|
Téma: Szent Korona Értékrend
|
|
alcyone |
2009. október 17. 14:31 | Sorszám: 66 |
|
Onogur, miért a Tripartitumot tartod kiindulása alapnak? (Azt gondolom, ez lehet az egyik oka annak, hogy emészthetetlen keveréknek véled azt a rendszert, amiről igyekeztem (vagy merészeltem?) beszélgetést kezdeni.)
|
|
|
alcyone |
2009. október 17. 14:28 | Sorszám: 65 |
|
Rosta, pá nap biztos kell még, hogy új- vagy működő link legyen... (Jónéhány embernek nem tetszik a Halász dr. által kidolgozott Szent Korona Értékrend nyilvánossága.)
|
|
|
alcyone |
2009. október 14. 12:08 | Sorszám: 49 |
Kedves Barátom! Október 24-25-én tartjuk a Tanítók Szerét Pilisszántón. 24-én a Szent Korona Értékrend alapvetései, 25-én a Szent Korona Értékrend gyakorlattá tétele lesz a Szer témája. Most a legfontosabb, hogy gyakorlatban bizonyítsuk, mit jelent a Szent Korona Értékrend. Annál inkább ezt kell tennünk, mert az ezzel kapcsolatos tudástalanság általános jelenség. Azt kell településenként megmutatni, hogy mit lehet tenni pártoktól függetlenül, kevés pénzből pl. - a védelmet meg lehet szervezni, - minden korosztálynak el kell indítani a "vasárnapi iskolát", hogy az ismeretátadást szervezetté tegyük, - meg kell szervezni, hogy a településen termelt javakat elsősorban a településen használják fel (erre a Települési Önellátó Rendszer „tokkal-vonóval” - vagyis teljes készültségben - rendelkezésre áll), - tudatosító munkát kell végezni annak érdekében, hogy az egészségügyi megelőző vizsgálatokat mindenki önvédelmi eszköznek érezze, - meg kell szervezni, hogy az önhibájukon kívül szegénysorba taszítottak átvészeljék azt az időszakot, amit a hatalom bitorlói kiirtásukra, elmenekülésük kikényszerítésére szántak.Szóval, el kell kezdenünk annak a Küldetésnek a végrehajtását, amit a Teremtő az Istenszülő feladatának részeként ránk kegyelmezett a Szent Koronával. Ez a küldetés pedig azt teszi számunkra kötelességgé, hogy nyissunk utat Lélek Fényének az anyag uralására és alakítására. Ehhez nem csak a Te munkádra van szükség településeden (kerületedben), ezért arra kérlek, hogy kutatnod fel azokat az embereket, akik a szakterületükön tesznek azért, hogy településén (kerületében) mielőbb érezzék és tudják az emberek, hogy mit jelent a Szent Korona Értékrend. A Tanítók Szerén a minden településre – saját adataival – elkészített adatlap adja a „vezérfonalat” (ezt a Szerre jelentkezőknek csatolmányként elküldöm egy levél kíséretében), vagyis azon keresztül gondolkodunk együtt a Szent Korona Értékrendet bemutató és végezhető feladatokról, és ezen keresztül indítjuk el a gondolkodást az elöljárók, a követek és a képviselők kiválasztásáról. Ezt követően: Országrészenként tervezek még ebben az évben megtartani egy-egy Tettvállaló Szert, amely szervezését, rendezését és vezetését a Tanítók végzik. Én ezeken hallgató szeretnék lenni. Ne feledd jelmondatunkat: „A Szent Korona Tiéd, és Te a Szent Koronáért vagy!” Kelt Szegeden, 2009. október 14-én. A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel: Halász József a Szent Korona alázatos szolgája Ui.: a honlapjaim (szksz.hu, eunyet.hu és pannoniatv.hu) és a szerver cím-szolgáltatásai egyelőre nem működnek, ezért a leveleket a drhalaszjozsef45@gmail.com e-mail címre légy szíves írni. HJ
|
|
|
alcyone |
2009. október 14. 12:04 | Sorszám: 48 |
Olyan jó lenne, ha mi magunk, magyarok is felismernénk a valódi értéket, értékrendet. Azt, ami évszázadokon (vagy még régebb óta) vezérelte a magyar társadalmat. Bálint Sándor fogalmazta meg: „A Szent Korona búvópatakként követte a magyarság történelmét, és amikor szükség volt rá, akkor tiszta forrásként a felszínre tört, hogy megmártózhassunk benne.” A Szent Korona Értékrend szerintem ma is aktuális, alaptételei zsinórmértékként szolgálnak a jelen számára is.
|
|
|
alcyone |
2009. október 14. 11:48 | Sorszám: 47 |
Rosta11, remélem jól rostálsz... nagy volumenű kijelentés, valóban, de igencsak megalapozott! Ha sikerül valamelyest elmélyülnöd a filozófiai, jogtörténeti, rendszer -és vezetéselméleti alapvetésekben, akkor láthatod, hogy mekkora és milyen komoly munka van mögötte. Aztán, ha még tovább megyünk, az is látható, hogy van kidolgozott országszervező (irányító, vezető) program is, készen... Ha érdemben tudunk eszmecserét folytatni erről az értékrendről, szívesen teszem.  Ha nem, mert valamely okból csak a felszínt kívánod kapargatni, akkor elnézést kérek a hozzászólásom miatt...
|
|
|
alcyone |
2009. október 14. 11:39 | Sorszám: 46 |
Szikla, az eszmefuttatás alapvetően jó, tetszik. Egy gondom van vele, a FIDESZ erre a szerepre, saját nyilatkozatai alapján alkalmatlan, pl.: semmi esetre sem lép koalícióra a Jobbikkal, no meg az sem ragadtat el, hogy a Likud testvérpártja...
|
|
|
alcyone |
2009. október 11. 17:04 | Sorszám: 29 |
Javaslom nézd meg az alábbi linket, hátha az választ ad arra a kérdésre, hogy mire is jó. Van Alkotmánytervezet is. http://www.szksz.hu/
|
|
|