Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » A női kvóta

   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: A női kvóta
keresztkem
  Válasz | 2017. november 16. 16:39 | Sorszám: 3
Az ú.n. "női kvóta" TOKKAL VONÓVAL HÜLYESÉG! És nem azért, mert a nők ne lennének "jók" miniszterelnöknek, főorvosnak,gimnáziumi igazgatónak, boxedzőnek, hegedűművésznek, bányamérnöknek, sakkbajnoknak, cipőfelsőrészkészítő mesternek, kuplerájmadámnak etc...etc., és a fene tuggya még mi mindennek "nagyon jók" a hölgyek. Olyannyira jók, hogy sok területen valóban és ténylegesen sokkal jobbak, mint a férfiak. Mégis-mégis azért TÖKBAROMSÁG a "női kvóta", mert MINDEN KVÓTA CSÚCSBAROMSÁG,így a "női kvóta is"!
keresztkem
  Válasz | 2017. június 16. 17:17 | Sorszám: 2
Érdekes, vagy talán nem is olyan nagyon érdekes, inkább törvényszerű, hogy ez ez ú.n. "női kvóta" téma úgy valahogy előjön időnként. És még hagyján hogy "előjön", de sok aranyos, kedves és okos hölgy, aki amúgy teljesen normális, szóval még az ilyen hölgyeink is egyszerűen megbolondulnak tőle, nem látnak és nem hallanak, pontosabban nem látván a pipától a saját hangjukon kívül meg sem hallják-hallgatják a másét--majdhogynem teljesen függetlenűl is attól, hogy ebben a témában az illető mit vagy MIT IS(?) mond. Mint az én drága aranyos egyik menyem--aki egyébiránt egy igazi tündér--4 drága unokánk édesanyja, és egyébként kiváló ember, kiváló és vonzó nő, igaz keresztyén és nagyszerű feleség(e) a fiamnak, ragyogó édesanya. De ebben a női kvóta témában egyszerűen....egyszerűen beszámithatatlan! Kár érte, mert egyébiránt nagyon szeretetreméltó egy hölgy....Hiába. A lónak 4 lába van mégis megbotlik.Olykor.
keresztkem
  Válasz | 2014. július 13. 18:32 | Sorszám: 1
A nők az EMBERI NEM JOBBIK(!) fele! Ám ebből nem következik az, hogy az emberi "nem" épp ezt a STÁTUST FÖLBORITSA azzal, hogy a hölgyeket "férfiasítva"--bevonja Őket minden alkalmas és alkalmatlan foglalatosságba.
Igenis: vannak foglalatosságok, amelyek NEM VALÓK(!) nőknek, mint ahogyan vannak olyan foglalatosságok is, amelyek NEM VALÓK férfiaknak.
Példák: nem "valók" nők pl. SZÉNBÁNYÁKBA FRONTFEJTŐ VÁJÁROKNAK 300m-el a Föld alatt!Ugyanigy: NEM VALÓK FÁÉRFIAK
szoptatós dajkáknak koraszülött kórházi osztályokra.A bemutatott 2 példa demonstrativ, s ennélfogva talán kissé szélsőséges.De mutatja-indikálja a "dolog" lényegét.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 12. 18:41 | Sorszám: 0
Elképed jelen sorok írója akkor, amikor a politizáló hölgyek számának növelését--a Parlamentben akár vagy a helyi önkormányzatokban--valakik ú.n. kötelező női kvóta alkalmazásával óhajtanák elérni.Miért?
Mert tetszik-nem tetszik valakiknek e kérésben az ALAPHELYZET a következő:
1.) A nők döntően nagy számbeli többsége IDEGENKEDIK A POLITIKÁTÓL.Mondhatnók egyszerűbben is: A NŐK NEM SZERETNEK POLITIZÁLNI ÉS ÚTÁLJÁK IS MAGÁT A POLITIKÁT.Viszont.
2.) Azok a hölgyek viszont, akik mégiscsak szeretnek politizálni, azok NAGYON-NAGYON szeretnek!
3.) És mivel ők--ez utóbbi hölgycsoport--mindezt jobban, nagyobb mértékben tudja önmagáról, mint a férfiak--nagyhamisan(!)--azt állitják, hogy az ő extra politikaszeretetük a többi hölgyre, sőt az egész HÖLGYKOSZORÚRA IS ÉRVÉNYES ...lenne!Ámde ez nincs így, s leginkább maga a politikusi női aspirációk kisebb száma bizonyitja állitásunk valódiságtartalmát.
4.) Mivel azonban a politikafan hölgyek nem látják "így" a női politikával kapcsolatos helyzetet, s nem is tudnak mit kezdeni politikarajongásuk kielégítetlensége miatt, ezért kitalálták a NŐI KVÓTÁT, ami egy tökmarhaság.
5.) Hogy "az", mármint a kvóta--marhaság--ezt a nempoltizáló, tehát "normálisabb" nők tudják, a politikarajongó "begőzölt" csajok nem.Ezért aztán a jelenlegi "zagyvaságos" helyzet ezügyben.
keresztkem

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola