Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Gyerekgyártás

   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Gyerekgyártás
keresztkem
  Válasz | 2019. június 17. 04:59 | Sorszám: 21
"Babaváró program" indul július 1-ével. Sok előnyös körülményt "kapnak" azok a fiatal házasok--IGAZI HÁZASFELEK--akik hajlandóak "beszállni" ebbe a "buliba". Nem járnak rosszul, sőt nagyon jól járhatnak ők--mindenféle szempontból. Csak egy részük nem tudja, de inkább NEM AKARJA TUDNI, mennyire jól jár(HAT). Buta az a VILÁG--sajnos.....
keresztkem
  Válasz | 2019. május 27. 05:57 | Sorszám: 20
"NÁLUNK A GYEREK AZ ELSŐ!" Ez a szlogen terjed ma már így-úgy-amúgy szerte e honban mindenfelé a legkülönbözőbb módokon. És ez nagyon jól van így! Még akkor is jól, ha sok ember, sok pár, sőt sok házaspár esetében is mindez nem igaz, vagy nem teljesen igaz, esetleg: nem így igaz. Talán HAT ez a "mondóka" majd valamennyire rájuk is: hogy talán-talán elgondolkodjanak azon: AZ EMBER NEM ÖNMAGÁÉRT ÉL, HANEM iSTEN AKARATAKÉNT MÁSOKÉRT. ÉS EZEK KÖZÜL A "MÁSOK" KÖZÜL IS TALÁN LEGFONTOSABBAK AZ Ő (ŐK) SAJÁT GYERMEKEI. Az én egész életem a gyermekek a gyermekeim "primátusában"--az Ő áhitatos "szolgálatukban"(!)-- telt eddig, s remélemm telik még a hátralévő éveimben is.Semmi okom arra, hogy mindezt megváltoztassam, sőt, arra biztatok másokat is: legyen nekik is legfontosabb a GYERMEK. Ahogy drága Édesapám mondotta: "ŐFELSÉGE A GYEREK!"
keresztkem
  Válasz | 2019. március 10. 03:07 | Sorszám: 19
10 millió forintot kaphat MA az a fiatal házaspár, amelyik 3 gyermeket vállal és remélhetőleg fölnevel--ÉS EZ NAGYSZERŰ DOLOG, nagyon jól van így. Csak bele gondolok abba, hogy az én kisebbik fiam aki 2009-ben nősült, ma már 4 gyermeket nevel--aranyos feleségével, menyemmel együtt. Ők akkor vállaltak 4-et és meg is valósitották ezeket a drágákat, amikor még külön ezért semmi sem "járt"--és mégis msgvalósitották. És az Ő 4. gyermekük, egy nagyon aranyos kisfiú --Balázska-- még most is csak 2 éves.Szeretetből--egymás és Isten szeretéből--születtek és úgy is nevelkednek, pedig nem kaptak értük 10 millió-t.ISTENNEK LEGYEN ÉRTÜK HÁLA!!!
keresztkem
  Válasz | 2018. december 08. 10:56 | Sorszám: 18
Balliberális nagyokosok ÉLV-TELJES KÉJJEL mantrázzák Hencidától Bonchidáig, hogy --úgymond--"FOGY A MAGYAR", az idén is folytatódott a magyar "NÉPESSÉGFOGYÁS"! Ami igaz is meg nem is. Mert abszolút számban "mérve" valóban kevesebb kisbaba születik, mint a korábbi években. De! Az, hogy a korábbi hibás "gyermekpolitika" okán ma jóval kevesebb SZÜLŐKÉPES NŐ--tehát 16 és 40 éves kor közé eső korú hölgy--él közöttünk most is még, mint élt, mondjuk 2000-ben! És sajnos ez a csökkenő "szülőnő-i csökkenő tendencia" még egy ideig, kb. 2028-ig így is lesz! És hát persze több, mint természetes, hogy kevesebb szülőképes nő kevesebb kisbabát is szül, mint az évenként élő "ugyanannyi",pláne mint amennyit a több szülőképes korú hölgy-már ha lenne több-- szül-NE. Viszont. Ha a mostani években évenként megszületett kisbabák számát a szülőképes korú nők 'azévi aktuális létszámára vetítjük(!!!), akkor már messze nem annyira kedvezőtlen a helyzet. Akkor már érzékelhető egy bizonyos mértékű pozitív irányú "elmozdulás" amennyiben:
1.) egyre több az egy szülőképes nő által vállalt-nevelt 2 gyermekes család, sőt:
2.) egyre több a 3 vagy több gyermeket vállaló család is. Sőt:
3.) Csökken a gyermektelen házaspárok száma is--már akik 5 éve vagy attól rövidebb ideje házasok ÉS nem volt vagy nincs gyermekük--vagy élettársak--és mindeddig még nem született kisbabájuk (esetleg nem is terveztek kisbabát--egy időre még) Tehát!
Szerény mértékben több, de több kisbaba születik ha(!) a szülőképes korú hölgyek számát is figyelembe vesszük a vizsgálatnál!!! És ez már "valami"!
keresztkem
  Válasz | 2018. július 24. 20:09 | Sorszám: 17
Az '50-es évek elején az egyik vérkomcsi kormány egészségügyi minisztere Dr.Ratkó Anna kommunista orvosnő volt, mellesleg zsidó, mint abban az időben majd' minden fontos tisztséget betöltő személy. Persze neM hívő ZSIDÓ,a "szabbat" tisztességét betartó zsidó, hanem amolyan hitehagyott aposztata '"képződmény"--ahogyan az akkoriban öléggé elterjedten szokásos volt. Ő hirdette meg anno a szállóigévé csontosodott lózungot, hogyasszongya:
" LÁNYNAK SZÜLNI DICSŐSÉG, ASSZONYNAK SZÜLNI KÖTELESSÉG!"
Nosza szültek is akkoriba a csajok nyakra-főre, hiszen abortuszt az orvosoknak--kommunista, hithű megfontolásokból eredően--nem szabadott csinálniuk. Igy lettek az ú.n Ratkó gyerekek, a Jóisten áldja meg őket! Szóval lehet így is!!!
keresztkem
  Válasz | 2018. március 30. 10:38 | Sorszám: 16
Több kisbaba születik.
Lényegesen kevesebb fiatal édesanyának majdnem ugyanannyi kisbabája született 2016-ban, mint amennyi a sokkal több kismamának 2003-ban. Ezt mutatják a szigorú statisztikai adatok. VAN REMÉNY! ÉLNI FOG A MAGYAR NEMZET! Istennek hála!!!
keresztkem
  Válasz | 2018. március 16. 08:10 | Sorszám: 15
NÉVDIVATOK

Azért ma is születnek kisbabák, ha nem is annyi, amennyi kellene, hogy szülessen. Bár egyfajta babakultusz-gyerekkultusz jelei, mintha fölfedezhetők lennének, az utóbbi 5 évben.
Ezzel függ össze az a kérdésem--amin régóta töprengek--hogy valyon MI DETERMINÁLJA-DETERMINÁL(HAT)JA azt, hogy a szülők a frissen született kisbabáknak milyen nevet adnak, Őket milyen nevűre keresztelik? Valyon mi?
Mert lehetetlen észre nem venni azt, hogy a manapság születő kisbabáknak a szülők közül úgyszólván senki nem adja a Géza, a Balambér, a Matild vagy a Terézia nevet. És milyen sokan adják a Krisztiná-t, a Norbert-et, az Ediná-t vagy a Dávid-ot. Persze tudom: MINDIG IS IGY VOLT. Pl. az előző évszázad '40-es éveinek közepén-végén nem hiszem hogy volt Magyarországon olyan fiatal szülőpár-házaspár, aki teszem azt akkor született kisgyermekének az ADOLF nevet adta volna....És 4-5 évvel korábban, meg csőstűl jöttek az Attila-Bendegúz-ok a Lehel-ek és a Gyöngyvér-ek.
És ezeknek a névadásoknak úgy nagyjából az okai is fölfedhetők. Ám az, hogy az '50-es, 60'-as években miért lett annyi Tibor és Gábor és Hajnalka, meg főleg Erika, nos az, nehezen megmagyarázható--ha megmagyarázható egyáltalán.
Persze. Van egy kitűnési-föltűnési VÁGY IS az emberek egy részében, ez magyarázza a NAGYON-EXTRA nevek létét, főleg kislánybabák esetén. Ez magyarázza az Izaurák, Cintiák, Antineuralgicá-k, Nóbel-ek és Ajándok-ok létezését körünkben, s ez valamelyes érthető és megérthető is. Hiszen a NÉV az egy olyan argumentum egy ember és szülei életében, amelyért MÁR NEM IGAZÁN KELL SOKAT TENNI! Nem kell érte pl. fizetni, nem kell érte dolgozni, tanulni, küzdeni.Ez magyarázza pl. azt, hogy az igazán extra nevek, főleg az alacsony társadalmi osztályok-rétegek "köreiben"
DIVNAK--mint a túl csiricsáré szinű ruhák, a föltűnően nagy karikafülbevalók, orrba-szájba fűzött csillogó "ékszerutánzatok"....sajátos módon ma már nemcsak nőknél, de magukat férfinak mondó embertársainknál is.Ezek magyarázatok, okok melyek nem mindég igazak és jogosak, de azért többnyire azok.

keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 01. 17:39 | Sorszám: 14
Elképesztő indulatokat kavart Veres András győri megyéspüspök aug.20.-i ünnepi szentbeszéde, ill. annak a lombikbébi programmal összefüggő része. A "felböfögött" megnyilatkozásokat olvasva már-már az a jóérzéső magyar olvasónak a sejtése: NEM IS A BESZÉD NYOMÁN INDUKÁLÓDOTT ez a meérhetetlen mennyiságű düh--főleg NŐI DÜH(!)--és ordenáré közönségesség, hanem LÁTENS MÓDON MÁR ELEVE LÉTEZETT, s a püspök beszédének ez a része csak a FELSZINRE HOZTA a tömény butaságot, közönségességet és indulatot. Olyannyira, hogy az ú.n. hozzászólások 90%-a választ sem érdemel olyannyira primitív, ocsmány és ostoba. Begőzölt buta emberekkel--főleg hülye picsákkal--nincs értelme még szóbaállni se...
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 29. 22:24 | Sorszám: 13
A kisdedek--egy része(!)-- ugyan valóban "bűnben fogant", de igenis keresztelhetők. Miért? Mert Ők semmiről nem tehetnek, és Krisztus Értük is meghalt a KERESZTEN, tehát SZÁMUKRA van irgalom és Isteni Kegyelem.
TEFU
  Válasz | 2017. augusztus 29. 18:29 | Sorszám: 12
És a kisdedek? Bűnben fogant, istentelen pogányok? Egyáltalán keresztelhetők?
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 29. 14:49 | Sorszám: 11
Ugyanis. A GYERMEK SZÜLETÉSE--Isten nélkül--pogányság.S a gyermeket az Isten adja, vagy nem adja, de mindenképpen Ő a Jóisten monjda ki a végső szót ezügyben és nem az anya, nem az apa: Isten ott is a "FŐSZEREPLŐ" az ember a fasorba sincs Aki olyasmit mond, hogy "mit szól bele Veres András Győri megyéspüspök a gyermekek megszülethetésébe, hisz' Ő cölebsz életet élvén nem tud és nem is akar "gyereket csinálni" az enyhén szólva PRIMITIV SEGGHÜLYE BAROMÁLLAT! Gondolkodásra képtelen eleven agyhalott az ilyen, akihez képest a kómában fekvő Michael Schumacher Nobel díjas természettudós--kómában is!
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 26. 16:54 | Sorszám: 10
A Szent István napi--aug.20-i--budapesti Bazilika előtti ünnepélyes "nagy" szentmisén a szentbeszédet Dr.Veres András győri megyéspüspök az MKPK jelenlegi elnöke mondta.S ebben a szentbeszédben "megeresztett" egy terjedelmes félmondatot arról, hogy a "lombikbébi" programot, amelyet a jelenlegi magyar törvényhozás--mondjuk így--"engedélyező törvényi szintre akar emelni", melynek törvényjavaslattervezete a benyújtás előtt a Parlament asztalán van, nos azt a Magyar Katolikus Egyház hatalmasnagy ívben ELLENZI!!! Ellenzi, de nagyon! Na, erre az rlműlt héten kitört a balhé, egyelőre csak a magyar "katolikusságon belül", merthogy már jelenleg is öléggé nagy azoknak a magyar katolikus nőknek a száma, akik kínzó MEDDŐSÉGÜK miatt lombikbébi gyermeket nevelnek, ill. csak így tudták megtermékenyíttetni de inkább KIHORDANI--bár így ez az elnevezés hibás--a megtermékenyült-lombikban férjük ondójával megtermékenyitett-- magzatukat, mert a méhük nem volt képes megtartani a placentát, benne az embrióval.Nyilván nem jókedvükből kellett szegényeknek ez a tortúra, hanem azért, mert másként nem 'ment a dolog.S most: ÁLL A BÁL ezügyben is, de valahogyan le kéne csillapitani ezt a most nagyon nem kívánatos lelki cirkuszt--gondolom én.
keresztkem
  Válasz | 2015. május 03. 12:38 | Sorszám: 9
Az elmúlt félévben a magyar női kosárlabdabajnokságban meglehetősen jól szerepelt a miskolci Aluinvest-DVTK csapata--ezüstérmet szerzett úgyanúgy, mint a Magyar Kupában.
Mindkét helyen a Sopron mögött.
Viszont ebben a félszezonban a miskolci női kosárlabdacsapatban szerepelt egy Aby Bishop nevű ausztrál hölgy, aki a meccsekre is meg mindenhová ahol járt, magával vitt egy olyan 2 éves forma, szöszke hajú kisfiú-kisbabát, aki nagyon barátságosan otthonosan viselkedett minden "idegen" környezetben, noha nyilvánvalóan beszélni még nem tud, s persze ha tudna, akkor is "ausztrálul" beszélne. Mely nyelv az angolnak egy sajátságos változata, kicsit olyan "angolban" mint magyarban a nagyon erős palóc(!!!) nyelvjárás. Nos, mint emlitettem ez a pici kisfiúcska beszélni még nem tud, szaladni-mozogni annál inkább, s persze nagyon talpraesetten viselkedni mindenhol
és minden helyzetben: eredményhirdetéskor, a meccsek elején-végén esedékes csapatfelsorakozásokkor stb...stb, persze Aby közelében többnyire, ám nemcsak ott. Az ausztrál fővárosból Canberrá-ból valók mindketten a pici fiúcska is, Aby is.....És itt a csattanó: a kisbabának az egyébiránt nagyon csinos szőke Aby Bishop NEM AZ ÉDSANYJA, hanem a NAGYNÉNIJE!!! Még világosabban: a kisfiú, Aby nővérének a kisfia, s nem az Aby-é! S így eljött Magyarországra, Miskolcra, szülőhelyétől, édesanyjától 7-8000 km-re ohne zsineg a legnagyobb nyugalommal. Rejtély ez a "felállás", persze nem is tartozik ránk "külsőkre" a magyarázata ám mégis meglehetős különös. És akkor APUKÁ-ról még egy fél szót sem ejtettünk, arról viszont ejthetünk, hogy Aby szerint a kicsit KIVÁLÓ BÉBISZITTEREK özöne veszi körül és pátyolgatja így-úgy-amúgy.....a legkülönbözőbb módokon és a legkülönbözőbb helyeken. Jellemző, hogy innen a bajnokság végén nem haza Ausztrálába utaztak, hanem az USA-ba...
Kérdés csak egy maradt: BIZTOS HOGY NEKI--A KICSINEK--"IGY" A LEGJOBB?
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. április 25. 13:17 | Sorszám: 8
Hírül adták a különböző nemzetközi internetes bulvárfórumok és weblapok: egy 64 éves német hölgy áldott állapotban van, és ha hitelesek a vizsgálatok és előjelzések 4-es--nem tévedés--NÉGYES ikreknek fog életet adni a közeljövőben. Ám ez még "mind semmi", mert hozzátették még azt is, hogy ugyanez az nő már eddig is 13 gyermek édesanyja.... Ám azt nem taglalták ill. részletezték, hogy hogyan-miképp és milyen technikákkal esett teherbe a hölgy ennyiszer? Ám élnénk a gyanúperrel, hogy "nem egészen természetes módon"--s akkor még kissé finoman fogalmaztunk. Mindaazonáltal s éppen mert a részleteket "jótékony homály" fedi és mint tudjuk: az ördög mindég a részletekben bújik el és meg, azt gondolnánk, hogy azért ez már talán túlzás. Már ami a gyermeknemzést és gyermekek e Világra hozását illeti...A sok, kételyt okozó szempont közül talán arra hívnánk föl a figyelmet egyedül, hogy azért a vlágrahozott gyermekeket
föl is kell(lene) nevelni, és anyának és apának kellene, nem annyira nörszöknek és bébiszittereknek....netán.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. április 16. 17:25 | Sorszám: 7
A gyermek: A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK.
A gyermek: A LEGJOBB LÉLEKGYÓGYSZER
A gyermek: A LEGTÖKÉLETESEBB ESZTÉTIKUM
A gyermek: A LEGTISZTÁBB RÁCIÓ
A gyermek: JELEN, JÖVŐ, REMÉNYSÉG
A gyermek: MINDEN BAJOK ORVOSLÓJA
A gyermek: A LEGTISZTÁBB DERŰFORRÁS
A gyermek: A LEGJOBB ÉLETTANITÓ
A gyermek: ÚT ISTENHEZ
A GYERMEK AZ EMBERI ÉLET LEGVELŐSEBB ÉRTELME!!!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. április 11. 10:24 | Sorszám: 6
Meglepő bejelentést tett a közeli napokban Amelie Mauresmo, a korábbi többszörös Grand Slam győztes francia teniszezőnő. Nő? Hmmm...ki tudja.
Azt jelentette ugyanis be Amelie, hogy kisbabát vár, anyai örömök elé néz. Nocsak, nocsak! A hírek--e bejelentéssel kapcsolatban--azt sem felejtik el megemliteni, hogy az APA KILÉTÉRŐL nem szólt a kiváló versenyző, aki a jelenben a nagyszerű brit-skót, wimbledoni versenygyőztes Andy Murray edzője, s mint "a mellékelt ábra mutatja" jó, de legalábbis eredményes edzője. Persze férjről, élettársról SEM SZÓL A FÁMA, tekintve hogy Amelie Mauresmo deklaráltan leszbikus beállítottságú, sőt e hajlamával korábban kissé dicsekvőleg is nyilatkozott. Mindazonáltal nem kell nagy szexológiai ismeretttel rendelkeznie annak, aki pusztán "ránézéses alapú" vizsgálattal rögzíti a lelkében: Amalie-nk nem túl sok férfivágyat ébreszt(-het) valószínűleg a maga irányába', s ezzel a legkevésbé SEM(!) szeretnők Őt megbántani, tekintve és ismerve a mai kiváló--nevezzük így--SMINKTECHNIKÁKAT, egészen "nő kinézetű nönek" is el tudnók Őt képzelni. Amivel azt akarjuk mondani: egyáltalán nem riaasztóan csúnya, de Általa szándékoltan NEM "nő kinézetű" a fizimiskája--ez nyilvánvaló!
Namármost. Ha megszületik a kisbaba, akkor kérdés: Anyukának, vagy Apukának fogja szólítan elsőként meglátott
szülőjét. Alighanem----Anyukának, s ez így lenne "valamennyire, többé-kevésbé rendjén". No persze, nem teljesen!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. április 07. 08:27 | Sorszám: 5
A ballibák nem akarják elhinni, hogy az elmúlt 4 évben nőtt a született gyermeklétszám. MERT MAGUKBÓL INDULNAK KI...alighanem azért nem. Azt hiszik, ha ők hazudoznak összevissza--általuk bevallottan, ld. az "öszödi Rém(!)"--akkor hazudozik mindenki, de legalábbis más is. Persze van túl sok hazug ember, ez igaz. De komoly és nagy horderejű dolgokban, olyanokban, amilyeneket a Központi Statisztikai Hivatal adatai jelentenek már nehéz a "lelepleződés" veszélye nélkül hazudni. Persze van, létezik olyan is, amikor valaki nem a TELJES IGAZSÁGOT mondja, s persze a rosszindulatúak szemében már az is kikiáltott sőt KI-HARSOGOTT hazugság. A valóságban természetesen "nem az"!
A született gyereklétszámra vonatkozóan ez utóbbi jelenség ott érhető tetten, hogy azt mondják: a BÁZISLÉTSZÁM mindnen évben csökkenő és alacsony, így 'AHHOZ VISZONYITVA már minden növekedéses változás "fejlődés"--már ha egyáltalában előáll ilyenféle növekedés, vagy pontosabban:
csökkenő ütemű évi születésszám-csökkenés.
Abszolút értelemben növekedésről--sajnos--azért nem beszélhetünk, mert korábbi hibák okán már eleve a SZÜLŐKÉPES KORÚ EMBEREK LÉTSZÁMA IS LECSÖKKENT. Ezáltal csökkenő szülőképes korú populáció-nak kellene növekvő gyermeklétszámot produkálnia, ami nyilván nem megy. Viszont az MÁR(!) IGAZ, hogy a megelőző évekhez képest minden évben csökken a született gyermeklészám csökkenés--és azért már ez is valami. Tehát: CSÖKKEN A CSÖKKENÉS! Nem is kevés mértékben! Ám ehhez az is köllene, hogy a házasulandó korban lévő férfiak-nők számarányában NE ÁLLJON ELŐ OLY' MÉRTÉKŰ csökkenés, mint amilyenek 2010-ig minden évben alőállottak. Mert azért--akárhogyan is nézzük--a születendő gyermekek számára aaz ideális környezet a házasságon alapuló CSALÁD! Bizony ez nagyon így van még akkor is, ha a liberális társadalom az életársi kapcsolatokat favorizálja--nyakra-főre.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. március 05. 17:56 | Sorszám: 4
Nem gondolnám, hogy túl nagy fölfedezést teszek azzal, ha megállapitom: a kisgyerek a LEGINKÁBB SZERETETREMÉLTÓ LÉNY EZEN AZ EMBERVILÁGON. S azok a felnőttek, akik kisgyermekek nevelésére, létrehozására vállalkoznak sokkal-sokkal többet kapnak vissza szeretetben, derűben, békességes szépségben, mint a gyermek által "jelentkező" piaci-üzleti termelőerő, ha úgy tetszik "gazdasági-gazdaságossági haszon". De ez utóbbit Isten különös ajándéka folytán ráadásként kapja az a felnőtvilági emberkörnyezet aki gyereknevelésre vállalkozik.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. március 03. 11:19 | Sorszám: 3
Az alábbiak alapján IS(!) tehát kétségkivül lerögzithető: egy nemzet gyermekei--bármilyen kicsik is--igenis TERMELŐERŐT JELENTENEK e nemzet számára. S az elöregedett csekély született gyerekszámmal "megvert" nemzetek termelőereje gyérült-gyengült potenciahiányos. Ott ahol sok a csecsemő, ott 18 év múlva sok lesz az alkotóképes, szellemiekben és/vagy fizikaiakban gazdag MUNKAERŐ, s ott lehet "valamit csinálni", általánosságban: dolgozni. Mert van hogy kik dolgozzanak. Az elöregedett társadalmak és nemzetek nyilván korábban megalkotott javaik pénzzé tételére
kell majd', hogy szorítkozzanak pusztán, s ez leépülésükhöz-degenerálódásukhoz vezet. Ezért kell legfontosabb feladatként gondoskodnunk arról: MINÉL TÖBB KISBABA SZÜLESSEN E HONBAN S E HONNAK!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. február 23. 10:28 | Sorszám: 2
Ma már nem lehet kérdés: a Magyar Nemzet legfőbb igazi problémája az EMBERHIÁNY. Pontosabban: a magyar emberek hiánya Magyarországon, de még pontosabban az emberhiánnyal együtt a nemzet elöregedése, egyfajta minőségi degenerációja. Persze ha jobban utánavizsgálódunk, akkor rájöhetönk: ez a probléma egész Európa problémája, s csak néhány európai ország--pl. Lengyelország vagy Finnország--"mondhatja el" hogy népessége létszámban és geriátriai minőségben rendben van. Úgyhogy ma Magyarországon bármennyire is hihetetlen, NEM AZ AZ EMBER TESZI A LEGTÖBBET a NEMZETÉRT, a MAGYASÁGÉRT, aki a legtöbb anyagi javat termeli ki, vagy a legvilágraszólóbb, akár Nobel díjjal jutalmazott fölfedezést teszi. De még nem is az, aki a leghatalmasabb sportsikert vagy művészi világsikert "aratja le"! Hanem igenis az, aki a legtöbb egészséges és civilizált szellemiségű GYERMEKET megszüli-létrehozza és őket fölneveli. Bizonyám!!!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. február 10. 09:37 | Sorszám: 1
Pontosabban utánanéztem: Kaáli professzor KIVÁLÓ EMBER, korszerű gondolatokkal, életcentrikus gyakorlattal. Az ilyen magyarokat éltesse az Isten sokáig!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2015. február 09. 17:56 | Sorszám: 0
Megdöbbentő ötlettel állt elő Dr.Kaáli Géza professzor úr, szülész-nőgyógyász, aki az USA-ból sszármazott haza, és félig meddig még mindég folytat amerikai praxist is.
Ő azt álltja, hogy mesterséges megtermékenyítéssel évi 3000 plusz magyar csecsemő megszületését tudná elősegíteni ill. végrehajtani is, amennyiben az Ő metódusa szerinti gyermekszülés elősegitést a Magyar Állam vállalná. Ezzel jelentősen elősegitené országunk-nemzetünk demográfiai helyzetjavitását már ami a gyermekek mwegszületését illeti. Azután hogy családilag-társadalmilag ezek a drága kisgyermekek hogy' lennének szocializálódva, az már "nem az Ő asztala". Legalábnbis elgondolkodtató az ajánlata--ha egyáltalán jól értjük.
keresztkem

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola