Ami van abból főzök. De gondolom, Te mindent tudsz, így azt is mi az amit én tudok.
Ha hiszed ha nem, én nem a szavai alapján ítélem meg az embert, embereket, hanem az alapján amit tett,tettek, tesznek, és mind ezt kiknek az érdekében. Ellentétben másokkal, nem Orbán vagy Gyurcsány jut az eszembe, ha csikar a hasam, de hogy ne legyek túl off, akkor sem, ha cigány gyerekek potyognak az égből. Neked, időközönként mindenről ami rossz, Orbán jut az eszedbe.
De hogy maradjak a témánál. Gyurcsányt és Orbánt nem lehet egy mérlegen mérni, mert nem ugyan abból az anyagból készültek. Gyurcsány ugatja a demokráciát, úton út félen, láttam, éltem az ő demokráciájában, kössz, nekem nem kell.
Orbán nem tökéletes, de ha egy kiló szart, meg egy kiló vasat akarsz összehasonlítani, csak abban egyeznek, hogy pontosan ezer gramm mind a kettő, bár Gyurcsány erősen szaglik.
Fogadd el. Mi mást tehetnél? Nálam, és a kétharmad azt mutatja, nem csak nálam, ez jött le a két ember tetteiből.
Persze meg lehet próbálkozni a kidumálással, a bolhából elefántot, az elefántból bolhát kommunikálni, de a józan, gondolkozó, önmagát fenntartani, eltartani képes választópolgár, pontosan tudja. Ma ennél jobb nincs a piacon.
Bocsánat az off ért.
ON!