Téma: Fradisták szabadon bármiről II.
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 19. 18:40 | Sorszám: 2820 |
Ez a pláne nem semmi. Az életet adó ájemef-hitel."Az IMF stábja által készített anyag egyik táblázata alapján a kölcsön tőke részének törlesztése csak 2012-ben indul meg és 2012-2014 között törlesztjük majd a hitel legnagyobb részét (előtte csak kamattörlesztésre kerül sor). A kamatfizetés tekintetében a legnagyobb pénzügyi terhekkel a 2009-2013 közötti évek költségvetésében kell majd számolnunk, ebben az időszakban a Portfolio.hu kalkulációi szerint éves átlagban mintegy 140 milliárd forintot fizethetünk majd ki ilyen tételként." A liberálbolsevik brigádnak hála,az elkövetkezendő években semmire nem lesz pénz.A következő kormány nem fog röhögőgörcsöt kapni a négy éve alatt.Köszönjük feri,énekelhetitek,hogy igen megcsináltuk.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 14. 11:44 | Sorszám: 2759 |
Nem kollektív bűnösség van,hanem kollektív felelősség. Én biztos vagyok benne,hogy azok a zsidók,akikre hivatkoznak a mai utódok,hogy mekkora írók,költők,művészek stb voltak,azok gyűlölnék a legjobban az eörsi-féléket,és nem lapítanának,mint a maiak. Egyébként meg nekünk magyaroknak is megvan a kollektív felelősségünk abban,hogy itt vagyunk,akár a kis országunkban,akár a tartósbérleti területeinken.A mindennapi lapulás,a megalkuvás,a majd hátha holnap rendesebb lesz velünk a feri,a meciar,a slota,a funar és a többi ellenség gondolkodásmód.Ahelyett,hogy összefognánk és akár erőszakkal is fellépnénk az ellenséggel szemben,ahogy teszik a világon mindenütt.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 14. 11:25 | Sorszám: 2754 |
"Mellesleg ha valaki ilyen fejformákat talál melósruhában,fizikai munkát végezni bérért,az szóljon." Szokott ilyen lenni,pld. emlékezz csak rákosi elvtársra,amikor elment az Aranykalász Mgtsz-be aratni.Igaz csak negyed órára  De tény,hogy kétkezi munkában megfáradt zsidó elvtársakkal nem lehet megtölteni talán még egy Polski Fiatot sem
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 13. 22:03 | Sorszám: 2733 |
Nagyon dícséretes az eftárs lelkiismeretes munkája.  Azt a tanácsot azért megfogadhatná,hogy nem szabad megölni az ellenséget.Nem a keresztényi megbocsájtás meg a majd az Úr színe előtt megmérettetik szöveg miatt,hanem azért,mert egy egyszerű akasztás túl könnyű lenne az ellenségnek,míg egy életfogytiglani börtön 2x2 méteren napi két étkezéssel,sötét és fűtetlen cellában sokkal elrettentőbb lenne a jövőbeni próbálkozóknak is
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 13. 20:47 | Sorszám: 2731 |
Mivel valószínűleg szombaton is dolgozik,akkor nem zs1dó
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 13. 20:44 | Sorszám: 2730 |
Én,ha hatalmat kapnék,úgy kezdeném a munkát,hogy amnesztiát hirdetnék a kisebb bűncselekményt elkövetők körében. De csak azért,mert kellene a hely a politikai,a gazdasági és a médiaelitünknek.Képzeld milyen szép világ lenne,a két legkártékonyabb kisebbségünk benn ülne szinte kivétel nélkül a sitten.Természetesen a megszorító intézkedések rajtuk kezdődnének,tehát napi 2x-i száraz kenyér plusz hideg víz lenne a menü plusz se tv,se újság,se mozi.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 13. 16:30 | Sorszám: 2724 |
Orbánista csürhe,akadályozod a nemzetmentést.  Ferenc testvér nyilatkozata a válságról,amit a globális felmelegedés plusz a szélsőséges futballnácik okoztak.Lehet volt még valami,csak elfelejtettem: "Elengedhetetlen csökkenteni a deficitet és elindítani a reformokat, már csak azért is, mert a válság megerősítette annak szükségesét, hogy minél előbb belépjünk az eurózónába. Ez nem lesz fájdalommentes. Nem jelent örömöt, hogy ezt kell tennem, jobban szeretek adni, mint elvenni. De nem fogom az ország érdekét feláldozni a rövid távú népszerűség kedvéért" Különösen az utolsó mondat tetszik,alig tudtam visszatartani a könnyeimet a meghatottságtól.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 13. 14:10 | Sorszám: 2720 |
Szerintem pedig az összes zsidót el kellene takarítani az országból.A kisebbik - kártékonyabbik - felüket bebörtönözni száraz kenyéren és vizen,a többiekneak meg térképet adni az izrael felé vezető út megtalálásához.A többieknek meg azért kell eltakarodniuk mert asszisztálnak a testvéreik pusztításához,szóval cinkosok ők a magyarellenes tevékenységben.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 11. 23:31 | Sorszám: 2652 |
A kutyám is látott már labdát mégsincs benne a licencadó bizottságban
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 11. 19:34 | Sorszám: 2636 |
Én elcserélném őket egy kagylókból készült nyakláncra valamelyik kannibál törzzsel Pápua Új-Guineában.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 11. 19:25 | Sorszám: 2635 |
anett elvtársnő kapcsolatrendszerét kell megnézni,hogy nem hasraütésre találta őt a kisteleki-maffia,az 100%.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 11. 00:36 | Sorszám: 2600 |
Én azt kívánom a minket kizáróknak,hogy üsse el őket egy Zil,aztán tolószékben éljék le a hátralévő életüket úgy,hogy nővérke kelljen az evéshez is.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 14:13 | Sorszám: 2498 |
Szerintem az arány legalább 80-90%.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 13:35 | Sorszám: 2496 |
 Azért jól megijesztettem a magyar elvtársakat is,a tévészékház ostrom után.A munkahelyen minden nap mindenki azt kérdezte,hogy voltam-e a Kossuth téren.Azt mondtam nekik,hogy elvtársak,ha én kimegyek a térre,akkor holnaptól királyság van,aztán mehettek a börtönbe.Voltak arckifejezések
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 13:21 | Sorszám: 2492 |
"De azért álmodozni lehet róla, nem ??" Igen.Kár,hogy Dévényi Tibi bácsi egy pontos labdáért nem tudja elintézni.  Egyébként meg csak az háborús bűnös,aki vesztes.A győztes mindig nagy hadvezér.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 12:57 | Sorszám: 2490 |
Kolléga úr,ez a " magyar hadsereg" 3 babkonzervért átállna a tótokhoz. Csak szólok.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 12:52 | Sorszám: 2487 |
"Egyébként nagyon fogy a cérnád,ránézésre "Jól mondod,valahogy nem dob fel a nagy jólét meg a dübgörgő gazdaság.Ráadásul múltkor valami puma is megharapott,aztán kiderült,hogy veszett volt  10évig dolgoztam a nato-kompatibilis hadeseregünkben.Az egyik fele eladná az országot 30ezüstért a másik meg csak hadifogolynak jó,katonának semmiképp.És a szemkilövetésben is igazad van,dícsérték a rendőr kollegákat.Na akkor telt be a pohár,közel álltam az elmentek ti a .... kezdetű népmese elmondásához egy-két pofon kíséretében. Egy gerinctelen,korrupt,hazaáruló banda mind,én szó nélkül bebörtönözném a 3/4-üket.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 12:43 | Sorszám: 2485 |
Az jó,hogy az orrunknál tovább szeretnénk látni,csak 20éve folyamatosan pofára esünk a lábunk előtti akadályokban.Nagyon dícséretes a fogjunk össze meg a magyarok vagyunk elmélet,de csak azután lehet miután a szemetet kivittük.Ugyanis ne legyen kétséged,a Fradit,az országot gyalázó és elárulók lesznek a legnagyobb Fradisták és hazafiak egy esetleges változás után.És akkor ugyanúgy megússzák mint 90 után,mert a bocsássunk meg felebarátainknak szólam lesz a leghangosabb megint,pedig az ellenséggel kíméletlenül kell bánni,10millió ember jövője érdekében.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 11:34 | Sorszám: 2475 |
Ilyen szót,hogy rendvédelem meg honvédelem ne használj,az ott dolgozók döntő hányada pénzért megvehető senkiházi,eladná az országot 30ezüstért.Hozzájuk képest egy k*rva valóságos Teréz anya.Mondjuk nem meglepő,ugyanis a fent említett dolgozók kevés kivétel nélkül maszop-szadesz szavazók.Azokat meg ismerni. Tehát megérdemlik amit kaptak,dögöljenek meg a saját mocskukban.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. november 06. 11:27 | Sorszám: 2472 |
Az ilyen szarjankóknak eltörném a térdét meg a könyökét,de szilánkosra,hogy nővérke segítsége nélkül még hugyozni se tudjanak.Aztán a tolószékében Fradizhat a kedvére.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 28. 19:01 | Sorszám: 2204 |
Ugye-ugye  Pedig egyszerű a dolog. Ha mondjuk özv.Kovácsné Várpalotán már 20éve szív ezek miatt,akkor azoknak is kijár 20-30év csirkefarhátos,petróleumlámpás és fűtetlen szobás élet,akik ezt okozták neki és még több milliónak.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 28. 17:01 | Sorszám: 2201 |
A nép szava,Isten szava. Tehát mivel az eftárs úgy akarja,ezért az említett szerkesztőségek is a népi ítélőszék keze által vésznek el.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 28. 16:58 | Sorszám: 2200 |
A tarkólövés nagyon jó ötlet,csak sajnos fél perc szenvedést okoz az ellenségnek.Míg egy tolószékes-ágytálas 30év sokkal jobb példastatuálás.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 28. 15:12 | Sorszám: 2194 |
Így van,sokkal jobb lenne ezeknek a létformáknak - mert ugye embernek nem nevezhetők - eltörni mindkét térdét és könyökét,aztán éljenek boldogan,ameddig meg nem halnak.Aztán amikor a 6.-7. buziertéeles kerül élete végéig tolószékbe,akkor elgondolkodnának a további magyarellenes tevékenységükön.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 22. 17:16 | Sorszám: 2087 |
Államcsőd biztos nem lesz,megmenti a valagunkat a pénzvilág és/vagy az oroszok. Gondolom borsos árat fizetünk ezért,gyakorlatilag totális gyarmati státuszba süllyedünk.De a feri lesz a hős,az ország védőszentje,a fidesz és azok,akik nem támogatták őt a haza ellenségei.És 2010-ben megint erre a baromra fog szavazni a sok amőba.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 22. 17:04 | Sorszám: 2086 |
Ne tessen az eftárs ennyit írni,mert ekkora szövegek értelmezését nem tanultuk a pártiskolán  Egyébként igazad van,a bankoknak sem érdekük a hitelek bedőlése.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 22. 12:17 | Sorszám: 2080 |
Ha továbbra is ilyen magasak lesznek a devizaárfolyamok,akkor emberek százezrei veszthetik el a lakásukat.Akkor pedig trükközhetnek feriék,meg kapaszkodhatnak száz körömmel is,fel lesznek akasztva egytől-egyig a picsába a bérenceikkel egyetemben.Lesz még fejjel lefelé lógó ávh-s,ha így megy tovább. Remélem eljön ez a pillanat,mert nagy szüksége van egy katarzisra az országnak.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 21. 22:47 | Sorszám: 2059 |
Ráadásul otthon,hadd örüljön a nép  Hamár a nép,meg a hadd örüljön.A ferenc testvér ma felhívta a putyint.Lehet megint bejönnek az oroszok? Ahogy Hofi mondotta volt: "Jól van,mostantól már nem kell oroszul tanulni.De azért azt se felejtsük el,hogy ágyin,dvá,tri.Minek,minek?Hát oda kerülünk fogságba."
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 21. 22:21 | Sorszám: 2056 |
A spanyoloknál már 8
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 21. 22:17 | Sorszám: 2054 |
Erre gondútam.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 21. 22:10 | Sorszám: 2052 |
Viszont a tippjeid eddig bejönnek
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 21. 21:25 | Sorszám: 2048 |
És gondold végig ezalatt a pár nap alatt,az államadósság is nőtt közel 15%-al,a gyenge forint miatt. És akkor bérbefagyasztás,13havi eltörlése,szociális kiadások megnyirbálása,önkormányzati pénzek visszafogása.Ez minden,ami az eszükbe jut.Ez még jobb helyeken is hazaárulás->tarkólövés.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 21. 21:03 | Sorszám: 2047 |
A kettő az egyben taktikát alkalmazzuk,tehát csak szovjet vagy észak-koreai meccsekre szakítunk időt,a szünetekben meg ideológiai oktatáson veszünk részt a helyi pártszervezet tagjaival. Hol van még a vége? Figyelje csak meg az eftárs,2010-től mindenhol rubellel fizetnek,és a zimperialisták nézegethetik a péztárcájukban lenin eftársat a száz rubelesen.
|
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 20. 18:38 | Sorszám: 1993 |
Képzelem,ha még látta és hallotta volna feribácsit,azt hiszem kitagadta volna a szüleit is.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 20. 18:27 | Sorszám: 1991 |
Jó egészséget (és liberálbolsevikmentes Magyarországot) a családnak  Nem lehet,hogy azért fogta a fejét a gyerek,mert meglátott?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 20. 15:11 | Sorszám: 1985 |
Profikám már belinkelte az egész cikket,én a leglényegesebbet kiemelném.És ez meg is mutatja,miért van az ország ilyen politikai,társadalmi és gazdasági helyzetben: "A tények iránti hűség okán meg kell jegyeznem, hogy a Munkástanácsokat képviselő szakszervezeti vezető felvetette: az adósságok átütemezését ebben a helyzetben meg kellene kísérelni, hogy egy kicsit fellélegezhessen az ország. Ezt mindenki úgy eleresztette a füle mellett, mintha el sem hangzott volna." Ennyit a nemzeti csúcsról,a Dunába az összeset,kivéve ezt az egyet.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 15. 18:40 | Sorszám: 1722 |
Talán még a tarkólövés is közel állna hozzájuk,végülis a tarkólövést sokan ismerik apuka,nagyapuka meséiből. Igazad lehet,hogy a kendertermesztőkre hamarosan beköszönt az aranykor.Mert ugye amennyi kötélre szükség lesz,abból szép kis bevételhez juthatnak.
|
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 14. 14:23 | Sorszám: 1614 |
Igen,nehéz idők a mostaniak. Seregélyes et. köszöni,ő inkább az orosz-koreai szótárt preferálja,lenin és kim ir szen eftársak írták személyesen a könyvet. Kubaiul már eléggé elfelejtettem,csak az megy,hogy agyonlőni,letartóztatni,elkobozni,valamint kérek egy kupica rumot meg egy szivart
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 14. 12:02 | Sorszám: 1602 |
Leköti a pártszervezetünk minden energiáját a válság. Kim Dzsong eftárs beteg ugyan,de nem én helyettesítem,hanem Seregélyes eftárs Törökbálintról.Kinézetre tökéletes,hála a plasztikai sebészeknek.Ideológiailag egyforma a Nagy Vezetővel,egyedül csak a koreait töri egy kicsit.De azt meg úgy kommunikálják,hogy a betegség szövődménye.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 14. 10:39 | Sorszám: 1599 |
Eftársam,én a népszavát tanulmányozom,mert ugye a nép szava Isten szava,tehát az igazság csak abban a lapban található  Az Afrika-utazónak meg boldog születésnapot.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 23:47 | Sorszám: 1452 |
Ezért írtam azt,hogy sajnos a magyarok nagy részének - ahogy írtad pártszimpátiától függetlenül - igénye és akarata sincs a legelemibb tisztességre.És ezt a sokmilliós tömeget csak vaskézzel lehet irányítani és helyes útra terelgetni.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 23:44 | Sorszám: 1451 |
Megmondom őszintén,függetlenül a személytől,klub- és pártszimpátiától,ez az ügynökkartonok kiteregetése roppant gusztustalan,tiszta Latin-Amerika.Szemezgetnek a kartonok közül,aztán néhanap bedobnak egyet,hogy nesztek magyarok rágódjatok rajta.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 20:44 | Sorszám: 1443 |
Vigyázzál,esetleg elvitet az ilyen.Vagy ha feljelent homofóbiáért?Esetleg kiderül az ürgéről,hogy mohamedán?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 15:10 | Sorszám: 1436 |
Eftársam! Velük azt tenném,amit a lengyelek. Minimálnyugdíj,aztán jónapot. A kedvezményes nyugdíjbamenetelt meg csak az extrém körülmények között dolgozóknak adnám meg,az operetthadseregünk tagjainak nem.Aki meg korengedményes nyugdíjas,annak csökkenteném a pénzét,az életkorával arányosan.Pofátlanság,hogy egy tiszt bőven 100ezer feletti nyugdíjjal virgonckodik 40évesen.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 12:32 | Sorszám: 1433 |
Tudod az a szomorú - elvonatkoztatva konkrét személy(ek)től - hogy nagyon kevesen mondták azt 1990-ben,hogy tetszenek tudni hölgyek,urak én beszervezett voltam itt és itt,ettől eddig.Azért szervezhettek be,mert elkövettem ezt-azt és zsaroltak vagy így juthattam külföldre,esetleg naívitásból,azt hittem ezzel nem ártok stb-stb. De tisztelet a kivételnek sokan abban bíztak,nem derül ki róluk soha,élik a világukat.És ez bizony emberi hiba,fel lehet tenni a kezünket,és azt lehet mondani,hogy elqrtam emberek,bocsánat.De sajnos sokakban nincs meg ez a képesség.És ez a legnagyobb baj. Mégegyszer mondom nem a konkrét ügy kapcsán írom,hanem úgy általában.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 12:06 | Sorszám: 1431 |
Hát igen,lehet a száraz kenyér és víz egy 2X2-s cellában vaksötétben jobb lenne.Szenvedjenek a senkiháziak 30-40évet,szenvedtek az emberek is ugyanennyit.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 11:54 | Sorszám: 1430 |
Ez az elbaltázott rendszerváltás hibája. Én akkor az összes pártállami vezetőt,párttitkárt,Kisz-titkárt bezártam volna élete végéig a börtönbe,és 90-ben nyilvánosságra hozni mindent.Akkor lett volna egy nagy trauma,de mostanra legalább rend lenne,és nem lennének ilyen szivárogtatások,amelyek szándékosan esetlegesek.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 11:45 | Sorszám: 1428 |
Most döglenek bele azok magyarok a devizahitelekbe,akik 10milliós szinten vannak eladósodva.Pláne azok,akik euróalapon vettek fel hitelt nem olyan régen. Hazaáruló,szemét politikai elit.Az összeset agyon kell lőni a picsába.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 08. 11:40 | Sorszám: 1426 |
Kedves eftársam,sebészkéssel azért nem tudok jól bánni,mert a szocializmusban üldözendők az orvosok.Csak a favágók és a vájárok nyerők  A segélyezéssel kapcsolatban egyetértek. A nyugdíjasokkal meg egyszerűen azt kell csinálni,hogy differenciáltan emelni,így változatlan összegből úgy tudjuk kezelni a gondokat,hogy a szegény nyugdíjasok kicsivel jobban járhatnak,akiknek meg 100-200ezer felett van a pénzük azok meg húzzák össze a nadrágszíjat egy kicsit.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 22:18 | Sorszám: 1385 |
Ne legyen igazam,de a lépésről-lépésre ide már nem elég. Ebben a qrvaországban magyarok milliói élnek a legalapvetőbb emberi normák iránti tisztelet és igény nélkül.Rosszabbak mint az állatok,mert azok nem árulnák el soha a falkatársukat.De ez a nép valami hihetetlenül tróger,tisztelet a kevés kivételnek.Ezek az embernek mondott valakik 10-20000 forintért elárulnak mindenkit és mindent,akár az országot is.Ezekkel a létformákkal nem lehet és nem is szabad összefogni,ezek között rendet kell vágni,a szép szó meg a húzzunk bele nem elég.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 21:20 | Sorszám: 1382 |
Néztem a mélymagyart,abban mondta a Földi László,hogy az,hogy operatív anyagokkal lófrálnak dávidibolyák meg szilvásyk, - arról nem is szólva,hogy fent van a youtube-on is egy rakás - az megsért egy rakás törvényt,és ezért a világ minden táján páros lábbal rúgnák ki a titokminisztert meg az enbéhá főigazgatóját. Nálunk meg a sok szarházi aláírogat.És ezekből lehet válogatni az embernek. Olyan,mintha én ebédre választhatnék a tojásleves meg a tökfőzelék között.Az egyiktől hányingerem van,a másiktól meg rosszul leszek 1 hétig. Egyébként szurkolok az alkoholista szekeresnek.Végre adnánk a világnak egy showmant.Csak aztán nehogy részegen beessen a tengerbe egy repülőgép-hordozóról.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 21:12 | Sorszám: 1380 |
Szerinted nem férnének el mind a 10millióan a szép,kies tajgán?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 19:37 | Sorszám: 1372 |
Kedves eftársam,nekem a trianoni bérleti szerződés felmondása alapkövetelmény,aztán ha ez a tótoknak,oláhoknak,szerbeknek,horvátoknak,ukránoknak nem tetszik,akkor ők oda takarodnak,ahova akarnak. Egyébként ennek a teljesen igaza van,alapvető dolognak kellene lennie.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 18:16 | Sorszám: 1370 |
Ez a feloldódós duma maximum a kémiában fog működni,Európa népeinek kezd a töke tele lenni ezzel az egységes,de mégis tarkabarka Európával.És amikor eljön az idő,akkor aztán kikergetik a picsába Európából a négereket,arabokat,türkméneket,szingalézokat stb meg a liberálbolsevik érdekvédőket meg megmondóembereket. A nátó meg egy kész röhej,arra jó,hogy a mi ostoba,felkészületlen és alig felfegyverzett "katonáink" menjenek szerteszanaszéjjel a világba lelövetni magukat,de amikor baj lenne,a nátó úgy magunkra hagyna minket,mint Szent Pál az oláhokat.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 17:06 | Sorszám: 1360 |
Én sem számítok arra,hogy Feri vitézék a karácsonyt már a hűvösön töltik 2x2 négyzetméteren,de a hitem azért megmarad,hogy hátha. Azok az "emberek",akik meg ezekre a barmokra szavaz(ná)nak ezután a 6év után is a liberálbolsevikokra,azok megdögölhetnek egytől egyig,nem lenne nagy veszteség.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 17:02 | Sorszám: 1359 |
Így van,de azért remélem nem kell még 80-90évet várni,mert ugye 45-től még csak 63év telt el,és a török elvtársak 150évet voltak itt.Az Ottóék meg ugye még többet ültek felettünk.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 13:55 | Sorszám: 1354 |
Én nem azt mondtam,hogy holnap után 1/2 7-kor lesz,dehogy nem ússzuk meg forradalom nélkül az 100%.És minél később lesz,annál nagyobb lesz a veszteség minden téren. Mert van olyan probléma jópár,ami ketyeg a lábunk alatt,a cigánybűnözéstől a hitelválságig stb-stb.A politikai,gazdasági elitünkben pedig egy "tűzszerész" sincs,aki ezeket a bombákat hatástalanítani tudná és/vagy akarná.Tehát elébb-utóbb valamelyik robbanni fog.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 07. 11:02 | Sorszám: 1352 |
Nem érted ezt,ezek azért ilyen sikeresek reggel,délben meg este,tehát a kommunnizmustól a kapitalizmusig mindig,mert a génjeikben hordozzák a sikert. Bár a nyilas csőcselék azt harsogja,hogy csak a kapcsolati tőkéjük meg a párttagkönyvük miatt,a fene se tudja.Profikám,ahogy Bogár László mondotta,a gyökeres változáshoz itt bizony nagyon komoly trauma kell.Tehát forradalom kell,és utána az összes senkiházi,hazaáruló mocskot A-tól Z-ig bebörtönözni élete végéig,némelyiket meg ha nagyon ugrál agyonlőni.Egyszerűen nincs más út,ez nyilvánvaló.Kivéve ha mennyből az angyal,de valljuk be ennek igen kicsi az esélye.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 06. 22:49 | Sorszám: 1348 |
Mindig alulról felfelé haladok az olvasással
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 06. 19:06 | Sorszám: 1334 |
A sajátunkat minek visszavenni,elég kitessékelni a bérlőket. ))
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 06. 16:19 | Sorszám: 1327 |
Tényleg tündéri ország szlovákia,mert az is csak a mesében létezik.Egyébként a tartósbérletbe adott észak-magyarországi területeket egyes elmebetegek hibásan szlovákiának nevezik.Ez olyan,mintha én pl. Somogy megyét Lilliputnak hívnám,vagy Szabolcsot Helmeczisztánnak.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 06. 13:24 | Sorszám: 1325 |
Egy mondat,amely a mostani helyzetre is érvényes: " A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot."
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 16:49 | Sorszám: 1254 |
Jaja,ráfaragott a sok reakciós. Mi meg bevetettük a gólyaembereket,az összes békaembernek annyi. Holnap tarkulhat,aki akar.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 16:24 | Sorszám: 1249 |
Egyetértünk.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 15:46 | Sorszám: 1243 |
Elnézést,hogy megszakítom az agitprop munkát  Olvastam az andersen.hu-n(leánykori neve nb1.hu),hogy a szurkolói futballcsapatot - melynek célja az nb3 - teljes mértékben támogatja a vezetőség,a berki meg a nike.Azt nem fogom fel a buta fejemmel,hogy az hogyan lehet,hogy egyszer berki és vezetőség takaroggy meg hüje narancssárga nike mez,máskor meg ugyanezek dárágije drúzja. Valami akkor hibádzik az Erkölccsel szurkolói szinten,esetleg én jártam rossz iskolába.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 13:19 | Sorszám: 1229 |
Arról nem beszélve,hogy már az ősközösségi társadalmakat megpróbáltuk a helyes útra terelgetni,de győzött az imperialista túlerő.És ez miatt van minden baj.Ha akkor a nép helyesen döntött volna...
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 12:30 | Sorszám: 1217 |
Beszéltem egy észak-koreai eftárssal,azt mondja a másfél óra olvasás Kim Ir Szentől sokkal hatásosabb.Castrot is ajánlják a kubaiak.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 11:44 | Sorszám: 1209 |
Nagyon komoly marketinglehetőség van a csapatban. Só úr például reklámozhatna hajnövesztőszert,Ferenczinek kinéz egy közös cd Fásy Ádámmal,a négerjeink meg lehetnének valamelyik csokoládégyár reklámfigurái.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. október 03. 11:38 | Sorszám: 1208 |
Köszönöm a kedves érdeklődését. Most éppen a Dunán fel-le úszkáló békaemberek ügyén dolgozom,akik meg akarják zavarni a holnapi békés tarkálkodását a derék magyar embereknek. Egyébiránt egyetértek,a csapatnak mindig úgy kell igazolni,hogy nemzetgazdasági szempontokat figyelembe vegyünk,sőt magasabb politikait is,szóval én követelek 3iraki,2afgán és egy kubai menekültet is,pusztán humanitárius okokból,a négerjeink egy részénél nem lehetnek rosszabbak.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 28. 23:37 | Sorszám: 1015 |
Nem védvén ezt a Dósa nevű emberkét,de biztos,hogy az emlegetett hölgyismerőse az ellenség,a beférkőzött áruló,és nem azok,akik ezt mondják?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 28. 23:35 | Sorszám: 1014 |
Szerintem nálunk is lenne igény legalább ugyanennyi százalékban,de: 1,Semmelyik radikális erő nem tud megjelenni a médiában,hogy a gondolatait,a programját felvázolja,csak az EchoTV-ben úgy-ahogy. 2,A radikális nemzeti erők,támadva vannak jobbról-balról,középről reggel,délben és este. És igen,szerepet játszik az 1%-ban a nép "ostobasága",töketlensége is,ahogy írod,de ezt az elmúlt 20év politikai,gazdasági és médiaelitje alakította ki.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 27. 23:42 | Sorszám: 1004 |
Tény,a jobbak maradhatnak,de amelyek csak bólyának vannak,menjenek haza gyapotot szedni. Igen,mert van egy béna fehérünk,meg egy béna feketénk.Szűcs szerintem lejárt lemez,én már el sem hoztam volna anno az újpestből,szerintem egy dózsás maradjon a megyerin,egy Fradista meg az Üllőin.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 27. 14:33 | Sorszám: 999 |
Ha igazolunk a banánzabálók helyett normális játékosokat,akkor ilyen kondival és ezzel a letámadásos játékkal,szerteszanaszéjjel szopatjuk jövőre a csodálatos első osztályú gárdákat. És akkor ilyen détárik meg várhídik oszthatják az észt ezerrel.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 27. 10:56 | Sorszám: 996 |
Pedig ugye fidesz húdemekkora párt az európai parlamentben,olyan kapcsolatokkal hogy eszemfaszommegáll. Nevetséges szar,arról mi a véleményetek,hogy a "ha majd megtámad minket valaki,megvéd a nato" duma is csak mese. http://www.fn.hu/kulfold/20080923/kelet_europa_magara_maradna_orosz/
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 27. 10:52 | Sorszám: 995 |
A fidesz külpolitikája gyakorlatilag kimerül az esztelen oroszellenességben.A tartósbérleti területeken élő magyarok csak reklámfogásnak jók,néhanapján kimegy valaki a fidesztől hozzájuk,beszélgetnek egy jót,ígérnek fűt-fát,aztán hazajőve nem tesznek semmit. Egyébiránt a szégyenletes december 5.-ében is nagy szerepe van a fidesznek,ha az összes szavazójukat úgy elhajtották volna szavazni,mint most márciusban,akkor a 23millió román jelszó és a nemzetáruló liberálbolsevik kampány ellenére is sikeres lett volna a népszavazás.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 23:28 | Sorszám: 987 |
Eftársam,nem tudom ön hogy van vele,de nekem a tarkólövés és a veselerúgás már nagyon hiányzik.Egy jó kitelepítést vagy deportálást is végrehajtanék már. Szóval,ha esetleg Halder bácsiék számítanak a szakértelmemre,akkor szíves örömest segítek.Természetesen csak álcázásból tenném a dolgot
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 20:05 | Sorszám: 974 |
Elérzékenyültem kérlek alássan a régi szép idők említése kapcsán.Ma már ütni se lehet az embert,csak valami számmal a sisakon,bezzeg régen amikor elment az ember vadászatra.Hol papszezon volt,hol meg kulák.Télen meg értelmiségi vadászat volt,kihajtották az eftársak az ellenséget,és amint beért a célkeresztbe,puff neki. Ma meg itt zaklatják szegény Kovács eftársékat is,hogy miért kínai számokat írtak a sisakra,miért nem arab számokat.Szemét náci tüntetők,tanuljanak kínaiul,és akkor majd el tudják olvasni a számokat.Meg különben is,mit tehetünk arról,hogy kínai import a felszerelés.Szóljanak a sárgáknak,miért a jó eftársakat cseszteti ez a nyilas ügyészség.Szégyen-gyalázat.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 19:57 | Sorszám: 973 |
Vigyázzon ám az eftárs,nehogy kárörvendő röhögésnek tekintsük a dolgot,aztán mehet az úr Recskre. Mi még Auróra eftárssal igencsak megértőek vagyunk,de például nálunk dolgozik Fekete eftárs,ő ilyenért már lövetett a tömegbe. Képzelje,egyszer elesett Fekete eftárs kifele jövet egy faluban a kocsmából - természetesen népi ellenőrzést hajtott végre civilben - ,és kiröhögték őt jópáran.(Nem azért esett el az eftárs,mert részeg volt,hanem csúszott a járda.Szemét kulákok,még májusban is jegesen hagyták a járdát).Másnap elvitték a falut,még a házakat is elbontatta Fekete eftárs.Abból építette a 60emeletes villáját.És így lett neki 57autója,140biciklije meg 30ezer háziállata. Szóval vigyázni ám a szmájlikkal,mert most nagy az osztályharc.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 17:47 | Sorszám: 964 |
Nagyon helyesen járt el az eftárs,a szabály az szabály.Nem lehet kivételezni senkivel. De ahogy látom,a jó munkát nem értékelik arrafelé sem.Korcsosul a nemzet kérném szépen.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 15:38 | Sorszám: 961 |
Elhiszem az eftársnak,akkor lehet,hogy a parancsnok eftársnak rossz napja volt.Elcsavargott a kutya,a gyereknek egyest adott a fasiszta tanár,stb.Nehéz manapság az élete a hű pártkatonáknak.Az élet nem habostorta ugyebár.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 14:27 | Sorszám: 958 |
Olvassák csak,legalább megijednek. Egyébként meg a repertoárunk végtelen.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 14:12 | Sorszám: 954 |
Gondolkodtam én is,hogy odamegyek a rendőrparancsnok eftárshoz,és megkérdezem,hogy kit szabad fejbedobni,de gyanús volt nekem az ember,maholnap be is hozzuk.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 14:10 | Sorszám: 953 |
A Fradi szurkolói mind lumpenek,élősködnek szocialista hazánk testén.És tele vannak nyilasokkal,klerikális reakciósokkal,akik köztudomásúlag nem szeretik a proletárhatalom képviselőit.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 13:58 | Sorszám: 950 |
Így van,jövőre végigpofozzuk az első osztályt oda-vissza.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 13:56 | Sorszám: 949 |
Nem látja az eftárs az összefüggéseket. Én csak azért huhogtam,hogy ezáltal is bizonyítást nyerjen,hogy a csúnya Fradisták mekkora rasszisták.Gondolkodtam azon is,hogy megdobálom a rendőr eftársakat is,de attól tartottam,hogy abban a nagy füstben engem is megvernek,tányérsapkában meg mégsem mehettem meccsre
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 26. 12:40 | Sorszám: 940 |
Még az az 5 ember sem kellett volna. A hülye nigger kapusunk miatt estünk ki.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 22:42 | Sorszám: 910 |
Drága kollégák,ez a mai nap újabb bizonyságot adott nékem,hogy itten bizony a Dunába köll lőni egy jó pár embert. Kezdve a csodálatos Fradi-vezetéssel,akik idehozták ezt a halom niggert valami banánültetvényről.És akik alkalmazzák ezt a fenomenális bizonsági szolgálatot,akik se ki,se be nem engedik az embert.Ráadásként,mint eper a tejszínhab tetején megemlíteném az eftársaknak,hogy sikerült a kámbekk kampány fénypontjaként 2-3000embernek biztosítani 2db mellékhelyiséget,"józsi oszd be,ennyi van" jeligével.És akkor,mint augusztus 20-án a tűzijáték,kaptunk a pofánkba a meccs után egy kis könnygázt is,az "eftárs,csak ma,csak itt,csak önöknek" jelszó nevében.Nekem elegem van ebből a trágya,szar szemét országból,nincs valakinek egy eladó puskája lőszerrel együtt?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 15:25 | Sorszám: 880 |
Akkor amikor a nemzetközi helyzet így fokozódik,nem lehet kivételezni. Éberség eftársak.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 15:23 | Sorszám: 877 |
Én megyek,kedves eftársam.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 15:22 | Sorszám: 876 |
Voltam a kies Szibériában továbbképzésen 30évig.Jó,abból volt 5év GULAG is,dehát tévedni eftársi dolog.Nemrég jöttem haza,az erősen meggyengült Pártot újjáépíteni.Örülök,hogy felétek jól mennek a dolgok,itt ezek a szemét nyilasok eltörölték még a november 7.-ét is,az Internacionálét meg csak a sporthírekben hallani.Rossz a helyzet na,de szorgos népünk győzni fog.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 15:06 | Sorszám: 872 |
Semmilyen,az ilyen ízesített tagbélyegeket meghagyjuk a hanyatló imperialistáknak. Most képzelje az eftárs,ha mondjuk Kőbányai ízű lenne a bélyeg,egész nap csak nyalna a párttag,a szocializmus építése meg leállna.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 14:58 | Sorszám: 869 |
Én a Münnich Ferenc nevét viselő pártszervezet tagja vagyok kérlek alássan.A Nőtanácstól Margitkával tartjuk a kapcsolatot,még együtt partizánkodtunk a Bakony sűrű erdejében.Majd megkérdem az eftársnőt ismere-e Tányácskát.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 25. 13:52 | Sorszám: 866 |
Profikámnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok a helyi Pártszervezet és a Nőtanács nevében.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 24. 18:19 | Sorszám: 818 |
A grúzok is milyen jól bebukták,hogy fondorlatoskodtak ellenünk.Kaptak egy üzenetet vasingtonból - természetesen tőlünk - aztán támadtak.Hahaha,most meg ott ülünk a nyakunkon.Nemsokára az ukránok jönnek. Egyébiránt örömmel hallom,hogy az eftárséknál van étel.Nálunk csak vodka van meg meleg,dehát ne panaszkodjunk,Vologyáéknál csak vodka van.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 24. 17:44 | Sorszám: 816 |
Nem,ez nagyon előremutató hozzászólás volt,vissza kell foglalnunk az ellenség által meghódított területeket.Hamár a régi kommunista országokban elhalt az Eszme,majd mi elterjesztjük újból.A magyarok fognak uralkodni a Balti-tengertől a Földközi-tengerig a 6.Lenin útmutatásai alapján.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 24. 17:38 | Sorszám: 815 |
Brezsnyev elvtárs jó ötlet,de mi már beszéltünk a legendás Joszif Visszarionovics szellemével,ő hozzá a bevált csapatát.Még a szélsőséges rénszarvasok is retteghetnek. Egyébiránt köszönöm az aggódást eftársam,ebben a nehéz helyzetben össze kell tartanunk
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 24. 13:54 | Sorszám: 810 |
Sajnos beépült a helyi pártszékházba is egy klerikális-burzsoá nyilasterrorista,és megszerezte a számítógépet egy pillanatra,de Weiszbaum eftárs elkapta,most verik a pincében. Vallani fog a rohadék  Épül-épül,már csak a rénszarvasokat meg a jegesmedvéket kell befognia a tovarisoknak.És a 3000 km2-nyi fenyves is szállítás alatt.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 24. 13:51 | Sorszám: 809 |
A tarsolynak,a szimának,a kovácsnak meg a várszeginek tettek szívességet. Azt hitték kizárnak minket,és a közvetítési pénzt plusz a marketingből befolyó lét szépen szétosztják egymás között,de ez nem jött be.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 24. 13:38 | Sorszám: 806 |
Az egy dolog,hogy maga a bizottság is törvénytelenül jött létre,a másik meg az,hogy gyáván és gerinctelenül nem mertek kiállni ország-világ elé,hogy mi voltunk a hét törpe,és ezért meg ezért vontuk vissza a licencet. Szóval a szarházi csak hallgasson,más országban már rég tolószékben várná az ebédjének a felszolgálását a nővérke által. Vesszen minden liberálbolsevik hazaáruló.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 14:57 | Sorszám: 736 |
Természetesen,beépített automata cenzúrával,hiszen mégiscsak az Ildiről van szó.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 14:55 | Sorszám: 734 |
Gratulálok én is a helyi Pártszervezet nevében. Ui:Tagkönyve van már az eftársnőnek?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 14:53 | Sorszám: 733 |
Tervezzük a gyártást,de a kínai barátok kósánét jobban szeretik,először nekik kell 30millió darab olyan matrjoska-babát legyártani. De Ildiből van raktáron egy élethű,beszélős,sírós,nácizós baba.Olyan,mint az imperialistáknál a barbie.Mivel jó eftárs vagy,a botoxkezelést a babához ingyen kapod
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 14:49 | Sorszám: 732 |
Az nem semmi. De képzeld el,a nálunk a munkásőr alakulatnál volt egy eftárs,ő helyettesítette néhanapján Lenin eftársat a mauzóleumban,amikor Lenin eftársat körbevitték a cöcöcöpöben,mint a véres kardot. Már jó régen nem találkoztam a kollégával,lehet most is Moszkvában helyettesít.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 13:18 | Sorszám: 718 |
Sajnálattal hallok öreg harcostársad illegalitásba vonulásáról,de érthető a nyilasuralomtól való félelme. A többi tanácsod megfogadtam,nemcsak hidegvezeték épül,hanem jegesmedvék és rénszarvasok is jönnek majd.Valamint 30000 orosz katona,rénszarvas-pásztorként valamint jegesmedve-koordinátorként. Addig meg kiraktam 2 nagyméretű lendvai ildi és 3 kósánémagda képet,rögtön -12fok lett. Eftársi üdvözlettel
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 12:49 | Sorszám: 716 |
Nagyon helyes,én egy kőbánya megvételén gondolkodom. Még valahogy azt az áldott emlékű szibériai mínusz 40fokot és a csonttá fagyott földet kellene beszereznem elrettentésből. Nincs valami ötlete az eftársnak,esetleg valami régi munkásőr kapcsolat egy hűtőháznál?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 12:39 | Sorszám: 715 |
Igen,a régi szép idők,amikor csak úgy szabadon lehetett lövöldözni a tömegbe,vagy deportálni Recskre,Kistarcsára,a GULAG-ra,kinek-kinek érdemei szerint. Igaz sok volt a dolgunk,mert ugye jött az a sok névtelen feljelentés,éjt nappallá téve kellett a munkásökölnek odacsapnia.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 23. 12:36 | Sorszám: 714 |
Rudi bácsi nyugodjon békében,lassan teljesen elvesznek a legendáink,és a maiakból biztosan nem lesznek újak. Profikámmal szemben meg a legszigorúbban kell eljárni,nem engedhetünk semmiféle elhajlást a Párt hivatalos irányvonalától.Ha őt nem bírjuk meggyőzni,hogyan tudjuk akkor a széles néptömegeket az Eszme mellé állítani?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 22. 18:11 | Sorszám: 670 |
Eftársam,rossz napja van?  Mi az,hogy az elnök leüli?És a többi nemzetpusztító meg áskálódhat a Párt ellen?Az összeset börtönbe,teljes vagyonelkobzás,a családjaikat Recskre,az esetleges Párttagokat meg felakasztani,elrettentésileg.Nincs kecmec,munkásököl vasököl.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 22. 16:50 | Sorszám: 667 |
Az a galád PE megint támadja a csodálatos szövetséget.  Még egy-két ilyen húzás,aztán a PE-sek mehetnek a börtönbe kábítószerterjesztésért.Esetleg fegyverkereskedelemért,bár nem tudom van-e olyan haverikutya,amelyik elkezd vergődni a fegyverekre.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 21. 13:26 | Sorszám: 609 |
Akkor már Kánaánnak kellene lennie évek óta
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 21. 13:24 | Sorszám: 607 |
Hogy teljesen ne szakadjak el a tegnaptól,de a jó hangulat megmaradjon,itt egy vicc  Ha én lennék a miniszterelnök, az első dolgom az lenne, hogy kiállítanék egy hadsereget cigányokból, és ráküldeném Erdélyre. Hogy miért? Ha nyerünk, miénk Erdély. Ha vesztünk, miénk Magyarország.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 21. 13:10 | Sorszám: 597 |
Én biztos vagyok benne,hogy jobbra fordul majd minden,de elnézve a lentebb már említett birkahalmot,szerintem mi azt már nem érjük meg.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 21. 13:02 | Sorszám: 592 |
Elszámoltatás? Ezek a nyakunkon maradnak még sokáig,mert az ország tele van birkával.Vannak birkák,akik a liberálbolsevikokra szavaznak,más bégetősök a narancsuralmi rendszert favorizálják míg a radikális birkák meg 600szervezetbe tömörülve önként lépnek bele minden liberálbolsevik csapdába. Szóval ennyi birka szerinted mikor tudna normális országot teremteni?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 20. 22:11 | Sorszám: 578 |
Ahogy a barátomnak mondtam volt: "Hozzám képest Gandhi elvtárs szélsőjobbboldali terrorista" volt,a mai napig. Nincs más út,mint a kőkemény elszámoltatás,és a Dunába-Tiszába lövés.Politikustól,szociológustól,politológustól a rendőrökig. Elég volt,pusztuljon az ország összes ellensége.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 20. 11:36 | Sorszám: 556 |
"Mint megtudtuk, a bőcsi klubnál a futballisták – legalábbis anyagiak tekintetében – valódi amatőrök, csak útiköltségtérítést kapnak. Mindenki dolgozik vagy tanul, kevés focicsapat mondhatja el magáról, hogy 3-4 diplomás is van a keretében.Az éves költségvetésünk 50 millió forint, ebből működtetjük az utánpótlást és a női csapatot is – közölte Molnár." Természetesen,nem is lehet másképpen. Mikor lesz már végre rend,fegyelem,törvényesség,gerincesség ebben a qrvaországban?
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 19. 22:05 | Sorszám: 539 |
Én 15éve járok a városban keresztül-kasul,sokszor ilyen-olyan kérdezőbiztosok mellett,de még egyszer sem kérdeztek meg semmiről. Egyébként meg 2010-re rosszat sejtek. Nehogy a Mesterhármas című nótát kelljen énekelnünk.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 19. 21:46 | Sorszám: 532 |
Csak egy A4-s poszter? Legalább lenne A1-s,hogy a falra tudnám rakni,de így.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 19. 21:41 | Sorszám: 529 |
Erre azt a viccet tudnám idézni,hogy - Mi a különbség a mókus meg a patkány között? - Semmi,csak a mókusnak jobb a PR-ja. Vajdával ugyanez a helyzet,ő nem olyan tündülibündüli,mint a Kovács-Janics,és nem olyan faszagyerek,mint a pólósok.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 19. 21:26 | Sorszám: 521 |
Persze,mert Botond úgy kezdi a hozzászólásainak döntő részét,hogy Turul írta a Fradidrukkeren. Szóval ő adogatja fel a magas labdákat
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 19. 18:59 | Sorszám: 501 |
Rosszul gondolod,Egér és Darnyi közel 10évet töltött el az úszósport elitjében,többet nem igazán szoktak.Az úszás igencsak a fiatalok sportja,ott nem Lipcsei Peti korúak úszkálnak a medencében
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 19. 15:25 | Sorszám: 497 |
Ellenzéki párt? És nem röhögted el magad?  Ma ebben az országban kétféle bagázs létezik,a hatalmon lévő liberális bolsevik maffia és egy ellenzékben lévő nemzetibb beállítottságú bolsevik banda.Ezektől ne várj semmit,ezeknek az esetek 85-90%-ban megmondják,hogy mit és mikor csinálhatnak.A maradék mozgásterükben - ami max 10-15% - elvégzett munkájuk különbözteti meg őket.A liberáliskák a maradék 10-15%-ot ellopják maguknak és tökéletesen kiszolgálják az uraikat keleten-nyugaton,míg a nemzetibbek azért adnak valamicskét a nemzetnek is. Egyébiránt tetszett a beírásod a szadesz-topikba(index).Mondjuk eddig szinte mindegyik tetszett.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 18. 14:52 | Sorszám: 461 |
Nekem megfelelne a korábban már vázolt bányás megoldásom is.Legalább nem szennyeznénk a Dunát,szennyezik már úgyis elegen.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 18. 14:49 | Sorszám: 460 |
Bácsi kérem!  A mai világ sokkal kegyetlenebb és érzéketlenebb embereket nevel,sokkal rosszabbat,mint a cucilizmus.Lehet hogy okosak,ügyesek meg szépek,de azt verték-verik a fejükbe úton-útfélen,hogy siker,pénz,csillogás bármi áron. A vonagáborok ezen világ ellenzőiből jönnek,de azért valljuk be őszintén a számuk nagyságrenddel kevesebb,mint azoké,akik ezt a szép,új világot tekintik ideálisnak hála a média és a liberális oktatás agymosásának.Amíg ezt a médiát és az oktatást nem pusztítjuk el,addig a vonagáborok teljesen esélytelenek lesznek sajnos. Tisztelettel: Kovács Pisti,a dobrevklára úttörőcsapatból
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 18. 13:35 | Sorszám: 457 |
"Én úgy látom egyre rosszabb korosztályok jönnek." így van,ennek a korosztálynak olyan díszpéldányai vannak,mint a zuschlag,a nyakó meg az újhelyi,akik kijelentették nemrég,hogy a szavazatért - ergo pénzért,hatalomért - bármit. Rendet kellene vágni ebben az országban. Lehet,hogy tele lennének a börtönök és egy-két-sok ember a Dunában végezné,de különben nem sok van hátra a totális anarchiáig.
|
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 16. 17:34 | Sorszám: 348 |
Miért is kellene a liberálbolsevik hazaárulóknak börtön? Zabáltassuk őket évekig?Le velük egy használaton kívűli bányába,aztán utánuk dobni egy kis robbanóanyagot.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 16. 00:18 | Sorszám: 328 |
Mi az,hogy nem dolgozik? Kultúrális értéket teremt kérném szépen.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 23:17 | Sorszám: 324 |
Hasonló szépeket neked is.  Egyébként meg elhatárolódom ettől a vakondtól,nem elég,hogy rongálja a közvagyont,szabotálja a fejlődést,még árpád-sávos oszlopokat is tűz mindenfelé.Szerencséd,hogy idelinkelted,a szadeszpöttyhun lenne nagy ijedtség
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 22:29 | Sorszám: 322 |
Micsoda,hogy a feri nem magyar? A miniszterelnök elvtárs a legeslegnagyobb magyar,Batthyány szintű,ha nem nagyobb.Már várom,mikor lesz keresztnév a gyurcsány,mert ugye az egyszer megszületendő gyereknek kell egy méltó név.Ha fiú,ha lány,gyurcsány lesz a neve
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 22:11 | Sorszám: 319 |
Kedvenc rajzfilmjeim egyike  Kisvakond már rég elkészült volna a négyes metróval.Biztos jobboldali,azért nem nyert a tenderen.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 22:08 | Sorszám: 317 |
De bizony,egy 60méteres gyurcsány-szobor. Jó a válasz?  Az a sok marha,akinek a hegy hiányzik,az maradi gondolkodású,semmi haladás és progresszivitás nincs benne. Ez a löszfalba alagút,olyan,mint amikor rákosi elvtársék megpróbálták a gyapotot meg a többi okosságot termeszteni a mi éghajlatunkon.Csak én érzem úgy,hogy visszatértek a régi,boldog idők,csak feriéknek a pechjére nem lehet akasztani,internálni meg a GULAG-ra küldeni az embert?Tönkretenni még igen,de a derék rákosi elvtársnak azért könnyebb volt,na.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 22:02 | Sorszám: 315 |
Röhejes ez a "rendőrség". Fradi-meccsen,jobboldali rendezvényeken,buziparádén meg feri-napon vannak dögivel,máskülönben nem látni egyet sem.Olyan helyeken rabolnak ki postát,bankot,üzletet,ahol elvileg éjjel-nappal lennie kell rendőrjárőrnek. Egyébként meg az az autós,akinek telik benzinre,álljon csak a dugóban,biztos lop,csal,hazudik
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 21:49 | Sorszám: 311 |
Szerintem a fele négert csak kapta "ajándékba".Remélem majd a használhatatlanokat visszaküldi a banánültetvényre. Ugyanmár,én csak kedveskedem azoknak,akik szerint löszfalba alagút,egy békés faluba meg 50bűnöző cigány kell.Gondoltam hátha megnéznék milyen a való világ
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 15. 21:27 | Sorszám: 306 |
Néha még ugyan akadozik a játék,és Bobby cserélhetne gyakrabban,de a pályán már látszik valami az angolskótírwalesi mentalitásból. Jó lenne,ha ez begyűrűzne a klubházba is.A parlamenti színház meg tragikus,én az összeset kihajtanám alagutat fúrni a löszfalba,egy esős délután.Aki túléli,annak meg adnék előkelő helyen egy szobakonyhát Szabolcsban vagy Borsodban
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 14. 19:22 | Sorszám: 272 |
Kedves eftárs,magát az isten is arra teremtette,hogy király legyen.Szabadon ünnepelhetnénk szeptember 11.-én és 14.-én is.Lehet,hogy az ámerikaiak meg a dózsások nem örülnének,dehát ez van
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 12. 17:01 | Sorszám: 207 |
Szerénység,ne tömjénezze magát.Szerénység  "Az is lehet,hogy a szeptember 11-e eccer még ünnep lesz" Tervezel valamit?Én támogatlak,hogy te légy a király
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 12. 15:04 | Sorszám: 203 |
 Igazad van.Ahogy Virág elvtárs is mondotta: Magából még sok minden lehet Auróra elvtárs,ha nem áll keményen a lábán
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 12. 12:50 | Sorszám: 201 |
Képzeld,ha még Abunak is hívnának,akkor lehet,hogy most gvántánámóról pötyögnél
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 11. 22:47 | Sorszám: 193 |
Az általad felsorolt létformákat,leküldeném a bányába,aztán rájuk robbantanám a tárnát.Mert ugye amilyen sokan vannak,nem győznénk golyóval.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 11. 22:45 | Sorszám: 192 |
Boldogat és még sokat. Jövőre már mehetünk Ámerikába vízum nélkül,jövő ilyenkor próbálj egy hatalmas születésnapi bulit tartani nyújorkban. Azt hiszem rögtön visszaállítanák a vízumkényszert
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 09. 09:32 | Sorszám: 46 |
A rákos sejteket is kivágják,nehogy továbbterjedjen. Én sem örülök neki,de olyan sokáig volt úr a tisztességtelenség,a gerinctelenség és a magyar érdekek,értékek és tradíciók sárba tiprása,hogy szerintem elmaradhatatlan egy radikális és egyszeri megtisztulás.Ez egyébként a politikai elitünk örök szégyene,mert ha 90-ben elvégzik a dolgukat,akkor lehetne áldás békesség,de így nem.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 09. 09:08 | Sorszám: 43 |
Én biztos vagyok benne,hogy lesz felemelkedés,de az bizony vérrel-verejtékkel fog csak menni,és csakis ebben a sorrendben.
|
|
Hát ne éljen Eduárd? |
2008. szeptember 08. 22:45 | Sorszám: 23 |
Napról-napra nő az esélye a liberálbolsevikok maradásának.2010-ben meg nagyobb esélyük lesz,mint a Nagy Vezetőéknek. Bár lehet addigra polgárháború lesz.Mert ez így nem mehet tovább.A csapatunkban meg ez a sok néger tiszta Afrika,még egy sámán kellene meg egy dobos banda.
|
|
|