Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » MTV ostroma - a PISZKOS JÁTSZMA

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: MTV ostroma - a PISZKOS JÁTSZMA
mandala
  Válasz | 2006. szeptember 27. 01:43 | Sorszám: 14
"...
A Magyar Televízió őrzését is ez a szervezet látja el. A békés tüntetők előtt ismert, hogy 2006. szeptember 18-án este, a Magyar Televízióban a Kossuth téri tüntetők petíciójának az átadását az In-Kal Security munkatársai akadályozták meg, sőt valósággal megalázó módon kilökdösték az épületből a küldöttség tagjait.
Az In-Kal Security több vezetőjének nyilatkozata is bizonyítja, hogy a tüntetőkről fotó és filmfelvételeket készítenek az SZDSZ és a Rendőrség részére, valamint a tüntetők szándékáról is folyamatos felderítő munkát végeznek.

A Polgármesterek Szövetségének Sajtószolgálata, a névsor folytatását ígéri…
..."

: http://www.gondola.hu/cikkek/50407

Cakpakk
  Válasz | 2006. szeptember 27. 00:53 | Sorszám: 13
Ehh ha ennek fele igaz csak akkor nagy bajok vannak.
radala
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:36 | Sorszám: 12
Ok leesett, bevallom régen nem olvastam gondolát...
Fla Mandulis
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:20 | Sorszám: 11

Nyiri János
110 x 143 képpont – 34 KB - www.gondola.hu
radala
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:11 | Sorszám: 10
Bocs sötét vagyok nem értem. Nyíri csinálta a jelentést?
Ki az a Nyíri? nem esik le...
Fla Mandulis
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:03 | Sorszám: 9
Nem sok fideszes ...
Fla Mandulis
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:02 | Sorszám: 8
De Nyíri maradt, nem?
Fla Mandulis
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:00 | Sorszám: 7

Commando Jonatan playing some hide ...Commando Jonatan playing some hide and seek adventure against the al-Qayeda
989 x 826 képpont – 170 KB - jpg www.marz-kreations.com
de viccen kívűl, olyan fiatal vagy?
Bár, mostanság más idők járnak: http://www.gobeportal.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4836
Hiába no, ahol demokrácia van, ott a kommandók is sztrájkolhatnak.
Tényleg, miért nem tettek rendet?
radala
  Válasz | 2006. szeptember 26. 23:00 | Sorszám: 6
Ja ez világos, most nem is a fidesz puhapöcsűségét kértem számon, igazából azt én nem szoktam, hanem, hogy az mszp-s miniszterek hazudtak, ráadásul nagyon jóminőségű (Simicskót is megtévesztő) dokumentumokat hamisítottak.
Tévedek, ha így látom? nem ezt jelenti, hogy az NNI nem tud semmiről? Ki tud akkor róla, ki csinálta a jelentést?
Nem értek ehhez, csak kérdezem?
Bájdövéj, mi van Reichert Jánossal (azt tudom, hogy kirúgták), ő nagyon okosakat tudott írni az ilyen helyzetekben.
tiszavirág
  Válasz | 2006. szeptember 26. 22:53 | Sorszám: 5
Minen párt vezetője ott volt a találkozón, emlékszem Ebola is hörgött valamit, hogy a piszkosszolgálatok mondták, hogy robbantás lesz.

Meggyőződésem, hogy piszkos blöff volt, de a Fidesz nem vállalhatta, hogy megtartja olyan körülmények között, hogy az állam a rendőrségen és a piszkosszolgálatokon keresztül nem teszi a dolgát és nem vállalja a rendezvény biztosítását.

(((Minek is fizetjük őket???)))

Ha a Fidesz ennek ellenére megtartotta volna saját felelősségére a gyűlést, akkor ezek a rohadékok biztosan robbantottak volna, és akkor a fideszesek egy életre kiírják magukat nemcsak a politikából, de a tisztességes emberek sorából is.

Jobboldalon ugyanis sokkal nagyobb az erkölcsi elvárás, mint a balon, mint láthatjuk.

Wilson
  Válasz | 2006. szeptember 26. 22:50 | Sorszám: 4
Talán ide kapcsolódhat a gondola egy mai cikke:

Újra aktívak a néhai állambiztonsági tisztek… - Íme a névsor…

A kormánypártok a politikai elemzők mellett az Állambiztonsági Szervek volt munkatársai közül több „hithű” és mellettük elkötelezett személyt napjainkban is foglalkoztatnak. Ezen operatív szakembereknek a feladata az ellenzéki pártok vezetőinek megfigyelése, családi helyzetének és vagyoni körülményeinek tanulmányozása, szükség szerint környezettanulmány készítése is.

Nézzétek meg a névsort és hogy ki kicsoda. Elég dermesztő...

radala
  Válasz | 2006. szeptember 26. 22:46 | Sorszám: 3
Tartok tőle, hogy a fidesz megint aknára szalad. Bár elvileg az ember tanul a saját hibáiból...
Még egy kérdésem lenne, az nem volt botrány, hogy a Fidesz lemondta a szombatot, mert a miniszterek valami dokumentumokat lobogtattak, amik Simicskónak hitelesnek tűntek és szerintem Simicskó nem amatőr ebből a szempontból, oszt kiderült hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda, vagy mi, nem is tud semmiről semmit?
tiszavirág
  Válasz | 2006. szeptember 26. 22:45 | Sorszám: 2
Szájer József?
Fla Mandulis
  Válasz | 2006. szeptember 26. 22:40 | Sorszám: 1
"Jonatán-kommandó a Józsefvárosban vesztegelt" Csak nem a Szájer&MatKal? valam rémlik régesrégről, Entebbe...
Micimaci
  Válasz | 2006. szeptember 26. 19:02 | Sorszám: 0
Új fejlemény!!!

Kommandósok vesztegeltek a tévéostrom idején?
Sz. I. M.
2006. szeptember 26., kedd 15:55
A múlt hétfői tévészékház elleni ostrom idején a rendőrség Mosonyi utcai laktanyájában 200 kommandós várt a bevetésre, ám egyiküket sem rendelték a Szabadság térre, állítja a Fidesz. Az ellenzéki párt képviselői szerint alapos a gyanú, hogy ez azoknak az érdekében állt, akik el akarták terelni a figyelmet Gyurcsány Ferencről, illetve beszédéről, amelyben beismerte a hazugságokat. A rendőrség 11+1 emberről beszél, és szerintük ez az egység nem alkalmas tömegoszlatásra.

http://index.hu/politika/belfold/kommandopetr/

Időzóna: CET  

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola