|
Téma: Mitől rengett a föld Haitin?
|
|
libafox |
2010. január 21. 21:46 | Sorszám: 257 |
|
Pinar del Rio
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 21:43 | Sorszám: 255 |
|
A szivargyár Pinar el Rio-ban müködik... Ne álljon meg az eszed... Hosszú éves "külhoni" tartózkodásom alatt bizony másképpen látok dolgokat, mint esetleg Te otthon! Ennyi! Ja, nem eccer voltam Kubában... majdnem elfelejtettem... Engem a zene visz oda, mint ölég sokunkat ebböl a bornild nyugati "paradicsom"-ból!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 20:50 | Sorszám: 252 |
Sajnos megest nem tudok neked hangszórót kiosztani...  Csak a második helyre futotta...Éppen Trinidadban tünt fel ezeknek az egyszerü embereknek a jókedve, kiegyensúlyozottsága. A lepusztulás szerinted miért van? A blokád - mond valamit?- szerinted jót tett (tesz) Kubának? Hát nem azon vannak világcsendör barátaid, hogy kivérezzen az ország? 1 dollárért sehol nem kapsz Cohibát!!!! Itt nagyon mellényúltál! Havannában kétszer nem! A szivargyárban 10 euróért kínáltak feketén 5 darabos "Romeo y Julieta"-át, de közepes nagyságút! A Cohiba darabja min. 5-7 Euro!!!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 17:33 | Sorszám: 236 |
Nevetni fogsz... Nagyon sokan tudják. Castroék éppen erre építik fel belpolitikájukat!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 17:30 | Sorszám: 235 |
Beszélj az emberekkel, és ne a propagandának higgy! A cselekedeteik? Mire gondoltál?- nem pucsítanak be pl. a FED-nek? - nem hajlandók az országot (tekintsd át a történelmüket), amely átjáróház volt kiárusítani? - szeretnének a maguk urai maradni Vagy a magyar sorsot kívánod nekik? Nekünk jobb lett 89 után? Egy tény; szegények, tiszták és tudnak élni!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 17:22 | Sorszám: 233 |
|
Nagyon fontos, nem kérnek a globalizációból!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 17:20 | Sorszám: 232 |
|
Kedves barátom, mivel nem csak Varaderoban voltam, engedelmeddel, hanem a nagy körutazást (7 napost) tettem meg, következö emberkékkel volt lehetöségem a "small-talk" -ra! Jelentésem 1 db 28 éves idegenelvezetö 1 db 55 éves buszsoför 1 db pap Trinidad 1 db bar keeper ("Floridita", Hemingway kocsmája) 1 db pincér Trinidad városkája (Karibik oldal) 1 db pincér hotelunkban (Varadero) 1 db szobalány hotelunkban (Varadero) 1 db pincérnö (tózse hotelunkban) 1 db énekesnö Varadero 1 db német, aki beintett a profitvadászatnak!!! 2 db zenész Havanna és még sokan mások. Jelentem, III/III-sokkal nem tanákoztam...  Vazze, agyad nagyon bekattant a magyar múltra!  Tudod mi az érdekes? Egyik sem viselt piroscsillagos Che-sapekot!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 15:39 | Sorszám: 222 |
|
Bocsi, de nem látom a hadsereg meghívását!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 15:35 | Sorszám: 220 |
Barátom, én is bejártam Latin-Amerikát... Pontosan Varaderoban is voltam, de nem csak a tökömet süttettem, hanem emberekkel beszélgettem, ugyanúgy, mint Venezuelában is!Az emberek nem kommunistásdit akarnak játszani, hanem egyszerüen élni akarnak!!!! Tudod mi az? Élni!!! Miután besokaltak a jenki bábkormányok trükkjeitöl, maguk kezébe veszik lassan saját sorsukat! Ne keverd itt össze a bolsevik rákosista dolgokat ezen szerencsétlen latinók és indiók élet-halál harcával!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:45 | Sorszám: 212 |
Meddö.. Sok a ferdítés írásodban. Csak egy Brazília "amerikabarát"..Lula éppen most vette fel a testvéri kapcsolatot a "nem amerikabarát" Chavezzel, Moralessel egy egységes Latin-Amerika érdekében!!! Figyu, ezt a kommenistázást hagyd már el?! Úgy érzem, sokmindent összehozol a lenini dolgokkal. Azóta változtak ám az idök!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:41 | Sorszám: 211 |
|
az EU melósokat sem küldött Spanyol vagy német nyelven kéred a linkeket? A melósokon orvosokat, tüzoltókat értek stb. 1 szónak is 100 a vége. Elég legyen itt a langyos köntörfalazgatásból, szerecsmnosdatásból! Ezért tart itt ez a szennyes világ. Soha nem mondjuk ki hol állunk, és merre tart a bicikli! Át kellene sokmindent értékelni, ami a világvezetést illeti!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:12 | Sorszám: 201 |
|
Kádár is behívta a szovjeteket...
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:12 | Sorszám: 200 |
|
HA-HA-HA....
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:11 | Sorszám: 199 |
Figyu, akkor pl. az EU miért nem katonákat küldött? Csak melósokat, akik beledöglenek a hulla- és rombányászásba!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:08 | Sorszám: 197 |
|
Egy linket kérek!!!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 14:08 | Sorszám: 196 |
|
Igen? Haiti lenne a világ möchtegern csendörének új Kubája! Ahol, mint anno, az elite élte paradicsomi világát! Katonai támaszpontokról nem beszélek, mert ök ugye illeneket nem tesznek, ahonnan terrorizálhatják majd Dél-Amerikát....
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 13:58 | Sorszám: 193 |
|
Felelek a kérdésedre, csak nyugalom! Haitit nem az USA fogja felépíteni, erre vegyél mérget! A jenkik a " logisztikát" és a "finacírozást" kaparíntják meg maguknak, mint mindig! Az EU erösebb országai már több tízmilliókkal vannak ott, a mentöalakulatokról nem is beszélve! Akkor most te felelj egyszer kérdésemre... Mit keres ott 6-8 ezer jenki katona?
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 13:31 | Sorszám: 188 |
|
Arról talán nem is beszélve, hogy a lenullázott Irakban, no meg az éppen "megdolgozott" Afganisztánban eddig semmiféle új infrastruktúrának még jele sincs!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 13:29 | Sorszám: 187 |
|
Számolom a napokat... amikor ui. ezek a jóságos uniformisták utolsó ember elhagyja Haitit! Szerinted tudok addig számolni?
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 13:27 | Sorszám: 185 |
|
Qrva jól tudod... Vadásszák a tengeren menekülöket is!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 13:26 | Sorszám: 184 |
Ne etess a marhasággal, kérlek kímélj! Többezer katonával mennek oda halottakat temetni és romokat takarítani?! Mondd, te engem hülyének nézel? Az USA-nak qrva jól jött ez a földrengés, hogy prezent lehessen (Franciaország és Spanyolország tiltakozik is) Kuba legközvetlenebb szomszédságában Dél felöl is!Debaxameg millen gyorsan összeül a tetves cionista brigád nyújorkban, amikor a fing keresztbe áll valamelyik kedvenc képviselö belében!!!
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 12:35 | Sorszám: 173 |
1. Senki, de az égvilágon senki nem hívta be hivatalosan a tömeggyilkosokat Haiti földjére! 2. Az ENSZ feladata lenne az országépítés logisztikájának, a közbiztonságnak megszervezése. 3. Az USA területet foglal, amely büntetendö.
|
|
|
libafox |
2010. január 21. 09:51 | Sorszám: 140 |
|
Nem hallomás, szomorú valóság! Ma olvasom, hogy a jenki bitangok 4000 plusz fegyverest küldenek "segítségül"... Országfoglalás folyik a bugyuta és tehetetlen világközönség szeme láttára... Megjegyezném, hatalmas volt a felhorkanás, amikor az oroszok szakácsvili tyúkszemére léptek anno a cionista insprációjú próbálkozásáért! Ja, saját határukon!
|
|