Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Vallás - filozófia   » Imam Mahdi 2008? (3. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Imam Mahdi 2008?
honfi
  Válasz | 2008. október 30. 00:26 | Sorszám: 161
Keresik a kincset?
jbatky
  Válasz | 2008. október 28. 12:01 | Sorszám: 160
Jó hír viszont: az Edmond Dantes gyáregység teljes kapacitáson üzemel.
Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 28. 11:54 | Sorszám: 159
A Mercédesz legnagyobb németországi üzemében december 12.-vel kezdődően (tehát már pénteken) leáll a termelés egy teljes hónapra, de az összes többi Mercédesz gyáregység is kényszerszabadságra küldi a közel 150 000 dolgozóját a pénzügyi válságra hivatkozva. Úgy látszik, hogy ez a december 12. nemcsak a Zodiákusban jelent némi eseményt...

Idézet:
http://www.netzeitung.de/wirtschaft/unternehmen/1201939.html
27. Okt 15:02
Wirtschaft in der Krise:
Tausende Autoarbeiter müssen in Zwangsurlaub

Die Konjunkturaussichten werden trüber, die Zuversicht der Unternehmen schwindet. Am deutlichsten ist die Krise bei den Autoherstellern und ihren Zulieferern zu spüren. Daimler, BMW, Bosch - alle müssen die Bänder stoppen.

Bei Daimler werden sogar 150.000 Mitarbeiter in verlängerte Weihnachtsferien geschickt. Dies sagte Personalvorstand Günther Fleig am Montag in Stuttgart. Alle 14 Montagewerke in Deutschland seien von den verlängerten Betriebsferien betroffen. Das größte inländische Pkw-Werk in Sindelfingen stoppe die Produktion ab 12. Dezember. Dort werde die Arbeit am 12. Januar 2009 wieder aufgenommen.

Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 26. 20:03 | Sorszám: 158
A II. Vatikáni Zsinat utáni változások

Államelnökök harca a magánbankok ellen

"Aki pénzre épít, az homokra épít"...

"Istenek alkonya a Wall Streeten"

Az országok eladósodása

Lesz-e III. világháború?

jbatky
  Válasz | 2008. október 21. 12:03 | Sorszám: 157
Irány Almádi!
Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 20. 09:18 | Sorszám: 156
http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=110143
2008.12.12. az apokalipszis kezdete?

Lavi21 2008. 10. 19. 23:56 (671.)
még két hónap (az Apokalipszisig)..........

Ilyen alkalomra, hogy kell öltözni ?????

Pezsgő, svédasztal lesz ?

Klaus Matefi 2008. 10. 20. 08:28 (672.)
A kérdéseddel azokhoz kellene forduljál, akik erre az időpontra spekulálnak...

Idézet:
http://www.snappingturtle.net/jmc/tmblog/archives/005738.html
February 09, 2006
Apocalypse 2008?
A simple question, why does Arnaud de Borchgrave think that Iran's Ahmadinejad has set the date of the Apocalpse for 2008?

http://www.nol.hu/cikk/400303/
Bush: Az atomcsapás vad spekuláció
Irán szerint Washington pszichológiai hadviselést folytat ellene
Népszabadság • Horváth Gábor • 2006. április 11.
A Washington Post és a New Yorker magazin a hét végén egyaránt arról közölt cikket, hogy az amerikai légierő egy a nukleáris létesítmények elleni korlátozott csapás, illetve egy általános légiháború, sőt bunkerromboló atomfegyver bevetésének lehetőségét mérlegeli. A New Yorker szerint Bush potenciális Hitlernek tartja Mahmud Ahmedinezsad iráni elnököt, aki kétségbe vonja a holokauszt megtörténtét, és Izrael jogát a létezésre. A Fehér Ház eltökélte, hogy még Bush mandátumának lejárta előtt megdönti a teheráni rezsimet, ám vita folyik arról, hogy erre milyen eszközök a legalkalmasabbak.

http://www.iranian.ws/iran_news/publish/article_15612.shtml

May 13, 2006
The man who provided million to prepare the shrine for that moment, the Iranian President Mahmud Ahmadinejad, has reportedly told his cabinet that he expects the Mahdi to arrive within the next two years..."

http://www.iranian.ws/iran_news/publish/article_14504.shtml
Today Tehran, Tomorrow the World
Mar 29, 2006
By CHARLES KRAUTHAMMER, Time
It is that he is a fervent believer in the imminent reappearance of the 12th Imam, Shi'ism's version of the Messiah. President Mahmoud Ahmadinejad has been reported as saying in official meetings that the end of history is only two or three years away.

http://www.nol.hu/cikk/416180/
Egy izraeli miniszter elkerülhetetlennek látja az Irán elleni támadást
NOL • Népszabadság Online • 2006. szeptember 5.
Elkerülhetetlen egy Irán elleni katonai csapás Jákov Ederi izraeli tárca nélküli miniszter szerint, aki egy német regionális lapnak nyilatkozott erről.

A döntést még George Bush elnöknek kell meghoznia, mielőtt lejár elnöki mandátuma - vélekedett a kormány és a parlament közötti kapcsolatokért felelős miniszter az Erfurtban megjelenő Thüringer Allgemeine napilapban kedden megjelent interjújában. Az Egyesült Államoknak teljes erejével az (iráni) kérdés megoldására kell összpontosítania - mondta.

Mivel Iránnak katonai erő és az olajfegyver is a rendelkezésére áll, ezért nincs más választás, mint a katonai fellépés. "Minél előbb, annál jobb", az Egyesült Államok nem várhat a következő elnökválasztásig - fejtette ki. Az izraeli politikus egy korlátozott katonai akcióra számít, ami lerombolná az iráni nukleáris létesítmények egy részét. (MTI)

http://www.nol.hu/cikk/436624/
Brit kormányilletékesek Irán elleni amerikai támadástól tartanak
NOL • Népszabadság Online • 2007. február 23.
Irán elleni amerikai katonai támadástól tartanak vezető brit kormánytisztviselők, jóllehet a kérdésben az amerikai kormányon belül is erőteljesek a nézeteltérések - írta a pénteki The Times.

A londoni napilapnak magas rangú brit kormányzati illetékesek azt mondták: félő, hogy George Bush amerikai elnök "az iráni helyzetet katonai eszközökkel akarja megoldani" jövőre, mielőtt lejár második elnöki mandátuma, ha arra a következtetésre jut, hogy kudarcot vallottak az iráni nukleáris fejlesztések leállítását célzó diplomáciai erőfeszítések.

A The Times által idézett források egyike szerint Bush nem akarja megoldatlanul utódjára hagyni az iráni kérdést.

http://www.netzeitung.de/ausland/782390.html
17. Okt 2007 19:18
Bush warnt vor Drittem Weltkrieg
US-Präsident George W. Bush hat den Iran erneut beschuldigt, die Grundlagen zum Bau nuklearer Waffen schaffen zu wollen. Dies aber sei für die Welt nicht akzeptabel, sagte Bush am Mittwoch in Washington.

Ein nuklear bewaffneter Iran sei eine «sehr ernsthafte Bedrohung» für den Weltfrieden und vor allem auch für Israel. Der iranische Präsident Mahmud Ahmadinedschad habe deutlich gemacht, dass er die Zerstörung Israels anstrebe. Wer also Interesse an der Vermeidung eines Dritten Weltkriegs habe, müsse auch daran interessiert sein, dass der Iran nicht über die Grundlagen für den Bau einer Atombombe verfüge.
--Bush a 3. világháborútól óv
George W. Bush amerikai elnök újra megvádolta Iránt, hogy az atomboma építéséhez akar alapanyagot gyártani. Ez azonban a világ számára nem elfogadható, mondta Bush szerdán Washingtonban.

Egy nukleárisan felfegyverzett Irán egy "nagyon komoly fenyegetés" a világbéke számára és mindenekelőtt Izrael számára is. Az iráni misiszterelnök, Mahmud Ahmadinedschad egyértelművé tette, hogy Izrael megsemmisítésére törekszik. Tehát akinek érdeke a 3. világháborút elkerülni, annak szintén érdeke kell legyen, hogy Irán ne rendelkezzen az atombombomba építéséhez szükséges alapanyaggal.--

http://www.nai-israel.com/default.aspx?tabid=179&nid=14492
Mittwoch, 7. November 2007
2008 Entscheidungsjahr gegenüber Iran
Israelische Experten meinen, dass das nächste Jahr das entscheidende Jahr sein wird, um das Atomprogramm des Iran zu stoppen.
Sollte es der UNO bis dahin nicht gelingen, den Iran auf diplomatischen Wegen von den atomaren Absichten abzubringen, wird Iran für die gesamte Welt zu einer gefährlichen Atommacht, denn während dessen Regime vordergründig mit dem Westen verhandelt, wird hinter den Kulissen ungehindert an der Atombombe weiter gebaut.
--Döntő év lesz 2008 Irán számára
Izraeli szakértők véleménye, hogy a következő év döntő év lesz Irán atomprogramjának a megállítására.
--

http://germ.irib.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=6066
Gratulationsbotschaft Präsident Ahmadinedschads an seine christlichen Amtskollegen und den Papst, zur Geburt Jesu Christi (Friede sei mit Ihm)
Mittwoch, 26. Dezember 2007
Präsident Ahmadinedschad äußerte seine Hoffnung, dass das Jahr 2008 das Jahr der Beseitigung allen Unrechtes und aller Aggressionen, und das Jahr von Frieden und Freundschaft, Respektierung der Rechte aller Menschen und der Verbreitung moralischer und spiritueller Werte in den Gesellschaften sein wird.
--Ahmadinejad elnök kifejezte a reményét, hogy a 2008. év minden jogtalanság és minden agresszió megszűnésének az éve lesz és a béke és barátság éve, minden ember jogainak tiszteletben tartása (elismerése) és az erkölcsi és spirituális értékek elterjedése lesz a társadalmakban.--

http://www.nol.hu/cikk/491889/
Bush: Irán atomfegyverhez jutása "árulás" lenne
NOL • Népszabadság Online • 2008. május 15.
A jövő nemzedékekkel szemben "megbocsáthatatlan árulás" lenne hagyni Iránt nukleáris fegyverhez jutni - hangsúlyozza George Bush amerikai elnök az izraeli parlament (kneszet) előtt csütörtökön elmondandó beszédében.

http://zsido.hu/aktiv/shownews.php?kategoria=aktualis&sorszam=700&oldal=hirek&nodate=
Izrael megtámadná Iránt?
2008-06-24 17:37:12
A novemberi amerikai választás után, de még az új elnök beiktatása elõtt megtámadja Izrael Iránt - jósolta John Bolton. Az Egyesült Államok egykori ENSZ-nagykövete szerint az arab világ titokban igen hálás lesz, ha a zsidó állam lebombázza az iráni nukleáris létesítményeket.
John Bolton szinte biztos abban, hogy Izrael még az idén támadást intéz majd az iráni nukleáris létesítmények ellen, s ezzel nagy hálára kötelezi majd az arab világot. "A reakció a támadásra pozitív lesz - bár nyilvánosan nyílván el fogják azt ítélni. Lépni azonban nem fog az arab világ" - vélekedett az amerikai diplomata a The Daily Telegraphnak adott interjúban.
Bolton, aki héjának számít, maga is javasolta, hogy katonai akcióval akadályozzák meg Iránt nukleáris fegyver megszerzésében. A Bush-kormányzatban azonban nincs meg az akarat arra, hogy az amerikai hadsereg hajtson végre egy ilyen akciót - tette hozzá.
Tavaly még Bolton is hitt benne, hogy az amerikaiak katonai erõt is készek bevetni Irán ellen - ma azonban már csak Izrael elég eltökélt abban, hogy mindenképpen megakadályozza, hogy Irán nukleáris hatalommá váljon. A támadásra az "optimális idõ" a november 4-i amerikai elnökválasztás és a Fehér Ház új lakójának 2009. január 20-i beiktatása közötti idõszak - fejtette ki.

2008 november 4.-e és 2009 január 20.-a között 77 nap van, aminek pont a félidejére esik az általam már korábban többször említett kozmikus kereszt kialakulása.

2008.12.12.-én egy igen pontos kozmikus kereszt fog realizálódni a Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz közreműködésével, ami a Shem ha-Mephorash ("Isten 72 Szelleme") egyik kozmikus forrása ugyanúgy, mint az 1999.08.11.-én kialakult kereszt volt:

2008.12.12. 11:37 -5,00 UT Péntek New York
Nap-Mars konjunkció:21°/19,1°Nyilas; -Hold oppozíció:21°Iker; -Szaturnusz quadrat:21,4°Szűz; -Uránusz oppozíció:18,8°Halak

Esetleg megint New Yorkot fogja érni újra egy elõre megtervezett esemény kiváltó okként?... Utólag okosabbak leszünk...

Idézet:
http://www.apocalypse2008-2015.com/
APOCALYPSE PROPHESIED 2008-2015
A Rosetta Stone
Discovery in the Bible?
Jesus came right on schedule the first time! (Daniel 9:24-27)
Why not the second? No one knows the day or hour when Jesus will return, but the 7-year Apocalypse will take place:
21 December 2008 - 21 December 2015
Jesus came right on schedule the first time! (Daniel 9:24-27)
Why not the second? No one knows the day or hour when Jesus will return, but the 7-year Apocalypse will take place:
21 December 2008 - 21 December 2015
According to the book of Revelation, a great city will be obliterated with nuclear destruction soon after it begins. I identify this great city as being New York.

http://www.nostradamusonline.com/?gclid=CLDD9bvzxosCFQwJZwodO1hvEg

Next, the years 2008 through 2012 are explained in precise detail. Referred to by Nostradamus as the Time of Troubles, this period is full of war, despair, and evil, but also of hope and promise.
World War III: 2008 - 2012 The New Book by Michael Rathford

Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 16. 20:51 | Sorszám: 155
A II. Vatikáni Zsinat utáni változások
Pendragon
  Válasz | 2008. október 16. 19:24 | Sorszám: 154
Te Sanyi!
Direkt idegesítsz ezzel a hosszúnevűvel? (co: Senkyke )))

Minek ide ő ???

gajo
  Válasz | 2008. október 16. 19:06 | Sorszám: 153
Csak kekeckedj! Mester uram majd jól fejbenyom a "kozminus keresztjével".
alexander
  Válasz | 2008. október 16. 18:51 | Sorszám: 152
hát ez az...!
"VILÁGÁNAK HATÁRAI A KULTÚRÁJÁNAK A HATÁRAINÁL VANNAK"
Witti is ezt mondta...
Győzikét nem birom nézni, tudom, itt van az én határom...
hanyatlom és hanyag vagyok, más tekintetben egyetértünk...a különbségek szinte elhanyagolhatók...
jbatky
  Válasz | 2008. október 16. 14:57 | Sorszám: 151
Na, látod. Mindig kérdezz bátran, ha nem tudsz valamit
honfi
  Válasz | 2008. október 16. 14:54 | Sorszám: 150
Ja, a kali-juga. Az mindjárt világos.
Pendragon
  Válasz | 2008. október 16. 14:42 | Sorszám: 149
Te Sanyi!
Többrendbéli észrevételem is lenne ehhez.

„amit a világ, a kultúrám TANÍTOTT NEKEM arról, hogy ki vagyok” – kicsit pontatlan!

Így sokkal pontosabb: „amit a kultúrámBAN (élve, mozogva, tájékozódva – „kommunikálva” TANULTAM arról...”

(Tudod, az ember egyszer csak rájön, hogy két szülője, négy nagyszülője, nyolc déd-őse, tizenhat... stb. És rájön, hogy ő ezekből „hajtott – nőtt - ki”. A növényekkel való analógia azonban folytatható, mégpedig úgy, hogy abban a „televényben” leledzik, amit a kultúrájának neveznek.)

ÉS HOGY VILÁGÁNAK HATÁRAI A KULTÚRÁJÁNAK A HATÁRAINÁL VANNAK!

(Nézd az újszülöttet! Nyitva a szeme, láthatóan rád néz, de nem tudja kit, vagy mit lát! Ugyanígy „az ember”! Bőven lehet, hogy az űrben keringő Hubble-teleszkópjával visszalát az időben mondjuk 15 milliárdszor olyan távolságra, amit a fény egy év alatt jár be, de hogy ott MIT lát, azt nem tudja másképp „megérteni”, mint a kultúrája birtokában.)

És ezerrel folyik a drill, hogy kultúránk határait még ennél jobban is kiterjesszék, egészen a Győzike-só kódolt üzeneteinek megértéséig!
(Én akkor láttam ezt utoljára, amikor a Győzike gyerekét mutatták, ahogy belecsúszott a felnőtt seggek számára méretezett WC-kagylóba, abból nagy nehezen kikecmergett, és popsikáján egy nagy barna folttal elindult leülni a TV előtti fotelbe. Hogy beleült-e azt már nem néztem meg. Átkapcsoltam a szomszédos csatornára, ahol a Mónika-só ment éppen. )

Sanyi!
Mondják, hogy a zsidók sokkal intelligensebbek nálunk, mert hogy az összes Nobel-díjasunk döntő többsége zsidó származású. Ez igaz! Csakhogy ez nem azt jelenti! Mert miért nem az etiópiai zsidók között volt annyi Nobeles? Mert az ő kultúrájuk más!!!

A mi Nobel-díjas zsidaink ITT, MAGYARHONBAN szívták magukba annak alapjait, amiből teremtő gondolataik kinőttek, amik későbbi elismerésük alapjai lettek. Ezek az emberek a magyar kultúrán nevelkedett kivételes tehetségek, és semmi bizonyíték nincs arra, hogy műveik megítélésénél ezt figyelmen kívül lehetne hagyni!

Sanyi!
Én mondom neked, ez az „ego” egyedül itt értelmes: „Ego sum via veritas et vita”. Ez, mint fogalom, azonban egy degenerálódott faj egyedének agy-izzadmánya, amely kizárólag arra jellemző, aki kitalálta, és akik felkapták!

Ezt tanítják – üzenik - nekünk az ősmagyar táltosok. )))))))))

(A többiről majd később! Akkor, ha ebbe beleköt valaki! Remélem lesz olyan megvilágosult elme, aki megteszi! )

jbatky
  Válasz | 2008. október 16. 13:08 | Sorszám: 148
Itt megtalálod az összes jugát. http://hu.wikipedia.org/wiki/Hinduizmus
honfi
  Válasz | 2008. október 16. 12:12 | Sorszám: 147
Az mi?
honfi
  Válasz | 2008. október 16. 12:11 | Sorszám: 146
A csudába, már megint elrontottam. Én már 2000-ben fel akartam lépni mit új Jézus, új erkölcsi tanokkal, világnézettel. Egy virtuális állam felépítésével - az én országom ugye -, melyben nem csupán az emberi jogok, hanem az emberi kötelességek is le vannak rögzítve. Világútlevéllel, ami más bolygók meglátogatására is jogosít, s hasonló jóságokkal.
Csak nem vagyok jogász, s nem találtam olyat, aki segített volna ennek a virtuális demokráciának a megalapozásában. No meg az idöm is véges.
Pedig 2000 lett volna erre alkalmas, a bolygók állásától eltekintve.
alexander
  Válasz | 2008. október 16. 07:59 | Sorszám: 145
Tudat átalakítás?
Létezik a formával való pszichológiai azonosulás. Képek arról, hogy ki vagyok, amit a világ, a kultúrám tanított nekem arról, hogy ki vagyok, vagy ellenszegülhettem annak, amit az engem körülvevő kultúra tanított nekem arról, hogy ki vagyok, de ebben sem vagyok szabad, mert a reakcióm is "kondicionált reakció".
Tehát létezik az énemnek a pszichológiai formája, ami én és az én történetem.
Ami lehet jobbára személyes történet, vagy lehet részben kollektív történet. Tehát én és a törzsem, a nemzetem, a vallásom. Ez az én történetem. Ez az énem pszichológiai formája. És mindenkinek megvan a maga éntörténete, és mindenki tudja, hogy az én elégedetlen a maga történetével. Alapvető jellemző ennek a történetnek, hogy tartósan nem kielégítő. Erre a történetre alapuló identitásra ugyanis nem jellemző a lelki béke, a teljességérzés vagy a szabadság. Annak az alaptermészete teljesen ellentétes ezzel. Annak az alaptermészete nem engedi azt meg. Az a valamivel vagy valakivel való hadakozásra épül. Szemben állni valamivel vagy valakivel. Az az elkülönülés tudatára épül. Szüksége van rá.
Íme a rés a behatolásra...
Ez a manipuláció terepe. A nemzeti és vallási identitás kedvezőtlen alapvetése, médiákban, politikában, oktatásban, szemben az egóval, modernitással, globalizációval, azaz az illúziókkal. A kollektív önvédelem teljes leépítése céljából.
Ébredjünk fel és tegyük fel a kérdést: Kinek az érdekében...!?
Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 16. 07:09 | Sorszám: 144
A cél nem kifejezetten a Te személyedre irányul, hanem a világ népeire. Immánuel közelgő fellépésére (szerintem 2032-ben) készíti fel már a Vatikán is az emberiséget, akit majd feltehetően "Jézus második eljövetele" gyanánt szándékoznak prezentálni... És itt bizony nagy szükség lehet a vak hitre, hisz Immánuelnek semmi köze nincsen természetesen az i.sz. 25 április elsején egy vallásos rituál keretében, "az első szövetség alatt elkövetett bűnök váltságáért" (Pál levele a zsidókhoz 9,15), véresáldozat (pászkabárány) gyanánt (Pál levele a zsidókhoz 9,22-24) keresztre feszített Názáreti Jézushoz... Persze ilyen apróságokkal nem is kellene foglalkozni...
jbatky
  Válasz | 2008. október 14. 21:08 | Sorszám: 143
Már hogyne számítanál. Valamelyik juga végéhez közeledünk, egyelőre érd be ennyivel
honfi
  Válasz | 2008. október 14. 20:13 | Sorszám: 142
Münchenben, a technikai múzeumban, van egy bemutató, ahol a csillagképeknek - tudom, nem bolygók - mögé lehet nézni. Tehát van egy nözöpont ami a földnek felel meg, s a csillagképeket fel lehet ismerni, majd oldalról meg lehet nézni a csillagok hozzáveteleges térbeli viszonyát.
Szóval, hogy mit nevezünk kozmikus korszaknak s miért, azt szeretném egyszer megtudni.
A XXI. század már van, s én még mindig nem vagyok vallásos. Vagy én nem számítok? Nahát.
Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 14. 19:17 | Sorszám: 141
Hogy érted, hogy "utólsó napok"?
Nincs világvége, hanem "idők vége" van, ami egy kozmikus korszak végét jelenti.
Ehhez az időszakhoz fűződnek egyes vallások messianisztikus elképzelései, amit ezeknek a vallásoknak a beavatottjai igyekeznek is realizálni... Ebben nagy támogatást élveznek bizonyos titkos társaságok részéről.

II. János Pál pápa például az "Átlépni a remény küszöbén" (1994) című könyvében a következőket írja:

(256. old.) André Malraux-nak bizonyára igaza volt, amikor azt állította, hogy a XXI. század vagy a vallás százada lesz, vagy egyáltalán nem létezik.[i]

A fenti idézetet André Malraux-tól származik, aki a Prieure de Sion titkos szervezet oszlopos tagja volt. Így szól az eredeti elképzelése:

[i]„a XXI. század vagy vallásos lesz, vagy egyáltalán nem lesz”.

...

jbatky
  Válasz | 2008. október 14. 14:57 | Sorszám: 140
Gondolod, hogy ezek már az utolsó napok?
Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 14. 14:11 | Sorszám: 139
"Aki pénzre épít, az homokra épít"...

Államelnökök harca a magánbankok ellen

Pendragon
  Válasz | 2008. október 14. 11:58 | Sorszám: 138
Mátéfi úr! (Herr Matefi!)

Látod!? Tudsz te, ha akarsz! ))

Szóval hogy is van azzal a nagyszerű globalizációval, aminek az államvallásán oly buzgón ügyködöl itt a szomszédban?

Klaus Matefi
  Válasz | 2008. október 14. 11:04 | Sorszám: 137
Vallás - Filozófia - Ezotéria fórum

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola