gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Lógni fogtok!!!
Addiktive
2008. október 03. 08:10 | Sorszám: 318
Ideje lenne lemondania polgármesteri széről is.

Téma: onogur
20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 234

Téma: ... most pedig nevessünk egy kicsit 2 ...
Addiktive
2008. október 01. 13:25 | Sorszám: 2026
Én meg azt, hogy :

_ez a tetves Horváth József III/III-as hogy került a FIDESZ-be? Aki tudja kap egy velőscsontot!_

Téma: onogur
20-100. blank . 00:00 | Sorszám: 18

Addiktive
2008. szeptember 30. 17:09 | Sorszám: 236
Ne állíts valótlanságot, az elpucolt szegény öreg nyilast nem akarja senki felakasztani.

A honi komcsik átadták a hatalmat, és a tábor legvidámabb barakját hozták létre, ergo nem véletlenül nem akasztgatattok.
Az összemosás iskolapéldája.apró-, eörsi, bauer, rajk és egyéb dinasztikák virágzanak, kapolyi ipari miniszter nem részletezem...

Max a te "igazság érzeted" de ezt egy ilyen antijogásznál nem is csodálom, Andrej Januarjevics Visinszkij elvtárs is erre apellált nyomatékosan.

Addiktive
2008. szeptember 30. 17:03 | Sorszám: 233
1/ A gánti bánya MSZMP párttitkára Orbán Győző volt.

2/ A gánti bánya "privatizált" tőkés tulajdonosa Orbán Győző lett...

3/ A konkurenciát kinyíratta.

A fényképező gép összetöréséről nem is szóltam

Téma: Olvastátok? (14.)
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:58 | Sorszám: 1729
Bizony, miként Boross _D-oo9-es ügynök _Imi mókásőr, őJELsége minisztere is.

Addiktive
2008. szeptember 30. 16:56 | Sorszám: 227
Mint a konkorenciátját Győző bácsi _MSZMP_ párttitkárból lett tőkés..a fiacskája regnálása alatt...
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:55 | Sorszám: 226
Sztójay

Téma: 12:46 AM
hubrentus
2009. április 24. 15:02 | Sorszám: 628
Léderer: beigazolódott a politikai terrorizmus
Jobbikot vádolja a tiszalöki gyilkosságért az SZDSZ?
A Gusztos Péter által említett politikai terrorizmus beigazolódott, mert a jelenleg ismert adatok szerint úgy tűnik, hogy Tiszalökön ugyanúgy kellett meghalnia egy embernek, mint korábban Tatárszentgyörgyön és Nagycsécsen - mondta az MTI-nek Léderer András, az SZDSZ Új Generáció nevű ifjúsági szervezetének elnöke.

A liberális ügyvivő úgy fogalmazott, hogy két hete a közeli Tiszaeszláron hangzott el Schuszter Lóránt elhíresült mondása, március végén pedig a Jobbik tartott Tiszavasváriban a Magyar Gárda által biztosított gyűlést. (A Népszabadság április 6-án írt arról, hogy Tiszaeszláron gyűlöletkeltő, antiszemita kijelentés hangzott el a Magyar Nemzeti Front (MNF), a Magyar Gárda és a Jobbik Magyarországért Mozgalom április 4-én tartott rendezvényén.

A rendezvényen Schuszter Lóránt, az MNF elnöke azt mondta: "Régen a magyarok ácskapoccsal szegezték oda a turbánt az elfogott törökök fejéhez". Majd azt kérdezte: "El tudjátok-e ezt képzelni a kipával?") A politikus szerint "az hogy a neonáci Jobbik nyíltan cigányozik és zsidózik, egyértelműen oda vezet, hogy ártatlan embereket ölnek meg a származásuk miatt".

A Tiszalökön tartózkodó Léderer András azt mondta, hogy az SZDSZ tőle telhetően segíteni próbál az áldozat hozzátartozóinak és ezért a család kérésére segítenek beszerezni a virrasztáshoz szükséges eszközöket. Az Új Generáció elnöke kitért arra is, hogy beszélt a helyi kisebbségi önkormányzat egyik tagjával, illetve a hozzátartozókkal, akik elmondták neki, hogy a helyszínre érkező mentők mindent megtettek az áldozat megmentésének érdekében, a rendőrök is hamar kiérkeztek és már az éjszaka folyamán megkezdték a helyszínelést, illetve jelenleg is a településen tartózkodnak, hogy megnyugtassák a megrémült helybelieket.
.................................................

Addiktive
2008. szeptember 30. 16:46 | Sorszám: 222
Ja, ettől még ő volt az egyetlen korrekt hazafi aki a nácikat is pisztollyal fogadta és nem seggük kinyalásával, mint Sztóyai. PL.
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:45 | Sorszám: 221
Forrás?
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:44 | Sorszám: 220
Azért sikerült egy papot is megnyúzni és élve eltemetni, valahogy a "polgári" fórumokon az újdonság erejével hatnak ezek az infók.
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:40 | Sorszám: 218
A járókelő saját forrás?
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:20 | Sorszám: 212
Elődeitek kivégezték 1919-ben, 1920-ban a lincs brigádkaitok mintegy 5 000 embert, 1944 -ben _ szent Karácsony estéjén _Bajcsy Zsilinszky Endrét aki szintén pisztollyal köszöntötte a nácikat, , Kis Jánost, Nagy Jenőt...Tartsay Vilmost 1956-ban meg a nevezett sorozott ávósokat.
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:13 | Sorszám: 209
Olvass figyelmesebben, hol írtam, hogy jogállam volt?
A forrdalmárok ígértek jogállamot, a proletár diktatúrhák nem voltak azok.
Nem vagyok immáron Toloba?
Addiktive
2008. szeptember 30. 16:11 | Sorszám: 207
A te humorod viszon rejtve maradt.

Nem és te meddig voltál selyemfiú?
Ha már ragaszkocc a személyeskedéshez.

Addiktive
2008. szeptember 30. 16:00 | Sorszám: 200
Csak a fotója miatt
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:59 | Sorszám: 199
Hülye vagy,
Jól tették

"Ez a szobor jelképezett mindent, ami Magyarországon az elmúlt 25 évben aljas volt, dagályos kapzsi, hazugan sovén és fenyegetően öntelt."

1944 . a Gömbölíni* szobor felrobbantása után...

Addiktive
2008. szeptember 30. 15:55 | Sorszám: 195
Kivée azokat, akiket meglincseltek. Én viszont azokról írtam.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:54 | Sorszám: 192
Ja a jobbikosok, és a gárdisták meg a Szálasiét..eléggé rosszul mutat az utolsón.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:53 | Sorszám: 191
Ezt már megtették a bűnözőkordonbontók, csa a tv miatt nem merték a MÉH-ig vinni.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:52 | Sorszám: 190
Ennek komoly hagyományai vannak, új kurzus új szobrok, sokkal egyszerűbb lenne, ha eleve kerekekre raknák a majdani Kádár, Horthy, Gömbös, Orbán, Gyurcsány szobrokat..és csak ki ill visszatolnák a helyükre. Mennyivel olcsóbb lenne
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:44 | Sorszám: 185
Bizonyáraígy lesz. Majd szóljál, hogy vigyék arra a metrót.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:31 | Sorszám: 171
Aki nem ismeri a történteket. pl te.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:27 | Sorszám: 164
Jogállamot ígértek _nyomorult_ és lincseltek. A forrdalmak már csak ilyenek, ezért jobb az evolóció a revolúciónál.

Ki tudnád magad fejezni személyeskedés nélkül ,megpróbálnád?
Elfogadtad a Modus Moderandit?
ja, nem olvastad?

Addiktive
2008. szeptember 30. 15:24 | Sorszám: 161
Vagy téged lőttek volnale, és akkor a te családod gyászol. Sokára fogod fel, hogy itt nem főávósok, hanem egyszerű peches fiatal embereket öltek meg,
ha nem katonák, lehettek volna a másik oldalon is.

molnár Jenőt, aki kishijján ott halt meg, ismertem, húsz éves volt, és legalább ennyi repeszt golyót szedtek ki belőle..élete végéig nyomorékként élt.Elmesélte a hős lincselők viselkedését. Azután akadt két ember, aki a hőbörgés csitulta után egy hordágyra tette és kórházba vitte őt.

Addiktive
2008. szeptember 30. 15:20 | Sorszám: 155
Talán mert azt nem fotózták le, igaz a kazamatákat sem találták meg.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:19 | Sorszám: 153
Tévedsz a francia forradalom gyalázatos lincseléseit, kivégzéseit sem lehet megbocsátani. Arisztokrata családokat, fioatal nőket fejeztek le, a látványtól megrészegült csőcselék ünneplése közepette.
Addiktive
2008. szeptember 30. 15:17 | Sorszám: 150
Az ávósok sorozott katonák voltak, aki munkás-paraszt származású volt, bárki bekerülhetet, ha nem csinált olyat ami nem teccett nekik, ezért gyalázatos amit ír.

a lincseltek közé, beleszámolta a pártfuncikat is, akik ha rá szolgáltak büntetésre, ilyenre bizonyára nem. A bíróságnak kell a jogállamban a bűnöket megítélni.

Addiktive
2008. szeptember 30. 14:54 | Sorszám: 1726
Orbán helyett Smidt Mária . Nem hinném, hogy Orbánnak egy milliárdja is lenne.

Addiktive
2008. szeptember 30. 14:47 | Sorszám: 142
Hazudsz. Eleven embereket lincseltek meg
http://www.fszek.hu/56/Tematikus_HTM_ek/Pest_HTM_ek/Koztarsasag.htm
Addiktive
2008. szeptember 30. 14:47 | Sorszám: 141
Nem mindegy. Ha bűnösök voltak_ nem tagadták meg a népellenes parancsot_ akkor bíróságon kellett volna számon kérni.
Te megtagadtad volna?
Addiktive
2008. szeptember 30. 14:45 | Sorszám: 140
Maradjunk a tényeknél, legalább 9 embert öltek meg, akik feltartott kézzel léptek ki a pártházból.
Addiktive
2008. szeptember 30. 13:25 | Sorszám: 132
A sorozott ávósok voltak ott, akiket nem önkéntesekből válogattak.
Addiktive
2008. szeptember 30. 12:55 | Sorszám: 128
Ne hagyjuk ki az 56-os akasztókat sem, ez nálunk a folklór része. Köztársaság tér. Október 30.

gyaloggos
2009. április 24. 13:48 | Sorszám: 620
Nem hiszem, hogy a FIDESZ-KDNP 150 egyéni képviselői helyet meg tud szerezni!

Azt gondolom, ezzel még elméleti síkon sem érdemes foglalkozni!

Stabil többség lehet a reális cél.

gyaloggos
2009. április 24. 13:19 | Sorszám: 612
A JOBBIK is hülyének nézi a szimpatizánsait, mint ahogyan az MSZP is?

Téma: Láttátok? (4.)
Addiktive
2008. szeptember 30. 11:36 | Sorszám: 2786
Fővárosi vagy ugye?

Addiktive
2008. szeptember 30. 11:04 | Sorszám: 121
A tv-ben a megengedhetelen, tűrhetelen..stb halmaza KóLának, amit egy műfelháborodása kísért.
Addiktive
2008. szeptember 30. 10:37 | Sorszám: 119
Hát persze, te akár személyesen is akasztanál?
Addiktive
2008. szeptember 30. 10:33 | Sorszám: 118
Érdekes, az eleje amit én láttam reggel...valahogy lemaradt, ti a minősítése szegény Arnóthnak.

De lám, itt milyen megértően foganá a plabs ha végre is hajtanák az arnóthi távlatos ítélkezést nopersze ők demokraták!!!

Addiktive
2008. szeptember 30. 10:28 | Sorszám: 2770
Nézzünk egy korrekt hsz-t

""Tudtuk nélkül mondták magnóra 'beismerő vallomásukat'”
Beszédes csönd
Minél világosabbá válik, hogy miféle közegben mozgott otthonosan Demeter Ervin és Kövér László, annál erősebben trombitál Répássy Róbert. Minél nyilvánvalóbb, hogy a szálakat a háttérből Orbán Viktor mozgatta, annál vérmesebb Szijjártó Péter.
Sulykolni hivatottak, hogy a kormány törvénytelenül hallgatott le ellenzéki politikusokat, ami persze nettó hazugság. Súlyos bűncselekmények sorozatával gyanúsított személyeket hallgattak le – nagyon helyesen – a szolgálatok. Az a Fidesz jellemző üzemi balesete, hogy prominensei oly sokszor keresték a kapcsolatot az illetőkkel, és így tudtuk nélkül mondták magnóra „beismerő vallomásukat”. Tetszettek volna nem összefonódni ezzel a társasággal…

A jobboldal kritikátlan hívei persze elhiszik, hogy becsületes, törvénytisztelő dolog árnyék-titkosszolgálattal nyomoztatni az állami „Cég” főnöke után – ha már egyszer Orbán erre kíváncsi.

Mellesleg létezik egy erre szolgáló bizottság, ahol az ilyesmit akár meg is lehetne kérdezni. Ja, hogy oda a fideszesek nem teszik be a lábukat…? Vajon miért?

Azt írtam, létezik ilyen bizottság, de ebben már nem is vagyok olyan biztos. Mert Simicskó István elnök egyszerűen nem hajlandó összehívni. Sőt, ő is mintha titkosította volna magát. Ez pedig már az alkotmányosság kereteit feszegeti, hiszen ezzel az érthetetlen (illetve nagyon is érthető!) makacskodással sérül a parlament ellenőrző szerepe, sőt maga a parlamentarizmus is. Hovatovább azt is el tudom képzelni, hogy egy kényes téma felbukkanásakor az éppen elnöklő Áder János hazazavarja az egész Országgyűlést, mert nehogy má’!

Répássy tegnap feljelentette Szilvásy Györgyöt, majd közölte: „amennyiben Gyurcsány Ferenc nem határolódik el minisztere magatartásától, illetve a polgári titkosszolgálatok politikai célokra való felhasználásától, akkor »100 százalékban« ő a felelős azért, ami történt.” Fordítsunk ezen egy picit! Amennyiben Orbán Viktor nem határolódik el volt minisztere(i) magatartásától, illetve a magán-titkosszolgálat politikai célokra való felhasználásától, akkor „100 százalékban” ő a felelős azért, ami történt. (Utóbbi mondat ráadásul igaz is.)

Demeter, aki a botrány eszkalálásában elévülhetetlen érdemeket szerzett – hirtelen eltűnt, és csak tegnap, egy érdekes parlamenti felszólalásra került elő. Kövér elő sem bújt. Sokatmondó a hallgatásuk.

Így, csöndesen kellene távozniuk a nemzetbiztonsági ügyek közeléből. De legalábbis a bizottságból. Végleg.
Veress Jenő

Addiktive
2008. szeptember 30. 10:27 | Sorszám: 1670
Egyet.
Addiktive
2008. szeptember 30. 09:45 | Sorszám: 1663
Ne terelj, én az ózdi gyermek gyilkosról írtam. Még a legelvetemültebb cigányok sem öltek gyermeket, és semmi Bayer cikk.

Addiktive
2008. szeptember 30. 09:42 | Sorszám: 114
Kósa= Ksa
Addiktive
2008. szeptember 30. 09:42 | Sorszám: 113
Ksa Lajos nyilatkozata. De nyilván egy bolsevik pártban a VEZÉR dönt!

Addiktive
2008. szeptember 30. 09:38 | Sorszám: 1661
Hm.

Én nem ismerlek, lehet, hogy nem is vagy anyagyilkos?

Addiktive
2008. szeptember 30. 09:27 | Sorszám: 1657
Bayernek, A Népszabadságban?
Bizony mondom igazad van. Hány óriást adott a pártlap az igaz magyar jobboldalnak,
Bencsik Andrást aHimalája méretű tudás halmazzal bíró fenomént pl.

Bayer Zscát, aki azért hagyta el a FIDESZ-t mert túl sok maffiózót vélt látni Simlicska (makulátlan) Lajos környékén.

Addiktive
2008. szeptember 30. 09:24 | Sorszám: 111
Ja!
De pont ezért röptette Dr Orbán Arnóth urat

Tudod a gyilkosságok nem túl dmokratikusak, és ált. cserébe jön a bukta.

Addiktive
2008. szeptember 30. 09:23 | Sorszám: 110
Ezt a mai brossúrában olvastad? Vagy még a tennapi?
Addiktive
2008. szeptember 30. 09:22 | Sorszám: 109
1/Belátom hülye vagyok, többé nem fogok hinni nekik!

2/ Helyesen. LEMONDATTÁK!

Csak a rend kedvéért.

Addiktive
2008. szeptember 30. 09:20 | Sorszám: 1654
Hm. Ugye nem te vagy a legokosabb az utcátokban?

1/A tv-ben mutatták.Igaz hátulról, de azért fehér volt..

2/ Ki adott volna egy nem fehérnek 3 milliót?

Hm..?

A fejembe ütött szög netán személyesen Arnóth akasztós Sanyitól való?

Vagy ez lesz a bevett gyakorlat nálatok?

Addiktive
2008. szeptember 30. 08:45 | Sorszám: 1651
Ózdon egy 23 éves férfi (fehér, hetero, stb) agyonlőtt egy neki hitelező 53 éves férfit, és annak 9 (!) éves kislányát.

Érdeklődéssel várom Bayer Zsolt ezirányú tanácsait, mit lekk tenni ez esetben?

Addiktive
2008. szeptember 30. 08:40 | Sorszám: 105
Korrekt!
Így kell ezt csinálni!
Talán ha megkeresnéd hozzá Héjjas, Francia Kis, Osztenburg, Prónay utódjait!
Addiktive
2008. szeptember 30. 08:38 | Sorszám: 104
Hm...akinek fenntartásai akadhatnak a FIDESZ-szel szemben az már provokátor is,
Ez lenne egy szabad, demokratikus Fórum?

off

Egyébként, szemben a HÍRTV címével...a parlamnti jegyzőkönyv szerint csak annyit mondott, hogy:

LÓGNI FOGSZ!

Elnézést a rossz címért, én hülye a HÍRTV -t komolyan vettem.

Óriási különbség...

Addiktive
2008. szeptember 29. 17:01 | Sorszám: 1627
FIDESZ MAGYAR POLGÁRI PÁRT.
Stimt?
FIDESZ= Fiatal DEMOKRATÁK Szövetsége.
Addiktive
2008. szeptember 29. 16:38 | Sorszám: 1625
Ez a magyar parlament ahol ugyan már lőttek egy miniszterelnökre...de az nem fideszista volt.

A fiatal DEMOKRATA.

Addiktive
2008. szeptember 29. 16:35 | Sorszám: 1624
Bravó!

Fiatal DEMOKRATÁK...

Addiktive
2008. szeptember 29. 16:31 | Sorszám: 0
Lemondott Arnóth Sándor - 16:22
Lemondott képviselői mandátumáról Arnóth Sándor, aki azt kiabálta a parlamentben a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításában közreműködő államtitkár, Iváncsik Imre felé: "Lógni fogsz".

Korábban az incidens miatt Szili Katalin házelnök rendkívüli házbizottsági ülést hívott össze. Az MSZP, az SZDSZ és az MDF Arnóth Sándor azonnali lemondását követelte.

Arnóth Sándor 2008. június 2-án került a parlamentbe Pálinkás József helyére, aki május 6-án mondott le azonnali hatállyal mandátumáról, miután megválasztották a Magyar Tudományos Akadémia elnökévé.

Téma: Bekattantak...
Addiktive
2008. szeptember 29. 14:41 | Sorszám: 16
Egy vélemény:

Ki tiltotta be? Konkrétum? (Egyébként nem is tudtam, hogy 100 éve, Ferenc Jóska uralkodása alatt szabadok vótunk, és csak Károlyival (d. v. m. c.! ) kezdődött a gyarmatosítás. Arra is kíváncsi vagyok, hogy 1.) miként fog szerepelni a bemutatott jelölt; 2.) miből él a "szabadságharcos", és Gorcsevhez hasonlóan kártyán nyerte-e el a vitézi címet. 53 éves, tehát egyévesen nem lövöldözhetett az orosz tankokra.)

Addiktive
2008. szeptember 29. 14:41 | Sorszám: 15
http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=1038&media=4442

Addiktive
2008. szeptember 29. 14:34 | Sorszám: 2754
Köszönöm.
Addiktive
2008. szeptember 29. 14:28 | Sorszám: 2752
http://www.atillanepe.net/Utolag_archiv ... ja0925.htm

OPNI-sok ha találkoznak...

Egy Olvtárs kommentje:

"Ki tiltotta be? Konkrétum? (Egyébként nem is tudtam, hogy 100 éve, Ferenc Jóska uralkodása alatt szabadok vótunk, és csak Károlyival (d. v. m. c.! ) kezdődött a gyarmatosítás. Arra is kíváncsi vagyok, hogy 1.) miként fog szerepelni a bemutatott jelölt; 2.) miből él a "szabadságharcos", és Gorcsevhez hasonlóan kártyán nyerte-e el a vitézi címet. 53 éves, tehát egyévesen nem lövöldözhetett az orosz tankokra.)"

Téma: Bekattantak...
Addiktive
2008. szeptember 29. 12:39 | Sorszám: 9
itt:
http://www.echotv.hu/video/index.php?ak ... media=4444
Addiktive
2008. szeptember 29. 12:38 | Sorszám: 8
OPNI tagok, ha összejönnek.. !

Addiktive
2008. szeptember 29. 12:31 | Sorszám: 2751
Itt a videón.
Addiktive
2008. szeptember 29. 11:56 | Sorszám: 2749
A lelkész úr szerint :

Isten teremtményei férgek.

Addiktive
2008. szeptember 29. 11:53 | Sorszám: 2748
Szerintem se Szálasit, se Rákosit nem lehet túlszárnyalni.

Aki ilyen hülyeséget állít, az nem normális.

Addiktive
2008. szeptember 29. 11:38 | Sorszám: 2745
Szegény Hegedűs...Gyurcsányék rosszabbak mint Szálasi _ez mondjuk az ő szempontjából evidens_ de még Rákosinál is.

Nem kicsit barom szegényke.

Addiktive
2008. szeptember 29. 11:09 | Sorszám: 1620
Csányi Sándor újabb titkos hangfelvétele
Szily László - szily@mail.index..hu
| 2008. szeptember 29., hétfő 07:05

A helyzet egyáltalán nem vicces.

A magyarországi politikai válság a múlt héten odáig fokozódott, hogy végig sem tudtam olvasni a következő kommentet a Napi Borzasztó Szóvicc egyik posztja [1] alatt - Miért ment el Sztálin felesége a békekonferenciáról? Mert kín Jalta - mert új elektronikus levelem érkezett, a következő tartalommal:

Elképzeltem, ahogy a bánatos zsidó gárdista odainti a cigányt (höhö), aztat húzzad Tádé:
Lapos seggű gárdistalány, túl az ötvenen,
Szomorúfűz árnyékában kell jelentenem...

A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s
Drága Bolgárúr Eheti, ezek már a napi életműködésünket is akadályozzák, mi lesz ennek a vége? A Fidesz valóban magán-titkosszolgálatot működtet [2], ami őrült politikusok és polipszerű milliárdos bankárok utasításait követve gátlástalanul turkál bárki adataiban?

Nagy levegőt vettem, hogy nekiveselkedjek a válasznak, amikor azt látom, hogy egy polipnak öltözött, piros nyakkendős személy [3] egy CD-lemezt nyújt át szerkesztőségi titkárnőnknek, majd távozik. Odarohanok, elkérem az adathordozót, a számítógép e célra rendszeresített nyílásába csúsztatom, hogy pár perc múlva a döbbenettől szinte rendszerváltó hangulatba kerüljek. Veszélyben a demokrácia, ezért a lemezre rögzített beszélgetés átiratát a tények ellenőrzése, illetve szereplők - Tóth János, az UD Zrt. résztulajdonosa, és Csányi "A Leggazdagabb Magyar Ember" Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója - megkérdezése nélkül közlöm:

Csányi Sándor: Halló
Tóth János: Szervusz elnök úr, Tóth János vagyok.
Cs.: Szia, mi újság?
T.: A Józsi találkozott a Tombor Andrissal, és kaptam tőle egy munkát, ami elég érdekes, és igazából megosztanám veled. Két-hároméves kisgyermekeket kéne összefogdosnunk egy vacsorára, amit a Viktor tart szeptember 28-án, annak emlékére, hogy Michael Jackson Bad című albumáról az I Just Can't Stop Loving You kislemez-verziója ezen a napon lett aranylemez 21 évvel ezelőtt. A Tombor azt szeretné, ha a vacsora után dolgoznánk a Rogán Tónira, keresnénk rá terhelőket, merthogy most van valami belső hatalmi váltás szándék előkészítve az ötödik kerületben, feltűnően kerüli a Rogán a töltöttgyerek-vacsorákat, meg Schmuck Andorral barátkozik, új ember kéne a helyére, és Tombor azt mondja hogy a Stumpfék állnak mögötte, ők pénzelik a váltást. Meg akarják szerezni a kerületben az első helyet. Valami alelnök van benne, valami Antal vagy nem Antal, hanem..
Cs.: Pelczné Dr. Gáll Ildikó
T.: Az az igen igen igen. Ővele a Józsi találkozni fog a jövő héten, mert ő adja le konkrétan az infomrációigényét, hogy mit szeretne tőlünk.
Cs.: Ühüm, ühüm.
T.: Meg szeretném, hogyha ebben állást, vagy igen nyilván kimaradok belőle, az egyértelmű, hogy nem szeretnék belefolyni semmilyen módon szakmailag se, igyekszem a Józsit is lebeszélem majd róla, hogy ne folyjunk bele egyébként se, ha te nem kéred valami indoknál fogva..
Cs.: Hát, figyelj ide, kedden, átgondolom még és beszéljünk kedden délután jó?
T.: Jó, jó.
Cs.: Találkozi mindenképpen.
T.: Jó, persze mindenképpen elmegyek azt én is javasoltam neki, csakhogy utána hogyan tovább? Kihátráljunk, vagy hülyének tetessük magunkat, vagy valamit valóban csináljunk, de ehhez tudnom kéne, hogy neked mi az álláspontod.
Cs.: Jó, jó beszélünk róla János, jó jó, köszi szia.
T.: Szervusz elnök úr, kellemes hétvégét!

Az utolsókat rúgó Gyurcsány-kormány váratlanul észhez tért a múlt héten, és az Őszödi Lízingmester uralomra jutása óta talán a legérettebb teljesítményét nyújtotta. Rájöttek ugyanis, hogy nekik itt már tényleg annyi, és erre dacos hallgatás vagy unalmas lapítás helyett, minden mindegy alapon, fergeteges népszórakoztatásba kezdtek. Mint a hazai csapat, amelyiknek a védői nulla egynél, a nyolcvanötödik percben elkezdenek felrugdosni minden szembejövőt, jönnek a kiállítások egymás után, az egésznek látszatra semmi értelme, de a lelátó kéjesen tombol. A Fidesz azt szajkózza, hogy a titkosszolgálati ügyekkel Gyurcsányék el akarják terelni a figyelmet az igazi problémákról. No de létezhet-e igazibb probléma annál, mint amikor a Szilvásy titokminiszter nyilatkozik bármiről?

A kommerek szerint a Fidesz árnyék-titkosszolgálatot működtet, ami törvénytelen módon adatokat gyűjt a politikai élet szereplőiről. Kérdés, hogy ha ez mondjuk igaz, akkora nagy baj-e, tekintetbe véve, hogy a magyar titkosszolgálat sikeresen távol tartotta magától még azt a szolid rendszerváltást is, a Parlamentbe beépült ügynökök az elmúlt 18 évben megakadályozták az elnyomók felelősségrevonását, az eggyel ezelőtti haladó miniszterelnök a diktatúra titkoszolgálati tisztje volt, az MSZP-nek meg nemrég is volt saját, erősen magánpolip-típusú havercége Proware néven. A kérdésre persze igen a válasz, magán-titkosszolgálatot működtetni ronda és félelmetes dolog. Csakúgy, mint titkosszolgálati miniszterként a szolgálatokat démoninak képzelt politikai ellenfelünk lejáratására használni és bármiféle hiteles bizonyíték felmutatása nélkül ijesztő vádakkal előállni. Szilvásy Györgynek akkor sem hinnénk el, hogy jön a Godzilla, ha ott futna mögötte egy 50-100 méter magas, 20000-60000 tonna tömegű japán filmszörnyeteg.

Az olyasmira hajlamosak akár rettegni is kezdhetnének, hogy úristen mi lesz velünk, ha a jelenlegi kormánypárt a titkosszolgálatokat politikai fegyverként használja, a következőnek kinéző kormánypárt gyanús cégekkel kokettál, a jelenlegi kormánypárt által tüzesen körüludvarolt, állítólag ellenzéki MDF-ben mindenki olyan gyanús, mint egy nagyszabású Agatha Christie-fináléban, és az egész katyvaszba belekeveredik az Ország Legggazdagabb Embere is?

Két ok arra, hogy ne rettegjünk:

1.) Ha az ország legnagyobb hatalmú üzletemberének rá nézve ennyire kínos telefonbeszélgetése ilyen könnyen kiszivárog, akkor az nem is olyan nagy hatalmú ember, és - ühüm-ühüm - talán mégse ő az aktuális James Bond-gonosz.

2.) Ezek a szerencsétlenek egymást figyelik meg, egymás beszélgetéseit hallgatják le, egymás gépére teleptenek kémszoftvert, egymás szemetesében turkálnak, és nem a minénkben, úgyhogy szép nyugodtan hátra lehet dőlni, elővenni a kukoricacsipszet sajtszósszal, és vidáman figyelni, hogy melyikük milyen szórakoztató fordulattal áll elő legközelebb.

A nagy dolgok szerencsére már nem a kormányokon múlnak, Sas József elfáradt, úgyhogy a mulattatás lett a politikusok feladata. És lássuk be, nem is csinálják rosszul. Ami rossz, az Crunchy Frog, a legendás kommentelő következő szóvicce:

Gladiátorok harcolnak a Colosseumban és egy gombaárusnál lehet fogadni. - Tessék mondani, mennyi a gyilkos gall odds-a?

Téma: barikádosok topicja
Addiktive
2008. szeptember 27. 09:46 | Sorszám: 1231
Dehogynem, egy idő után kivágnak, mint macskát...

Időszakos Állat
2009. április 23. 14:12 | Sorszám: 554
2004 óta fikázzátok a Fideszt, és a Fidesz az a fagyi, ami visszanyal. Nem baj, hadd szokjátok.

Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében ( 5.)
Addiktive
2008. szeptember 27. 09:36 | Sorszám: 422
Nem szívesen írok ilyet, de te egy barom vagy...

Addiktive
2008. szeptember 27. 09:34 | Sorszám: 1223
Mindjárt sírva fadok bánatomban.

Bármilyen törölt röfid visszamásolásáért eltakarítanak. Ilyen a fórum KRESZ. A piros lámpán sem mehetsz át...bármennyire is indokoltan sietsz.

Addiktive
2008. szeptember 27. 09:24 | Sorszám: 1217
tipikusan csürhista vélemény, hogy csak a te véleménydre figyelsz, csak az számít...nem leszel hosszú életű e képernyőn.

Őszintén!
Minek kell egy demokratikus fórumon nyomulnod elutasított nézeteiddel?

Addiktive
2008. szeptember 27. 09:16 | Sorszám: 1212
Szerintem infantilis dilis vagy. Minden fórumon akad ilyen...pár percig.

Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében ( 5.)
Addiktive
2008. szeptember 27. 09:03 | Sorszám: 416
Viszlát!
Addiktive
2008. szeptember 27. 08:57 | Sorszám: 411
A FIDESZ vezetői közül egynek elé kéne állnia, és elmondani a valóságot!
Mert minél tovább haudoznak, verik a habot, mint Tompika ügyében, akinek a mamáját megfigyelték, vagy az ellpaosodott Mucuska ügyben...annál nagyobb lesz a bukta.

Csakszóltam.

Addiktive
2008. szeptember 25. 16:58 | Sorszám: 1572
Fideszes elnöknő leütötte a főjegyzőnőt
Hozzáadás a Kedvencekhez | Topikleírás
Új hozzászólásNyitotta: szedlacsek2, 2008.09.24 20:14

A fideszes elnöknő leütötte a főjegyzőnőt Az Index információi szerint szerdán dulakodás tört ki a Csongrád megyei önkormányzat politikai és közigazgatási vezetője között. Magyar Anna, a megyei közgyűlés fideszes elnöke a hivatal épületében néhány jól elhelyezett ütéssel földre vitte a megyei főjegyzőnőt. Az Index fideszes forrásokból úgy értesült, hogy Magyar Anna, a Csongrád megyei közgyűlés egyik hivatali helyiségében szerdán a megyei közgyűlés elnöke összeverekedett Csonkáné Balda Ilonával, az önkormányzat főjegyzőjével. Forrásaink szerint már ezt megelőzően is volt a két nő között szakmai vita, ami személyes ellentétbe torkollt. Szerdán egy dokumentumot kért ez elnöknő a főjegyző asszonytól, amit az nem akart odaadni. Magyar Anna ezért a dokumentumot erőszakkal akarta elvenni. Az egyre hangosabb veszekedésnek fültanúi voltak a hivatal dolgozói is, akik a szobaajtóhoz csődülve látták, hogy az elnök asszony kiviharzik az irodából. A munkatársak az irodába lépve találták meg a földön fekvő jegyzőnőt, akinek segítették felállni. Index

Szerintem pasi van a dologban..:

Téma: Mit jelent a valódi "nemzeti radikalizmus"?
Addiktive
2008. szeptember 24. 17:02 | Sorszám: 487
Ez már megtörtént.

Téma: The Truth Seeker
Addiktive
2008. szeptember 24. 16:38 | Sorszám: 33
Photo shop? Aha

Addiktive
2008. szeptember 24. 14:10 | Sorszám: 459
Inkább írd meg, hogy nem értetted
Addiktive
2008. szeptember 24. 12:22 | Sorszám: 450
1944-et akartál írni, a csőcselék akkor vette át a vezető szerepet, a történelmi neveket felsoroló osztálytól. A söpredék a jobb és baloldalon attól kezdve szerepel.

Mint a viccben a Kussuth -díjas kondásné..:

Méltóságos asszony lehetnék, ha büdös komonisták nem jönnek 45-ben!

Téma: Kilépek a Fideszből....
Addiktive
2008. szeptember 24. 12:16 | Sorszám: 902
Hermannak is?
Akkor ez becses fegyver, egy dedikált fotód nincs tőle?

Antlfinger Edvárd
2009. április 22. 11:18 | Sorszám: 447
Valóban jól fogja érezni magát. De kevés.
Nem jelentene az sem elégtétel, ha azok a kancigányok kiherélnék és hagynák elvérezni.

Az ilyen embert ki kéne végezni...

Addiktive
2008. szeptember 23. 14:54 | Sorszám: 377
Nem fogadta, senki nehány kivénhedt ágybavizelőn kívül. Immáron másodszor.
Addiktive
2008. szeptember 23. 12:30 | Sorszám: 362
Ennyi hülységet, csak úgy magadtól?

Amúgy mi lesz a zseniális tervvel, ha nem Gyurcsány győz 2010-ben?
Hm???

Addiktive
2008. szeptember 23. 09:32 | Sorszám: 7

Téma: A barikád harcosai
Addiktive
2008. szeptember 22. 16:31 | Sorszám: 2258
Bocsika, de neked nincsenek mentális problémáid ezzel a bolsizásoddal,
Az MSZMP oszlopos tagja voltál netán, és most ezzel kompenzálsz?

Addiktive
2008. szeptember 22. 16:29 | Sorszám: 1443
Köszönöm

Téma: Megint Charta, most Gyurcsány megmentésére :D
Addiktive
2008. szeptember 22. 15:54 | Sorszám: 191
Pusomát ártalanul ítélték el, amikor végül felmentették öngyilkos lett. Nem volt keresztényi cselekedet az ő nevének kigúnyolása.
Addiktive
2008. szeptember 22. 15:52 | Sorszám: 190
Geréb te voltál, ne tagadd!

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:50 | Sorszám: 2246
Francba !
Hun?

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:47 | Sorszám: 1440
Nocsak!
Mi történt?

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:40 | Sorszám: 2239
A menetrendszerű blabládból az aktuális zsidózás kimaradt.
Berekedtél tegnapelőtt?
Addiktive
2008. szeptember 22. 15:38 | Sorszám: 2236
Apropos, miért támadtak a chartásokra, akik a gyűlésük után hazafelé tartottak?

Ez is egy radikális válasz lenne az újdemokratáknak, a más véleményűek felé?

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:29 | Sorszám: 253
Akkor viszont nyugodtan hívd magad bolseviknek, ez a lelnini út.

A magyarság vizsgálatot Csurka találta föl, és lelkész barátom _nem Hegedűs_ javalotta neki, ugyan Pista ülj már át a függetlenek közé, az MDF-ből!

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:25 | Sorszám: 2228
Bizonyára fennlesz a neten is.

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:16 | Sorszám: 1438
Védegylet? a tubarózsa védelmezői és a köztársasági elnök úr jelölői?

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:06 | Sorszám: 2219
Melyik tv-n láttad?

Addiktive
2008. szeptember 22. 15:05 | Sorszám: 251
És mi lenne az?
Visszaállamosítás?
Magyarság vizsgálat? És végezné, megint a házmesterek?

Addiktive
2008. szeptember 22. 14:59 | Sorszám: 2214
Tekintettel, hoy nem gázosították el Hegedűs templomát sem a kérdésed fiktívnek minősül.
Addiktive
2008. szeptember 22. 14:58 | Sorszám: 2213
Amikor a cigány testvéreim a csürhe által bepiszolt zászlót mosták, akkor max egy negyed mosószappant használtak el.

Ekkora költséget bevállalok, az árpádsávos zászló tisztasága érdekében.

Addiktive
2008. szeptember 22. 14:55 | Sorszám: 2212
Sem a kuruc infó, sem Hegedűs nem forrás.

Ha majd lesz objektív elfogadható szemtanu akkor én is reklamálni fogok a rendőrségnél.

Téma: ... most pedig nevessünk egy kicsit 2 ...
Addiktive
2008. szeptember 22. 14:43 | Sorszám: 1945
Hm ez biza iagz! De az is, hogy eleddig minden kormány el- eladogatott az álami vagyonból. Persze lehet, hogy Leninnek volt igaza, és államosított?
Vagy ki tudja?

Addiktive
2008. szeptember 22. 14:34 | Sorszám: 2202
Hegedűs már régen kiiratkozott a szeretet vallásának gyakorlói közül. Bölcskei Gusztáv a maga finom modorában elkülde...oda.
Amiket az utóbbi 15 évben összehordott éppen elegendő, hogy senk ne vegye komolyan.
Addiktive
2008. szeptember 22. 14:32 | Sorszám: 2199
Akkor te az albán tv-t nézted.
Amit én láttam, azon a csikós gúnyát viselő falkavezér vezényletével indultak forrdalmat játszogatni. A szovjet emlémű előtt elkezdtek dobálni a rácsot rázni, szétszedni. Ekkor indultak a rendőrök. Kaptak egy keveset fű helyett hadd szívjanak a fiúk. Ők meg bosszút álltak a kukákon tűzcsapokon.

Szerinted erre vágyik a magyar nép? Hogy a kevéske pénzéből az úrifiuk tv szereplését, és a helyrehozatalt finanszírozza?

Addiktive
2008. szeptember 22. 14:15 | Sorszám: 2191
Szerinted ilyen nyugodtan lehet ülni a könygázban?
Miért lőtték volna utánuk?
Szerinted?
Addiktive
2008. szeptember 22. 14:04 | Sorszám: 2184
Már megbocsás Tábornokom, de mióta lejöttetek a fáról, Butaházival együtt kicsinyt később mint a többiek, az artikulált beszéd előbb utóbb kialakult.

A vadbarom csühe meg ordít, gyújtogat dűt borít.

A lakosság szélesebb köreiben ezzel nem fogtok szimpátiára lelni. valaha a kommunisták erre azt mondták, nem válaljátok az osztályharcot, megalkuvó opportunista kispolgárok vagyato!
..és valljuk be igazuk volt, tényleg nem voltunk forrdalmárok,kispolgárok voltunk, sőt ha nem teszik tiszteletüket az orosz csapatok, nem is válltunk volna azzá.

Ti sem lesztek szimpibbek elmebeteg akciózgatásaitokkal...

Addiktive
2008. szeptember 22. 13:08 | Sorszám: 2148
Manipulált barom ez a Btaházi, lehet, hohy nem is tud róla, hogy egy bevállt eszköz. És bizony neonáci egyúttal.
Addiktive
2008. szeptember 22. 11:58 | Sorszám: 2105
Aki csukjában gyujtogat, tör zút mint vadbarom, az a nemzeti oldal nyilvánvaló ellenfele. Én nem tudom, hogy öntevékeny elmebetegek, vagy a kormány által pénelt provokátork, de hogy kártékony férgek az bizonyos. Ma más véleményt mint azt, hogy ez már tűrhetelen, jól szét kellett volna verni az arcukat, más véleményt, sem a buszon, sem a munkahelyemen nem hallottam.
Budaházy egy címeres ökör.
Addiktive
2008. szeptember 20. 12:22 | Sorszám: 1534
A beírásodra.
Addiktive
2008. szeptember 20. 12:21 | Sorszám: 1533
Kedves Ápoltam!

A t. testvér hsz.-ből kiderült, hogy a neonácikat is együtt szervezi GYF. a chartásokkal.

Olvastasd föl valakivel.

Holnapra visszavárunk, a klinikán!

Addiktive
2008. szeptember 20. 12:18 | Sorszám: 1530
Bocsánat, de szerintem te vagy egy genetikai hulladék!
Addiktive
2008. szeptember 20. 09:10 | Sorszám: 1463

Azt hittem nem vagytok ennyire jóban Gyurcsánnyal, hogy eggyütt szervezitek a neonácikat

Akkor az eddigi írásaid mind, kivétel nélkül provokációk voltak?
El vagyok képedve!

Addiktive
2008. szeptember 19. 16:28 | Sorszám: 1383
Még nem vágtak ki?

Téma: Zavaros kémbotrány
Addiktive
2008. szeptember 19. 13:21 | Sorszám: 131
Az eredeti Földi féle (és MSZM-s alelnök barátja) cége a DEFEND is az volt, az új defend nem különben.

1/ Stumf neve minha elhangzott volna

2/ Kövér László alkalmazta Horváth elvtársat, mint kitűnő szagembert

Addiktive
2008. szeptember 19. 13:18 | Sorszám: 130
Mi a problémád?
Legutóbb Toloba iránt érdeklődtél.
Addiktive
2008. szeptember 19. 13:18 | Sorszám: 128
állományába
Addiktive
2008. szeptember 19. 13:05 | Sorszám: 125
Bizony, nem nagyon normális, hogy a FIDESZ közeli Új Defend sorálományában egy Horváth József is ténykedhet.

Addiktive
2008. szeptember 18. 16:36 | Sorszám: 1223
Sapienti sat

Megalakult a Gárda

A cél az volt, hogy az ünnepélyes avatás rendben, provokáció, bekiabálás, botrány nélkül történjen meg. Az ellenérdekelt felek szélsőbalról és szélsőjobbról ennek az ellenkezőjét akarták. Mi győztünk, megnyertük a háromhetes médiaháborút. Száz százalékosan teljesítettük azt, amit magunk elé tűztünk.
A Magyar Gárda megszületett. A hivatásos károgók nem tudták botrányba fullasztani az eseményt. Az rendben, pontosan a tervek szerint zajlott le. Köszönet illeti azt a sokezer embert, aki a nyilvánvaló fenyegetések dacára eljött a térre és személyes jelenlétével védelmezte meg az ünnepség békéjét. Köszönet illeti meg a rendőrséget, mert most valóban a helyzet magaslatán álltak, és nem engedték a rendezvény közelébe a nyilvánvalóan rendbontási szándékkal érkezőket. Köszönet illeti a balliberális médiumokat és az önkéntes lihegőket, mert százmillió forintnál is többe került volna az az országos reklámkampány, amit ingyen elvégeztek, minek köszönhetően ma nincs olyan ember az országban és az országhatárok körül, aki ne értesült volna a Magyar Gárda születéséről. Mivel a média tehetetlensége elég nagy, ezek az emberek még értesültek arról is, hogy az előzetes ijesztgetések dacára a Magyar Gárda teljesen normális szervezet. Ez a magyarázata annak, hogy az avatás végeztével szinte azonnal ugrászszerűen megnőtt azok száma, akik a Gárdához kívánnak csatlakozni.
Örömmel és nem kis büszkeséggel megállapítható tehát, hogy ami a médiaharcot illeti, abban a Gárda most kiütéses győzelmet aratott a ballib fölött. Amíg nem kellett, nem adtunk ki semmiféle információt, amikor kellett, annyit adtunk, amennyi szükséges volt a folyamat beindításához, amikor pedig az a veszély fenyegetett, hogy a ballib által felkorbácsolt hisztéria tüzében sikerül olyan szabadcsapatokat szervezni, amelyek fizikailag bántalmazzák a rendezvényt, megfelelő információkkal ezt a hisztériát sikerült kellően lehűteni.
Mostantól higgadt hétköznapok jönnek. A győztesek tagjaként szeretettel üdvözlöm az internetes magánnapló olvasóit. A szebb jövő elkezdődött, bár még korai volna örülni. Nehéz lesz a folytatás is. Mégis azt mondom, minden derék jobboldali emberbe erőt és reménységet kell öntsön ez a diadal. Mellesleg jól teszik, ha odafigyelnek a Magyar Gárda médiataktikájára is. Mert íme, lehet ezt jól csinálni. Sapienti sat.

Addiktive
2008. szeptember 18. 16:32 | Sorszám: 1221
Kit tesséleltek ki és honnan?

A kulturális tagozatból, vagy a gárdából?

Addiktive
2008. szeptember 18. 16:09 | Sorszám: 1211
A tárgyalás mindig jobb mint a testvérháború. Amíg egy hajszálnyi esély van, meg kell próbálkozni. Tőkés tárgyalt Markóval, a szavazás megmutatta, hogy 15 %-ot tudott elhódítani Markóéktól, tehát reálpolitikus lett.
Addiktive
2008. szeptember 18. 16:06 | Sorszám: 1210
Bencsik András, aki azt mondta, hogy a sajtószabadságot a Népszabadságnál tanulta ( a PÁRTROVATBAN) nyilván igazat mondott ez bizony meglátszik az újságján. A tömény ostobaság, hamisítás tájékozatlanság enneél töménnyebbe nem olvasható a 2ooo példányt meghaladó papírokon.

A gárdája, meg a kéményseprő jelmezes_ hátukon a hortobágyi őshonos állatok királyával_ nos ők azután bemutatták a szellemiségüket pár tucadszor.Ő a FIDESZ kultúrális tagozata oszlopos tagja az összekötő kapocs a gárda és a FIDESZ között.

Ettől még felpofozhatja őket Dr Orbán, de kissé ez hiteltelen.

Addiktive
2008. szeptember 18. 15:57 | Sorszám: 1205
Te külöNbözöl, mármint magyarul, mióta tanulsz magyarul?
Ugye milyen nehéz a nyelvünk?
Addiktive
2008. szeptember 18. 15:53 | Sorszám: 1203
Orbán belátta végre, hogy Erdély nem játszótéri homokozó, ha a magyarok megosztottságát is exportáljuk, a románok röhögnek a markukba, ami nekik nem sikerült 8o év alatt, _még a Kárpátok Géniuszának sem_ azt most maguk elvégzik.

Szász repült, és Markó (85%) leült Tőkéssel (15%) és tárgyaltak, a magyarság érdekében.

El tudnám képzelni, hogy eszer a magyar a magyarral akár itthon is. Hogy megvalósult a nemzeti egység a Parlamentben, amikor arról volt szó, hogy honatyáink és honanyáink ne számoljanak el a költségtérítéssel. Példás volt.

Addiktive
2008. szeptember 18. 15:47 | Sorszám: 1359
A nyugdíreform igen, az eü is csak megbuktatták a népszavazáson. A társadalombiztosítás alól kibúvás is csökkent némileg. Az eu-s pénzek ömlenek, talán mégsem lettünk netto befizetők? Van autópálya, komoly cégek akarnak ide települni, nem kéne minden egyes alkalomal keresztbe tenni.

A szlovák bizottsági tagot akarták felhasználni Magyar Bálint _ ki nem állhatom_ lejáratására, az ugyancsak idetelepülő intézeti elnöksége miatt, mint pár éve még Funárral is interjúzott a Magyar Nemzet a kormány lejáratása érdekében.

Nekem ez nem tetszik.

Pedig lesz itt olyan eü reform, hogy belezöldülünk.

Addiktive
2008. szeptember 18. 12:46 | Sorszám: 1357
Azért érdekelne mennyir gondolták komolyan?
Addiktive
2008. szeptember 18. 11:56 | Sorszám: 1354
Én meg javasolnám a 2010-es FIDESZ kormánynak benyújtani azt az 1034 módosítást, amelyet 2006-ban KÖLTSÉGVETRÉSHEZ KÉSZÍTETTEK EL, MEGLÁTHATNÁNK, MENNYIRE KÉPZELTÉK KOMOLYAN?!
Addiktive
2008. szeptember 17. 15:00 | Sorszám: 1330
Érintett én sem vagyok, de éppen olyan ártatlanok voltak, mint a Donnál elpusztított magyar honvédek, és ezt nehéz lenne a zsidó népbiztosoknak betudni, utólag igazaolandó.

Íme Bayer Zsolt történész, aki rácáfolt a Terror Háza állításaira:

P. S.: Azt tudják amúgy, drága barátaim, hogy hány nyilas pribék lépett be az ávóba, s egyszersmind a kommunista pártba? Megmondom: hatvanezer. Mert Rákosi azonnal menlevelet adott a „kisnyilasoknak”. Mert kellett a jó „szakember” neki is.

Addiktive
2008. szeptember 17. 14:31 | Sorszám: 1326
Azok nyilasok volta Bayer megírta.

Kérdés?
Pörzsétől tudom, hogy Szamuely több tízezer embert végeztetett ki.

Addiktive
2008. szeptember 17. 14:26 | Sorszám: 837
Nem gondolom, Maci túlságosan lágyszívű veletek.
Addiktive
2008. szeptember 17. 13:42 | Sorszám: 813
Bocsánat, de kit tisztelehetk ZUI-ban?
Addiktive
2008. szeptember 17. 13:34 | Sorszám: 809
Butaházi, Torocaki, Tomcat és a többi barom, ócska piti provokátorok, megoldás a süketelésükben semmire nincs. Feltűnési viszketegségük a manifeszt ostobaságuk talmi bizonyítéka.
Addiktive
2008. szeptember 17. 13:31 | Sorszám: 805
Ne haragudj, de ezek a gyárilag szériában készült szlogenek mellett, más nincs raktáron?
A széljobbantok szókészlete 500 szóból áll, nagyrészük jelszavak, nem próbálkoznál meg holmi önálló beszéddel?
Csak egyetlen egyszer?
Addiktive
2008. szeptember 17. 13:00 | Sorszám: 784
Hisztike Ballóné.

Addiktive
2008. szeptember 17. 12:57 | Sorszám: 1321
Meg a kuruc/jobbik/gárda/ nemzeti őrsereg/ Lipusz testvér stb.....
Addiktive
2008. szeptember 17. 12:55 | Sorszám: 1320
jajj most lezsidóztál?

Kövér Laci nagyfaterja volt vereskatona, talán neki?

Mint mondtam volt, a felmenőkért ő sem felel. Nekem még rokonom se ismerősöm se volt VH tag.

Addiktive
2008. szeptember 17. 12:52 | Sorszám: 1319
Akkor tettek rá egy lapáttal. De a csürhe már előbb is létezett, csak a Wikingben Orbán beverte a pofájukat.

Addiktive
2008. szeptember 17. 12:41 | Sorszám: 769
Vajh' a kuruc/barrikádon meddig viselik el a más véleményt nemzetvesztőék?

Addiktive
2008. szeptember 17. 12:38 | Sorszám: 1315
Az SA, GESTAPO, stb nem a korucinfo/barrikád testvér szervezetei?
Né mán!

Addiktive
2008. szeptember 17. 12:33 | Sorszám: 764
Egyuttal idióták.
Hisztike ha kinyitja azt a géppuska száját, max. a Józsibohóc hívek élvezik.

Kártékony egy féreg, mióta kivágták a jó kis kényelmes liberális beosztásából, az ENSZ sóhatalnoki székéből.

Addiktive
2008. szeptember 17. 12:05 | Sorszám: 1313
Bizonyára igazad van, a dolog ott lett elqúrva, hogy ártatlanok százezreit vitték el megöletni. A néhány túlélő közül páran meg beléptek az ávóba. A visont kegyetlenkedésre sincs mentség, talán az ok és okozat felcserélésére sem.
Addiktive
2008. szeptember 17. 10:23 | Sorszám: 1309
Egy város stb.
Addiktive
2008. szeptember 17. 10:19 | Sorszám: 1308
Agy város tanácselnök helyettese komolyabb partnere volt egy párttitkárnak, mint egy KISZ titkár. másfelől alapszervezeti párttitkár volt Orbán Győző, ez tény szintúgy, és senkit nem kényszerítettek arra, hogy elfogadja.

Viszont roppant előnyökkel járt.

Ám ez sem bírt a fiára befolyással.Tehát a papáktól genetikailag nem öröklődött ezen esetekben sem.

Addiktive
2008. szeptember 17. 10:13 | Sorszám: 1307
OK. Szekeres egy undormány.

Saját jogon.

Az apák fölemlegetése igazságtalan.
Nem egy exponált náci gyermeke kanosszát járt Izraelben.

Addiktive
2008. szeptember 17. 09:46 | Sorszám: 1304
Akkor mégegyszer, Pokorni apja besúgó volt, a fia lemondott majd _szerintem helyesen MERT NEM FELELŐS_ viszakerült a FIDESZ élére.

Orbán Győző MSZMP párt alapszervezeti titkár volt. Ez sem volt befolyással Viktorra, mint a gimnáziumio KISZbtitkárság sem.

Navracsics pap a veszprémi tanács elnökhelyettese volt. Kissé fontosabb befolyással bírt, mint Szekeres KISZ titkár elvtárs. Papp Jánoshoz mindenesetre közelebb állt munkaviszonyilag.

Tehát az apák befolyása a fiúkra nem volt döntő.

Addiktive
2008. szeptember 17. 09:33 | Sorszám: 1300
Ráadásul, bár elismerem erről nem nagyon tehet, de nem kifejezetten fotogén alkat, talán inkább a Lánchíd Rádióban kéne fellépnie, ha már elengedhetelenül szükségesnek vélik.
Addiktive
2008. szeptember 17. 09:28 | Sorszám: 1299
Már megbocsáss, de én kérdeztem valamit, te meg mionősítettél azonnal, mint anno a kommunisták.

A kérdésem, van e sárosabb és aljasabb gazember aki a III/III-asok tábornokaként a FIDESZ alkalmazásába állhatott?
Remélem nincs.

Mi szükség volt erre a fehérjehalmazra?

Addiktive
2008. szeptember 17. 09:19 | Sorszám: 1296
Hm. Csintalan befogadása tényleg érthetelen, azért egy kicsinyke távolság- és mértéktartás illendő lett volna.

Addiktive
2008. szeptember 17. 09:15 | Sorszám: 636
"A ragyikális,még osztat is jelönti,hogy gyükerestűl ki köll tépni,ami nem "kóser".(pl.a kósert) "

Ugye ez nem minősül antiszemita beírásnak?

Addiktive
2008. szeptember 17. 09:11 | Sorszám: 633
Nocsak próbálkozott nálad a "FIDESZ" és nem jött össze?

Nem te voltál túl passzív?

Addiktive
2008. szeptember 17. 09:07 | Sorszám: 1293
Ez kissé egyoldalú.

Pokorni apjának viselt dolgai miatt nem hinném, hogy megítélhetnénk a FIDESZ vezető politikusát. Prbán Győző MSZMP páerttitkársága sem hagyott mély nyomokat Orbán Viktorban. De Navracsics úron sem látszik a tanácselnök papa befolyása, pedi ő a véreskezű Papp János párttitkár közvetlen munkatársa volt.

Maradjuk a fiúk megítélésekor a fiúk cselekedeteinél, ha lehetséges.

Addiktive
2008. szeptember 16. 15:54 | Sorszám: 447
Egyelőre, majd ha másik parancsot kap.
Addiktive
2008. szeptember 16. 15:53 | Sorszám: 446
Nagyon is találó a tudatalattid, ő egy vén f...sz.
Addiktive
2008. szeptember 16. 15:35 | Sorszám: 434
És ez igaz is. Csak nem a nemzeté, mert a nemzetnek nincsenek ilyesmik, hanem az országlakóknak.
Addiktive
2008. szeptember 16. 15:34 | Sorszám: 433
A MIÉP-ből?
Megértem.
Addiktive
2008. szeptember 16. 15:32 | Sorszám: 430
aha, hacsak úgy nem?
A csurák.

Addiktive
2008. szeptember 16. 15:30 | Sorszám: 1273
Én annyit értek a pc technológiához, mint Torgyán doktor a mezőgazdasághoz, viszont nems i vállalom az informatikai miniszterséget, annyit viszont e hírből én is megértettem, hogy nagy gáz lehet odaát.

Addiktive
2008. szeptember 16. 14:37 | Sorszám: 394
Ögyes ez a Likud, a szadesz és a maszop után a fideszt is megnyerte.

Te ez a Csurák* ez nem zsidó?

*Szláv szó hímtagot jelent

Addiktive
2008. szeptember 16. 14:23 | Sorszám: 385
Nem szívesen használok ilyen kifejezéseket, de **** ****!!!

Addiktive
2008. szeptember 16. 14:20 | Sorszám: 1271
Sajnos azt sem értem, Kövér László, HOGY ÖLELHETE MAGÁHOZ hORVÁTH jÓZSEFET?

Addiktive
2008. szeptember 16. 12:55 | Sorszám: 288
Ifjúkori kisiklásuk volt, gyere még elő a Térdre csuhások!-kal, oszt el is fogytak.
Addiktive
2008. szeptember 16. 12:44 | Sorszám: 272
Csak azt mondtam, hogy szalonnáci, az azért enyhébb.

A behányásaid korelálnak a nácikkal, ezért bátorkdtam érdeklődni MIBEN NEM értesz egyet velük?

Addiktive
2008. szeptember 16. 12:42 | Sorszám: 1264
Memento:

... hogy telefonon az ö hangja is fog kampányolni kampánycsend alatt: - majd az OVB ezért elmarasztal, a jogászok meg majd megvédenek, oszt´jó napot! ...

Addiktive
2008. szeptember 16. 12:33 | Sorszám: 1263
Így megyen ez K.európában, mintha lett volna holmi gubanc Sólyom úr megválasztása körül...a kert vakokondokkal.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:50 | Sorszám: 1257
Nem élek vele, te mit szedsz?

Addiktive
2008. szeptember 16. 11:49 | Sorszám: 231
Megértem, hogy kínos a kérdésem, de érdekelne mely részkérdésben nem értesz velük egyet ?
Nopersze csak ha nem teljes a nézetazonosság.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:47 | Sorszám: 227
Hát igen, ha valaki megundorodik, az előző életében (30-40 évig bőszen vallott) világnézetétől..amelyből azért messze átlagon felül élt az élet napos oldalán, akkor akár azon is elgondolkodhatott volna, ha 50 éves koráig ilyen hülye volt, hogy így félrevezették, akkor... nos akkor akár vissza is vonulhatnaa politikai arénából, mert mondjuk ki őszinté nem lehetett nagyon okos. És pl. nem szalad át a túloldalra, most akkor őket is lejáratni a puszta jelenlétével. De hát a lét határozza meg a tudatot, ahogy még nem is oly régen éppen ők tanították nekünk.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:40 | Sorszám: 216
Leköteleznél, ha felsorolnád miben nem értesz egyet a nácik megoldásaival. Tételesen.

1/....

Addiktive
2008. szeptember 16. 11:38 | Sorszám: 211
Nem hinném, hogy ez lenne a legjobb megoldás, talán akkor a "C2 terv.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:17 | Sorszám: 179
A FIDESZ MPP elnöke Dr Orbán Viktor. Ha leváltják akkor majd más lesz. A vezérkultusz inkább a nácik/kommunisták sajátja.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:16 | Sorszám: 177
Annál te sunyibb szalonnáci vagy.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:14 | Sorszám: 174
Nem minden cigányra jellemző, másrészt képzeld el, hogy már előfordult fehér, hetero..stb-kel is.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:13 | Sorszám: 168
Gyönge a gyomrom, nem hányhatok a munkahelyemen az asztal alá, mint anno a miépes képviselő úr Erdélyben.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:11 | Sorszám: 167
Talán üzembe helyezhetnétek.
Mi lenne a második számú verzió a "B" terv?
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:10 | Sorszám: 166
Orbán úr a min 2000 éves illemszabályokkal élt a fenti példában, Hitlerrel nem hinném, hogy találkozna, de ha tévednék, ez esetben majd kér tőled kölcsön egy karszalagot. A nagypapi fekete /zöld ingje ki van már vasalva?
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:06 | Sorszám: 155
A krucinfo talán megfelelőbb számodra, ott vannak az igaz demokraták, és a szabad vélemény nyilvánítás bajnokai.
Addiktive
2008. szeptember 16. 11:02 | Sorszám: 149
Tábornok úr!
Mit tegyünk, a szegénysorsú cigányokkal?
Birkenau pl megfelel?
Addiktive
2008. szeptember 16. 10:55 | Sorszám: 140
Orbán nem jár zsidó "sapiban" max akkor vesz fel ilyesmit, ha protololláris okoból egy zsinagógai rendezvényen vesz részt. Ott azt írja elő a korzervatív, vallásos stb illemszabály, hogy csak sapkában szabad belépni. Ezt mindenki betartja, éppen úgy ahogyan a katolikus templomba, meg nem illendő kalapban megjelenni, kivéve a püspököket, bíborosokat, és Őszentségét a pápát tiarában.

Most persze jöhetsz azzal, hogy a bíborosok kis sapkája mennyire hasonlít a kapedlire. Mit tegyünk így alakult ki. Semmit nem von le a viselőjük emberi értékeiből. Nyilaskeresztes karszalagot mégsem viselhetnek, mint anno Kun Páter.

A Ráhellel mi a problem?

Addiktive
2008. szeptember 16. 10:48 | Sorszám: 131
Reményeim szerint ott lesz.

A kereszténység a szeretet vallása, távol áll tőle az antiszemita uszítás _már csak ezért is mert Jesus ben Joshua galileai rabbi, Hillél nazarénus iskolájából és Dávid király házából;mint ember és ISTEN fiaa kereszténység létrehívója volt _ a gyűlölködés, az erőszak.

Konzervatívok meg ugye ab ovo nem lehetnek.

Addiktive
2008. szeptember 16. 10:21 | Sorszám: 1254
Kémprogramot telepítettek az NBH számítógépére
MTI - ugyelet@mail.index.hu
| 2008. 09. 16., 00:59 | Frissítve: 9 órája
Kémprogramot telepítettek nyolc hónapja a Nemzetbiztonsági Hivatal számítógépére, ennek felfedezését követően kezdődött el az a felderítés, amely múlt héten az UD Vagyonvédelmi Zrt. vezetőjének feljelentéséhez vezetett - írta a Népszabadság kedden.

A lap értesülése szerint a szakértői vizsgálatok hónapokig is elhúzódhatnak, mert az UD a titkosszolgálattól különböző okok miatt kilépett legjobb számítógépes szakembereket alkalmazta. Így tartani lehet például attól is, hogy a gépek olyan szoftvereket is tartalmaznak, amelyek, ha óvatlanul nyúlnak hozzájuk, megsemmisítik a lemezeken tárolt adatokat, olvasható a cikkben.

Az UD azért telepített kémprogramot az NBH egyik gépére - állítja a lap szakértőkre hivatkozva -, mert kíváncsi volt, mit tudnak vállalkozásukról, tevékenységükről egykori kollégáik. Abban ugyanis biztosak voltak, hogy figyelik őket.

Arról senki nem nyilatkozik, hogy a kémprogram milyen információkat lopott ki az NBH rendszeréből. Bencze József országos rendőrfőkapitány hétfőn újságírók előtt ezzel kapcsolatban mindössze annyit mondott: a rendőrség az úgynevezett adatlopási ügyben "számítógépes rendszerek elleni bűncselekmény" gyanújával nyomoz ismeretlen tettesek ellen. A feljelentéshez mellékelt "iratokat és elektronikus adathordókat" szakértők vizsgálják - emlékeztet a lap.

A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s
Az ügy [1] egy házkutatással kezdődött szerdán egy biztonsági cégnél, az UD Zrt.-nél, amelyet adatlopással, magántitok-sértéssel gyanúsítottak. Pénteken Dávid Ibolya, az MDF elnöke bejelentette, hogy egy hangfelvételt kapott, amely szerint egy cég terhelő adatokat gyűjtött róla és pártjáról, párton belüli ellenfele Almássy Kornél érdekében. A cég az UD Zrt., és tagadja, hogy részt vettek volna bármiféle lejárató kampányban. Almássy Kornél szintén tagadott, sőt bejelentette: meg akarták zsarolni, hogy lépjen vissza az elnökjelöltségtől. Végül ezt szeptember 13-án szombaton meg is tette, visszalépett a pártelnökségért folyó további harctól.

Addiktive
2008. szeptember 16. 09:59 | Sorszám: 89
A radikálosok csak a széljobbot vonzák, de messze eltaszítják a tisztességes, konzervatív, polgári, keresztény elveket vallókat. Amennyit nyernek széljobbról, annak a dupláját veszítik középről. Egyszerű kiszámítani. Orbán van annyiraokos, hogy ezért vonta ki az első vonalbeli megnyilatkozók közül Kővért, Mikolát, és a publiciszták közül Lovast.

Ezzel akár nyerhetne is 2010-ben.

Persze a súlyosbodó gazdasági helyzetben a közép is radikalizálódhat, volt erre példa a történelem folyamán, de az inga mindig visszalendül.

Addiktive
2008. szeptember 15. 12:36 | Sorszám: 1215
Most lett jogerősen kihirdetve. van még egy csomó, de nem kéne az ártatlanság vélelmét feladni holmi politiaki elterelések miatt.

A CD ügy nagyon megfeküdte a gyomrokat.

Addiktive
2008. szeptember 15. 12:36 | Sorszám: 1214
Most lett jogerősen kihirdetve. van még egy csomó, de nem kéne az ártatlanság vélelmét feladni holmi politiaki elterelések miatt.

Addiktive
2008. szeptember 15. 12:36 | Sorszám: 1213

Addiktive
2008. szeptember 15. 12:10 | Sorszám: 45
Érdekes szereplői vannak a kémbotránynak. Stumf exreformkommancs, Horváth III/III-as, Kövér László, Csányi Sándor.

Addiktive
2008. szeptember 15. 11:55 | Sorszám: 1200
Autista gyermekgondozón tollasodott a FIDESZ megyei alelnöke - felfüggesztett börtönre ítélték
2007. december 06., 18:59

Virág László, a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat volt alelnöke 2002-ben követte el a hűtlen kezelést. Virág, aki jelenleg az Airport-Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója, csütörtökön benyújtotta lemondását.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt Virág Lászlóra, a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés volt alelnökére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság elsőfokon egy év hat hónap börtönbüntetést két évre felfüggesztve szabott ki. A döntést csütörtökön jóváhagyta a Debreceni Ítélőtábla.

Az ügy másodrendű vádlottját, M. Zsoltot és a harmadrendű vádlottat, B. Róbertet egy év börtönbüntetéssel két év próbaidőre ítélte a tábla.

Az elsőrendű vádlott, Virág László, a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat volt alelnöke 2002 júliusában a debreceni Kenézy Kórház gyermekpszichiátriai és autista gyermekgondozó épületének felújítására, valamint a felnőtt pszichiátriai rész és nappali kórház kialakítására megbízott cégnek úgy fizetett ki közel 89 millió forintot, hogy tudta, az elvégzett munkák értéke mindössze 52 millió forint. A másod- és harmadrendű vádlott, akik a kivitelező céghez tartoztak, szintén tudatában voltak annak, hogy a számla értéke nem felel meg az elvégzett munkának.
A bíróság súlyosbító körülményként értékelte a hasonló jellegű bűncselekmények elszaporodását, valamint a társas formában történő elkövetést.

Addiktive
2008. szeptember 15. 10:56 | Sorszám: 1195
És hogyan?

Most éppen az a baj, hogy Gyurcsány is támogtja a parlament feloszlatásáról szóló MDF javaslatot, amelyet eredetileg Orbán ötlött ki.

Csak azt nem értem mi a probléma?

Addiktive
2008. szeptember 15. 10:43 | Sorszám: 1192
Tálas: Az EU-nak el kell fogadnia, hogy Oroszország fenyegetést jelenthet
2008. szeptember 15., hétfő 7:45 InfoRádió

Új szerepben szeretné látni magát Oroszország, eddig azonban ezt nem sikerült elérnie - közölte a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Stratégiai és Védelmi Kutató Központjának vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Tálas Péter szerint az orosz-grúz konfliktus egy nagyhatalmi geopolitikai játszma egyik epizódja.

Helyi értékén kell kezelni az orosz-grúz konfliktust - mondta a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Stratégiai és Védelmi Kutató Központjának vezetője. Tálas Péter az InfoRádió Aréna című műsorában kifejtette: a két nép közötti konfliktus egy nagyhatalmi geopolitikai játszma egyik epizódja.

A grúz vezetés, különösen Mihail Szaakasvili elnök nagy hibát követett el azzal, hogy - kihasználva a lankadó nemzetközi figyelmet és az elmúlt évek grúzbarát nyugati politikáját - fegyveres akcióba kezdett, noha világos volt, hogy az oroszok nem fogják tolerálni ezt - vélekedett Tálas Péter.

A Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Stratégiai és Védelmi Kutató Központjának vezetője szerint új szerepben szeretné látni magát Oroszország, pragmatikus, deszovjetizált nagyhatalommá szeretne válni, eddig azonban ezt nem sikerült elérnie a nemzetközi viszonylatban.

Tálas Péter kiemelte: az Európai Uniónak olyan viszonyra kell törekedni Moszkvával, hogy az amerikai-orosz biztonságpolitika játszmák ne érintsék az uniós kapcsolatok gazdasági szféráit. Vagyis az EU ne a szankciók politikájával fenyegesse Oroszországot, hanem elfogadja olyan nagyhatalomként, amely bizonyos értelemben fenyegetést is jelenthet Európa számára, de nem fegyveres fenyegetést - tette hozzá.

Addiktive
2008. szeptember 15. 09:44 | Sorszám: 1188
Bocsika, Horváth József tábornok et. a III/III-asok főnöke volt, amint az a könyvéből is kiderül.

Téma: Jézus feltámadása, Pál találmánya...
Addiktive
2008. szeptember 13. 11:58 | Sorszám: 100
Ő volt a két vh óta a polgári idol, a rendszerváltás után még indokoltabban is. Ez nem baj, csak szeretnék néhányan a rá hivatkozók küzül néhány naplórészletét kihúzni, pedig az tenne a legjobbat önismeretünknek.
Addiktive
2008. szeptember 13. 11:56 | Sorszám: 99
Hm...most hiretelen nem is tudom :O)

Addiktive
2008. szeptember 13. 11:26 | Sorszám: 2
Érdekes lesz ki nyomta fel őket? Azért aggasztó, hogy pont a freemailt bontották föl..mostantól a karmaik közt vagyok, ha elolvasták miket írtam anyósomról..:O(

Addiktive
2008. szeptember 13. 10:38 | Sorszám: 96
Lehetséges, hogy kissé eltúlozták az evengelisták ezt a jellemképet.

hoplita
2009. április 21. 18:03 | Sorszám: 426
Két hete volt nálunk egy jobbikos lakossági fórum, amolyan vidéki, fiatal értelmiségiek, harmincasok, húzónév nélkül.
Nem volt jól meghirdetve, de eljöttek a művházba vagy ötvenen, szinte kivétel nélkül huszon-harmincasok, sőt, jónéhány még húszon innen.

A lényeg..
Beszélgetés közben jött fel szóba egy nem igazán reklámozott nyíregyházi közvélemény kutatás, amit statisztikát tanuló egyetemisták készítettek.
A Jobbikot 15%-ra mérték, Nyíregyházán, ezer fős mintában.

Na, majd jönnek mingyá', hogy mit hazudgálok mán megin itten...

ath
2009. április 21. 17:51 | Sorszám: 425
"Azóta ezekkel a közvélemény kutatgatókkal szemben fokozottabban vagyok szkeptikus....finoman fogalmazva."

Ezzel én is pontosan így vagyok. A "mérés"-t ezért is tettem idézőjelek közé. A saját tapasztalataim és a hivatalos közvéleménykutatások eredményei között ordító volt a különbség. Pedig az én mintám is igen heterogén volt.

Mindenesetre jó jel, hogy a korábbi "eredmények" mostanra már a közvéleményformálók számára is tarthatatlanok.

Téma: ALMÁSSY KORNÉL az MDF megmaradásáért. :)
Addiktive
2008. szeptember 13. 10:25 | Sorszám: 122
Nyugi, maradjunk a polgári vitastílusnál, ez maradjon meg a panelproliknak!
Addiktive
2008. szeptember 13. 09:47 | Sorszám: 114
Talán annyit keres, amennyiből ki tudta volna fizetni az ÁVÓ-s céget, amellyet megbízott, hogy demokratikusan megbuktassa Ibolyát. Most ez nem jött be.

Majd máskor.

Addiktive
2008. szeptember 13. 09:24 | Sorszám: 1104
Tőled meg a filoszemita kommentárt hozzá, a kévéhoz, természetesen.

hoplita
2009. április 21. 17:36 | Sorszám: 422
Nekem jó ideje szemernyi kétségem sincs afelől, hogy a küszöb fölött áll a Jobbik.
De nem egy újkeletű állapot ez....

Valamikor 98-ban a Miépet tendenciózusan 1%-ra mérték, de a választások közeledtével, érezve, hogy tarthatatlan a mérési eredmény hitelessége, az utolsó, még megjelentethető táblázatban hirtelen 3%-ra módosították az eredményt...
Aztán az exitpoll-ban halálpontosan belőtték az 5 és fél százalékot.
Persze, magyarázat mindenre van.
Rejtőzködő szavazók, sötétben bujkáló nácifasisztarasszistanyilasok etc.

Azóta ezekkel a közvélemény kutatgatókkal szemben fokozottabban vagyok szkeptikus....finoman fogalmazva.

Addiktive
2008. szeptember 13. 08:21 | Sorszám: 94
Márai a polgári idol ezt írja:

"
A jellemkép, melyet a Máté és Lukács-evangélium rajzol Jézusról, rendkívül idegen, nyugtalanító. Jézus rögtön megsértődött, ha valahol nem lelkesedtek érte. Csak a sikert bírta, a közöny és a bukás oly dühvel töltötte el, mint egy cigányprímást, vagy a hiú Adyt. A bírálat mindenféle válfaját személyes inzultusnak érezte. "

Időszakos Állat
2009. április 21. 17:04 | Sorszám: 420
Ha mondjuk a Jobbik úgy jut be, hogy a zsidópárt közben kiesik, akkor azt mondom, hadd szóljon, sose rosszabb cserét.
Csak aztán mindent meg kell tenni a kormánynak, hogy ne tudják az országot leégetni vagy egy Haider-szerű elszigetelődést ne tudjanak kiprovokálni.

Addiktive
2008. szeptember 12. 16:33 | Sorszám: 81
Ki dönti el, ki a jó, ki a rossz?

Addiktive
2008. szeptember 12. 16:27 | Sorszám: 2619
Penig szépek is abban a kéményseprő/népitáncos jelmezükben _a bakancs kissé kilóg az egységes attitűdből_ hátukon a hortobágyon honos állatok királyával.

Addiktive
2008. szeptember 12. 15:26 | Sorszám: 1065
Botrány az MDF-ben - ki akarta ellehetetleníteni Dávid Ibolyát? - 14:32
Hallgassa meg

Komoly botrány pattant ki az MDF-nél a párt leendő tisztújítása és a napokban kiderült adatszerzési ügy kapcsán. Dávid Ibolya MDF–elnök egy a birtokába került hangfelvételre hivatkozva azt állítja: egy vagyonvédelmi cég arra kapott megbízást, hogy Almássy Kornél alelnök közreműködésével terhelő adatokat keressen róla. A cég az Index információi szerint a szerdán az adatlopás gyanúja miatt a Nemzeti nyomozó Iroda által átkutatott UD Zrt. volt.

Előzőleg Almássy Kornél, azt MDF elnökjelöltje állította, hogy a vele szemben állók közvetve megzsarolták és arra akarták rávenni, lépjen vissza pártelnökjelöltségétől, különben belekeverik a napokban kipattant adatszerzési botrányba.

Ugyanakkor Dávid Ibolya szerint Almássy Kornél alelnök érintett a személyére vonatkozó adatgyűjtésben. Az MDF elnöke elmondta: két napja, egy névtelen levélben kapta a hanganyagot egy rögzített telefonbeszélgetésről. A felvétel szerint a háttérben egy S. nevű egykori kormánytag áll, ő felügyelte az akciót. A vagyonvédelmi cég egyik vezetője Dávid Ibolya tudomása szerint találkozott Almássy Kornéllal.

Az MDF elnöke hozzátette: soron kívüli vizsgálatot kér az ügyben a legfőbb ügyésztől és a Nemzeti Nyomozó Irodától. A pártelnök beszámolt arról is, hogy az ügy kapcsán beszélt Almássy Kornéllal és azt kérte, vonuljon ki az MDF politikájából és a közéletből, de ő ezt nem tette meg.

Közben megkezdődött az MDF frakcióülése, ahol az ügyről tárgyalnak. Az Index azt írja, hogy megbeszélésre érkező Almásy Kornél elismerte, hogy június végén vagy augusztus elején valóban találkozott a biztonsági cég egyik vezetőjével, de őt az állításokkal ellentétben csupán arra kérte, hogy a cég nézze át lakását a saját és a családja biztonsága érdekében.

Alább olvashatják a hangfelvételen található beszélgetést:

- Halló.
- Szervusz Elnök Úr, T. J. vagyok…
- Szia! Mi újság van?
- Zavarhatlak egy fél percre?
- Igen. Elfelejtettelek hívni.
- Nem, semmi gond. Kerestelek, a Józsi találkozott T. A-val, és kaptam tőle egy munkát, ami elég érdekes igazából megosztanám veled. A T. azt szeretné, ha dolgoznánk az MDF-re, a Dávid Ibolyára, keresnénk a rá terhelőket, merthogy ott van valami belső hatalmi váltás szándék előkészítve, és a T. azt mondja, hogy a S-ék állnak mögötte, ők pénzelik a váltást. Meg akarják szerezni az MDF-ben az első helyet. Valami alelnök van benne, valami A. vagy … nem A.
- A.
- Az! Az! Igen, igen. Ővele a Józsi találkozni fog a jövő héten, mert ő adja meg konkrétan az információ igényét, hogy mit szeretne tőlünk.
- Aha, aha.
- Én meg szeretném, ha ebben állást vagy nyilván kimaradok belőle, egyértelműen nem szeretnék belefolyni semmilyen módon, sem szakmailag se. Igyekszem a Józsit is lebeszélem róla majd, hogy ne folyjunk bele egyébként se, ha te nem kéred valami indoknál fogva
- Hát… figyelj ide, kedden átgondolom még és beszéljünk. Kedden délután jó?
- Jó, jó.
- Találkozni mindenképpen.
- Jó. Persze, hát mindenképpen elmegy, azt én is javasoltam neki, csakhogy utána hogyan…tovább, hogy kihátráljunk, vagy …
- Jó, jó.
- …hogy hülyére tetessük magunkat, vagy valamit valóban csináljunk, de ehhez tudnom kéne, hogy neked mi az álláspontod
- Jó, beszéljünk róla Jánosom!
- Jó, szervusz Elnök Úr, kellemes hétvégét! Szervusz.
- Köszi! Szia, szia.

Addiktive
2008. szeptember 12. 14:09 | Sorszám: 1057
Ibolya kitálalt!

Addiktive
2008. szeptember 12. 14:04 | Sorszám: 78
Minden oldalon vannak jók ésgonoszak, sőt inkább kevercsek....
Addiktive
2008. szeptember 12. 13:57 | Sorszám: 77
Éppen ez az...minden vacak sárgolyóra egy új szenvedő Jézus...:O(
Addiktive
2008. szeptember 12. 13:43 | Sorszám: 74
Nem illett a koncepcióba..
Addiktive
2008. szeptember 12. 13:42 | Sorszám: 73
Nem könnyű kisütni mi is történt 7_X_ milliárd éve, de az a sok galaxis azért rémisztő...lehet, hogy a mi meberi fajunknál is létezik gonoszabb?
Addiktive
2008. szeptember 12. 13:41 | Sorszám: 72
Ja, hm....hm erre nem is gondoltam, én jobbat _happy and-eset_ írnék. Még ma hozzáfogok!

Addiktive
2008. szeptember 12. 13:19 | Sorszám: 1050
Hazudott az újságja, lemondott.
A Magyar Nemzet hazudott, Liszkai nem mondot le.

A MaNem 2 évig hetente hatszor ír a Teller levélről, a Népszabó EGYETLEN EGYSZER. Négyszemközt a ma Nem munkatársai is elismerték lovagiasabb volt a Népszabó.

Tehát, akkor leszögezhetjük, hogy a maNem nem a saját konfliktuskerülő, mélységes lelkiismeretfuldalástól gyötörve ismeri be, hogy hazudott, hanem kizárólag a bíróság kötelező ítélete nyomán.

Addiktive
2008. szeptember 12. 11:57 | Sorszám: 1034
A Magyar Nemzet csak és kizárólag a jogerős helyreigzításokat közli utólag. Semmi megelőzés.

Ebből meg eléggé sok van. Jón tenne, ha egy hónapig pl nem írnának bombasztikus, de utólag hantánk minősülő cikket.

A Népszabi Teller levele után lemondott a főszerkesztő, Liszkai meg nem a Zádor levél hamisítás után.

Addiktive
2008. szeptember 12. 11:08 | Sorszám: 1031
A Magyar Nemzet túl sokszor kényszerül leírni, hogy valótlanul állítottuk, nem felel meg a valóságnak az az állításunk, stb stb.

Harmatgyenge, fölkészületlen újságíróik vannak. Az Echo tv-n Pörzse egy féművelt, fölkészületlen önuralomra képtelen "újságíró" pl.

Addiktive
2008. szeptember 12. 10:40 | Sorszám: 60
Nem aludtam a hittanórákon.

Addiktive
2008. szeptember 12. 10:22 | Sorszám: 1023
Ebből gondolnám..pl:

"hatalmas pocsolyákkal rendelkező óvóhely "

A Rákosi alatt nagy üdvrivalgások közepette elkezdett metro építés a 2 Frt-os kenyér, idejében több milliárd elpocsékolása után a Duna alat beomlott...Ekkor szép csöndben abbahagyták, és a jónép csak a Szabaderrópából 19 ..41 és 49 méteres ruvidhullámno..-ból értesülhetett. Ti hogy kaput.

Így azután nemhogy kettes, de egyes metró sem épült, egyetlen állomás sem, egyetlen metro kocsi sem. Nem is menekülhettek volna a az imperialisták elől.

A cikk másik tévedése Széchenyi megítélésében lelldz. Valszeg Deák Frenccel keverte össze az akkor üldözendő magyart aki tényleg kihúztak a protokoll listából..mondván habsburg barát ergo hazaáruló volt. ( Továbbá semmi osztályharcra nem volt képes)

Széchenyi megítélése mindig is ellentmondásoso volt, speciel őt békén hagyták..természetesen Lobogónk Petőfi volt, mondjuk József Attila helyett valószínüleg Révai ötletelése nyomán.

A cikket simán átvette pl a Magyar Nemzet is. Bizonyára hamvas ifjak vannak már csak a szeriben.

Addiktive
2008. szeptember 12. 09:42 | Sorszám: 1016
http://www.mno.hu/portal/584473

Etz egy gyakornok írta?

Addiktive
2008. szeptember 12. 09:40 | Sorszám: 57
Pontosabban 7 mondat, de bevett forma az utolsó hét szavaként aposztrofálják.

Az általam idézett mondat után _nem minden evangelium írja ugyanazt_ már nem mondott semmi lényegeset, ezért tekintik sokan az utolsó mondatának, amely a csalódottság benyomását kelti.

Addiktive
2008. szeptember 12. 09:24 | Sorszám: 56
Az ősrobbanás 5, 7 (12, 15..) milliárd évvel ezelőtt történt, nem 6 000 éve. A körülmények kissé másabbak lehettek, _ errőlszerzünk bizonyítékot reméljük_ mint a teremtó 1.1.1 verziójaként leírtak...

Ha a galaktikák kb egy milliárdot feltételeznek a tágabb környezetünkben...és galaktikánként egy milliárd csillag/ naprendszer létezik...akkor eléggé nagy a valószínűsége, hogy másutt is élhetnek értelmes lények.

A testamontumok, viszont csak egy Föld teremtéséről szólanak..

Akkor minden egyes lakott bolygónak volt saját Jézusa?

Addiktive
2008. szeptember 11. 12:46 | Sorszám: 49
Esetleg valami értelmeset?
Addiktive
2008. szeptember 11. 09:12 | Sorszám: 47
visszatérve a rovat témájához...a Biblia szerint Jézus ennyit mondott életében utoljára:

Éloi Éloi lama sabaktani...

A későbbiek nem nagyon hihetőek. Ettől még az egész világot megváltoztató próféta volt Jézus, aki először mondott ki olyan mondatokat, hogy szeresd ellenségedet.
Igaz még csak 2000 év telt el..és nem sok foganatja volt, de talán majd egyszer.

Mindenesetre a most felavatott gyorsító..alapjaiban cáfolhatja a világ tudatos teremtése koncepcióját..

Addiktive
2008. szeptember 11. 09:03 | Sorszám: 46
Mindennek eljő az ideje, többnyire rosszkor...

Email a webmesternek | Gondola