bosszú, a legbüdösebb fajtából.
No nem baj, oltsa csak a sajtot valahol somogyban.
Mert biztosan ahhoz is nagyon ért.

oldborz
2012. szeptember 13. 20:57 | Sorszám: 5
Nem kell ehhez Maszat. Nálam a konteó nem okoz székrekedést, de itt nem látom életképesnek. Az USA-ban sok olyan ember él aki elkötelezett hazafi,(Na hová?)és persze zsebből finanszírozhat egy efféle produkciót. Az nyilvánvaló, hogy provokációnak készült, hiszen a szereplők nagyon meglepődtek hogy ez lett a film készre vágott verziója, ami még melegen ment is a youtube-ra.
Ami kobakropogtatásra való, az az időzítése.
-Netanjáhu telefonon kb egy óráig győzködi az USA elnökét, hogy meg kell támadni Iránt.

-Obama nem ér rá találkozni izraeli barátjával.

-Rakéta támadás éri a Az amerikai nagykövetséget Líbiában, a nagykövet meghal. Mohamed prófétát fikázó film jelenik meg a net-en, a következmény ismert.

Na ná hogy Iránt kell megtámadni.

oldborz
2012. szeptember 13. 18:57 | Sorszám: 2919
Szerintem egy "bonyolult lelkű" megvezetett figura, mint itt amikor LMP-s gyerekek kutatták a jogaikban sérült cigányokat Gyöngyöspatán. Később ki is kellett menekíteni jó párat a "terror és bűn" színhelyéről.
Ami nem hagy nyugodni, az az, hogy ha nálunk ha Pintér azt nyilatkozná, hogy a cigány telepek összekapcsolhatóak a bűnözéssel, ahol sok a tolvaj, rabló, már régen Jézust játszana élesben. Ott a szoci belügyminiszter simán kimondhatta. Most meg ez a cigány gárda... Te jó Isten...

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2325

Téma: Feri, a hét hőse
oldborz
2012. szeptember 13. 08:24 | Sorszám: 109
Számomra nem mindegy hogy idd ki, vagy vidd ki. Akinek mindegy, annak magánügye.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2317

Téma: Élelmiszer válság - gazdasági doktrina
oldborz
2012. szeptember 12. 22:53 | Sorszám: 26
Az ismerősöm valami hasonlót mondott a "kis" barátnőjének,("Kisebb de finomabb") az sem volt rá vevő...Igaz nem is szalámiról volt szó. De ez már csak részlet kérdés...

oldborz
2012. szeptember 12. 22:33 | Sorszám: 97
Pedig kellene, de trombitán, hogy meghallja az is akinek nincs rá filhállása.

oldborz
2012. szeptember 12. 22:20 | Sorszám: 946
Nézz a feliratra!

oldborz
2012. szeptember 12. 22:12 | Sorszám: 2699
Francba! Pedig már úgy rákészültem...

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2301

oldborz
2012. szeptember 12. 21:49 | Sorszám: 89

Mecsoda különbség!

oldborz
2012. szeptember 12. 18:52 | Sorszám: 939
Elég ütős a cucc!

oldborz
2012. szeptember 12. 18:10 | Sorszám: 2694
Akkor hivatkozhatok erre én is ha agyoncsapom az anyóst?

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2287

Téma: Rohatt hideg van
oldborz
2012. szeptember 12. 17:50 | Sorszám: 2184
Mindég a röhögés kerülgetett, amikor illetékes elvtár, ma úr a nagy hó (5cm) leesése után, és a hó el nem takarítása előtt, komoly képpel kijelentette, hogy a télre felkészültünk. A hóra nem?

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2285

oldborz
2012. szeptember 12. 17:30 | Sorszám: 2913
Ha minden ilyen esemény hír lenne, a Népszabadság háromszor ekkora méretben csak ezekkel lenne tele. Persze ha ez PC lenne, de nem az. A jobbik Miskolcon kampányolt egy olyan tablóval, amin apró fotókat raktak ki azokról a dokumentáltan HALÁLOS áldozatokról, akiket nem dokumentáltan, viszont "jól körülírható" elkövetők öltek meg. Pénzért, heccből, valamiért, úgy gondolták Isten kezét helyettesíthetik. Hátborzongató volt! Gondos kezek néhány nappal később le is szerelték.
oldborz
2012. szeptember 12. 17:10 | Sorszám: 2911
Jean Pierre nem is vállalta a vezeték nevét... Sőt!

Vajon miért nem oly bátor ez az aktivista???

oldborz
2012. szeptember 12. 17:07 | Sorszám: 2910
mondd mondj = monnyon le
oldborz
2012. szeptember 12. 14:56 | Sorszám: 2903
"ez a legnagyobb cigány tábor a régióban"
Ez a fickó, ha igaz polgárjogi aktivista, még nem járt Alsózsolcán, vagy Edelényben.

oldborz
2012. szeptember 12. 13:56 | Sorszám: 355
Soha nem fogják az igazat írni,(oldal független) mindég lesz egy deli vitéz aki úgy gondolja, jobb ha színezi a stiglicet, eladhatóbb, meg ő is menőbb, akár hogy sül el a dolog.
Édesapád látatlanba kedvelem, ha ilyen fia van.

oldborz
2012. szeptember 12. 13:46 | Sorszám: 14
Júj! Ez fájt!

oldborz
2012. szeptember 12. 13:42 | Sorszám: 349
Nyugi! Túl precíz vagy, ez nem baj, sőőőőőt.

Téma: Fogadjunk! ( 2.)
oldborz
2012. szeptember 12. 13:29 | Sorszám: 1616

Csak mert olyan jóképű!
A szakállkája hasonlatos Mesterházy csajozós vastagbőrarcszőrzetéhez.

oldborz
2012. szeptember 12. 13:21 | Sorszám: 1615
Hagyó hagyva?
NEM!
Viszont Princz mértékű lesz a büntetése.

A második kérdés marhaság.

oldborz
2012. szeptember 12. 13:09 | Sorszám: 346
Ez a Nőnek látszó lény lehúzta magán a WC-én, a társaival együtt. A Női nem megcsúfolásának mintapéldánya. Ezt egy kúria sem tudja megváltoztatni.
oldborz
2012. szeptember 12. 13:06 | Sorszám: 343
Ha 10 HUF-nál több, túl van fizetve.

oldborz
2012. szeptember 12. 12:43 | Sorszám: 11
Őszinte részvétem! Az enyém még él!
Legalább tudom mit eszek.

oldborz
2012. szeptember 12. 10:46 | Sorszám: 538
Ejnye no.
Ez éppen annyira volt törvényes, és tisztességes, mint a biznisz cselovékek megtollasodása. Törvényesnek törvényes, no de...
Számomra sokkalta gyomorforgatóbb az az "agit-prop" munka amit pl. az ATV-én láttam, ahol szinte már kéjesen háborúról vizionáltak, és nemzetközi elszigeteltségről.
oldborz
2012. szeptember 12. 10:07 | Sorszám: 535
És ki tagadta körömszakadtáig?
Számomra nem ez a baltás fickó a gond. Nekem leginkább az, hogy a lepkefingból is botrányt kavaró emberek mindenben találnak valamit. Hogy mit is? ÖÖÖÖÖÖÖ izé.

Most akkor mi itt a baj?

oldborz
2012. szeptember 12. 09:59 | Sorszám: 2215
Ezért is írtam, hogy vannak megválaszolatlan csodák. Ha csodáról beszélhetünk itt. Az USA-nak nem ez lenne az első hasonlóan kimódolt casus belli, és ha még csak erről lenne szó... Majd száz év múlva okosabbak leszünk. Mert egyszer minden kiderül, vagy nem.
oldborz
2012. szeptember 12. 09:25 | Sorszám: 2211
Sőt! Szűrös Mátyás is ezen a napon született
oldborz
2012. szeptember 12. 09:07 | Sorszám: 2209
Az tény, hogy sok megválaszolatlan "csoda" történt az nap. Azt azért jó ha tudja mindenki, az épületek acélszerkezetei nem az olvadási hőmérsékletén vesztik el tehertartó képességüket, hanem jóval alatta. Másnap megkereste a CNN az egyik tervezőt, ő egyértelműen a belső vasbeton "mag" sérülésének, és nem a tűznek tudta be, hogy összeomlottak a tornyok.

oldborz
2012. szeptember 12. 07:47 | Sorszám: 2685
Lehet, és kiderült. Nem is egyszer! Na és akkor mi van? Ez...

oldborz
2012. szeptember 09. 13:26 | Sorszám: 458
Csak ugye nem mindegy hogy vásár előtt, vagy után okos a kedves vevő.
oldborz
2012. szeptember 09. 09:11 | Sorszám: 455
Akkor a Törököknek nem volt egy Károlyi Mihályuk.

Téma: Új Színház 2012.02.01.
oldborz
2012. szeptember 09. 09:03 | Sorszám: 296
Ahogy Ön gondolja! A kezemen az ujjaim sem egyformák, az emberek nem különben. Én egészen más beállítottságú ember vagyok, de elfogadom hogy más nem ilyen mint én. Életrajzot csupán azért ajánlottam, mert Ön gondolom az első sértettség érzésében még is csak "kérkedett" egyet,(mi másra gondolhatna az ember?) ami nem baj. Az viszont igen, hogy szerintem ok nélkül sértődött meg."Nem neked szólt!" mondat is ezt jelenti.
A NET-en mindenki mindenkit tegez. Ez vagy tetszik valakinek, vagy nem. Ettől még van, létezik.
Jó egészséget!

oldborz
2012. szeptember 09. 08:25 | Sorszám: 451
Nem tudom kik adnak nekik tanácsokat, de erősen át kellene gondolni a szerződéshosszabbításukat. 1-2 év múlva választás, illetve korai patkánynyúzógátas várható, gondolom nem akarták akkorra időzíteni. Ebből következtetem azt, hogy itt nem csak az Azeriek érdekei voltak szem előtt tartva. Fű alatt mozoghatnak itt erősebb vakondokok is.

oldborz
2012. szeptember 09. 07:41 | Sorszám: 2173
Na ja. Mert vasvillával nem lehet szilvát aszalni!

Téma: Űrizék, Csillagbigyók
oldborz
2012. szeptember 08. 23:03 | Sorszám: 2590
Na ezt kivárom...

oldborz
2012. szeptember 08. 22:57 | Sorszám: 434
Nem akarom most végigböngészni, lehet írta valaki. De nem valószínű.

Élő ember tudja ki-kik adták ki ezt a baltás embert? Úgy név szerint is?

oldborz
2012. szeptember 08. 22:41 | Sorszám: 294
Én is találkoztam tenyérbemászó plébánossal, főleg olyankor tudnak kifordulni magukból, amikor úgy érzik nekik joguk van számon kérni valamit, nekem meg csak hallgatni a saját szerzeményű "igét". Ő csak ember. Sajnálom ami történt, koldusbölcsesség, hogy ostoba emberek mindég mindenhol léteznek.
Köszönöm!
oldborz
2012. szeptember 08. 22:27 | Sorszám: 293
Kinek szólt? Nos annak akik magukra veszik.
Idézet:
Jelenleg itt az Új színházról borzolódunk.
Dörner úr amikor kijelentette, hogy legyen joga neki is nem foglalkozni a kamu bekiabálásokkal, szívemből szólt. Nem vagyok szélsőséges, és már ez maga hogy kijelentem, szélsőséges. DE amit Dörner múvelt, az nagyon közel állt hozzám.(múlt idő) A kutya ugat, a karaván halad, és halad. Kiderült, hogy a kutya nem kutya, és nem ugat, hanem harap, amúgy meg valami irdatlan nagy ragadozó, amivel nem érdemes ujjat húzni. Ennyi a nyers szólásszabadság!

Egyébként ennyi szólt Neked! Ha Önözni akarsz, tedd azt. Ha gondolod e-mailben elküldöm a rövidített életrajzom ha Miskolcon tanítasz utána is tudsz nézni. Koromnál fogva engem biztosan nem okosítottál.
Idézet:
Ha nem azt ugatod ami PC akkor nacnazifasisztastb vagy. Anyád! Én vagyok! Legyél meg nélkülem te beletenyésztett műmajom, én meg leszek nélküled! Nem neked szólt! Akinek inge, vegye már fel! Akinek meg nem, ne hisztizzen.

Ez pedig azoknak akik úgy gondolják nekik kizárólagos joguk van a kulturális ipar irányításához, no és azoknak is, akik nem elég tökösek kiállni az általad említett paradigma váltásért. Azoknak, akik felsőbbrendű lényként kezelnek bizonyos dolgokat. Elismerem a kettőt külön kellett volna választanom. Nem tettem, na bumm.
oldborz
2012. szeptember 05. 23:33 | Sorszám: 281
Köszönöm!!!!
oldborz
2012. szeptember 05. 23:32 | Sorszám: 280
Az első oldalon az vagyon írva hogy dráma. Szerinted miért nem jó olvasnom?
oldborz
2012. szeptember 05. 23:24 | Sorszám: 276
És akkor ÉN miért nem láthatom a Hatodik koporsót? Nincs hozzá jogom?

oldborz
2012. szeptember 05. 23:06 | Sorszám: 2479
Nem baj, az enyém meg nagyobb. Jézusom! Kifejezéseken lovagolni amikor rajtam is lehet!

oldborz
2012. szeptember 05. 22:58 | Sorszám: 273
Jelenleg itt az Új színházról borzolódunk.
Dörner úr amikor kijelentette, hogy legyen joga neki is nem foglalkozni a kamu bekiabálásokkal, szívemből szólt. Nem vagyok szélsőséges, és már ez maga hogy kijelentem, szélsőséges. DE amit Dörner múvelt, az nagyon közel állt hozzám.(múlt idő) A kutya ugat, a karaván halad, és halad. Kiderült, hogy a kutya nem kutya, és nem ugat, hanem harap, amúgy meg valami irdatlan nagy ragadozó, amivel nem érdemes ujjat húzni. Ennyi a nyers szólásszabadság! Ha nem azt ugatod ami PC akkor nacnazifasisztastb vagy. Anyád! Én vagyok! Legyél meg nélkülem te beletenyésztett műmajom, én meg leszek nélküled! Nem neked szólt! Akinek inge, vegye már fel! Akinek meg nem, ne hisztizzen.
oldborz
2012. szeptember 05. 16:46 | Sorszám: 271
Ha nem kötöd az orromra, hát nem kötöd. De akkor mi a túróért írogatsz itt? Megmondod a nagyfrankót nekünk szegény bennszülötteknek? Nekem ne mond, tartogasd azoknak akik rászorulnak, vagy akik meg akarják hallgatni. Elnézésed kérem, de túl öreg, és sokatlátott ember vagyok ahhoz, hogy egy hozzád hasonló műmajom behúzzon egy vitába, ami nem vita.
Csurka!: Nem érdekel hány nyelven nem beszélt! Magyarul TUDOTT írni, Beszélni nem. Ennyi jó barát.

Téma: Bocs, hogy MAGYAR vagyok!
oldborz
2012. szeptember 03. 17:55 | Sorszám: 141
Pontosan mit is olvastál ott? Nem kötekedek, de nagyon nem hihető. Sőt!

oldborz
2012. szeptember 03. 15:56 | Sorszám: 244
Erről van szó! Attól hogy valaki zsidó, lehet JÓ ember, de lehet szemét alávaló is. Ugyan ez érvényes katolikusra, mohamedánra, jehova tanújára meg az ég tudja kikre. Csak a beletenyésztett jóemberek hiszik magukról azt, hogy annyira különbek másoktól, hogy bennük az emberi aljasság nem is létezhet. De ha igen, arról kussoljon mindenki, mert jönnek a vasseprűs megmondó értelmiségiek, és... Persze a szent szólásszabadság nevében. Na ez már döfi. És ne érezzem teljesen hülyének magam... Sőt, mi az hogy!
Na ez a zacc fortyog több mint hetven éve, ami ha kiborul, mert ki fog borulni, azt is bekeni latyakkal aki tiszta.

Téma: Tőzsdecápák, tőzsdeguruk és spekulánsok...(IX.)
oldborz
2012. szeptember 03. 14:29 | Sorszám: 2185
Kiscsillag! A Raiffaizen elemző már két hónappal előtted benyögte amit Te itt meglibbentettél. Szerinted nem tudta mit mond amit szeptemberben csinálni fog?

oldborz
2012. szeptember 03. 13:52 | Sorszám: 231
Nem.
oldborz
2012. szeptember 03. 13:51 | Sorszám: 230
Jól nevelt ember nem nyilatkozik művészi munkákról negatívan. Kivéve ha kritikus, meg hol van már jól nevelt ember... Az a problémám, hogy megint nem arról beszélünk, ami a valóság, a hazug , elhallgatott történelem, hanem hogy mekkora bunkó Csurka. Ez egy szőnyegbombázás, ami összekever mindent mindennel, nehogy valaki ki merje nyitni a száját. Jövőbelátó nézet, irány fejjel a falnak, bikából. Hajrá tuskó!
oldborz
2012. szeptember 03. 13:35 | Sorszám: 228
Van olyan ember akit Te személyesen nem ismertél, és nem tudnál "mesélni" róla? Mondjuk Gyurcsányi?

Téma: Orbán hatalmas sikere
oldborz
2012. szeptember 02. 20:33 | Sorszám: 1519
Az a csillagjegy kilencedik jele. Gondolom én...

oldborz
2012. szeptember 02. 20:29 | Sorszám: 213
Nem lehet olyannal "végezni" amit el sem kezdett az ember. Ha valaki összehord tücsköt bogarat, az még nem vád, hanem vádaskodás. A Csurka darab egyetlen állítását sem tudod megcáfolni, mert TÉNYeket közöl, bár lehet ezt is minősíteni, meg is teszed, rövideen, velősen. De ettől még valós, megtörtént, orrvérzésig elhallgatott tabukat boncolgat.Műanyagízű háborgás miatt nem bemutatni. Ez számodra nem cenzúra? Nem az! Csurka számodra visszataszító.Nekem meg az, ha különbséget kell tennem ember, és ember között. Milyen jogon is vagdalkozol itt a cenzúra vádjával???

oldborz
2012. szeptember 01. 22:40 | Sorszám: 4630
Ha egy mód van rá...Ne keverd Gizikét a gőzekével. Mert ezzel ezt teszed.

oldborz
2012. szeptember 01. 22:29 | Sorszám: 190
Neked ne írja elő seki. De te előírhatnál bár mit is bár kinek? Szeretnéd, de nem megy. Faktum véleményeid annyira átlátszóak, semmitmondóak, sőt... El vagy te zsibbadva saját magadtól. Hidegvíz barátom. Hideg víz. Masszív mennyiségben.

Téma: Tüntetés!
oldborz
2012. augusztus 26. 20:50 | Sorszám: 1653
Nem mennyien! Miért? Ha számodra a mennyiség a fontos, nosza menny. Kérdeztem, nem válaszoltál, csak visszakérdeztél. Biztosan én vagyok az egyszerű elme.Nem tudom miért milla BASSZ NEM TUDOM! Érted? Nem? Ha nem, ne válaszolj. Ha igen, és elmygyarázod, hidd el megköszönöm.

oldborz
2012. augusztus 26. 20:06 | Sorszám: 933
Akkor meg miért kérdezed?
oldborz
2012. augusztus 26. 19:27 | Sorszám: 930
És te a földön?
oldborz
2012. augusztus 26. 19:21 | Sorszám: 927
Már most Őt emlegetik, persze mint Hőst, nem celeb kapitányt. Egy rendkívül zárkózott, jól összerakott humanoid, amire a jelen generációknak esélye nincs. Ez utóbbi FORRÁS NASA.

Téma: Orbán hatalmas sikere
oldborz
2012. augusztus 26. 10:21 | Sorszám: 1352
Sötétített ablaküveg?

Téma: Tüntetés!
oldborz
2012. augusztus 22. 21:36 | Sorszám: 1648
Miért is voltak ott?

oldborz
2012. augusztus 21. 20:50 | Sorszám: 2432
OK ez 1.88. és ahogy látom nem ablakon kidobott pénz. De hová is ment a többi 11?
oldborz
2012. augusztus 21. 14:09 | Sorszám: 2398
Ezt a cikket én is olvastam. Csak ugye nem lehet tudni ki kente be a 168 óra lapjai közé, a még tőlük is meglepően hónaljszagúbb írást. Van még lejjebb. http://www.168ora.hu/blogblokk/orban-viktor-megtekert-vedelem-mogott-101197.html
Megindult a Werber féle kampány?

Téma: Az MSZP bolsevik part
oldborz
2012. augusztus 21. 00:01 | Sorszám: 58
A Magyar hírlapot húzd ki, az ultraliberborsó szócső volt, csak időközben 2007 környékén más lett a tulaj. Bár igazad van, éveket írtál, tehát beleférhet.

Téma: 2012 OLIMPIA pót topik
oldborz
2012. augusztus 20. 23:50 | Sorszám: 679
Ne dumáld ki kérlek! Nem vagyok nő, hogy lyukat beszélj belém.
Neked ha úgy esik jól kevés nyolc év, de ugyan akkor a négy sok, éppen hogy gondolod jónak. Én itt befejeztem, máshol(topik), másért ütközhetünk. A holló, és a róka is megeszi a sajtot, mert egyik sem válogatós. Ez a valóság! Meg az hogy a holló dögevő. Mint az a tény is, hogy Gyurcsányiék annyi pénzt adtak olimpiai felkészülésre,(Peking)+(összesen) mint Baumgartner F1 tiszavirág életű szereplésére. Ezzel nem Baumgartnert akarom értékelni, hanem azokat aki akkor így döntöttek.

oldborz
2012. augusztus 20. 23:25 | Sorszám: 2378
A magyar gazdaság hulla. El kell temetni, és nem vérfrissítés gyanánt pannon pumával keverni a genetikai állományt. Amikor helyébe egy lélegző gazdaságot szeretnének tenni, ami mozogni is tud, nem csak botokkal, madzagokkal mozgatják, na ezt hívják szerkezetátalakításnak. Ennek jeleit látni, de még mindég lassú a folyamat. Hajlok Boros Imre véleményét elfogadni, hogy itt még túl sok megfelelő helyre beültetett emberke van, aki nem igazán akarja hogy éljen ez a rendszer.
Egyébként aki tanult statisztikát, az tudja hogy ez a három hazugság típus egyike.
oldborz
2012. augusztus 20. 13:33 | Sorszám: 2346
Azért ennyire nem vagyok öreg... Egyébként pártoskolában, ha igaz amit mondott. Voltak még bölcsességei, mint pl. ostyába a mérget, ha kimondtál valamit, minden körülmények között ragaszkodj hozzá, meg hasonló agyvelőfenő mondatai.
oldborz
2012. augusztus 20. 12:23 | Sorszám: 2341
Ja! Megtalálja a kormánykereket a vonaton. Sajnálom, már nem tudok olyan gyorsan váltani a Magyar nyelvhelyességre mint régen. Rossz dolog az öregedés. De ez van. Volt nekem egy osztályvezetőm még a proletárdiktatúra idejében, és kerek perec megmondta. Ő azért fontos ember, mert ha nem tud belekötni a tartalomba, beleköt a külső formába. Azt is elárulta hol tanulta meg ezt a technikát. Na hol?
oldborz
2012. augusztus 20. 12:05 | Sorszám: 2339
A kényszerpa? Azt te tudod barátom. A kényszerpálya olyan útvonal, ahol nincs se jobbra, se balra, csak előre vagy hátra. Remélem, tudtam segíteni.

oldborz
2012. augusztus 20. 10:16 | Sorszám: 414
http://www.youtube.com/watch?v=dwXTUESlEb8 http://www.youtube.com/watch?v=3HRm0tlt4OY

Ezt nézd meg! Ha megvan, utána ötletelj, hogyan kellene a szuszt is kibombázni, és kikből.

oldborz
2012. augusztus 20. 09:06 | Sorszám: 2335
Ahogy mondod! És elgondolkozik. Na de ha a lábán hordja a fülét, vajon hol lehet a szeme?
oldborz
2012. augusztus 20. 00:43 | Sorszám: 2328
http://torokgaborelemez.blog.hu/2012/08/14/469_minusz

Imádom ezt a palit! Nem azért mert csupán a nyilvánvalót nem képes észrevenni, de azt még csavaros okfejtések hadával meg is indokolja miért nem hajlandó észrevenni, leírni meg végkép nem.
Számon kéri OV-tól, hogy az életmentő műtétet nem hajtották végre a gazdaságon, pedig nagyon beígérte. A gazdaság 4-5 éve halott. Nem kicsit, nagyon halott. Azért nem lehet észrevenni, mert állva halt meg. A senkiházi, nagyképű merjük tudjuk tesszük csapat, összefogott a megcsináltuk dilettáns bagázsával, és feláldozták a haszonlesés oltárán. Nyolc év őrület után ez maradt.
Matolcsinak nem programja van, hanem kényszerpálya.

oldborz
2012. augusztus 19. 22:43 | Sorszám: 391
Láttad a War Inc. című filmet? Nem mostani, de kötelező darab. Furcsán visszaköszön ebben a sci-fi-ben a mostani valóság rengeteg eleme.

oldborz
2012. augusztus 19. 16:11 | Sorszám: 673
Nem a sport múltról van szó. Számodra megállt az idő amikor kiesett a sajt a holló szájából. Nem, valóban nem tudnál mondani. De azért megpróbáltad, mert a nyolc nagyobb szám, mint a négy. Ennyi. Szerintem is.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2101

oldborz
2012. augusztus 19. 13:21 | Sorszám: 1811
Az a vicc, hogy nem vicc. Komolyan veszi magát. Legalább is a külső szemlélő szerint azt teszi. A valóság egészen más. Büszkélkedik, hogy ő lakott az avasi lakótelepen. Én is laktam ott. Ő a sziciliálisan érzékeny proletár újgazdag mintapéldánya. Ha érdekelné a hús vér emberek sorsa, csak a lába alá kellene nézni, min tapos.

oldborz
2012. augusztus 19. 12:50 | Sorszám: 2313
Ki van ez találva. Ha most! Ennyi embert kicsapnának szabad legelőre, rideg tartásra, az egész tákolmány összeomlana, mert a versenyszféra nem képes felszívni ennyi embert, így marad a cocciális hálónak nevezett vicc. Nem egyedi jelenségeket kell nézni, hanem a legtöbb alkalmazottat foglalkoztatókat, akik nem cirkuláltatják a pénzt a gazdaságban, hanem termelik. Totális szerkezeti átalakítás kellene, amit látni, de olyan lassú, hogy csak következtethető hogy megmozdult. Remélem jó irányban. Rombolni, kilopni a javakat sokkal, sokkal egyszerűbb, gyorsabb, mint azokat felépíteni, megtermelni.

Téma: Egyesített "dr. Schmitt Pál Magyarország Államfője" Topik
oldborz
2012. augusztus 19. 12:21 | Sorszám: 1172
Ami megtörtént, megtörtént. A felelősöket büntessék meg! De nekem akinek semmi köze nincs ehhez, ne kötelezzenek arra, hogy lehajtott fejjel járjak a világban, és a sajnálatos áldozatok déd, sőt ükunokáit megkülönböztetett érzékenységgel kezeljem bármiben, még akkor is ha nyilvánvalóan lopnak.
A nagybátyámat az ötvenes években szó szerint agyonverték hivatalból. Név szerint tudta apám, és én is kik voltak. Ágyban, párnák között fullextrás nyugdíj mellett haltak meg. Kettő embernek látszó létforma utóda hitközösségbe tartozó. Vicsorognak is rendesen ahogy kell. Persze én vagyok a moslékzabáló műveletlen bőgatyás. Normál esetben a vízet ha felforralják, kiveti magából a szemetet. Itt évtizedek óta mesterségesen növelik a nyomást, hogy ne forrjon fel a víz. Lesz ennek következménye. Nem állítom hogy most, és az pont jó irányú, de lesz. Ez egy általános érvényű fizikai elv. Érvényes sok egyébre is.

oldborz
2012. augusztus 19. 09:40 | Sorszám: 1808
Nyakó rájött hogy az éhségmenet helyett sokkal kényelmesebb az éhség tüntetés. Nyakó éhes! Hatalomra, befolyásra, pénzre. Szerintem túl sokat olvasott a kínai bokszerlázadásokról.

oldborz
2012. augusztus 18. 23:17 | Sorszám: 2306
Ez az 1/3-sem helyes, mert ebből rengetegen direkt a kincstártól kap fizetést, adózik ugyan, de abból a pénzből, amit előtte adók, illetékek stb. formáiban előzőleg beszedtek. Rendőrök, katonák, egészségügy, közalkalmazottak stb. Nem emlékszem pontosan, de úgy 5-6 éve készült egy ez irányú vizsgálat. (nem állami) Az arány megdöbbentő azt hiszem 1: tízen valamennyi, 15-16 valahogy ennyi volt. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs szükség ezekre az emberekre, de egy nagyon enyhe pikáns színnel gazdagítja a látványt.

oldborz
2012. augusztus 18. 22:50 | Sorszám: 665
Naná hogy nem szoktak nyolc évezni De négy évezni a mai napig képesek. Remélem megtanulnak nyolc évezni is. Én még emlékszem arra a dühödt negatív kampányra amitől a jobb ízlésű embereknek kifordult a bele. Még ma is képes néhány nem jobboldali figura, mint pl.a lepedőakrobata drága Bolgár úr, a mai napig az első Orbán kormányt hibáztatja a jelenlegi gazdasági helyzetért.
De hogy ne legyek teljesen off.

Athén és London esetében az időpontok átcsúsztak. Peking tiszta ügy, meg is volt a látlelet. Már csak az a kérdés, hogy miért nyolc év gyümölcse, ami négy, mínusz kettő???? Ennyit a korrekt hozzáállásról.

oldborz
2012. augusztus 18. 12:42 | Sorszám: 1783
Igazi földmíves a lelkem.

oldborz
2012. augusztus 18. 12:41 | Sorszám: 644
Nem! Nem pofátlanság, hanem arcátlanság. A matematikai tényeket is csak addig vagy hajlandó figyelem bevenni, amíg az belefér a számodra megfelelő világképbe.
Idézet:
Visszatérve az olimpiára. Beért az elmúlt nyolc évmunkája. Most csak szüretelni kellett.

Olimpia négy évente van! A nyolc éves gyümölcsöt megkapta Pekingben a nemzet.
Nem akarok off lenni, így itt abba is hagyom.

Téma: FIDESZ-JOBBIK KOALÍCIÓ
oldborz
2012. augusztus 17. 19:14 | Sorszám: 11
Politikusoknál? OV maga mondta hogy a Torgyán kisgazdáival nem, aztán mégis. Ugyan ez kicsit előbb a szabad szarkákra is érvényes volt. A nem néha majdnem, vagy igen. Ez mindég az adott körülményektől függ, vagy az is csak úgy látszik.

oldborz
2012. augusztus 17. 17:29 | Sorszám: 1711
Hát nem! Tudod a szar akkor is szar ha bearanyozzák. Pozsonyi a valóságot írta le, a szalonnára szorulók meg azt ami számukra most!!! a valóság. Mondhatni a másság valósága. Nem csak látni, olykor szagolni is kell. Így már elég büdi a dolog. Nem de nem?

oldborz
2012. augusztus 17. 16:34 | Sorszám: 2248
A bruttó hazai össztermék, és az összjövedelem között óriási különbség van. Te most lovagolsz az összterméken. Hogy ebből mennyi jövedelem realizálódott, az ugye a jelen állapot szerint számodra mindegy. Pedig nem az!

Téma: Viszlát Szilveszter!
oldborz
2012. augusztus 17. 16:08 | Sorszám: 79
Nem ez a moslék dolog! Az, hogy megint a kétkezi munkásokat tolják maguk előtt, mondván, nem, nem az én önös érdekeimet akarom érvényre juttatni, hanem a díszletmunkásét, a jelmezkészítőét, az öltöztetőét.

oldborz
2012. augusztus 17. 15:44 | Sorszám: 626
Látod látod.... Ha sportoltál volna, vagy olympikon lennél, vagy nem lennél ennyire irigy mások eredményeire. Gondolom Te sem ingyen teszed a dolgod. Hát miért várod el, hogy más ingyen tegye amit tesz?
oldborz
2012. augusztus 17. 15:41 | Sorszám: 625
Nem Turul, de ez is egy legenda tartozéka, méghozzá Azték legendáé. Elvileg ezért alapították Mexikó várost ott ahol most van.
Amit így nem lehet látni, az egy sas, amint egy kaktuszon ül, és kígyót falatozik.

oldborz
2012. augusztus 17. 11:39 | Sorszám: 2243
Gyurcsányi sportminiszter volt, gondolom a pumaszelídítőre értetted. Elnézést ha nem nézek meg minden topikot, nem is fogok. Főleg nem átolvasni. Ha úgy van, hiszek neked. Miért ne hinnék? De itt most csak a GDP re reagáltam volna, meg hogy "statisztikailag" ami számomra Rodolfó bácsit meghazudtoló szemfényvesztésnek tűnik.
Egyébként a színes grafikák soha nem oldottak meg semmit. Faék szintre leegyszerűsítve több pénz kell a költségvetésbe, a kiadásokat csökkenteni. Ez úgy nem fog megoldódni, ha egyik oldalról a másik oldalra tologatok számokat. Produktív munkával igen, de az meg nem terem meg a fán úgy magától, tenni kell érte, nem csak "lekommunikálni". A faék sem működik, ha minden oldala párhuzamos. Ha az egyik oldalon ostorral szedem be a pénzt, a másikon meg lapáttal szórom ki, adósságszolgálatra egyenesen buldózerrel, amin változtatni kell, és ez bizony sokak érdekeit sérti, sértette. Micsoda diktatórikus terror az, ahol pont arra a nagyívű tudományos kutatómunkára nincs pénz, ami megválaszolja filozófiai szempontokat figyelembe véve, hogy hová tűnik a zene ha lekapcsolom a rádiót? Világbotrány!
oldborz
2012. augusztus 17. 10:23 | Sorszám: 2241
Ha egy "csapat" volna de nem egy volt, van. OK a hasonlat elég erőltetett. De az még inkább, hogy te egy adatot előkaptál, és ezt az egy mutatót hasonlítod össze az egész általad ötletelésnek ítélt Matolcsi gazdaságpolitikájához.
A forint árfolyamára izmosan hatást gyakorol a MNB is. Hány csapat is van ezen a meccsen?
oldborz
2012. augusztus 17. 09:42 | Sorszám: 2238
Kedves barátom. A fociban az győz, aki több gólt rúg. Te itt azon akadsz el, hogy bezzeg Bajnaiék hányszor voltak lesen.
Ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, pláne úgy hogy bajnaiék nem is játszanak a meccsen.

20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2094
20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 2091

oldborz
2012. augusztus 16. 21:14 | Sorszám: 76
A HírTv-ben volt egy riport vele.
http://mno.hu/rajatszas/merleg-1099147

Hááát én nem is tudom...

oldborz
2012. augusztus 16. 19:55 | Sorszám: 618
South side in Red/White/Green for Mexico; and East side in Green/White/Red for Hungary."
Minden nem sikerülhet, a szándék a fontos... A mexikóiak ferde szemmel nézik.

Téma: Zentai Károly kiadatása
oldborz
2012. augusztus 15. 23:50 | Sorszám: 68
Magyarország kérte a kiadatást. Nem tudom miért nem Izrael, ez mellékes. De ha már így esett, monndta volna hogy: OK bocsika balfészerek vagyunk? Kértük, nem adták, sajnáljuk. Hogy mit? Azt, hogy amit kértünk nem kaptuk meg. A nagy gebasz az lenne, ha tiltakozna miatta, és berendelnék a kengurus nagykövetet.

oldborz
2012. augusztus 15. 23:38 | Sorszám: 1122
Nem vagyok jogász, de beszélgetésékből tudom. Ha nem jól tudom, valaki biztosan kijavít, és én meg is köszönöm.
Úgy tudom!
Angliát "alkotmányos" monarchiának nevezzük, de NINCS alkotmánya.
Ebből kifolyólag, nincs alkotmánybírósága.
II. Erzsébet ugyan még soha nem élt azzal a jogával hogy megvétózzon akármilyen törvényt,de van ilyen joga, méghozzá indoklás nélkül.
Őt magát viszont semmiféle tettéért nem vonhatják felelősségre, mivel a törvény szerit, a kiráály nem hibázhat.
A hadsereg főparancsnoka nem ő. Viszont formailag ő a tulajdonosa.
Ezek ellenére. Egyetlen emberrel nem találkoztam, akik a jogállamot óvva, félelemtől csattogó fogakkal alkalmatlannak ítélték volna a magas pozíció betöltésére, mert ugye kb. 50 év alatt egyetlen törvényt sem vétózott meg.
Egy dolog az, amikor nyilvánvalóan alkalmatlan embert kritizál valaki, de egészen más szaga van annak, amikor személyes ellenszenv miatt kifogásokat keres, hogy megindokolja a személy alkalmatlanságát.

oldborz
2012. augusztus 15. 22:49 | Sorszám: 582
Az a nyolc év négy év! Pekingben elverte a jég a termést. De gondolom Számodra ez részletkérdés.

oldborz
2012. augusztus 15. 18:27 | Sorszám: 1054
Előre borítékolom, hogy aki gólt lő az izraeli, BOCSÁNAT! (nyelvtanilag nem helyes, de így nem leszek antiszemita) Izraeli!!!csapatnak, arról viharsebesen kiderül, hogy látens antiszemita.
Na mert a sportba nem viszünk politikát, és a nacccionizmus nem ugyan az mint a nacionalizmus.
Na bameg! Mindég tanul az ember (nem ember?)! Bocsánatot kérek! Goj! Vagy én tanulni sem tudok?
Nem baj, majd Drága Bolgár Úr megmondja mi is vagyok. Fel is fogom hívni.

Téma: Mit eszünk ma ? 2. - új konyha
oldborz
2012. augusztus 15. 17:51 | Sorszám: 4241
Ja hogy mi a kettő közötti különbség? Szerintem csak annyi hogy vannak benne olyan anyagok is amik szabályozzák a szén dioxidot, és gondolom valami aromafélék, esetleg ízszabályozók, tartósítószerek.
oldborz
2012. augusztus 15. 17:46 | Sorszám: 4240
Ahogy tetszik.

Lényeg a nátrium hidrogénkarbonát.

Téma: Na mi újság ezzel a bánatos egészségüggyel?
oldborz
2012. augusztus 15. 13:17 | Sorszám: 615
Kicsi huszárló, ló vagy, nem huszár, kérlek ne a szavakon lovagolj...

Téma: Zsidók, antiszemiták, magyart gyűlölők
oldborz
2012. augusztus 15. 13:05 | Sorszám: 726
Idézet:
Az írót nem kívánatos személynek nyilvánította Izraelben a belügyminiszter, Éli Jisáj szerint Grass Nobel-díját is elvette volna, ám ez a svéd akadémia szerint nem lehetséges, mert azt irodalmi munkásságáért kapta és nem politikai kijelentéseiért.

Na erre mondom én, hogy ha csak a pontos időt kérdezi meg valaki, arra is ez a válasz. És még nem kopott el...

oldborz
2012. augusztus 14. 01:40 | Sorszám: 1666
De próféták vannak?

Téma: Jobbik - a Második Erő
oldborz
2012. augusztus 14. 01:34 | Sorszám: 1534
Az átlag tudod mit jelet? Szerbiában az átlag fizetés 375 euro. Ha az asszony is dolgozik, 750. Most akkor mi a bajod?

oldborz
2012. augusztus 14. 01:19 | Sorszám: 2420
De most komolyan! Mennyit kaptak? Nekem nem említette az Asszonykám, és ugye jó tudni...

oldborz
2012. augusztus 14. 01:13 | Sorszám: 708
Egy racionális érvet ha lehet. A ne legyen nekik mert csak, nem elfogadható. Bár Tőled nem szokatlan.

oldborz
2012. augusztus 14. 00:53 | Sorszám: 2392
Te megint sejtelmes vagy. Én nem voltam ott, de az Asszony igen. Kérlek áruld már el. Mennyit, kitől, meg mikor kaptak? Kezdesz hasonlítani ahhoz a nyugdíjas suttogó kommandósra akivel 2001-ben találkoztam egy villamoson. Ő is sejtelmesen megsúgta, hogy a Zoprbán cigány, meg bányái vannak. Csak azt nem tudta megmondani hogy miből állapította meg hogy cigány, és azt sem, hol vannak azok a bányák. Csak azt hogy ő ezt biztos forrásból tudja. Csak nem ugyan onnan tudod Te is?

oldborz
2012. augusztus 14. 00:27 | Sorszám: 703
Én nem tudom...Nem kétséges, ha nagyon akarnák, akár sterilizálni is tudnák azt a területet. De! Mindennek ára van. A perzsák azt az amerikai predatort elég szépen meghekkelték, és landoltak is vele. Volt is nyüszítés rendesen. Nagyon csodálkoznék, ha akár Izrael, akár az USA, vagy akár együtt, hagyományos fegyverekkel nagyobb veszteségek nélkül meg tudná támadni Iránt. Itt nem egy demoralizált hadsereg, nép fogadná őket mint Irakban. Mellesleg Iránnak vannak komoly, erős pártfogói, most mellékes meddig mennének el. A lényeg, hogy vannak.
De ezt lehet csak én látom így, és egy közeli reggel arra a hírre ébredek, hogy porig bombázták Teheránt.

Téma: Jó hírek
oldborz
2012. augusztus 13. 23:50 | Sorszám: 850
Elég perverz ötlet, és szerintem több problémát generál, mint amennyit megold. Egyébként nem példa nélküli, Ausztráliában, a hetvenes évek derekán ha nem is computer vezérelt technikával,de hasonló módon betonból kupolákat akartak önteni. Sikerült! Csak éppen drágább, és csúnyább lett mint amit szerettek volna. Van úgy, hogy ha egy szöget a falba akarok verni, elég hozzá egy kalapács.

oldborz
2012. augusztus 13. 23:12 | Sorszám: 1655
Kommenteket olvastad? Álmodik a nyomor.
Ennek a nyikhajnak eszébe nem jut, áááá.... Tévedtem.
Szóval! Ennek a profi hókuszpókusz lénynek a csavaros ravasz fejébe sem jut, hogy hozzátegye. Sok- sok évig fizettük, fizetjük az ávos pribékek, pártfunkcik, munkásőrök, vérbírók, és ügyészek fullextrás nyugdíját, dupla fényezéssel. Mert az ugye törvényes, tisztességes. Miazhogynagyonis!
oldborz
2012. augusztus 13. 23:02 | Sorszám: 1653
Hát az még működik? Akkor nem egy MOM gyártmány.

oldborz
2012. augusztus 13. 17:27 | Sorszám: 2371
Para-Zita-Kovács talán elköltözhetne Borsod Abaúj Zemplén megyébe, és első kézből szerezne tapasztalatot az együttélés, neki titokzatos, és a belvárosi ember számára sejtelmes formáiról. Ha van lánya, esetleg kiskorú gyermeke, idős szülei, ajánlom vigye őket is a túlélő táborba. Sok sikert!
Mert JOG állam (itt rögtön a szám alatt) van...

oldborz
2012. augusztus 13. 16:53 | Sorszám: 2794
Majd ha az irodalmi Nobel díjat szerzi meg így, na az lesz a globális tragédia.

oldborz
2012. augusztus 13. 14:51 | Sorszám: 1011
Imádom az ehhez hasonló cikkeket! Göbbels propaganda gépezete sehol nincs.

oldborz
2012. augusztus 13. 14:34 | Sorszám: 1523
Ezt az igazságbeszédeed legyél kedves kibontani minden szeletében, mert komolyan nem értem mit írtál itt le, és miért.

oldborz
2012. augusztus 13. 14:28 | Sorszám: 469
Te mit sportoltál? Nekifutásból kalapot lengettél?

oldborz
2012. augusztus 13. 14:06 | Sorszám: 2363
Én azért kíváncsi lennék miben mérik az antiszemitizmust. Antisem-ben?
oldborz
2012. augusztus 13. 13:46 | Sorszám: 2359
Ennek a kis műanyag fickónak nem ismerte a nevét szinte senki. Kivéve a szűk értelmiségi???? körét, no meg a hivatásos sajtófigyelőket, azon belül is a mazochistább csoportjukat. Mivel szakmájában nem egy kiemelkedő figura, máshoz meg nem ért amiből el tudná magát tartani, hát bevetette az ezerszer bevált módszert. Provokál, és várja, hogy azok akiket provokált, hírhedté tegyék a nevét, amit ő és beavatott köre híressé fog fordítani. Utána mint képzeletbeli neonáci csapatok által keresett, félelemben élő, üldözött lény, a fénybe kerül, nyilatkozik szenvedéseiről, mindenről, csak arról nem, hogy ő ezt az egészet előre kifundálta. Így megy ez. Gondoljon mindenki Dániel Péterre, akit állba vágott a goj motorosok főnöke. Persze erről szó sem volt. No de érdekel valakit az igazság?

Ki van ez találva!

Téma: Igen! Megcsináltuk: 270 Ft az euro!!!
oldborz
2012. augusztus 12. 11:52 | Sorszám: 240
Már bocsánatot kérek! Szerinted mi a NEM reál gazdaság?

oldborz
2012. augusztus 11. 23:44 | Sorszám: 47
Ó Kovácsnak sok hátrányos tulajdonsága van, amiért idejutott.
-Heteroszexuális.
-Elhitte, hogy nincsenek érinthetetlen emberek.
-Nem olyan jók a mellei, és nem olyan kerek a feneke, mint a csinos nőknek.
Ennyi elég is ma MO-ón.

oldborz
2012. augusztus 11. 22:17 | Sorszám: 2322
Embernek látszó létforma?

oldborz
2012. augusztus 11. 22:09 | Sorszám: 2788
Az még jó is lenne, bár nekem már nem kicsit, nagyon későn jött.
oldborz
2012. augusztus 11. 14:39 | Sorszám: 2786
Sajnos ma, tegnap még inkább, nem lehet lehetett nevén nevezni a dolgokat. A trógert nem lehetett mocskos bűnözőnek nevezni, mert kóser ételt kért, vagy mert nyolc gyereket nevelt az én pénzemből. Változott ez valamit? Egyszerűen talpára kellene állítani a dolgokat. Akár ki, bárki! A társadalmat amiben él, csupán haszonállatnak tekinti, az ne tudjon vinnyogni, liberborsózni, hogy a társadalomnak csak kötelességei, neki meg csak jogai vannak. A gazember legyen gazember, a tisztességes meg legyen tisztességes. De ezt a kettőt ne akarja senki összeturmixolni. Ebből a politikai korrektségből még egyszer nagy baj fog lenni. Ha egy állaton sok a kullancs, parazita, az vagy belepusztul, vagy levakarja magáról. Egyik sem jó megoldás. De valami lesz, ez tény. Még akkor is az, ha kórusban üvöltik mentesvizet szürcsölve a kávéházak teraszáról, hogy ez neofasisztarasszista csőcselék duma.

oldborz
2012. augusztus 11. 13:00 | Sorszám: 2170
Az Asszony sprinter volt, nagyobbat tud rúgni főleg bokára mint egy kenguru, pedig nem is eszrszényes. Én már csak tudom...

oldborz
2012. augusztus 11. 12:48 | Sorszám: 2173
Minden nem sikerülhet....

oldborz
2012. augusztus 11. 12:20 | Sorszám: 2169
A belinkelt levél, felmondó levél szerzője Peter Doyl, az IMF európai osztályának volt! vezető üzletembere.
A fel, le -mondásának indoklása nem sablonos szöveg. A jelenlegi ügyvezető igazgatónő kiválasztása, szerinte közel nem volt tiszta munka ami pontosan beleillik az IMF konteos sztoriba. Néha azt érzem, hogy a nyilvánvalót nem akarjuk meglátni. Vagy ha látja is az ember, nem szabad kimondani.

Téma: Vizo - verza és a rendőrmaffia?
oldborz
2012. augusztus 11. 11:21 | Sorszám: 220
Azért ez jóval egyszerűbb mint ahogy most itt leírod.
Nem kell!!! ekkora főtiszti, illetve "magas"beosztású többnyire gombot a kabáthoz kitalált besorolású állomány.
Jelenleg a klasszikus piramis alakzat helyett, ahol csak kevés irányító, és sok operatív munkatárs van, na e helyett egy amorf, ingatag itt egy dudor ott egy horpadás alakult ki. A létszám valóban kevés, de érdekes, hogy nem a Teveutcában dolgozók, vagy a városi, megyei parancsnokságokon, hanem ott ahol tevőlegesen be is kell avatkozni, pl. járőrszolgálat. Van ember, van szaktudás, csak ezt a gnómot kell átalakítani egy klasszikus formára. Az biztos hogy nem könnyű. Szerintem már mindenki tudja, ha ezt, és a hasonló gennyes, rothadó sebeket nem fogják drasztikusan kezelni, el fog fertőzni mindent.

oldborz
2012. augusztus 11. 00:13 | Sorszám: 1629
Csak árultak, mivel egy amerikai házaspár sokkos állapotba került tőle. Hááát igy sem rossz.
oldborz
2012. augusztus 11. 00:10 | Sorszám: 1628
Nem ez a fickó volt az aki riportot akart készíteni az EU parlament képviselőivel, hogy miért akarnak olyasmiért pénzt felvenni ami nem jár nekik, erre biztonsági őrökkel vitték ki a stábot???

oldborz
2012. augusztus 11. 00:03 | Sorszám: 2167
http://cnnibusiness.files.wordpress.com/2012/07/doyle.pdf

Hogy is került ez a "hölgy" oda?

Téma: Vizo - verza és a rendőrmaffia?
oldborz
2012. augusztus 10. 23:54 | Sorszám: 214
Szerintem attól amit felvetettél, mélyebb változások várhatóak. Nem a kakukk tojások okozták soha a gondot, hanem az, hogy maga a rendszer volt túl korrupcióra hajlamos.
oldborz
2012. augusztus 10. 23:21 | Sorszám: 211
Szerintem nem. Az csupán egy apró, de lehet hogy megtervezett utolsó csepp volt. Engem inkább az izgat, hogy ha ez a 400 fapuma kikerül operatív munkába, mi lesz ott.
oldborz
2012. augusztus 10. 12:17 | Sorszám: 201
A Belügyminisztérium megszüntette a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szervezett bűnözés elleni egységeit, illetve az NNI gazdaságvédelmi főosztályát. A megszüntetett osztályokon dolgozó rendőröknek kerületi, illetve Pest megyei kapitányságokon ajánlottak fel nyomozói vagy vizsgálói beosztásokat. A felszámolt osztályok feladatait a rendőrség más szervezeti egységei veszik át.

http://www.origo.hu/itthon/20120809-egesz-osztalyokat-szamoltak-fel-a-rendorsegnel-nni-brfk.html

Véletlen egybeesés?

oldborz
2012. augusztus 09. 15:20 | Sorszám: 1053
Napvilágnál kissé másképpen fest a dolog.
Ha valaki hibázott, ez esetben én, elismerem. Igazad van, valóban ne legyen súlytalan a a KE. (bár ez a KE súlytalansági mértékegység, nem csak a jogérzékenységen múlik) Igazad van abban is, hogy én tekertem ki a mondandód lényegét, mint ahogy abban is, hogy senki nem állhat a törvények felett, még akkor sem, ha nem ismeri. Persze ez itt Magyarország, ezzel csak módjával élünk. Az viszont nem fair, hogy két nem akármilyen profi jogásszal hasonlítod össze a jogérzékenységét. Meggyőződésem, hogy kiváló KE lehetett volna, sőt az eddigi legalkalmasabb embernek tartottam erre a posztra, ha nem húzzák elő fülénél fogva ezt a nevetséges vádat.

Téma: 07:28 PM
oldborz
2012. augusztus 09. 14:45 | Sorszám: 4189
Képtelenség! Ezek a rendszerek redundánsak. Valami mással gyere, mondjuk az hihetőbb lenne, hogy nem férnek az adatokhoz, bár ezt sem igazán tudom elképzelni.
Mi lesz a következő? Holnap nem kel fel a nap mert a zorbán megtiltotta?

oldborz
2012. augusztus 09. 09:50 | Sorszám: 1496
Voldemort-ra gondoltál

oldborz
2012. augusztus 09. 00:00 | Sorszám: 2282
Imádom azokat akik megpendítenek egy témát, de ennyi. Éppen csak a "ha én egyszer kinyitnám a számat" marad el.
És mit mesélne az a száj? Hogy nem tiltakozott a 84-es olimpia bojkottja ellen? Mert a száj tulajdonosa valószínűleg a helyében az ereit is felvágta volna nagy buzgalmában. De nem, ő itt 2012-ben szórja az észt, így utólag. Nemes, nehéz feladat. Persze fárasztó is, főleg nekem...

oldborz
2012. augusztus 08. 23:22 | Sorszám: 1049
Hol kevertem én Marit a Palival?
Mindegy, nem számít!

Idézet:
Atyafi
Válasz | 2012. augusztus 05. 11:10 | Sorszám: 1017
Azzal egyetértek, hogy Schmitt nem is írt olyat alá, amit jogilag kifogásolhatónak talált. Épp ez vele a bajom. Egy csomó alkotmányellenes törvényt nem talált jogilag kifogásolhatónak.
Tisztában vagyok azzal, hogy a KE és az AB két külön intézmény. Melyik hozzászólásomban állítottam volna az ellenkezőjét?

Idézet:
oldborz
Válasz | 2012. augusztus 05. 14:43 | Sorszám: 1019
Mondjuk ebben. A gondolatmeneted követve, A "KE" olyan embernek kellene lennie, aki élből nyélből komplett "AB" is, mert nem lehetne olyasmiket aláírnia, amit az "AB" később hivatalból elmeszel,vagy is szerinted a tökéletes "KE" mellé nem kell "AB", mert tökéletes, tehat a kontroll felesleges. Ezt elég egyértelműen levezetted...
Válaszok | Előzmény: Atyafi 2012. augusztus 05. 11:10 |

Csak csendesen jegyzem meg, hogy a Köztársasági elnöknek nem kell jogásznak lennie, Mint ahogy nem is volt az. Azt elképzelhetetlennek gondolom, hogy ne lett volna a közelében legalább három szaki akik mindent átnyálaztak mielőtt elé tették, hogy ide a nevét Elnök úr. Ha recseg valami, ezek az emberek azok. Számomra aki nem vagyok jogász, akár napjában tízesével is megsemmisítheti az AB az általa aláírt törvényeket, mert ez szerintem azt igazolja, hogy működik a rendszer. Az hogy Schmitt a fiatal bárányok közé beengedett néhány öreg bakkecskét is, csak azokat szokta felbőszíteni, akik látják a különbséget. Nekem is volt egy ügyfelem, aki be akarta perelni Sir Isaac Newtont, mert hogy az ő törvényei nem engedik meg hogy megtervezzük amit szeretett volna.

oldborz
2012. augusztus 08. 15:41 | Sorszám: 1603
Csak ha posztumusz is fel lehet kenni rájuk az izraeli állampolgárságot.

oldborz
2012. augusztus 08. 14:15 | Sorszám: 2270
Csodálkozom, hogy Bochkor még nem szervezett megélhetési tüntetés a bumeráng miatt. Piros v. kék szalagot még nem osztogatnak?

oldborz
2012. augusztus 08. 12:34 | Sorszám: 1598
No igen, a nazi vadászat még nem olimpiai sportág. Ami késik nem múlik...

oldborz
2012. augusztus 08. 11:35 | Sorszám: 2147
A "bárki más" választék eléggé leszűkült.

oldborz
2012. augusztus 08. 11:20 | Sorszám: 1596
Eddig miért nem jutott eszükbe???
Politikát az olympiára!!!!!!!

Téma: Támogassuk a kormányt = államkötvénnyel
oldborz
2012. augusztus 08. 01:44 | Sorszám: 203
Mutass egy lakossági bankot amelyik ekkora kamatot fizet mint az állampapír. Ha van, akkor jöhet ez az én mondom meg ki mit vegyen mert ez a trendi dolog. OK?
oldborz
2012. augusztus 08. 01:41 | Sorszám: 202
Most ezzel a két linkel bizonygatod a nyilvánvalót?
A kinek mi fáj nekibuzdulás számomra nagyon zavaros.
A kedvemért egyszerűsíthetnénk! Neked mi fáj?

oldborz
2012. augusztus 07. 19:09 | Sorszám: 1490
Sőt ha valaki rovarként reinkarnálódik az meg rovar marad.
Ennyire szerintem talán nem kellene belebonyolódni. A szabadságnak vannak határai, és nem feltétlenül az, hogy az én szabadságom addig tart, amíg másnak nem okozok vele kárt.
oldborz
2012. augusztus 07. 17:45 | Sorszám: 1487
Hindu: A reinkarnáció miatt, szerintük minden ember hindu. Más!
Van olyan hogy hindu származás, vagy Hindusztánia?
oldborz
2012. augusztus 07. 17:19 | Sorszám: 1485
Vallás, vagy származás? Tudod nagyon buta vagyok ezen a téren, de én úgy tudom mintha a kettő nem ugyan az lenne. De lehet én tévedek, és a származás, az vallás.
Vallás szabadság? Ne csak gyakorolni, de szabadon felvenni is lehessen, és nem beleszületni, vagy nem beleszületni. Tudod mint ahogyan most divatos módon, a nemi identitást. Ha már a szabadságnál tartunk...

oldborz
2012. augusztus 06. 23:16 | Sorszám: 1041
Tényleg nem értelek! Biztosan csak a talpas agyvelőm teszi.
Idézet:
Tisztában vagyok azzal, hogy a KE és az AB két külön intézmény. Melyik hozzászólásomban állítottam volna az ellenkezőjét?

Szó szerint ezt valóban nem állítod, de számon kéred Schmidt-től, hogy nem úgy mérlegel, mint a profi jogász Mádl, és Sólyom. Vagy is elvárod hogy az AB ne találjon hibát abban, amit aláírt, tehát a tökéletes elnöknek fölösleges az AB kontroll. Akkor miért is van?
[QUOTE]Ha valaki be van oltva jogérzék ellen, még mindig gyűjthetne maga mellé szakértőket. Schmittnek ez sem sikerült.[QUOTE]
Gondolom Te is úgy mész orvoshoz, hogy előtte egy orvoscsoporttal konzultálsz, és mikor a doki elé állsz, már mondod is a diagnózist, meg a terápiát. Gyanítom nem így van.
Schmidt doktori címéhez szólva. Ez már nem Neked szó Atyafi, csak ennyire későn nics kedvem végigcuppogni ki hogyan nem ismeri el.
Nem tudom hogyan kell doktorit szerezni, gyanítom hasonló a rendszer mint a diplománál. Ha ez így van, akkor nem valami mellbevágóan tudományos újdonságot kell produkálni a dolgozat témájában. Nem a dolgozat maga a fontos, hanem ahogy annak tartalmát megvédi az ember, mert ugye nincs új a nap alatt. Ha megkapta a címet, gondolom meg is védte azt. Miről is fikkantanak itt néhányan?

oldborz
2012. augusztus 06. 10:38 | Sorszám: 1488
Idézet:
Ha valakinek van egy jó fizetése amihez érdemes ragaszkodni nem fog belekeveredni még egy szürke helyzetbe sem (amikor lehet tudni a korrupciót csak nem lehet bizonyítani).

Ezzel a hozz állással, egy cégnél a raktárost úgy kellene megfizetni, hogy ne legyen érdemes lopnia. Sőt! A betörő bekopog, bemutatkozik, hogy jó napot kívánok, ma én vagyok a rablója! Én meg ezen logika alapján, szépen egy köteg bankót nyomjak a kezébe, hogy ne lopjon meg?
Magával a "rendszerrel" van baj, ahogy említtetted, azokkal a jogi autópályákkal, amik lehetővé teszik, hogy emberek, pénzek, gyorsan, kényelmesen, biztonságosan jussanak el az állami oldalról magánoldalra.
oldborz
2012. augusztus 05. 15:40 | Sorszám: 1463
Mindég furcsán érzem magam, amikor egy ember pontosan azokat a kellemetlen témákat veti fel másnak, amit önmagának soha. Ha egy ilyen beszédet olvastam volna tőle aktív korából, amikor csupán virágnyelven adta tudtára a köznek hogy ő sem ért egyet Gyurcsány ámokfutásával, talán, de csak talán, komolyan is venném amit moost elmondott. Teccetek volna másképpen vezetni az országot. Ha úgy lett volna, a Fidesz-nek esélye nem lett volna a 2/3-ra. Gyermeke az ideiglenes alkotmány megmarad, mert ez itt a nagy gombóc, meg az, hogy ő most körön kívül maradt. A bürokrata soha nem fogja elismerni, hogy ő elszúrt valaha is valamit. Inkább kenegeti össze vissza.

oldborz
2012. augusztus 05. 14:43 | Sorszám: 1019
Mondjuk ebben. A gondolatmeneted követve, A "KE" olyan embernek kellene lennie, aki élből nyélből komplett "AB" is, mert nem lehetne olyasmiket aláírnia, amit az "AB" később hivatalból elmeszel,vagy is szerinted a tökéletes "KE" mellé nem kell "AB", mert tökéletes, tehat a kontroll felesleges. Ezt elég egyértelműen levezetted...

oldborz
2012. augusztus 05. 13:13 | Sorszám: 1435
Köszönöm!
oldborz
2012. augusztus 05. 10:33 | Sorszám: 1432
Egy bizonyos magasságból az emberek hajlamosak másképp látni a valós dolgokat.
Ki gépen száll fölébe annak térkép e táj. De ő tudja hol lakott Vörösmarti Mihály. Ezért vérlázító az a kőoroszlán hozzáállása a hazájához, ezért nevetségesek azok a megnyilvánulásai, számomra már nevetséges, hogy a megfellebbezhetetlen faktumokat vasvillával hányja magából. Amikor a Tót atyafiak nem engedték be országukba, zavartan hadarta hogy ő jogász ember, ebbe a csapdába nem megy bele. A végeredmény ismert, kenheti a hajára.
De nem ő az egyetlen ilyen "bölcs".
oldborz
2012. augusztus 02. 21:00 | Sorszám: 1398
Én nem tudom. Ha azt akarom hogy valami ne legyen, nem fog megszűnni attól, hogy becsukom a szemeim. A jobbik jelenleg egy demokratikus országgyűlési választáson a parlamentbe jutott erős, fiatal politikai párt. Az ennyire fiatal, és ennyire populista programmal rendelkező pártokat eléri, elérte az ezekre jellemző gyerekbetegek mindegyike. Megszállták a karrieristák, a benne ugródeszkát, pénzt látó emberek, és nem kizárt, sőt több mint gyanú, hogy azok is, akik nem szívesen tűrik el, hogy egy radikáéis erő nevén nevezi a Voldemort-ot. Ezen a támogatottságon, ami szerintem mesterségesen le van közvéleményfigyelve, úgy lehetne változtatni, hogy az általuk orrvérzésig hangoztatott, és a valós sokakat érintő problémákat komolyan kezelni kellene, nem csak "lekommunikálni".

oldborz
2012. augusztus 02. 17:33 | Sorszám: 2240
Erről van szó!
Hazudni is lehet!
Legfeljebb azt mondja az illető, hogy nem bontotta ki az igazság minden szeletét vagy mijét.
oldborz
2012. augusztus 02. 17:03 | Sorszám: 2238
Persze nem kell komolyan venni... Na ja. Tudnák én olyan Nemzetet említeni, ha ezt megtennék akár egy blogban is Mo-on, keresztre feszítenék az illetőt. Bár ez esetben a kereszt tabu téma, így csupán minimum megköveznék.
Vicc? Te tudtál rajta nevetni? Én nem.
oldborz
2012. augusztus 02. 13:53 | Sorszám: 2231
Ezt Bayer nem titkolta soha, sőt.
Többször említette, hogy az akkori liberális médiadiktatúra királya, telefonon keresztül követelte, hogy tegye le magát fixre az oldalukon. Ha kóser, akkor királyfi lesz. Ha nem, békává varázsolják. Béka nem lett,de antiszemita éppen csak csak egy hajszál híján nem lett. Neki már hivatalos papírja van róla, hogy nem az.

Téma: 2006 barmai még mindig a testületben?... !!!
oldborz
2012. augusztus 02. 13:23 | Sorszám: 5
Nem láttál még ilyet? Én egészen hihetőnek találom a történetet. Ha egy alezredes 12 évre le tudja csukatni, tönkretenni, azt az ártatlan embert aki csupán megvédte magát a csemetéjétől akinek kedve szottyant maffiásat játszani a fekete seregben, mindent el tudok képzelni. Még azt is, hogy a hivatalos jelentésben az fog szerepelni, ellenálltak az intézkedésnek, és ők verték meg a szolgálatos rendőröket. Nincs új a nap alatt, nem is olyan régen szériában dugtak embereket előzetesbe, a 60 éves bácsitól kezdve a 40 kg-os nőig bezárólag hasonló vádak alapján. Persze a pártatlan, független bírók akik ma is bírók, és a rendőrök akik ma is rendőrök nélkül az a produkció nem jött volna létre, és még amikről nem is tudunk...
Mély levegővétel, és remény hogy velem nem történik hasonló. Nesze neked jogállam!

oldborz
2012. augusztus 01. 01:02 | Sorszám: 2205
Váncsa úr üljön szamárra!
Bár jobban meggondolva, egy marha a szamáron elég perverz...

Téma: EGYMILLIÁRD EUROS HITELFELVÉTEL!!!
oldborz
2012. július 30. 01:28 | Sorszám: 307
Nem rég csinált nagyapót a Lány belőlem, oszthattok szorozhattok, a szülészetet elnézve szerintem az 1 milliárd kevés lesz.

oldborz
2012. július 30. 01:25 | Sorszám: 25
Mi van ha nem meggyógyítják, ha nem... Szóval akkor ő ad nekem valamit? Mondjuk mankót?

oldborz
2012. július 30. 01:19 | Sorszám: 2199
Minden nem sikerülhet.

oldborz
2012. július 30. 00:48 | Sorszám: 23
Tranzakcsió. Ma néztem meg Bokros Lagzi nyomulását az ATV oldalán. Vannak napok amikor kifejezetten kívánom a szadomazót. Őszül a panamai phd (persze ha igaz) és már a bajusza sem olyan Poirot fazon, de megint megnevettetett. Ő az a bűvész, aki minden trükköt úgy tud előadni, hogy a közönség látja a csalás lényegét. Ezért nem csodálkozik, hanem röhög a nagyérdemű, és a művész félreértve a reakciót, szentül hiszi, nagyon nagy mágus. A mágus ez esetben félti a NEM nemzeti NEM magyar NEM bank függetlenségét, és értelmetlennek találja ezt a tranziadót, mert így is úgy is az állam fizeti.Minek ide oda utalgatni?
Illendő alázattal lenne itt egy javaslatom. Egyetlen közalkalmazott, egyetlen állami pénzen tengődő munkavállaló ember, alkalmazó hivatal, ne fizessen semmiféle adót, járulékot, hozzájárulást, meg a jó ég tudja mit adót. A kincstár ahogy kiporciózza az illetményt, egyszerűen tartsa ott és kész.
Persze, szerintem, ennek a félelemnek van egy mélyebb oka is. Lehet nem jól tudom, de javítson ki az aki tudja. Így talán arra is fény derül(het), Milyen, és mekkora pénzmozgásokkal operál az MNB.

oldborz
2012. július 29. 23:15 | Sorszám: 2197
Jaj de lennék néha balliba...

Téma: A Holokauszt lényege
oldborz
2012. július 29. 23:00 | Sorszám: 581
Tudnék olyan vallást vagy nemzetet vagy ááááá hagyom, mert mindég más.
Szóval tudok olyan népcsoportot említeni akik ezektől meredekebb dolgokat nem képesek integrálni a kultúrájukba, (vallás, népszokás, mikor mi)mert nem és pont. Akinek nem tetszik az adhat a popójukra egy cuppanósat, sőt.
Ennek fényében mi is a bajod?
Egyébként ma ettél valamit? )

oldborz
2012. július 29. 12:39 | Sorszám: 16
Fizesse más?
A gond ott van, hogy a "más" meg az én zsebemből pótolja amit onnan kivettek.
Akkor hogy is van ez?

Téma: Demszky hattyúdala
oldborz
2012. július 29. 12:29 | Sorszám: 341
Jujjj! Ez az ember nagyn profi módon tudja az aknákat felszedni. Nem hiába volt eddig polgi. A bicskanyitogató nem az hogy nem énekel! Nem tenor. Miért is tenné? Az a bosszantó,hogy akár én is, előre öt évre borítékolom a volt lopstopposok akármilyen helyzetre reagáló lépéseit, nyilatkozatait. Kötött sémákban működnek, még is úgy pislogunk, mint levelibéka a létrán ha nem jött be a jóslat.
Örök igazság. Ha leülök sakkozni, nem egy pakli kártyát kell előkapni.

Téma: SZERVEZETEK,INTÉZETEK
oldborz
2012. július 29. 12:08 | Sorszám: 76
Dehogy nem...
242 milliárd dollár ugrott ki az országból adóparadicsomi helyekre. Csak egy kis paprika kellene, olyan lecsó lenne hogy tyuhajj.

Téma: Lázár János--OV utóda?
oldborz
2012. július 28. 23:24 | Sorszám: 186
Köszönöm!

Téma: Félázsiai genetikusan alattvalók
oldborz
2012. július 28. 23:20 | Sorszám: 36
Hogy sörrel nem lehet nyugtatót bevenni.

oldborz
2012. július 28. 23:02 | Sorszám: 182
Nem megy ez nekem ma! Semmi kedvem guglizni, az idézet lehet nem pontos, és nem is jól emlékszem hogy onnan van, így semmi értelme nem lesz az elejének, de megkockáztatom.
"Keresheted őt, de nem leled hiába."
Pótolhatatlan ember nincs! OV sem az. De nem Lázárral. Van abban valami, hogy ha valaki odáig eljut, tud valamit. Hogy mit azt most ne firtassuk. Biztos vagyok benne hogy van erre az esetre is egy előre átgondolt forgatókönyv. Abban is biztos vagyok, hogy egy esetleges váltás esetén nem roggyanna meg sem a párt, sem a koalíció, sem a kormány, és esztelen ökölharc nélkül lefutna a dolog.
Ugyan ezt balliba oldalról nem tudom elképzelni, gondoljunk csak Medgyessy VS Gyurcsány szitura, és a többire. Ezt a Mesterházy gyereket is úgy rángatták elő fülénél fogva, alig tudták leborotválni a hetyke kis krampusz szakállát, mielőtt a fényre tolták volna. Túl is lett exponálva.

oldborz
2012. július 27. 23:56 | Sorszám: 2166
Elnézést kérek minden szalonna kedvelőtől!
Fagyos hajnalokon kiváló hidegindító.

Téma: A Holokauszt lényege
oldborz
2012. július 27. 16:11 | Sorszám: 561
Csendesen jegyzem meg a taliánoknál nemrégiben elítéltek egy embert, mert a vita hevében azzal fenyegetőzött, " Te nem tudod kivel van dolgod" ha az EU konfom... Követni kellene a példát ebben is?

oldborz
2012. július 27. 16:01 | Sorszám: 174
Ha most OV-ra ráesne egy zongora, nagy bajban lennénk. Lázár még csak mímelni sem tudja azt az alázatot a választóival szemben, ami OV "elemi ösztöne". Ha csupán imitálja, már az is főnyeremény.
Ha, ismétlem ha, nem kapott volna sárga lapot Kövér, talán még őt el tudnám képzelni, de így csak Navrasics maradt, aki mostanában nem nagyon exponálja magát, bár én mint Yoda nagymester érzem benne az erőt.

Téma: Kegyelet
oldborz
2012. július 27. 15:45 | Sorszám: 101
Off
Életem leghidegebb nyarait éltem át, ahol a székely otthon lenne, mert ott még komolyan veszik a mondást.
A sör nem ital, az Asszony nem ember, a medve nem játék.
On
oldborz
2012. július 27. 14:19 | Sorszám: 99
Valószínűleg kapnál egy elsőbbségi levelet, miszerint:
- A sírkő szerzői jogvédelem alatt áll, így köteles vagy az elhelyezés időpontjától az eltávolítás időpontjáig jogdíjat fizetni!
- Mivel az ott elhelyezett sódert megtévesztéssel szerezted, ennek értékének 150x-esét köteles vagy befizetni a mazsihisz számlájára. Ha jogellenesen beépítetted a sódert, az ingatlan tulajdonjogát át kell ruháznod a mazsihisz-re.
- Együttműködés esetén, csupán nyilvánosan antiszemitának bélyegeznek meg, és köteles vagy ezt elismerni mindenkinek aki megkérdez.
- Ha nem, úgy latens nazi bűnös vagy, vagy tagadod a holokauszt-ot, de mindenképpen rasszista, és a világbéke útjában gerenda ként fekszel.
Gondold meg jóóóól.

oldborz
2012. július 27. 13:10 | Sorszám: 172
Biztos vagy ebben? Gondolj Gyurcsányra, Bajnaira, Borosra, stb.

oldborz
2012. július 27. 12:37 | Sorszám: 2154
Andressew úrnak azt kellene elfogadnia, amit sok százezer honfitársa már elfogadott. Munkájára, szaktudására, nincs fizetőképes kereslet. Lényegi különbség, hogy míg nála az elmaradt nokiás dobozok hiánya kényszeríti rá a szalonnazabálásra, addig az egyéb szaktudásúaknál, az alóluk szétprivatizált üzemek, termőföldek.
Kíváncsi lennék a ködös albionban mennyire van szükség angliát fikázó SZAKemberekre.

Téma: Félázsiai genetikusan alattvalók
oldborz
2012. július 27. 12:07 | Sorszám: 8
Ojvééé!
Eduárd ott vakarózik ahol nem viszket, ott sepreget ahol tiszta, de ahol kellene, mert vastagon áll a gané, az szerinte úgy van jól ahogy van...
Van még szalonna a boltban, lehet katonázni.

Téma: Szabad vasárnap és egyéb hibák
oldborz
2010. május 06. 17:01 | Sorszám: 183
Hát igen, nehéz úgy focimeccset nyerni, hogy az egyik félnek minden szabájt be kell tartani, az ellenfél meg kézzel lábbal, hátizsákban is beviheti a lasztit a kapuba. Környezetvédelem, munkavédele,szerzői jogok, emberi jogok stb.???
Azért kezd körvonalazódni a megoldás.
Néhány HiTech cég felismerte, hogy ha mindent egy helyen gyártat le a kulival, simán lenyúlják a termékét, és amit ő fejlesztésre költött, köddé válik.
Kitalálták, hogy utaztatják az alkatrészeket,részegységenként más-másnál legyártatva, és egy "biztonságos" játékszabájt betartó helyen, összeszereltetik, ahol ha össze is áll a kép, nem számít, ott letiltathatják a jogtalan gyártást.
oldborz
2010. május 06. 16:27 | Sorszám: 169
?????

A magyar vásárlói szokások alpkérdései közül, amit felvetettél,"a vasárnapi vásárlók ne szokjanak át másik üzletbe", valahol a vastagon és magasról lepotty kategóriába sorolható. Amik a vásárló szemszögéből ma fontosak.
-Minek, hol, mennyi az ára?
-Mennyire van elérhető távolságban az üzlet?
-Akkor van nyitva, amikor én ráérek? (du.hétvége)
A szegényember plázája, vagy is ezek a nagy diszkontok, valóban nem lennének nyitva ha nem érné meg nekik.
Egy diszkont nem olyan mint egy kohó, ami ha leáll, talán nem is lehet újra felfűteni, hát gazdaságosabb ha le sem áll. Na meg kíváncsi vagyok arra az emberre, aki márkahűségből csak azt a kenyeret eszi amit az ilyen üzletek kínálnak.

Téma: Magyar Gárda, Jobbik II. +11.000
oldborz
2010. március 15. 04:44 | Sorszám: 3811
A Magyr Gárdát NEM Vona alapította. Csak a tisztán látás kedvéért, és nem érdekel mi van a papíroon. Halvány lila sóhaja nem volt addig erről, amíg mások, mint a JOBBIK formációt is MÁS meg nem szervezett.
Szebb jövőt

Ezt sem vona találta fel

oldborz
2010. március 15. 04:37 | Sorszám: 3810
Nevettséges! Jobbik Xénia láz mikor jön? Mikor fogják beismerni, hogy ez is csak ÜZLET? Átqrták a palánkon a normális embereket,Novák Előd meg a kurucon eldönthetné férfi, vagy nő. Esetleg fel akar vonulni a meleg büszkeség napján? Köpedelem, már csak Torgyán doktor hiányzik a jobbikból. Lehet ott is van.
oldborz
2010. március 10. 12:41 | Sorszám: 3494
Hiteltelenség. Ez világos, mint az atomvillanás. Csak hát ugye nem igazán értem miért nem lehet azt mondani, hogy a magánügy az magánügy. Mert ugye Deutsch Tomika amikor teherbe ejti a titkárnőjét az magánügy, na ná hogy az, mi az hogy...Jó jó, Deutsch nem lett akkor alelnök a Fidesz-ben. De itt most vonyítani kell, hogy hol van a keresztény erkölcs? Ha igaz ha nem, bolhásbéka kategória, rögtön az UFO rovat mellett.
Miért érzem én azt, hogy ezt valakik nagyon jól lesakkozták? Miért nem lep meg az a reakció, ha a jobbiknak szakmányban tapossa sárba a jogait az NBH, ahelyett hogy lemenne alfába, elkezd mindenkit sűrűn anyázni, mint jó kovácsmester ha kalapáccsal rácsap az ujjára? Meglepő? Nem! De az sem, ha kiderül a cicusról hogy tigris, EP választások után a Jobbik-ról ez eléggé kiderült, nem is simogatja senki, inkább rácsmőgé dugnák. Ami meglepő, hogy ez az egész hókuszpókusz messziről szaglik a mesterséges ízfokozóktól, és egyik oldalról sem prüszköl senki, sőt jóétvággyal benyalják. Hiába na a politikusgyomor mindent bevesz, mellesleg, meg az olyan hírcsatorna mint a kuruc, meg a barikád, na azt a szintet nem kellene elérnie egy Magyar hírlapnak, bár kampány van, lehet vezető híre még Győzike egészségi állapota is…

Téma: Ki(k)re szavaznál?
oldborz
2008. szeptember 02. 20:57 | Sorszám: 110
„Most őszintén:mi mást mondhatott volna ?”

Szerintem nem a kuruc.info jelöléssel volna baj, inkább a „miniszerelnöki jelölés”-el
Magyarul ez annyit tesz: Ide a lóvét!

Téma: Olvastátok? (14.)
oldborz
2008. augusztus 31. 21:33 | Sorszám: 579
Köszönöm a megosztott infókat, de azért ez még is csak egy fórum.
Te úgy adod elő mintha, közbe meg dehogy is. Én biztosan nem említettem Fidesz magánhadsereget, de még őrzővédőket sem. Csupán furcsállom, hogy egy szervezet, ha párt az is csak az, aminek van apparátusa, (nem csak önkéntesei ahogy sugalltad) ellenben az átlagközéposztálypolgárral,akik futottak, akiket vertek, a Fidesz két jogásszal járja a börtönöket, egy sereg FIZETETT ogyképviselő meg hasatkenegetve létrehoz valami noname parlamenti bizottságosdit, amit már a 80éves anyám is kiröhög, nem beszélve a Brüsszelig vittük a dolgot-tal. Szóval eddig futott ki. De most komolyan! Ennyire butának látszom? Ja igen, nem kötelező kimenni a gyűlésre, meg úgy általában nem kötelező… inkább nem folytatom.
Na utólag, bevallom én is csak utólag vagyok ennyire okostojás, ahogy lenni szokott, a félvilág tudott arról, lesz valami államilag beígért provó. Erre Te mit írsz?

„Tehát ne legyen gyűlés mert a Gyurcsány úgy döntött hogy nem mutat jól egy nagygyűlés október 23-án?
Éljen a demokrácia? Vagy kiosztani egy rakás gázmaszkot a gyűlés elején?”

Mondjuk a „svájci,meg akármiféle ” néniket bácsikat nem a következőre kellett volna megfigyelésre hívni, hanem arra, és nem az emelvényre, hanem a tömegbe, már ha előre tudni lehetett lesz valami zümi. Ha azok is futni kényszerültek volna, akkor lett volna itt valami? Ennyit az ejoróperságról meg a jogegyenlősdiről, meg a mindent megtettünk-röl
Vidám napot

oldborz
2008. augusztus 31. 18:57 | Sorszám: 563
Bocsi, de engem ezért nem fizetnek. Mást meg igen!
Lehet hogy megtettek mindent, de ezt itt lent nálam, nem lehetett észrevenni. Csöcselék volt mindenki. Talán ha nem letüdöznéd, a kritikát, észrevennéd, ott és azóta is, az emberek úgy érezték,érezzük, bármit meg lehet velünk tenni. Ezt nem lehet azzal levédeni, hogy elmentek Brüsszelig, elmehettek volna a holdra is, a törvénynek ott, akkor, elmetszették a torkát, Ti meg rohangáltok egy gyorstapasszal.
"Dokumentálták" :O) Meredeken letsajnálják!
Egy olyan párt mint a Fidesz, tele van jogászokkal, mint a halálcsillag turbólézerrel. Görényit egy magánvádas eljárásban mikor perelték be?
Remélem egyszer, még az én életemben elökerül a "teljes anyag" de erre nem fogadnék. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy úgy akarnak valakiket tökönrugdosni, hogy az ne fájjon nekik. Legalább is innen nézve. Biztos vagyok bennne Te többet tudsz erröl, de ez engem nagyon nem vígasztal meg. Ha láttad a JFK címü filmet, hát szerintem hajaz arra a történetre.
Mindeki mindent tudnivél, (ÉN IS) de lehet teljesen más a valóság és soha nem fog kiderülni, csak az unokáim unokáinak.
Talán...

oldborz
2008. augusztus 31. 18:26 | Sorszám: 1110
Ha csak ezen múlna...
százat ezeret...
oldborz
2008. augusztus 31. 18:11 | Sorszám: 1104
John McCain
„hazafiasságát” nem lehet megtámadni. Az USA-ban a többségnek, színre,szagra, tekintet nélkül, van kapcsolata a hadsereggel. McCain katona családból származik, apja ha jól tudom valami tábornokféle volt, maga is háborús hős. A nagypolitikában jártas, anno Bush ellen is indult a republikánusoknál.

Obama ezzel szemben csak azt tudja felmutatni, hogy fekete.

oldborz
2008. augusztus 31. 17:45 | Sorszám: 561
„Azonkívül figyelmedbe ajánlom hogy Orbán Viktor nem a jóisten aki mindent előre lát.”

Hinni a templomban kedves.
-Hamár mindenki össze volt kötve mindenkivel, ugyan miért nem lehetett tudni mi folyik kicsit arrébb? Ezt kár telefonra meg főrendőrre fogni, az embernek van egy olyan páros szerve hogy szem. Abban nem hitt senki?
-Most miért egy „civil” jogászbizottság foglalkozik, és érdemben CSAK az foglalkozik ma is az embervadászattal???
-Miért CSAK Máriusz tudott kirohanni a verőlegények elé? Miért nem a fél szónoki gárda?
Ne keveredjünk a (hogy is írja itt néhány főoKOS?) manifeszt igen! Szóval a manifeszt radikális szélsőjobbal ne keveredjünk? Rájuk lehet vadászni? Ők nem fizetnek adót? Vagy valamit tudtok amit én nem?
A rohadt rendőrinek látszó kínzásokra üvöltve kellett volna reagálni, de nem. Kussolt mindenki, mint ha a liftben fingottak volna.

oldborz
2008. augusztus 31. 16:26 | Sorszám: 555
Ha csak annyi toll lenne az SZDSZ-es pörölyemberek hátán ahányszor mást tettek mint amit sugalmaztak, mondtak, esküdöztek, mind úgy nézne ki mint Kukori meg Kotkoda.
Még a legtisztább szándékú ember is elkurvulhat ha bekerül a politikai bödönbe. Ahogy Böszme mondtavolt, nehéz visszamenni karosszérialakatosnak… Ha már bent van, rájön miféle kiváltságai, anyagi lehetőségei vannak, kapcsolatok kiépítése, félisteni státus, stb. Ki akarná ezt feladni?
De ha még is, akkor meg jön a jól bevált recept, hirtelen kiderül róla, persze egészen véletlenül az összes kis-nagy stiklije, ha nincs, akkor meg gyártanak. Lenyomja a bulvársajtó, erre hivatkozva utána egymásra hivatkozva az összes haveri kutya ezen fog vergődni. Suttogások, ismeretlen emberek a villamoson, addig amíg mindenki elhiszi, és egészen mindegy igaz vagy nem. Ki van ez találva.

Téma: Már megint atom
oldborz
2008. augusztus 31. 01:05 | Sorszám: 83
Kérlek ne vedd fikázásnak és ezt komolyan mondom, sőt előre is elnézésed kérem ha megbántanálak. Embernek tartom magam. Ez most milyen oldal?

oldborz
2008. augusztus 31. 00:39 | Sorszám: 527
„és várja a pokol kínjait, kockáztatja családja biztonságát, egzisztenciáját.”
Ez kimaradt abból amit írtam, de most nézem nem. Hmmm.

Na szóval: Valóban őrült ötlet, nem is állítottam hogy nem az, így marad 2010. Ha marad addig valami, bár amíg BÖSZME hozzá van gyógyúlva a székéhez, az azt jelenti, van miért, mert ugye elszámoltatást ne várjon senki.
Amit én tudok, legalább is amit eddig láttam, 3 alkalommal el lehetett volna zavarni sz SZDSZ-MSZP kormányt, a mostani ellenzéknek, de vagy elnézték, remélem nem szándékosan, vagy rá sem mozdultak, remélem mert elnézték.

oldborz
2008. augusztus 30. 23:49 | Sorszám: 524
Nem két perc lenne kidumálni ki kit zsidóz, antiszemitáz, naziz, ami szerintem a médián, és néhány mindkét oldalon elfogult vaksin kívül senkit nem érdekel.
Amit lehetne MOST tenni.
Így semmit!
Van egy olyan dolog, bár régi találmány, hogy polgári engedetlenség. Mondjuk, hogy aki úgy látja korrupt a mostani vezetés, ügyvédi letétbe teszi amit az apeh-nek, önkormányzatnak utalna, és várja a pokol kínjait, kockáztatja családja biztonságát, egzisztenciáját. Ahogy biztosan tudom ez nem lesz így, úgy legyen a lottón telitalálatod...
Hacsak!
Hacsak nem, mögé áll az úgynevezett ellenzék garanciával, vagy egyenesen ő koordinálja.
Kérem, ha egy taxisblokádot meg lehetett szervezni CB rádión...
Szerintem így az államháztartás 2-3 hónapon bellül zátonyon lenne, de még ez sem garancia, hogy BÖSZME ÉS CSAPATA eliszkoljon.
Ez csak egy olyan felvetés, mint amit gyerekkoromban atomcsapás esetén mondtak, hogy tenni kellene.Bujj el valami alá, és takard el a szemed! Túlélni nem fogom, de tettem valamit

oldborz
2008. augusztus 30. 23:11 | Sorszám: 1097
A magyar érzelmi híradások szinte kivétel nélkül csak a keleti partról származnak. Tévedés azt hinni, hogy mint itthon a bünti szavazatok dominálnak, ez esetben a republikánusok ellen. Maga a szavazási struktúra is merőben más, (elektori) de nem bonyolítom, Obama a demokraták lehető legrosszabb választása volt, még ha nyer is.
oldborz
2008. augusztus 30. 22:23 | Sorszám: 1095
off:Az kedves az nem válasz-"gomb" hanem link vagy hiperlink ugye nem fogjuk most tökönrúgdalni egymás miatta? Amúgy köszönöm, és figyelni fogok erre.

Téma: Már megint atom
oldborz
2008. augusztus 30. 21:59 | Sorszám: 75
MedveBocs hogy azt kell mondanom, de a mamutok is kihaltak, ebben semmi új nincs tudom.
Ami jó, hogy az embert is túl fogja valahogy élni a föld élővilága. Utána meg odafent jól kiröhögnak a jegesmacik
- Haha! ti is?
Szerintem, mi itt baromira keveset tudunk tenni értük, igen lehet aktivizálódni, ami szép, meg jó, szelektíven válogatni a szemetet, szódabikarbónával mosni, szintén zenész, de megint mint mindég csak nézők vagyunk a meccsen, akármilyen drága drukkerpólót veszünk fel.

Téma: Jön a BKV Gárda!
oldborz
2008. augusztus 30. 21:23 | Sorszám: 11
Vizen is tunék járni, csak tudjam hol vannak leverve a cölöpök.
Van akinek minden sikerül.

oldborz
2008. augusztus 30. 21:14 | Sorszám: 1093
Obama nem azért nem fog gyözni mert fekete, hanem mert nem amerikai, ha létezik olyan.

oldborz
2008. augusztus 30. 20:44 | Sorszám: 520
Azért ne szédüljön meg senki… Ez nem egy BÖSZME ámokfutkosása, hanem egész sereg áll ottan a sorban. Ha egy elbukik, a hálózat még müxik, oszt beáll a következő, mint a cápafog. SZDSZ???? Ugyan már… Kéttalpasan állva, ők akkor tudnának kijönni a sázarból ügyesen, ha valami marhanagy vajat találnának valaki fején, amit úgy tudnának kicsomagolni, hogy „lám, mi megmondtuk”. Amíg náluk van a vaj java, meg a túró is, addig kussolnak, és kifelé mutatják a tökétfényezőt, néha beszurkálnak a nemzeti érzelemnek, mutatva, létezünk, lead a television, de ha komolyan bekeményítenének…hát igen van aki visszalőne, és lenne is muníció, meg médiafelület erre.(emlékezzen mindenki Demszky horvátoi „nyaralójára” Ezzel a szagértői kormánnyal meg ne kacagtasson senki. De most komolyan! Ki az aki elhiszi, az aki szagértő lesz, merg ő is csak ember, nem fog becsókolni végbélen keresztül torkig olyan érdekeknek, ami nekünk gyalogoknak, még meg sem nevezhető?

Email a webmesternek | Gondola