|
Téma: MTV ostroma - a PISZKOS JÁTSZMA
|
|
mandala |
Válasz | 2006. szeptember 27. 01:43 | Sorszám: 14 |
"... A Magyar Televízió őrzését is ez a szervezet látja el. A békés tüntetők előtt ismert, hogy 2006. szeptember 18-án este, a Magyar Televízióban a Kossuth téri tüntetők petíciójának az átadását az In-Kal Security munkatársai akadályozták meg, sőt valósággal megalázó módon kilökdösték az épületből a küldöttség tagjait. Az In-Kal Security több vezetőjének nyilatkozata is bizonyítja, hogy a tüntetőkről fotó és filmfelvételeket készítenek az SZDSZ és a Rendőrség részére, valamint a tüntetők szándékáról is folyamatos felderítő munkát végeznek.A Polgármesterek Szövetségének Sajtószolgálata, a névsor folytatását ígéri… ..." : http://www.gondola.hu/cikkek/50407
|
|
|
|
Cakpakk |
Válasz | 2006. szeptember 27. 00:53 | Sorszám: 13 |
|
Ehh ha ennek fele igaz csak akkor nagy bajok vannak.
|
|
|
|
radala |
Válasz | 2006. szeptember 26. 23:36 | Sorszám: 12 |
|
Ok leesett, bevallom régen nem olvastam gondolát...
|
|
|
|
|
|
radala |
Válasz | 2006. szeptember 26. 23:11 | Sorszám: 10 |
Bocs sötét vagyok nem értem. Nyíri csinálta a jelentést? Ki az a Nyíri? nem esik le...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radala |
Válasz | 2006. szeptember 26. 23:00 | Sorszám: 6 |
Ja ez világos, most nem is a fidesz puhapöcsűségét kértem számon, igazából azt én nem szoktam, hanem, hogy az mszp-s miniszterek hazudtak, ráadásul nagyon jóminőségű (Simicskót is megtévesztő) dokumentumokat hamisítottak. Tévedek, ha így látom? nem ezt jelenti, hogy az NNI nem tud semmiről? Ki tud akkor róla, ki csinálta a jelentést? Nem értek ehhez, csak kérdezem? Bájdövéj, mi van Reichert Jánossal (azt tudom, hogy kirúgták), ő nagyon okosakat tudott írni az ilyen helyzetekben.
|
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2006. szeptember 26. 22:53 | Sorszám: 5 |
|
Minen párt vezetője ott volt a találkozón, emlékszem Ebola is hörgött valamit, hogy a piszkosszolgálatok mondták, hogy robbantás lesz. Meggyőződésem, hogy piszkos blöff volt, de a Fidesz nem vállalhatta, hogy megtartja olyan körülmények között, hogy az állam a rendőrségen és a piszkosszolgálatokon keresztül nem teszi a dolgát és nem vállalja a rendezvény biztosítását. (((Minek is fizetjük őket???))) Ha a Fidesz ennek ellenére megtartotta volna saját felelősségére a gyűlést, akkor ezek a rohadékok biztosan robbantottak volna, és akkor a fideszesek egy életre kiírják magukat nemcsak a politikából, de a tisztességes emberek sorából is. Jobboldalon ugyanis sokkal nagyobb az erkölcsi elvárás, mint a balon, mint láthatjuk.
|
|
|
|
Wilson |
Válasz | 2006. szeptember 26. 22:50 | Sorszám: 4 |
|
Talán ide kapcsolódhat a gondola egy mai cikke: Újra aktívak a néhai állambiztonsági tisztek… - Íme a névsor… A kormánypártok a politikai elemzők mellett az Állambiztonsági Szervek volt munkatársai közül több „hithű” és mellettük elkötelezett személyt napjainkban is foglalkoztatnak. Ezen operatív szakembereknek a feladata az ellenzéki pártok vezetőinek megfigyelése, családi helyzetének és vagyoni körülményeinek tanulmányozása, szükség szerint környezettanulmány készítése is. Nézzétek meg a névsort és hogy ki kicsoda. Elég dermesztő...
|
|
|
|
radala |
Válasz | 2006. szeptember 26. 22:46 | Sorszám: 3 |
Tartok tőle, hogy a fidesz megint aknára szalad. Bár elvileg az ember tanul a saját hibáiból... Még egy kérdésem lenne, az nem volt botrány, hogy a Fidesz lemondta a szombatot, mert a miniszterek valami dokumentumokat lobogtattak, amik Simicskónak hitelesnek tűntek és szerintem Simicskó nem amatőr ebből a szempontból, oszt kiderült hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda, vagy mi, nem is tud semmiről semmit?
|
|
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2006. szeptember 26. 22:40 | Sorszám: 1 |
|
"Jonatán-kommandó a Józsefvárosban vesztegelt" Csak nem a Szájer&MatKal? valam rémlik régesrégről, Entebbe...
|
|
|
|
Micimaci |
Válasz | 2006. szeptember 26. 19:02 | Sorszám: 0 |
|
Új fejlemény!!! Kommandósok vesztegeltek a tévéostrom idején? Sz. I. M. 2006. szeptember 26., kedd 15:55 A múlt hétfői tévészékház elleni ostrom idején a rendőrség Mosonyi utcai laktanyájában 200 kommandós várt a bevetésre, ám egyiküket sem rendelték a Szabadság térre, állítja a Fidesz. Az ellenzéki párt képviselői szerint alapos a gyanú, hogy ez azoknak az érdekében állt, akik el akarták terelni a figyelmet Gyurcsány Ferencről, illetve beszédéről, amelyben beismerte a hazugságokat. A rendőrség 11+1 emberről beszél, és szerintük ez az egység nem alkalmas tömegoszlatásra. http://index.hu/politika/belfold/kommandopetr/
|
|
|