|
Téma: Dr.Morvai Krisztina
|
|
SenKyse |
Válasz | 2010. július 31. 12:03 | Sorszám: 2059 |
|
na!írj be egy fekete pontot a züzenőbe, és a gyerekeiddel irasd alá
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 31. 07:43 | Sorszám: 2058 |
Volt, de hálistennek te már nem tudsz neki ártani, mert panda meggyilkolta !
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. július 30. 23:47 | Sorszám: 2057 |
Volt neki olyan valaha?
|
|
|
|
alexander |
Válasz | 2010. július 30. 21:06 | Sorszám: 2056 |
miért mondasz ilyet embertársadra? ez már gyűlöletbeszéd...rosszabb mint a holotagadás!
|
|
|
|
SenKyse |
Válasz | 2010. július 30. 20:41 | Sorszám: 2055 |
'Stenly! Nem köhögsz? (A köhögésedben több értelem van, mint egynémely beírásban...)
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 30. 20:27 | Sorszám: 2054 |
|
A szívem az előbb még élt, de meggyilkoltad !
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 30. 20:26 | Sorszám: 2053 |
Ez nem lehet akadálya 1 kis anyázásnak ...
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. július 30. 20:19 | Sorszám: 2052 |
|
Szerintem nem ismeritek egymást !
|
|
|
|
panda |
Válasz | 2010. július 30. 20:08 | Sorszám: 2051 |
A szíved neked halott, te nyomorult!...
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 30. 20:01 | Sorszám: 2050 |
Remélem, OV is kitart a jó ügy mellett !
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 30. 20:00 | Sorszám: 2049 |
Így biza. Nem én csatlakoztam a Fideszhez, hanem Fidesz csatlakozott énhozzám (a jó ügyhöz). És, remélem, ki is tartanak mellettem !
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. július 30. 19:17 | Sorszám: 2048 |
|
Osztom a nézetedet hasonló okokból - de pillanatnyilag csak a Fidesz/KDNP nem játszotta még el a "becsületet" a szememben...
|
|
|
|
karakan |
Válasz | 2010. július 30. 18:38 | Sorszám: 2047 |
|
Csak ha OV. lesz a vezetője, akkor érdekel.
|
|
|
|
gorgó |
Válasz | 2010. július 30. 09:31 | Sorszám: 2046 |
„(Ez részemről a magyar nemzet őszinte tisztelete és mindenek feletti és mindenek előtti szolgálata) mellet kitartani, akkor négy év múlva annak a nyolcszázezer embernek kik most a Jobbikra szavaztak, valószínű rájuk fog szavazni a nagyobbik hányada. De pillanatnyilag még, mint a fenti példa riadt nője, idegesen figyelem, mikor bújik elő a mézesmázos szavak mögül, a kegyetlen vadállat.” Tiszteletben tartom a véleményedet és respektálom!
Szeretem az egyenes és tiszta beszédet, valakiknek a Jobbik Nekem a Fidesz meg az Orbán Viktor. A Jobbikot a saját szavazóik fogják értékelni, ezért nem kívánok velük foglalkozni! Orbán Viktort nem kell jellemeznem és megvédenem, mert Ôt a cselekedetei és a magyar nép fogja megítélni és bízom abban, ha rosszul végzi (végzik) a munkájukat akkor kényszer nélkül is tudja, hogy mit kell tennie. Alig 3 hónappal a választások után azt látom, hogy valami pozitív történik az országban, ezt innen a vén szememmel is jól látom! :- ) Alakulnak a dolgok, méghozzá szerintem a helyes irányba, hogy mik történtek ebben a rövid időszakban odahaza ezt Ti jobban kell, hogy érezzétek, optimista vagyok! Orbán és a csapata tévedhet, követhet el hibákat, de jól látszik a törekvésük…. „Ha jó ügyet védsz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak, kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek? Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, s ezért jó volt az, amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az ügy igazával, melyet meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek, vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak, elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet védesz.”
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 30. 09:14 | Sorszám: 2045 |
Az én őseimet is tönkretették, földönfutóvá tették az elmúlt 90 évben. Természetesen én is bizalmatlan vagyok, annyira (mint ahogy azt Onogur alant föl is emlegette), hogy bekészítettem a tarsolyomba 1 Fideszt alkalmasint leváltandó pártot.
|
|
|
|
LL.kedő |
Válasz | 2010. július 30. 08:25 | Sorszám: 2044 |
Tudod kedves Kis. Ha egy hölgyet 10 éves korában megerőszakolja az apja, majd 13 évesen az első haveri társaságból az a fiú, aki titkon tetszett neki, aztán csak úgy véletlenül este munkából hazamenet egy őrült idegen, akkor ahhoz a nőhöz közeledhet bármily jó szándékkal és őszinte tiszta lélekkel egy férfi, ő csak az erőszakos vadállatot látja benne. Hát mi Magyarok ilyen, a politikusok és a politika által sokszorosan megerőszakolt, frusztrált nemzet vagyunk. Sok idő és bizonyság kell hozzá, hogy egy politikusnak, egy politikai irányzatnak, őszintén és fenntartások nélkül hinni tudjunk. És ez a fenntartások nélkül hinni, részemről vonatkozik a Jobbikra is. Viszont ők azok az "ifjú szüzek" akik még nem vettek részt eleddig nemzetmegerőszakolási cselekedetben. Azt pedig már korábban is többször leírtam, ha a Fidesz nem csak szavakban, de cselekedeteiben is képes lesz a Jó ügy (Ez részemről a magyar nemzet őszinte tisztelete és mindenek feletti és mindenek előtti szolgálata) mellet kitartani, akkor négy év múlva annak a nyolcszázezer embernek kik most a Jobbikra szavaztak, valószínű rájuk fog szavazni a nagyobbik hányada. De pillanatnyilag még, mint a fenti példa riadt nője, idegesen figyelem, mikor bújik elő a mézesmázos szavak mögül, a kegyetlen vadállat.Természetesen, mint minden példabeszéd, ez is sarkított és eltúlzott, de talán így jobban rávilágít a lényegre. Tudod az én nagyapám szívvel lélekkel dolgozva, 1944-re 100 hold tehermentes birtok tulajdonosa lett, aki a háború után, mint jómódú gazda saját pénzén felújította a templomot és az iskolát, mindezért hálából kulák lett és apám a tatabányai szénbányákba menekült a megtorlás elől. Aztán Apám mégis elhitte, hogy talán egy normálisabb szebb jövő kezdődik és rengeted társadalmi munkával ingyen építette a gyermekei jövőjét biztosító iskolákat, kultúrházakat. Aztán jöttek azok, akik a faluból is elüldözték, és beültek igazgatónak ezekbe az intézményekbe, majd kilencven után saját tulajdonukba vették az apámék által ingyen felépített intézményeket. Aztán kilencven után én is azt hittem, hogy most itt az esély és magunknak építhetjük az országot, és mire észbe kaptam a parlamentbe hatszázas Trabanttal bepöfögő Orbán Viktor családjáé lett az összes környékünk béli kőbánya. És józanésszel én is tudom, hogy ezek a kőbányák a legkisebb falat, mert a többi „politikus” nagyságrendekkel többet lopott, de a bizalmam elveszett és nagyon nehezen lehet újra előkeríteni. Egy volt barátnőm adta fel a nyolcvanas években ezt az apróhirdetést: Elveszett egy általános iskolás papundekli bőrfedeles hátitáska. Benne volt minden reményem, hitem és jóindulatom. A becsületes megtalálóval megfelezném!
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 29. 20:07 | Sorszám: 2043 |
Belegondoltam: Ti (Te és EMA) nem agyhalottak, hanem szívhalottak vagytok. Mert a jó és a rossz tudása nem az agyból, hanem a szívből jön. Azért maradtok távolságtartó idegenek, azért nem mertek szívvel-lélekkel "mellénk" (a jó ügy mellé) állni.
|
|
|
|
panda |
Válasz | 2010. július 29. 12:22 | Sorszám: 2042 |
Nem érteni magyar?
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 29. 07:18 | Sorszám: 2041 |
A helyedben ezzel nem dicsekednék
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 28. 22:22 | Sorszám: 2039 |
Az a terv még jóljöhet abban az esetben, ha neadjisten Orbán Viktor is elfordulna a "jó ügy"-től ...
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. július 28. 18:07 | Sorszám: 2038 |
|
"Szerintem csak akkor szólhatnál meg érte, ha az elmúlt 8 évben is nem ezzel azonosultam volna." 2004 környékén még mintha új pártban ( keresztény-szociális mozgalom ) gondolkodtál volna.
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. július 28. 17:34 | Sorszám: 2037 |
Vagyunk "mi", a rendes emberek, akik a "jó ügy"-ért küzdünk. Említek "miközülünk" 2-t: Orbán Viktor és én. Vona Gábor egy darabig "mivelünk" volt, azután "miellenünk" fordult. Hogy a "jó ügy"-gyel szembefordulni bűn-e - hát legalábbis necces. Igen, a fölvilágosult (értsd: cinikus) emberek megmosolyogják az efféle azonosulást. Szerintem csak akkor szólhatnál meg érte, ha az elmúlt 8 évben is nem ezzel azonosultam volna. De még akkor sem ilyen hangerővel, legföljebb azon poénkodhatnál, hogy csak a "jó ügy" győzelme nyitotta föl a szememet. Már említettem, hogy sajnállak "Ti"-teket (cinikusokat) és remélem, hogy nem a "mi" fajtánk fog kihalni.
|
|
|
|
Egyenlítői Magyar Afrika |
Válasz | 2010. július 28. 17:14 | Sorszám: 2036 |
"ki az a velünk?" Szerintem a pártoknak eltérőek lehetnek az érdekeik. Ez hogy úgy mondjam nem bűn. Legfeljebb az egypártrendszerben...  Ez az azonosulás - pláne a győzelem csúcsán - meg amúgy kicsit visszás és szamárság szerintem - de erről már szóltam.
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. július 28. 13:43 | Sorszám: 2035 |
"Velünk."
|
|
|
|