Téma: Kit győzött meg bármiről bárki ?
|
|
|
Atyafi |
Válasz | 2013. január 06. 08:01 | Sorszám: 79 |
Sem a szép szemedért, sem pénzért. Azt viszont elhiszem, hogy sok hülyeségről meggyőztek már téged.
|
|
|
Atyafi |
Válasz | 2013. január 06. 08:01 | Sorszám: 78 |
Sem a szép szemedért, sem pénzért. Azt viszont elhiszem, hogy sok hülyeségről meggyőztek már.
|
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2013. január 05. 21:58 | Sorszám: 76 |
Azoké is őszinte gyűlölet, akik önként, azoké is, akiknek fizetnek érte.
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2013. január 05. 21:36 | Sorszám: 75 |
ki mint él, úgy ítél.
|
|
karakan |
Válasz | 2013. január 05. 19:53 | Sorszám: 74 |
Én még a rohadék komcsikat sem tudom gyűlölni, csak utálom őket.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2013. január 05. 19:51 | Sorszám: 73 |
Ööö ... bocsánat, úgy látszik, tényleg nem ismerlek.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2013. január 05. 19:48 | Sorszám: 72 |
Ne hazudozz, te szemétláda, egy-két találkozás után ismernél? Sürgősen akadj le rólam és ne pofázz a hátam mögött, mert megbánod.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2013. január 05. 19:44 | Sorszám: 71 |
Nézd, arról könnyen meggyőzhető vagyok, hogy Atyafi vagy kritikus nem a szép szemünkért (hanem pénzért) írogat ide. Viszont Edvárdot meg onogurt személyesen ismerem: az ő Orbán-gyűlöletük őszinte, belülrőljövő.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2013. január 05. 19:42 | Sorszám: 70 |
Te észhez térsz, mire visszaengednek, hulot?  Vagy tovább nyitogatod a buta werber topikjaidat?
|
|
|
Egzisztenciális kvantor |
Válasz | 2013. január 05. 19:27 | Sorszám: 69 |
Úgy néz ki, nagyon veszettül érzik magukat. Ezeket csak akkor fogod meggyőzni, ha a munkaadójuk csődbe megy. Viszont akkor már nem fognak ide járni.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2013. január 05. 18:34 | Sorszám: 68 |
Úgy látom, nem győztelek meg. Talán majd legközelebb.
|
|
|
Antlfinger Edvárd |
Válasz | 2013. január 05. 18:21 | Sorszám: 67 |
a pihenod alatt se fejlodott az empatiad ugy latom mikor tersz eszhez vegre?
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2012. december 22. 09:43 | Sorszám: 66 |
Ne bántsd, most, mikor talán megteszi a kilábalás első, bátortalan lépéseit !
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2012. december 22. 08:29 | Sorszám: 65 |
Mingyán' laharapják a fütyijét..cuncimókus. keresztkem
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2012. december 22. 08:10 | Sorszám: 64 |
Rendes dolog, hogy legalább megpróbáltad visszatartani a röhöghetnékedet. Ez jó irány: kifelé a cinizmusból, az emberiesség 1 csírája. Csak így tovább.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. december 21. 22:02 | Sorszám: 63 |
Kiscsillag itt nincs privát-beszélgetés ! Szeretlek kis butuskám !
|
|
|
Antlfinger Edvárd |
Válasz | 2012. december 21. 21:13 | Sorszám: 62 |
milyen illusztris sorba kerultem  kis wannabe martir..bocs de ezt nehez rohoges nelkul...
|
|
|
Antlfinger Edvárd |
Válasz | 2012. december 21. 21:10 | Sorszám: 61 |
milyen illusztris sorba kerultem  kis wannabe martir..bocs de ezt nehez rohoges nelkul...
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2012. december 21. 11:58 | Sorszám: 60 |
Hogy ki vagyok én ? A fajtánkat többen, többször halálra ítélték (Pilátus, Robespierre, Lenin, Hitler, Churchill, Sztálin, Antlfinger). Fajtánk, a homo empathicus, emiatt valóban szörnyű, többszázmilliós vérveszteségeket szenvedett. De, jelentem, komoly túlélőképességről számot téve, vagyunk, becslésem szerint ma is 90 % fölötti a részarányunk a homo sapiensben. Az az alfaj, amelyhez az utóbbi időben csatlakoztál (homo cinicus) nem nagyon szaporodik, mert a különféle aberrációkat kultiválja. Utánpótlását a mi fajtánkból nyeri, morális mutáció (degradáció, cinikussá válás) útján. Ezért, van 1 rossz hírem: ha mégis sikerül kipusztítanotok, csak 1 generációnyi idővel fogtok túlélni minket.
|
|
|
logoped |
Válasz | 2012. december 21. 11:34 | Sorszám: 59 |
Én - mivel privát beszélgetés - úgy látom, hogy az 1919-es tanácsdiktatúra és az annak eredményeként bekövetkezett Trianoni katasztrófa, az azóta a Kárpát medencében permanensen folyó magyar holokauszt, a 45’ utáni vörös terror, és az ezt megtetéző liberális diktatúra 90’ után olyan mély sebeket ejtett a normálisan gondolkodó emberek lelkében, ami miatt mára már nem tolerancia kérdése, hogy a neoliberális hazarontóval képes e párbeszédre, ez a kicsinkére zsugorodott, megsebzett, megnyomorított nemzet. De mivel karácsok előtti várakozás időszakát éljük, téged is szeretlek kedves Edu.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. december 21. 11:23 | Sorszám: 58 |
Már csak három nap van karácsonyig és közben még egy világ végét is túl kell ma élnünk.Tisztítsuk meg tehát a lelkünket és csak szeretettel gondoljunk egymásra.Kellemes, békés karácsonyt minden fórumtársamnak, kivétel nélkül.
|
|
|
Antlfinger Edvárd |
Válasz | 2012. december 21. 11:21 | Sorszám: 57 |
ez privat beszelgetes, nem szol bele ugy se ertite meg rk nem egy szint vagytok toled nem varok el semmit
|
|
|