Téma: Fradisták szabadon bármiről VI.
|
Lundqvist |
2012. április 24. 16:56 | Sorszám: 3073 |
Ennek a férfi nemi szerv győrinek szerencséje volt hamar eldőlt mert ha szerintem állva marad jött volna a mokkás a szeme alá... Szögezzük le ez 1000%ban sem a futball pályákra való, egyik mozdulat sem. De ha engem köpött volna le lehet még meg is tapostam volna pár helyen véletlenül....
|
|
Lundqvist |
2012. április 24. 12:06 | Sorszám: 3071 |
Országunk úszik a hitelben.. Sőt én ezt már nálunk hitelspirálnak mondanám.. És piciny falumban található egy Antal József szobor.. Sokszor leülök otthon és azon gondolkodok ha akkor nem egy nyíltan beteg és haldokló embert választunk elnöknek, aki dacból nem engedte eltöröljék az addigi adósságainkat akkor hol tartanánk.. Tavaly pont hallottam egy ilyen hírt mikor éppen 310-315 ös euro árf. lett hogy azért hagyta az állam így elszállni mert akkor hívták le a következő "hitel csomagot".. Kösz baszki... Csak hogy ha elszáll az Euro megy vele a Chf és megy vele a sok szerencsétlen törlesztő részlete...Bár remélem sosem következik be de megnézném mit csinálna az drága junio ha bedőlne a Magyar Állam... Barátom, tudod jól elfogadom a véleményed, tiszteletben tartom. Ezzel te 100%ig tisztában is vagy. Ezt írod: "Mert igenis a politikába vetett hitet is meg kell őrizni, vigyázni kell rá, mert egyébként…. " Nekem valahogy sosem volt beléjük bizodalmam... Lehet ebben az is benne van az elmúlt 20évben 65-70%ban ugyanazok vannak ott...
|
|
Lundqvist |
2012. április 24. 10:19 | Sorszám: 3068 |
Ez az indok ami miatt mérhetetlenül haragszok Hokis fiainkra.. Egy 60ezres mixem vitték el.. Ha bejött volna megverik az angolokat, mentem volna ki Viborgba a visszavágóra... A mieinknek GYŐZNI KELL!!!! Nincs mese.. Itthon olyan szurkolói presszió kell erre a Viborgra azt se tudják melyik földrészen vannak..Győr... Nem nyilatkozom... Nem nyilatkozom mert még mindig verseng bennem a Kézilabda honi fejlődése iránti akarat és a Gyűlölet eme "klub és szurkolói" iránt.. Ha még 1 csapat mehetne a Bl be az csodás lenne, csak ami mindig eszembe jut ebben a Győrben van kb 5 magyar játékos még... És eme téren nem gondolom a Magyar kézilabda "dicsősége" lenne a BL győzelem, maximum az Audi cégé akik úgy tolják beléjük a pénzt mintha kellene...
|
|
Lundqvist |
2012. április 24. 10:12 | Sorszám: 3067 |
Félreérted, nem piszkálni akarom.. Az IMF nem védőhálót akar, hanem azt minél pocsékabb helyzetbe kerüljünk, ők diktálhassák a feltételeket amiket nekünk muszály lesz elfogadnunk.. Csak attól tartok ez már rég nem a "kártyaadóság"-ról szól, hanem újra arról újabb emberek szedik meg magukat.. Ne legyen igazam, de ha tévedek megígérem bocsánatot kérek..
|
|
Lundqvist |
2012. április 24. 08:12 | Sorszám: 3057 |
Én csak arra gondolok ez a szegény Széll Kálmán istenem hogy foroghat a sírjában... Rákötnénk egy elektromágnest szerintem ellátná Pestet árammal... De ezen a 2ft-os hívás és sms adon jót röhögtem.. Főleg mivel ha 2ft-ot kerekítesz az 0ra megy..Térjünk inkább át Kedvenc Zöld Fehér csapatunk következő pokoli próbatételére.. Röviden 2db információ: Bíró: Fábián Ellenőr: Vágner... Úgyhogy: videoton- Ferencváros 1-2 Lundqvist (Erősen reménykedek, hogy értelmes bíráskodás lesz...És Sándor Gyuri seggébe gpst kell rakatni lássuk mikor megy be a bírókhoz...)
|
|
Lundqvist |
2012. április 23. 09:47 | Sorszám: 3049 |
Barátom, csapatunk 2. félidőben lerakott teljesítménye elég harmatos volt igaz, de azért a Kte sem volt eget verően jó formában. És most egy megfigyeléssel kapcsolatban visszatérnék a múlthétre: Múlthét Ferencváros-győr 2-2. A 2. gólunk után hatalmas kavalkád a bíró körül, lökdösték üvöltöztek vele.. Én mind addig a pillanatig úgy tudtam a bíró bárminemű fizikai kontaktja azonnali piros. Ezek után a héten belefutottam szegény Zalaegerszegi hattyúdalba.. Azért amit ott művelt a bírói 3as az kritikán aluli volt.. Na ott a 11es befújásakor, nem ért a kapus a bíróhoz, csak a bíró a saját lábában eset el, és a kapus felé ment, azonnali piros.. Az meg hogy egy partjelző rossz emberre mutat aki őt mellbe rúgta labdával.. Külön vicc... Ha nem tudja kérdezze meg... Úgyhogy egy megjegyzés. Vagy minden bírói kontakt piros vagy egyik sem, mert ez a 2s mércézés durva dolog... Mikor azt az utolsó kapálni való ganét aki köpköd a pályán, behívták Pintér mellé majdnem nekiment Szentesnek.. Állítólag ő nem köpött..
|
|
Lundqvist |
2012. április 22. 09:54 | Sorszám: 3039 |
Jó reggelt Urak! Tegnapi meccsről: Első félidőnk maga a csoda volt, tényleg ebben az idényben az egyik legjobb volt. A 2. félidőben nagyon beálltunk védekezni a kapott gól után. A 2 piros jogos volt. Solymosi a 2 tizin kívül amit nem fújt be nekünk tényleg korrektül fújt. Lényeg a lényeg Szép Volt Fiúk!!! Reklám margit győzelme... Egész életemben utáltam és utálni is fogom az olyan taktikát amikor 10 emberrel beállnak védekezni 22méterre... A 3 ponthoz gratulálok nekik. A 2. góljuk tényleg jó egyéni megoldás volt. Jégkorong válogatott: El kell fogadni sajnálatos módon pár játékos nem üti meg ebben a válogatottban már a szintet... Név szerint 2 játékosra gondolok: Sille Tamás és Budai Krisztián. Sille amit művelt sokszor gyök 2s lassúsággal az kiidegelő volt.. Elhiszem nem fiatal, de amit most müvelt az durva volt. Budai Krisztián, újra bemutatta válogatott szinten sajnos már nem tényező... Amit az Angolok ellen össze művelt... Mint egy szétszaggatott szita... Inkább vigyük ki Pleszkán Józsit, vagy akárkit... Sejthető volt ez lesz amikor egy top formában lévő Budait egy újonnan érkezett fiatal Hetényi úgy söpört ki a válogatottból mint az új söprű...
|
|
Lundqvist |
2012. április 20. 21:18 | Sorszám: 3033 |
A klub készítettet egy filmet Simiről, itt megnézhető: http://www.youtube.com/watch?v=1CQmKTCz0_0 Hihetetlen hogy 10 éve nincs köztünk... És hihetetlen a gyilkosai szabadok... Meccsre tippem: Ferencváros-Kecskemét 2:1
|
|
Lundqvist |
2012. április 18. 19:03 | Sorszám: 3006 |
És az arcletépő szenzáció: Ausztria-Japan 3-4 büntetők után.
|
|
Lundqvist |
2012. április 16. 22:32 | Sorszám: 3000 |
Mai nap után pár dolog már eldőlt a Hoki Vbn: -Kiesésünkre az esély 0% (eddig sem tudom kik gondoltak erre.... ) -A 2 továbbjutó helyre 3 csapat van Mi, Szlovének és a Sógorok. -A Kieső a Japán Brit duóból fog sajnos kikerülni. -Ha Szlovénia nem találta fel az egy napos csodát akkor egy igazán nagy eredményre van esélyünk... -Úgy gondolom a Vb meccse a Magyarország-Ausztria lesz...
|
|
Lundqvist |
2012. április 16. 18:04 | Sorszám: 2998 |
Ezt a meccset még nem elemezném, mert sajnos nem láttam teljesen. Japo meccset viszont igen.A Japánok kanadai stílusa hihetetlen.. Ha az ázsiai bajnokság nem 36 meccsből állna hanem pl 60-70-ből, akkor fix A csoportos a banda de, a korong kezelésük még elég "gyenge"... A Mieink.. Szuperlatinusz a 80.on.. Tökéletes csapat, tökéletes közeg, tökéletes idős-fiatal arány.. A véleményem Szupi és Hetényi elmaradásáról az, meg kell értenünk.. Nem a válogatott fizeti a bérüket. De cserébe született egy új magyar hős: Bálizs Bence. Hihetetlen.. Láttam Ebel meccsen védeni, úgy érzem a következő 10-15 évre megvan a kapusunk. Még ha Pleszkán picit összekapja magát akkor megvan a kapus duonk. A mezőnyjátékosokból egyet sem emelnék ki. Mindannyian odatették magukat nagyon de nagyon. És hatalmasat játszottak.. Azért az vicces volt a 100+os Horváthot próbálja egy Japo kirakni a kapu elől..
|
|
Lundqvist |
2012. április 16. 10:20 | Sorszám: 2992 |
Csapatunk Győr elleni teljesítménye, egy 10es skálán 8,5es osztályzatot érdemel nálam. Ez a Győri balettintézet.. Jobb játékosokkal rendelkezik, ezt sajnos be kell ismernünk. De mégis partnerek voltunk a meccs szinte teljes idején. Iványi kartárs ténykedése mindennemű következetességet nélkülözött.. Vargát a cseréje előtt 20mp-el ki kellett volna állítani labda elrúgásért 2. sárgával... A gól előtti összefejelés.. Maga a vicc.. Puhl Sanyi is hihetetlen.. Kitalálta a harmadik félidőben szándékos fejelés volt... Puhl úr én elhiszem kell a hakni, de szakértőnek is utolsó és mindemellett saját magát járatja le.. No komment..
|
|
Lundqvist |
2012. április 10. 07:38 | Sorszám: 2973 |
Amikor azt mondta ezt a meccset az első félidőben agyon nyerhették volna teljesen igaza volt.. Első félidei teljesítménye a csapatnak veri a 0t...Na de zárjuk le ezt a meccset. Új tippeket kérek: Ferencváros-Győr 2-1 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2012. április 09. 16:45 | Sorszám: 2971 |
Én ezt ennyire nem tudom biztosan kijelenteni... Nehezen tudom elhinni hogy 55. percig pocsékul játszunk és utána hoppá, világverő csapatunk van... A 3 pontnak őrülök. Mindemellett Pruknerről azt hittem agyvérzést kap... A 3. gólunk után.A Dodi azt mondta az interjúban a kezét a tűzbe tenné a csapattársaiért nem bundáztak... Ezt szerintem a mai csapat egy tagja sem merné megtenné..
|
|
Lundqvist |
2012. március 25. 20:04 | Sorszám: 2906 |
Barátom, Itt a Dodival készült műsor youtube os linkje, remélem sikerül megnézned. http://www.youtube.com/watch?v=KBJYka9Lgko A meccset nem értékelném.. 190es a vérnyomásom...
|
|
Lundqvist |
2012. március 22. 09:17 | Sorszám: 2880 |
Lehet barátom igazad van.. Én rövid elmúlt fél-1 évemből sok jót nem tudok mondani az orvosokra..
|
|
Lundqvist |
2012. március 22. 08:49 | Sorszám: 2877 |
Sajnálatos módon családon belül látom az egészségügyünk helyzetét.. Megint nem a megfelelő oldal kapta az emelést.. A betegápolók még mindig alamizsnáért csinálják a munkájukat.. És ezen nem nagyon akarnak segíteni... 1-1 alkalommal "kiszúrják" a szemük, aztán csend karácsonyig...Orvosok: Egyet értek Tutussal abban vannak normális orvosok. Csak ez a magyar orvos társadalom 15%a akiről csak úgy tudsz hogy valaki mesél róla... A maradék 85% kóklerrel meg találkozhatsz nagy %ban ha elmész orvoshoz.. És a legszebb ezt a sok férget még a törvények is védik.. Bármit elszúrnak neked kell bizonyítani hogy elszúrta nem neki hogy nem.. Ezért van kis hazánkban 5-6 műhibaper amiről lehet hallani.. Múltkor olvastam egy műhibaperes fórumot: 19 éves lány térdszalag szakadás, műszalag beültetés. A lány adott időpontban 23 éves volt és nem tud járni, a mű szalag "felszívódott" és a doki rögzítésének hála a lánynak kevés esélye arra bot nélkül élhessen. De mint kiderült azzal hogy aláírsz egy műtét előtt egy papírt bármit megtehetnek veled a műtőben mert minden saját felelősségre megy.. Picit vicces..
|
|
|
Lundqvist |
2012. március 22. 08:17 | Sorszám: 2872 |
Erről a meccsről lemaradtam, másnap nézem a déli híradót otthon. Ott láttam  Ennyit a New Jerseyről :P Szegény Fidónak el sem merem mondani mi történt a csapatával  A Rangers playoff résztvevő :P És ha minden összejön megnyeri a főcsoportot
|
|
Lundqvist |
2012. március 21. 18:53 | Sorszám: 2868 |
Ez egy kicsit másabb. Bár bevallva az édesapja sztoriját én még nem hallottam.. De azért durva megvolt az igazolás csak más spíler meccs könyvében.. Kicsit vicces... + Bunyóba keveredik és gyorsan kirúgjak.. Mai Magyar Futball valóság
|
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 16:49 | Sorszám: 2815 |
Természetesen Önnek és Kedves Fiának is Jó Egészséget Kívánok!
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 16:46 | Sorszám: 2814 |
1, A lokál patriótizmussal semmi gondom. 2, Ha magának az büszkeséget okoz megnyerettek önökkel 5ből legalább 3 bajnoki címet nyomva a drága csapatát akkor gratulálok hozzá! 3, Vidéken élnek tehetséges emberek, tény, aláírom. 4, Szerénység? Azért ezt vicces hallgatni egy olyan csapat szurkolójától akik azt hiszik egy azaz 1 Bl szereplés és 0 pont -14es gólarány miatt nekik JÁR egy új stadion... 5, Maga szerint a drága Debrecen szurkolók nemesebbik felét hogy védik Budapesten? 6, A 2011es költségvetésből kapott 1,25milliárdot amit az áfa-előirányzat megemeléséből finanszírozna. Link: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wgHA49dnk5YJ:www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101119-2011es-koltsegvetes-fidesz-kdnp-modosito-inditvanyok.html+nagyerdei+stadi on+fenntart%C3%A1s+2011+1+milli%C3%A1rd&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=huUi.: "ha nem tudja akkor meg kérjen elnézést azért, hogy rémhíreket terjeszt, ez lenne a minimum" Rémhír? Ez attól nagyon messze van. A rém hír maguknak az ha a Bl csoportkörbe jutásért jön játszani a Levszki Sofia.. Na az a rémhír..
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 15:22 | Sorszám: 2810 |
"A debreceni polgármester a debreceni Nagyerdei Stadion és környezetének rendezésére is adna plusz 1,25 milliárd forintot." Nem 1,5 milliárd hanem csak 1,25Milliárd.
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 15:16 | Sorszám: 2809 |
Ja, hát persze.. Szegény hátrányos helyzetű Debrecen... Zokognom kell az összetört villamosaitokon, mivel akármikor mennek a Fradisták oda és nem csak oda, szinte mindenhol gyalogolhatnak a stadionig, mert elég kevés tömegközlekedési eszközre szállhatnak fel..Ui.: Mi honnan kérhetünk támogatást a kulturált szurkoló táborok okozta anyagi kárért?? Írja már meg nekem kérem.
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 14:57 | Sorszám: 2807 |
Igazad van de akkor meg naponta menne az MLSZ hez sírni a sport TV, mert nem tudják adni a halálian érdekes holland meccseit, amiket míg Balázska ott játszott érthető volt de most már nem érthető.. Az egy dolog hogy mennyi villanyt de hogy mennyivel többen lennének kint.. Én még emlékszem bőven de. 11es kezdésű meccsekre. Rtl közvetítés időszaka alatt..
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 13:52 | Sorszám: 2805 |
5ablak ok, A rendszerlefagyásról a rendszer gazda tehet és nem tudom elhinni nem tud egy atom biztos rendszert összerakni..
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 13:38 | Sorszám: 2804 |
Ja bocs biztos az idénre már megkapott 1,5Milliárd forint "stadion fenntartási támogatás" amit megszavaztak nekik biztos a disznószaros pályájuk fenntartására kell..
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 09:36 | Sorszám: 2799 |
A 2. gólnál ott volt a hiba a BZ próbálta menteni a Kulcsár megcsúszását és hibásan belépet mögé. Ha 1 lépéssel jobbra van lepattan róla a lövés.. Kunsági semmit nem látott a labdából.. Csak mikor már szállt a sarok felé...
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 07:29 | Sorszám: 2797 |
Értékelésem a tegnapi meccseinkről. Focistáink: Megmondom az őszintét, felmentem üllői129re és elolvasva pár magvas hozzászólást rá kell jönnöm vagy én vagyok nagyon hülye vagy nem tudom de vallom ez a csapat nem volt olyan rossz mint ahogy jó páran lefestik... Kunság Kulcsár Busai Junior Klein kimondottan pozitív meglepetést okoztak. Ehhez képest Juniort úgy húzzák le mint az állat.. Miért??? Tudjuk róla nem hibátlan de tegnap ment mint egy oroszlán. Kis Beliczky is ügyesen szállt be. Ami viszont igaz nem a Pölö meccse volt. Ez van uraim. Az állami milliárdokkal megtámogatott Láki vért pisálva nyert 2-1re... Lányaink: Ide képzeljetek mindent ami Szuperlatinusz. Csodálatosak voltak, ellenállhatatlanok, első félidőben precízek, Másodikban érthetően elfáradtak, bár jelentkezzen aki ennyi rohanástól amit az első félidőben csináltak nem fáradt volna el.. Engem szerintem oxigén palackkal kellett volna pályára tolniuk.. A második félidői bíráskodással a drága szlovák fütty(k)ösök jelezték mire várhatunk oroszországban.. Ez a tovább jutás még nincs meg!!! Egy lábunk már ott van, Már csak a másikat kell mellé tennünk.  A visszavágót a Digi adja szombaton! Amint lesz róla Link belinkelem, de az péntek előtt kizárt megjelenjen.
|
|
Lundqvist |
2012. március 04. 07:21 | Sorszám: 2796 |
Azért abból ne indulj ki meccs után 2 órával nincs még beírás.. HA mindenki első méregből beír mindent amit akkor gondol abból nem sok magvas gondolat jön ki...
|
|
Lundqvist |
2012. március 03. 11:10 | Sorszám: 2794 |
Bocs csapda Barátom, de nem értek veled egyet. Primeau egyetlen hibája az volt hogy nem tudta a csapatot a kinti 6-4 után felrázni.. Itthon az 1-2s buktánál a liga legjobbja Sofron, Még a kaput sem találta el 60 perc alatt.. A kinti utolsó meccs meg ahogy a nagy könyvben meg volt írva.. Olyan hazai pályát fújtak.. Kiállítási arány a vége előtt 1-8 volt és nem a volán volt egyszer hátrányba.. A végén sorozatba dobták rájuk. Mindenért... Ez van amikor Piere Pagei a liga döntő bizottság tagja mindemellett a Ljubjana elnöke.. Pár dolog: Lemaoreux szándékos ütésért kapott 2 meccs eltiltást, amit felfüggesztettek mondván szándékosan provokálta a Horváth. Ok, de a bírót ütötte meg nem a Horváthot.A Volános Pratt palánkra lökésért Végleges kiállítás 2 meccs eltiltás. Amit aztán a döntő bizottság nem talált megalapozottnak de azért a 2 meccs életben maradt.. Tipikus széllel szemben pisálás.. Amit mi itthon élünk át fociban ők Osztrákoknál hokiban...
|
|
Lundqvist |
2012. március 03. 08:16 | Sorszám: 2792 |
És eljött a mai nap! A nap amikor 2 sportágban is helyt kell állnunk, sőt mind 2ben győznünk kell!! Egyik sem lesz könnyű.... Focistáink az agyonsztárolt Lákival kell hogy megküzdjenek. Nem lesz könnyű de győzelemmel kell kezdenünk a tavaszt ha el akarunk jutni olyan helyre amiről csak álmodozunk. Lányaink ma nemzetközi meccset játszanak a Zvezdával. Hihetetlen nehéz lesz, jó játékosokból állnak és egy nagyon jó edző irányítja őket Zovko személyében. Bármilyen nehéz is lesz nyerni kell!!! Gólokkal!!! Ma mindenhol zengjen a HAJRÁ FRADI!!! A legújabb motivációs video a focistáknak: http://www.youtube.com/watch?v=0eOgzKC522A&feature=related
|
|
Lundqvist |
2012. március 02. 09:07 | Sorszám: 2775 |
Erre nem is lehet... Amiért hosszú éveken át dolgozott pár gerinctelen ember eladta pár ezer euroért... Megérte az a pár ezer euro egy embernek az életét?? Kizártnak tartom... Jó ember volt aki a munkájának élt.. A magyar futballnak hatalmas veszteség...
|
|
Lundqvist |
2012. március 02. 08:13 | Sorszám: 2773 |
Íme a bundabotrány első igazi áldozata.. http://focinews.com/2012/03/02/r-i-p-kutasi-robert/ Minden egyes bundázó játékos aki a csapatában játszott felelős a halálért. A döntést ő hozta meg... Nyugodj Békében..
|
|
|
Lundqvist |
2012. február 28. 08:39 | Sorszám: 2760 |
Erőteljesen azt érzem bár még nem nagy nevek az újonnan igazolt játékosaink de egy fergeteges Fradi Tavaszt érzek.. Amit természetesen nem lehet mással kezdeni mint Győzelemmel!FTC - DVSC 1-0 mackó 0-1 Marco 3-1 Tankcsapda 1-2 Onogur 0-1 Tutetem11 H Profikám 2-0 Lundqvist (Somália és Beliczky)
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 13:09 | Sorszám: 2717 |
Kedves Chuck Norris! Arra kérnénk légyszíves csukd be a mélyhűtőd.Köszönettel: Egész Európa
|
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 10:15 | Sorszám: 2712 |
HA még csak dupla annyi ideig tartana  Mint aglomerációban lakó pontosan átérzem a dolgokat. Nem véletlenül gyűlölöm a havat.
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 10:04 | Sorszám: 2707 |
Mi meg igazoltunk gyirmotról tegnap. Lanner Bence nevü spillert. Én nem hallottam róla. de Mlsz adatbázis szerint tegnapi nappal jött..Zte.: Nagyon őrülök, és így kaptak fél évet egy erős befektetőt sikerüljön szerezni. Sok játékos fizu csökkentésbe is belement csakhogy maradhasson a csapatnál
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 09:54 | Sorszám: 2703 |
Ja, ha klasszikust idézel Barátom akkor rendben
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 09:44 | Sorszám: 2699 |
Barátom, tudod az én szüleim azt mondták mindig, eljössz egy munkahelyről úgy gyere el hogy ha a sors úgy hozza vissza tudj menni. Na tegyük fel neki a Ferencváros a munkahelye volt. Nekünk jóval több, de ez itt most nem lényeg. Szerinted barátom ezek után mikor fogadnák jó szívvel??Elhiszem fiatal, fiatalabb mint én, de az ő korára lennie kéne agyának...
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 09:10 | Sorszám: 2697 |
Érdekes kijelentést tett Tóth Bence a Sport Tv-ben. Egykori középpályásunk kijelentette, hogy Pápán sok jobb a csapategység mint amit eddig tapasztalt az élvonalban és ezt nagyon élvezi. Tóth szerint ez annak is betudható, hogy kevesebb a légiós, és ezen külföldi játékosok is tudnak már magyarul, így nincsenek klikkek az öltözőben.NA idefigyelj Bence, legnagyobb szívfájdalmam hogy egy lufi voltál. A kedvenc játékosom voltál, bíztam benne befutsz nálunk, nem egy Lipi szintre de befutsz. De te Lufi maradtál. És most hogy elkerültél innen elkezded a dumádat nyomni... Ha nincs a FERENCVÁROS, te most mehetnél a megye 3ba mert ember nem ismerne. Csak egy fiatal lennél aki eltalál 1 labdát és szevasz... Remélem az érdekedben, sosem térsz vissza...
|
|
Lundqvist |
2012. február 17. 09:03 | Sorszám: 2696 |
"Beliczky Gergő távozott tőlünk úgy, hogy én nem tudtam róla, azt pedig most hallottam, olvastam, hogy Kulcsár Dávid is megy. Ezekről én nem tudtam, de biztos majd időben tájékoztatnak arról, hogy miért meg hogyan. Aki marad, azzal készülünk, de nem tudom, mit hoz a jövő vagy milyen formában –fogalmazott a tréner." By Urbán.Állítólag egy szót nem tudott arról eljön tőlük Beliczky és Kulcsár.. Na ha ez igaz kizárt csak így fogadta volna, max 30-40 anyázás után.. Nem baj Urbán.. Nagy gáz van hívd fel a kis kedvenc Luzer Fcd lehet páran beférnek a csapatba
|
|
Lundqvist |
2012. február 16. 11:44 | Sorszám: 2692 |
Röviden, hihetetlen  Jó Fradi hoki... Ahhoz milliárdok kellenének barátom ) Az egyetemes hoki érdekeit nézve szűkség van egy jó Ferencvárosra, de hogy megfelelően jók legyünk ahhoz külföldi bajnokságban kéne indulnunk..Rengeteget lehet fejlődni de ugye bár kb annyi pénzbe is kerül.Bréking News: Kulcsár visszatér hozzánk, 2,5 évre szerződés aláírva... Majd meglátjuk...
|
|
Lundqvist |
2012. február 16. 09:51 | Sorszám: 2688 |
Napról napra meglep a srác  Alig várom egyszer A csoportosok lehessünk és láthassam élőben védeni...
|
|
|
Lundqvist |
2012. január 05. 17:49 | Sorszám: 2522 |
Megmondom öszíntén, Ferencvároson kívül, az Alba hokisait szoktam nézni, de csakis az EBEL-ben. Az ő szurkolóik kb olyan örültek mint mi csak kisebb mennyiségben  A bűntetésről: Egy magáról megfeledkezett p*cs egyetlen megfontolatlan mozdulata került a Volánnak 3000 euróba. A büntetést olcsón megszámolták, de 5000 euró fűggőben maradt még nekik. Az EBEL pedig rengeteg pénzbe kerül.. Úgy is asszem az utazás 50%át fedezik az biztos de lehet 100%át.
|
|
Lundqvist |
2012. január 04. 13:13 | Sorszám: 2503 |
Meg is van itthon videón.  A 2 gól nagyon hamar jött egymás után de abban biztos vagyok ha ezt a teljesítményt állandósít(om) akkor kupa döntő lesz a vége..
|
|
Lundqvist |
2012. január 04. 13:11 | Sorszám: 2502 |
Ilyen (volt) a Fradi-szív! Hiteles beszámoló. Elolvasni még a futballtörténet iránt kevésbé érdeklődőknek is érdemes. A Fradi hetven éve ilyenkor jobban állt, mint most, de a jelenleginél jóval nagyobb válsághangulat uralkodott a klubnál. Hiába, még más mércével mértek… Az NS is próbálta körüljárni a témát, és ennek részeként felkereste a csapat egykori kiváló csatárát, a már civilként élő Takács II Józsefet – azaz nem mást, mint a magyar élvonal történetének második legtöbbszörös gólkirályát, aki Bene Ferenchez hasonlóan ötször végzett a ranglista élén, és egyedül a hétszeres győztes Schlosser Imrét nem érte utol. Az elérzékenyülő legendát a Fradi-szellemiségről kérdezte a lap. Az NB I kettővel korábbi kiírását nagy hajrával nyerte meg a Ferencváros, az előzőt pedig már utcahosszal. Az új, 1941–1942-es idény előtti nyáron a Szent István-kupában 7:1-re kiütötte a bajnokságban tavasszal mögötte ezüstérmes Újpestet – a másik nagy riválistól, az ellehetetlenített Hungáriától (MTK-tól) ekkor már második esztendeje nem kellett tartani –, majd az első fordulóban 11:5-re megverte a Kispestet. Igaz, utóbbi meccs kapcsán rögtön megindult a méltatlankodás, „hogyan kaphattak öt gólt” egy ilyen ellenféltől – aztán az ősz folyamán hat vereséget is összeszedtek, és a félidőben csak a 6. helyen szerénykedtek, hatalmasnak minősülő, nyolcpontos hátránnyal az éllovas mögött. Meg is kongatta a vészharangot a klub, a szurkolók és a sajtó egyaránt. (Egyébként valódi következmény nélkül, mert a hatból végül tíz kudarc lett, a lemaradás pedig 13 pontra nőtt a végső győztes WMFC Csepelhez képest – az 1944. őszi nem hivatalos bajnokságot nem számítva a Fradi épp egy nyolcéves aranyszünet elején járt ekkoriban… . A Nemzeti Sport az 1942. január 4-én készülő számában – a téma sokoldalú tálalása jegyében – nem mást faggatott, mint a klub 1904-es születésű, tehát akkoriban 38 esztendős egykori sztárját, Takács II Józsefet. A beszélgetés felelevenítése előtt azonban összefoglaljuk, ki is volt ő. A „kis Taki A „kis Taki”, a szintén válogatott Takács I Géza („Mari néni” öt évvel fiatalabb öccse a tempofradi.hu jellemzése szerint „minden idők legkiválóbb magyar csatárainak egyike – pedig csak jobb lábbal tudott lőni és a fejjátéka sem állt arányban az erényeivel. Nagyszerűen cselezett, kivételes érzékkel foglalkoztatta a szélsőjét. A kapu előtt páratlanul találékonynak, szemfülesnek bizonyult, minden helyzetben feltalálta magát. Ösztönösen jól helyezkedett, szinte megérezte a labda várható útját. Góljainak nagy részét közelről szerezte, de a távoli lövései is veszélyt jelentettek. A legreménytelenebb esetekben is rárajtolt a labdára, mindig számított a védők, illetve a kapus hibájára. Óriási népszerűségét azonban nemcsak képességeinek és góljainak, hanem példás emberi magatartásának, szerénységének is köszönhette.” Takács II már a Vasasban, az amatőrkorszak végén gólkirály volt, és évek óta válogatott (megjárta például az 1924-es olimpiát, de ott nem játszott, így kimaradt az „egyiptomi csapásból” , amikor 1927 nyarán a franciák 13:1-es elveréséből hat góllal vette ki a részét – az ellenfél kapusa utána le is mondta a válogatottságot… Másik nagy címeres mezes meccse 1930-ban a németek elleni mesterhármas volt (3:5). Tíz év alatt összesen 32-szer szerepelt a nemzeti együttesben, és 26 gólt szerzett. A gallok elleni parádét követően az új szezont már a Ferencvárosban kezdte, ahová a bátyja után ment, majd az idény végén nemcsak magyar bajnoknak és ismét gólkirálynak mondhatta magát, de a KK-t ugyancsak megnyerte a zöld-fehérekkel, miközben tíz találatával a tekintélyes nemzetközi sorozat legjobb mesterlövésze is lett. Még kétszer volt a Fradival az NB I legjobbja, utoljára a százszázalékosan teljesített 1931–1932-es évadban, amikor személyes legjobbjaként 42 góllal zárt az élen. Az ő hétéves időszakához kötődött a Ferencváros legendás T-betűs csatársora – Táncos, Takács II, Turay, Toldi, Kohut –, amely az elnyert címek mellett a nevezetes dél-amerikai túrán is terjesztette a magyar futball hírét, amikor a világ legjobbjainak tartott Uruguayt is legyőzte Montevideóban. Ötször végzett az NB I góllövőlistájának élén, és nemegyszer egymaga többször talált be a riválisok hálójába, mint egyes középcsapatok komplettül… 1934-ben, harmincesztendősen fejezte be a profi karrierjét, de kisebb csapatokban még sokáig játszott, aztán alsóbb szinten edzősködött. 1983-ban, az FTC örökös bajnokaként hunyt el Budapesten, ahol született is. Az alábbiakban a hetven évvel ezelőtti NS-riportot olvashatják. Ott feküdt a gépkocsi alatt. Csak a két lába látszott ki alóla. Nézegettük a két lábat. Nem közönséges lábak azok. Egy kicsit olajosak, „kacsázóra” állnak, de azért királyi lábak. Mert aki az autó alatt fekszik, király volt. Gólkirály. Most ügyesen „előkígyózik” a kocsi alól. Talpra ugrik. Az olajos arc elmosolyodik, barátságosan fénylő szemek tekintenek ránk. A kis Taki szemei. Takács Jóskáé. Nyújtjuk a kezünket. Nem fogadja el. „Csupa piszok a kezem!” – mondja, és nagy erővel dörzsöli a nadrágjához. Utána mégiscsak kezet szorítunk. – Tudja-e, Jóska, miért jöttünk? – Sejtem. Beszélgetni fogun – Szellemet szeretnénk idézni. A kis Taki gyanakodva néz ránk, de megnyugtatjuk: – No, nem kell megijedni. Nem rossz szellemet idézünk. Még csak nem is lepedőben lebegőt. A dicsőséges régi Fradi-szellemre gondolunk. – Jókor jött, szerkesztő úr. Most éppen van egy szabad félórám. Így délben, tizenkettőtől fél egyig ráérek. Más időpontban talán nem is beszélgethetnénk. Mert bizony a munkám után még pihenésre sincs időm. Tanulok, vizsgára készülök. Különösen sok a rajzolnivalóm. Itt elhallgat a kis Taki. A tekintetén látszik, hogy a múltban keresgél. Majd csendesen tovább beszél: – Bizony, az én időmben a Fradiban csak labdarúgás volt. Nem is mertem volna előállni azzal, hogy most nem játszom, mert tanulni szeretnék, vizsgázni akarok. Úgy gondoltam, hogy majd ha már nem lesz szükség a góljaimra. Majd ha kiöregszem. Amint látja, szerkesztő úr, így is cselekedtem. Különben sem lett volna szívem a formám fénykorában cserbenhagyni a családot. Mert abban az időben a Fradi egy nagy család volt. Vezetők, játékosok egyaránt. Nem volt különbség közöttünk. Nem alkottak külön osztályt a magasabb iskolát végzettek. Az iskolai műveltséget kiegyenlítette közöttünk a sportműveltség. Ha új játékos jött a Fradi családba, nem az iskolai végzettsége, származása volt a fontos, hanem a sportműveltség. Hogy mit tud. Hogy milyen lelke van. Boldog is volt abban az időben az a futballista, aki a Ferencvárosba kerülhetett. Emlékszem, hogy izgultam, amikor a szerződésem lejárt. Vajon megújítják-e? Pedig a fénykoromat éltem akkor. Nem is volt akkoriban szerződés-huzavona a Fradiban soha. Örült minden játékos, hogy szerződést kapott és játszhatott… – Mégpedig a Fradi-szívvel. Emlékszik-e, kedves Jóska, a Fradi-szívre? Mi volt a titka? – Nem is volt az titok. Hiszen mindenki láthatja. Emlékszem, egy Ferencváros–Somogy mérkőzésen már a harmadik percben megsérültem a fejemen. A bal szemem alaposan bedagadt és állandóan könnyezett. Rettenetesen szédültem, mindent kettőzve láttam. Amikor az öltözőbe vittek, az edzőm megszólalt: „Jóska, tovább kell játszanod, mert az ellenfél vezet.” És bepólyált fejjel öt perc múlva újra a pályán voltam. A B-közép zúgott: „Kis Taki! Kis Taki! Kis Taki!” Összeszedtem minden erőmet… Itt hirtelen abbahagyja a kis Taki a beszédet. Még az olaj alatt is látszott, hogy elpirul. – Szerkesztő úr, ne higgye, hogy ez volt a Fradi-szív! Nem! Nem az, amit én csináltam, dehogy, dehogy. Hanem ami ezután következett. Mert a csapat minden játékosa a mérkőzés közben, egy alkalmas pillanatban megkérdezte, hogy érzem magam. Még Amsel Náci is – azt hiszem, ő védett akkor – kiszólt a kapuból, hogy vigyázzak az összecsapásokra. Éreztem azért, hogy nem vagyok teljes harcos. Láttam, hogy a többiek igyekeznek helyettem is dolgozni. Láttam a második félidőben, mennyire akarják, hogy én is rúgjak gólt. Rúgtam is kettőt vagy hármat. Nem emlékszem pontosan. Végül 7:3-ra győztünk. A következő héten az Admirával játszottunk Bécsben. Egész héten igen rosszul éreztem magam. Rettenetesen szédültem. Nem is akartam vállalni a játékot. Géza bátyám rám szólt: „Nem a fejeddel rúgod a labdát! A lábad pedig jó.” Ugyanezt mondta Bukovi Marci is. A többiek is kérték, hogy ne bontsam meg a csapat egységét. Vállaltam, s 5:2-re győztünk. Azt hiszem, én játszottam a leggyengébben. Mégis minden társam úgy ölelgetett a meccs végén, mintha én lettem volna a mérkőzés hőse. – Ez volt hát a Fradi-szív titka… – vetettük közbe. – Ez bizony, szerkesztő úr. Abban az időben még nem volt „lovaglóizom”-fájdalom. Nem is tudtuk, mi az. Még ma sem tudom, hol van. Mindenki emlékszik még arra a Ferencváros–Újpest mérkőzésre, amelyet Géza bátyám törött lábbal játszott végig. Azt is kevesen tudják, hogy Turay Jóska gyomrát, hasát ragtapasszal szorították le, hogy meccs közben ne érezze a gyomorfájdalmát. A zöld-fehér mez eltakarta a foltozást, a közönség nem látta. A szíve hajtotta ilyenkor Suttyót, az pedig ép volt. De helyén is volt akkoriban a szíve minden Fradi-játékosnak… Elfárad a kis Taki. Megáll a beszéddel, elgondolkodik. Érezzük, hogy a lelke elkalandozott, mint egy rossz kullancs (emberfogó – a szerk.). Talán egy tíz év előtti Ferencváros–Hungária mérkőzésre gondol, amint éppen a kék-fehér védők között kígyózik a kapu felé. Vagy talán valamelyik válogatott találkozó előtt a meggypiros mezt húzza magára… Hosszú másodpercek telnek el. A vállára tesszük a kezünket. – Nem gondolja, hogy a nevével többre is vihette volna? – Nem vágytam soha többre, mint amit elértem. Van egy derék, szép feleségem, kacagó gyermekeim. És egy közös házam a Gézával. Még egyre azért vágyom, hogy teljesen megelégedett legyek. Nagyon szeretném, ha a hátralevő vizsgáim sikerülnének. Tudom, ma már eszesebbek a labdarúgók minden csapatban. Én sohasem használtam ki a sajtó áldásos hatalmát. Azon a címen sohasem kopogtattam egy ajtón sem, hogy én vagyok Takács II, a gólkirály. Visszatérve a sajtóra, megjegyzem, hogy azért én is örültem, ha dicsérnek. Igen sok sajtóbírálat fekszik a fiókomban. Olyan is akad jó néhány, amelyikben korholnak. Ezekre sem haragudtam soha. Igyekeztem javítani. Válaszolni, künn a pályán. A hálós kapu előtt. A legtöbbször sikerült is… – Mit szól a mai Ferencvároshoz? – Érthetetlen előttem az egész. Kiváló, nagy játékos ott mind. Nem tudom, mi van velük. Régen nem láttam őket. Igaz, nagyon elfoglalt vagyok, nem járhatok a mérkőzéseikre. Egy „kis” csapat, a Vasas edzője vagyok. Az ősszel játszottam is, és néha-néha még egy-két gólt is beragasztottam az ellenfelek hálójába. A meccsek után mindig érdeklődöm a Fradi eredményei után. Bizony az ősszel nem hittem a fülemnek a sok furcsa eredmény hallatán. Sok vasárnap éjjelen, amikor a család már aludt, átszóltam Gézához: „Mit szólsz a Fradihoz?” „Valami baj van ott” – felelte. „Mi baj lehet?” – kérdeztem. Felelni nem tudott egyikünk sem. Egy nagy csengő megszólal, munkára hívja a kis Takit. Megszorítjuk a kezét. Akkor vesszük észre, hogy a szemeiben könny ül. Meg is indul két csepp. Gördül az olajos arcon. Mielőtt a földre hullana, a kis Taki olajos keze letörli… – Isten vele, szerkesztő úr! Meglátja, meg fogják találni a Fradiban a bajt! Megszorítja a kezünket. Most már mosolyog. Egy gyors mozdulattal, „kígyózva” bújik vissza a beteg autó alá. Nem látszik ki, csak a két gólkirályi lába. Közel hatszáz gólt rúgott az a két láb. Egy igazi Fradi-szív pedig ott dobogott a beteg, olajos gépkocsi alatt… Befejezésül egy Takács II-höz fűződő emlékezetes történet, szintén a tempofradi oldalról. Nagy Béla, a Fradi felejthetetlen krónikása 1975-ben beszélgetett vele, és többek között a – rá egyáltalán nem jellemző – fejes góljairól kérdezte. „Egyszer engem is »belehajszoltak« egy szokatlan helyzetbe. Köztudott, hogy sportszerű játékos voltam, akit alig figyelmeztettek a pályán. Egy alkalommal mégis kiállítottak. Ugyanis – mit szépítsem a dolgot – a fejelés nem volt az erős oldalam. Egy barátságos mérkőzésen a szépszámú közönség követelni kezdte: »kis Taki, gólt fejelni!« Jól ment a játék, jó kedvem volt, így elhatároztam, hogy eleget teszek a kérésnek, de sajnos nem kaptam megfelelő beadást. Mit volt mit tennem, ki kellett cseleznem az egész védelmet, elfektettem a kapust, majd megállítottam a labdát a gólvonalon, letérdeltem és befejeltem. A közönségnek nagyon tetszett, a játékvezetőnek viszont kevésbé. Komolytalan játék miatt kiállított. Hát, ezt is kevés gólszerző élhette meg…” Íme, egy klasszikus sztori egy igazi klasszistól. Csoda-e, hogy a manapság már átalakításra váró, akkor azonban még vadonatúj Üllői úti stadion FTC–Vasas nyitó mérkőzésén (azaz számára stílszerű párosítás mellett) 1974-ben ő végezhette el a kezdőrúgást, azaz – hetvenévesen – a „kis Taki” labdaérintésével indult a futball a híres arénában? forrás: NS Nagyon nagyon jó írás. Bár tényleg lenne 1-2 ilyen játékosunk.
|
|
Lundqvist |
2012. január 02. 09:32 | Sorszám: 2481 |
Ez igaz barátom, és például nem történhet meg még egyszer az a szégyen hogy 1 ember miatt nem lehet nézni tvben a FERENCVÁROS nemzetközi meccseit.. Ha már csak ezt elérjük az már hatalmas siker.. Sok munka van még hátra de abban biztos lehetsz barátom: Aki eddig sem csípte az Orosz-Kubatov párost az ez után is csak a hibát fogja keresni... Nem hibátlanok, ez tény. De mióta az eszemet tudom, ennyit még egy főnök sem tett a klubért abba biztos vagyok.. Javíts ki ha tévedek barátom
|
|
Lundqvist |
2012. január 01. 17:38 | Sorszám: 2477 |
Nem vagy az egyetlen aki nem csípi Várszegit. És ami irtó fontos. Meg kell nézetni a törvényt egy szakértővel. Mert az tényleg jó kérdés amíg nincs megegyezés addig hogy oszlik meg %ban a tulaj és köztünk a dolog.Igazából ezek a marketing jogok nem nagy dolgok. De rengeteg pénzt jelenthet ez nekünk. Tvs közvetítések, Fradi termékek és ami igazából az én 5 éves vágyam WEBSHOP!!!! Utóbbiban rengeteg pénz lenne.. De megnyugtat ezt a vezetésben is látják
|
|
Lundqvist |
2012. január 01. 17:01 | Sorszám: 2475 |
Ezt picit eltúloztad. Az tény a jogokat használhatjuk, de a tulaja Várszegi, akivel meg kell egyeznünk az árban. Ami viszont nem lehet drágább a piaci értéknél. Idézve Kubatov szavait.Úgyhogy örömre van ok, de azért ez nekünk tuti pénzbe fog kerülni.
|
|
Lundqvist |
2012. január 01. 12:45 | Sorszám: 2471 |
Fradi Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!! A mai nappal minden jog újra a FERENCVÁROSÉ!!!! Új oldal van: www.fradi.hu Ez az új hivatalos oldal!!
|
|
|
Lundqvist |
2011. december 24. 05:55 | Sorszám: 2443 |
Talán annyi nem a balhéról kéne szólnia a Karácsonynak.. Áldott Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden Ferencváros Szurkolónak és itten Fórumozónak és Családjuknak! MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!! o/
|
|
|
Lundqvist |
2011. december 08. 13:48 | Sorszám: 2413 |
"Magyarországnak most arra van szüksége, hogy felhalmozzon egy igazán magas szintű szellemi tőkét" Jóember... Az összes magasan kvalifikált egyetemet végzet ember 75%a ott ül a munkanélküliek között... Mert ők 150-200ezer alatt nem akarnak dolgozni... Talán az agyukat mossák picit át.. Ennyi... És így a stadionokra is marad pénz...
|
|
Lundqvist |
2011. december 05. 13:18 | Sorszám: 2407 |
http://focinews.com/2011/12/05/nem-lattuk-meg-ilyennek/ A képeket nézve pár megállapítás: - Pölő egy vadállat..  - Otten kedvesen visszahelyezte a kapust a földre mikor erre megkérték - BZ arca az utolsó képen.. Kb ölési kedve volt az arcát nézve.. Öröm a dologban végre képesek egymásért kiállni
|
|
Lundqvist |
2011. december 04. 20:37 | Sorszám: 2406 |
Döme nem tehetett mást a cseréken kívül.. Jova.. Hibázott, de a csabai földmunkás is esni akart.. Bíró..: Annyi esze van mint a chilei import cseresznyének..Egy dolog zavar.. Az hogy ez az utolsó csabai hentes kutya, még kérkedik is a sérüléssel amit a Kleinnek okozott.. Kishaver.. Nálam előjegyzésed lenne egy 2s lábszártörésre... És ime a bizonyíték: http://focinews.com/wp-content/uploads/2011/12/balogh1.jpg Röviden no komment..
|
|
Lundqvist |
2011. december 01. 12:27 | Sorszám: 2391 |
Kérdéseidre megpróbálok kielégítő választ adni  1, Azt például lehet tudni, hogy a netes fogadási rendszerben hogyan adóznak a résztvevő felek?A netes számládról való leutaláskor vonnak le kezelési költséget adó ügyileg elméletben ez olyan lenne mint a szerencsejáték azaz elég nagy az adókulcsa, a levonás elvégzését nem tudom ki végzi. 2, Adót cég anyaországa ellenőrzi és elég sűrűn. Adott ország adóhivatala. És napi szinten követik a bankszámlamozgást a megfelelő szervek. 3, Bankok? Utalást nem tagadhat meg mert az nyeremény. Maximum megtudja jelöltetni és ellenőrzik a pénz útját. De pl. átutalási rendszerrel (Western Union) nem lehet nyereményt utalni mert megkötés a magánszemélyes utalás. (magánszemély magánszemélynek) 4, Én alsóm még nem kérték el.. És hidd el barátom azt sem a bank akarja tudni hanem fent akarják a Kossuth térnél abban a szép nagy épületben... Összeghatártól függnek a dolgok.. És onnan tudom azok a szabályok rám is vonatkoznak mint Bank-szektorban dolgozóra.
|
|
Lundqvist |
2011. december 01. 09:50 | Sorszám: 2383 |
Igazából azt kell eldönteni, mit akarunk. Hogy 3 kishal elvigye a balhét akik helyett 3 nap alatt találnak másikat, vagy menjünk feljebb és keressük meg a gyökerét a problémának. Ha már teszünk valamit vallom inkább az utóbbit. Fognak még nagyobb fejek is porba hullani.. Ha ez minket elkerül (amit remélek) az csodás lesz
|
|
Lundqvist |
2011. november 30. 21:02 | Sorszám: 2378 |
"Információink szerint a Videoton-Haladás MK-mérkőzést követően a rendőrök elvitték Aczél Zoltánt, a vendégek szakvezetőjét." Hullnak a fejek...
|
|
Lundqvist |
2011. november 30. 16:10 | Sorszám: 2377 |
Most olvastam  Beszarás..
|
|
Lundqvist |
2011. november 29. 18:01 | Sorszám: 2368 |
Holnapi napra tippek: békéscsaba-FERENCVÁROS 0-2 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. november 29. 18:00 | Sorszám: 2367 |
Látom a kulturális szinted megütötte a plafont..
|
|
Lundqvist |
2011. november 28. 14:19 | Sorszám: 2355 |
Mackó, magában eme diskurzus nem a tv kamerája elé való.. De megnézném amikor az ellenfél egy akár győzelem után is, nyilatkozat közben anyáznák a mi rendezőink.. Bár lehet ez származási kérdés... Vagy neveltetés.. De tuti a csávó állkapcsát 4 felé törtem volna
|
|
Lundqvist |
2011. november 28. 13:34 | Sorszám: 2353 |
Az a rengeteg Ferencvárosi Sál. Nem elég indok?  Mert ennek az adag szekus állatnak bőven sok is..
|
|
Lundqvist |
2011. november 28. 13:32 | Sorszám: 2352 |
http://focinews.com/2011/11/28/szep-volt-dini/ Egy dolog... Te, te suttyó aki beszólni tudsz de az ellenfeled nem tiszteled... Máskor ezt a kedves szöveget ha mered közöld a tábor előtt.. Betépnek és garantálom a szüleid ledarálva kapnak vissza.. És Dini: SZÉP VOLT !!!!  Megint csak velünk foglalkoznak mikor mondták hogy a briosgyőrnél 5-6 bunyó is volt.. Ennyit tudtok..
|
|
Lundqvist |
2011. november 28. 09:33 | Sorszám: 2344 |
Barátom.. Nem a fideszoton győzelmére fogadtál?? Inkább dobtad volna a pénzt a Dunába
|
|
Lundqvist |
2011. november 27. 10:31 | Sorszám: 2330 |
Barátom )) Tisztesség meg pénzügy.... Ezek amíg világ a világ nem járnak együtt... A vicc az egészben az hogy az Unió nem akarja ezeket a drága hitelminősítőket figyelembe venni, de mégis megteszi.. Bár nekem fura egy retardált országban akiknek egy juhász kell hogy tereljék őket, miért adnak a véleményére.. És sajnos Eftársak, rengeteg rengeteg a buta magyar ember is... Napi szinten látom van 50-100 eurója és örül egyre feljebb megy... Miközben otthon várja a banki elszámolás a chf hitelről amit pedig any*zva olvasgat.. És ha elmagyarázod neki ezek kéz a kézben járnak akkor meg szidja a világot... Na búskomorság és pénzügy vége.  CSapatunk: Bármennyire is hihetetlen Győzelmet várok: Dvtk-FERENCVÁROS 1-3
|
|
Lundqvist |
2011. november 13. 17:11 | Sorszám: 2225 |
Ez igaz.. És bármennyire is védjük magunkat, a testünk használódik... És egyszer megálljt fog parancsolni... Sajnos..
|
|
Lundqvist |
2011. november 12. 11:35 | Sorszám: 2223 |
Tegnapi NS ben volt egy 2 oldalas cikk a kis Flórival. Engem is a dologban az vágott mellbe, hogy a műtét sikeres volt, és mégis ez történt... Pár dolgot ami biztos.: - Nem a műtőt koszorú ér adta fel a szolgálatot. - Flóri bá 2 szívinfarktust cipelt ki lábon.. - A műtét 97%os sikerességgel végzik. Kérdem én, ha egy életmentő műtétnél 97% esély van a sikerre, akkor ki az aki nem vállalja be??Jöhetnek okoskodók és jönni is fognak.. Akik majd pro és kontra bizonygatják az egészet.. De ha az ország 2 legjobb szívsebésze végez el egy műtétet és a család is 100%ban biztos mindent megtettek az Édesapjukért akkor mi számít??
|
|
Lundqvist |
2011. november 07. 11:41 | Sorszám: 2202 |
Én csak a saját oldalamról tudok beszélni.. Nem értem miért kérték fel Csányit hogy beszéljen.. Miért pont ő.. Fejből tudok 10-15 embert aki beszélhetett volna helyette, aki ismerte is a Császárt. Engem zavart. Mert teljesen lélektelen volt, felolvasott egy papírt és ennyi.Más nem tudom mire gondolt de engem ez zavart..
|
|
Lundqvist |
2011. november 07. 08:01 | Sorszám: 2199 |
A megemlékezés gyönyörű volt. Engem egy dolog zavart picit de erről sem mi tehetünk.. A temetés nagyon megható volt. A meccs előtti képek pedig lélegzet elállítók.. És a fiaink is mindent megtettek a pályán, méltóképpen búcsúzhassanak. Sajnos most nem jött össze úgy ahogy akarták. Nyugodj Békében Császár..
|
|
Lundqvist |
2011. november 06. 21:36 | Sorszám: 2195 |
Magyar Kupában Békéscsabát kaptuk. A meccsről nem írnék mert a Paks játékát csak 30-40 káromkodással tudnám leírni... A mai napon ezt nem tenném meg, majd holnap...
|
|
Lundqvist |
2011. november 04. 11:10 | Sorszám: 2175 |
Egyetértek Profival, Győzelmet várok, de a számszerű eredmény lényegtelen.
|
|
Lundqvist |
2011. november 04. 11:08 | Sorszám: 2174 |
Szervusz Barátom! Az is igaz hogy legalább nem talált fent süket fülekre a sok-sok megemlékezési ötlet. De azért köszönet jár a szponzoroknak is. Holnap megpróbálok elszabadulni az otthoni malomkerékből, és elmegy leróni a Tiszteletem ennek az Országnak a legnagyobb játékosa előtt. Nyugodj Békében Császár...
|
|
Lundqvist |
2011. november 03. 10:14 | Sorszám: 2166 |
http://focinews.com/2011/11/03/feketeben-jatszunk-vasarnap/ Vagy a Mai NS-ben megtalálod. Szurkolói kérés volt, mint ahogy az is kezdés előtt minden reflektort le fognak kapcsolni, 1 percre. És csak a gyertyák fognak égni. Remélem sikerül is kivitelezni.
|
|
Lundqvist |
2011. november 03. 09:08 | Sorszám: 2164 |
Pár dolog amit a hétvégi meccsről és az előtte levő megemlékezésről tudni kell: - Mindenki vigyen magával legalább 1 gyertyát a meccsre. -Szombat reggel 9 és este 6 között lesz a Császár felravatalozva a pályán. -A vendég szektor felől lehet bemenni, és a nagy parkoló oldalán kimenni. (A ravatalhoz) - A csapat fekete mezben játszik. -Erre az egy meccsre felfüggesztik a Szurkolói kártya rendszert. Eddig ennyi információt lehet tudni...
|
|
Lundqvist |
2011. október 31. 10:48 | Sorszám: 2161 |
A tegnapi meccsről írtam volna pár gondolatot.. De ez a szörnyű hír a tegnapi győzelmet teljesen értéktelené teszi...
|
|
Lundqvist |
2011. október 31. 10:04 | Sorszám: 2158 |
Felfoghatatlan.... Nyugodj Békében Császár... Legyen neked könnyű a föld.
|
|
Lundqvist |
2011. október 30. 11:00 | Sorszám: 2156 |
Jó Reggelt Uraim! CSAK A FERENCVÁROS!! Állítólagos infók alapján, nemsokára egy újabb szponzorunk lesz... Egy autógumi gyár... A nevét nem írják le de Magyarországon rengeteg van mint tudjuk.... Röviden: Nagyon JÓÓÓ Lenne  És állítólag nem rövid távra terveznek. Reméljük hamarosan végre lesznek konkrétumok is..
|
|
|
Lundqvist |
2011. október 28. 13:22 | Sorszám: 2141 |
Hát barátom, már egy ideje nem nagyon követem szemmel az eseményeket. Nem tudok hajnalozni otthon. Sok a Meló. De úgyis előrébb végzünk mint ti. :P
|
|
Lundqvist |
2011. október 28. 13:18 | Sorszám: 2140 |
Siófok - Ferencváros Vasárnap 18 óra1-2 mackó 1-2 Profikám 0-3 Lundqvist (Jova for President!!!)
|
|
Lundqvist |
2011. október 26. 17:43 | Sorszám: 2097 |
Azért 3-0nál valószínű picit bealudtak a fiúk, Döme fix kiabált 1-2t velük és rájöttek még meccs van
|
|
Lundqvist |
2011. október 26. 13:42 | Sorszám: 2089 |
Tegnap még a Ranilovic vagy Végh párharcról volt szó, hogy ki véd. De ma reggel jött az engedély Jovára.
|
|
Lundqvist |
2011. október 26. 13:34 | Sorszám: 2087 |
Teljesen úgy lépünk pályára. Az mlsz engedélyezte Jova játékát. Sport M adja. CSAK A FERENCVÁROS!!!! o/
|
|
Lundqvist |
2011. október 26. 13:31 | Sorszám: 2086 |
Én még bízom azért abban van felvétel és az ilyen barmot valahogy elkapják. Igazából mint szurkoló erre nincs megoldás, mert te a meccset mész ki nézni nem azt melyik fél-kegyelmű akar dobálni. De az tuti ezt a szektorukba csinálja valaki fix lecsapom egyszer...
|
|
Lundqvist |
2011. október 26. 11:10 | Sorszám: 2083 |
Mivel én itthon néztem, láttam a dobást. Nem az a gond hogy egy b*rom bedob 1 sörös dobozt.. Illetve baj de hülyék lesznek mindig is. De a félig tele lévő sörös doboz kb 1 centire ment el a rajczi fejétől.. Ha az eltalálja, lefújják a meccset, és a liláké a pont.. És mind ezt 2-0nál. Remélem a dobó ember mellett álló legalább 2 nyaklevest lekevert neki...
|
|
Lundqvist |
2011. október 25. 09:44 | Sorszám: 2071 |
Azon kivül hogy kint lennénk??? Hmmm, nem is tudom.. :P És mondjuk élőben nézhetnéd ahogy a Világbajnokságon vagy Európa bajnokságon elpicsázunk valakit... Tényleg nem elég :P
|
|
Lundqvist |
2011. október 25. 09:28 | Sorszám: 2069 |
OK barátom. De ilyen erővel idejön a Ferrari tervező mérnöke 2 ferrari motorral amit berakunk 1 általuk tervezett vázra, attól az még nem lesz Magyar autó.. Dacia a csavart is a Renault-tól kapja...Ugy nem nehéz autót csinálni.
|
|
Lundqvist |
2011. október 25. 09:17 | Sorszám: 2066 |
Én mondjuk ha befolyásolhatnám, úgy kezdeném a hollandokat kizárjuk mert be vannak szívva. Románokat kizárjuk mert a szőrük túl nagy. :P Andorrát kizárjuk mert miért ne. Törökök maradhatnak. És az első 2 kijut. Ez szerintem jobb megoldás. Nem?
|
|
Lundqvist |
2011. október 25. 08:55 | Sorszám: 2063 |
Románok megint játsszák az eszüket... Nevegtséges banda.. Nem mindegy mikor lesz a Román-Holland??? 0-3 alatt úgysem ússzák meg...
|
|
Lundqvist |
2011. október 25. 08:52 | Sorszám: 2061 |
Nyugodjon Békében..
|
|
Lundqvist |
2011. október 25. 08:51 | Sorszám: 2060 |
Most olvastam egy cikket NS ből. 1 rendőr oránként 4600ftot kap mert ott van a meccsen.. Nevetsééges.. Tuti azért van kint sok fiatal mert CHF hitelük van... Legalább is remélem..
|
|
Lundqvist |
2011. október 24. 09:27 | Sorszám: 2051 |
Sok dolog van amit Orosz és Kubatov megígért és még nem történt meg, de ebből elenyésző az ő hibájuk. Ha tényleg igaz az a pletyka hogy idén megegyezünk az angollal a stadion vissza szerzéséről, és a Fotexxel a jogokról, akkor ez a 2 ember Méltán hívható a FERENCVÁROS megmentőinek. Pénzt szereztek, a fizetések pontosan mennek. És nem hallasz tartozásokról. Télen nem lesz könnyű igazolni, de jó perspektíva lesz a FERENCVÁROS!!! Minden játékos számára!
|
|
Lundqvist |
2011. október 24. 09:09 | Sorszám: 2048 |
Lehet hogy klinikai esetnek fogok tűnni, de valahogy azt érzem Fantasztikus Fradi Tavaszunk lesz.. Ne kérdezzétek miért, de ezt érzem.. Csak 1-2 embert kell hozni.
|
|
Lundqvist |
2011. október 24. 08:39 | Sorszám: 2045 |
Anno melyik csapat nem játszhatott otthon mert nem volt világítása???? Helyette a reac pályán játszottak..
|
|
Lundqvist |
2011. október 24. 08:18 | Sorszám: 2042 |
Köszönöm a Gratulációt! Először találtam el az eredményt.  CSAK A FERENCVÁROS!!!! És a következő tippelhető esemény: Magyar Kupa: Szolnok-FERENCVÁROS Szerda 14,00 (szurkoló barát időpont...) 0-2 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. október 23. 18:21 | Sorszám: 2039 |
Köszönöm
|
|
|
Lundqvist |
2011. október 23. 15:35 | Sorszám: 2034 |
Az tuti  Miért nem zavartad a helyére? Vissza fújpestre.
|
|
Lundqvist |
2011. október 23. 10:15 | Sorszám: 2032 |
Barátom, a videó csúcsa 3:56-nál van Szép volt Tuti!!! Hívd fel a Sporttv-t kérsz jogdíjat a szereplésedért.
|
|
Lundqvist |
2011. október 22. 18:09 | Sorszám: 2026 |
Hogy a lotto 5ös nem jön bezzeg be  A csapat játéka szinte tökéletes volt. Én picit féltem a 2. félidő első 20 percében de szépen védekeztünk. Véégre gólokat lőttünk. És konkrétan lefociztuk a lilákat. Szép Volt Fiúk!!!! Nem emelnék ki senkit, mert mindenki 100% felett teljesített. A lila majmok hallani lehetett felhozták a 6-0át.. Egy dolog: az egy meccs volt, 3 pontot kaptak érte. Azóta 4-0 nekünk és 6 pont bezsebelve... Melyik is ér többet?
|
|
Lundqvist |
2011. október 22. 08:23 | Sorszám: 2024 |
Szép Jó Reggelt! Eljött a Szombat!!  Délután meg kell csapni a lilákat, nagyon és erősen!!! Csak a FERENCVÁROS!!!!!
|
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 11:37 | Sorszám: 2008 |
-Miért van a méheknek királynőjük? -Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz.Én fejenként adnék annyit az elmúlt 20 év összes politikusára
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 11:34 | Sorszám: 2007 |
Ha olyan 3. gólt lövünk "Pótyán" akkor asszem megegyeztünk szombatra.
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 11:11 | Sorszám: 1998 |
Tegnap a Nyíl első meccsét néztem meg a lilák ellen.. Azok a gólók... te jóóó isten..
|
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 10:52 | Sorszám: 1994 |
A lovagok kora réég lejárt  Írnék ide egy idézetet amit egy nagyon radikális német ember mondott de ettől megkímélem a lelked Barátom
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 10:29 | Sorszám: 1989 |
Megmondom őszintén foggalmam sincs eme kérdéskörről.. De valami nekem azt súgja, nagyon meg fog égni ez az ember fújpesten.... Nem a rossz indulat mondatja velem, de úgy érzem 1 évet sem fog maradni..
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 10:21 | Sorszám: 1987 |
Egy ilyen horderejű üzlet (mert szögezzük le, milliárdok repkednek) megkötése 3 nap alatt felelőtlenség.. A problémák meg fognak maradni fújpesten csak most már flamandul lehet szidni a vezetőt.. Ennyi a nagy változás.. ÉS ha még tudná a lila utánpótlás milyen...
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 10:10 | Sorszám: 1985 |
Ez a belga sem tudja mit vett meg... Több a tartozásuk mint mikor Kubiék jöttek hozzánk.. Én azon lepődtem meg közel -1 milliárddal vannak a lilák és találnak befektetőt... MI -400 millióval másfél évig kerestük mire jött Mccabe..
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 09:48 | Sorszám: 1982 |
Szerintem ha Détári játszatja a Abdit és Somaliát, akkor szétfutjuk a védelmüket 1 félidő alatt. Csatárjáték eddig is lett volna, de használhatatlan labdákat kaptak a középpályáról.. Szerintem ez a Pápai győzelem gátakat szakíthat fel...MIvel Te is Tuti ínyenc vagy itt egy link: http://www.youtube.com/user/peterszky Nem tudom ismered e, a srác régi Fradi meccsek összefoglalóit teszi fel, vagy az egész meccset. Én ezen élem túl a napokat melóhelyen
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 09:22 | Sorszám: 1980 |
Valahogy nem csíptem a játékát.. Bár ebben szerintem 99%ban az játszik közre magát az Olasz futballt sem nagy szeretem. De mint játékos a tudása elvitathatatlan.
|
|
Lundqvist |
2011. október 20. 09:08 | Sorszám: 1979 |
Jó Reggelt Urak! Ferencváros - UTE Szombat 15 óra 1-0 mackó (gól a hosszabbítás utolsó pillanatában) 8-2 Auróra 4-2 Karesz 2-1 profikam 3-0 Lundqvist Érzem a fieszta hangulatott, pedig még csak csütörtök van..
|
|
Lundqvist |
2011. szeptember 26. 18:22 | Sorszám: 1821 |
Lehet hogy nincs több eddig, de a többi elnökhöz képest éppen 1 főszponzorral többet hozott...
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 30. 14:22 | Sorszám: 1795 |
A sajtótájékoztatott az ulloi129en néztem végig. Egy komment ami felvidított: " S. Most hős lehetsz. Ugorj fel kapd fel a szerződést és rohanj vele amíg csak bírsz. Megkapod a bronz szobrot mint a Ferencváros megmentője."Szerintem uj szponzorokat kell hívni majd.. Valamelyik sz*rabbik borászt és egy szikvíz gyárost... 2n összedobják a részeges fizetését...
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 30. 13:25 | Sorszám: 1792 |
Détári az új edző.... Kb ennyivel kommentálnám... A vecsési borozó tulajdonosok 1 hetes gyászt tartanak... Elment a bevétel...
|
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 11. 14:54 | Sorszám: 1740 |
Nem megerősített infók alapján (ftcnews.com) Állítólag Abdi összeverekedett a Lórival... Andrezinho meg Abdi 2... Többet éjszakázik mint edz...Nem tudom ebből mi az igaz de ha valamelyik igaz, akkor megérthető...
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 10. 12:57 | Sorszám: 1722 |
Ment Komjáti is ..  Elindult a megtisztulás jó pár klubnál... Követező félek Csank lesz... De remélem nem...
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 10. 10:09 | Sorszám: 1719 |
Az Újpest FC klubvezetése úgy döntött, hogy az NB I első négy fordulójában elszenvedett négy vereség után megköszöni Mészöly Géza vezetőedző munkáját. A döntésről Leo Beenhakker tájékoztatta a szakmai stábot és a játékoskeret tagjait. Az Újpest FC sportigazgatója elmondta: a csapatnak új impulzusokra van szüksége a megújuláshoz. Az Újpest FC ezúton is köszöni Mészöly Géza vezetőedző munkáját, illetve mindazt, amit a csapatért és a klubért tett, és további sok sikert kíván a magánéletben és a szakmai karrierje folytatásához egyaránt. Az Újpest FC ma 13:00 órakor, a Megyeri úti klubszékházban tartandó sajtótájékoztató keretében mutatja be a csapat új vezetőedzőjét. (ujpestfc.hu)Csak Beenhakker szava döntött... Majd átmegy az apjához a vasasba..
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 10. 09:02 | Sorszám: 1713 |
Egyik barátja elkezdte gyűjteni az 1-2s euró érméket. És adott egy listát..
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 10. 08:46 | Sorszám: 1711 |
Barátom, jelentem az euró érmék gyűjtése halad, gyenge kezdés után erős visszaesés következet be és eddig 0a db van , de találtam 2t ami nincs a listán  Ebből az egyik egy olimpiai érme, de mind 2t félreraktam.
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 08. 11:15 | Sorszám: 1703 |
A gond az hogy az ő játékstílusa ilyen. Tegnap is mellette elesik a srác eljátssza a nagy halált.. És szabad kifele.. Pech szériánk hihetetlen... De szerintem egyszer kiszakad az a sok feszültség ami benne maradt a játékosokban.. Nagyon remélem a kövi meccsen ez megtörténik...
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 07. 18:00 | Sorszám: 1692 |
Most fújták le a meccset... Nem tudom mire van szüksége ennek a csapatnak de hogy ilyen pocsék szériánk legyen.. 4 meccsen semmi nem jön össze... A kapufákat halomra lőjük... Aki hithű keresztény menjen el egy templomba dobjon be 20 ftot a perselybe hátha a felső főnök tudja a választ.. Én megkérdezem a pogány isteneket... Mert ez így katasztrofális... És nem gondolom ez edző kérdés...Andrezinho dologról: Ide figyelj te nagyszájú brazil nimand. Nem azért raktak eléd új szerződést mert olyan jó nekünk, hanem mert megváltozott az adózási besorolásod. És te úgy válaszolsz nem írod alá, és mikor megkérdezik miért nem azt válaszolod mert te vagy az Andrezinho???? Jó játékos vagy, tény. De a száddal meg a mellénnyel rajtad még mindig képes vagy ezt lehagyni... Ilyen felfogásban nagyon hamar mehetsz a francia zs ligába kitűnni...
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 02. 15:42 | Sorszám: 1676 |
Elég egy fatestápolóval elhelyezett megfelelő suhintás... DE.Megtörtént történet: Mentünk autóval a határ felé rokon látogatásra sógoromékkal. M3ason úgy döntöttünk félreállunk megmozgatni magunkat és üríteni. Komolyan mondom 15 parkolóhelyből 10 roki parkoló volt.. Ez viszont már túlzás..
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 02. 13:15 | Sorszám: 1673 |
KOmolyan el kell gondolkoznom nem e rakatom át a szülinapom mára..  A Nemzeti Sport információi szerint a rendőrség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás és más bűntettek gyanújával őrizetbe vette T. Sándort, az Újpest FC tulajdonosát. Breki és lila főnök sitten. Nem lehetne ezt a napot Nemzeti Ünnepé nyilváníttatni??
|
|
Lundqvist |
2011. augusztus 02. 09:55 | Sorszám: 1672 |
A fő gond hogy az ilyen kevés intelligenciával és vastag bőrrel az arcukon rendelkező egyedek nem számítanak rokkantnak. Az ilyeneket férgeknek nevezik, és a féreg parkoló a gyorskocsi utca fogda szintjén van.. Az tetszik hogy ha bármelyik szurkolói oldal keresi egyből hőzöng honnan tudnak az esetről míg az ns-nek meg nyilatkozik...Breki, remélem hamarosan visszakerülsz a fajodnak megfelelő helyre..
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 29. 07:41 | Sorszám: 1610 |
Barátom, én úgy gondolom mindennek megvan a miértje.. A csapat jó pár éve nem nyert vbt de cserébe van rá reális esélyünk hogy 4szeres olimpia bajnokok legyünk. És ha ezért így kellett kikapnunk a szerbektől.. Aláírom s elfogadom. Mikor az EBn kikaptunk tőlük hosszabbításban, azt mondta a szerb edző hogy bármilyen győzelmet odaadna egy olimpiai aranyért.. El is hiszem.
|
|
Lundqvist |
2011. július 28. 10:10 | Sorszám: 1563 |
A gond az ezt a kis hülyét egy manager nagyon beetette... És ő meg ráharapott... Ha megkérhetem ide többet ne jöjjön.. Elég volt egyszer felépíteni.. És megnézném ilyen teljesítménnyel melyik klubban kapott volna 4 évet a bizonyításra....
|
|
Lundqvist |
2011. július 28. 10:03 | Sorszám: 1561 |
Súlyos büntetést hozott a Görög Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a hellén futballon átsöprő bundabotrány ügyében. A grémium déltől hajnalig, 15 órán át tartó tanácskozásán két érintett klubot, a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató Olympiakosz Voloszt, valamint a Kavalát kizárta az élvonalból, Kiss Zolán csapata, a szintén gyanúba került Panszerraikosz viszont megúszta a száműzetést. Két játékost élete végéig eltiltották a labdarúgástól. Schembri megy a Görög II. osztályba. Biztos erősebb mint a magyar NB1....
|
|
Lundqvist |
2011. július 25. 06:20 | Sorszám: 1498 |
Pruknerék megmondták ez a csapat még nincs kész. Ha kész lesz nem csak 60percig fog tudni tökéletesenjátszani hanem ameddig kell. A meccsről, picit csalódott vagyok. De inkább 1 pont mint 0a. Pár dolog. Szurkolói tiltakozás: hét közben hallottam róla lesz valami ilyesmi. Csak abban reménykedtem az első 10 percben gólt rúgunk, picit kiszúrva a B-középpel. Bejött És ahogy a tábor a 10:01 nél robbant... Az hatalmas volt.. Bíró: a második félidőből 4 percet lekéstem, de a 49 és 78. perc közötti 29perces sávban 2 azaz kettő szabadrúgást adott nekünk miközben az embereinket úgy rugdostak fel mint az állat. És ebben a pillanatban megvilágosodtam: Ez a chilei bíró azért van itt mert Chilében így fújná a meccseket valószínű meglincselnék a 10.percben....
|
|
Lundqvist |
2011. július 24. 14:08 | Sorszám: 1491 |
A Ferencváros korábbi kézilabdázója, Marinko Kelecevic szombat este halálos motorbalesetet szenvedett Belgrádban, írta a Balkan-handball.com nevű portál. Kelecevic évekig légióskodott Magyarországon, a Fradival bajnoki bronzérmet szerzett, és bár figyelte a Veszprém is, a nyáron edzője, Vladan Matic új csapatához szerződött a szlovén Celjébe. Kelecevic mindössze 26 éves volt. Egy újabb értelmetlen halál... Nyugodjék Békében!
|
|
Lundqvist |
2011. július 23. 09:47 | Sorszám: 1486 |
Végén új vasfüggöny lesz a magyar határon körben... Uniós pénzből..
|
|
Lundqvist |
2011. július 22. 15:22 | Sorszám: 1482 |
Ez a norvég csapat a tizenegyesig csak erőlködött.. A tizivel meg meglátták az esélyt.. És a tudósítások alapján nagyon dobálták maguk... A dolog sajnálatos módon mindegy már...
|
|
Lundqvist |
2011. július 22. 10:09 | Sorszám: 1471 |
A tegnapi meccset nem értékelném, de abból mocskosul elegem van szurkolói oldalakon a keresztvizet leveszik Pruknerről... Nagyobb buktáink is voltak. És bármennyire is fura neki ez az első nemzetközi "tapasztalata". Az meg hogy 1 megadott 11-es után (amit én váltig állítok hogy nevetséges volt befújni..) így szétessen egy csapat....
|
|
Lundqvist |
2011. július 21. 11:40 | Sorszám: 1441 |
Azért picit nekem megmosolyogtató hogy minden portál cikkében állítják jobb volt a Vidi... Ennyi balga ember van??? Ez a Sturm ha idejött volna fordított eredménnyel.. na akkor megtudnánk mire képesek..
|
|
Lundqvist |
2011. július 21. 09:57 | Sorszám: 1435 |
De abba is biztos lehetsz ha ezt a Vidi csinálja, még ha Alves is, Abból a pozícióból, égbe lőtte volna.. A 2. gólért pedig gratulálok Tujvelnek.
|
|
Lundqvist |
2011. július 21. 08:44 | Sorszám: 1427 |
A Ferencváros-Aalesund meccsen 4 jelzem Négy kezezést nem fújtak le... 1et a Vidi is elbír. És hidd el ha ott 2-0 akkor is megfordítja a Sturm. A 3 kapuig eljutásból 2 gól nem véletlen.
|
|
Lundqvist |
2011. július 18. 08:06 | Sorszám: 1326 |
A borúlátásod elfogadom barátom. De szerintem nem ilyen borús a kép.. A védelem Csizivel Bzvel katasztrófa, ez tény. De ahogy a 2. gól is bizonyítja Otten sem hibamentes. Ez csak egy meccs volt, itt furcsán hangzik de most nem ez a legfontosabb meccs. van jó pár meccs javítani. De én például a brazilokat nagy erősítésnek érzem, (még Alisont nem) mert amit műveltek az nem volt csúnya.Kassai... Tegnap délelőtt biztos átírták a szabálykönyvet mert legutóbbi elolvasása után úgy emlékeztem, ha egyik játékos folytogatja a másikat az piros... És picit vicces volt mikor 4szer akadt el benne a labda 2perc alatt.. Ez a bíró nevetséges. Következő meccsen sokkal jobbak leszünk!!!
|
|
Lundqvist |
2011. július 16. 23:00 | Sorszám: 1306 |
Életének 66. évében hosszú, súlyos betegség után elhunyt az egykori magyar szövetségi kapitány, Bicskei Bertalan. A szakembert hosszú ideje az intenzív osztályon ápolták, szervezete feladta a küzdelmet. Nyugodjék Békében!
|
|
Lundqvist |
2011. július 15. 20:33 | Sorszám: 1277 |
Nem apró bírói segítséggel... 1 akkora kamu tizivel amekkorát én még nem láttam... és ezért adott piros lappal.. De a riporter ömlengett a debrecenről, és szerinte bajnokok lesznek .. Ismétlem: 10ember ellen és kamu tizi után, mindez a 30.perc körül..
|
|
Lundqvist |
2011. július 15. 17:41 | Sorszám: 1273 |
http://ftcnews.com/wp-content/uploads/2011/07/DSCF9118.jpg A híres drapi és a megjelent Veteránok  Elfsborg: Svédek közül kiemelkedő csapat, verhetők, de ehhez 100%kel mind a 2 meccsen. És ha az meglenne akkor szólni kéne Fortuna istenasszonynak segítsen nekünk. Szerintem ha jól jön ki nekünk a lépés (sérülés szinten) akkor 70-30ra gondolom minket.
|
|
Lundqvist |
2011. július 15. 13:49 | Sorszám: 1263 |
Tévesen jelezték ki, mert a Südova/Elfsborg meccs győztesével játszunk. Első meccs 1-1 lett. A Südova otthonában. Úgyhogy 90% hogy az Elfsborggal hoz minket össze a sors.
|
|
Lundqvist |
2011. július 15. 13:45 | Sorszám: 1260 |
Zeljeznica-Sheriff meccs győztesével játszunk. Első meccs a Zeljeznica-é lett otthon 1-0-al úgyhogy ott is minden lehet. Szerintem teljesen jól jártunk
|
|
Lundqvist |
2011. július 15. 12:33 | Sorszám: 1253 |
Kaposvár - Ferencváros 0-1 Profikám 0-3 mackó 1-2 Lundqvist
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 15. 08:41 | Sorszám: 1234 |
Jó reggelt Barátom! Sajnos nekem nem maradt más mint hogy 45percig hallgathassam a Szent korona rádión, mert jöttem haza és mert a szerverük addig bírta. A román bírót ott is nagyon szidták. Sejtem nem ok nélkül. Visszavágón Félixel kell kezdeni gyors kontrát bevágni 20.percben és picit jobban visszaállni. A műfű remélem nem csinálja ki a srácok lábát.. Abdi gólja gyönyörű volt. Lorié sem kispályás.
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 14. 08:03 | Sorszám: 1205 |
Ennek a Bl-nek a Vidi integethet mert elment.. Én külön Őrülök hogy a Szabics gólt lőtt nekik.
|
|
Lundqvist |
2011. július 13. 22:25 | Sorszám: 1194 |
megpróbálok bejutni hozzád de ha véletlenül nem sikerülne Dórit megkérem arra menjen mindenképpen, ok Barátom? A látogatást pedig megejtem hamarosan
|
|
Lundqvist |
2011. július 13. 22:20 | Sorszám: 1190 |
2-0 óó szegény vidi....
|
|
Lundqvist |
2011. július 13. 07:50 | Sorszám: 1172 |
És jelzem: A törvényben az van hogy ha egy szurkoló befut a pályára akkor 2év börtön. Adja meg a jó isten idén bajnokságot nyerjünk.. Mert akkor építhettek még úgy 100-150 börtönt... És szerezhettek pár bírót aki minden berohanó szurkolót elítél....
|
|
Lundqvist |
2011. július 13. 07:48 | Sorszám: 1171 |
Meghozták ezt a törvényt.. De minek?? Kb 3-5 évet késtek vele.. Barátom ha megnézed kicsiny hazánkban egyre kevesebb a stadionon belüli balhé.. És úgy gondolom hogy ha minden csapat egyenlő elbánást kapna nem lenne kivételezés akkor évi 1-2 "problémásabb" meccstől eltekintve nyugodt bajnokság lenne. Azért hozták meg állítólag a törvényt hogy a családok is járjanak ki a meccsekre. Pár dolog akkor még drága törvényhozók: - Szar a focink, emelkedni látszik de attól még szarban van... - 0a mellékprogram a stadionokban.. - Húgylében ázó wck.. - Kiszámíthatatlan bajnokság (Mlsz úgy gondolja átrak pár meccset...)Tündérbogárkáim, erre milyen törvényeket hoztok???? Mert szerintem inkább ezek miatt nem mennek ki a családok..
|
|
Lundqvist |
2011. július 12. 19:28 | Sorszám: 1145 |
Valóban folytak előrehaladott tárgyalások még a tavasz folyamán, de az Európa Liga szereplés miatt azonban sűrű program vár a nyáron a ferencvárosi labdarúgókra. Kértük az MLSZ-nél a Kaposvár Rákóczi FC – FTC OTP Bank Liga mérkőzésének halasztását is, azonban erre nem kaptunk engedélyt. Mivel július 14-én és július 21-én is nemzetközi UEFA mérkőzést játszunk a norvég Aalesunds FK ellen, továbbjutás esetén pedig július 28-án már újabb selejtező kör várna a játékosokra és közben még két bajnoki mérkőzést is le kell játszanunk, így a Valencia elleni barátságos mérkőzést az FTC kénytelen volt lemondani. Köszi Mlsz... Szarjatok sünt...
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 12. 13:56 | Sorszám: 1140 |
"Amit szabadott a Videotonnak, nem szabadott a Ferencvárosnak: vasárnap Kaposvárra utazunk. A Nemzeti Sport honlapjának tájékoztatása szerint – ők a Sport Tv honlapját jelölik meg forrásként – az MLSZ elutasította a Fradi kérelmét, lesz meccs vasárnap Kaposváron, az értesülést az MLSZ honlapja is megerősítette. A Ferencváros kérte, hogy hadd halaszthassa el a vasárnapi bajnoki mérkőzést az Európa Liga találkozók miatt. A csapat erőltetett menetben van: hétvégén Moszkvában, pár nappal korábban Jerevánban lépett pályára, Tóth és Lisztes sérült, a csapat még nem állt össze a szezon elejére – ezek lehettek a halasztási kérelem legfontosabb okai, de hiába, jelen állás szerint lesz meccs vasárnap a somogyi megyeszékhelyen. A Videoton szerdán játszik BL selejtezőt, és vasárnap utazott volna a Székesfehérvártól rettenetes távolságra lévő Siófokra, mi egy nappal később, csütörtökön játszunk a norvég Aalesunddal, hogy vasárnap utazzunk a Budapesttől legalább két órányira lévő Kaposvárra." No komment... Remélem a drága mlsz vezetők idény végén kénytelenek lesznek eljönni hozzánk az arany érmekkel... Azt a békát sosem nyelnék le..
|
|
Lundqvist |
2011. július 11. 09:33 | Sorszám: 1103 |
Igazad van. De meg kell nézni a másik oldalt is: 1 hét majdnem 3 meccs. Több mint 10.000 km utazás.. amikor a Rósa azt nyilatkozta fáradtak, fásultak voltunk, el is hiszem és alá is írom. És még így is nyertünk. A tizi: Akár gálameccs akár nem, ha beleütsz a labdába az tizi... A következő meccsig remélem kapnak 2 nap pihit a fiúk vagy regeneráló edzést.
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 10. 20:35 | Sorszám: 1094 |
Most értem haza Velencei tóról.. Hatalmas gratuláció a csapatnak!!!!!! Én a döntetlennek is örültem volna, de ez azért Akár centenáriumi meccs akár nem, HANGOS EREDMÉNY!!!! EURÓPA, Készülj!!!
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 21:20 | Sorszám: 1084 |
FERENCVÁROS–Aalesund (norvég) 3-0 Lundqvist (ha 4-0lesz sírva elfogadom ) 3-1 Tankcsapda 2-0 Marco (elnézést az elírásért)
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 21:20 | Sorszám: 1083 |
FERENCVÁROS–Aalesund (norvég) 3-0 Lundqvist (ha 4-0lesz sírva elfogadom ) 3-1 Tankcsapda 2-0 Macko
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 21:19 | Sorszám: 1082 |
Ha itthon 0zuk őket akkor 85%ot adok a kinti továbbjutásra. Ha itthon kapunk 1et akkor 55%.. De reméljük a védelem stabil marad...
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 18:16 | Sorszám: 1079 |
Kezdjük el urak a tippelgetést: FERENCVÁROS–Aalesund (norvég) 3-0 Lundqvist (ha 4-0lesz sírva elfogadom )
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 14:10 | Sorszám: 1078 |
Nem szokásom más csapatokkal törődni, de az egyetemes Magyar futball érdekét nézve szigorúan 3db 1es jöhet csak szóba!
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 11:46 | Sorszám: 1076 |
Ez jó kérdés.. A nagy kérdés az hogy ebben a körben azért nem volt mert a sport1 nem akart eleget fizetni érte, vagy mert kevés idő volt a szervezéshez.. Úgy gondolom ezen a héten ez kiderül.
|
|
Lundqvist |
2011. július 08. 07:56 | Sorszám: 1068 |
Erre csak azt tudom mondani hogy amit itthon kaptak az örmények az sem volt tizi.. Ha így nézzük 1-1.  De ők is tudják nem ezen múlt a dolog. És nem is nagyon reklamáltak.
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 21:08 | Sorszám: 1062 |
„Az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játékban már voltak hibák – kezdte értékelését Prukner László, az FTC mestere. – De az vesse ránk az első követ, aki a megszerzett vezetésünk után az óriási meleg ellenére jobb játékot várt tőlünk. Megnyugodtunk, és nem voltunk annyira pontosak, mint korábban, így az ellenfél is megpróbált támadásokat vezetni. Arra rendezkedtünk be később, hogy támadjanak a hazaiak és a kontrákkal próbálkozhassunk.” „Szép stadionban játszottunk, a pálya elég kemény volt, nem volt alkalmas kombinatív játékra, de az eredmény tükrében ezek a dolgok megszépülnek. Embert próbáló volt ez a túra: kilenc órát utaztunk, az időeltolódás és a negyvenfokos hőmérséklet sokat kivett belőlünk, de a lényeg, hogy továbbjutottunk!” Tanár úr, ezen a meccsen az eredmény volt a lényeg. És ezt ön is tudja. Úgyhogy a fontos dolog 5-0 nekünk. A játék javulni fog. Bár ha netán a következő 4 ellenfélen egy-egy csúnya góllal tovább jutunk, mosolyogva aláírja minden FRADISTA!
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 17:57 | Sorszám: 1060 |
2-0, Oláh
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 16:50 | Sorszám: 1058 |
Félidő, 1-0
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 16:35 | Sorszám: 1056 |
1-0 nekünk Ha jól láttam Abdi rúgta be a megadott Tizit.
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 16:00 | Sorszám: 1044 |
ne csodáld szaggat... Én csodálom még megy..
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 15:56 | Sorszám: 1042 |
Igaz, adják. Tévedtem. Elnézést!
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 15:54 | Sorszám: 1041 |
Felszáguldottam a hotel medencéjéből, imádott csapatom meccsére!! CSAK A FERENCVÁROS!!!Tvs közvetítés esélytelen, mert az örmény tv a másik csapat meccsét adja. De hátha... Én itt néztem az előző meccset is: http://ftcnews.com/2011/07/07/ulisses-ferencvaros-elo/ Gyorsan frissül és gyorsabb mint a többi oldal. HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
|
|
Lundqvist |
2011. július 07. 03:57 | Sorszám: 1003 |
Szurkolói pletykák szerint a T-mobile változtatott a véleményén és újra szponzorálni akarja a Ferencvárost. Majd kiderül, de csak nekem tünik úgy eddig ömlenek a szponzorok???
|
|
Lundqvist |
2011. július 06. 19:32 | Sorszám: 1001 |
A szurkolói ankéton Kubatov mondta még egy kis idő kell az átvilágítás. Ha jól emlékszem 07,31re végeznek. Szponzorok vannak, sajnos az mvm és a jodafone visszatáncolt... Cserébe jött a Seat, GDF Suez.
|
|
Lundqvist |
2011. július 06. 19:29 | Sorszám: 1000 |
FC Ulisses - FTC Európa Liga selejtező (2011. július 7. csütörtök)1-2 mackó (még mindig csak sötétben tapogatózok...) 0-1 Tankcsapda 0-1 Profikám 0-2 Karesz 0-1 Marco 1-4 Auróra (lesz szöglet, kapurarúgás, kiállítás, sárgalap, 11-es és miegymás) 0-4 Lundqvist ( A félidőben 0-2 lesz, kiállítás remélem nem lesz, ilyen tizit mint itt lőhetnek )
|
|
|
Lundqvist |
2011. július 02. 09:41 | Sorszám: 967 |
100% barátom hogy Andrezinho nem megy sehova
|
|
Lundqvist |
2011. július 02. 07:22 | Sorszám: 963 |
Elméletben Andrezinho most hosszasított, úgy hogy Szerintem marad. Igaz keresik a francia első osztályból, (Vallencienes) de itt van esélye nemzetközi kupában játszania. Az értéke megsokszorozódhat. És hidd el én is örülnék csak ilyen képességű játékosaink lennének.
|
|
Lundqvist |
2011. július 02. 07:19 | Sorszám: 962 |
Hát barátom sajnos kihagytam, eredmény tudva hála a a jó égnek... Azért remélem argentina össze kapja magát
|
|
Lundqvist |
2011. július 01. 12:38 | Sorszám: 956 |
Maga a srác egy poén..  FERENCVÁROS < Német 4. osztály+feleség..Genetikai selejt.. Ád1. A Csapatunk és a német 4. osztály közti szint különbséget zongorázni lehet.. Ád2. A Magyar csajok ezerszer szebbek.
|
|
Lundqvist |
2011. június 30. 22:10 | Sorszám: 944 |
Gratulálok mackónak a sikeres tipphez!!!
|
|
Lundqvist |
2011. június 30. 10:21 | Sorszám: 931 |
Tisztelt Hallgatónk! Sajnálattal kell tájékoztatnunk, hogy a tervezett II. félidős közvetítésünk sem lesz. A Rádiós közvetítői jogokat másnak adták el, így nem tudunk az eseményről beszámolni. Legjobb tudomásunk szerint a televíziók sem közvetítik hasonló okok miatt. Megértését köszönjük.Ezt írta vissza a rádió. Barátom, te maradsz Nekem mint kommentátor.  Furulyás azt írod: nem emlékszem mit írtam alá.... Szívemből kívánom a végrendeleted legyen az...
|
|
Lundqvist |
2011. június 30. 09:30 | Sorszám: 927 |
Ma este bemutatkozik az Ulisses elleni Európa Liga-selejtezőn az újjáalakuló Ferencváros, de a tévé nem közvetíti a meccset. A jogokat eladó korábbi FTC-elnököt, Furulyás Jánost feljelentik. Két nappal a Ferencváros Ulisses elleni várva várt Európa Liga-selejtezője előtt robbant a bomba: egyik televíziós társaság sem közvetíti az összecsapást. A szurkolók egy kusza jogvita miatt nem láthatják a nemzetközi porondra hat év után visszatérő zöld-fehéreket. Kubatov Gábor, a klub elnöke elmondta, feljelenti az FTC korábbi elnökét, Furulyás Jánost, aki még 2004-ben a feltételezések szerint kedvezőtlen szerződést kötött a Kentaro céggel. – Ne személyeskedjünk, ha valaki kötött valamilyen szerződést, az a Ferencváros volt, és nem én – jelentette ki az évek óta háttérbe vonult Furulyás a Borsnak. – A hivatalos papírok tartalmáért a klub akkori marketingeseit, jogászait terheli a felelősség, nekem csak aláírási jogom volt. Egyébként is, sok év telt már el azóta, fogalmam sincs, mi áll pontosan az említett szerződésben. A Kentarót a Fradihoz közvetítő Pellady Péter szerint egyértelmű a jogi helyzet, a svájci cégtől a jogokat felvásárló Prago Sportnak élő szerződése van a közvetítésekre. – Az FTC tanácsadói nem biztos, hogy pontosan ismerik a nemzetközi jogot, ezért kissé félrevezethették a klub elöljáróit, akik későn kapcsoltak, így nem lesz ma közvetítés – árulta el a szakember. www.borsonline.hu (turcsik)Te rohadt surmo Tsz elnök... Remélem hátra levő pár éved Breki mellett fogod tölteni, de ha nem is kipereli belőled a klub az okozott kárt.. Az aláírási joggal felelősség is jár te tudatlan vén ember.. Ez az ember milyen világban élt eddig????
|
|
Lundqvist |
2011. június 30. 09:10 | Sorszám: 925 |
Lehet szükség lesz rád, mert a 7,10es sporthírekben még mondták adja a kossuth rádio a 8,10ben már nem mondták.. Ez azért így picit sem vicces
|
|
|
Lundqvist |
2011. június 30. 08:00 | Sorszám: 921 |
ÉS eljött végre ez a várva várt reggel  Mai nap 11óra múlva, arany lábú fiaink kifutnak a gyepre, és remélhetőleg elindítanak minket egy Új úton. A felemelkedés útján. Mi Fradisták tudjuk milyen a csúcson lenni, és tudjuk milyen a pokol. Most utóbbiból jövünk. És egyre erősebbek vagyunk, és ma megadatott a lehetőség valamennyire javítsunk a sorsunkon ezzel a meccsel. Mindent bele fiúk  CSAK A FERENCVÁROS!! és egy klasszikus idézet: http://www.youtube.com/watch?v=1tjwM7cSmRg
|
|
Lundqvist |
2011. június 30. 06:07 | Sorszám: 920 |
A ma reggeli hírek meg az én vérnyomásom az egekig.. Állítólag az a rohadt... %!%/!(=!( Furulyás eladta a rádiós jogokat is... Úgyhogy nem kizárt a rádió sem adja a meccset.. Ez sajnos kezd gyomorforgató lenni...De reménykedem ez csak valami méretes dezinformáció.. A hír a telesport.hu n jelent meg.
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 16:40 | Sorszám: 914 |
http://indavideo.hu/video/Elfogtak Na már most első 3:35mp vérlázító bíráskodás.. Csodálom a helyszínen életben maradt... Utána meg... Azt inkább nem kommentálnám...Cirka 800ezer euro van az asztalon.. Ennyit tisztességesen összenyerni... Na mindegy Ők már nem mennek haza.
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 14:04 | Sorszám: 913 |
Három labdarúgót és négy játékvezetőt tartóztatott le a Központi Nyomozó Főügyészség, jelentette be szerdai sajtótájékozatóján. A nyomozás 2009 decemberben indult, a feljelentők közt voltak magánszemélyek, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). A fogadási csalásokat szervező bűnszövetkezet távol-keleti központú, ezt a külföldön folytatott nyomozások erősítették meg. Kedden több mint ötven rendőr tartott tizenkét helyszínen akciót. A szervezet magyarországi vezetője, K. Z. volt – a Magyar Hírlap információi szerint Kenesei Zoltánról van szó -, aki 2010-ben csatlakozott a nemzetközi bűnszervezethez és annak belső köréhez tartozott. A fogadásokkor nem konkrét eredményre tettek, hanem hogy az utolsó percekben esik-e gól, illetve, hány gól lesz a meccsen. Az egyik gyanús meccs, a tavaly decemberi U20-as Argentína-Bolívia volt, amiben Lengyel Kolos, Selmeczi Krisztián is közreműködött, akik az idei Bulgária-Észtország meccset is vezették, amelyiken négy büntetőt ítélve lett 2-2-es végeredmény. Egyiken sem FIFA-bírók, ilyen szintű nemzetközi meccset tehát nem is vezethettek volna. Ezt a meccst a FIFA is vizsgálja. A rendőrség lefoglalt 100 millió forintnyi kézpénzt a házkutatásoknál. Nem semmi a sebbeségük
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 13:38 | Sorszám: 912 |
Sajnálatos mód eme kérdéskör már a BRFK vagyonvédelmi osztályára tartozik... A dolog sajnálatos azért, mert ha beengednék azt a majmot a szurkolok közé, az ellopott pénz dupláját vernék ki belőle.. És el kéne kapni Mekiéket is hogy lógnak 600 Millióval, mert annyi hiánnyal adták át a klubot..
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 12:49 | Sorszám: 910 |
Ebből minusz Tuto és Sztanics. mert felbontottuk a szerződésük. Következő fordulóra azért jó pár játékos kerülhet a helyükre  Csak ezt a kört vigyük túl
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 11:39 | Sorszám: 907 |
Friss hír: Az Albert Stadionban sorra kerülő találkozó 19 órakor kezdődik, az összecsapást a Kossuth Rádió 19:05 órától élőben közvetíti. By üllői129.hu Köszi Kossuth rádió, Nem okoztok csalódást
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 11:23 | Sorszám: 906 |
Amíg ez így működik addig jó  A drága rádió még mindig nem írt vissza... Amint tudok valamit belinkelem nektek, hogy aki nem tud kimenni az tudja hallgatni.
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:58 | Sorszám: 901 |
Állítólag valamelyik adott egy kisebb pénzösszeget, szerintem Grupama..
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:52 | Sorszám: 900 |
Én lutrinak hívnám... Üllöi129-en istenítik, ftcnews.hu-n meg már a keresztvizet levették róla.. Gyorsnak gyors, a technikai tudása kérdéses.. Ha leigazoljuk meglátjuk..
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:42 | Sorszám: 897 |
A különbség annyi: Akkor horribilis fizetéseket kaptak, amikkel lógtunk is. Most kisebb a fizetésük, és tudják ha eredményt érnek el kapnak pénzt. Nem is keveset, gondolom. Ha a leírt fizujukat havonta elutalják akkor nem lesz baj. Minél hamarabb ki kéne jönni az átvilágítás eredményével.
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:27 | Sorszám: 895 |
És most pár jó hír: -Allison szerződését már csak alá kell írni -Másik brazil sráccal is közel a megegyezés -Jön a Valencia EL csoportkört akarok!!!!
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:20 | Sorszám: 894 |
Azt mondta Kubatov 1 hiba és bedől a klub.. Komolyan nem értem mire várnak a szponzorok.. El, Jó csapat, Módosított sporttörvény.. Rend a lelátókon.. Mi kell még ezeknek???
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:09 | Sorszám: 892 |
Főleg szép a Grupama az EL idejéig marad valószínű, "próbaidősök.." De reménykedek.. Angolok 600milla kárt okoztak.. Az sem semmi. Állítólag azt be akarják hajtani.
|
|
Lundqvist |
2011. június 29. 08:07 | Sorszám: 891 |
Sajna igen.. De állítólag perelni akar Kubi mert állítólag irreális árat kértek érte.. Várszegi 1,8 milliárdot kér a jogokért.. És mivel a tvs jogok nem a mieink... (Furulyás bácsi, hogy szakadna le a tököd...) Ezért nem adja a tv a meccset. Irtam a Rádiónak hátha adja az mr6, régió rádió de eddig nem válaszoltak. Sajna mivel ki nem jutok hallgatni legalább jó volna...
|
|
Lundqvist |
2011. június 28. 22:06 | Sorszám: 888 |
Sziasztok Most hallgatom az ankét "videót".. Konkrétan szavakat próbálok kivenni belőle.. Stanci Tutoric távozott, mind2 ingyen. mert tartozásunk volt feléjük. Józsi, Csizmadia marad. Ők belementek a módosításba. A csapat költségvetését 60%al csökkentik. Sok felderítőt nem mondott, de ennél már 1000szer nagyobb szarból is kimásztunk... Csak most nem kéne balhénak lenni hogy az mlsz büntethessen vagy az Uefa.. Lehet ezek már több napja tudott infók, de nekem a nagy része új.
|
|
Lundqvist |
2011. június 27. 17:00 | Sorszám: 874 |
FTC - FC Ulisses Európa Liga selejtező (2011. június 30. csütörtök 19:00, Albert Stadion) 3-0 mackó 2-0 profikám ( a tippemben nagyobb százalékot képvisel a remény egy általam vágyott, jónak tartott eredményre, mint a racionalitás, hiszen azt sem lehet tudni, hogyan állunk majd fel) 4-0 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. június 26. 10:58 | Sorszám: 854 |
Vizesre sírtam a párnát... Tipikusan az a játékos akit a média felkapott és utána azt hitte arany világ jön... És leejtették...Marad a videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=jMgutorYDPY
|
|
Lundqvist |
2011. június 26. 10:55 | Sorszám: 853 |
Stanic és Tutoric még nem 100% hogy megy.. De én nagyon remélem a Mester összerak egy ütőképes csapatot mert 4 nap és meccs!!!! És nem egy kiesési rangadó hanem FONTOS meccs... Bízom a srácokban, nagyon.
|
|
Lundqvist |
2011. június 25. 15:40 | Sorszám: 845 |
A Divat nem kell fel hajnali 2kor hogy megnézze hogy alázzák meg a Bostont :P És jó pár éve vagyok Kobe fanatikus.
|
|
|
Lundqvist |
2011. június 24. 09:51 | Sorszám: 839 |
Azt érzem most a csapatnál, hogy Olyan vezetés van aki csak a klubot akarja vezetni, és nem akar beleszólni olyan dologba amihez nincs köze.. Van egy Edzőnk, aki egy hihetetlenül korrekt és tanult ember. Aki csak a játékosokkal foglalkozik! És tisztában van azzal nem egyedül csinálhatják meg a spanyol viaszt.. És úgy tűnik végre lesznek olyan támogatók akik költenek a klubra. Igaz én vagyok a legsuhancabb köztetek, de sose vártam még ennyire a bajnokság kezdetét, és sose voltam ilyen bizalommal a fiaink iránt.. Idén összejöhet egy kiugró eredmény...
|
|
|
|
Lundqvist |
2011. június 24. 08:30 | Sorszám: 833 |
ez mi a francért duplázodot??? Na mind1..
|
|
Lundqvist |
2011. június 24. 08:28 | Sorszám: 832 |
Minden tiszteletem Pelé-é.. Sajnos nem láthattam játszani.. De néha akkora baromságokat tud mondani... "Neymar fantasztikus tehetség, remélem, nem végzi úgy, mint Messi, aki a klubjában kiválóan teljesít, de a válogatottért nem tesz semmi"Egy brazil könnyen beszél, ahol minden kavics alól 15 tehetséges srác ugrik ki.. Ez olyan szinte mintha Brazilia gazdasági helyzetét és vagyonát vagy életkörülményeit vetnénk össze mondjuk Svájcéval.. És ha tegyük fel Pelé. nem brazil hanem Mexikói akkor meg sosem lett volna ilyen sikeres..
|
|
Lundqvist |
2011. június 24. 08:28 | Sorszám: 831 |
Minden tiszteletem Pelé-é.. Sajnos nem láthattam játszani.. De néha akkora baromságokat tud mondani... "Neymar fantasztikus tehetség, remélem, nem végzi úgy, mint Messi, aki a klubjában kiválóan teljesít, de a válogatottért nem tesz semmi"Egy brazil könnyen beszél, ahol minden kavics alól 15 tehetséges srác ugrik ki.. Ez olyan szinte mintha Brazilia gazdasági helyzetét és vagyonát vagy életkörülményeit vetnénk össze mondjuk Svájcéval.. És ha tegyük fel Pelé. nem brazil hanem Mexikói akkor meg sosem lett volna ilyen sikeres..
|
|
Lundqvist |
2011. június 24. 08:21 | Sorszám: 830 |
Rosszul informáltak, mert igaz van bérvita NFl-ben de kb 1 hét és megegyeznek.. Kollektív szerződésben nem tudtak megegyezni és persze főszempont a mani volt.. Egy apró adalék: 18 csapat 80év történelem liga szinten, azaz van egy pár visszavonult veterán játékos. Az ő éves fizetésük: 6,9 MIlliárd dollár.. A liga a bevételekből nem akart engedni +0,2%ott ami cirka 80-95 MIlliárt dollár.. De Szerencsére úgy fest lesz NFl szezon!! GO Colts!!!!Winter Classicról: Abba is biztos lehetsz ha ne adj isten a NY Jets vagy Giants (mind 2 New Yorki) játszik is otthon elsején, 2.án Du.ra kész lesz a jégcsarnok a foci pályán.. És egy Rangers-Phily... Mini Fradi-ujpest..
|
|
Lundqvist |
2011. június 22. 11:28 | Sorszám: 805 |
Jegyárak a meccsre: A belépők ára, egy kiemelt kategóriájú hazai bajnoki mérkőzés jegyáraival megegyezően alakulnak: “A” kategóriás: 4000 forint “B” kategóriás: 3000 forint Nyugdíjas/Diák: 2500 forint VIP: 10 000 forint (7500 forint) Nem mondom hogy olcsó, de nem is olyan vészesen drága. Barátom lehet igazad van, de én úgy gondolom ez a csapat ezt az örmény klubbot még így is vernie kell. Bár a tovább jutás érdekel csak. Ha két nyögvenyelős meccsen összesítésben 2-vel tovább megyünk már őrülök
|
|
Lundqvist |
2011. június 22. 09:04 | Sorszám: 803 |
Nem mondom nem láttam már könnyebb sorsolást..Főleg ezek szerint ősszel a csapatok nagy részével 2szer játszunk. Vagy elszúrták a dátumozást..  Viszont az EL második körénél már nálunk is menni fog a bajnokság. Reméljük ez segít arany lábú fiainknak.
|
|
Lundqvist |
2011. június 21. 21:18 | Sorszám: 799 |
Ha idejön akkor egy méretes barom... És ugy jár majd mint Signori...
|
|
Lundqvist |
2011. június 21. 08:07 | Sorszám: 789 |
Ennyire nem drasztikus a helyzet  Megéred de azért a Stanley Cup-hoz nem csak játékos tudás kell, hanem fortuna is... Simán megéred
|
|
Lundqvist |
2011. június 21. 07:27 | Sorszám: 785 |
Jovanovic, Felix, Oláh, Otten és Lisztes is játszhat az örmények ellen. Ezek szerint a tesztelt brazil csatár és a várt német játékos nincs nevezve. Ezek szerint körönként kell leadni a nevezést???
|
|
Lundqvist |
2011. június 21. 07:14 | Sorszám: 784 |
Azóta hallgatod?  Üzenném a Veterán Busz társaságnak hogy 3000km és vízum kell Örménybe (állítólag). Boston Bruins. Grat nekik, megérdemelték. De ha idén Tim Thomas nem nyújt ilyen kiváló teljesítményt. mint nálam a liga 2. számú kapusa (Elsőt kitalálod ) akkor a Boston kb playoff első körös kieső. A Vancouver pedig megtanulhatná, nem csak Luongo létezik... De mindenféleképpen ez a döntő nem Luongo top 20 meccseibe fog tartozni...
|
|
Lundqvist |
2011. június 20. 16:25 | Sorszám: 774 |
Állítólag az örmények kavarják a matériát.... Igaz még csak nb1.hu s hír de nem semmi... A másik magyar csapat helyzete teljesen más: információink szerint a Ferencváros és az örmény Ulisses már mindenben megegyezett egymással a találkozó lebonyolításával kapcsolatban, ám az örmény csapat ezután "bekavart". Az ügynek minden bizonnyal lesz folytatása, és a Fradinál utánajárnak, hogy hogyan lehetne a döntést módosítani.De milyen döntést??? Sorsolás alapján mi megyünk Örményországba, oldják meg a problémájukat... Vagy mondjanak le a hazai pályáról és rendezzék meg a meccset Szváziföldön... Uefa sorsolás végeredménye: 17 Ulisses FC (ARM) v Ferencvárosi TC (HUN) Ennyi!!
|
|
Lundqvist |
2011. június 20. 15:22 | Sorszám: 773 |
"Keveset tudunk az ellenfélről, de abban reménykedünk, hogy sikerül továbbjutnunk, mert annak ellenére mi vagyunk az esélyesek, hogy semmiféle információnk nincs a riválisról. De ezt érvényre is kell juttatnunk. Szerencsés, hogy idegenben kezdünk” Tanár úr, 10 nap alatt fel lehet készülni. Bár úgy érzem videó felvétel szerzése picit macerás lesz...
|
|
Lundqvist |
2011. június 20. 15:21 | Sorszám: 772 |
Ha a norvégek jönnek, Morrison visszatér.. 1 meccsre. Remélem sok rosszat mesél rólunk. Ha megvan 2. körben sajna itthon kezdünk...
|
|
Lundqvist |
2011. június 20. 15:14 | Sorszám: 770 |
Pontosabban kölcsönbe jön, aminek lehet az a jó oldala megtudjuk venni Lázokot... És ha meglátjuk Oláh hogy teljesít elküldhetjük vagy leszerződtethetjük. Valószínű opciónk lesz rá.
|
|
Lundqvist |
2011. június 20. 15:12 | Sorszám: 769 |
Autóval tuti egy fél élet lenne.. Csapat charter géppel szeretne repülni, és lehet szurkolok is mehetnek velük... Első kört hozni kell, 2.at meglátjuk
|
|
Lundqvist |
2011. június 17. 22:43 | Sorszám: 744 |
Szerintem szintén nem erősítés Lisztes... De cáfoljon rám, nagyon szívesen változtatok a véleményemen.. Szerintem ebben a Fradiba max egy stabil pados lesz...
|
|
Lundqvist |
2011. június 15. 13:18 | Sorszám: 729 |
Tegnap gondolkoztam egy dolgon.. Látom hogy Nb2 Keleten van az Mtk II, de most mi lesz velük hogy a nagy csapat is kiesett? Visszaminősítés, vagy az Mtk mehet a nyugati csoportba??? Mert ugye az Nb1ben nem indulhat 2 csapat ugyanazzal a telephellyel...De az nb2ben sem??
|
|
Lundqvist |
2011. június 11. 18:44 | Sorszám: 727 |
Jelen pillanatban égetik le magukat Női kézilabdázóink... Van még 13 perc a meccsből, de ki merem jelenteni Olimpiára nem megyünk, és Vbre sem..Nagyon remélem ezt a tudatlan, irritáló, fogalmatlan Mátéfit úgy rúgják seggbe hogy az országhatárt is átrepüli... És pár játékos követheti őt, a kis kedvencei  Herr Orsika (aki nem véd csak akkora darab a kapu 42%át kitakarja..) Bulath, Bódi. Mind a 3 pocsék játékos  Az hogy egyszer Görbicz nélkül legyen kihirdetve egy válogatott keret az már csak álom marad... És ezt a VB szereplést nem itthon vesztettük el.. Hanem kint. Amikor is a első félidőben lőtt Magyar gólok 75-80%át FERENCVÁROS játékosok lőtték. Név Szerint Zácsik és Tomori főleg. Ennek eredménye: 2. félidőt végig padozták... A 2 "csodálatos" Mátéfi kedvenc teljesítménye pedig a 0át sem érte el... A top húzása: 7 perccel a vége előtt kér időt.. -7nél  Mátéfi, tedd meg azt a szívességet elkotródsz a Magyar Kézilabdából..Köszi
|
|
Lundqvist |
2011. június 10. 14:55 | Sorszám: 726 |
Robi C levezet ott, mocsok sok pénzért, megérthető. De ez a celeb paprikajancsi 24 éves... Mindegy, vigye magával a Lindát és a társait.. Emelkedik az ország IQ szintje..
|
|
Lundqvist |
2011. június 07. 13:44 | Sorszám: 719 |
Hát majd meglátjuk a következő évben.. Heinzet nagyon sajnálom, de ha tényleg nem bírja a családja nélkül és nem tudnak itt találni megfelelő iskolát akkor menjen.. Most már állítólag Tischler is célkeresztbe került.. Lesznek még itt nagy hírek..
|
|
Lundqvist |
2011. június 07. 07:56 | Sorszám: 716 |
Állítólagos játékosmozgások: Grúz aláírt 3évre hozzánk. Fiti, Kulcsár megy a Vasasba Lázokért cserébe.. Remélem be válik ha már 2 fiatalt adunk érte..
|
|
Lundqvist |
2011. május 24. 17:02 | Sorszám: 693 |
Igazad van, Bocsi
|
|
Lundqvist |
2011. május 24. 12:58 | Sorszám: 691 |
Nagyon korrekt kis stadiont csináltak. És ha már ennyi pénzt belefektettek, már csak egy megfelelő helyezés kell
|
|
Lundqvist |
2011. május 24. 12:55 | Sorszám: 689 |
Most ha Pécsről meg nem küldik el a Kiss Szilárdot már rég ünnepelhetnének... Lehet az elküldése nem véletlen volt.. Lényegtelen, megtudjuk majd
|
|
Lundqvist |
2011. május 24. 12:33 | Sorszám: 685 |
Milyen egyáltalán a Gyirmóti stadion? Lehet nem is alkalmas Nb1re.. Meg azért az Nb1 rengeteg plusz pénzbe is kerülne.. Bár igazából, jelenleg jobban izgat kit kapunk El-ben és kiket tartunk meg/igazolunk.
|
|
Lundqvist |
2011. május 24. 12:25 | Sorszám: 680 |
Azért a Diósgyőr tábora sem kicsi, és átlag 4000-5000en vannak kint.. Ők nagyon megfogják dobni..
|
|
Lundqvist |
2011. május 24. 10:12 | Sorszám: 676 |
Költségvetési és átigazolási kérdésre is válaszolt a Zrt. vezérigazgatója. – Sok a mendemonda. Van hiteles jövőképe a Fradinak? – Megterveztük, és dolgozunk rajta. Talán a legfontosabb, hogy olyan állásfoglalást hoztunk, hogy a klubnál és a labdarúgóknál is ki lehessen iktatni a bizonytalanságot. Ez annyit jelent, hogy nem fogunk többet költeni annál az összegnél, mint ami a rendelkezésünkre áll. – Lehet már tudni, hogy milyen költségvetéssel várják a következő szezont? – Költségvetésünk nem lesz nagyobb, mint az idén volt, mégis ütőképes csapatunk lesz. – Hallani szponzorok érkezéséről. Hogy állnak a tárgyalások? – Ugye megérti, hogy a tárgyalások jelenlegi szakaszában nem szeretnék cégnevekkel dobálózni? Szerencsére egyre többen jönnek, és a támogatókon túl befektetőjelöltek is vannak. Azt is elárulhatom, hogy külföldről is van érdeklődés. Nem tudom most megmondani, hogy mikor számolhatunk be konkrétumokról, hiszen azt senki se felejtse el, az FTC Zrt. jelenleg Kevin McCabe tulajdona, és bár Kubatov Gábor elnök intenzív tárgyalásokat folytat az angol üzletemberrel, megállapodás még nem született. – A szurkolókat leginkább az érdekli, hogy kik lesznek az új szerzemények, kivel erősítenek. – Nem tétlenkedünk. Tárgyalunk magyar menedzserekkel és olyan külföldi cégek képviselőivel, akiknek magyar klubbal még nem volt kapcsolatuk. A hazai mezőnyből is vannak kiszemeltjeink, s olyan futballista is akad, akivel előszerződésünk van. – A jelenlegi csapat három erőssége Schembri, Morales és Heinz. Róluk mit lehet tudni, a jövő hónap végén lejár a szerződésük, mennek vagy maradnak? – Schembri ügyében Bécsben tárgyaltam az ügynökével, és úgy gondolom, hogy gáláns ajánlatot tettünk a máltai csatárnak. Morales szeretne itt maradni, s az ő ügyében is felvettük a kapcsolatot a Kevin McCabe üzleti csoporttal, azzal kell egyeztetnünk. A cseh Heinzcel is beszélgettünk, szeretnénk, ha maradna. – Nyilván ön is tud arról, hogy Prukner Lászlót már többször hírbe hozták a Debrecennel. Mi a helyzet az edző esetében? – Határozottan kijelenthetem, nálunk marad. – Mikor kezdik a felkészülést, mi a program? – Június 6-án kezdünk, majd Moszkvában, az idén 75 éves Lokomotiv jubileumi tornáján veszünk részt. Úgy tudom, Budapesten is szerveznek négyes tornát, de arról egyelőre bővebbet még nem tudok mondani. – Elégedett lesz, ha egy év múlva a most megszerzett bronzérmet ezüstre cserélik? – Nyilván majd a helyzettől, a körülményektől függ, hogy mit érzek. Mindenki tudja, vannak nálunk tőkeerősebb csapatok, de a fradizmussal, lelkesedéssel sok mindent lehet kompenzálni. Úgy hiszem, ez a most befejeződött bajnokság alatt is kiderült. Kíváncsi leszek kik ellen játszunk ezen a jubileumi tornán. Remélem Schembri, Morales Heinz trió marad.
|
|
Lundqvist |
2011. május 23. 12:24 | Sorszám: 672 |
Ez csak az első kör, és kiemeltek is vagyunk. Az OL meglepetés ennyire alul kezdi..
|
|
Lundqvist |
2011. május 23. 12:15 | Sorszám: 670 |
Én csak azt kérem hogy a Olimpiát kerüljük el.. Mindenki más jó, főleg ha közel van.
|
|
Lundqvist |
2011. május 23. 12:06 | Sorszám: 668 |
nem újság hanem az üllői129.hu, de ők is valami külföldi oldalról vették.
|
|
Lundqvist |
2011. május 23. 10:55 | Sorszám: 663 |
Nézzünk szét kiket kaphatunk  Milsami Orhei (moldáv), Banga Gargždai (litván), Daugava Daugavpils (lett), Khazar Lankaran (azeri), Olimpija Ljubljana (szlovén), Cliftonville (észak-ír), Flamurtari Vlorë, Vllaznia Shkodër (albánok), Narva Trans (észt), Irtysh Pavlodar, Shakhter Karagandy (kazahok), Zeta (montenegrin), Banants (örmény), Nõmme Kalju (észt), ÍBV Vestmannaeyar (izlandi), NSÍ Runavík (feröer-szigeteki), Ulisses (örmény), Neath (walesi), Käerjéng 97 (luxemburgi), Lusitanos UE, Santa Coloma (andorraiak), ÍF Fuglafjørður (feröer-szigeteki), Fola Esch (luxemburgi). Sajnos elég sok költséges utazós kör lenne... De majd Június 20.án kiderül
|
|
Lundqvist |
2011. május 23. 08:10 | Sorszám: 660 |
Véletlen nem tudjátok a 3. helyért mennyi pénzt ad az mlsz??
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 19. 09:00 | Sorszám: 615 |
Ha jól olvastam 1 évig játszik utána menedzsmentnek segít.
|
|
Lundqvist |
2011. május 19. 08:30 | Sorszám: 613 |
Legyen pénz a bajnoki indulásra. Ez a fontos, és fejlődjenek. Az osztrák 2. osztályi szereplés kizárt nekünk de a többi klubbal is tárgyalnak.Székely Bulcsú meg visszatér a Vízilabda csapatba.
|
|
Lundqvist |
2011. május 19. 08:29 | Sorszám: 612 |
Hát.. Az Elek Gabi jövőre a 2. helyett akarja vissza. De állítólag Trufán elmegy Németországba.. Mocskosul sajnálnám.. Ha jövőre elkapjuk a győrt barátom ahhoz nem kevés mázli is kell. Én igazából egy KEK címvédést szeretnék....  És mondjuk 4-5 nagy pénzes szponzort..Hoki: Szlovákok kirúgtak Hamlont.. Sejthető volt nem ússza meg.. Kíváncsi vagyok kit visznek a helyére.. Bár ha észreveszik hogy szarból nem lehet várat építeni... Mert a szlovák utánpótlás jelenleg szar...
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 19. 08:04 | Sorszám: 608 |
Rajta leszek.
|
|
Lundqvist |
2011. május 19. 08:02 | Sorszám: 607 |
Tudod barátom, nem csak az OTP zárt iszonyú haszonnal. És azért nekem fura hogy a "válság" legsúlyosabb éveiben rekord nyereséget könyvelnek el... De amikor a kormány kitalál egy irány árfolyamot, akkor első körben tiltakoznak... Nehezen tudom elképzelni nem bírna ki Csányi egy kicsit kevesebb nyereséget... És asszem jó pár ember el fogja kerülni a bankokat hitel kérelem címén...
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 18:21 | Sorszám: 579 |
Ha lenne esze el sem utazna... Főleg úgy simán hívják El/Bl ben szereplő csapatok is, csak ott harcolni kell a helyért.. Nem borulnak térdre mert ő a Bazsika... Majd eltartja a kis csaja...
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 18:13 | Sorszám: 577 |
Hát én áldoznék ha nem lenne rengeteg tartozásom, mert megnézném élőben a világ legjobb kapusát élőben!! Na jó, ha a fiaink idén feljutnak az A csoportba, akkor kibírom ne lássam  Mert akkor majd az A vébén látom. A gond az hogy ha ezt a meccset leszervezik a Magyar válogatott egy cuki 0-4el megy haza... Azt már meg sem akarom kérdezni mi kerül az elszállásolásukban 100 millába...
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 17:13 | Sorszám: 575 |
Úgy tudjuk, ha összejön a meccs, a jegyárak várhatóan 10 és 20 ezer forint között lesznek. Sejtéseink szerint garantált lenne a telt ház. A lelkesedésem nem csak lelohadt hanem el is tűnt.. Ha lesz ennyi pénzem feleslegesen akkor inkább megveszem a bérletet a Hazai meccseinkre.. Miért hiszi minden egyes kib*szott sportszervező ebben a kis hazában multi milliomos sportrajongók élnek???? Mert qrvára nem... Csak jelzem...
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 12:40 | Sorszám: 573 |
És az újságok ujjonganak hogy, Gattuso és Robi Carlos csapat társa lehet.. A gond az eme két játékos 10évvel legalább idősebb mint Balázs..
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 11:20 | Sorszám: 571 |
Ha jól emlékszem hétfőn voltak az m1en. A Somos Zoltán beszélgetett vele és a Pasi val. A csávó felkészültségi szintjét jelzi hogy azt sem tudta Gabinak van 2 fia.. Nem várható el ez minden embertől (én sem tudtam) de ha már meghívott vendég akkor megpróbálom leinformálni.. De az tényleg "durva" lenne 33 év múlva következő KEK-et egy másik Elek nyerné meg a Ferencvárosnak.
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 11:16 | Sorszám: 570 |
A dolog egyszerű: Ha elfogadta azt a szerződést akkor egy címeres barom  Mert az a liga a sztárok süllyesztője... Pénz tuti van dögivel, de a játék szint sehol..
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 11:14 | Sorszám: 569 |
Megérdemlik  Koivu.. Kedvenc témád  A férfi tényleg alap példakép, ahogy kezdte a karrierjét, ahogy tűrte és leküzdötte a betegségét, és vissza tért és a Montrealt sikerekre vezette. Sors fintora hogy a Stanley Kupát sosem nyerte meg, eddig. És miután eligazolt Anaheimbe, MOntreali vendégjátékakor állva tapsolták meg. Jóbban szeretném nem ütött volna mindig ellenünk gólt :P
|
|
Lundqvist |
2011. május 18. 10:49 | Sorszám: 567 |
De barátom, mond meg nekem, ennyire számít hogy mi a neve egy térnek???? Elvis Presley parkot hagyjuk mert megint Európa vicce lettünk... Az tuti nekem Moszkva marad. Max. az emberek térképet vesznek elő hogy megkeressék... És amíg a bkv így műveli a tábla cserét addig csak röhögni fogok rajtuk..: http://bkvfigyelo.postr.hu/a-nap-kepe-tablacsere
|
|
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 15. 11:34 | Sorszám: 545 |
Ha jól tudom akkor a bwin csak akkor megy ha a számládon van pénz. Ehftv n pedig nem engedi nézni sem magyar sem spanyol IP cimmel.. http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php elméletben az időszakos streameknél lesz, de a srác kiírja chatbe jobb oldalt ha meg tudja oldani.
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 15. 08:11 | Sorszám: 527 |
http://ulloi129.wordpress.com/2011/05/14/borzaszto-az-alicantei-klima/ Na idefigyelj Elek Gabi! Azt tudom és tudjuk jó edző vagy, eredmény mutatja. De tegnap este kb 21,12 felé be is bizonyosodott az isteni mivoltod..  Ma délben Allicantéban borús esős idő lesz 19fokkal..  Ahogy kérted.. Mi pedig a KUPÁT kérjük hazahozni
|
|
Lundqvist |
2011. május 15. 08:04 | Sorszám: 526 |
A dologban az a megdöbbentő, utolsó 3 Nhl-es haláleset: Roman Ljasenkót 2003ban Cserepanov 2008ban és most Boogard... Ritka egy szar csillagzata van a csapatomnak...
|
|
Lundqvist |
2011. május 14. 21:12 | Sorszám: 517 |
A mai nap történése: Mtk kiesett, Kaposvár kiszállt az EL versenyből. Holnap nyernünk kell és kész
|
|
Lundqvist |
2011. május 14. 13:54 | Sorszám: 516 |
Megint egy újabb jégkorong haláleset.. 28 éves korában elhunyt Derek Boogaard, a New York Rangers hokisa, az NHL egyik nagy bunyósa. A sportolóra holtan találtak rá minneapolisi lakásában, de a halál okáról nem közöltek részleteket. Kicsit kezd sok lenni... 9év alatt a 3. Rangers játékos hal meg mocskosul fiatalon... És Újra egy nagyon fiatal játékos.. Nem egy pontgyáros volt, ő egy erőember volt. De nem volt tehetségtelen.
|
|
Lundqvist |
2011. május 14. 08:28 | Sorszám: 513 |
Azért ez a Loki sem semmi... Vagy ennyire pokoli szar csillagzatuk van idén, vagy kutyaütő játékosaik akik nem tudják melyik kapu kié... Igaz nálunk is volt 1 öngól Béla által de az peches volt. De az hogy a 3ból 2 meccsen azon megy el 2-2 pont mert valamelyik játékosuk öngólt fejel... Holnap remélem nyerünk.Haladás-FERENCVÁROS 0:2 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. május 14. 08:16 | Sorszám: 512 |
Csak azt nem vágom, ezen mi a jó francot kellet videó bírózni???  Szabálytalanság nincs, be nem korcsolyázót a kékre, magas bot nincs.. Ha a bíró nem látta ez gól, szemüveget neki.
|
|
Lundqvist |
2011. május 14. 08:14 | Sorszám: 511 |
Szerintem a csávó csak beszélt kevés értelemmel..  De szép hangzatos a finn nyelv ez tény.
|
|
Lundqvist |
2011. május 14. 08:12 | Sorszám: 510 |
Hát barátom.. Nem béna a csávó. De a meccs hátralevő részében nem verték eme gólért kb félholtra?  Mert a Ligában ezért a srácot belegyalulták volna a jégbe.. Gyönyörű volt, és hatalmas technikai tudásról árulkodik.
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 21:01 | Sorszám: 493 |
meg kell nézni pontegyenlőségnél mi van, de szerintem vezetünk előttük. De őstehetségek elbukni EL helyet 2 öngóllal... Tehetséges banda..
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 19:52 | Sorszám: 490 |
Ez a sügér arra nem gondolt, mi van ha azt mondja a görög csapat nem kellesz???
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 19:43 | Sorszám: 489 |
http://ftc.hu/index.php?action=fansnews&nid=27079&sact=news Nem szokásom Ferencvárosi játékost elküldeni melegebb éghajlatra.. De nem ajánlom vissza merj jönni, mert garantálom neked a tarcsi padra sem ülsz... Sőt... Hogy lehet valaki ekkora patkány??(elnézést a csúnya beszédért) Nem az húzott fel próbajátékra megy, hanem minek hazudni???? Miljkovics, Mehetsz a sunyiba  És keres valamerre gerincet... Mert úgy látom neked már nem jutott....
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 17:36 | Sorszám: 488 |
De elég méretes felháborodás volt, állítólag EHF telefon ment mit képzelnek hogy csak szombaton árulnak vendég belépőket.. Ez a spanyol kis csapat amilyen szimpi volt most már annyira un-szimpi... Ilyenkor sajnálom nem itthon van a visszavágó.. Állítólag csak 200jegyet kapunk, de azt mondták Kökényék, aki kimegy azt bejuttatják. Végső esetben lesz 100db pom-pom srác
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 10:35 | Sorszám: 486 |
Én aztán sosem szoktam, de szépen elírták.  Most olvasom a Lányainkkal 100 szurkoló megy ki a meccsre biztosan. Azért ez a 99.000-es repjegy+illeték párossal együtt is nagyon szép. Hajrá Csajok!!!!
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 10:16 | Sorszám: 484 |
És komolyan ott azt hiszik ez a megoldás??? Mert szerintem nem.. De ez szép elírás: " a huligánok nagy veszélyt jelentenek az orosz-ukrán rendezésű Eb-re"Na most vagy én vagyok méretesen lemaradva.. De én Ukrán Lengyel Eb-re emlékszem..  Ha nincs igazam barátom javíts ki.
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 09:38 | Sorszám: 477 |
Sajnos igaza van... A bíró csere program lehet hogy jó, de megkérdezném mivel jobb egy lengyel bíró mint egy magyar... Nézd meg azt az argentin csoda bírót aki itt vezet meccseket itthon.. Messze a leggyengébb..
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 09:36 | Sorszám: 476 |
Az a kapus egy vadállat  6. meccsen olyat fogott, hogy a Balogh Tibi azt mondta: "na menj a fenébe " Hátán pördült át és mamuttal védet.. Megfogja nyerni a San José a Kupát. Most megmondom
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 13. 08:41 | Sorszám: 470 |
Szerintem biztosak lehetünk benne ha meglesz az EL akkor marad, mert előre akar lépni nem vissza.. De EL után csak rengeteg pénzért tudnánk megtartani. De ilyen dolgokról majd döntenek felettünk.És egy hatalmas video, ez a srác sem kispályás  A zene nagyon jó hozzá..  http://www.youtube.com/user/hungariangoals#p/a/u/0/psmxFAWHzxU Inkább ezt hallgasd barátom mint a politika szardobálást..
|
|
|
Lundqvist |
2011. május 10. 21:10 | Sorszám: 435 |
Komolyan mond meg barátom... Ennyire nem megy a csapatnak vagy mi a szent ló***r van?? Hazaérek erre 1-3...
|
|
Lundqvist |
2011. május 10. 08:25 | Sorszám: 414 |
gy érthető valamennyire a teljesítménye, de nem volt ebből probléma az a lényeg. De így érthető Elek Gabi miért csak védekeztette a 2. félidőben. Míg Balogh Barbi be nem állt a helyére.
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 10:45 | Sorszám: 410 |
Nagy kérés mind 2 fogja meg a Paksot? És akkor felőlem azt csinálnak amit akarnak
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 10:44 | Sorszám: 409 |
Győri Bl döntő visszavágóra gondoltam, csak írni nem tudok
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 10:23 | Sorszám: 407 |
Tomorinak szerintem élete legpocsékabb meccse volt.. Tisztára mint még a Győrben a bl visszavágón... Az biztos ő kint dob 6-7 gólt. Ebben a csapatban csoda lányok vannak.. Szádvári (a végén elveszem feleségül, csak asszony meg ne tudja ) Trufán, Kovacsicz, Tomori.Első kettő hihetetlenül fiatal és tehetséges, utóbbi 2 pedig 2. virágzását éli, úgy hogy mind2t leírtak... Szani, Zizi, Piros teljesítményére még keresem a szavakat..
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 10:07 | Sorszám: 405 |
Nem szokásom Garamit szidni, de nevetségesen szánalmasnak tartom amit művelt kapus kérdésben... Lehet Szathmári nem a világ legjobb kapusa de nem érdemelt meccs közbeni cserét. Ha megmenekülnek az csakis világ mázlival valósulhat meg..
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 09:58 | Sorszám: 403 |
Azért vbn nem sűrűn van verekedés.  Ha jól tudom (meg van az esélye tévedek), Amíg az nhlben 5perc jár érte, addig vbn 5+végeleges, vagy 5+10. Úgyhogy a vbn a verekedéssel mocsok nehéz helyzetbe tudod hozni a csapatod. Ez persze csak a kis csapatokra vonatkozik, a nagyok elbírnak negyedeket egy-egy nagyobb sztár nélkül is..Épp a tegnapi kézi meccset nézem, a hangulat csillagos 6os egy 5ös skálán. Nem Szeretem a Kovacsiczot mert tiszta bulldog feje van, de ha így játszik továbbra is nálunk, esküszöm megkedvelem.
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 09:33 | Sorszám: 401 |
Lányainkhoz még egy post: -Ez a meccs nem a Tomorié volt, ezt el kell fogadni és vitathatatlan.. De az tuti 2 meccsen egymás után nem fog ilyen teljesítményt nyújtani. -És sajnos az is tuti Trufán sem fog sajna kint ennyire villogni. pedig nem lenne baj 
Szerintem képesek kint győzni de ha nem is egy x-re 100%ig biztos vagyok, úgy hogy ez az alicante sem azért van döntőben mert az nekik jár. Pokolian megküzdöttek érte. Bár ha ezt a 14gólt lövő spanyolt valaki elaltatná 1 hónapra, nem sírnék miatta.
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 09:28 | Sorszám: 400 |
A hazai rendezéssel nem sikerül az még ok, azért ha reálisan nézik helyből van 4 csapat aki jóval erősebb mint ők.. De idén kieset az utánpótlás csapatuk a div1be.. Hiába zörgetik a vészharangot ott is, hogy az utánpótlás bajban van... Úgy hiába hogy Gaborik, Satan, Hossa nekik maximum 5 évük lehet a csúcson.. És a csapat építés nem 1 hónapos meló..
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 09:25 | Sorszám: 398 |
Pölő jól nyomta a hétvégén, csak elküldeném 2 hét erőnléti edzésre, mert azért vicces 1az1-ben kapussal szemben és tizenhatoson belül elbotlik... Kulcsárt Komjátiék le akarják igazolni, nem kéne engedni..Bence.. Imádnám ha játszana, de ha egy ilyen tanult pedagógus ember mint a Prukner nem tudja megnevelni barátom akkor az már el kallódót... Viszont Abdi teljesítménye pozitívum. Remélem a térde nem lett nagyon szétrugdosva. Holnap otthon el kell kapni a Zetét, nincs mese!
|
|
Lundqvist |
2011. május 09. 09:13 | Sorszám: 394 |
Szervusz Barátom! Fiaink hétvégi teljesítményére 1 dolgot tudok mondani: 3pont. Ennyi, és azért szolnokon jó pár csapat megizzadt.. A fontos a 3 pont volt, a loki és a kaposvár megtették hogy elbasszanak egy meccset  Innentől saját kéz a dolog, mi nyerhetjük emg a 2. vagy 3. helyett, de mi is baszhatjuk el. És barátom  Kézis lányaink Fantasztikusak, tv dologra 1 mondat: Sinka, száradna le a kezed amikor aláírtad azt a qrva szerződést a digivel.. Online az ehftv.com sem adta magyar ip címmel de ha szeretnéd barátom: http://www.ehftv.com/ec/cwc/women/2010-11/video/001645 Az egész meccs nézhető kisebb ugrálásokkal. De a tegnapi nap non+ultra: Kossuth rádión kézi meccset hallgatni Ott még tudnak közvetíteni.
|
|
Lundqvist |
2011. május 06. 20:08 | Sorszám: 385 |
Egy röpke videóval visszaemlékeznék a vbnkre: http://www.pixter.hu/video?id=26990 Hihetetlen milyen könnyen Boldoggá lehet tenni ezeket a csöppségeket.
|
|
Lundqvist |
2011. május 06. 07:13 | Sorszám: 377 |
Szerinted ha hazamenne hány reklámcég ugrana rá és hány szponzor menne abba a klubba hogy Ovin legyen a reklámja? Jó pár, de kérdés megbocsájtott e neki Putyin.. Összetörte pici szívét Amivel felébredek Apocalyptica, 4 konzit végzet finn csellós, akik metál zenét játszanak.Új téma: Már csak 3 nap és a lányainkra egy pokoli nehéz meccs vár.. Nagyon bízom bennük, és remélem itthon egy olyan különbséget kiharcolnak amivel kint már tudnak akár sáfárkodni is.. Teljesen megérdemelnék, egy ilyen pokolian fárasztó szezon után.
|
|
Lundqvist |
2011. május 05. 22:19 | Sorszám: 372 |
Na Barátom, Jó Éjszakát) Most én adok neked muzsikát, készülj rá mert picit morcos zene lesz  Nyugodalmas Jó Éjt Barátom! http://www.youtube.com/watch?v=lzMbZvgMBGs A zene sajátossága csak csellókból csiholják ki eme hangokat.
|
|
Lundqvist |
2011. május 05. 22:16 | Sorszám: 371 |
Hidd el barátom... Annyi emberetekbe kerülne, hogy hamar megbánnátok... Fizusapka nem bír el 2-3 jól fizető játékosnál többet. Ovi 5éven belül vissza megy Oroszországba, nincs fizusapka. Annyit keres amennyit nem szégyell. Csak kérdés hogy fogadják, a kimenetele miatt.(dezertálásnak minősítettek)
|
|
Lundqvist |
2011. május 05. 22:09 | Sorszám: 369 |
Dehogy nem... Ehhez csak annyi kell 2-3szor annyit keress havonta mint a többi csapattársad.. Lundvist bevallottan közel havi 1Millió dollárt keres... És ezzel nincs a top 15 keresőben az NHLben.. Ovi a NO. 1... És hidd el ennyi pénznél mindent a nyakadba varrnak.. És ha a Washington tulaja besokall (és agybajt kap) akkor elcseréli vagy kirakja a csapatból.. Szerintem Ovinak és Seminnek vissza kéne mennie a khlbe... Azaz ő világuk..
|
|
Lundqvist |
2011. május 05. 21:28 | Sorszám: 365 |
Amig az osztrák liga fizeti az oda vissza utaztatást addig én nem bánom a közös bajnokságot  Ovecskin.. Kérdés mennyire kezdik ki, mert azért a liga első Washington 4-0ra nagyon simán kiessen egy Tampa Bayel szemben... És valószínű ha megy Ovi megy Semin is VBre, +az egész orosz különítmény..
|
|
Lundqvist |
2011. május 05. 08:28 | Sorszám: 356 |
Tárgyalások folynak arról, hogy az osztrák 2. osztályt feldúsítják, és magyar csapatokat is akarnak. teljes térítést kapnának a csapatok. A Volán farmot 90% hogy beveszik, még elméletben 2 kiadó hely van: erre pályázik a Ferencváros, miskolc, Dunaújváros, Fujpest 4es.. Állítólag a Dunaújváros és Miskolc a befutó. Na ha ez így van akkor a fővárosi jégkorongnak annyi... A Dunaújváros elfogadva, 1 rossz szó sem érheti őket. Jó csapat, nehéz körülmények, de tehetségeket nevelnek. De Miskolc... Nevetséges és Szánalmas csapat.. Még egy ex válogatott kapussal sem tudnak eredményeket elérni.De ha az egyetemes Magyar Jégkorong érdekeit nézzük, ez egy óriási lehetőség. Csak Szerintem 1 fővárosi 1 vidéki klubbal kéne...
|
|
Lundqvist |
2011. május 05. 08:20 | Sorszám: 355 |
Hát barátom te sosem untatsz  A hoki vbre vissza, lehetséges ellenfelek: -Szlovénia -Lettország -Fehéroroszok -Ausztria Kicsit nézzük körbe őket. Szlovénia: A tavalyi 4-1 nem volt reális, mert nekik minden bement nekünk meg szinte semmi. Látszik rajtuk, Kopitar nélkül jóval gyengébbek. Arra igazából (és egy fiatal tehetségről beszélve) 0 esélyt látok jövőre is lesérül. Remélem nem is fog. A csapat az LA Kings kb kizárt playoff-ba kerüljön, ha az elcserélés lehetőségét nem veszem, 85% hogy jövőre játszik, ha kiesnek ha nem. Személyes Véleményem: Ha nem muszály inkább neee őket  Lettország: Na ha én kérhetem őket kérem, megnéztem a csapat rostert, most vagy ilyen jók a top lett játékosok csapatai, vagy egy elég durva vérfrissítésen mennek át. Nekik kimondottan örülnék. Fehéroroszország: Sok-sok Nhl-es játékos, nem lenne könnyű ellenfél, de aki az A csoportból könnyű ellenfelet vár, az nem igazán normális.. Egy Mezinnel a kapuban, aki nagyon jó kapus, meggyűlne velük a bajunk úgy gondolom. Ausztria: röviden Ebel All-Star. Mindenki jön akit behivnak, mivel a Vbre vége az Ebelnek. Továbbra is tartom jól járnánk velük és vernénk őket. Röviden: aki jo lenne: lettország Aki nagyon nem: Fehéroroszok.
|
|
Lundqvist |
2011. május 04. 10:26 | Sorszám: 347 |
Szegény Halaknak egy deka szerencséje nem volt.. A 4. gól a hona alatt ment át.. de Gaborik gólja sem volt csúnya.. Az a gond minden válogatott innen piszok erős nekünk.. Igazából ha kívánság műsor lenne akkor az Osztrákokat kérném...
|
|
Lundqvist |
2011. május 04. 09:16 | Sorszám: 343 |
Hát barátom, a Dragóra akarják elméletben a szatellit iskola hálózat vezetését és koordinálását. Kis Flórit senki nem küldte, de a Gellei Tanár úr hívta oda, és ment. Úgy gondolom Lipcsei Petit páncélököllel sem lehet kirobbantani tőlünk, hála az égnek.Tegnap volt igaz a születésnapja a Klubnak de ezt csak ma találtam meg, igaz csak foci összevágás, de nekem nagyon tetszik: http://www.youtube.com/watch?v=oZxf1cmcCek
|
|
Lundqvist |
2011. május 04. 08:25 | Sorszám: 338 |
Őszintén bevallom barátom, csak bele-bele nézek, mert rengeteg a meló otthon. Az ominózus Szlovák-Németet kivételesen láttam. Ha az a meccs 5 perccel tovább megy akkor 4-4. De a Németek a vb abszolút pozitív meglepetése.  A negatív hogy engem a svédek még ki sem vittek. Megérdemelnék kiessenek:P:P
|
|
Lundqvist |
2011. május 04. 08:22 | Sorszám: 337 |
Bőrkötésben szigorúan, Profi arcképével a címlapon.
|
|
Lundqvist |
2011. május 03. 11:49 | Sorszám: 321 |
Szervusz Barátom! Éppen kezdtelek hiányolni.  A gond az velünk szurkolókkal hogy csekély számban tudunk építő jellegű kritikát megfogalmazni. Remélem ebben is idővel fejlődünk. De a mai nap a FERENCVÁROSÉ!!! Boldog Születésnapot, Isten Éltessen FERENCVÁROS!!! Még sokszor ennyi évet!!!
|
|
Lundqvist |
2011. május 01. 08:33 | Sorszám: 307 |
Fognak is nagyon remélem.. ÉS fura mert nálunk Lisztes a végén mikor pályán volt (mielőtt elküldték) megalkotta az 50centis sprint fogalmát.. Mert kb annyit volt hajlandó futni a labdáért.
|
|
Lundqvist |
2011. április 30. 21:33 | Sorszám: 303 |
Minden tiszteletem Lipcseié, de a karrierje vége felé az ő szabad rúgásaiban sem volt egy deka veszély.. A gond Bence 100 szabadrúgásából max. 10 veszélyes..Van nekünk egy edzőnk: Prukner László. Pontosan tudjátok mennyire kedveli a fiatal magyar játékosokat. Kaposváron sem volt sok külföldi mellette, Stanic és Junior kivételével asszem 0a volt. Szerintem tudja miért játszatja Stanicsot, és Juniort Bence helyett.. Miljkovics nekem sem tetszik.
|
|
Lundqvist |
2011. április 30. 10:39 | Sorszám: 301 |
Drago nem fiatalodik ezt ne felejtsétek el. Arra jó pl. 1-0 2-1nél behozni a 60-65.percben. Mert a tudása és tapasztalata megvan ahhoz megszervezze a védekezést. De szerintem 90.percet nem tud ilyen szinten végig bírni. Bence... Bence nagy kedvencem volt, és ez mostanra sem változott, de sokszor láttam őt alibizni. Amondó vagyok bízzunk meg Prukner-ben, ez a keret pontosan tudjuk a dobogó közelében nem lenne... Mégis Vasárnap megvan az esély a 2.-3. helyre feljönni. És lehet hogy ő nem egy Mourinho, de nem is kell nélküle lejátszani vagy befejezni meccset...
|
|
Lundqvist |
2011. április 27. 19:44 | Sorszám: 297 |
A meccs 86.perce van... Gerinc és elvtelennek tartom az ilyen csúszó mászó fújni nem tudó bírok alkalmazását... A befújt 11-ese egy hatalmas vicc volt... És módszeresen ellenünk fúj... Gusztustalannak érzem, és undorítónak... Most már 2-1 a kaposvárnak..
|
|
Lundqvist |
2011. április 27. 08:34 | Sorszám: 286 |
Tegnap persze a Videoton nem tudta megverni a Paksot... Ma Győzni kell!!Kaposvár-Ferencváros 0-2 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. április 27. 08:33 | Sorszám: 285 |
Az amcsi bírót hagyjuk mert lehet hosszabbításban véletlenül vele törtem volna be egy plexit... Az átszervezés még nem 100% de sajnálatosan valószínű. Ha a tudásom és infóim jók velük leszünk együtt: Korea vagy Japán (ezt valószínűleg el kell dönteni köztük.) Anglia, Ukrajna és a 2 kieső az A csoportból. Igaz a kiesési rendszerről hallgatnak.. Konkrétan nem tudunk ellene tenni semmit.. De ha ez így marad a Korea/Japán páros bármelyike verhető, Angolok is. De most ki kell jelenteni az Ukránok előttünk járnak..
|
|
Lundqvist |
2011. április 26. 21:24 | Sorszám: 283 |
Onogur, abban az olasz csapatban akik éppen csak kikaptak az Usától, 10 tapasztalt olasz játékos volt ott pluszban, akik mostanra visszavonultak, sérültek, hisztiznek, kivágták őket.. A Kapura lövések számában nyertek, ez tény, de amikor mi is közel 40et lövünk kapura akkor az is tökéletes. Lehet tényleg ez egy jelzés eljött az ideje a generáció váltásnak...
|
|
Lundqvist |
2011. április 26. 09:26 | Sorszám: 281 |
Igazából ez a vereség több összetevős: - Kapusválasztás, HA netán Szuper véd lehet az első lövés nem jön ki róla olyan messze.. - Első harmad vége, Ha Szuper lába között nem csúszik át a korong...Még nagyon sokáig folytathatnám.. Ez a csapat így kikaphat, még ha mocskosul szar is és felakartunk jutni. Mindenesetre nevetséges volt amit a bíró bíráskodás szintjén művelt.. Ahonnan ő jött, az USA-ból, ott vagy szétfújsz egy meccset a 3. harmadban vagy csak azt fújod le ha baltával lefejezik az ellenfélt.. Magában a tény: Balu szabálytalan volt. Ez vitathatatlan.. De előtte az olaszok ugyanolyan szabálytalanok voltak.. Egy eséllyel kevesebb, de ami nagyobb gond, Palkovics közölte neki ez volt az utolsó VB-je.. Most kell okosan dolgozni Ted Satornak és olyan fiatalokat találni akik betölthetik Palko pozícióját...
|
|
Lundqvist |
2011. április 23. 09:36 | Sorszám: 277 |
Libások- Ferencváros 2-2 Karesz 0-2 onogur 0-1 LundqvistMagyarország-Olaszország 3-1 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. április 22. 12:52 | Sorszám: 272 |
A dolog jelenleg úgy áll az utánpótlásunk a szapporoi csoda és az A csoport hatására meg duplázódott. Ez több mint dicséretes. És a mostani 17-21éves fiataljaink is pokolian ügyesek és tehetségesek, csak ott még pici rutin kell amit meg fognak szerezni és utána lehetnek nagyobb álmaink. Igazából a hoki hazánkban annyira jól fejlődik, a kezdetekkor Kercso jött, és mostanra egy 3szoros Stanley Kupa győztes edző a Válogatott edzője. Nagyon jó és tehetséges edzők vannak a klubcsapatoknál. Az én hatalmas vágyam az A csoport után (amit már sikerült megélni egyszer), az az hogy egy fiatal játékosunk elkeljen az Nhl Drafton és bemutatkozhasson a Ligában Játékosként, mert Szupi már padozott, de játszani még nem. Mai Hétvége fő célja: Megmutatni ez a generáció képes visszajutni és ottmaradni az A csoportban. És egy mai hír nem rólunk: A Szlovák u19es csapat kieset az A csoportból.. Úgyhogy nem csak nálunk lehet gond a következő generációkkal..
|
|
Lundqvist |
2011. április 22. 08:13 | Sorszám: 270 |
Zolika nagyon ügyes és tehetséges. Nem vitatom de én szemrebbenés nélkül beraknám Lundqvist mögé tartaléknak ha Lundqvist Magyar lenne.. De mivel nem az. Marad Zolika, és Szuper Levi. Akik mögött elég erősen közeledik Bálizs Bence Rajna Miklós Pleszkán József. És ők mind irtó tehetségesek  Sokszor mondják mi lesz ha a Kercso generáció visszavonul,(Palkovics, Horváth, Ladányi) Szerintem a fiataljaink egyre inkább felnőnek a feladathoz. És Bartalissal csodát tett a magyar orvostudomány, 4nappal a részleges bokaszalag szakadás után tudott edzeni és közel 100%os állapotban. Le a kalappal.
|
|
Lundqvist |
2011. április 21. 12:01 | Sorszám: 266 |
Hát barátom, próféta szóljon belőled, de addig rúgják seggbe a Balun kívül a védőket kapják magukat össze magukat. És Godó lőhetne 1et spanyoloknak, ne legyen frusztrált. És csak hogy érezd elfogultságom mértékét:P http://www.youtube.com/watch?v=VjvVpiPVZSw&feature=related
|
|
|
Lundqvist |
2011. április 21. 11:13 | Sorszám: 261 |
Zabálni valók  Tegnap játszott nemzetközi tornán a Magyar U12es csapat egy kanadai csapat ellen és csak 3-1re kaptak ki. Kicsiny hazánkban talán végre a hoki is elkezd fejlődni?? Nagyon remélem..
|
|
Lundqvist |
2011. április 21. 10:57 | Sorszám: 259 |
http://www.youtube.com/watch?v=N8d4RFhXXSk Na ő sosem kapna ilyen gólt.. Ezt ki merem jelenteni  Remélem láthatom egyszer egy A csoportos vb védeni ellenünk, bár azt a meccsen 0-ra fogjuk elveszíteni..
|
|
Lundqvist |
2011. április 21. 10:46 | Sorszám: 257 |
Hát barátom ez kész.. A Szemem dörzsölöm még mindig..  Ha már büntető, és Mivel Rangers fan vagyok, a világ legszemetebb büntetője. Marek Malik életében 1szer lőtt büntetőt soha többé: http://www.youtube.com/watch?v=ZXY3qWtkeJM
|
|
Lundqvist |
2011. április 20. 08:03 | Sorszám: 248 |
A jegy van kijelentésed vissza is vonhatod. Vaterán van már csak kint pár darab de azok közül párat jól megrugdosnék.. Megveszi 990HUfért és eladja 5000ért.. Mindenesetre, a fiúk meccseit otthonról nézem, és fantasztikusak ez tény.  És valahogy azt érzem ez az olasz csapat sem tudja őket megfogni. Remélem igazam lesz.De Olaszok előtt még jönnek a Spanyolok és a "Dobj egy Macit" akció. Nagyon remélem megint rengeteg maci gyűlik össze. Ime a példa 2006ból (erős tulzással) http://www.youtube.com/watch?v=tlzgxWrTE9M
|
|
Lundqvist |
2011. április 20. 07:57 | Sorszám: 247 |
Együtt érzek veled barátom, de ezt az Alicantét itthon a pokol legmélyebb bugyraiba kell küldenünk. És igazából remélem csak a KEK döntő után lesz a magyar bajnoki döntő, mert kizártnak érzem ne vernénk meg otthon a Debrecent. Kíváncsi vagyok mikor jön rá a Győr hogy világsztár csapatokkal vízhordók nélkül nem lehet Kupát nyerni...
|
|
Lundqvist |
2011. április 16. 07:51 | Sorszám: 187 |
Hát barátom, komolyan mondom ha az ilyen és ehhez hasonló meccseket behúznánk én még a lilák elleni 1 gólos vereségeket is elnézném... A Vasas itt csak egy nagyon nagy malaccal nyert... A Maróti felszabadítása 10-ből 9szer lelátó tetejéig száll.. Most pechünkre rövidebb lett. Én is el vagyok keseredve de bízom a sorsunkban. Mint minden alkalommal össze kapják magukat a játékosok, és jó lesz ez. Ne csüggedj Barátom!
|
|
Lundqvist |
2011. április 15. 13:56 | Sorszám: 180 |
FTC-Vasas (Április 15., 19.00, NB I-es mérkőzés, Albert-stadion) 2-0 mackó 3-0 Marco 11-3 Auróra (laza 11-3) 3-2 Profikám 1-1 Gulya 1-0 Tutetem11 0-1 Bátky János 2-1 onogur 4-2 Lundqvist
|
|
Lundqvist |
2011. április 03. 07:41 | Sorszám: 49 |
Sajnálatos módon nem tudtam kijutni a meccsre. Az aggályaid és az idegességed megértem. De azért lettek a Fradisták bent tartva a meccs után (megszokottakkal ellentétben) hogy a sok felbőszült ember belekössön a rendőröknek titulált egyénekbe, és a hiéna média és tv-k mutathassanak "vandál megvadult Fradistákat". Hiába tiltakozik a Ferencváros vezetése, azt mondják ok, közbe meg le se sz**ják. És hidd el, ha netán a lilák nyertek volna, előbb a Fradisták mehettek volna ki, legyen balhé... Sajnos ki akarják provokálni..
|
|
Lundqvist |
2011. április 01. 15:52 | Sorszám: 40 |
Ha az első félidő 20. percéig berúgunk 1et legalább akkor meglehet az általam jósolt 4. Ha nem akkor Igazad lesz, de azt érzem Pár játékos ma bizonyítani fogja hogy az eddigi tavaszi teljesítményénél jóval többre képes.
|
|
Lundqvist |
2011. április 01. 15:31 | Sorszám: 38 |
Ferencváros-UTE 3-1 Roberto 1-0 mackó 2-1 Onogur 3-2 Marco 4-0 Lundqvist
|
|