Téma: Minden a halálról. Végállomás vagy átszállás?
|
tökfej |
2008. augusztus 27. 09:27 | Sorszám: 423 |
Jónapot mindenkinek. Cicamaci! Nyisd már meg légyszíves azt a szerelemről és viccekről szóló topicot. Különben ebből az életről-halálról szóló és "mélyenszántó gondolatokat" tartalmazó topicból hamarosan párkereső topic lesz. Abból meg már van elég a neten. Pendragon meg csak válaszol annak, aki éppen ír ide. Vagy leírja a gondolatait. Aztán aki válaszol, válaszol, aki meg nem, az nem.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 26. 17:03 | Sorszám: 410 |
Az igazság szerintem nem tiszteletlenség, csak nagyon rosszul tud esni. És csak az Isten dicsekvése bőszítette. Aki meg volt győződve felülmulhatatlanságáról.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 26. 16:25 | Sorszám: 406 |
Jajj, ugyan jbatky. Ne is törődj vele. Engem nem zavar. Mert jó a megérzése, ketteske vagyok. Mert, ha egyeske lennék, akkor férfi lennék. Tehát csak ketteske lehetek./Persze lehetnék 1+2 is, csak akkor nekem is ott kellett volna lennem a meleg-banzájon./
|
|
tökfej |
2008. augusztus 26. 16:19 | Sorszám: 405 |
Cicamaci! Ott a kezedügyében a billentyűzet. A betűket is ismered. Már nyithatod is az uj topikot azzal a címmel. Sokan fognak írni oda, mert az emberek szeretnek nevetni. Én is. Jobban, mint a világ általam befolyásolohatatlan menetén elmélkedni. Ez is kell, meg az is kell.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 26. 16:15 | Sorszám: 404 |
Csak akkor még nem emberek voltak, hanem amőbák. De ez igazán elhanyagolható. Lucifernek meg nagyon igaza volt. Mi tessen ebben a világban. Csak kínlódás a létért. Törjük magunkat a sok szükségtelen dolog megszerzéséért. És közben versenyt futunk az idővel, ami aztán végképp könyörtelen.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 26. 16:08 | Sorszám: 402 |
Hát ez az Rendes Kis.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 26. 09:25 | Sorszám: 382 |
Üdvözletem mindenkinek. Láttam egy dokumentum filmet Newtonról. Számításai szerint 2060-ra teszi a föld megsemmisülését. Ez betenne az örökkévalóságnak. És élhet a mammutfenyő több száz évet. Egyszer kidől.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 24. 15:22 | Sorszám: 375 |
A bölcsek már sokszor tévedtek. Mert, ha az agyunk tönkremegy, megszűnünk egyéniségek lenni. És, ha már nem vagy "Te", nem ismered meg az embereket, nem tudod, hogy hívnak. Már tényleg csak az ösztöneid hajtanak. Ha éhes vagy eszel, ha szomjas vagy iszol. Nincs afölött már semmi. Persze elmélkedni azt lehet, meg hinni is, hogy hátha mégis. Valaki itt azt írta, hogy a halál mindent visz. És ez így igaz. És az is igaz, hogy minden ember egy gyógyíthatatlan betegséggel születik, és ez a halál. Csak én még azért ezt kiegészíteném azzal, hogy nem csak az ember, hanem minden élőlény.
|
|
tökfej |
2008. augusztus 24. 14:38 | Sorszám: 373 |
Szia mindenki. Tudod Pendragon megnéztem a videót. Abban maradtam magammal, hogy én 100 éves koromban, vagy azután szeretnék meghalni ágyban, párnák között. És azt sem bánom, ha nem lesz dicsőséges. Meg az sem érdekel, hogy végállomás lesz-e, vagy tovább vándorol a lelkem egy szörnyecskébe. Különben nekem mindég probléma volt, hogy rendben, meghalunk, de hova lesz az egó? Az, ami én vagyok. Aztán jött egy családtagom betegsége teljes leépüléssel. Azóta tudom, hogy az egóm csak addig van, amíg az agyam egészséges. Aztán elvész.
|
|
|