Morvai Krisztina levele a jobbikos tagokhoz, aktivistákhoz
2009-04-07 11:58 barikád.huKedves jobbikos barátaim!
Sok szeretettel köszöntelek Benneteket abból az alkalomból, hogy elkezditek a kopogtatócédulák gyűjtését az Európai Parlamenti választásra. Mint listavezetőtök nagyon szerencsésnek érzem magam. Tudom ugyanis, hogy hisztek a közös ügyünkben, pontosan tudjátok, milyen fontos Magyarországnak a Jobbik, a nemzeti erő előretörése és ez megsokszorozza majd a munkabírásotokat a nehéz, embert próbáló feladathoz – a kopogtatógyűjtéshez s persze a kampány többi tennivalójához.
Egyszer egy kedves barátom úgy fogalmazott, hogy „az életben csak az erős felindulásban elkövetett dolgoknak van értelmük”. Kicsit letompítva ezt úgy mondanám: nagyon fontos az erős belső meggyőződés, a hit, az igazi elkötelezettség és az ügy iránti odaadó szeretet, amikor az ember nekivág egy feladatnak. Tudom, hogy mindnyájan így állunk ehhez a kampányhoz, és ez nagyon-nagyon jó érzés. Komoly lépés-előnyünk, hogy nekünk nemcsak az eszünk, de a szívünk is a helyén van.
Csodálatos volt megtapasztalni az országjárás, a lakossági fórumok során, hogy milyen komolyan vette s szívügyének tekintette mindegyik helyi Jobbik csoport a szervezést, s hogy a komoly munkának mindenhol megvolt az eredménye, hiszen teli voltak a termek és lelkes volt a közönség. Még egyszer nagyon köszönöm ezt Nektek.
Fontos, hogy érezzük: minden nehézségünket, pénz-hiányunkat, a média rossz hozzáállását, minden rosszat ellensúlyozni tudunk azzal, hogy az igazság a mi oldalunkon van. Magyarországnak mi kínáljuk a legjobbat: az idegen érdekek kiszolgálása helyett a magyar érdekek képviseletét, Hazánk további gyarmatosításának megakadályozását, azaz: Szebb Jövőt.
Hisszük és valljuk, hogy Magyarország a Magyaroké, s azért fogunk harcolni az Európai Unióban és később a Magyar Parlamentben is, hogy ez az elv valósággá váljon. A mi Hazánk csodálatos adottságokkal rendelkezik: remek a termőföldünk, páratlan a vízkincsünk, gyönyörűek a tájaink, jó az éghajlatunk s tehetségesek, szorgosak az emberek. Itt az ideje, hogy vége legyen az állandó „nadrágszíjszorításnak”, a magyarok megalázásának, és a gonosz erők által okozott válságból kilábalva virágozni kezdjen Magyarország.
Fel kell emelnünk a fejünket, vissza kell nyernünk önbecsülésünket, meg kell gyógyítanunk megsebzett emberi és nemzeti méltóságunkat. Ehhez az kell, hogy olyanok képviseljék és vezessék az országot, akik szívből szeretik a magyar embereket.
A Ti mostani kemény munkátok erre ad esélyt. Hálával és barátsággal gondolok Rátok, azokra is, akikkel személyesen még nem találkoztam, de persze mégis el tudom képzelni őket, amint kitartóan járják a falusi házakat, a városi utcákat, a külterületi lakótelepeket… Kívánok Nektek sok türelmet, munkabírást, egymásból és az ügy iránti odaadásból, s persze - Húsvét küszöbén különösen is - a feltámadt Krisztusból merített erőt.
Hittel, reménnyel, szeretettel
Morvai Krisztina,
a Jobbik Magyarországért Mozgalom EP listavezetője
(jobbik.hu)
http://barikad.hu/node/27377