Téma: Áder János: 262
|
karakan |
Válasz | 2012. május 02. 16:59 | Sorszám: 41 |
Áder János családja, a szép "heceg" nő és a 4 gyermek, szép család!! Gratulálok!
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. május 02. 16:50 | Sorszám: 40 |
Ezt a mocsok bandát...  Megfeküdte a liberálisok gyomrát a Székely Himnusz Nem vette be az LMP ultraliberális gyomra a Székely Himnnuszt. Jávor Benedek éles kirohanást intézett a köztársasági elnök megválasztása után elénekelt nemzeti imádság ellen. A párt azt kifogásolja, hogy a ceremónia „előkészítő tárgyalásán nem szerepelt” az, hogy az ünnepi ülésen a Székely himnusz is része lesz a protokollnak, a parlament ideiglenes elnöke, Lezsák Sándor azonban „mégis elénekeltette a Szózattal együtt.” Az LMP szerint a Székely Himnusznak „nincs helye a hivatalos állami eseményeken”. A szélsőséges párt büszkén vállalja azt is, hogy nem is énekelt Áder János beiktatásának végén.
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. május 02. 16:45 | Sorszám: 39 |
Mit keres gyerek a parlamentben munka közben?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karakan |
Válasz | 2012. május 02. 16:12 | Sorszám: 32 |
Gratulálok Áder Jánosnak! Jó beszéd is volt!
|
|
panPeter |
Válasz | 2012. május 02. 15:20 | Sorszám: 31 |
Szerintem is a 47 Jobbikosból 43 volt jelen, ebből 40-en "NEM"-mel szavaztak, hárman pedig ráírták a szavazólapra Morvai Krisztina nevét. Ez a három szavazat volt "érvénytelen".
|
|
|
lámpás |
Válasz | 2012. május 02. 15:17 | Sorszám: 30 |
Ez a hozzászólás csillagos ötöst érdemel. Részemről köszönet.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. május 02. 14:56 | Sorszám: 28 |
" ... a "fiuk" tisztába voltak vele, hogy milyen utat kell ahhoz bejárni és az nem lesz sétagalopp és csak hüségben, tisztességben összekapaszkodva egymást el nem árulva rengeteg munkával intrikával nehézségen át, de rendülettel hittel érhetik el álmaikat amit az országuknak elképzeltek." Nagyon nagy szükség lesz Áder kiegyensúlyozó szerepére, hiszen az Orbán Viktor által megjövendölt "húsz vagy ki tudja hány" évünkből már a kitudjahányadikoknál tartunk, a türelem fogy, az emberek számára a saját életük vége szab határt. Csontos János írt a múltkoriban arról, hogy a katedrálisokat az emberek türelemmel és kitartással építették, noha tudták, az ő életükben az épület nem készül el. Ma ezt a türelmet nem lehet kérni sem.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. május 02. 14:49 | Sorszám: 27 |
Csaknem tiszta volt a levegő , azt nem is néztem, mert dolgom volt, hogy az LMP énekelte e a Himnuszt, Szózatot, Erdélyi himnuszt.
|
|
|
papuc |
Válasz | 2012. május 02. 14:10 | Sorszám: 26 |
Minden szavad igaz!!!! ha tudtam volna, én is ezt írtam volna!!!:-)))
|
|
|
|
kutato |
Válasz | 2012. május 02. 14:00 | Sorszám: 24 |
Igen! Különösen a második fele tetszett!
|
|
|
JEFFREY |
Válasz | 2012. május 02. 13:47 | Sorszám: 23 |
Az lmp ott terpeszkedett igéretük ellenére, de nem vették fel a szavazó lapokat. Azért elég jól mutatott, mikor tisztán látszott, hogy az óriási tömb mellett az üres padsorok mutatták az mszp-DK elenyésző képviseletét az országgyüllésben. Arrúl nem beszéltek, hogy a függetlenek megjelentek-e a DK-n kivül.
|
|
|
JEFFREY |
Válasz | 2012. május 02. 13:38 | Sorszám: 22 |
A közszolgálati is közvetitette és elemezték. Kumin és Fillipov volt ott és szólni, se köpni nem tudtak a beszéd után, mert az előzetes preudikációk és joslatok nem jőttek be. A programot várták, mint szokássá vált Sólyomnál, Schmittnél és Áder szerintem fantasztikus volt, mert egy KE-nek nem kell előre programot mondania, mivel tisztán adódik az alaptörvényből, hogy mi a feladata és mit kell képviselnie. Áder megmutatta a maga valóságában, hogy az akkori rendszerváltó generációs csapatnak mi volt az elképzelése a demokrácia müködéséről a közjogi méltóságok szerepéről és feladatáról a magyarságról, mint nemzetről, s hogy milyen társadalomban szerettek volna élni. Azt hiszem Áder megválasztásával a fidesz vezetésével közjogilag megtörtént a rendszerváltoztattás a szó szóros értelmében. Egy olyan értékrenddel rendelkező generációnak a kezébe került az ország és a nemzet írányítása ami visszafordithatattlanul leverte a cöveket, igaz húszév késéssel, de megtörtént. Ekkor értelmezhető Orbán Nagy Imre temetésén elmondott beszédének tartalma is, híszen akkor a "fiuk" tisztába voltak vele, hogy milyen utat kell ahhoz bejárni és az nem lesz sétagalopp és csak hüségben, tisztességben összekapaszkodva egymást el nem árulva rengeteg munkával intrikával nehézségen át, de rendülettel hittel érhetik el álmaikat amit az országuknak elképzeltek. A kimenetel nem volt egyértelmü, de bugdácsolva sikerek és kudarcokon túllépve ott lebegett a cél "a haza minden előtt". Volt aki nem birta az utat, volt aki csatlakozott, de az a mag akimaradt adott mindig erőt az ujrakezdéshez, ha felbukkant a kétség, hogy nem megy és végképp elveszett az álom. Ezért a makasságért, kitartásért köszönet jár, mivel ahogy Áder mondta a teljesítmény és munka mindig meghozza gyümölcsét. Ha belegondol az ember nem lehet ídővel mérni, hogy mikor, mivel egyetlen ismérve van soha fel nem adni. Kisérje síker a KE és az ország utját, mert ahogy mondani szokás a "csillagok állasa" most együtt áll.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2012. május 02. 13:34 | Sorszám: 21 |
A gondolatmenetből kimaradt: szerintem minden fideszesnek ott kellett lenni...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2012. május 02. 13:33 | Sorszám: 20 |
Mivel titkos a szavazás az eloszlást nem ismerhetjük. 262 fideszeshez (a Házelnök nem szavaz) 43 képviselő kell, hogy a 305 szavazólapot felvevő összejöjjön. Én inkább azt mondom, hogy 4 jobbikos honatya(anya) hiányozhatott. Az biztos publikus, hogy kik szavaztak, a jegyzőkönyv erről biztos ad információt...
|
|
|
nemszadista |
Válasz | 2012. május 02. 13:30 | Sorszám: 19 |
Na jó, azt nem tudom, hogy hány jobbikos volt jelen.
|
|
|
nemszadista |
Válasz | 2012. május 02. 13:28 | Sorszám: 18 |
Mivel emlékeim szerint 47 Jobbik-képviselő van, akkor volt, aki Áderre szavazott.
|
|
|
|
mackó |
Válasz | 2012. május 02. 13:15 | Sorszám: 16 |
Kivonultak, nem szavaztak. A Jobbik szavazott. Összesen 305 képviselő vette fel a szavazólapot, 303-an dobták azt be, 3 érvénytelenül szavazott, 40 nemleges voks mellett alakult ki a végeredmény.
|
|
|