Téma: barikádosok topicja
|
mersz |
2008. szeptember 27. 14:03 | Sorszám: 1441 |
Ne busulj , öcskös, mert othelo tudja, hová kell jönni! Gyere vele, aztán a többit meglátod! Ne félj, csak megmutatom neked, milyen egy igazi székely....aztán már mehetsz is haza...ha lesz aki!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:52 | Sorszám: 1401 |
Most dolgom van testvéreim, de még jelentkezek! Szebb Jövőt!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:50 | Sorszám: 1400 |
Macika kezdte! Ne negem hibáztass én csak válaszoltam a csúnya dumáira , amit oláhul voltunk kénytelenek kidumálni! Amúgy, én az oláhokat gyülölöm, aztán meg ne hántorgatózzon itt nekem egy hazaáruló oláh, aki befészkelte magát a gondolára, ...és még mellé egy besúgó MSZP-SZDSZ-es!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:47 | Sorszám: 1396 |
Te biztos nem vagy a testvérem! Ilyen magyar testvér , mint te még akkor sem kellene, ha ketten maradnánk e földön! Szarházi vagy! Ezt elfogom itt Székelyföldön mondani minden magyarnak! Aztán várhatod a következményeit, te szarrágó faszfej!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:41 | Sorszám: 1391 |
Én nem vagyok testvére egy oláhnak sem! Zoe Dumetrescunak , aztán meg végleg nem! Nem én fogok a kutyáknak "nagyot" nyomni, hanem majd megismered te a székely öklöt! Ezt megígérem! Hogy melyik részen élek? Az az én bajom. Nem rád tartozik! Azért akarod tudni , hogy a sekuritátét rám küld? Naná! Nem vagyok fejre ejtve , öcskös! Külömben, mehetsz a jó kurva anyádba!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:35 | Sorszám: 1386 |
Nem is baj, ha nem érteitek, mert nem ide való szöveg! Ezt csak macisajtnak cimeztem "szeretettel" ! De , ha el nem jön ide, felakasztom, mint ahogy egy oláht akasztanék egy fára! Tudod, karóba húzom, mint Vlad Ţepeş a törököket!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:31 | Sorszám: 1383 |
Lasă-mă în pace, jidanule! Poţi să sugi tu pula lu taică-tău! Ştii ceva;? Te dau la câini,căci am trei câini , care te mănâncă de viu! Şi nu-mi place să scriu în limba română , aşa că, lasă-mă în pace, că nu o să mai comunic cu tine nimic !Absolut nimic! Poţi să scrii , orice nu o să-ţi răspund! Moderátor!Mondja meg ennek a faszinak, hogy hagyjon békén, vagy erőssen megbánja!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 12:17 | Sorszám: 1374 |
Dacă vii până aici, să ştii că nu te duci acasă viu! Ai înţeles, măi fraierule? Vino, hai să vezi ,ce sunt în stare să-ţi facă secuii! Boule!!!!! Nem tüntem el öcskös, de ezért még egy koksz jár neked! Székely vagyok , nagyon is székely és ezt nem tudja letagadni senki...még az olyan szarházi , mint te sem! Dolgaim vannak, igy ha eltünök az nem azért van, mert betojtam tőled,....de ne búsulj, ha nem itt Székelyföldön akkor Magyarországon találkozunk ...és akkor elbeszélgethetünk! Javaslom, azért ...gyere ide és elmesélem neked az őseim vitézségét! Oricum, o să fii jupăit de tot! Âţi garantez asta! Să nu dea Dumnezeu să aflu , unde stai că ...vai de tine!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 11:14 | Sorszám: 1316 |
Du-te tu in pizda masii tale, mai vlahule! Prostul dracului , ce esti! Tu esti diavolul in persoana! Daca nu ma lasi in pace te caut si te jupoi de viu! Ai inteles,fraierule?
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 11:10 | Sorszám: 1313 |
Én kinyomoztam és Gyurcsány beépített embere! Szaglászik mindenfelé!Én mondtam már az elején, hogy komcsi...már a másik topicban! Én észre vettem, jó az érzékem.
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 11:04 | Sorszám: 1305 |
Te szarházi! Ne merd kacagni azt, hogy székely vagyok...mert felkereslek! Megértetted? Elakarsz innen űzni? Százszor jövök vissza, de akkor másképp fogok viselkedni...és ezt a testvéreim tudják is! Tudok én ám , másképp is szórakozni! Kérdezd meg Borskyt és Zu-izét is! Majd ők biztosíthatnak róla!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 11:00 | Sorszám: 1300 |
Bármikor kiállunk melletted az összesen...még borsky is! Ebben teljes mértékben igazad van! A többiek mellett is kiállunk! Akik a mieink voltak, azokat bántani nem szabad, ezt tanulja meg minden gondolás...és akkor nincs baj!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:57 | Sorszám: 1296 |
Tőlem se kért senki bocsánatot...pedig aztán én nem csináltam semmit...csak székely vagyok ...és azt hitték lehet a székelyekkel bármit! Nos...engem nem érdekelnek...én veletek akarok társalogni ...a többi genny ládát meg elkerülöm, ha lehet és nem mérgesitenek fel!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:53 | Sorszám: 1293 |
Le,Testvérem! Tudom, hogy felmérgesitettek! Engem is, de hagyd abba, megkérlek! Legyünk együtt, még egy kicsit! Addig legalább , ameddig nem nyillik meg újra a fórumunk! Hagyd őket, úgy sincs annyi eszük , mint nekünk! Semmi értelme köcsögökkel foglalkozni! Gyere, beszélgessünk egyébbről és hagyd a moderátort! Ha nem kér bocsánatot, az őt minősíti, nem téged! Hallgass rám testvérem...megint ne szakadjunk szét! Anyázunk, stb...,ha meg van engedve...többet nem másolunk és kész!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:47 | Sorszám: 1288 |
Azt mondtam , húzz innen le te áruló, mert felhivom minden gondolás figyelmét ki is vagy te tulajdonképpen! Hagyj békünket , te xarházi! Menj vissza...oda...ahonnan ide telepitettek !
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:42 | Sorszám: 1285 |
Tanító vagy talán? Menj a más topicokban és ott tanítgass4 Itt nincs mit! Mi egytől- egyig tanult emberek vagyunk...úgyhogy lehet máshol munkát keresni! Húzzál túl!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:33 | Sorszám: 1270 |
Ha még egyszer bedugod ide a pofádat...úgy lelkapom róla a bőrt, hogy nem köszönöd meg! Kitárom ki vagy és kit képviselsz! Különben , leirthatom most is! TE GY.F beépített embere vagy! Mindent tudok rólad! Volt időm utánnad nézni , te mamlasz! HÚZZ EL INNEN , DE NAGYON HAMAR!!!!!Egyáltalán, minek is nézel te be ide? Ki hivott?
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:28 | Sorszám: 1265 |
Ne csináld tovább a feszültséget! Hagyj békünket , hogy nyugodtan beszélgessünk és ne jelentgetőzz...mert ezt csak a hazaárulók teszik! Ne tiltsd le többet és nem kell újra regisztrálnia! Ne fikázz tovább...ez nem normális dolog!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:23 | Sorszám: 1255 |
Ha megteszed tényleg kénytelenek leszünk máshová is benézni! És ezt komolyan mondom ...ne vedd fenyegetőzésnek...csak , mint barát ,úgy mondom neked! Aztán ne legyen az , hogy nem szóltam idejében! Amig mi itt meghúzzk magunkat, addig ne fenyegetőzzél, hogy bezárod a topicot! LE eleget felhívta a protezsáltjaid figyelmét, hogy ide ne jöjjenek és ne provokáljanak! Mégis , mit tettek? Idejöttek és leócsároltak...többünket...többek közt engem, és én ezt nem fogom minden gennyesnek elnézni! Majd , ha bocsánatot kér érte! Tudod te jól, kire értettem!
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:15 | Sorszám: 1245 |
Miért is kellene törölni? Azért mert megkértelek utasítsd rendre rendeskist és macisajtot? Mi folyik itt? Mi ez az akadékoskodás? Miért kellett ezt csinálni? Ha bemásolt valamit a Tábornok , akkor előbb kellett volna őt figyelmeztetni!Ez lett volna okés dolog! Nem? Előbb figyelmeztetés és aztán kitiltás!Egyezzünk meg valamiben! Ha valaki nem tetszik azt nem törölni kellene! Ha valami nem tetszik , amit valaki írt , azt figyelmeztetni tessék és azután kitiltani! Ha törlöd ezt a topicot, akkor kénytelenek leszünk máshová is benézni ...és ezt úgy-e nem akarod?
|
|
mersz |
2008. szeptember 27. 10:04 | Sorszám: 1236 |
Téged ki kérdezett? Nem ő a sajnálatra méltó, hanem ti , akik kiakarjátok innen rekesztetni, hogy ne tudja informálni a testvéreit az országban történő dolgokról! Szégyen ez a javából! Nem ő élvezkedik, hanem ti és vigyázzgass kivel hogyan beszélsz!Kukaforradalmár? Szerintem, te voltál egyik , aki kukát gyújtott...csak hát ilyenek vagytok ti...rákenitek arra, akit gyülöltök!Csak azt nem értem, miért ez a határtalan gyülölet felőletek...LE tábornok felé, felém...és hadd ne soroljam! Buták vagytok....nem látjátok, hogy felakarunk világosítani az igazságról?Miért kell ezt olyan ellenségesen fogadni? Moderátor! Rendes kis és macisajtbácsinéni ki van-e tiltva? És ha nem , mikor lesznek?
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 22:11 | Sorszám: 1156 |
Hello, én is vagyok! Küldj nekem is infót! Tudod hová,úgy-e? Ne erre a címre!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 17:25 | Sorszám: 1063 |
Da domnu= igen úram! Ai bretate= van berettád vagy van kitüntetésed(két értelme van)
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 17:19 | Sorszám: 1056 |
Na itt van egy oláh! Tessék megnézni! Most már értem, miért támadod a székelyeket! Eljön az idő, amikor innen elmentek! Ez az ország a mienk!!!!!!! ! Érted, a mienk és az is marad!!!!!!!!!!!!!!! Véletlenül nem Markó Bélának hivnak, mert ő is ugyanolyan oláh , mint te!Te is eloltanál egy kanál vizbe...pontosan úgy, mint az oláhok. Nem csodálkozok , hisz az vagy!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 17:13 | Sorszám: 1050 |
Ha nem tudsz olvasni...akkor ne olvass!Én azt mondtam...hogy azoknak adja át az üzenetem, akik azért járnak ide vagy azért vannak a más topicokon, hogy minket ócsároljanak! Láttad a neved ? Külömben...akinek nem inge, ne vegye magára! Egyszerű! Engem nem láttá túl menni...még csak védekezni sem! Én örvendek, hogy együtt lehetek a testvéreimmel , akik igazi barátként viselkednek és nem dobigálnak ide-oda , mint ahogy ezt itt egyesek teszik!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 17:02 | Sorszám: 1042 |
Figzelj ide és add át rendeskisnek meg macisajtnak ...az egész olyan gondolásnak , aki azért jött át hozzánk, hogy zavarjon...xarok rád és rájuk is! Ha te nem ismered a székelyeket...majd megismered...ne vedd fenyegetésnek...de nélkülünk ti sem értek semmit...és hogyha lesz állampolgárságunk, akkor tudd a Fidesz lepuccsol 8% alá!Ennyi lenne az , ...amit én csúnyának nevezek! Ha ti így...akkor mi meg úgy! Érted? A határon kivüli magyarokat ne baszogasd, mert nem tudod kiket baszogatsz! És ha valaki nem olyan gyönyörű vagy rút , mint te azért még székely és hazaszerető, ....amit rólatok nem lehet elmondani! Ti lehettek csúnyák vagy szépek...de a lelketek sötét...és azért nem haladtok semerre! Ne ócsárold a székelyeket, mert nem tudod vagy nem próbálták ki még a székelyek rajtad, hogy mit tudnak és hogy miért harcolnak évek óta! Nélkülünk xart sem értek! Te akarsz engem sértegetni? Elmondom neked...hogy, sokkal magyarabb vagyok én (mi) , mint ti itt a gondolán. Szégyelld magad! Megint bemutattad, milyen a Fidesz politika! Fogadni merek, hogy nemmel szavaztál dec.5-én! És az egész gondolás, aki nevezget minket. Egyenlőek vagytok az MSZP-SZDSZ párossal FIDESZ=MSZP=SZDSZ.! Érted? =,=,=, ismered ezt a jelt?Na , ahhoz tartsd magad!!!!!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 16:33 | Sorszám: 1019 |
Mi eléggé alkalmozkodtunk! Amit ti csináltok, az felháboritó! Kitiltottak engem, mert nem tudták értelmezni szavaimat! Ti az összes topicotokon, minket gyaláztok és velünk gúnyolódtok! Ennek ellenére , mi nem mentünk át, még csak védekezni sem...pedig ez egy fórum! Ha nem mondtuk volna meg kik vagyunk és honnan jöttünk,...csak úgy szerre regisztráltunk volna...talán ezt tettétek volna, amit eddig tettetek? Hát milyen emberek vagytok ti? Feháboritóan viselkedtek...kirekesztően! Nem vagytok nagyapáink, hogy dirigáljatok nekünk! Nem csak nekünk kellene alkazmazkodjunk...hanem nektek is! Szégyelljétek magatokat...soha nem fogjuk ezt nektek megbocsájtani! Elfelejteni sem! Elneveztetek férgeknek, agyhalottaknak, .....stb., stb. és még ti álltok az erdő felől? Ez egy fórum és nem kirekesztő portál!Vagy az lenne? Moderátor! Ha rirekesztő fórum és portál a tietek, légy szives és szólj...akkor , majd a médiának is előadom, hogyan folynak egyes helyeken a dolgok...és hogy korlátozva van a szólásszabadság! Ha nem engeded vissza Tábornok LE-t..a médiában fogom elmondani az itteni dolgokat...az igazságtalanságokat ...és azt is, ahogyan velem bántatok a másik topicban! És bizonyitani is fogom! Van amivel!Aztán majd megnézheti a Fidesz , mi lesz a választasokkor! Femérgesitettél...és egy székely csúnya is tud lenni , ha akar...ezt nem fenyegetésnek szántam...de az újságokat olvassgasd...mert mások is fogják! Ha bezárod a topicot...előbb szólj, hogy mindegyikünk tudja hová kell mennie! Ha nem szólsz előre...nem hívod fel a figyelmünket erre...akkor egy xarházi vagy!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 15:41 | Sorszám: 994 |
Tiltakozok, azért , mert kitiltotta a moderátor a Tábornokunkat! Mit másolt be , amit nem szabadott volna? Én semmit nem láttam! A Tábornok hozzánk tartozik ! Valaki azt mondta csürhe banda vagyunk ! Gondolom , azért volt kitiltva a Tábornok, mert megvédett e támadástól! Moderátor! Kérem magyarázza meg , miért tiltotta ki a Tábornokot! Azért mert "rendes kis" kérte? Pliizz, igy kérte és ezért? Nos, én is igy kérem ,pliizz, engedje vissza a Tábornokot! És plíízz , tiltsa ki rendes kist és macisajtot, mert sértegető szavakkal illettek minket!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 07:34 | Sorszám: 861 |
Hűha, nem vigyort akartam küldeni , hanem mosolyt! , Igy, na ,igy már szebb!
|
|
mersz |
2008. szeptember 26. 07:26 | Sorszám: 860 |
Szia! Üdvözlünk, testvér!Jó , hogy ránk találtál! Csak az első betűdet írd le, és akkor kitalálom ki vagy! Sajnos nem tudjuk, mikor lesz hazavazető út, de reménykedünk! Istenem, milyen jó, hogy egyre többen gyülünk össze , mi, testvérek! Az igazi barátok mindig megtalálják egymást , és a bajban is kitartanak egymás mellett! Sajnos , most el kell menjek , de délután még jelentkezek....és addig írd le az első betűt a nickedből a barikádról!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:50 | Sorszám: 844 |
Ne haragudj, csak vicceltem! Most már szépen lefekszek, mert holnap hosszú nehéz napom lesz! Jó éjszakát! Szebb jövőt!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:44 | Sorszám: 839 |
Te vagy a szervező? Filmezed is?
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:37 | Sorszám: 832 |
Jól van! Most ismerlek és örvendek neked! De millertrashot ismerem-e? Te igen-e?
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:34 | Sorszám: 831 |
Müködik a fantáziád, testvér! Jól müködik!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:32 | Sorszám: 828 |
Igazad van! Az én gyerekeim sem kapnak semmit, azért hogy tanulnak...iskolába járnak( gyorsan hozzáteszem, hogy hazugságokat tanulnak ilyen-olyan órákon) ...de én nem is várok semmit ezért! Azt akarom...hogy okosak legyenek és törekszünk arra, hogy olyan életet teremtsünk nekik, amire majd büszkék lehetnek! Az iskolába járás és a tanulás, akarat...nem pénz kérdése!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:26 | Sorszám: 825 |
Nem ő! Én itt mindenkit ismerek...ja , persze a gondolásokat nem...és avemastert sem,pedig szeretném tudni kicsoda, mert megkedveltem, mert okos embernek tartom! De othelo , ő othelo ..és kész! Paladino a barikádon maradt !Majd ő is ide ér! Nyugi!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:18 | Sorszám: 820 |
Honnan a csudából veszed, hogy ő paladino? Tényleg ő , hol van?
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 22:13 | Sorszám: 817 |
Soha nem voltál? Gyönyörű ország ez! Csak az idegesít, hogy más bitorolja! Ezekre aztán vigyázhatsz, mert amekkora a szájuk , még téged kevernek bajba! Aztán, ha véletetlenül eljár a szájuk vagy beszélnek arról, hogy b...k, akkor 10 km-nél többet nem fogtok haladni...nem lesz ,aki! Úgyhogy , én azt ajánlanám, gyere egyedül! Nézd meg a hegyeinket, a tiszta levegőt szívd...nézd meg hogy élnek a székely testvéreid! Biztos nem csalódottan méssz haza!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 21:58 | Sorszám: 804 |
Én is szoktam nézni, úgyanis annyi igaz dolgot tud meg onnan az ember! Mert a történelem el volt és van ferdítve! Majd holnap írok arról, miket tanítanak történelem órákon ITT a gyerekeknek! Jön, hogy szétépjem azt a könyvet, amiből a gyerekem kénytelen tanulni!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 21:50 | Sorszám: 799 |
Várlak! Mikor érkeztek? Csak ,azért vigyázgassatok...mert a székelyek másképp oldanak meg egy s más dolgot! Amíg idáig értek, nehogy valakivel szóba álljatok, mert nem juttok el a kapumig!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 21:41 | Sorszám: 792 |
Mit müveltetek már megint?Összecsaptatok? Mi a harci helyzet?
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 21:39 | Sorszám: 790 |
Én ismerlek!
|
|
mersz |
2008. szeptember 25. 21:38 | Sorszám: 788 |
Igazad van! Ezekhez, nincs amit hozzászólni! Ez nem téma! Okosabb dolgokról kellene csevegjünk...úgy, ahogy tudtunk a barikádon! Valaki tud valamit, a barikádról?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 23:31 | Sorszám: 410 |
Ezt én is igy akarám mondani, de azt hiszem ideje lefeküdni (legalábbis nekem, ti csak folytassátok) , holnap találkozunk! Jó éjszakát, testvéreim! Szebb Jövőt!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 23:27 | Sorszám: 405 |
Engem sem!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 23:05 | Sorszám: 380 |
Nem tudjuk, de reméljük hamarosan beindul!Addig még maradhatunk, gondolom! Kösz!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 23:02 | Sorszám: 375 |
Te vagy kőhegyi.... "barátja"! Igazam van?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 22:57 | Sorszám: 371 |
Ti is úgy jártatok a Fidesszel , mint mi az udemerájjal(rmdsz).Csak nálunk, most ők lettek a baloldal és mi az igazi jobboldal!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 22:44 | Sorszám: 370 |
Ejha, mintha ismernélek valahonnan! Te is hozzánk tartozol...akkor meg mit macerálsz itt?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 22:42 | Sorszám: 368 |
Kuba, Izrael, Amerika, Grúzia.....más dolga nincs! A magyarok sorsa le van tojva, felőle!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 22:39 | Sorszám: 366 |
Maradj is!Ide tartozol közénk! Mindegyikünk nem tud átmenni és itt vagyunk éppen elegen a barikádról!Hidd el, még én sem tudom ki kicsoda, de megy az élet és már megszoktuk, hogy itt lézengünk! Ti is megtaláltatok, hátha még a többiek is ránktalálnak. Oda is benézek! Aztán írok üzenetet!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 22:24 | Sorszám: 361 |
Nem jól gondolod ! Nem plasztik jobboldal...hanem igazi jobboldal!!!!!!!!!! Ne tudd meg milyen a hősiességünk!Semmi esetre sem olyan silány, mint a tied! Mi a fenéért sértegeted itt a társaságunkat? Ne provokálj, hanem menj haza oda , ahonnan most jöttél át ide! Becsületesek vagyunk...igen...ebben az egyben egyet értek veled...de a többit sértésnek veszem.
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 21:46 | Sorszám: 358 |
Ebben teljesen igazad van! Sőt, olyan dolgokról elbeszélgetünk, amiről nem tudtunk a másik topicban , mert nem engedték a bajkeverők! Hála Istennek itt vagyunk együtt és nem szétszóródva! Aki tart a másikhoz, az megtalálja az útat és megkeresi bárhol legyen is! Ez az igazi összetartozás! A nehéz időkben is egymásra találtunk és ez örömmel tölt el.
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:50 | Sorszám: 295 |
Jó helyen vagyunk itt is! Igazad van! Melyik sötét bandára gondolsz? Ki az ,aki a széthúzást ,a magyarság közti ellentéteket szítja?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:44 | Sorszám: 290 |
Nekem is küldtél?De hová ? Erre az e-mail cimra, amit itt találtál?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:43 | Sorszám: 289 |
Jönnénk, csak éppen nem tudjuk hová!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:41 | Sorszám: 285 |
Ne légy szófogadatlan!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:35 | Sorszám: 283 |
Lehet küldeni! A mosoly : kettőspont és zárójel bezárva! Külömben ott vannak a Mik azok a Fórumkódok és hogyan használhatom őket? ez pedig az ablak mellett van , ahová irogatunk!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:32 | Sorszám: 279 |
Mindenki , aki a barikádon volt hiányzik! Még az a zui is, mert olyan jókat lehetett vele csatározni!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:23 | Sorszám: 275 |
Irtam már, csak választ nem kaptam még!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:22 | Sorszám: 273 |
Milyen mattra gondoltok ? Tudom én , hogy az az elmebeteg egy kicsit lökött, de ez csak azért van , mert tudjuk kicsoda ő és milyen állampolgársággal rendelkezik a magyar mellett! No, meg aztán mit tud tenni, ha a nép kiáll? Meddig fog lövöldöztetni? Amig a világ és két nap( mint a mesében), azok(a rendőrök) sem állnak mindig kötélnek...csak azért, mert Fletó egyet füttyent.
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:18 | Sorszám: 269 |
Hol van az az odaát?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:16 | Sorszám: 268 |
Itt van Borsky, és képzeld hiányzunk is neki! Nem csoda, hisz mi kinek nem hiányzunk? Csak azoknak, akik rosszat gondolnak rólunk! Már egy topicunkat bezárták, mert eldúrvult a menet...tudod...a gondolások letámadtak ...és mi védekeztünk! Ennyi! Aztán meg , nem akartam, hogy újra szétszéledjünk, igy nyitottam egy új topicot , ahol nyugisan elbeszélgethetünk! Hol van az a cikked? Olvass vissza és megtudod ki vagyok!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:12 | Sorszám: 264 |
De mire alapozná a rendkivüli állapotot? Ki az az elmeőrült őfelsége? Egy kukkot nem értek!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 17:09 | Sorszám: 261 |
Megvagyunk, testvérem!Itt vagyunk jó sokan, csak bár lennénk otthon végre!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 16:47 | Sorszám: 256 |
Milyen terroristákról beszélgettek?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 16:46 | Sorszám: 255 |
Küldtem üzenetet!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 15:34 | Sorszám: 242 |
Ezt ,mire értetted?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 15:32 | Sorszám: 239 |
Drága testvérem!Ilyen meglepetés! Hát te vagy? Te is itt vagy? Te , aki mindig pártomat fogtad? Nem tudtam ki lehetsz! De nagyon örvendek neked!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 15:27 | Sorszám: 234 |
Úgy látom, visszaolvastál! Mondd, hol vannak a többiek? Löwenmutnak is szólj, hogy itt huzultunk meg, addig ameddig újra indul a barikádunk! Itt vannak a testvéreink legtöbbje, még Borsky is itt van, ...de milyen meghivó kell a másik fórumra? És milyen?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 15:18 | Sorszám: 231 |
Megismertelek! Én nem mondom meg ki vagyok, de rájössz te magadtól is! Csak olvass vissza és rájössz!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 15:11 | Sorszám: 227 |
Hol voltál? Tekeregtél ,úgy-e ,reggeltől estig? Hogy találtál ránk?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 15:07 | Sorszám: 225 |
Nem rád értem azt, amit most írok! Igy jár az , aki nem a főkapun megy be, hanem mint a tolvajok a hátsó kapun! Ha elfogyott a kerités, az már biztos rosszat jelent...mert így már tutti-biztos, hogy az orszóg zsidó kézre kerül! Ezt csakis a nép tudja megakadályozni és senki más...mert ezektől a politikusoktól minden kitelik , az egy jón kivül! Ne ijedj meg, van más út is , ami járható...és igazabb út...mint a hátsó kapun való belópozkodás!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 14:37 | Sorszám: 206 |
Már eddig kellett volna! Medi írt valamit, hogy baj van és nézzünk be az indexre , meg ide-oda! Vajon,mi baj lehet,
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 14:35 | Sorszám: 205 |
Milyen baj van? Ha tudsz valamit, légy szíves áruld el nekünk! A barikádra értetted a bajt?
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 12:03 | Sorszám: 179 |
A magyar nemzet nem selejt nemzet, mert ha akar talpra tud állni! Az ország örökös ellenségei nem csak az MSZP/SZDSZ páros, hanem a Fidesz is! Ezek poltikusok közül, legyen az a baloldaliakból vagy a Fideszből , nem szabadna maradjon egy sem, az ország vezetése körül! Mert ,hidd el nekem egyik 19 , a másik 1 hijján 20! Én tapasztaltam már , mind a két oldal politikáját...és bár ersdélyi vagyok...de a mi sorsunk is attól függ...kik irányitanak az anyaországban!Nem mindegy az sem, hogy elakarják adni Magyarországot azoknak, akik felvásárolni készülnek azt! Nos, ha már itt tartunk, hadd mondjam meg neked, hogy nem értek egyet azzal hogy a Fidesz testvérpártnak fogadta a Likudot! Biztos te is tudod, mire megy ki a játék. A magyar kormánynak elsősorban a magyar nemzettel kellene foglalkozzon és nem holmi testvérpártokat keresni ...nemzetben kellene gondolkozzon...és ezt a teljes politikai elitre értettem,nemcsak Kurcsányra! Nézd meg romániát! Ezek nemzetben gondolkoznak...mert a mai napig sem törölték az alkotmányukból az egynemzetországot...habár , már régóta felszólította az EU , hogy töröljék , hisz kissebbségek is élnek az országban! Xartak az EU-ra magasból! Soha nem nyilatkoznak semmi háborúról addig, ameddig nem látják merről fúj igazán a szél és honnan lehet majd...ha baj van az országban...segitséget kérni! Most is ezt tették a grúz-orosz ....nem szóltak bele. De OV már rögtön a kezdet- kezdetén nyilatkozott és állást foglalt egyik fél mellett. Nem szabad elhamarkodott döntéseket hozni!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 11:29 | Sorszám: 160 |
A Gárda nem szabadna feloszoljon semmi féle képpen! Bármilyen belső vagy külső támadás érné is, megkell oldani bentről a dolgokat, mert a Gárdára szükség van Magyarországon! Rendet kell teremteni benne, mert ha elfajulnak a dolgok , akkor annak nagyon káros következményei lehetnek! Ami eddig összetartotta az igazi jobboldalt, meg kellen maradjon! A magyarokban nagyon nagy hiba van, mert nem összetartanak, hanem széthúznak , és igy nem lehet érdemben tenni valamit a nemzetért! A magyar nemzet 88 éve szét van darabolva és ez most is(amint látom) tovább fokozódik. Mi veletek vagyunk, ha hagyjátok, de rendet kell előbb teremteni OTT ahová tartoztunk és tartozni akarunk! Othelo!Kösz az infót! Most már minden világos! A rend a szíve mindennek!Ha rend van egy pártban , alkulatban , országban, akkor az halad előre...viszont ha nincs , akkor csak toporog minden egy helyben és soha nem fogunk elérni semmit , amit célként kitűztünk magunk elé.
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 10:45 | Sorszám: 145 |
Ne busúlj, mert a cigányok elvették a pénzt...de tudod milyenek ők...xarnak rá, hogy mit mondanak nekik...csak lopni tudjanak és csalni...aztán a többi nem számít! Szerencsére, hogy otthon maradtak, mert ha nem , nagyobb lett volna az elviselhetelen szag, bűz, amit magukból árasztanak ki! Nem tudom nálatok ,hogy van, de nálunk a cigányok úgy bűzlenek, hogy nem lehet melletük állni! A rendőröknek ki adta más volna az utasitást, mint Kurcsány! Erre a cigánytüntetésre , ha ennyi rendőrt bevetettek, akkor mi lesz okt.4-én? Hej -haj, nekem olyan merész gondolataim vanak okt.4-re,hogy ha megtudnátok ....
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 10:38 | Sorszám: 141 |
Tábornok! Hát itt vagy? Végre! Már azt hittem, valami baj történt veled!
|
|
mersz |
2008. szeptember 24. 10:34 | Sorszám: 140 |
Milyen kikérőjét olvastad a Tábornoktól? Én ismerem és merem mondani, hogy derék magyar testvér! Azt ugyan nem tudom, most hol van és mit csinál, de nekem személyesen nagyon hiányzik! Örvendek, hogy legalább a többiek tőlünk itt vannak és együtt lehetünk...elbeszélgethetünk, mint a régi szép időkben!
|
|
mersz |
2008. szeptember 23. 22:20 | Sorszám: 123 |
Nem kobának hivják, hanem kabasolyomnak! Tudod, beszterce, a másik topicban nagyon megsértetted és engem is! Én személyesen ismerem kabasolymot és biztosíthatlak róla, hogy nem bolsi provokátor! Nincs jó szimatod! Most az egyszer nagyon mellé fogtál. Van aki elnézi azt, ha megsértik(mint én is például), de van aki nem tudja , és ez kabasolyom! Innen nem rekesztünk ki senkit, még azokat sem , akik tőletek átvándorolnak ide...ha nem provokálnak, hanem hozzászólnak értelmesen a dolgokhoz! Azt hiszem, most olyan dolgokról beszélünk itt, ami tényleg fontos az emberiség számára ! és elsősorban a magyarság számára! Kérlek, ha már benéztél hozzánk, akkor szólj hozzá a dolgokhoz és ha valaki nem tetszik akkor ne válaszolj rá! Igy elkerüljük azt, hogy alaptalanul vádoljunk vagy sértegessünk valakiket valamiért!
|
|
|