Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Heti Vendég   » Magyar sportbetegség (2. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Magyar sportbetegség
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 05. 02:54 | Sorszám: 61
"..Csak az létezik, amit te annak a vélsz, ugye?? " HELYES. IGEN! CSAK "AZ". Ha-ha-ha!
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 04. 18:55 | Sorszám: 60
Csacsiságot ír itt is, de már megszoktam.
Hétmilliárd vagy egy AZ MINDEGY...Én tudom amit tudok, és amit nem tudok arról megmondom, hogy AZT(!) nem tudom--aminthogy a sakkról is megmondtam.
De amit tudok azt JÓL tudom, és nem ön mondja meg a tudásom minőségét és milyenségét, mert ön rám begőzölten elfogult.
Egyábiránt azt mond és ír, amit akar: AZ EGYIK FÜLEMEN BE A MÁSIKON KI.LESZAROM MINDEN BÖFFENETÉT ÚGYHOGY RAJTA CSAK RAJTA! ÖN A HÉTMILLIÁRDBÓL EGY FÉL--SE!
panda
  Válasz | 2017. szeptember 03. 19:29 | Sorszám: 59
"ezekhez ön nem"

Keresztkem, te semmit sem tudsz. Ezt sem.
Csak lökni az értelmetlen szövegeidet... Még akkor is, amikor éppen valami olyasmi van, amit egy kis utánanézéssel könnyen lehet bizonyítani, Te még akkor is csak lököd tovább az agymenésedet... Na, ez a te 'szakértelmed'.
Csak az létezik, amit te annak a vélsz, ugye?? A hét milliárd ember se nincsen nemdebárugye, ja? ....

keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 03. 11:18 | Sorszám: 58
Amit itten "szónokolok"--jó régen itt és sok más helyen is--annak fényes és eklatáns példázatát mutatta meg az állatorvosi ló demonstrációs erejével a magyar férfi kosárlabdaválogatott Kolozsváron az ottani EB-n.
Megy a szöveleglés, dumakarate, dicsekvés, okoskodás, meg-, és kimagyarázás Körmenden, Szombathelyen, Fehérvárott akkor amikor egymást kell szarrá verni. Akkor jók vagyunk otthon, elfogult-befolyásolt, gyengejellemű bírók hazahúzó itéleteinél--nagyképűen, sértegetve, koktatva az egyet nem értőt. Épp úgy ahogyan a Fradi futballcsapata is fasirtra veri a DVTK-t a Szombathely-t meg a Debrecent Pesten az Üllői úton. Ám ha 120 km-el odébb kell menni, ellenséges környezetbe, elfogulatlan játékvezetések "körébe" már megáll a tudomány: remeg a láb a kéz, nem sikerül semmi... No ez az amiről évek óta beszélek, pontosabban a Győri Rába ETO magyar bajnokságokat megnyerő idői óta.Amit mindég törvényszerűen követett a nemzetközi küzdőtereken "benyelt" csúfos kudarcok végeláthatatlan sorozata. Ez történt tegnap is kosárlabdában Montenegro ellen. Nyeltük a kefét szakmányba', miközbe' nekünk nem ment semmilyen közeli-távoli dobás, csak a "homály"--meg a dühös vicsorgás, no az ment frankón... (Keller Ákos!)
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 02. 18:04 | Sorszám: 57
Ön a sakkhoz ért--"panda" faszikám, én abba nem szólok bele.
Én viszont futballhoz, kosárlabdához, jégkoronghoz, vízipólóhoz--ezekhez ön nem. Úgyhogy ebbe' megnyugodhat.
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 02. 17:46 | Sorszám: 56
„Úgy vagyok ezzel a világbajnoksággal, mint a jó szörfös: szereti, amit csinál, elkapott egy jó hullámot, élvezi a helyzetet, majd egyszer csak, ki tudja, miért, lepattan róla, és szenved – idézi Gerendás Györgyöt a waterpolo.hu. – A nehezebbnek ítélt sorsolás ellenére elkaptuk a jó hullámot, jó meccset játszottunk az ausztrálokkal, az olaszok ellen ellenszélben, első számú centerünk nélkül döntetlent harcoltunk ki, majd az ausztrálok sportszerűségének is köszönhetően könnyebb ágra kerültünk. Ott tovább lovagoltuk a hullámot, az oroszokat, majd a görögöket remek játékkal győztük le, úgy voltunk az egésszel, ez a teljesítmény elvisz minket az aranyig. Majd számomra döbbenetes módon a döntő első negyedében leugrottunk a hullám tetejéről. Sok döntőt játszottam, illetve éltem meg edzőként, de olyat, mint ez a mostani volt, soha, egész egyszerűen érthetetlen.”

Montreali bajnokunk érzései a döntő óta nemhogy csillapodtak volna, az órák múltával még erősebben tombolnak benne – nem titkolja, nem tudja megemészteni a történéseket: „Új csapat, új edzővel, új stábbal, új szellemiséggel hagyta elveszni a soha vissza nem térő lehetőséget. De továbbmegyek: ellökte magától a győzelmet! Lehet, hogy közhely, attól még így van: gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. Olyan gólokat, amelyek ha csak egy kicsit rangosabb ifimeccsen történnek, az edző leüvölti a gyerek fejét...”

„Elképzelni sem tudom a valós okát. Ami tény: az első negyedben nem védekeztünk! – folytatta Gerendás. – Nem zártunk vissza, nem segítettünk vissza a társaknak, nyomát sem lehetett látni a két nappal azelőtti fantasztikus védőmunkának. És igen, olyan könnyű gólokat ajándékoztunk nekik, mintha gálameccsen lettünk volna, nem pedig egy vb-döntőn. Elkeserítő…”

A folytatásról éppen ezért egyelőre nem is kívánt beszélni Gerendás György, szavaiból is kitűnik, idő kell még neki..."

UGYANAZT MONDOM ÉS MONDTAM, MINT GERENDÁS GYURI.TALÁN TÖMÖREBBEN S MÁS SZAVAKKAL.Úgyhogy leb..hatja Gerendást, hogy "nézzen a tükörbe" etc...etc..

keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 01. 14:47 | Sorszám: 55
A LEGBIZTOSABB INDIKÁTOR--számomra--abban, hogy JÓ ÚTON JÁROK és HELYESEN GONDOLKODOM valamiről-bármiről az az, hogy
önnek NEM(!) tetszik az, amit írok. ÉS ANNÁL INKÁBB JÓ ÉS HELYES A GONDOLKODÁSMÓDOM BÁRMIRŐL, MINÉL KEVÉSBÉ TETSZIK "AZ" ÖNNEK!
Bizonyám! Ez faktum!
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 01. 07:54 | Sorszám: 54
Boldoggá tesz. Az okosságom és a lényeglátásom.
Ha ön olyasmit ír, mint ez az itteni, AKKOR MÁR(!) BIZTOSAN IGAZAM VAN.ÉS AKKOR MÁR MEGÉRTE, HOGY AZT IRTAM, AMIT.
(ugyanis: a legalapvetőbb pozitiv fokmérési eredmény: az önnel való egyet NEM(!!!) értés)
Gratulálok: ÖNMAGAMNAK. ZSENI VAGYOK! Valóban.
panda
  Válasz | 2017. július 30. 23:37 | Sorszám: 53

ez a hozzászólás már tényleg a legalja ....
tudsz Te tükörbe nézni?
keresztkem
  Válasz | 2017. július 30. 04:59 | Sorszám: 52
Férfi vízipólócsapatunk a VB-n tegnap NEM NYERT aranyérmet.
Ez önmagában véve még nem tragédia, mert a korábbi, mostan-táji idők zömének eredményeihez képest ez az ezüstérem is nagyszerű teljesitmény. Csakhogy. A sportsajtó olyan irreálisan FÖLSPANNOLTA a sportszerető emberek várakozását, hogy AHHOZ KÉPEST, amit a Margitsziget-i Hajós Alfréd uszodába kicsődült emberek 90%-a várt, vagy VÁRT VOLNA, szóval ahhoz képest nyilván nagy csalódás LETT EZ A 6:8-as vereségeredmény a horvátokkal. Szóval ez az a "szokásos magyar"....
Hozzászámitom azt az ELKÉPESZTŐ HÜLYESÉGET, hogy a vízilabda meccs előtt a jegy feketepiacon 250 000, azaz kettőszázötvenezer FORINTÉRT(!) is árultak belépőjegyet, mondom: FEKETÉN. Az ilyetén túlzásokra csak ráfaragni lehet....Igy vagy úgy, de valahogy.
keresztkem
  Válasz | 2017. július 26. 12:02 | Sorszám: 51
Tegnapelőtt a "vizes VB"-n a női VIZIPÓLÓ küzdelmek során Kanada "kiejtette" a magyar női válogatottat, tegnap viszont a magyar férfiak kiverték Oroszországot. Ki tudja mit ér az egyik kudarc és a másik győzelem. Ezt alighanem a férfiaknak a soronkövetkező, Görögország elleni küzdelme dönti majd csak el--azt hiszem. Ha megvernénk a görögöket és a döntőben kikapnánk a szerbektől, akkor MÁR(!) úgy érezhetnénk: vizilabdában előreléptünk, sikeres volt számunkra ebben a sportágban is ez a VB. A magyar hölgyek további meccseredményeitől függetlenűl "így" gondolnám és értékelném.
keresztkem
  Válasz | 2017. július 20. 13:03 | Sorszám: 50
Tegnap a magyar férfi vízipólóválogatott 9:9-es döntetlent csinált az olaszokkal.Nem igazán játszottunk jól, ráadásul a manapság dívó "víziverekedésben" az olaszok élen járnak--legalábbis mi magyarok ezt valahogy mindég így látjuk--már 40 éve. Viszont a nem "szakértő szemű" néző nem igazán lát a sokszor habzó-fröcsögő víz alá, de még a vizbe bele sem--hogy mi történik: ki üt és ki üt először. A víz alatt meg összevissza rudgos mindenki mindenkit és bíró legyen a talpán aki az ilyes eseteket igazságosan megitéli. Mivelhogy ráadásul ezek az atrocitások villámgyorsan torténnek, s csak azt lehet konstatálni, hogy a bírók szinte egyfolytában fütyülgetnek-sípolgatnak összevissza, az edzők a medenve szélén fel-alá járva mutogatnak és gesztikulálnak, veszekedve ágálnak s végül 1 vagy 2 manus kiúszik a medence játéktérről etc..etc.. s a szerencsétlen laikus hozzánemértő csak azt észleli, hogy ő nem tud semmit. Hogy ő mennyire dilettáns és páncser, s fogalma nincs arról, hogy ténylegesen mi miért történik. Kicsit olyan mindez mint a vívásban, hogy másodpercek alatt történik valami, és utána perceken át arról vitatkoznak--versenyzők, bírók, szakvezetők s talán még a közönség is--UGYAN MI A FRANC TÖRTÉNT? Azután valamit kiirnak a kijelzőre, és "AZ VAN"! Dehogy miért? Azon már elgondolkodni sem lehet, mert vllámgyorsan pörögnek tövább--az egyébként ugyanolyan ÉRTHETETLEN(!)--események....
keresztkem
  Válasz | 2017. július 18. 15:02 | Sorszám: 49
Se szeri se száma az olyan sunyi balliberális médiamegnyilvánulásoknak, melyek várakozásteljes és élveteg ál-keserűséggel regisztrálnának minden olyan jelenséget és momentumot, amelyik a most folyó, 2017-es budapesti "vizes világbajnokság" valamely eseményét övezné vagy követné.DE! Hatalmasnagy pechük van, mert minden flottul és gördülékenyen megy és a fenének sem jön össze semmiféle gikszer vagy baki. És mert ilyen nincs, most kitalálták: óriási tragédia az, hogy a Dagály strand helyén fölépült csodálatos úszó szuperaréna--a DUNA ÚSZÓARÉNA-- NINCS FÖLSZERELVE FŰTŐBERENDEZÉSSEL! Nem HŰTÖ(!), hanem FŰTŐ apparát az, ami hiányzik most libgennyeséknek, a júliusi 40 C fokos, gatyarohasztó melegben. Érdekes pszichés állapotot tükröz e ballib médiás fölvetés! NEMDE???
keresztkem
  Válasz | 2017. július 14. 13:34 | Sorszám: 48
Tegnap az Üllői úti Groupama Arénában a Fradi frankóan és "tökbután" "megalapozta" a saját kiesését a dán Mykiland csapata ellen. Minekelőt6te az első félidő 44.percében még 2:0-ra vezetett. Sokadszor mondom: csak magyar csapatok képesek ilyen mesterien elb..ni a nyert helyzetüket, a Világ egyetlen más sportcsapata sem! Majd szarrá veri a Balmazújvárost a bajnokságban meg a Diósgyőrt és telipofával orditják bele a bagy budapesti éjszakába, hogy ők a legjobbak...Persze! A nyúlketrecben a patkánytól minden kisnyúl retteg!
keresztkem
  Válasz | 2017. július 10. 13:10 | Sorszám: 47
Megtelt az elmúlt hétvégén a Hungária körút-i "vadiúj" MTK Stadion csurig. No nem az NB1-ből épp most kiesett futballcsapat valamely' felkészülési meccse apropo's-ján, hanem a magyar "amerikai futball bajnokság" döntőjén, ahol a--mittudomén milyen nevű-- budapesti csapat 14:10-re győzte le a tavalyi bajnok Miskolc Steelers-t. Gratuláció a győztesnek természetesen: ha már a futball nem igazán megy Deutsch Tamáséknak, akkor legyen valamai mégiscsak, ami vígasztalja őket a nagy magyar tikkasztó kánikulában!
keresztkem
  Válasz | 2017. július 02. 18:09 | Sorszám: 46
Az is magyar sportbetegság jellemző, hogy se szeri se száma ma az olyan mediafórumoknak, topicocnak, ahol BUNDÁRÓL és ZSIDÓ UMBULDÁRÓL írnak, rágódnak, a Vasas szerdai jeruzsálemi fiaskója okán. Kombinálnak, érvelnek, okoskodnak, bizonyítanak és ...fölháborodottan cáfolnak. Utóbbit persze a Vasas vezetői. Kádár János "elvtárs"(?!) a nagy Angyalföld barát és Vasas drukker persze alighanem forog--fejetlenűl--a sírjában, és méltán.
keresztkem
  Válasz | 2017. június 30. 15:30 | Sorszám: 45
És tovább menve...A Vasas tegnap Jeruzsálemben játszott Európa Liga kupameccset. A mérkőzés 88. percében a magyar csapat még 3:1-re vezetett. És mit tesz Isten? Mire eljutottak a meccs végét jelző hármas sípszó-hoz már 4:3-ra vezetett és persze nyert az ellenfél, a Bejtar Jeruzsalem. Erre a "teljesítményre"--persze negatív értelemben-- CSAK MAGYAR SPORTCSAPAT KÉPES! Ilyen a Világon nincs sehol! Nemhogy Németországban, Svédországban vagy Svájcban nincs, de a zöld-foki Szeigeteken, Máltán vagy Új Kaledóniában sincs....EZ A LEPRGENÁNSABBAN LÁTSZÓ IGAZI MAGYAR SPORTBETEGSÉG--PREMIER PLÁN-BAN!
keresztkem
  Válasz | 2017. június 21. 07:23 | Sorszám: 44
Sajnos "Magyar sportbetegség" ügyben mégiscsak az itteni címadó és eredeti véleményem a helytálló--bár ne így lenne....Amennyiben a magyar női kosárcsapat tegnap este szinte "pontrol-pontra" igazolta az én itteni "károgásaimat". Nagyon nem örülök igazolt igazamnak, ám a valóságot nem tudom nem meglátni nem észrevenni. Tanulni kellene hibáinkból a sportban is az életben is.....Eddigelé ez a "tanulás" nem nagyon megy csak a szöveg.De az nagyon...
keresztkem
  Válasz | 2017. június 17. 20:07 | Sorszám: 43
Na most a Magyar Női Kosárlabdaválogatott épp' egy negyedórája cáfolt rá a föntiekben általam írottakra. Merthogy 74:70-re megverte a cseheket Csehországban Hradec Kralove-ban.
keresztkem
  Válasz | 2017. június 17. 16:33 | Sorszám: 42
Leszögezhető: a mai "MAGYAR SPORTBETEGSÉG" CSAPATSPORTJAINK baja, "betegsége". Mi ennek a "betegségnek" a lényege?
Kettős.
1.) Az enyhébb kórrész: a SOK SZÖVEGELÉS, a sok-sok verbális "bizakodás"-duma áttól cettig. Ebbe sokszor "belefér" az ellenfél lebecsülése és a saját erőnk és tudásunk-képességeink szavakbéli, verbális túlértékelése. De legalábbis kellő és illő szerénységgel elővezetett, visszafogottabb elő-értékelése.
2.) A súlyosabb. Ennek lényege: pont akkor nem tudunk koncentrálni, odafigyelni FOKOZOTTABBAN--másokkal, pl. szerbekkel, csehekkel de még a horvátokkal is ELLENTÉTBEN--amikor a LEGINKÁBB szükség volna rá, amikor a leginkább kellene.
Ennek a 2 oknak a következtében, de főleg a második okból kifolyólag a csapatsportokban hovatovább a fasorban sem vagyunk--egyikben sem. Még azokban a pénzzel agyontömött sportágakban is áll ez-mindez, melyekben nem is oly' rég még világsztárok voltunk, vagy majdnem azok, pl. vizilabdában vagy kézilabdában.
keresztkem
  Válasz | 2016. június 10. 12:53 | Sorszám: 41
Ma kezdődik az Európa Bajnokság az esti Franciaország-Románia meccsel--Párizsban, azt hiszem a Parc de Princess stadionban. Egyik csapatot sem kedvelem különösebben a kettő közül, ám ha mégiscsak választanom kell(lene) abban a tekintetbe' hogy mégis inkább melyikőjüknek szurkolnék, akkor én már inkább ROMÁNIÁT választom. Minden "egyéb" ellenszenvem ellenére is!
keresztkem
  Válasz | 2016. június 07. 18:21 | Sorszám: 40
Megérkezett a magyar futballválogatott Franciaországba. Bordeaux-ban játsszuk mához egy hétre az első meccsünket Ausztria ellen. Hát igaz, ami igaz: egyszer lehetne már legalább annyi szerencsénk is egy ilyen nagy világversenyen, hogy nem kapunk ki rögtön az elején. Nem kellene, hogy nyerjünk, de ne kapjunk ki! Erre talán van, lehet esély. Aztán majd "meglátjuk".
keresztkem
  Válasz | 2016. június 03. 07:23 | Sorszám: 39
Nagyon kíváncsak lehetünk a franciaországi futball EB-n már az első, az Ausztria elleni meccsre, sőt, annak első 20 percére. Gyakorlott szem és néminemű futball hozzáértés már ott, "ennyiből" is meg fogja tudni állapitani, de legalábbis prognosztizálni tud majd hitelesen és reálisan, hogy HOGYAN IS ÁLLUNK AZ ÚR SZINE ELŐTT--futballügyileg persze. De továbbmehetünk. Valamit már a holnapi, Németország elleni Gelsenkirchenben megrendezendő válogatott meccsen is látni fogunk, ha nem is sokat.
Jelen sorok írója elsősorban a magyar válogatott VÉDŐJÁTÉKÁRA(!!!) kíváncsi, mert köztudott, hogy a moder futball KULCSA a JÓ VÉDŐJÁTÉK! Ez mindenesetre sokat megmutat majd önmagából: hogy tudniillik MENNYIRE VAGYUBK LASSÚAK lés NEHÉZKESEK--középső védőinket Juhász-t, Guzmicsot, de főleg Lang-ot tekintve. Nem túl jót sejtek..de ne adja Isten, hogy sejtéseim beigazoloódjanak!
keresztkem
  Válasz | 2016. május 30. 15:42 | Sorszám: 38
A "világverő" Veszprém férfi és Győr női kézilabdacsapata BESZARIK, ha idegen helyen, pl.: külföldön kellene "biznyitania" "NAGYSÁGÁT". Leginkább ott és akkor, amikor legjobbban kellene....EZ AZ A BIZONYOS LEGTIPIKUSABB MAGYAR SPORTBETEGSÉG. Itthon persze Veszprémben meg Győrben NAGYVITÉZEK mindketten, mikor a hozzájuk-képest kolduscsóró kelet-magyarországi PORBAFINGÓKAT szarra köll verni. No, akkor azt megteszik. De mihelyst kimozdulnak Hegyeshalmon túlra--MEGÁLL A HASTALMASBNAGY sporttudomány. Oszt' miondhat le Kálomista Gábot izibe nagy bűnbánóan....
keresztkem
  Válasz | 2016. május 29. 11:08 | Sorszám: 37
Nagyon sok feszült és némiképpem rejtélyesnek tűnő várakozást "hordoz magában" a magyar futballválogatott hosszú(!?) felkészülési procedúrája Bernd Storck szövetségi kapitány vezetésével az ausztriai Feldkirchen-ben. Sok a sérült--Németh Krisztián, Elek Ákos, Korcsmár Zsolt s annak tekinthető a megbetegedett Gera Zoltán is. Nagyon kíváncsivá tesz ez a túlzottan hosszadalmasnak tűnö, edzéssorozatnak nevezhető "összetartó macera"... Mindenesetre jövő szombaton este azért már többet fogunk tudni a Németország elleni felkészülés meccset követően, melyre a bajorországi Gelsenkirchenben fog majd sor kerülni. Azt előre leírom: jómagam lesz az első magyar személy és állampolgár, aki MÉLYEN MEGEMELEM --a nemlétező--KALAPOMAT akkor, ha akárcsak egy szerény X-et is sikerül elérni a világbajnok németek ellen!

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola