gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Gyurcsány pszichiátriai kórképe :)
plebsz
2010. február 22. 10:51 | Sorszám: 3817
láttam a fotókat a szarháziattila kampányáról, ott volt elqró fletó is. Tényleg nagy az Isten állatkertje, mert sokan rajongva vették köröl. Bezzeg ide is jöttek a bérelt buszok az én adómból, bár retkest egyet sem láttam,, ugyan is azokat szokták buszoztatni, etetni, ha az igazság ellen kell kiállni valami judeokommunista funkcionáriusnak

Téma: Magyar Gárda, Jobbik II. +11.000
plebsz
2009. augusztus 06. 14:10 | Sorszám: 83
Támogatom, hogyne támogatnám, sőt már támogattam nemrég 5000.-Ft-tal. Mert ez az egyetlen MAGYAR tömörülés, akik nem rabolni, csalni, hazudni, lopni, gyilkolni, agyonverni akarnak, hanem békésen építeni MAGYARORSZÁGOT !!

Téma: 12:46 AM
skorpio
2009. július 20. 21:27 | Sorszám: 3399
Hát ezt csak olvasd te, "volt" barátom.
Nekem a bicska nyílik tőle a zsebemben.

Téma: Magyar munkavállalók elbocsátásáért a METRO és a PENNY Áruházlánc
plebsz
2009. január 07. 06:16 | Sorszám: 29
Minden számít, csak az ember nem, azt lehet kínozni, agyonverni, mint Szögi Lajos tanár urat, mint a kislányt az nem kinzás.
Sok állat több kaját kap és meleg otthont szemben az izraeli metró, tesco, lidl, penny, aédi áruház miatt utcára került nincstelenek.

Téma: Cigányok Magyarországon
plebsz
2008. december 04. 11:08 | Sorszám: 171
A cigányságnál csak a segély, a lopás, rablás, a gyilkolás és az agyonverés amit elért a legutóbbi kormány izraeli parancs alapján. 8-10 éve se volt még ilyen veszedelmesen szemtelen, rosszindulatú akarnok a cigány. A sokat szidott szocializmusban pedig D O L G O Z O T T !!! Most nem kell, mert a segély az jár, modta elquró apánk és tanítónk egyenesági unokája.

Téma: Cigánygyilkosok!!!
plebsz
2008. december 04. 10:51 | Sorszám: 497
kingvidornak igaza van. Nem volt itt gyűlölködés még 8-10 éve sem ennyire. A politikusoknak egy munkájuk van csak: ellenségeskedést szítani. Mi baja lenne a tótnak románnak a magyarnak egymással?? Semmi, ha a politikusok nem szítanák a feszültséget. U.ez a helyzet a cigányokkal is. A szocializmusban dolgoztak legalább és kordába voltak szorítva a rablás területén is. Félték a rendőrt. Mióta izraelita kormányunk van ÁVH-val a háta mögött azóta nyílt magyargyilkolásra , buzdítják a cigányságot. Ne dolgozz, jár a segély!!
A gyűlölet népe nem bújik ki az ezer évek hagyományából, a tóra szerint a gój csak állat szabad leölni, meglopni, mindenét elvenni. MAGYAROK!! Ilyen birkák vagyunk?? Nem számol el a gaztetteivel a rabló, tolvaj kormyányok sohasem??

Téma: Magyar-cigány polgárháború
plebsz
2008. szeptember 03. 06:05 | Sorszám: 33
Szept 05.-én ünnepli születésnapját Hévíz egyik patinás szállodájában a bűnözű lendvai cigány klán egyik köztörvényes bűnöző vezetője. 100 rohadt kormos tetű cigánnyal együtt az adófizetők pénzén, merta számlát a " vafdák a romákért " alapítvány fizeti. Ezt nem vizsgálja a híres magyar ellenes APEK.
plebsz
2008. szeptember 03. 05:57 | Sorszám: 31
Igen, ha ezt megkérdezte a Nézőpont, én megkérdeznem a ZSIDÓ BŰNÖZÉS-ről a véleményeket. A hazaáruló, minden nemzeti vagyont elkütyavetyélő hazug, korrupt és tolvaj zsidó politikusok megítélését az átlagember számára.
Azért a zsidók, mert minden párt csak zsidókból áll. Uis. a pártoknál lehet legtöbbet lopni, a hatlommal visszaélni. Nincs már MAGYARORSZÁGON MAGYAR tulajdonű semmi !! Becsületes országban az ilyen tolvaj hazaárulókat FELAKASZTANÁK !

Téma: Juhaszne Levai Katalin amokfutasa!!
plebsz
2008. július 07. 06:03 | Sorszám: 42
Szégyen, hogy a buzi zsidü, tolvaj, hazaáruló kormány a buzikat védi a normál többséggel szemben. Ki kiált már végre megálljt ennek a háborodott, elmebeteg elqró zsidóbérencnek??
Éljen a GÁRDA !

Téma: Tomcat nyíltan politikai fogoly
plebsz
2008. április 20. 07:11 | Sorszám: 336
és kohka, gusztosi, a herczogok lendvai lamphrt nem is magyar arcok, nem is magyar nevek és nem is magyar szivek.
Én nem értem az antiszemitizmust: mert a magas beosztásban még magasabb fizetéssel semmi munkával bankoban, tanácsadó testületekben, médiákban szinész-művészként már csak zsidók vannak. Viszont ha egy zsidónak kiejted a zsidó szót , azonnal ájvékol, hogy lezsidóztam. Miért lehet valakit LE-zsidózni?, , hátnem egy nemes dolog az??
Csak nemes lehet, mert hetente hat zsidó ünnepet és nyolc holokausztot ünnepelünk, és senki nem tudja mikor született Dózs György, vagy melyik napon adták ki az Aranybullát, Hunyadi Mátyás vagy Zrinyi Miklós születésnapja, a vereckei emlék, a Don-kanyar, a Benes dekrétum. Ma pl: Bocskai István a legnagyobb legnemesebb Hajdú születésnapja van. KI ELÉKEZIK MEG RÓLA ??

Téma: Van gyávább csőcselék mint a magyar rendőr?
plebsz
2008. április 20. 06:47 | Sorszám: 933
Most a Koszi klán tagjait is kiengedik. Ez jó, mert ezek a cigányok irtani fogják a magyarokat és a rendőrség csak széttárja a kezét, továbbá, ha kiejted a cigány szót rasszistázni fognak, mert magyarországon nincs cigány-bűnözés.

Téma: A gyurcsányi végjátszma gátlástalan trükkjei
plebsz
2008. március 22. 07:45 | Sorszám: 489
Gyurcsány marad mert ő a jótevőnk, mindíg tudja mit akarunk. Casak ő mondja meg az igazit és a frankót. Pont olyan mint az elődje, a haza nagy és bölcs vezére rosenfeld/rákosi mátyás. Sajnos az is csak meghalt. Bezzeg csauseszku. fletó is megérdemelné.

Téma: Olvastátok? (12.)
plebsz
2008. március 14. 06:27 | Sorszám: 1986
Csak annyit, most ment a TV-ben a legszegényebb-leggazdagabb telepólés riport. Ez már nem az első. Bemutatta: bogdán cigány, aki életében nem dolgozott, csak lopott 7 szer kevesebbet kap mint a szálloda egyszobája egy éjszakára. Mi ez a riport???. uszítás, ellenségkép kivetítés, hogy a cigány ne a kormányt, hanem a becsóletesen dolgozó magyarokat higgye ellenségnek. Ez gyúköletbeszéd.
Továbbá miért megy az orvos Svédországba. A riport alapján látszik: nem az a cél , hogy marasztalná az ország, hanem : hadd mejen csak legalább pusztul a MAGYAR = GÓJ

Téma: IGEN, IGEN, IGEN! Három IGEN
plebsz
2008. március 09. 21:51 | Sorszám: 952
Most beszél éppen a hazug, tolvaj mocsok fletó. Azt bizonygatja győztek az igenek, de nincs pénz. Ezzel azt készíti elő a mocsadék: pénze csak az embereknek van... lopni fognak tovább, sőt még nagyonbb vehemenciával. Az is győzelem szerinte, hogy 4 millió ember meg nem ment el.
Nem a 300 Ft -ról van itt szó.
DE !! Ma van Rosenfeld/ Rákosi elvtárs, pajtás a nép nagy jótevőjének születésnapja. Kékcédulás hamisított szavazások, ÁVH, pufajka, fekete Pobeda. Most ugyan ez van A rendőrök a magyarokat lövik izraeli fegyverekkel, izraeli mellényben , Aki e hazug , tolvaj, csaló, hazaárulőó ellen szól az csak csőcselék lehet. Hülyék az 56-osokra is ezt mondtátok ti, ugyanezek Rósenfeld barátai és néhány év mulva szobrot állítottatok ti köpönyeg forgatók. Maj a mai forradalmárok is kapnak szobrot, nem vsak Kuhn Béla és Schönhercz Zoli.

Téma: KAMPÁNYCSEND
plebsz
2008. március 08. 06:54 | Sorszám: 12
Csak azt nem is nagyon értem, csend ide vagy oda, miért a volt kommunisták kampányoltak leginkább a mult ellen????

Téma: nincs orvos, nincs kórház, lopakodó népirtás folyik
plebsz
2008. február 12. 19:39 | Sorszám: 3093
Szisztematikus magyar irtásnak vagyunk tanúi. Azt nem értem , miért az a terrorista aki meg akarja a rombolást állítani.?,
Izraelben már nem jó, kell a magyar föld.
a talmud azt tanítja, agojtól mindent el lehet venni az csak egy állat. Elvehetd az országát, egészségét, iparát, mezőgazdaságát, oktatását és az életét is. Lesz még ez a korszak diktatórikus vérkorszaknak nevezve.
plebsz
2008. február 10. 18:05 | Sorszám: 3079
Kevesen házasodnak, annyian mint az első világháború amikor visszavetette az országot. Nekem egyértelmű: ez a kormány már annyit rombolt az országon, mint az első világháború.

Téma: Zsidokerdes, magyarkerdes
plebsz
2008. január 31. 19:55 | Sorszám: 37
Minden héten kétszer emlékeztenek a holkausztra. Deák Ferenc, Tinódi, Mátyás király Balassi Bálint és vég nélkül sorolhatnám fel sem tűnik a születéseének vagy halálának évfordulóján.
Pont a magyarokat kell figyelmeztetni, ahol a leginkább bujtatták a zsidókat. Nézd meg Krakkót, onnan hányat vittek el, és magyarországról mennyit.
Minden ami nem tetszik a lisiknek arra visítva ordítják: antiszemita. Az a cél megosztani eltörölni magyarországot és tálcán átnyujtani simon pereznek.

Téma: nincs orvos, nincs kórház, lopakodó népirtás folyik
plebsz
2008. január 30. 17:30 | Sorszám: 2953
Senki sem veszi észre, hogy pont ez a cél.
Az ipar, mezőgazdaság és minden után az oktatást és az egészségügyet is tönkre kell tenni. Ha már a napi élelmiszert is banki hitelre vehetjük fel akkor jönnek a rabszolgatartök, felvásárolják bagóért az országot az emberek lelkét. Meg is mondta nyiltan simon perez.

Téma: Milyen lehet egy félfasiszta?
plebsz
2007. november 30. 16:51 | Sorszám: 77
Mint a mostani kormány. A msgyarokat semmibe veszi, sőt az elpusztításukat szorgalmazza. Ehhez képeset a csauseszku rezsim se volt sokkal rosszabb. A nemzeti hősöket, a felelőket ott is aljasul verték, bebörtönözték , mint 1848 és 1956. után.

Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II.
plebsz
2007. november 30. 16:40 | Sorszám: 329
A mandula műtét után meghalt kisfiú:

Van olyan népcsoport, ahol a gyerekáldozat megszokott volt az ókorban, mostmár titkolják, de van.
Az ó és közép korban ez az állam még nem volt csak 1946?? vagy 1954?, ben rabolták el a területet másoktól. Azóta felögyelet és ellen intézkedések nélkül gyártanak atom és vegyi fegyvereket.
Másik országoknak viszont még csak gondolni se szabad ilyesmire.


Téma: Balhéra készülnek a szélsőségesek :)
plebsz
2007. október 17. 05:44 | Sorszám: 14
Szerintem most is több lesz a provokátor, mint tavaly is sok vol. Hol lesz az azonosítója a kétszer annyi civil ruhás elhárítónak??
Különben nem elég indoka tüntetésre az ország tönkre tételének megelégelése. Demokratikus országban az orsazágot kirabló politikusokat szigorúan büntetik, sőt Kínában:::::!

Téma: Magyar Gárda
plebsz
2007. augusztus 26. 07:37 | Sorszám: 1028
A hatlom sátánként óldöz mindent és üldözési mániája főleg annak szól aki magyar vagy a magyar érzelmeket szítja. Bezzeg holokauszt és roma holokauszt minden héten van vagy négy-öt, hogy el ne felejtsd, ki is itt az úr.
plebsz
2007. augusztus 26. 07:33 | Sorszám: 1027
Ez egy antiszemita ország. It még mindíg csak a legeslegfelső hatalmi pozició az a hely ahová csak Süth, Braun tábornok, Winkler, Leisztinger stb került. Még nem minden magyar rabszolga, és különben is kirtani kell őket a szerb zsoldosainnkkal, izraeli páncélzat mögül.
Sokan is vannak, ezért jó az egészségügyi reform.
Ki beszél itt vizitdíjról Pártelnök Űr?? Vonja vissza , ne akarjon igaztalad kijelentésekkel választást nyerni,, mi úgyis meghamisítjuk az eredményeket.

Email a webmesternek | Gondola