Téma: Olvastátok? (14.)
|
gattamelata |
2008. október 17. 20:23 | Sorszám: 2692 |
Hat ez nem sok )Pont ez a baj hogy mindenki csak ezt teszi..Nem bakafantoskodni kell,ezt mondjuk nem eppen read ertettem,hanem megbecsulni azt a keveset ami van..Valamikor a Fidesz volt az mara messze nem az!!Macisajt duborgo Fidesznyalasa az ami felhaboritott,hisz valojaban valszeg egy otthon ulo senki.Akik akarnak,azt mindig joszandekkal kell figyelni.
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 19:58 | Sorszám: 2690 |
Epp a ket idiota medve miatt fustologtem a munkahelyen,mikor kezembe kerult a SUN...Az elejen egy rosszarcu fekete noszemely,akinek a fiat agyonlottek..Aztan mas kepek,a csaladrol,anyaknapja etcetera!!De mi is tortent..A nigger srac akkora priusszal rendelkezik a 23 evehez mint ide Lachaza.A baratunk fegyverrel kiakart rabolni egy uzletet..A tulaj nem volt ijedos,elokapott egy fegyvert,de erre a nigger kiugrott az ajton a tulaj meg utanna..Aztan latta hogy a nigger megfordul a kezeben pisztollyal,gyorsan belelott ketszer,hogy biztos legyen a dolgaba..A nigger megmurdelt,de ezzel a sztorynak nincsen vege..A faszinak nem volt engedelye a fegyverhez,csak a beosztottjanak,a fegyver is eredetileg az ove volt..Ha a beosztottja lovi le semmi gond!!Igy azonban jogos onvedelmet allapitott meg a rendorseg,de engedely nelkuli fegyverviselest,ugyan is a dolgozoja nem volt az uzletbe!!A dolgozo meg azert lesz megbuntetve,mert a fegyvert a lakasatol csak a loterig hordhatja,es nem a munkahelyre.. A nigger no szerint a gyerek alldott jo kolok volt.. A Macisajt es a Macko ugyhoz meg annyit..En is torzsvendeg vagyok valszeg regebbi mint ez a ket ortodox fideszes,ha nem akkor tevedtem!!Nem turom hogy egy olyan egyesuletet mocskoljanak,akik tesznek az orszagert,olyanok,akik ulnek a valagukon es azt almodjak hogy ok a nemzetmegvaltok..
Aurora..A kommunista rendszer ellen tenni meg dicsoseg volt!!Erre buszke vagyok.Azert nem voltam szivesen latott vendeg Magyarorszagon,azert visitozott ream a filmben a belugyer!! Tudod mit mondott nekem Havas??Becsuletes dolog amit Magyarokert teszek..Megmutattam neki az elozo napi kihallgatas jegyzetet!Mondtam neki hallgad a SZERT es ez a jegyzet el fog hangzani )Ket honap mulva visszajottek,es szinten en voltam mellejuk rendelve..En tettem akkor ez ellen a szemet banda ellen.Te mit tettel ma???
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 13:42 | Sorszám: 2629 |
Menny el archivumokba keres ki a diszidensekrol irt cikkeket radiofelveteleket,tv felveteleket,filmet es a rolunk irt konyvet,mindbe megtalalsz,majd mindbe a kezem is benne van!!Meghallgathatod a belugyminiszter gondolatait rolam 1988 bol..En ugy csinaltam valamit,hogy a kihalgatott erdekesebb szemelyekrol jegyzetet csinaltam,es ket nap mulva adasba volt..Szergely diszidalasat a SZER is tolem tudta meg mert en hallgattam ki ..Egy nagyon rendes ember volt..Engem a belugyminisztered,hazaarulonak titulalt )Ez volt eddig a legnagyobb erdemem )
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 13:31 | Sorszám: 2625 |
Neha elfogy a turelmem mikor ket ilyen tragya ember csuszomaszo stilusban irt dolgait koll olvasnom..Egy egesz Medve familia,kopkodi itt a mcskot mindenre,ami veletlenul nem Orban fenekebol bujt elo.. Egy girhes medvet mackot sem lattam meg hazat vedeni mert a ciganysag tamadott.Otthon ulnek es jartassak a pofajukat,hogy a garda igy hogy a garda a fasiszta etcetera.Nyalasak vagytok fuj!!!Azert van ez az orszag itt,mert mindenfele girhes gorhes medve dormog itten ottan.
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 13:27 | Sorszám: 2622 |
Akinek nincsen puskapora az ne pufogtasson..Magyarul is elmondom neked te idiota..Ha a szellemi szinted csak Orban fenyesitesre jo,akkor ne gyalazd azokat akik tesznek mindennap,olyan nehezsegek kozott is,amiben ok vannak..Ne szalasizzal Te mert magad is elitelendove valsz!!Semmi fingod ninmcsen szalasirol sem csak bofogsz itt mint az okorbeka...
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 13:24 | Sorszám: 2621 |
Nem erdekelsz!A ti nyalas ripacs al jobboldalisagototok,meg nalam veri ki a biztositekot!Ultok otthon a komputer elott,hatalmasakat mondatok,zomeben hulyesegeket,a jobboldalnak a cselekvo reszet gyalazzatok.Egy szekely azt mondana szar emberek vagytok!!Te is mit tettel hogy a jobboldal eros hazafias legyen???A Garda tett,te meg ulsz otthon mint egy befosott bekegalamb,es 6 dioptrias szemuveged mogul akarod megmondani a tutit..Ilyenek vagytok ti..Kadar alatt a seggetekbe egy zabszemet sem lehetett bedugni,most meg ripacskodtok.
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 12:58 | Sorszám: 2612 |
Macisajt!!Szegyellhetned am a bolseviata mocskjos pofadat,ahogy a Gatdarol irsz!!Mit tettel Te Magyarorszagert te balfasz???Haljuk???Nagyon kivancsi lennek..Magyarorszagon jo lenne ha valaki az ilyen meztolvajoknak mint te belevagna a pofajaba.Az irasaidat olvasva mindig hanyingerem van toled te nyalkas csuszomaszo!!!
|
|
gattamelata |
2008. október 17. 12:12 | Sorszám: 2599 |
Hagyni kell oket mindeket csaladot felfegyverezni,es rajta... Chicagoban a gyilkossagok 90% a niggerek kovetik el nigger karara..A kutyat sem erdekli,csak az o szellemi vezetoiket,akik televisitjak a mediat,hogy az a feketekrol ir csak.
|
|
|