|
Téma: Magyar Gárda, Jobbik II. +11.000
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 22:06 | Sorszám: 2245 |
|
Azt gondolom, hogy a szocializációs problémákkal küszködők utálják azokat, akikre érdem nélkül rákényszerítik egzisztenciális gondjuk megoldását.
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 21:26 | Sorszám: 2228 |
Mercurius ! sunyiló " Lássa, Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása! Mondhatta volna szebben, kis lovag, Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak: Kihívón: „Én nem járnék ám vele! Sebészt hivatnék, hogy metélje le!” .............. Végül, torzítva Pyramus kriáját: „Ez dúlta szét az arc harmóniáját, E szörnyeteg!... Pirul az áruló!” Így ömlött volna szájából a szó, Ha volna önben szellem és tudás. De szellemet, boldogtalan dudás, Ön sose látott s tán azt tudja csak, Hogy hülye fráter is lehet lovag! De hogyha önben annyi lelemény Lett volna mégis, hogy kivágja szépen Mindazt, amit most összehordtam én E díszes, úri hallgatók körében: A kezdő mondat első negyedét Éles kardommal vágtam volna szét! Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 21:11 | Sorszám: 2221 |
Figyelj Mercurius ! A ló egy rendes állat, Veled őket nem sérteném. Hogy mit művelsz, én magam is látom. Hogy magadról mit hiszel, az meg nem érdekel. Nyugodj meg, el fog jönni az elszámolás ideje és lesz, aki számon fog kérni.
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 21:08 | Sorszám: 2217 |
Igen, ez Cyranó szelleme, amivel rokon ezeké sosem lehet ))
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 20:53 | Sorszám: 2206 |
Én azért vagyok szomorú, mert amíg sok szorgalmas családnak éhezniük, fázniuk kell a hozzá hasonló , rendzavaró naplopók miatt, ezek igen jól melegszenek és jóllakottan írkálhatják az ostobaságaikat, annélkül, hogy " érdemeiket" a köz el tudná méltón ismerni... De, de a fák nem nőhetnek az égig... Jöhet még rájuk is dér...
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 20:47 | Sorszám: 2202 |
"Hajdú bt-vel. " Mivel ? Tudod egyáltalán mit írsz , mire hivatkozol ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 20:44 | Sorszám: 2200 |
|
" Ha jól értem kezd kényelmetlenné válni számodra, hogy az orrotok alá dörgölöm az ostobaságotok ? " Mercurius, Te fordítva ülsz a lovon, mint a diktatúrához , erőszakos hatalom gyakorláshoz szokott kényelmes komcsik. Ha tag vagy akkor tartozik rád, mit miért képvisel a jobbik ! Már korábban idéztem az Alkotmány 3.§-át, miszerint "... a pártok szabadon alakulhatnak és alakítják a közakaratot..." Ügy tűnik, Neked ez az alkotmányos alapelv nem nyerte el a tetszésedet, mert jó komcsi módon Te akarod eldönteni, mit hogy gondoljonak és képviseljenek a jobbikosak, akikhez egyébként vagy van közöd ( abban az esetben ügyeikbe beleszólásod) vagy nincs és az esetben csak a komcsi diktatúrában megszokottan, erőszakot gyakorolva szólsz bele abba, amihez sem közöd, sem jogod nincs. Bízom benne, megértetted, amit írtam !
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 20:15 | Sorszám: 2189 |
Mercurius ! Negyedszer kérdezlek ! Mi dolgod a Jobbikkal ? Tagja, vagy szavazója vagy? Miért foglalkozol ennyire velük ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 19:53 | Sorszám: 2176 |
Mercurius ! Mi dolgod a Jobbikkal ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 19:44 | Sorszám: 2164 |
|
Már kérdeztem, de nem kaptam rá választ ! Mercurius ! Hozzád szólok ! Mi dolgod a jobbikkal ? Tag vagy ott, vagy csak szimpatizáns ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 19:41 | Sorszám: 2161 |
|
" Primitív bunkó jobbikosok vagytok, hál Istennek azok is maradtok. Közutálatnak örvendtek, mint a komcsik " Ha nem tudnád, a tipikus komcsi szöveg, ez, amit Te nyomsz...persze nem tehetsz mást, csak mi lényeged
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 19:26 | Sorszám: 2146 |
|
" A jobbik folyamatosan árulja a Hazát a ruszkiknak. " Olyan támadásoknak vannak kitéve, hogy akkor már régen dutyiban lennének ! PERSZE, HA LENNE LINKED ÉS NEM CSAK A ROSSZHISZEMED, AKKOR MÁSRA IS GONDOLHATNÉK, MINT ARRA, HOGY TE IS egyike vagy azoknak, akik a SZALÁMIZÁSBÓL ÉLNEK...
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 19:17 | Sorszám: 2139 |
|
Érted egyáltalán mire írtál választ, vagy csak a hszek számában vagy érdekelt ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 19:11 | Sorszám: 2133 |
Alapvetően a mostani rendszer nem jó a magyar többségnek kedves Karakán. A választók zöme egyik párttal sem szimpatizál. Szerintem akik a jobbikot ignorálni igyekeznek, azok semmibe veszik a választók alkotmányos jogát, miszerint szabadon alapíthatnak pártot és szavazhatnak bármely pártra.Kiknek lehet érdeke mások pártját támadni ? Azoknak, akik nem demokráciát akarnak, hanem valami mást
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 18:47 | Sorszám: 2118 |
|
" Egyik hazaáruló csapattal sem (sem az mszp-vel, sem a jobbikkal), nem fog szóba állni. + Bocsi, de ugye félreütés történt ? A jobbiknak még csak módja sem volt árulni a hazát ! Azt a lebujban ülők teszik még ma is ! Ott pedig 5 pártból ülnek, de Jobbikos véletlen sincs közöttük.
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 18:42 | Sorszám: 2117 |
" Ezért nem jó nekünk, a magyar népnek, amit művelnek " Eddig mintegy fél millió jobbikos szavazó szerinted hova, melyik néphez tartozik ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 12:35 | Sorszám: 2036 |
Én a saját tapasztalataimban, családi elbeszélésekben hiszek inkább. Egyik ági nagyszüleim 16 holdon gazdálkodtak, tanyán , önellátóan éltek (bolt, vasút 6-7 Km távolságban ). Lóval, igavonó állattal művelték a gazdaságot és 10 gyermeket neveltek fel, akik 32 unokát adtak a hazának. A nagypapámat elhurcolták "málenkij robotra", az ott szerzett betegségben halt meg idő előtt. Ma ott tartunk, hogy egy családra 1.6 felnevelt gyermek jut. Ki ezért a felelős, ha nem a regnáló politikai "elit" ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 12:11 | Sorszám: 2031 |
NAGYON TÉVEDSZ PASCAL! Azt hiszem a többség pontosan azokból áll, akik nem szímpatizálnak -a másokat lemarházókkal, -az idegen államok ügynökeivel, -a mások szabadságát korlátozni igyekvőkkel, -a másokat harsányan sértegetőkkel, provokátorokkal, INGYENÉLŐKKEL.Nem kell, hogy higgy nekem. Egyszerűen el fogja mindenki dönteni hova tartozik, még AKKOR IS, HA NEKED EZ FÁJ.
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 12:10 | Sorszám: 2030 |
NAGYON TÉVEDSZ PASCAL! Azt hiszem a többség pontosan azokból áll, akik nem szímpatizálnak -a másokat lemarházókkal, -az idegen államok ügynökeivel, -a mások szabadságát korlátozni igyekvőkkel, -a másokat harsányan sértegetőkkel, provokátorokkal, INGYENÉLŐKKEL.Nem kell, hogy higgy nekem. Egyszerűen el fogja mindenki dönteni hova tartozik, még AKKOR IS, HA NEKED EZ FÁJ.
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 12:01 | Sorszám: 2028 |
Mercurius ! Te Tagja vagy a Jobbik pártnak vagy a mozgalomnak ? Esetleg tagja vagy más pártnak vagy mozgalomnak ?
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 28. 11:51 | Sorszám: 2025 |
|
" Oké, izraeli csapatban focizom, az izraeli állam megbízásából, az izraeli állam álláspontját és érdekeit védve fórumozom a gondolán," Minden népnek joga van az önrendelkezéshez. Nincs szükségünk sem gazdasági megszállásra, sem jogunk csorbítgatására. Nemzetközileg elismerten ez a terület Magyarország, ahol a Magyar Alkotmány kell érvényesüljön és nem azzal ellentétesen idegen államok érdeke. A magyarság elleni uszítást, a terület egységének megbontását - sőt az arra irányuló előkészületet is - törvény bünteti. Da ha ez számodra nem pc, akkor kérdezem,tudod miről szólt a közelmúltban rendezett svájci népszavazás ? Talán félsz, hogy ez itt Magyarországon is megismétlődik? A kisebbségnek el kell fogadnia a többség kultúráját, törvényeit. Ha nem tudnak beilleszkedni, hát mehetnek haza . Nem kell itt vitatkoznod a gondolán olyanokkal akiket " végtelenül unalmasnak és szánalmasnak " tartasz ! Nincs szükségünk a szánalmadra, sem a tanácsaidra ! Sőt, nyugodtan elfelejtheted a magyar nyelvet - amít így sem ismersz a szükséges mélységéig , ezért egyszerűen nem értesz bennünket ! SORRY
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 27. 22:59 | Sorszám: 1947 |
|
" Igen értelmes és hatékony társaság gyűlt itt össze annak idején. Ott ártottunk a szadpomaszop kormánynak, ahol csak lehetett. " Hogy kiknek és miknek ártottatok, azt jól mutatja az erkölcsi, a gazdasági és a bizalmi válság. Persze ehhez már bizonyára nincsen közötök...
|
|
|
Lehel1 |
2009. december 27. 22:56 | Sorszám: 1946 |
Meg fogod érteni, ha veszed a fáradtságot és megismered... ( Teljesen mindegy, hogy minek tartalak, mert a véleményalkotásban is szabadságom van ...ugye ? hiszen Te magad írod, hogy sunyiskodás...) addig meg tegyél kedved szerint...persze sunyin
|
|
|