Téma: TEK
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. augusztus 30. 06:23 | Sorszám: 103 |
" "
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 30. 01:03 | Sorszám: 102 |
1 - rohadt  2 - Valóban. Téged kéne lekapcsolni egy pár hétre. Nevelgetni, mint egy kisgyermeket ...
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. augusztus 29. 21:03 | Sorszám: 101 |
Bárhova néz az ember a gondolán, mindenütt rohatt almák hevernek.Miért nem takarítanak itt rendesen?
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 20:17 | Sorszám: 100 |
lacunar infarct
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 20:15 | Sorszám: 99 |
Nálunk is volt egy ilyen elszólás, de hatodikban. Olyan egyest kapott mint a pinty. Aztán hónapokig a kétéletűvel baxogattuk.
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 20:13 | Sorszám: 98 |
Ah, növények.
|
|
|
hulot |
Válasz | 2012. augusztus 29. 15:20 | Sorszám: 97 |
Kissé lazán kezeled a múltat. Ostenburg-Moravek Gyula valóban Sopron csendőrparancsnoka volt egy ideig, és megtagadta a város kiüríttetését. Viszont az ő különítménye gyilkolt meg két szocdemet, Somogyi Bélát és Bacsó Bélát. Ezen kívül megalapítója volt a Magyar Országos Fasiszta Pártnak. Csodaszép múltja van.Ami pedig Hajdu úr intelligenciáját illeti: a "hivatalos" felszólító levelét adresszálhatta volna Rózsa Sándornak, Zrínyi Ilonának, de akár Marcus Aureliusnak is, hiszen mendezek a nevek szerepelnek a szentkorona.com impresszumában, Ostenburg-Moravek Gyuláéval együtt. Szóval ki is az idióta, kedvenc zizzentyűm?!!
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. augusztus 29. 15:15 | Sorszám: 96 |
Volt egy főnököm anno, aki infarktus helyett infraktust mondott mindig. Amúgy jó szaki volt, az nem kérdés, de ebben nem engedett a 48-ból.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2012. augusztus 29. 14:59 | Sorszám: 95 |
Nálunk meg volt egy csávó, a peronoszpóra helyett mindig peronoszPÉRÁT mondott
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. augusztus 29. 14:56 | Sorszám: 94 |
Erről a kecsegéről egy gimis oszt. társam jut eszembe, ő is onnan jött át tanulni ide, az öccsével. A kétéltűeket feszt kétéletűnek mondta, röhögtünk annyit a biosz. órán miatta, mint a pinty.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2012. augusztus 29. 14:53 | Sorszám: 93 |
A kétszikűek egyik osztálya.
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:57 | Sorszám: 92 |
Fosnak.
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:56 | Sorszám: 91 |
Mi az a zárvatermő?
|
|
|
zizizizi |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:38 | Sorszám: 90 |
""... A történet úgy kezdődött, hogy megjelent egy írás a nevezett honlapon Ostenburg-Moravek Gyula aláírással. (Ostenburg-Moravek Gyula katonatiszt, csendőrparancsnok, Sopron elcsatolásának egyik megakadályozója, meghalt 1944-ben), melyben fényképeken nyilvánosságra hozták a Terrorelhárítási Központ munkatársainak arcképeit is. Ezt egy levélben - teljes joggal - nehezményezte a TEK parancsnoka, melyet a cikk szerzőjének címzett. Ezt a korlátolt idióták úgy állították be, hogy milyen nagy ökör ez a parancsnok, mert nem tudja ki volt Ostenburg-Moravek Gyula.:::" Beléptél a korlátolt idióták táborába ???
|
|
|
|
mpd |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:33 | Sorszám: 88 |
Ki szólt hozzád zárvatermő?!
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:11 | Sorszám: 87 |
Neked az a szerencséd, hogy itt a moderáció ritka mint a fehér holló. Minden gyűlölet atja vagy. Hozzád képest a társaid csupán kezdő tanítványok, mert mindig oda tudsz vágni ahol az embernek a legjobban fáj.
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:08 | Sorszám: 86 |
És én magyar vagyok e gyenegyem bogaram? Azt hiszem nem kell sokat keresgélni ..
|
|
|
alma |
Válasz | 2012. augusztus 29. 13:02 | Sorszám: 85 |
"Nem autentikus." De szép, találó és művelt megfogalmazás egy szóban. Gratula!
|
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. augusztus 29. 07:30 | Sorszám: 83 |
Én nem fogok elnézést kérni, ebben biztos lehetsz. Ettől soha. Ahhoz neki mondania is kélne valamit a röhejein kívül, meg az én elmarasztalásomon kívül. Azt állítja, pontosan tudja ki vagyok. Több lehetőség van: 1. Nem tudja, ki vagyok, de reméli, hogy a "lelepleződésem" hatására elárulom. 2. Valaki privátban megmondta neki, aki ismer. Ez csak közülünk lehetett. Ilyet nincs okom feltételezni. 3. Valamelyik "munkájából" kifolyólag tudta meg "pontosan", talán pontosabban is, mint én magam , ebben az esetben pedig pontosan az, aminek én gondolom őt .
|
|
|
kutato |
Válasz | 2012. augusztus 29. 06:59 | Sorszám: 82 |
Csodás!
|
|
|
|
mpd |
Válasz | 2012. augusztus 29. 06:58 | Sorszám: 80 |
Nehogymán elnézést kérjél ettől a véglénytől.... Mondzta oszt kész. Majd tanúsítjuk néhányan. A saját eszközével vágjuk haza, mint pvc-t annak idején.
|
|
|
hulot |
Válasz | 2012. augusztus 29. 01:48 | Sorszám: 79 |
"Mondjál kevesebbet, akkor nem tudnak beléd kötni". Mondta a Szíriába küldött ügynökök egyikének Hajdú János, a TEK főigazgatója, miután az totál hülyeségeket nyilatkozott a sajtótájékoztatón.
|
|