Téma: Mansfeld Péter emlékmű avatás
|
Földlakó |
2012. július 24. 23:38 | Sorszám: 89 |
azt inkább ide küld, mert a régi cím már nem él: philoplaton@yahoo.com
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 23:30 | Sorszám: 86 |
Szívesen beidézem az Alaptörvényt, de inkább olvasd el magad. Nem Nagy Imre temetésével meg 56 átértelmezésével kezdődött a rendszerváltás? Nem igaz, hogy 56-ban háború folyt Magyarország ellen és a felkelés leverése és a megtorlás háborús bűntett? Az állampolitikának politológiai jelentése van, egy államrendszer alapvető politikáját jelenti. Ennek alapja 1956. Én még a 60-as évekből sem őrizhetek reflexeket. Hogy hülyeség lenne, amit állítok 56-ról, az a te méééééééélységes butaságodról és gonoszságodról árulkodik, de nekem ebből elegem volt. Gonosz emberekkel ne vitatkozz, mondta apám, és igaza volt.
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 23:21 | Sorszám: 83 |
Húha, öreg, legyen kéznél ibuprofen, az a szívinfarktus ellen is jó, mert lazítja a szívizmokat. Ezt komolyan mondom. De facto: A témát, ha jól értem, át akarod vinni a nácizmus-bolsevizmus közötti vitára. S ezt meg is teheted. De látuk, hogy Csatáryt azonnal házi őrizetbe helyezték, a Mátsik pedig szabadon grasszál. És látod, hogy a ballib sajtó hangos a Csatáry-ügytől, de Mátsik nevét le sem írták ezek: Index, origo, nol, hvg, nepszava stb. stb. Miközben a Csatáry-ügyről a jobbos sajtó részletesen beszámolt és egyetértett az ügy lefolytatásával. Hol van akkor a kettős mérce?
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 23:14 | Sorszám: 81 |
Az biztos. Tehát: mi a tényszerűen kifogásolható abban, amit a témáról írtam? Azt, hogy te miféle vagy, hagyjuk, mert úgysem tudhatom. De hogy egy bolsi vagy, azért azt nem tagadod, ugye? Bár egy bolsi még az anyját is felakasztja, ha kell.
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 23:10 | Sorszám: 79 |
Na de érvelj is, ne csak köpködj. Mi az, ami ebben kifogásolható? Mi az, ami nem tényszerű, nem igaz? "A hatályos magyar alkotmány és a vonatkozó törvények, valamint az állampolitikai felfogás szerint (amely szerint ugye a rendszerváltás alapja az 56-os forradalom és szabadságharc) a megtorlások törvényellenesek és háborús bűncselekménynek számítanak. Ezen túlmenően egy fiatal fiú kivégzése (az én fiam is épp ennyi idős!) annyira mellbevágó a kegyetlensége, az aljassága, a sátánisága miatt, hogy erre alig találni szót. S ennek a sátáni gaztettnek a főfelelőse, előterjesztője itt él köztünk, mint mások is hasonló jellegűek."
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 23:07 | Sorszám: 77 |
"te szerencsétlen nímand"----  rajta, erőlködj csak.
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 22:45 | Sorszám: 70 |
S úgy látszik, a 16 dioptriás szemüvegeddel már olvasni sem tudsz. Vegyél elő egy erős nagyítót és olvasd el újra, lassan, és szóról szóra. Ha valamit nem értenél, kérdést feltehetsz, szívesen megválaszolom. Tehát: A hatályos magyar alkotmány és a vonatkozó törvények, valamint az állampolitikai felfogás szerint (amely szerint ugye a rendszerváltás alapja az 56-os forradalom és szabadságharc) a megtorlások törvényellenesek és háborús bűncselekménynek számítanak. Ezen túlmenően egy fiatal fiú kivégzése (az én fiam is épp ennyi idős!) annyira mellbevágó a kegyetlensége, az aljassága, a sátánisága miatt, hogy erre alig találni szót. S ennek a sátáni gaztettnek a főfelelőse, előterjesztője itt él köztünk, mint mások is hasonló jellegűek. Ezt tartom megdöbbentőnek, s persze azt is, te vén gazember, hogy talán a te kezeden is vér tapad és következmények nélkül blogolhatsz itt.
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 22:40 | Sorszám: 69 |
Na mi az, fater, felment a pumpa? Csak szívrohamot ne kapj, amikor a vértapadásról van szó, mert még elővesz a lelkiismeret. Persze fogalmunk sincs, ki ül a vonal másik végén. Amennyit itt leírtál, abból látszik, hogy egy bolsi vagy. Senki más nem fasisztázna le azért, amit írtam. De neked még ez is szabad, csakhogy, ezt ne feledd, a bolsi ideológia megbukott, röhejesen. Amit a régi bolsik ma művelnek, az Orwell dicséretére válik, mert előre látta, hogy a disznók mit tesznek, ha egyszer felzabálták az almot maguk alól. Mint te.
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 21:46 | Sorszám: 65 |
Nem értem, miről beszélsz. A hatályos magyar alkotmány és a vonatkozó törvények, valamint az állampolitikai felfogás szerint (amely szerint ugye a rendszerváltás alapja az 56-os forradalom és szabadságharc) a megtorlások törvényellenesek és háborús bűncselekménynek számítanak. Ezen túlmenően egy fiatal fiú kivégzése (az én fiam is épp ennyi idős!) annyira mellbevágó a kegyetlensége, az aljassága, a sátánisága miatt, hogy erre alig találni szót. S ennek a sátáni gaztettnek a főfelelőse, előterjesztője itt él köztünk, mint mások is hasonló jellegűek. Ezt tartom megdöbbentőnek, s persze azt is, te vén gazember, hogy talán a te kezeden is vér tapad és következmények nélkül blogolhatsz itt.
|
|
Földlakó |
2012. július 24. 21:28 | Sorszám: 63 |
Nekem nem az a legdöbbenetesebb, hogy Pétert kivégezték, bár eléggé az ez is. Hanem az, hogy a gyilkosok itt élnek köztünk minden következmény nélkül, és különösen az, hogy az egész ballib bűnbanda, az Indextől a klubrádióig az ügyet elhallgatja. Ezzel a gyilkosok mellett voksolnak. És ilyenekkel kell együtt élnünk...
|
|
|