Téma: Micsurin rántotta 001
|
tiszavirág |
2013. augusztus 25. 19:04 | Sorszám: 45 |
Egyébként pedig nem kell itt politikát belevinni ebbe az Alföldi-féle rendezésbe. A Szörényi-féle István egy rock opera, vagyis jól kell tudni benne énekelni. Amit viszont Alföldi csináltatott a színészekkel, az éppen hogy nem volt jó éneklés, hanem értékelhetetlen szájtátogás. Egy szó, mint száz, Alföldi akkorát bukott az Istvánnak, mint egy tanyasi ólajtó, tökmindegy, hogy hány SS-tisztet vonultatott a színpadon. Az idők végezetéig ismételgetheti odahaza, hogy unom a, unom a, unom a unom a, unom a, unom a unom a, unom a, unom a,unom a, unom a, unom a...mit is? Mert én az Alföldit unom, de rettenetesen.
|
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 24. 16:43 | Sorszám: 43 |
Elhiheted, hogy nekem is nyóc!
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 24. 16:38 | Sorszám: 42 |
Elhiheted, hogy nekem is nyóc!
|
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 24. 15:14 | Sorszám: 39 |
http://www.gondola.hu/cikkek/86477-Palacsik_a_szivere_hallgatott.html Ugyan nem voltam még nő soha, (bár ha így haladnak a homokosok, lehet, hogy még leszek... ), de azért erre a hírre érzek magamon egy enyhe kis rosszullétet a gyomrom körül....igaz, Palácsiknak kell tudni elviselni.  Ez a Vajna gyerek felöltözve is undorító, el sem bírom képzelni, hogy 69 évesen levetkőzve milyen lehet. Úgy látszik van az a pénz.......vagy hírnév???
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 23. 23:17 | Sorszám: 37 |
A "világot" a kis szösszenetemben, azért "utálom", mert találtam két embert, aki ugyanarról a dologról beszél, nevezetesen a Nemzeti akusztikájáról(ami feltételezésem szerint műszakilag pontosan meghatározható mértékegységgel jellemezhető, tehát egzakt), és aki egymásnak homlokegyenest ellenkező megállapítást tesz. A kis szöszi azt mondja rossz, kiemeli, hogy ha hátat fordít a színész a közönségnek, akkor nem lehet hallani a beszédét (jelzem senkinek a beszédét úgy semelyik színházban sem hallani), míg az öreg róka színész azt mondja ugyanarra a dologra, hogy jó. A libernyák riporter még rá is kérdez Benedeknél, hogy talán el tetszett felejteni, hogy ez a tételt a mi táborunkban fikázni kell, mire Benedek még egyszer közli, hogy ugyan tisztában van a libernyák szokással, de a Nemzeti akusztikája bizony, akár tetszik ez a többi liberátornak, akár nem, JÓ. Az a bajom ezekkel a libernyákokkal, hogy minden levesbe beleköpnek. A Nemzetit az idegen beválasztja a 30 legszebb európai épület közé, ezek a rohadék magyarországi libernyák lakosok meg állandóan köpködik. Hol az akusztikát, hol magát az épületet. A franc essen beléjük!
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 21. 02:24 | Sorszám: 35 |
Azt utálom ebben a világban, hogy soha semmit nem képesek az emberek tárgyszerűen megítélni. A ballibsikre általában jellemző, hogy hiába van valamilyen tulajdonságnak mérhető mérőszáma, mértékegysége, ők nem azt látják, hanem azt, amit a csoportjuk szentül hisz róla és amit lépten-nyomon kánonban böfögnek, amíg a világ világ plusz még 2 nap.Itt van ez a Nemzeti Színház. Egy olyan ember tervezte, aki annak előtte 13 !!!! színházat újított fel, tehát bizonyára konyíthat a színház építészethez egy icinyke-picinykét. De hiába. Liberátorék kijelentették, hogy a színház akusztikája rettenetes, és lehet itt akárkinek akármilyen véleménye, az övéknek ellentmondani nem szabad. Hallgatom ezt a kis liberátort, ő a kánon egyik tagja, és természetesen szerinte a Nemzetinek borzalmas az akusztikája: http://www.youtube.com/watch?v=5N3ZNxDuX3M Miközben hallgatom a másikat, aki szintén liberátor, de valami okból kifolyólag talán nem szeret hazudni, és szerinte a Nemzetinek jó az akusztikája: http://www.youtube.com/watch?v=P0kRXcERMoA Hát akkor meg hogy is van ez pontosan? Biztos vagyok abban, hogy a Nemzeti akusztikája jellemezhető egy mérhető tényadattal is, ami talán Péterfy Borit is meggyőzhetné mantrája tarthatatlanságáról...vagy talán mégsem? Nem is értem, hogy akkor a főnöke mijafrancért is pedálozott annyira ezért a rossz akusztikájú színházért...
|
|
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 15. 12:41 | Sorszám: 29 |
Na,kaptak egy hatalmas pofont bősz liberálisaink: http://www.lshep.com/  Famulusaik, a szocik, akik kultúrügyekben nem mernek másképpen megnyilvánulni, mint ahogy azt a Nagy Testvér mondja, most szintén kapkodhatnak levegő után!!!  Európa 29 legszebb épülete között 2 magyar; a Parlament és a Nemzeti Színház!!!! Mit ád Isten, jól esik!:
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 09. 14:14 | Sorszám: 25 |
Amit írtál, az mind igaz Keresztkém, én viszont azokra a tömegekre gondolok, akiknek a figyelme csak addig jut el, hogy egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Ők azt nem hallják meg, hogy 20 milliárd áll szemben 2.800 milliárddal, hogy I.Orbánnak volt egy kidolgozott lakástámogatási rendszere, ha I. Orbán marad, akkor a devizahitelezés nem nő ekkorára, stb., stb., ő csak azt hallja, mindenért Orbán a hibás, nosza váltsuk le ezt a kormányt. Ezért ugatják a szocik állandóan, hogy Orbánnál szaladt el a hiány, hogy Orbánnál indult a devizahitelezés, és a többi, és a többi. A hülye, ha sokszor hall valamit, igaznak véli, nem képes a dolgok mögé látni. Nekem is van olyan kollégám, aki amiatt, hogy nehezebben tudja beszerezni a cigijét, el fogja csapni az Orbán-kormányt. Ráadásul gyermektelen is, így kedvezményei is kevesebbek, már nem emlékszik vissza arra, hogy a 44+4%-os jövedelemadója 16%-ra csökkent a ciklus elején.
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 08. 23:53 | Sorszám: 23 |
Vagy ott van a másik toposzuk: http://mno.hu/versus Vendég: Kovács LászlóMit mond ez az áldott jó ember? A hiány 2001-ben kezdett elszabadulni. Mind ezt hangoztatja papagáj-kommandóként. Akárkit, akárhová hívnak be, szerét ejti, hogy ezt belevésse a hallgatók tudatába, akármiről is legyen ott szó. Kovács László is triumfálhatott a mondattal: a hiány már 2001-ben elszabadult, mondta jóleső belső vigyor mellett. De most emberére talált!  Csermely hanyag eleganciával vetette oda a vén kripto-komcsinak, és maguknak 8 év nem volt elég megállítani? Nézzétek hogy megnőtt az óra Lacusnak!
|
|
tiszavirág |
2013. augusztus 08. 23:30 | Sorszám: 22 |
A cuclisták nem mulasztják el egyetlen műsorban sem pofátlanul hangoztatni, hogy a deviza eladósodás az Orbán kormány idején kezdődött el. És valóban. Csakhogy a mérték!!!! (No meg I. Orbán idejében működött egy komoly lakástámogatási rendszer!!!) http://www.echotv.hu/hirbehozzuk-2013-08-06-hirbehozzuk Mit is mond ez a KDNP-s, általam soha nem látott pofa a videó elején? 2002 végén a devizahitel állomány 20 milliárd volt,míg a Medgyessy, Gyurcsány, Kuncze, Bajnai működés során ez 2.800 milliádra hízott fel!!!!! Na Jobbosok! Ezt kellene minden nap a pofájukba törölni!!! 20 milliárd versus 2.800 milliárd. Minden nap! Bárki, bármelyik csatornán szólal meg és legyen bármiről szó; 20 és 2.800 milliárd. Menjenek a jó büdös francba!!!!
|
|
|