Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Heti Vendég   » Magyar sportbetegség (1. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Magyar sportbetegség
keresztkem
  Válasz | 2018. április 29. 05:42 | Sorszám: 73
Működött tegnap este is a MAGYAR SPORTBETEGSÉG. Jéghokiban 15 mp.-el a Britek elleni meccs vége előtt sikerült elb...ni a feljutást a legfelsőbb osztályba...EZ AZ AMIRŐL évek óta írok beszélek. A nagyokosok szerint persze minden a legnagyobb rendben van. OK!
keresztkem
  Válasz | 2018. január 29. 11:16 | Sorszám: 72
Az elmúlt hét a magyar teniszsport DIADALHETE volt, és nemcsak Fucsovics Marci kiváló szereplése okán--az Ausztrál Open-en. Babos Timea, oldalán a francia (francia?) Kristina Mladenovic-csal MEGNYERTE(!) a női párosok versenyét, ami szintén nagyon örventetes.Mindekelőtte a női egyéniben aaz első fordulóban,legyőzte a világranglista 10. helyén álló, amerikai Coco Wandeweghe-t óriási küldelemben, 3 szettben. A legyőzőtt amerikai teniszezőNŐ nem igazán "irodalmi stilusban" kommentálta saját vereségét ("kib..ott ribanc"-nak titulálva Timi-nket) csak azért, mert meg merészelte verni őt.) Miután a nemzetközi női tenisz-szövetség 100 000, nem tévedés SZÁZEZER Dollárra büntette meg Wandeweghe-t, azzal védekezett, ill arra hivatkozott, hogy a meccs után Babos--úgymon--"túl sokáig ünnepeltette önmagát", s ezen ő, Wandeweghe "kiborult". Na jó, de ennyire???
keresztkem
  Válasz | 2018. január 21. 10:43 | Sorszám: 71
Hétfőn--holnap--hajnali 2 órakor Melbourne-ben, a Rod Laver arénában csap össze egymás ellen Roger Federer és Fucsovics Marci. "Érintett vagyok" az ügyben elsősorban magyarként--nyilván ezért fogok Fucsovicsnak drukkolni-- másodsorban amiatt, hogy bármilyen hihetetlen is, a svájci teniszező, Federer a rokonom. Édesanyám nagynénje--anyai nagymamám húga--Federer Adolfné volt. Adolf bácsi fia, ifjabb Federer Adolf viszont mérnök-közgazdászként hosszú éveken át Moszkvában, a magyar KGST képviselet igazgatójaként dolgozott, majd az UVATERV-ből ment nyugdijba--jelenleg is Bp.-en él.A svájci Federer-ek viszont Adolf bácsi éfesapjának, egy felvidéki cipszer embernek a "másoldali", Selmecbányáról HELVÉCIÁBA, német Svájcba visszatelepült rokoni águnk leszármazott-jai.
keresztkem
  Válasz | 2018. január 18. 11:16 | Sorszám: 70
Nahát a magyar férfi kézilabda most azután totálisan LEBŐGÖTT--ami több, mint várható volt. Sok pénz, nagypofájú ú.n. "szakemberek", igérgetések, duma, duma, duma.....Szájkarate napestig és közbe' mindenki CIPÓRA VER minket. Ez ugyanaz, mint a jégkorong,igaz egy icipicit kedvezőbb helyzetben....
keresztkem
  Válasz | 2018. január 15. 19:57 | Sorszám: 69
Elég bután adjuk elő mi magyarok ezt a kézilabda nevű látványsportágat. Most ugye a spanyoloktól kaptunk ki "éppenhogycsak"--persze. De nem is az a butaságunk KULCSA! Mert ez így ráadásul még teljesen reális is. Hanem az, hogy az összes ú.n. szakértő, edző, játékos és mindennemű "kapcsolt rész" arról lelkendezik és prédikál egy egész meccsen keresztül, hogy MILYEN SZUPER JÓK vagyunk.Oszt' közbe végig az ellenfél vezet, és csikkzsebbe vág akkor amikor neki jólesik. EL-KÉ-PESZ-TŐ!
keresztkem
  Válasz | 2018. január 14. 19:28 | Sorszám: 68
Tegnap megkezdődött Horvátországban a férfi kézilabda Európa bajnokság. A magyarok "természetesen" kikaptak Dániától annak rendje és módja szerint 32:25-re, de a meccs utolsó 2 percében a dánok gyakorlatlag már nem is voltak a pályán.
Miért is érdekes ez? Azért, mert a kézilabda, a magyar sportirányitás intézményes blődségének állatotvosi lova. Ahol a sok, és nagy-nagy szájkarate a sok-sok igéret, "szakkijelentés" és "szakmai megállapitás" valósággal ELÖNTI a MÉDIÁT, megy a szövegelés kézilabdafronton reggeltől estig.De amikor produkálni kéne, akkor menetrendszerűen jön az INTÉZMÉNYES BESZARÁS. Nyomonkövethetően, dokumentálhatóan és reprodukálva az eseményeket tanulmányozhatóan. Mégsem tanul belőlük senki, legkevésbé az "illetékes szakemberek".
keresztkem
  Válasz | 2017. október 08. 03:28 | Sorszám: 67
Egy magyar futballcsapat--amely történetesen a válogatott--mely idegenben-külföldön 2 gólt rúg, KIVÁLÓAN SZEREPEL. Viszont. Egy magyar futballválogatott, amelyik külföldön 5, azaz öt gólt kap, OCSMÁNYUL RONDÁN "LESZEREPEL". MIndez tegnap megrörtént a svájci Basel-ben, amikoris Svájc válogatottjától csapatunk 5:2-re kikapott--főleg az első félidőben csapnivaló védőjátékkal, Gulácsi által olyan "potyóresz" gólkapással kezdve a svájciaknak ajándékozott meccset, amilyenre NB III-ban is ritkán van precedens MUCSONYRÖCSÖGÉN. Lehetett volna másként? Igenis lehetett volna. Ám olyan játékosokat mint PÁtkai meg Varga Roland, jó messze távol kellene tartani a válogatottól! Miért? Mert ők az a futballista tipus--EZ EGY TIPUS--aki a gyengét és szegényet "szarrá" verni segit, a kicsit is komlyabb ellenfél esetén egyszerűen "levegővé-semmivé válik" a futballpályán. S ezt a tényt a buta futball ú.n. "szakemberei" nem veszik észre....
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 25. 09:54 | Sorszám: 66
Iszonyú egy sportág a röplabda--nekünk magyaroknak. Miért?
Azért, mert a magyar sporbetegséget Napnál világosabban, fenyegető hitelességgel és valóságmutató realitással mutatja be és szemlélteti. Hogyan? Hát úgy, hogy a szett elején vezetünk--teszem azt--9:2-re, a játékosok a kommentátorok lelkendeznek--áradoznak, hogy "milyen jók vagyunk". Azután forog az idő kereke, s a meccs halad a 25. pont, a játszma véke felé. 18-nál MÁR(!) kegyenlit az ellenfél--minden ellenfél--onnantól kezdvve mi már alig szerzünk pontot, legföljebb 1-et, 2--őt. 22 után már cak az ellenfél szerez pontot és(?) ÉS MEGNYEREI A SZETTET. EZT, ÉS AZ ÖSSZES T9ÖBBI SZETTET IS, AMI A MECCS MEGNYERÉSÉHEZ KÖLL! 22 után mi már besz..tunk! No, ez az amiről beszélek, s ezt a szerencsétlen röplabda mutatja meg, tárja elénk a legeslegjobban!
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 19. 11:36 | Sorszám: 65
Az elmúlt hétvégén a Magyar Férfi Teniszválogatott nem kis szenzációt "keltve" kiverte a Davis Kupából Oroszországot.Nem utolsósorban a nyíregyházi illetőségű Fucsovics Márton, csapatunk no. 1-es sz. éljátékosa brilliáns játékával. No, el kell ismernem: ITT ÉS MOST SEM jutott érvényre az elméletem, a hires-nevezetes, és itt sulykolt magyar sportbetegség-ről! A LÓNAK NÉGY LÁBA VAN, OSZT' OLYKOR MÉGIS MEGBOTLIK...ugye.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 11. 14:21 | Sorszám: 64
A magyar férfi kosárlabdaválogatott az EB-n kikapott Spanolországtól--még Kolozsváron--és Szerbiától, már Isztambul-ban. Csodák csodája mindkét vereség EGYÁLTALÁN NEM VOLT megalázó vagy szégyenteljes, hanem--nem is tudom mi a jó szó--KORREKT. A fenti két országban a kosárlabdakultúra ugyanis olyannyira fényévekkel előttünk jár, hogy sokkal több, mint valószinű volt ez a két vereség. Mégis: nem veszítettük el a magyar érdeklődők szimpátiáját.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 08. 09:24 | Sorszám: 63
Nagyon tisztességesen szerepelt Kolozsváron a magyar férfikosárlabda válogatott az Európa bajnokság csoportselejtező küzdelmeiben. A meccsek közül kikaptunk Horvátországtól, Montenegro-tól és Spanyolországtól. Győztünk Csehország és Románia ellen, utóbbi azért is nagyon értékes, mert ugye a meccs helyszine Kolozsvár volt, és a "sportszerű" román kosárszurkolók egy magyar nemzetiszinű zászlót ottani kultúőrszokás szerint nyilvánosan elégettek. Ilyen bevezető után vertük meg a "szőröstalpúakat" 80:71-re.Megkapták a magukét.....
Egyébiránt igazándiból a magyar csapat csak Montenegro ellen játszott nagyon rosszul--írtam is itt erről a meccsről korábban, meglehetős elkeseredve--a többi meccseken több, mint elfogadhatóan.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 06. 16:10 | Sorszám: 62
"..te semmit sem tudsz."
A "semmi"-t nem lehet tudni--éppen mert az SEMMI--tehát a SEMMI NEM(!) tudása a lehető legnagyobb tudás..
Tehát: aki a SEMMIT NEM(!) tudja, az nagyon jó úton jár, mert azt csak NEM TUDNI lehet--éppen mert a semmi az semmi--mint mondani tetszett.Ergo: aki a "semmi"-t nem tudja, az MINDENT TUD! Tehát jól kegyeskedik mondani a dolgot, hogy én, "keresztkem" MINDENT TUDOK! Köszönööm a "bókot". De ugye én nagyon szerény vagyok: nem tudok mindent--ezt elismerem--csak MAJDNEM(!) mindent--lássa kivel van dolga kisfaszikám!
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 05. 02:54 | Sorszám: 61
"..Csak az létezik, amit te annak a vélsz, ugye?? " HELYES. IGEN! CSAK "AZ". Ha-ha-ha!
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 04. 18:55 | Sorszám: 60
Csacsiságot ír itt is, de már megszoktam.
Hétmilliárd vagy egy AZ MINDEGY...Én tudom amit tudok, és amit nem tudok arról megmondom, hogy AZT(!) nem tudom--aminthogy a sakkról is megmondtam.
De amit tudok azt JÓL tudom, és nem ön mondja meg a tudásom minőségét és milyenségét, mert ön rám begőzölten elfogult.
Egyábiránt azt mond és ír, amit akar: AZ EGYIK FÜLEMEN BE A MÁSIKON KI.LESZAROM MINDEN BÖFFENETÉT ÚGYHOGY RAJTA CSAK RAJTA! ÖN A HÉTMILLIÁRDBÓL EGY FÉL--SE!
panda
  Válasz | 2017. szeptember 03. 19:29 | Sorszám: 59
"ezekhez ön nem"

Keresztkem, te semmit sem tudsz. Ezt sem.
Csak lökni az értelmetlen szövegeidet... Még akkor is, amikor éppen valami olyasmi van, amit egy kis utánanézéssel könnyen lehet bizonyítani, Te még akkor is csak lököd tovább az agymenésedet... Na, ez a te 'szakértelmed'.
Csak az létezik, amit te annak a vélsz, ugye?? A hét milliárd ember se nincsen nemdebárugye, ja? ....

keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 03. 11:18 | Sorszám: 58
Amit itten "szónokolok"--jó régen itt és sok más helyen is--annak fényes és eklatáns példázatát mutatta meg az állatorvosi ló demonstrációs erejével a magyar férfi kosárlabdaválogatott Kolozsváron az ottani EB-n.
Megy a szöveleglés, dumakarate, dicsekvés, okoskodás, meg-, és kimagyarázás Körmenden, Szombathelyen, Fehérvárott akkor amikor egymást kell szarrá verni. Akkor jók vagyunk otthon, elfogult-befolyásolt, gyengejellemű bírók hazahúzó itéleteinél--nagyképűen, sértegetve, koktatva az egyet nem értőt. Épp úgy ahogyan a Fradi futballcsapata is fasirtra veri a DVTK-t a Szombathely-t meg a Debrecent Pesten az Üllői úton. Ám ha 120 km-el odébb kell menni, ellenséges környezetbe, elfogulatlan játékvezetések "körébe" már megáll a tudomány: remeg a láb a kéz, nem sikerül semmi... No ez az amiről évek óta beszélek, pontosabban a Győri Rába ETO magyar bajnokságokat megnyerő idői óta.Amit mindég törvényszerűen követett a nemzetközi küzdőtereken "benyelt" csúfos kudarcok végeláthatatlan sorozata. Ez történt tegnap is kosárlabdában Montenegro ellen. Nyeltük a kefét szakmányba', miközbe' nekünk nem ment semmilyen közeli-távoli dobás, csak a "homály"--meg a dühös vicsorgás, no az ment frankón... (Keller Ákos!)
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 02. 18:04 | Sorszám: 57
Ön a sakkhoz ért--"panda" faszikám, én abba nem szólok bele.
Én viszont futballhoz, kosárlabdához, jégkoronghoz, vízipólóhoz--ezekhez ön nem. Úgyhogy ebbe' megnyugodhat.
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 02. 17:46 | Sorszám: 56
„Úgy vagyok ezzel a világbajnoksággal, mint a jó szörfös: szereti, amit csinál, elkapott egy jó hullámot, élvezi a helyzetet, majd egyszer csak, ki tudja, miért, lepattan róla, és szenved – idézi Gerendás Györgyöt a waterpolo.hu. – A nehezebbnek ítélt sorsolás ellenére elkaptuk a jó hullámot, jó meccset játszottunk az ausztrálokkal, az olaszok ellen ellenszélben, első számú centerünk nélkül döntetlent harcoltunk ki, majd az ausztrálok sportszerűségének is köszönhetően könnyebb ágra kerültünk. Ott tovább lovagoltuk a hullámot, az oroszokat, majd a görögöket remek játékkal győztük le, úgy voltunk az egésszel, ez a teljesítmény elvisz minket az aranyig. Majd számomra döbbenetes módon a döntő első negyedében leugrottunk a hullám tetejéről. Sok döntőt játszottam, illetve éltem meg edzőként, de olyat, mint ez a mostani volt, soha, egész egyszerűen érthetetlen.”

Montreali bajnokunk érzései a döntő óta nemhogy csillapodtak volna, az órák múltával még erősebben tombolnak benne – nem titkolja, nem tudja megemészteni a történéseket: „Új csapat, új edzővel, új stábbal, új szellemiséggel hagyta elveszni a soha vissza nem térő lehetőséget. De továbbmegyek: ellökte magától a győzelmet! Lehet, hogy közhely, attól még így van: gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. Olyan gólokat, amelyek ha csak egy kicsit rangosabb ifimeccsen történnek, az edző leüvölti a gyerek fejét...”

„Elképzelni sem tudom a valós okát. Ami tény: az első negyedben nem védekeztünk! – folytatta Gerendás. – Nem zártunk vissza, nem segítettünk vissza a társaknak, nyomát sem lehetett látni a két nappal azelőtti fantasztikus védőmunkának. És igen, olyan könnyű gólokat ajándékoztunk nekik, mintha gálameccsen lettünk volna, nem pedig egy vb-döntőn. Elkeserítő…”

A folytatásról éppen ezért egyelőre nem is kívánt beszélni Gerendás György, szavaiból is kitűnik, idő kell még neki..."

UGYANAZT MONDOM ÉS MONDTAM, MINT GERENDÁS GYURI.TALÁN TÖMÖREBBEN S MÁS SZAVAKKAL.Úgyhogy leb..hatja Gerendást, hogy "nézzen a tükörbe" etc...etc..

keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 01. 14:47 | Sorszám: 55
A LEGBIZTOSABB INDIKÁTOR--számomra--abban, hogy JÓ ÚTON JÁROK és HELYESEN GONDOLKODOM valamiről-bármiről az az, hogy
önnek NEM(!) tetszik az, amit írok. ÉS ANNÁL INKÁBB JÓ ÉS HELYES A GONDOLKODÁSMÓDOM BÁRMIRŐL, MINÉL KEVÉSBÉ TETSZIK "AZ" ÖNNEK!
Bizonyám! Ez faktum!
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 01. 07:54 | Sorszám: 54
Boldoggá tesz. Az okosságom és a lényeglátásom.
Ha ön olyasmit ír, mint ez az itteni, AKKOR MÁR(!) BIZTOSAN IGAZAM VAN.ÉS AKKOR MÁR MEGÉRTE, HOGY AZT IRTAM, AMIT.
(ugyanis: a legalapvetőbb pozitiv fokmérési eredmény: az önnel való egyet NEM(!!!) értés)
Gratulálok: ÖNMAGAMNAK. ZSENI VAGYOK! Valóban.
panda
  Válasz | 2017. július 30. 23:37 | Sorszám: 53

ez a hozzászólás már tényleg a legalja ....
tudsz Te tükörbe nézni?
keresztkem
  Válasz | 2017. július 30. 04:59 | Sorszám: 52
Férfi vízipólócsapatunk a VB-n tegnap NEM NYERT aranyérmet.
Ez önmagában véve még nem tragédia, mert a korábbi, mostan-táji idők zömének eredményeihez képest ez az ezüstérem is nagyszerű teljesitmény. Csakhogy. A sportsajtó olyan irreálisan FÖLSPANNOLTA a sportszerető emberek várakozását, hogy AHHOZ KÉPEST, amit a Margitsziget-i Hajós Alfréd uszodába kicsődült emberek 90%-a várt, vagy VÁRT VOLNA, szóval ahhoz képest nyilván nagy csalódás LETT EZ A 6:8-as vereségeredmény a horvátokkal. Szóval ez az a "szokásos magyar"....
Hozzászámitom azt az ELKÉPESZTŐ HÜLYESÉGET, hogy a vízilabda meccs előtt a jegy feketepiacon 250 000, azaz kettőszázötvenezer FORINTÉRT(!) is árultak belépőjegyet, mondom: FEKETÉN. Az ilyetén túlzásokra csak ráfaragni lehet....Igy vagy úgy, de valahogy.
keresztkem
  Válasz | 2017. július 26. 12:02 | Sorszám: 51
Tegnapelőtt a "vizes VB"-n a női VIZIPÓLÓ küzdelmek során Kanada "kiejtette" a magyar női válogatottat, tegnap viszont a magyar férfiak kiverték Oroszországot. Ki tudja mit ér az egyik kudarc és a másik győzelem. Ezt alighanem a férfiaknak a soronkövetkező, Görögország elleni küzdelme dönti majd csak el--azt hiszem. Ha megvernénk a görögöket és a döntőben kikapnánk a szerbektől, akkor MÁR(!) úgy érezhetnénk: vizilabdában előreléptünk, sikeres volt számunkra ebben a sportágban is ez a VB. A magyar hölgyek további meccseredményeitől függetlenűl "így" gondolnám és értékelném.
keresztkem
  Válasz | 2017. július 20. 13:03 | Sorszám: 50
Tegnap a magyar férfi vízipólóválogatott 9:9-es döntetlent csinált az olaszokkal.Nem igazán játszottunk jól, ráadásul a manapság dívó "víziverekedésben" az olaszok élen járnak--legalábbis mi magyarok ezt valahogy mindég így látjuk--már 40 éve. Viszont a nem "szakértő szemű" néző nem igazán lát a sokszor habzó-fröcsögő víz alá, de még a vizbe bele sem--hogy mi történik: ki üt és ki üt először. A víz alatt meg összevissza rudgos mindenki mindenkit és bíró legyen a talpán aki az ilyes eseteket igazságosan megitéli. Mivelhogy ráadásul ezek az atrocitások villámgyorsan torténnek, s csak azt lehet konstatálni, hogy a bírók szinte egyfolytában fütyülgetnek-sípolgatnak összevissza, az edzők a medenve szélén fel-alá járva mutogatnak és gesztikulálnak, veszekedve ágálnak s végül 1 vagy 2 manus kiúszik a medence játéktérről etc..etc.. s a szerencsétlen laikus hozzánemértő csak azt észleli, hogy ő nem tud semmit. Hogy ő mennyire dilettáns és páncser, s fogalma nincs arról, hogy ténylegesen mi miért történik. Kicsit olyan mindez mint a vívásban, hogy másodpercek alatt történik valami, és utána perceken át arról vitatkoznak--versenyzők, bírók, szakvezetők s talán még a közönség is--UGYAN MI A FRANC TÖRTÉNT? Azután valamit kiirnak a kijelzőre, és "AZ VAN"! Dehogy miért? Azon már elgondolkodni sem lehet, mert vllámgyorsan pörögnek tövább--az egyébként ugyanolyan ÉRTHETETLEN(!)--események....
keresztkem
  Válasz | 2017. július 18. 15:02 | Sorszám: 49
Se szeri se száma az olyan sunyi balliberális médiamegnyilvánulásoknak, melyek várakozásteljes és élveteg ál-keserűséggel regisztrálnának minden olyan jelenséget és momentumot, amelyik a most folyó, 2017-es budapesti "vizes világbajnokság" valamely eseményét övezné vagy követné.DE! Hatalmasnagy pechük van, mert minden flottul és gördülékenyen megy és a fenének sem jön össze semmiféle gikszer vagy baki. És mert ilyen nincs, most kitalálták: óriási tragédia az, hogy a Dagály strand helyén fölépült csodálatos úszó szuperaréna--a DUNA ÚSZÓARÉNA-- NINCS FÖLSZERELVE FŰTŐBERENDEZÉSSEL! Nem HŰTÖ(!), hanem FŰTŐ apparát az, ami hiányzik most libgennyeséknek, a júliusi 40 C fokos, gatyarohasztó melegben. Érdekes pszichés állapotot tükröz e ballib médiás fölvetés! NEMDE???

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola